Orijinalini görmek için tıklayınız : Bravo Sport Vs Vw Golf GT ????
nightkids_han
26-08-2009, 00:38
Arkdaşlar siz hangisini tercih ederdiniz ve nedeni ne olurdu ?
bravo 150 hp 206 tork normal , 230 tork sport modunda 0-100 = 8.5 normal sport=8.2
golf 170 hp 240 tork 0-100 = 7.9 sn
erdemsddk
26-08-2009, 00:40
Megane 3 ü tercih ederim ;) 106 hp dizel :)
Alman arabası bir kere, tamı tamına 170 tane beygiri var, her türlü ezer bravoyu :D
Alman kalitesi konforu oldugu icin italyan gibi heryerinden takır tukur ses de gelmez ;)
Tofaş servisine de gitmez, yan liftinde karbüratörü sökük şahin de göremezsin :D
Ama GT parasına bi bravo tjet + bi grande punto dizel alabilirsin :)
Ahahahaha günün yorumu geldi :D
gereksiz karşılaştırma bravo motor açısından hiç bir şekilde üstün değil
Alman arabası bir kere, tamı tamına 170 tane beygiri var, her türlü ezer bravoyu :D
Alman kalitesi konforu oldugu icin italyan gibi heryerinden takır tukur ses de gelmez ;)
Tofaş servisine de gitmez, yan liftinde karbüratörü sökük şahin de göremezsin :D
Ama GT parasına bi bravo tjet + bi grande punto dizel alabilirsin :)
Tamamına katılıyorum :) Bizim kafalar aynı adamım. Fiat müdavimi olduğumuzdan mıdır nedir :D
mertacar
26-08-2009, 01:34
nightkids_han ne kullanıyorsan yarıya indir..
bana gore golf konfor saglamlık ve ıscılık uzun vade :)
bende megane3 dizel tercih ederim ;)
+1. bence de reno megane dizel.... :D :D
Future_King
26-08-2009, 07:59
Her yönden golf üstün bence.
ben olsam golf tercih ederdim...
sonuçta bu isimde yılların tecrübesi ve güvenilirliği var dünyaya ispatlanmış bir isim kalite konfor dayanıklılık da cabası ...
Her türlü golf..konfor,kalite vb..
nightkids_han
26-08-2009, 15:30
+1. bence de reno megane dizel.... :D :D
yo yo honda üstüne tanımam , performans = honda
nightkids_han
26-08-2009, 15:31
he walla sağol sen dedinya yapılacaklar listemde ilk sırada eyw :D
VeNoM_35
26-08-2009, 15:58
bize de lazım...
Mehmet Opc
27-08-2009, 02:30
Biz diyoruz ankara sen diyorsun ..... Kara :D
Gtye cok bindim, kullandım. Sportu kullanma fırsatım olmadi. Ancak 155hplik mito test ettim. Tahminen aynı motor yazılım farkı var. Bendede zaten 120lik bravo var. Yani iki arac hakkında da bilgi sahibiyim denebilir. mito 160lik yeni tsilarla kafa kafaya gidiyor. Ancak gtnin performansı sporta gore daha ustundur. DSG sanzımanın Fiatta alternatifi yok. Sırf o sanzıman icin vw alınır. ancak manuel ise sunu dusunmek lazim ikinci el gt fiyatına 0 sport alınır. Fiat 5 para etmez lafını bicok yerden duyarız ama onlar bravo kullanıcısı degildir. Sport, kaliteli dolu ve güclü bir arac ancak GT kadar degil.
Ertug_T.
31-01-2010, 23:12
denemelerde golf geçiyo zaten..
nie hortlatıyosunuz konuları:icon_wack