Orijinalini görmek için tıklayınız : olimpos/kemer e giderken kesinlikle...
...şunu yap diyeceğiniz şeyler neler ? pazar gecesi 5 gibi yola çıkacağım..yeni giden gelenler radarlar nerede ? ve nerede şunu bunu ye dersiniz ?(tamam tamam özdilek fix :) ) şu yolu kullanma bu yoldan git diyeceğiniz yerler ?
bu arada 6 saat civarı biçiyorum . 6 saatte 6 ceza yersin diyorsanız 7 saatte falan mı gideyim ?
...şunu yap diyeceğiniz şeyler neler ? pazar gecesi 5 gibi yola çıkacağım..yeni giden gelenler radarlar nerede ? ve nerede şunu bunu ye dersiniz ?(tamam tamam özdilek fix :) ) şu yolu kullanma bu yoldan git diyeceğiniz yerler ?
bu arada 6 saat civarı biçiyorum . 6 saatte 6 ceza yersin diyorsanız 7 saatte falan mı gideyim ?
sen sen ol yola cikarken saat hesabi yapma :) erken gidersen erken gitmis,gec gidersen gec gitmis olursun kafandan bi saat koyma hicbizmn :) (genelde saat bictigin zmn kafandan daha gec gidrsin bu arada'tecrubeyle sabittir')
hayirli yolculuklar..
TolgaEsentepe
16-08-2009, 02:35
kanka sağsalim git gel :) fazla hız yapma dikkatli ol..
afyonda sucuk ye :D
antalya-kemer arasinda basma,basarsanda eski kasa corolla radar aracina dikkat et,kemer'i gectikten sonrasi rahat ;)
antalya-ankara arasi icin dogukan'a sorabilirsin,dodo-hamann olmasi lazim nick'i.
antalya kemer ve kemer olimpos arası dikkatli olmak lazım hareketli ve sabit radar olabiliyor. 80-90 git zaten gidiceğin yol 80km filan... ha 1 saatte gitmişsin ha 50 dk.da
Kemer Olympos arası çok fazla Radar var dikkat et.
Geçerken Ulupınar'da dur Tropik restaurant'da kuyu kebabı ye :)
ulupınara kesinlikle git ama şelale restaurantta gitme değirmen rest. vardı sanırım ona git
şelalede hem servis kötü hemde kalite... bozmuşlar iyice
aura ve rai ye git başka yer yok zaten güzel.
Ulupınar'da dur Tropik restaurant'da kuyu kebabı ye :)
ulupınara kesinlikle git ama şelale restaurantta gitme değirmen rest. vardı sanırım ona git
şelalede hem servis kötü hemde kalite... bozmuşlar iyice
aura ve rai ye git başka yer yok zaten güzel.
peki değirmen mi tropik mi ? buna ne dersiniz tamam ulupınarda yemek yemek farz oldu gidecegim yani :) pahalı olsun ama iyi olsun.
aura inferno ve rai için gidiyorum ben zaten tatil falan hikaye :D
tamam antalyadan sonra 100 km/s spec anlaşıldı. peki antalyaya gelene kadar ne dersiniz kaldı orası ..
kardesim kemerde radar var dikkat et.. ulupınarda rakı balık yapmadan gelme =) 10 gun once olypos adrasan dydım.. olympos da ZEYTIN PANSIYON da kal.. 30 TL kahvaltı aksam yemeği yarım pansiyon spec.. yemekler harika.. türkmen kadirs bayrams angaralı varuna hiçbirini tavsiye etmem, hem pahalı hemde yemekleri cok fazla iyi değil.. giderken yanına mutlaka el feneri al.. geceyarısı sahile inerken ve yanartasa cıkarken lazım olacak ;)
Antalya merkezde ki mekanlara girerken yardımcı olurum. ALLY ARMA konyaaltı EOS beach tavsiye edeceğim yerler.. rezervasyon için pm den bana ulasabilirsin..
antalyaya herkes afyon merkez uzeri gidip burdur bucak kepezden iner.. bu yol hem uzundur hem kalabalık hemde can sıkıcıdır.. Ankara ve istanbul üzeri geledcek arkadaslar; eskisehirden çifteler emirdağı bolvadin çay a girin.. KONYA - AFYON yol ayrımından afyon istikametine dondukten 5 km sonra ışıklar gelecek.. soldan DINAR DENIZLI yoluna doneceksiniz.. bu yol dumduzdur (rrolling spec=) ) ısparta eğridir tabelasından egrıdır gölünün yamacından Karacaoren barajına ineceksiniz.. zaten manzara fenalardadır.. mutlaka kiremitte alabalık yeyin.. bu yolun sonu Antalya Alanya yoluna indirecek sizi.. tam ANT. Havaalanının oraya.. istanbuldan bu yol ortalama 700 km civarı.. polis jandarma hicbirsey yok yolda.. afyon caydan 2 saatte girdim ant ye..
