Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : nokia 5800

Sayfa : 1 2 3 [4] 5 6

BlackEmperor
11-05-2010, 11:19
kafamdaki son rütuşlar kaldı zaten ;)

bana telefon hakkında kötü bişey soyleyecek biri yok mu beea :p

orhansah
11-05-2010, 11:40
Full+full yok ok
Red daha yanar döner ok
Şarj çok uzun gitmiyor :rolleyes:
Wifi Sorunusuz ok
gps sorunus ok

İnternet üzerinden flash tabanlı video vırt zırt izleyebiliyormusunuz ?

Ve en kritik soru :)

suan 5800 a verdiğiniz para cebinizde olsa bir daha aynısından alırmıydınız yoksa alternatifleri değerlendirirmiydiniz ?

skyfire tarayıcı yükleyince alayını izleyebiliyosun :)

2. bi telefona bile ihtiyacım olsa yine aynısından alırım şahsen :)

Ersin YILDIZ
11-05-2010, 11:41
ya su gps i ucretsız nasıl kullanıcas bırısı yardımcı olsun

onursumer
11-05-2010, 11:44
bence satın almaya gittiğinde hepsini yan yana koy hangisi içine sinerse onu alırsın...bendeki siyah modeli skyfire programıyla netten çok rahat flash video izleyebiliyorum..youtube falan sorun değil hatta ezelin kaçırdığım bölümleri izleyebiliyorum bazen :Dbence bu paraya alınacak en güzel cihaz ...

skyfire nasıl kullanıorsun bende benim e72 ye yükledim fakat ülke desteği olmadığını falan soyleyip çalışmıyor ?

sovalye
11-05-2010, 13:02
ya su gps i ucretsız nasıl kullanıcas bırısı yardımcı olsun

Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama yöntemleri'nden Şebeke tabanlıyı kaldırın. (Sadece Yardımlı ve Tümleşik GPS işaretli olsun.)
Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama sunucusu -> Erişim noktası'na bağlantı nok. atamayın.

BlackEmperor
11-05-2010, 13:14
bişey daha aklıma geldi Rollinglerde guzel video ceker mı acaba ? gece ve gunduz diye 2 ye ayırırsak :)

orhansah
11-05-2010, 13:17
gece çekimini unut da gündüz idare eder :D

Dragger
11-05-2010, 13:23
Sırayla şunları sorayım;

1.) internete giriş, mailler vs belki banka işlemleri yapanlar cihazın hızı + ve - lerini anlatablir mi?
2.) Cihazın tutukluk yapma olayı çok rastlanan bi durum ama bu kadar özelliği barındıran bi cihazda göz yumabilirim, dert edecek kadar bi kitlenme durumu var mı ?
3.) özellikle bi cafeye gittiğinizde wifi özelliğini sorunsuzca kullanabiliyormusunuz ? Modeme bağlanmak için şifre vs istiyordur kesin, birde gps için indirilen garmin programı şehirler arası yolculuklarda ne kadar faydalı ve gps üzerinden mi ücretlendırılıyor yoksa ücretsiz bir şekilde uyduya bağlanabiliyor mu ?
4.) Dokunmatik ekran olduğundan çizilme veya ekranın yağlanmasına karşı sizin bi yönteminmiz var mı kılıf vs gibi ?

Birde kutu içinden bazı ekipmanlar eksik çıkıyor ben hepsinin olmasını istersem kimden ürünü satın alacam?

Şimdiden teşekkürler

haa birde Black mi Red mi Blue mu ?

- İnternette sorun yok, gayet de hızlı...Kırk yılda bir cok dolasırsan kendiliginden cıkabiliyor browserdan...Onun da cözümü var orjinal browser yerine skyfire veya opera yükleyebilirsin.

- Kitlenme durumu 1 kez basıma geldi, onun dısında bir sorun yasamadım.

- Wireless aglara sorunsuzca baglanabiliyor, sıkıntı yok. Garmin de tamamen ücretsiz ve heryerde kullanabilirsin, nokia maps de ücretsiz oldu onu da kullanabilirsin.

- Ekranda cizilme vs olmadı bende ama yaglanma tabiki oluyor, ara sıra siliyorum yetiyor. Kılıf veya koruyucu jelatin falan ben kullanmıyorum tepkisini azaltıyor ekranın.

Sonuc olarak fiyat performans iliskisi iyi bir telefon, tavsiye ederim ;)

Sadece kamera performansı bekleme, renk de mavi olabilir :icon_tup:

ya ben garmin kullanıyorum zaten ama nokia maps de çalışsa fena olmaz :)

evet gps açıkken tüketim artıyor :)

Ben garmini bıraktım, gecen avcılarda biyere gidecektim sokak adı falan yazdım bulamadı.

Nokia maps tak diye saniyede buldu sokagı, besiktastan sokagın ortasına kadar götürdü ;)

Daha kullanıslı geldi bana.

ınternete baglanıyo ılk basta gırıste 2 krs alıyo bunu engellemek ıcın ınternet ayarını sıldım su anda gps baglanmıyo dolayısıyla harıta acmıyo

yardım edebılcek olan ??

Sovalye bir önceki sayfada yazmıs ;)

BlackEmperor
11-05-2010, 13:23
orhan abi çektiğin güzel bi resmi buraya koysana merak ettim görüntü nasıl :)

orhansah
11-05-2010, 13:29
orhan abi çektiğin güzel bi resmi buraya koysana merak ettim görüntü nasıl :)

attım msn den :)

BlackEmperor
11-05-2010, 13:29
İçime iyice sindi gibi telefon Sağol Yavuz abi ;) Şuanda piysada satılan cihazlar hangi sürüm acaba ? şuan hangi güncellemede kullanyorsunuz telefonları ?

Dragger
11-05-2010, 13:32
Son cektigim 2 foto, ben kamerasını hic begenmiyorum.

O yüzden kameradan fazla birsey bekleme.

+ arka kapaktaki kamera camı da performansı etkiliyor, arka kapagı cıkarınca cok daha net cekiyor.

http://i44.tinypic.com/97tq2d.jpg

http://i43.tinypic.com/s6pt05.jpg

SULTANOGLU
11-05-2010, 13:35
ya ben bu skyfire ı yükledim ama çalışmıyor :mad:

BlackEmperor
11-05-2010, 13:38
Buda orhan abini arabasının 5800 görüntüsü :)

http://i43.tinypic.com/29o6gs8.jpg

çokta vasat değil be :D

Low-Rider
11-05-2010, 13:42
Gayet güzel çekiyomuş kamerası , dıracır hep kötü kötü diyodu bende çok kötü sanıyodum

Tamam benim fotoğraflarımdan sonra kötü gelebilir:D ama telefona göre gayet iyi

orhansah
11-05-2010, 13:47
Gayet güzel çekiyomuş kamerası , dıracır hep kötü kötü diyodu bende çok kötü sanıyodum

yok araba güzel ondan :p :D

Low-Rider
11-05-2010, 13:48
O ayrı canım:D Jantlar güzel olmuş bu arada maşallah

Ersin YILDIZ
11-05-2010, 13:54
Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama yöntemleri'nden Şebeke tabanlıyı kaldırın. (Sadece Yardımlı ve Tümleşik GPS işaretli olsun.)
Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama sunucusu -> Erişim noktası'na bağlantı nok. atamayın.

yazılanları yaptım ıkıncısını yapmak ıcın kapalı dedım ama yınede ucretlendırme yaptı

gps de bi adrese sür diyorum gps beklenıyor dıyor kalıyor ole ucretlendırmede yapıyor

Dragger
11-05-2010, 13:57

Ben kameranın arka kapagı cıkardım ama, kapak varken böyle buğulu gibi cekiyor.

Dragger
11-05-2010, 13:58
ya ben bu skyfire ı yükledim ama çalışmıyor :mad:

Nerden cektin? get.skyfire.com gibi bi adresi vardı.

Ben de format sonrası yüklemeyi unutmusum indircem simdi yine.

