Orijinalini görmek için tıklayınız : Siteden 1 asker daha gidiyor :)
Selamlar herkese.. ayın 19'unda Bilecik Jandarma şöför adayı olarak vatani hizmete ilk adımı atıcam..
Gorusemediğim herkese, ugrayamadığım icin buradan ozur diliyorum.
Hayırlı teskereler kardeşim...
vay kardeşim benim hayırlı teskereler
HarunToprak
14-08-2009, 23:33
Hayırlı teskereler.
hayırlı teskereler.acemiliğimi yaptığım yer :D
Hayırlı teskereler kardesim ;)
Bilecik Jandarmada 15 gün gecirmistik, kış sartları zordur güzel zamanda gidiyorsun.
Dev gibi bir gazinosu vardır, gazino kapanmadan önce cıkmalısın yoksa temizletirler kapıları kitleyip :)
Land soförü olursan dogu ihtimali artar, binek soförü veya unimog soförü olmaya bak :)
nereye giitiğinin farkındamısın:D:D
herkese teşekkür ederim...
yavuz abi bilgiler için saol.. binek sofor olmak icin yırtıcaz heralde :)
ramo nereye gidiyorum ben ? :D
Söğüte gitceksin :)
Ufacık biyer, bilardo salonuna bile gitsen inzibatlar toplar :D
İlk gittiginde merzo bmw soförü varmı derler, atlarsan ona ya unimog ya da kamyon soförü yaparlar :D
Hicbiseye ses cıkarmazsan land soförü yaparlar :)
bak şimdi :D kantininde sadece su ve kola olan :D eğitim yerleri kışın çamur yazın tozdan görünmeyen:D yemekleri yoktan:D biyere gidion:) ben 75 gün kaldım orda anam ağladı:D ama askerliğim bitti burda bidaha askerliği unuttum:) orda binekçi yok pick up-ünimog-land-kamyon-otobüs hee bide olabilirsen benim gibi Jeep çi olursun jeep çileri yüksek okul mezunlarından seçiyolar..sansın varsa
Söğüte gitceksin :)
Ufacık biyer, bilardo salonuna bile gitsen inzibatlar toplar :D
İlk gittiginde merzo bmw soförü varmı derler, atlarsan ona ya unimog ya da kamyon soförü yaparlar :D
Hicbiseye ses cıkarmazsan land soförü yaparlar :)
baska bölükten bizim arkadaşa yaptılar aynısını otomatik vites sürebilirmişsin dediler ünimog kitlediler çocuk jeep hayaliyle yanıyodu:D
kaderimi kendim çizmeyeyimmi yani :D onların mı keşfetmesi gerek :D
kaderimi kendim çizmeyeyimmi yani :D onların mı keşfetmesi gerek :D
şans orçun valla bana otomatik kullananları ayırdılar kronun teki sen bu boylamı jeepi sürcen dedi çocuk ünimogçu olup şirnağa gitti:D bende jeep le yanyan bitirdim askerliği.....
http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2111/64/26/544293208/n544293208_1284665_6248.jpg
Hayirli teskereler orcunum gitmeden goruselim mutlaka alonu bekliyorum
MUGENPOWE®
15-08-2009, 00:40
hyrlı teskereler olsun ınsallah
YavuzNaz
15-08-2009, 08:46
hayırlı teskereler bende 35 gün orda kalmış biri olarak diğer devrelere nazaran iyi zamanda gidiyorsun gerçi biraz tozlu olacak ama yapcak bişi yok iştima alanının yanındaki mermer fabrikasının bacası 24 saat tüter :D gece sayımı yanlış yaparlar hekes gazinonun önüne don atlet :D ilk gün agır vasıta kullanan varmı diye sorarlarsa ben kullandım de bana sordular aynı gün taburun çöp kamyonunu verdiler arkada 2 asker sabah ve akşam çöpleri toplayıp geri kalan zamanlarda yatış :D telefon kulubelerinin yanındaki penceren tatlı al bol bol iyi gelir :D bölüğü ne yazıkki kendin belirleyemiyorsun fakat orda en ufak bişide refüze ediyorlar eger ciddi bir rahatsızlığın yok ise ben saglamım de kafadan psikolojik rahatsızlıgım var diyeni sallıyorlar tugaya hiç gitmek istemeyeceğin biryer ;)
nitrO_Oxide
15-08-2009, 08:48
Hayırlı teskereler kardeşim :)
Allah yardımcın olsun..