[QUOTE=Chatin;818261]peki değirmen mi tropik mi ? buna ne dersiniz tamam ulupınarda yemek yemek farz oldu gidecegim yani :) pahalı olsun ama iyi olsun.
[QUOTE]
pahalı dediğin bir kişi; kiremitte alabalık salata içcecek vs vs 15 tl ;)
JumboAli
16-08-2009, 14:50
dıkkat lı gıt bence :)
antalyaya herkes afyon merkez uzeri gidip burdur bucak kepezden iner.. bu yol hem uzundur hem kalabalık hemde can sıkıcıdır.. Ankara ve istanbul üzeri geledcek arkadaslar; eskisehirden çifteler emirdağı bolvadin çay a girin.. KONYA - AFYON yol ayrımından afyon istikametine dondukten 5 km sonra ışıklar gelecek.. soldan DINAR DENIZLI yoluna doneceksiniz.. bu yol dumduzdur (rrolling spec=) ) ısparta eğridir tabelasından egrıdır gölünün yamacından Karacaoren barajına ineceksiniz.. zaten manzara fenalardadır.. mutlaka kiremitte alabalık yeyin.. bu yolun sonu Antalya Alanya yoluna indirecek sizi.. tam ANT. Havaalanının oraya.. istanbuldan bu yol ortalama 700 km civarı.. polis jandarma hicbirsey yok yolda.. afyon caydan 2 saatte girdim ant ye..
yani pahalı olsun gerekirse hangisi iyi ise ora olsun mühim değil ...
yalnız yol olarak iyi bir öneride bulundun .yoksa ben direk sivrihisardan afyon ve burdur üzerinden antalyaya inecek oradan kemer ve olimposa geçecektim. ama bu senin dediğin yoldan gideceğim artık. zaten ben yola çıktığım an tatil başlıyor manzara olması benim için mühim.
teşekkürler bilgiler için. çok iyi oldu cidden. tamam pm ile ulaşırım sana. eyvallah.
yani pahalı olsun gerekirse hangisi iyi ise ora olsun mühim değil ...
yalnız yol olarak iyi bir öneride bulundun .yoksa ben direk sivrihisardan afyon ve burdur üzerinden antalyaya inecek oradan kemer ve olimposa geçecektim. ama bu senin dediğin yolda gideceğim artık. zaten ben yola çıktığım an tatil başlıyor manzara olması benim için mühim.
teşekkürler bilgiler için. çok iyi oldu cidden. tamam pm ile ulaşırım sana. eyvallah.
eyvallah kardesim faydalı olabildiysem ne mutlu.. sivrihisardan emırdag bolvadın vs vs gidiyosun... Çay'dan denizli dinar yoluna donunce DINAR a gelmeden soldan ISPART EGRIDIR yoluna giriyosun..
gunduz git, manzaraları gor hemde yolu karıstırma.. rampa virajlı yolun bir kısmı.. gunduz gidersen rahat olursun..
yinede sora sora gidersin.. ısparta aglasun tarafına sapmayacaksın eğridir tabelasından dvm ediyosun ;) hayırlı yolculuklar..
Gelınce görüşelim o zaman :)
eyvallah kardesim faydalı olabildiysem ne mutlu.. sivrihisardan emırdag bolvadın vs vs gidiyosun... Çay'dan denizli dinar yoluna donunce DINAR a gelmeden soldan ISPART EGRIDIR yoluna giriyosun..
gunduz git, manzaraları gor hemde yolu karıstırma.. rampa virajlı yolun bir kısmı.. gunduz gidersen rahat olursun..
yinede sora sora gidersin.. ısparta aglasun tarafına sapmayacaksın eğridir tabelasından dvm ediyosun ;) hayırlı yolculuklar..
valla print ettim direk.. :) gece 4.30 5.00 (a.m) gibi çıkacağım yola hem aydınlık hemde serin olur sanırım. nasipse kazasız belasız gideriz manzaralar eşliğinde. fotolarım bol bol
Gelınce görüşelim o zaman :)
görüşelim tabi.. tatili parçalara böldüm zaten. hatunla -arkadaşlarla- aileyle :D
bence gece 12 de filan çık çünkü sabah 8-9 olduğunda antalyanın sıcağını hissetmeye başlicaksın...
bence gece 12 de filan çık çünkü sabah 8-9 olduğunda antalyanın sıcağını hissetmeye başlicaksın...
bende tam onu düşünüyordum .. şuan hava nasıl antalyada.. gece yolculuğu yapmayayım diyorum 4 gibi cıksam 1 saate hava aydınlanacak cunku. 10.30 11.00 orada olsam zaten camlar filmli ve klima var.. pek sorun olmaz sanırım.
dıkkat gıt dıkkatlı gel 80 ı gecme radarlar hıkaye kalır :)
aksam 8.30 ile 11 gibi kemer'in tum giris-cikislarinda cevirme var bu arada,ilk giristen degil 2. giristen girip shell'in ordaki ara yolu kullanabilirsin polislerle sorun yasayabilcegini dusunuyorsan
egzoz muayenesi dışında eksiği yok arabanın. ha birde bana tebliğ edilmeyen bir ceza görünüyor şuan gelirler.gov.tr de ki o işi mahkemeye vereceğim. bunun dışında filmlerden ceza keserler derseniz bilemem ..
egzoz muayenesi dışında eksiği yok arabanın. ha birde bana tebliğ edilmeyen bir ceza görünüyor şuan gelirler.gov.tr de ki o işi mahkemeye vereceğim. bunun dışında filmlerden ceza keserler derseniz bilemem ..