Dragger
11-05-2010, 14:00
yazılanları yaptım ıkıncısını yapmak ıcın kapalı dedım ama yınede ucretlendırme yaptı

gps de bi adrese sür diyorum gps beklenıyor dıyor kalıyor ole ucretlendırmede yapıyor

Haritalara girip ayarlardan interneti cevrimdısı yaptın mı?

orhansah
11-05-2010, 14:02
O ayrı canım:D Jantlar güzel olmuş bu arada maşallah

eyvallah sağol :)

orhansah
11-05-2010, 14:03

cepten direk skyfire.com'a girince mobil versiyon çıkıyor

Ersin YILDIZ
11-05-2010, 14:07
Haritalara girip ayarlardan interneti cevrimdısı yaptın mı?

yapmamıstım sımdı yaptım ... bu gps beklenıyor yazıyor ekranda ne kadar beklemem gerekıyor ???

SULTANOGLU
11-05-2010, 14:08

cepten direk skyfire.com'a girince mobil versiyon çıkıyor

cepten girdim ordan direk çektim fakat sykfire ı açtıktan sonra şu anda sizin bulunduğunuz böygeyi kapsamıyor skyfire cinsi bir yazı yazıyor sonra programı kapatıyor :(

Dragger
11-05-2010, 15:02
yapmamıstım sımdı yaptım ... bu gps beklenıyor yazıyor ekranda ne kadar beklemem gerekıyor ???

İlk seferde biraz sürer bulması, acık biyere cıkarsan daha cabuk bulur.

Dragger
11-05-2010, 15:03
cepten girdim ordan direk çektim fakat sykfire ı açtıktan sonra şu anda sizin bulunduğunuz böygeyi kapsamıyor skyfire cinsi bir yazı yazıyor sonra programı kapatıyor :(

Evet ben de daha önce get.skyfire.com adresinden cekmistim.

Simdi ülkenizi kapsamıyor tarzı bisey cıkıyor o adreste.

Acaba dns ile alakalı falan olabilir mi? Daha önceden dns vardı simdi format sonrası dns girmedim telefona.

Ersin YILDIZ
11-05-2010, 15:11
İlk seferde biraz sürer bulması, acık biyere cıkarsan daha cabuk bulur.

bıras surer den kasıt nedır 15 dk oldu tık yok ovi maps var nokia mapsı kaldırdım yok navıgasyonu kullanamıyorum kırcam atcam sımdı telefonu

Dragger
11-05-2010, 15:13
bıras surer den kasıt nedır 15 dk oldu tık yok ovi maps var nokia mapsı kaldırdım yok navıgasyonu kullanamıyorum kırcam atcam sımdı telefonu

3-4 dakikada baglanır normalde.

Ersin YILDIZ
11-05-2010, 15:19
normal dısı bı durum var sanırım

tunceR
11-05-2010, 15:31
sende bi sorun vardır (:

likedead
11-05-2010, 15:35
skyfire nasıl kullanıorsun bende benim e72 ye yükledim fakat ülke desteği olmadığını falan soyleyip çalışmıyor ?

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-web-browser-web-tarayicilar/

bu sitede skyfire programı var..birde yama koymuşlar orda yazılan gibi yamayı yükleyince sorunsuz şekilde çalışıyor..

Ersin YILDIZ
11-05-2010, 15:38
sende bi sorun vardır (:

mudur anlıyosan sen coz bu ısı ya :D

Dragger
11-05-2010, 15:41
Bilgisayara baglayıp ovisuite ile harita güncelle belki o zaman düzelir ;)

Schumi
11-05-2010, 16:50
@Ersin

Cihazını hiç güncelledin mi. Üzerinde gelen harita programı internete bağlanmadan çalışmaz. Cihazı güncelledikten sonra Ovi Map programı ve haritasını yükleyince internetsiz çalışıyor.

tunceR
11-05-2010, 16:59
mudur anlıyosan sen coz bu ısı ya :D

ben daha internete nerden girilir onu bilmiyorum :D

Ersin YILDIZ
11-05-2010, 17:00
@Ersin

Cihazını hiç güncelledin mi. Üzerinde gelen harita programı internete bağlanmadan çalışmaz. Cihazı güncelledikten sonra Ovi Map programı ve haritasını yükleyince internetsiz çalışıyor.

evet v50 yaptım ovi map ve haritayıda yukledım az once kaldırdım tekrar yukledım hatta gps beklenıyor dıyor kalıyor ole

Ersin YILDIZ
11-05-2010, 17:03
ben daha internete nerden girilir onu bilmiyorum :D

ısıne yarıcak bısı olsa 5 dk da ogrenırsın :D

Schumi
11-05-2010, 17:08
evet v50 yaptım ovi map ve haritayıda yukledım az once kaldırdım tekrar yukledım hatta gps beklenıyor dıyor kalıyor ole

Benim ön camım atermik. O yüzden arabada zor buluyo. Ev içinde felanda bulmuyo. Ama dışarıda bir kere bulduğu zaman arabaya binsen dahi tekrar kaybetmiyor.

Ersin YILDIZ
11-05-2010, 17:10
tamam bırde acık alanda denıyelım bakalım

cnrsrn
11-05-2010, 19:15
benimde sorunum var v50 yi günceledikten sonra haritalarıma giriyorum en son açtıgım yeri gösteriyor yeni açtıgım yeri göstermiyor uydu sinyali çok düşük gözüküyor ve garmindede aynı şey oluyo uyduyu arıyor bulamıyor nedendir bu nasıl düzeltebiliriz,

2. sorum telefonla arama yaparken ve gelen aramalara tuşlar otomatik kitlendikten sonra yandaki tuş açma dügmesine basıyorum ekran çok kısa bir süreligine gelip gidiyor tışlar açımıyor nasıl yapabilirim bunu

Ersin YILDIZ
11-05-2010, 20:33
ovi mapsden tekrar yukledım dısarıda buldu gps i sorun cozuldu :)

Schumi
11-05-2010, 21:05
Versiyon güncellemesi sonrası saçma sapan hatalar alan arkadaşlar önce PC Suite telefonun tam yedeğini alsınlar. Sonra hard reset atıp içindeki herşeyi silsinler. Sonra baksınlar eski abukluklar duruyormu. Olmadığını gördüklerinde (%80) PC Suite ile yedeklerini geri yüklesinler.

sovalye
11-05-2010, 22:33

beleş olunca en az 1 dakika civarı bekletiyor.. bulana kadar. birde eger garmin kullanıyorsan once adrese git demeden haritaya girip once gps i bulmasını beklersen daha kısa surede buluyor
tecrubeyle sabittir..

powERS
11-05-2010, 23:56
bende de ersinde olan olay oluyo bende yarın bı acıklıkta deneyım bakıım ayarlarını yaptım sımdı hala bulamıodu kapattım .

Ersin YILDIZ
12-05-2010, 00:36
ev ıcerısınde bulmuyor dısarıda deneyın

onursumer
12-05-2010, 09:18
şu skyfire çalıştıramadım ayar oldum ya :D

powERS
12-05-2010, 09:30
yok ya gene calısmadı :S delı oldum :(

DR808
13-05-2010, 14:17
merhaba arkadalar ben kendım telefonculuk yaptım ve 5800 pek tavsıye etmem belırlı bı zamandan sonra dokunmatıgınde sorun yasanıyo tabıkıde sen bılırsın ama bunu soylemek ısterım onun yerınde tuslu bı telefon alsan daha ıyı E73 E71 olabılır bu 2 telefon emın ol 5800 ın ustunden gecer cok rahat sadece 5800 da goruntu bıraz cekıcı gelıyo ama sonradan ondanda bıkıyosun kalın bı telefon omnıada tercıhım yanı samsungun dokunmatıgı cok daha ıyı 58 den

Onurkk06
13-05-2010, 14:49
merhaba arkadalar ben kendım telefonculuk yaptım ve 5800 pek tavsıye etmem belırlı bı zamandan sonra dokunmatıgınde sorun yasanıyo tabıkıde sen bılırsın ama bunu soylemek ısterım onun yerınde tuslu bı telefon alsan daha ıyı E73 E71 olabılır bu 2 telefon emın ol 5800 ın ustunden gecer cok rahat sadece 5800 da goruntu bıraz cekıcı gelıyo ama sonradan ondanda bıkıyosun kalın bı telefon omnıada tercıhım yanı samsungun dokunmatıgı cok daha ıyı 58 den

samsungun dokunmatiği nasıl iyi acaba ya ben 1 buck senedir noki5800 kullandım cevremde de bi çok kişide var maşallah telefon tık demedi ara sıra sapıtıyo ama samsung omnia da var arkadaşlarımda telefon resmen menu geçişleri sırasında takılır gibi hareket edio grafik kartı yetmeyen pc gibi:)