SekoLive
15-08-2009, 08:57
hayırlı teskereler olsun
86/4 giden çok yakın arkadaşım yaptı askerliği orada... bide bi ablamızın kardeşi birisi muş malazgirte birsi ankara ya paşa şöförü olarak gitti soguk zamanında yapmıslardı sen iyi zamanda gidiyorsun allah hayırlı bi bölük nasip etsin. tezzamanda gelesin...
allah kolaylık versin hayırlı teskereler
teşekkür ederim hepinize..
yavuz o mermer fabrikasını bir kaç kişi daha soylemişti :)
ozgur abi aksam fafi ve aykutla beraber gidicez bir yerlere.. aksama dogru ararım seni
FatihKahveci
15-08-2009, 10:07
kanka nereye gidiyosun daha konvoy yapıcaz...:D
vay be zaman ne cabuk gecıyo:D
89/2 sogutteydım bende
Allah kolaylık versın ne dıyım:D
necı olursan ol gıtmeden once bolugun bellı olur. unımoga yada landa secılme durumu yok.
1. boluk dma (sosyete): mıtsubıshı yada ısuzu pıck up kullanıyosun.bızımkılerden cogu doguya gıttı ne olacgı hıc bellı olmaz.
2. boluk unımog %90 dogu :)
3. boluk shorland(zırhlı) 75 gun acemılıgı var.dogu olasılıgı cok yuksek.
4 ve 5. boluk land rover. dagıtımı her yer olabılır.
toz topraktan kesın hasta olacaksın. ben yenı ıyılesıyorum.pıslık bıyer. yemekler berbat. servıs bınasına gırmemeye bak yoksa tum ıstahın kacar:D
4 hafta sonra yemın torenı olur yemın torenınden sonrakı pazartesı boluklerde degısım yaparlar. torpıllıler 1. boluge gecer beım gıbı garıbanlar dıger boluklere atarlar:D ben 1 deyken 4 e gectım.
ama torpıl yapıp dma ya gecenler doguya gıden cok oldu. ben 4. bolukten orduya geldım land soforu olarak. bura alay komutanının land soforu oldum. full yatıs:D
eger otobus yada kamyon kullanabılıyosan yemın torenınden sonra ayıracaklar bunlardan bırıne gec derım. en ıyısıde otobus. kesın sehır merkezlerıne gonderılıyosun.
YavuzNaz
15-08-2009, 10:27
eger otobus yada kamyon kullanabılıyosan yemın torenınden sonra ayıracaklar bunlardan bırıne gec derım. en ıyısıde otobus. kesın sehır merkezlerıne gonderılıyosun.
benimde söylemek istediğim bu eğer kullanabiliyosan ağır vasıta kullanırım de :D 35 gün çöp arabası kullandım müthiş bişi yatış şekli tabi :D
bayagı acıklayıcı oldu :) otobus kamyon daha once kullanmadım ama orda mutlaka kullanırım :D:D
Emre Abdik
15-08-2009, 11:04
hayırlı tezkereler
crazydog
15-08-2009, 11:06
hayırlı teskereler
bayagı acıklayıcı oldu :) otobus kamyon daha once kullanmadım ama orda mutlaka kullanırım :D:D
adın soyadın ne?
adın soyadın ne?
Orçun ARSLAN
Orçun ARSLAN
ıyı soy ısımden yırtarsın en azından:D
bız . bolukteydık torpıllılerı 1. boluge aldılar fazlalıgıda soy ısımlerı ''U'' ıle baslayanlardan ıtıbaren dagıttılar.
asmisinsan
15-08-2009, 11:18
hayırlı teskereler
vtecburhan
15-08-2009, 11:41
hayırlı teskereler
benım bılader 2 hafta once ayrıldı ordan adamı salsan haala durcaktı cok ıyı dıyordu ama 1. bölük sadece :D:D
utkuselamoglu
15-08-2009, 12:20
hayrılı teskereler...
hayırlı teskereler umarım keyıflı bır askerlık gecırırsın nasıl keyıflı olucaksa eglenmene bak derım .
hayırlı teskereler devre ;) bende ulaştırma gidiyorum ne yapıcaklar beni çatlıcam meraktan :D
kanka nereye gidiyosun daha konvoy yapıcaz...:D
benim gittiğim yere gidio nan:D
hepinize teker teker teşekkür ediyorum :) bakalım şansımız varmı gidince gorucez :)