06 plaka ,bi killik cikarabilirler,kemer plaka olmayan araclarla ozel ilgileniyorlar maalesef
hımm tamam o zaman garantiye alalım kendimizi .. valla super oldu bu konu iyiki açmışım hepiniz saolun.
Gittin mi çetin?
Bende Bayramda adrasan ya da olimpos yapayim diyorum...
Adrasanda 2 gün kaldım. Normalde 4 gün kalıp zıpkınla dalış ve balık avı organizasyonu yapacaktım ancak hanım da sıkılınca 2. gün Kemere geçtik. Adrasan çok sessiz sakin biryer. Gençseniz 2. günden itibaren sıkmaya başlıyor.
Kemeri kesinlikle tavsiye ederim. Kemere giderseniz 3 diskoya mutlaka gidin; RAI, Aura ve Inferno. Özellikle RAI ve Aura' ya mutlaka gidin. Eşim Rus olduğu için özellikle RAI' ye bayılmıştı çünkü RAI' nin sponsorluğunu Ruslar almış ve çok farklı bir konseptle işletiyorlar. Zaten içeri girince atmosferi ve ortamı olayı bitirmeye yetiyor :)
Bu arada tekne gezilerine mutlaka Kemer' den katılın. Adrasan' dan katıldığınız tekne gezilerinde genellikle tüm gezi boyunca (yaklaşık 6 saat kadar) Ankaralı Turgut ve bilimum tüm acıtasyon jilet müzikleri dinlemekten bırakın eğlenmeyi gülemiyorsunuz bile :) Doğanın denizin güzelliğinin tadına varamıyorsunuz çünkü sürekli bir boğaz düğümlüğü havası oluşuyor :)
Son olarak arabanız yok ise Adrasana gidişiniz zor olur çünkü Antalya Kemer anayolundan sola saparak 15km kadar içeri giriyorsunuz. Mutlaka araba kiralayın derim.
s.alican
17-08-2009, 12:20
bu sene bu tarafta 06 ve 34 plaka çok fazla :).polislerin takılacağını fazla zannetmiyorum.göynük ve kemer arası 80 i geçmesen yeterli.zaten başka yere koymuyorlar kabak gibi belli oluyor.özellikle söylüyorum sağında BORDO COROLLA veya SARI ACCENT gördünmü 80 e düş yeterli :D.kemer 2. çıkıştan sonra radar koymuyorlar.eğerki kumluca finike tarafına gidicek olursanda orada da tüv ile opet arasına bi COROLLA koyuyorlar :D.orayada dikkat edersin aklında bulunsun :)
Pansiyonu olan bir arkadaş vardı kimdi o yaw ?
s.alican
17-08-2009, 19:17
Pansiyonu olan bir arkadaş vardı kimdi o yaw ?
been :D
Kemeri kesinlikle tavsiye ederim. Kemere giderseniz 3 diskoya mutlaka gidin; RAI, Aura ve Inferno. Özellikle RAI ve Aura' ya mutlaka gidin. Eşim Rus olduğu için özellikle RAI' ye bayılmıştı çünkü RAI' nin sponsorluğunu Ruslar almış ve çok farklı bir konseptle işletiyorlar. Zaten içeri girince atmosferi ve ortamı olayı bitirmeye yetiyor :)
rai yazligin tam yaninda :) muzik sistemi ve mekanin ferahligi pek basarili degil ancak cok fazla apaci olmuyor, aura bence cok bozdu onceki senelere oranla,inferno cok guzeldir kesinlikle tavsiye ederim bekar gidicek arkadaslara ozellikle :icon_tup:
Bu yaz cesme'yede gittim bodrum'ada ama kemer'deki sovlar ve gece hayatindan sonra sarmadi acikcasi... yazlari kemer guzeldir :)
@chatin simdi olimpostan geldim gunduz gitmistim yollar tertemiz rahat rahat gidebilirsin :)
arkadaşlar geldim ben guzel bir yolculuktu onumuzdeki yolculuklara bakıyoruz :D
şimdi vakit az yarına uzun uzun yazacagım.. buralar super gencler atlayın gelin
bende yarın Alanya dayım. Alanyada ki arkadaslarla goruselim ;)