Kaan
13-05-2010, 14:54
omnia serisinin son olanı yani samsung omnia II ler oldukça iyi.ilk çıkan omnia ların dokunmatiği berbat ;)

ben 5800 ı sattım iyikide satıp kurtulmuşum onun üstüne gittim e71 aldım geçen haftalarda onuda sattım 3gün önce sıfır Blackberry Bold 9700 aldım Bis aboneliğimide açtırdım ve tek dediğim şu ohh beee hayat buymuş :)

şimdiye kadar nokiasından,ericssonuna,motorolasına,iphonuna ıvırına zıvırına kadar kullanmadık telefon bırakmadım şu noktada olay kopuyor telefondan ciddi bişiler bekliyorsanız ya blackberry alacaksınız yada iphone ama öncelik blackberry diyorum ;)

powERS
13-05-2010, 15:05

e73 le e71 zaten 58 den farklı aletler. ne konuda ustunden gecer??

dokunmatik bence gayet iyi tuslu telefon alcak olsam bile bu tarz bi tel almam dugmeleri cok ufak bence hic kullanıslı deıl.

kaldıkı dokunmatık telefonun tadını aldıktan sonra tuslu telefon bence hıc cekılmez sahsen ben oyle dusunuyorum ekranda ne goruyosan
atıyorum msjmı geldı ama o an ısın vardı okumadan kapattın daha sonra okucagın zaman menuye gır msj lara gır gelen kutusna gır falan fılan yapmak yerıne dırek msj simgesıne dokunuyosun msjın onune gelıyo dırek.

dıger hersey bu sekılde ıslıyo.

samsungun dokunmatık tel lerınde kı tek handikap bence sol tarafa gizlenen hizli menu en cok kullandıgın olayları oraya atıyosun daha sonra ordan calısıyosun. menuyle fılan urasmak cok uzun ıs gelıo artık bana sahsen.

samsung var pederde gayette kasa kasa kasa kasa ılerlıyo ve dokunmatıgı bana bı acayıp gelıo nedense kısaca 5800 para performans acısından bence mukhemmel.

bide gps imi yapabılsem :D:D:D

likedead
13-05-2010, 15:35
bence 5800 için kötü tel diyenler 5800 hakkında düzgün araştırma yapmamış veya problemli cihazlara denk gelmiş kişiler(sonuçta elektronik cihaz ne olcağı belli olmuyor:D)..ıphone ve blackberye verdiğin parayla bu telden 2 tane alabiliyorsun :)bu tel çıkarken çok abarttılar ıphone kiler falan diyerek ...ancak çokda aşağı kalır yanı yok...bu telin kötülüğü ıphoneda gps ve nette gezinirken iki parmağınla büyütüp küçültebiliyorsun fakat bu olay 5800 da yok...fakat istediğim her yerde wifi den nete girebiliyorum çatır çatır çalışıyor..gps çatır çatır çalışıyor..müzik desen zaten xpress bana göre bu telefona verdiğin paranın her kuruşu hak ediyor...

Kaan
13-05-2010, 15:39
5800 kötü bi telefon değil zaten :) o fiyat a göre beklenenin çok üzerinde bi performansı var :)

şunu inssanlar algılamak istemiyor iphone ve blackberry gibi cihazlarla yanyana koncak bi cihaz değil 5800 ı bu cihazlarla kıstas almak mantıksız yaptığı işler görevler amaçlar çok farklı ;)

likedead
13-05-2010, 15:45
aynen dediğim gibi ilk çıkarken ıphone rakip falan diyerek çok abarttılar ...:)fakat yok kasılıyor bilmem ne diyorlar ..bana acaip geliyor acaba bendeki tel farklı mı diye:)çünkü ben aldığım telefonun ne özelliği varsa sonuna kadar kullanırım ve hiç problem yaşamadım bugune kadar...neyse ıphone ve blackbery e rakip olacak bir tel değil fakat verdiğin paranın hakkını veriyor:D

tunceR
15-05-2010, 10:41
ya öndekı kamera nasıl açılıyor bilen var mı..?

cagri-35
15-05-2010, 13:55
Kamera'yı açtıktan sonra seçeneklerden ikincil kamerayı kullan diyerek aktif hale getiriyorsun aynı şekilde ana kamerayı kullan dediğinde kapaktaki kameraya geçer.

Mutu
16-05-2010, 01:56
Sanırım ben de 5800 alıyorum , alırsam bu konuyu baştan okumam gerekecek sanırım :)

orhansah
16-05-2010, 02:02
ovi de "trapster" die aratıp çıkan programı indirin. hangi noktada radar var, eds var vb bilgiler mevcut :)

XoR
16-05-2010, 02:09
ovi de "trapster" die aratıp çıkan programı indirin. hangi noktada radar var, eds var vb bilgiler mevcut :)

Denedinizmi acaba ? elinizde kanıt varmı :ramo ?

Dragger
16-05-2010, 17:42
Ben de bi deniyim :D

tuner faruk
16-05-2010, 18:07
EK kasa severlere 2 walpaper da benden olsun :)
http://i41.tinypic.com/esrbs6.jpg
http://i41.tinypic.com/2nhke8m.jpg

hddsheriff
19-05-2010, 10:10
Ben telefonun kalemini kaybettim e-bay veya sahibinden de buldum fakat orjinal değil. Nereden bulabilirim ? elinde olan var mı ?

orhansah
19-05-2010, 10:14
Denedinizmi acaba ? elinizde kanıt varmı :ramo ?

hacı eds kameralarının yerini falan doğru gösteriyor. ayrıca işaretlenmiş noktaların kim tarafından hangi tarih ve saatte işaretlediği de yazıyor. ve daha sonra o noktadan geçenler de doğrulama/yalanlama :) yapabiliyorlar. vaktim olunca inceliyicem ayrıntılı olarak :)

ukku
19-05-2010, 10:28
trapster ben kurmuştum.. olmayan noktalarda da radar var diye gösterebiliyor.. update olarak hangi noktalarda ne var göstermekten ziyade insanlar nerelere ne taglediyse onu gösteren bi program..

lethaldoze
19-05-2010, 10:43
Ben araştırdım fakat indireömedim.Bilen biri anlatabilirmi nerden nasıl indirilir.Nasıl kurulur.
:)

Day Walker
19-05-2010, 10:45

Ben araştırdım fakat indireömedim.Bilen biri anlatabilirmi nerden nasıl indirilir.Nasıl kurulur.
:)

yukarda yazılanı uygulayın

Day Walker
19-05-2010, 10:47
Ben telefonun kalemini kaybettim e-bay veya sahibinden de buldum fakat orjinal değil. Nereden bulabilirim ? elinde olan var mı ?

teknosalardaki teşhirdeki ürünleri kalemleri üstlee oluyo en basit yolu o onun dışında bulman biraz zor :D

hddsheriff
19-05-2010, 10:53
teknosalardaki teşhirdeki ürünleri kalemleri üstlee oluyo en basit yolu o onun dışında bulman biraz zor :D

hahaha ben yarın kvk yı arayıp saorayım :D kıytırık kalem için gizli kamera kayıtlı hırsız olmayalım :D

BlackEmperor
19-05-2010, 13:54
evet beyler bende aldım en nihayetınde kırmızı olanından :)

Club 5800 a hoşgeldim :D

Spawn
19-05-2010, 14:07

ne kadara aldın ?

şu aralar piyasası nedir telefonun ? yani sıfır ve ikinci el için makul alınabilnir fiyatları nedir? bende düşünüyorum

BlackEmperor
19-05-2010, 14:15
"tanıdık vasıtasıyla" 470 TL cash ;) piyasası 500 TL bu aralar

Bu arada Vatan computerde bugüne özel tüm elektronik cihazlarda %19 indirim var almaya niyetlilere duyrulur

Ersin YILDIZ
19-05-2010, 14:18
ben 2 ay once 450 ye almıstım bı arkadasıma 1 ay once 440 a aldık vatandan fıyatlar en uygun vatanda oluyor

BlackEmperor
19-05-2010, 14:19
ben 2 ay once 450 ye almıstım bı arkadasıma 1 ay once 440 a aldık vatandan fıyatlar en uygun vatanda oluyor

hahahah :D bende ucuza aldım diye sevindiydim :D

Ersin YILDIZ
19-05-2010, 14:21
hahahah :D bende ucuza aldım diye sevindiydim :D

vatanda yuzde 20 ındırımler oluyor onu kovalıcaksın her zaman 23 nısanda kafada oluyor zaten her sene ;) 23 nısanda aldık 440 a

tuner faruk
19-05-2010, 14:22

Kvk kaya gönder arka kalem düşüyo de değiştirirler ama 1-2 gün beklememn gerekebilir

BlackEmperor
bende ilk vatana gittim ama cihaz kalmamış hatta 1 aydır gelmemiş bile...

Low-Rider
vatan artık satmıyor ama sitesinden kaldırdıtkan sonra ön bellekte hala durduğu için bikaç kişi 440liradan satın aldı ondan sonra vatan komple kaldırdı 5800la ilgili hiçbi bilgi yok:D

Ersin YILDIZ
19-05-2010, 14:24
vatan artık satmıyor ama sitesinden kaldırdıtkan sonra ön bellekte hala durduğu için bikaç kişi 440liradan satın aldı ondan sonra vatan komple kaldırdı 5800la ilgili hiçbi bilgi yok:D

bızde netten baktık o zaman stokta gorunmuyor arkadasım calısıyor orda ızmırdekınde gel dedı var 5-6 tane kalmıs dedı gıttık aldım :D

Low-Rider
19-05-2010, 16:49
İşte son kalanlar da öyle gitti , donanımhaberde ki bikaç uyanıkta önbellekten götürdü:D

SeRKaN
19-05-2010, 16:53

hayirli olsun 5800 in memnun kaicaksin guzel bi telefon :)

BlackEmperor
19-05-2010, 17:45
hayirli olsun 5800 in memnun kaicaksin guzel bi telefon :)

sağol kardeşim suan güncelleme için bi deneme yaptım cihaz zaetn güncel dedi ama değil ben biliyom :) ona bakcam şimdi nasıl halledecem diye :D

SeRKaN
19-05-2010, 18:13
pc suiteden dene ordan yapabilirsin

onursumer
19-05-2010, 18:26
elime x6 geldi kasa tasarım bence çok güzel olmuş ama nedendir bilmiyorum telefon biraz yavaş geldi bana ?

kullanan varmı hiç gerçi yazılım güncellemesi vs gelirse çok iş çıkarıcak bir telefon

BlackEmperor
19-05-2010, 18:44
pc suiteden dene ordan yapabilirsin

denedim v31 var dedi sende yenı guncelleme yok dedi ama bi daha bakarım ;)

Dragger
19-05-2010, 18:54
V31 mi? Üstüne 2 tane daha cıktı :D

NSS ile yapacaksın o zaman ;)

Dragger
19-05-2010, 18:57
Yok yok cok basit aslında...

Toplamda 5sn sürer :)

Burdan programı indir;

http://www.b-phreaks.co.uk/files/NSS/NSS103815.zip

Nemesis Service Suite Programını kurun,Telefonu Pc Suite modunda bağlayın.Programı açıp sağ üst köşedeki büyüteçe tıklayın.Daha sonra "Phone İnfo" Seçeneğine tıklayın..Sağ tarafta "Product Data Edit" Kısmında alttaki "Read"a tıklayın..Üstteki "Product Code" kısmında "enable"a tıklayın Kullanmak istediğiniz Product Kodunu yazıp "Write"a tıklayın 3-5 saniye bekleyip programdan çıkın...

Bu sırayla yaptın mı hemen degistirebiliyorsun;

http://img7.imageshack.us/img7/2286/48078535.jpg

Gerekli Olan Product Code;

0573741: Euro2 Turkey Black
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED

Bu sekilde yapabilirsin ;)

BlackEmperor
19-05-2010, 19:49
v50 de sıkıntı var diyorlar biraz abi v40 felan yapabilirmiyiz bununla ? :)

SeRKaN
19-05-2010, 20:20
bende v30 vardi v31 v40 falan indirmedim v50 guzel dediler direk v50 yi indirdim bi sorun yasamadim ins yasamamda

powERS
19-05-2010, 21:39
v50 de sıkıntı var diyorlar biraz abi v40 felan yapabilirmiyiz bununla ? :)

ne gibi sıkıntıları varmıs ?

v.50 simdiye kadar cıkan en iyi ve en hızlı surum. sensorler acıkken bile !

tek kotu yanı muzık calarda yazarak bul secenegı yok ayar oluyorum :S

likedead
19-05-2010, 23:40
v50 süper bence hiç sorun yaşamadım su ana kadar..

Dragger
19-05-2010, 23:48
V50 en iyisi ;)

orhansah
19-05-2010, 23:54
ya arkadaşlar rica etsem biriniz telefonun pilini çıkarıp pilin telefonla temas eden 3 tane metal marçanın üçününde eşit boyda olup olmadığını söyleyebilir mi :)

orhansah
19-05-2010, 23:56
nedeni ise :) telefonu yere düşüdüm geçenlerde oldukça şert ve betona düştü. şarjı çok çabuk bitmeye başladı düştükten sonra. bugün pili çıkarıp baktım o üç metalin boyları aynı değil. acaba ondan mı diye düşündüm de.

Ersin YILDIZ
20-05-2010, 00:07
ıkı tanesı aynı boyda bı tanesı onlardan cok az daha kısa

orhansah
20-05-2010, 00:11
en soldaki kısa olan di mi. tamam o zaman ondan değil sorun demek ki :)

BlackEmperor
20-05-2010, 18:29
haritaları kullanmak beleş değilmiydi yaw :D her girişimde bi 20 kuruş götürüyo :soru:

Kadyr
20-05-2010, 19:31
beles degıl lısansı vr

SULTANOGLU
20-05-2010, 19:33
beleş ;) ovi store dan haritalarmı ne onu indirin sonra ovi sute den haritayı yükleyin sonra gprs bağlantısı için tümleşik olanı seçin diğerlerini kaldırın hatta turkcell olanı silin. kesinlikle çalışıyor bağlanıyor gitmenz gereken ere götürüyor

BlackEmperor
20-05-2010, 19:40
evet oldu sen yazmdan az once buldum :D sağolasın.

Birde V50 yı yükleyecem ama suan wifi yok evde avea üzerinden yüklesem ne kadar sürer acaba ?

SeRKaN
20-05-2010, 19:57
beleş ;) ovi store dan haritalarmı ne onu indirin sonra ovi sute den haritayı yükleyin sonra gprs bağlantısı için tümleşik olanı seçin diğerlerini kaldırın hatta turkcell olanı silin. kesinlikle çalışıyor bağlanıyor gitmenz gereken ere götürüyor

dediklerini yaptim yalniz avea interneti kaldiramiyorum ben onu nasil hallederim :soru:

powERS
20-05-2010, 20:52
dediklerini yaptim yalniz avea interneti kaldiramiyorum ben onu nasil hallederim :soru:

valla ben kaldırdım onu gprs ayarlarından yapcaksın..

ama ben her seyı yaptım anasını satıımın bı kullanamadım su harıtayı
yapmadıgım kalmadı maymun oldum anasını satıım.

SULTANOGLU
20-05-2010, 20:59
evet oldu sen yazmdan az once buldum :D sağolasın.

Birde V50 yı yükleyecem ama suan wifi yok evde avea üzerinden yüklesem ne kadar sürer acaba ?
sinan direk pc dyüklesene v50 yi, orda program olmasılazım yazılım güncelleştirme diye ben hep onla yapıyorum, güncelleme zaten 155 mb mi ne öle bişey :D bence pc den yapman daha mantıklı gibi

ya ben o bağlantı noktasını direk hedefleren kaldırdım direk sildim. zaten aslında tümleşik gprs yapınca sadece onu kullandırıyor ama yiende güvenceye almak lam çünkü bazen internete girmek istiyor.

çok ciddi diyorum bende ilk başlada inat ettim ekrana resmen 5 dakka bakarak bkliyodum ama en güzeli öle açıcan haritaları koyucan telefonu beklicen :D benim telefon en geç 5 dakka iersinde bağlanıyor haritaara

SeRKaN
20-05-2010, 20:59

gprs ayarina girdim fakat kaldiramadim avea internet secenegini :(

SeRKaN
20-05-2010, 21:01
tumlesik gprs isaretli sadece simdi kntrlerden dusme yaparmi acaba?

SULTANOGLU
20-05-2010, 21:02
şunu yaptınmı
uygulamalar>yer>Konumlama>Konumlama Yöntemleri> ve buradan sadece tümleşik GPS seçili olucak

SeRKaN
20-05-2010, 21:03
şunu yaptınmı
uygulamalar>yer>Konumlama>Konumlama Yöntemleri> ve buradan sadece tümleşik GPS seçili olucak

ewet yaptim suan sadece o isaretli

SULTANOGLU
20-05-2010, 21:06
ozman Ağ hedeflerinden, wapservisler internet falan oradan direk kaldır sil orada kesin bulrusun bence

SULTANOGLU
20-05-2010, 21:09
ben şimdi daha önceden sldiğimden Hedefler kısmında bu turkcell bağlantınn nerde olduğunu hatırlayamıyorum tam olarak kusura bakmayın

SeRKaN
20-05-2010, 21:10
ozman Ağ hedeflerinden, wapservisler internet falan oradan direk kaldır sil orada kesin bulrusun bence

simdi girdim dusmedi kntrden oldu galiba avea interneti kaldirmak istemiyorum disarida lazim olabiliyo cunku

powERS
20-05-2010, 21:16
çok ciddi diyorum bende ilk başlada inat ettim ekrana resmen 5 dakka bakarak bkliyodum ama en güzeli öle açıcan haritaları koyucan telefonu beklicen :D benim telefon en geç 5 dakka iersinde bağlanıyor haritaara

her seferındemı ? 5dk beklıosun?

ya kac kere actım bıraktım 10 15 dk durdu yok arkadas uydu cekımı sarı yanıp sonuyo

gprs ısaretı engellı baglantı kurmuyo.

gıtcem dıcem en sonunda bı nokia center a bana beles harıta yapın dava ederım sızı dıye o olcak :D

SULTANOGLU
20-05-2010, 21:18
yani genellikle biraz bekletiyor sonra bağlanıyor :D htta arada eğer koparsa bağlantı hemen tekrar uyduyu buluyor :D

Dragger
21-05-2010, 02:46
hotmix diye yeni bir internet radyosu gelmis oviye. Degisik tarzlarda 10 farkli icerik var. Tavsiye ederim. Yine nrj iyidir o da ovide var.

Ludacris
21-05-2010, 15:12
ya şu gps için genç yiğit mert delikanlı arkdaşlar yokmu resimle anlatsa biz cahilller için :D
en son olmadı harita sorunsalı diye bi konu açacaz :o yada yönetimden izin alıp 5800 için programlar temalar diye bi konu bölümmü açılsa ne :D 72 sayfa oldu konu :)

Day Walker
21-05-2010, 15:46
ya şu gps için genç yiğit mert delikanlı arkdaşlar yokmu resimle anlatsa biz cahilller için :D
en son olmadı harita sorunsalı diye bi konu açacaz :o yada yönetimden izin alıp 5800 için programlar temalar diye bi konu bölümmü açılsa ne :D 72 sayfa oldu konu :)

ovi suite kullanarak türkiye haritasını yükle ondan sonra uygulamalardan haritaları aç sonra ayarlardan interneti çevrimdışı olarak ayarla dolaşım uyarısını açık bırak senkronizasyonuda manuerl olarak ayrarla ama mutlaka ovi suite kullanarak güncel harita yükle

Ludacris
21-05-2010, 16:03
eyvallah teşekkürler.

MiaMi
21-05-2010, 16:04
Ovi suite ve Nokia suite arasında ne fark var ben ovi suite programını hiç sevmedim hatta uyuz oldum diyebilirim. Nokia suite forever.

palamut
21-05-2010, 16:04
luda işin içinden çıkamamış puhahahahaha

Ludacris
21-05-2010, 16:07
luda işin içinden çıkamamış puhahahahaha

paloom sana wcr den sevgiler cnm :love:

Rockford
21-05-2010, 16:10
5800de pdf okuyabilecegimiz bi program varmı ucretsiz. varsa link paylasabilirmisiniz yada program adı. bi kac program denedimde ya yuklenmiyo ya saglıklı calısmıyo :)

Day Walker
21-05-2010, 16:22
Ovi suite ve Nokia suite arasında ne fark var ben ovi suite programını hiç sevmedim hatta uyuz oldum diyebilirim. Nokia suite forever.

ovi suite daha hızlı ve uygulamada daha başarılı

palamut
21-05-2010, 16:33
paloom sana wcr den sevgiler cnm :love:

wcr ne olaki?

tool
21-05-2010, 16:49
super yere dustu telefon,
orjinal ön kapak kac para?

Ludacris
21-05-2010, 17:11
wcr ne olaki?

la biz senle konuştuğumda nerde nasıl bi pozisyonda oluyorum :soru:

adam helada olduğumu ayıkamadı iyimi :D wrc wrc = wash-report-clean

BlackEmperor
21-05-2010, 19:12
hakan güncellemyi pc den yapcamda tırsıyom az biraz :D hem qwerty tam ekran mesaj yazma klaveyside gidiyormuş bence kinetic scrolling den daha güzel bi özellik gibi :D

bıraz sıkılayım telefondan yapcam v50 yi :D bu arada garmini deneyecem bugün yarın ovi nin haritalar deli ediyo adamı bekle bekle sıkılıyom :D

altı üstü nerde olduğumuu merak etmiştim :p ya kalbolduysam :hans :icon_wack:hahaha:

ama gps konumlama çok hızlı açılıyo bende bugun hava bulutluydu o yüzden kastı biraz bende sallamadım :)

SULTANOGLU
21-05-2010, 19:21
abi o klavye gitmiyo şöyle oluyor telefonu normal bir telefon gibi tuttuğunda sayılı tuş olarak ullanıyorsun fakat yan çevirince kendisi otomatik olarak klavye moduna geçiyor. bana sosan gayet mantıklı. sen seçmiyorsun yani şu olsun bu olsun diye

BlackEmperor
21-05-2010, 19:24
kanka illa product code u değiştirip mi yapcaz yaw pc den yaparsak ? Updater bulmuyo V50 yi ama *#0000# den görüyo v50 yi ;)

SULTANOGLU
21-05-2010, 19:29
kanka ben product kodu değiştirip yaptım bişey olmadı. ama mesela şu anda üşengeçliktentekrar red olan zımbırtıya dönemiyorum tek sıkıtım bu. sanırım black olanın kodu var bende. onuda problem etmiyorum

powERS
21-05-2010, 20:40
abi o klavye gitmiyo şöyle oluyor telefonu normal bir telefon gibi tuttuğunda sayılı tuş olarak ullanıyorsun fakat yan çevirince kendisi otomatik olarak klavye moduna geçiyor. bana sosan gayet mantıklı. sen seçmiyorsun yani şu olsun bu olsun diye

ki bence nefis bi harket. ilk aldıgımda v.30 du yoktu bu olay. evde yada işte kullanırken yatay kullanıyosun ama otobus yada yururken normal telefon gibi tuttugun icin her seferinde alfanumerik yada qwert e gecirmek sıkıcı oluyodu.

o zaman demistim lan sensoru de var nasılsa yapsalar sole bıse ne guzel olur dıye v.50 de karsımıza geldı nefis oldu..:)

kanka illa product code u değiştirip mi yapcaz yaw pc den yaparsak ? Updater bulmuyo V50 yi ama *#0000# den görüyo v50 yi ;)

yap yap sorun olmuyo. ben 2 3 hafta navi şeklinde kullandım bendeki alet te red.

ama sonra gozume hos gelmedı gittim nokia center a tekrar aynı surumun kırmızısını yuklettım :)

BlackEmperor
21-05-2010, 22:08
biraz sıkılayım yukletırız yazılımı :D hemen modifiye etmeyek yaw :p

Dragger
29-05-2010, 19:12
Benim sarjım cabuk bitmeye basladı bu aralar, son versiyonla bu sorunu yasayan var mı?

Soichiro
29-05-2010, 19:16
Benim sarjım cabuk bitmeye basladı bu aralar, son versiyonla bu sorunu yasayan var mı?

Bende de olmuştu 5 saat falan dayanıyordu ancak sonradan düzeldi..

SeRKaN
29-05-2010, 19:17
bende eskisi gibi bi degisiklik yok sarzda

exvitermini
30-05-2010, 13:25
önceden günde ortalama 2 saat konustugum halde 4 gün giden sarj 1 haftada 2 günde bir sarj etmeye başladım arkadasımdada aynı problem var v50 denmi kaynaklanıyor gercekten yoksa bataryanın ömrümü bukadar anlamadım

orhansah
30-05-2010, 14:00

benimki de acayip çabuk bitmeye başladı. ben güncelledikten sonra düşürdüm telefonu ondan olmuştur diye düşünüyodum ama yazılımsal mı acaba ya?

Dragger
30-05-2010, 14:00
Versiyonla oldu benimki, eminim.

Simdi bi format atıcam bakalım.

Bir de bu ovide battery ile ilgili bikac program var kullanan var mı?

orhansah
30-05-2010, 14:20
ben bi tane indirmiştim bi .oka yaramadı sildim :) format at bakalım değişiklik olursa ben de atıyım :) aldığımdan beri hiç atmadım zaten bi siftah yapmış olurum.

Dragger
30-05-2010, 14:24
Format ben her versiyon sonrası atıyorum, hız farkediyor gibi geliyor.

Ama bu sarj isi canımı sıktı, önce soner söylemisti yok öyle birsey demistim bikac gündür neredeyse hergün sarja takmaya basladım :D

Boost Up
30-05-2010, 14:26
Abi aslında telefonu şarjı tam bitmeden şarja koymamak gerekiyor. Annemde Bold var, 4-5 gün gidiyor şarjı. Bende Omnia var, 24 saati zor çıkartıyor:D.

Shadow_Dancer
30-05-2010, 14:31
Şarj sorununu bende yaşıyorum bu aralar..

Yani programları çok fazla kullanmıyorum ama versiyon 50 ile beraber bariz bi düşüş var.

Shadow_Dancer
30-05-2010, 14:32
Abi aslında telefonu şarjı tam bitmeden şarja koymamak gerekiyor. Annemde Bold var, 4-5 gün gidiyor şarjı. Bende Omnia var, 24 saati zor çıkartıyor:D.

bu yeni tip bataryalarda öyle şeyler yok diye biliyorum ben ya

Boost Up
30-05-2010, 14:39
bu yeni tip bataryalarda öyle şeyler yok diye biliyorum ben ya

Annem sürekli şarja bitmeye yakın koymaz telefonu, kapanana kadar kullanır. Hatta şarjı bitsin diye bile müzik falan açar telefondan fotoğraf çeker oyun oynar. Bütün telefonları uzun ömürlüydü. Benim telefonumda 5 bar var, 3 e indiğinde şarja takıyodum. Sonuç olarak her gece şarjda:D.

Shadow_Dancer
30-05-2010, 14:42
Annem sürekli şarja bitmeye yakın koymaz telefonu, kapanana kadar kullanır. Hatta şarjı bitsin diye bile müzik falan açar telefondan fotoğraf çeker oyun oynar. Bütün telefonları uzun ömürlüydü. Benim telefonumda 5 bar var, 3 e indiğinde şarja takıyodum. Sonuç olarak her gece şarjda:D.

aslında mantıklı öyle yapmak :) eski telefonlarda öyle yapıyoduk :D

Boost Up
30-05-2010, 14:44
aslında mantıklı öyle yapmak :) eski telefonlarda öyle yapıyoduk :D

Biz de diyoruz ki, aman şarjı full olsun da bizi yarı yolda bırakmasın. Halbu ki 7 ay-1 yıl sonra her an her yerde bırakabilir:D.

orhansah
30-05-2010, 14:44
yeni pillerde yok o olay benim bildiğim. bi de kasamam kendimi bitsin de koyıyım diye. pil ölürse yeni pil alır takarım olur biter :D

Low-Rider
30-05-2010, 16:29
Şarj sorunu yaşıyan başkaları da varmış..
http://forum.donanimhaber.com/m_39980191/tm.htm

BlackEmperor
30-05-2010, 16:32
Hmm V31 den devam anlaşılan.... :)

Dragger
30-05-2010, 16:34
V31de de bazı seylerden mahrum kalıyorsun sarj cabuk bitse de güncel versiyon en iyisi.

tuner faruk
30-05-2010, 16:35
Mesaj gönderirken yada cevapla dediğininzde telefonu kasılan varmı peki?

Kadyr
30-05-2010, 16:36
yazılım 50 mı?

tuner faruk
30-05-2010, 16:41
Aynen v50 yükledikten sonra bi donmaya başladı ağırlaştı sanki ilk başlarda güzeldi ama şu son 1 haftadır kötü

BlackEmperor
30-05-2010, 16:42
V31de de bazı seylerden mahrum kalıyorsun sarj cabuk bitse de güncel versiyon en iyisi.

scroling olmayı versin canıım :) şu ana kadarda cihazın hıznı zorlaycak bi uygulama kullanmadım ovi map dışında o yüzden riske girmeye gerek yok . V60 felan çıkmalı umarım yakın zamanda çıkar...

Kadyr
30-05-2010, 16:50
Aynen v50 yükledikten sonra bi donmaya başladı ağırlaştı sanki ilk başlarda güzeldi ama şu son 1 haftadır kötü

mmc yı pc tak ıcındekı resımlerını muzıklerını yedekle tabı map kullanıyosan harıtalar dosyalarınıda yedekle yoksa tekrar yuklemen gerekır...yedekledıkten sonra format at bıde o sekılde kullanmayı dene

Onurkk06
01-06-2010, 20:40
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-lg-lg-gm735-full-full-dokunmatik/detay bunla takas teklifi geldi napsam acep

Ludacris
01-06-2010, 23:46
boşver bence elci nin adam akıllı bi telefonunu görmedim nokya her zaman nokya dır.

Dragger
14-06-2010, 09:48
Tekrar format attım sarj sorunu düzeldi gibi ;)

Skyfire indiremiyorum, ülke desteklemiyor diyor kullanan var mı?

+ Calısan live messenger lazım, benim önceden yükledigim bugrada kaldı o da amerikada :D

Onurkk06
14-06-2010, 09:49
skyfireyi bilmiyorum da nimbuzz msn için çok iyi ben onu kullanıyorum bu arada gps için artık dakkada 1 mi ne 20 kuruş yiyiyor sizde de oluyor mu

powERS
14-06-2010, 09:51
ücretsiz gps istiorum :D

sovalye
14-06-2010, 09:53
V50 yı kurduktan sonra tek gordugum radyo dinlerken kitlenmesi. şarj sorunu henuz yaşamadım. titreşim de açık ekran ışığı da..

Dragger
14-06-2010, 10:10
Nimbuzz zaten var, live messenger da olsun istedim her ne kadar scroll calısmasa da :D

Navigasyon da ne ayar yaparsanız yapın düsüyor, en güzeli internet paketiniz olmadıgı dönemlerde turkcell interneti ucurmak, o zaman hicbirsey düsemiyor :D

Telefon kitlenmesi de hic yasamadım, gayet iyi bu ara.

Ersin YILDIZ
29-06-2010, 01:43
galeriye smslere şifre koyma programları kullanan var mı yardımcı olursa sevınırım telefon kılıdı harıcı bısı olursa daha kullanıslı sevınırım

gökan
29-06-2010, 01:51
valla aldigim gibi hc bisi yuklemedim harita olayi guzel konum belirliyrum bayagi ise yariyor

K0213
29-06-2010, 02:09
bende dünden beri kullanıyorum, daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum, çok fonksiyonel ve güzel bir cihaza benziyo ama keşfetmek lazım :) ya da ben teknolji özürlü olduğumdan bana çok mikemmel bir şey gibi geliyor :D

herşeyden önce internet hızı, notebookumdan daha yüksek :D

sanctuary35
29-06-2010, 02:20
kuzenin tele nokiann sitesinden son sürümü indirip yüklemee calıstık yazılan gibi aynen uyguladık yüklerke tel kapandı simdi acmaya çalısıoruz ama titremeye başlıo ekran gelmio titremede pili cıkarana kadar devam :S

Ersin YILDIZ
29-06-2010, 11:07
şifreleme programı kullanan yok mu arkadaslar

_Burak_
30-06-2010, 13:39
bende alalı bir kaç hafta falan oldu sanırım ama eskittim telefonu resmen :D
vihazın son sürümü v 50.0.005 midir
zırt pırt güncellemeye gerek yok sanırım :)

SULTANOGLU
30-06-2010, 13:44
3 hafta önce akvaryumum gece su sızdırmış telefonda önündeydi, tabi artık ben uyanana kadar ıslanmış durmuş. Uyandığımda kendi kendine pker oynuyordu mesaj yazıyordu bişeyler yapıyordu :D hemen dağıtmıştım telefonu kurumaya bıraktım :D şu anda sol üstte bulunan xpress music kısa yol tuşunun ışığının telefonu kapatmama rağmen yanması dışında hiç bir problemi yok :D gönül rahatlığıyla ıslatabilirsiniz telefonlarınızı :D ahuahuahuhuahuaa :hehe:

_Burak_
30-06-2010, 13:46
3 hafta önce akvaryumum gece su sızdırmış telefonda önündeydi, tabi artık ben uyanana kadar ıslanmış durmuş. Uyandığımda kendi kendine pker oynuyordu mesaj yazıyordu bişeyler yapıyordu :D hemen dağıtmıştım telefonu kurumaya bıraktım :D şu anda sol üstte bulunan xpress music kısa yol tuşunun ışığının telefonu kapatmama rağmen yanması dışında hiç bir problemi yok :D gönül rahatlığıyla ıslatabilirsiniz telefonlarınızı :D ahuahuahuhuahuaa :hehe:

verdiğin değerli bilgiler için çok teşekürler :D
peki hocam dalinle yıkamak caiz mi telefonlarımızı :D
yoksa meguiarstan başka ürün kullanırsam yamulur kalırmıyız :hahaha:

bu arada youtube a falan nası giricez bundan
dnsleri değiştirdim ama olmadı mahkeme engelli falan diyor?

SULTANOGLU
30-06-2010, 13:49
gönül rahatlığıyla yıkayabilirsiniz :D sadece kalemin girip çıktığ yeri pudralamayı unutmayın pişik olmasın :D

Ludacris
30-06-2010, 13:59
ahahahahaha :hehe:

SATILIK 5800 400lira 6 aylık kutu jelatin styla
pazarlıklı 396 lira yada 390 + Camel box

edit- burak skyfire var onu yükle çatır çatır giriyor.
bmw videoları izleyebiliyorsun

_Burak_
30-06-2010, 14:10
tamam o zaman teşekkürler
skyfire i yükleyip deneyeyim o zaman birde

flash lite falan kurdum ama site açılmayınca oda hiç bir işe yaramıyor

TolgaEsentepe
30-06-2010, 14:23
şuan en uygun fiyat neresi biliyormusunuz? internet, marketler falan ?

Kaan
30-06-2010, 14:24
ahahahahaha :hehe:

SATILIK 5800 400lira 6 aylık kutu jelatin styla
pazarlıklı 396 lira yada 390 + Camel box

edit- burak skyfire var onu yükle çatır çatır giriyor.
bmw videoları izleyebiliyorsun

sen o telefonu 300 e satarsan öpte başına koy :D

_Burak_
30-06-2010, 14:31
şuan en uygun fiyat neresi biliyormusunuz? internet, marketler falan ?
ben forum istanbulda bütün teknolojik ıvır zıvırcıları gezdim

en uygun satürndeydi 479 TL 9 taksit vade farksız
en pahalıda teknosadaydı :D

hatta akşam 8e kadar çalışan nokianın elemanı var içinde
v50 sürümünü falan o kurmuştu yarım saat git takıl gel şeklinde :)

Ludacris
30-06-2010, 14:35
sen o telefonu 300 e satarsan öpte başına koy :D

sen beni sıradan insanlarla karıştırdın :smokin:
15 liraya 5310 xpressmusic aldım. orj. şarz aleti ile şarz aletini 15liraya sattım :D
telefon free oldu.
3 adet taşıtı 1 günde sattım audi-vw-honda idi
10 lira ile 700km yol yaptım
daha saydırma bana :D
Heyşeyi içtiğim şeye borçluyum:su:

Kaan
30-06-2010, 14:37
sen beni sıradan insanlarla karıştırdın :smokin:
15 liraya 5310 xpressmusic aldım. orj. şarz aleti ile şarz aletini 15liraya sattım :D
telefon free oldu.
3 adet taşıtı 1 günde sattım audi-vw-honda idi
10 lira ile 700km yol yaptım
daha saydırma bana :D
Heyşeyi içtiğim şeye borçluyum:su:

sen ne çiiyosun merak ettim bizede yollsana ondan :D yoksa mantar falanmı yiyosun hahahhhahaha

Ludacris
30-06-2010, 15:28
sen ne çiiyosun merak ettim bizede yollsana ondan :D yoksa mantar falanmı yiyosun hahahhhahaha

olmaz bi replikam mevcut burda. olmaz bütün copy lerimden sakının :) magic magrush muydu neydi o :D :hehe:

powERS
30-06-2010, 16:20
kuzenin tele nokiann sitesinden son sürümü indirip yüklemee calıstık yazılan gibi aynen uyguladık yüklerke tel kapandı simdi acmaya çalısıoruz ama titremeye başlıo ekran gelmio titremede pili cıkarana kadar devam :S

o zaman azer bülbül den dardayım eeyyy aaaneeyy aanneeeuueey gelsin ona.. :heyoo:

SeRKaN
05-07-2010, 22:25
turkce menu nerden indiriip telefonuma yukleyebilirim? daha once vardi biseyler oldu kayboldu anlamadim..

Suan dil ingilizce secenekler arasinda turkce yok(telefonu yurtdisindan almistim)

TolgaEsentepe
05-07-2010, 22:30
465 liraya bilmem kaç taksit alıcaktım bakiye hesapladığımdan az çıktı çekemedi :( hala bekliyorum bakalım :)

powERS
06-07-2010, 09:21
yenı guncelleme ne zaman gelcek acaba..

su muzık calara da bulma olayını koysunlar tekrar..

Onurkk06
06-07-2010, 11:25
bende geçen ışıklar kapalıyken küllük yerine tele basmışım sigarayı hafif bi eğim oldu ekranda başka da bişey olmadı:D sağlam tel bu arada gps kullanınca 200 kuruş 200 kuruş iniyo sizde de oluyor mu?

Dragger
06-07-2010, 12:03
Bütün ayarları yap yine düsüyor o, bu nedenle turkcell interneti kaldırdım ben.

İnternet paketiniz yoksa turkcell interneti kaldırın baglanamadıgı icin birsey düsmüyor.

İbrahim Erdem
06-07-2010, 12:21
İnternette 5800 ile ilgili karıştırırken. V5 in hacklendiğini ve performans görünüm olarak baya iyileştiğini okudum. Aramızda deneyen var mı? Aldığım vakit düşünüyorum hacklemeyi açıkçası.

Ludacris
06-07-2010, 18:53
bende geçen ışıklar kapalıyken küllük yerine tele basmışım sigarayı hafif bi eğim oldu ekranda başka da bişey olmadı:D sağlam tel bu arada gps kullanınca 200 kuruş 200 kuruş iniyo sizde de oluyor mu?

Yemekteyiz :D

İnternette 5800 ile ilgili karıştırırken. V5 in hacklendiğini ve performans görünüm olarak baya iyileştiğini okudum. Aramızda deneyen var mı? Aldığım vakit düşünüyorum hacklemeyi açıkçası.

6 aylık hemen satayım :) kurtulmak istiyorum nokyanın en ağır telefonundan aldım
5800 kenarda duruyor v50 bide 50-60 şey yüklü

Low-Rider
18-07-2010, 15:31
5800 kullanıcılarına bir soru

telefonda internet paketi olduğu varsayıyoruz , gps'e bağlarnırken sadece bağlantı anında ücret gidiyor değil mi , sonra dolaşırken yol tarifi alırken internet paketi üzerinden mi kullanıyor nasıl oluyor?

gps'i kurcalarken geçen hafta 20 bugün 10tl gittide haybeye öğrenmem lazım bunu:D

MiaMi
18-07-2010, 15:34
Özgürüm gps için internete bağlanmana gerek yok 1 dk bekle telefonu bulayım ayarlarımı yazacağım bende son 1 aya kadar internet destekli giriyordum sonra değiştirdim ayarları sorunsuz çalışıyor.

MiaMi
18-07-2010, 15:36
Ayarlardan interneti çevrim dışı yaptığında direk gps den uyduya bağlanıyor vs navigasyonun çalışıyor. Son güncel haritalar yüklümü.

Low-Rider
18-07-2010, 15:36
1kere internete bağlanmadan kendi gps anteni ile bağlanıp kullandım zaten ama ogünden sonra olmadı , ya bağlanmıyor yada bulamıyor.

Demin parkta otururken kurcaladım baya bir bekledim , uyduya bağlanıyor ama bu seferde adres tarifi bulamıyor yada adresi buluyor rota çıkartamıyor böyle saçmalıkları var.

Gidiceğim yeri anca evde wifi ile bağlanıp bulup rotaya eklersem dışardayken kolayca buluyor.

Zaten internet paketi alıcam , gps kullanırken internet paketinden mi kullanıyor yoksa konturden mi yiyor onu merak ettim

MiaMi
18-07-2010, 15:42
Faturalı hatta ayda 100 mb ve bilmem kaç dk konuşma paketi aldım turcellden her ay 70 tl fatura gelirdi şimdi bu paket ile 48 tl ve navigasyon ile 100 mb hayatta dolmuyor , tabiki internet desteklide turkcell wap para yazıyor.

Bide araba için bunu tavsiye ederim.Çok faydalı oluyor.

Car Windshield Swivel Mount for Nokia 5800

http://www.tudocelular.com/new_files/images/global/Suporte-veicular-para-o-Nokia-5800-XpressMusic_43530_1.jpg

Low-Rider
18-07-2010, 15:46
Sipariş verdim bundan bende , internet paketi aliyimde öyle deniyim bir.Her gps'e girdiğimde 20tl yazcaksa üzer:D

Dragger
18-07-2010, 16:26
Evet destegi komple kaldırdı mı konumu direk buluyor ama arac sürmede rota kısmında cok bekletiyor, hic önceden böyle seyler olmazdı neden oluyor bilmiyorum.

Dragger
18-07-2010, 17:22
Biraz arastırdım v50 ile alakalı bir durummus, cünkü ben de v31 veya v40 kullanırken hic sorun yasamıyordum.

Cevrimdısı heryeri buluyor, direk gps calısıyordu.

Simdi hedef belirlerken bisürü ilceyi falan bile bulamıyor, gps verisi bekleniyorda 30dk bekliyor tık yok.

İnternet paketi ile kullanmaya devam etmek lazım sanırım yeni versiyon cıkana kadar.

MiaMi
18-07-2010, 17:30
+Dragger çat diye başlıyor navigasyon internet ile.

powERS
18-07-2010, 21:38
yau sanırım tek harita kullanamayan benim.

cevirim dısı kaldıgında oldugu gıbı kalıyo hayatta bulmuyo...

15 dk dır acık hala ciğlide sanıyo kendini oysaki bucadayım..

Dragger
18-07-2010, 21:45
Bu versiyonda navigasyon s.cmıs.

O nedenle internet destekli kullanmak lazım.

Low-Rider
18-07-2010, 21:58
Alıntı
.

- Menü - uygulamalar - yer
yukardaki menüye giriş yaparak Aşağıda verdiğim ayaları aynen yapın...
-KONUMLAMA (sadece aşağıdaki işaretli olsun)
* Tümleşik GPS
-KONUMLAMA Sunucu
* Kapalı

Bu ayarlardan sonra KESİN VE KESİN açık alana çıkın! (360 derece etrafınız açık ve yüksek binalar olmasın yada yüksek bi binanın tepesinde deniyebilrisiniz ilk sinyal çok önemli!!!)

- Menü - uygulamalar - yer
yukardaki menüye giriş yaparak Aşağıda belirttiğim kısımı açın

*GPS Verisi
(GPS aygıtları aranıyor) bu yazıcak 3sn ekranda...
Yazı kapanınca
*SEÇENEKLER - "Uydu Durumu" çalıştırın
Ekrana 32 uydu kanalı çıkacak gri renkte bi kaç uydu bulacak
(4 giri uydu GPS verisi almak için yeterli ancak GRİ olması sağlıklı bağlantı alamadığı anlamına gelir)

Bu ekranda kaçtane uydu bulduğu çok önemli değil Bu şekilde bi kaç uydu bulacaktır.O kısmı kapatmadan sadece TELEFONUN "MENÜ" TUŞUNA basarak bu ekranın arkada çalışmasını sağlayın...
Ve menüden kullandığınız navigasyon programını çalıştırın
2-3dk içinde konumuzu bulucak ve GPS sinyali alınacaktır.

Bundan sonra GPS yer tespiti konusunda sıkıntı çekmeniz hava şartları ve bulunduğunuz ortamla alakalı olur.

Dragger
18-07-2010, 21:59
Bunlar zaten öyle bende cözüm olmuyor.

Konumlamada pat diye yerimi buluyor ama biryere gitmek isteyince gps bekleniyor diyip yarım saat öyle kalıyor.

Low-Rider
18-07-2010, 22:05
uyduya bağlanması önemli işte , birkere bağlandımı devam ediyorda bağlanamadıığı zaman çok bekletiyor.

yazıdaki gibi uydu durumuna bakıp çubuklar mavi olduğu zaman ovi maps'i açınca daha rahat buluyo

gökan
18-07-2010, 22:11
ben yapamadım valla ya

orhansah
18-07-2010, 22:14
bence de versiyonla alakalı. eskiden 10 saniyede falan bulurdu, şimdi kafasına göre takılıyo :)

PaSHa-brk
19-07-2010, 01:24
V40 vardı aldığımda mutluydum,V50 yaptım şarj az gitmeye başladı aptallaştı resmen telefon yeni versiyon biran önce çıksın yada v40 dönemezmiyim?

cnrsrn
19-07-2010, 01:32
benim 5800 da garminin haritaı gitmiş no map yazıyor nasıl güncelleyebilirim garmin için yeni harita çıktı mı biln var mı

Ludacris
19-07-2010, 02:00
Allah rızası icin biri benide cipiesle tanıştırsın.
Satıcam valla ya :D
bunu aldığım zaman arkaşım taşınmadığı için kutusuda duruyor :D
300-500

powERS
24-07-2010, 13:01
y birakin gps i gectim bende yok heralde gps :) azinin tavanina tukurdugum ebuddy calistirmiyo face girmio.
Kulaklik takili muzik calarda deilse kontrol etmiyo. Arcalicam en son. Java mava kontrol et dio ayar oldum iiice. :\

Varmi bunlari yasayan cozum yolunu bilen ?

tool
24-07-2010, 13:07
skyfire artik calismiyor, dedeler cikiyor :D

powERS
24-07-2010, 13:18
skyfire artik calismiyor, dedeler cikiyor :D

Gecen serviste konusuluyodu ekranlar cuflamaya baslamis titriyomuymus neymis.
Derken bende cuflattim alttan bi cm filan cizgi cizgi ekran.

Ya yeni guncelleme istioruz. Yada tel i mp3 player ve el feneri olarak kullancaz. :)

_Burak_
04-08-2010, 18:55
bugün geçte olsa farkettim nokianın ovi maps istanbul dışı hiç bir yerde işe yaramıyor adam akıllı

ndrive , garmin ya da başka bir program adam akıllı ne yüklenebilir buna
5800 da kullandığınız en iyi navigasyon programı hangisi ?

gökan
04-08-2010, 19:24
araba gectı ustunden bana bayagı masraf actı:)yaptrdım gayet ıyı:PD

Dragger
04-08-2010, 19:30
bugün geçte olsa farkettim nokianın ovi maps istanbul dışı hiç bir yerde işe yaramıyor adam akıllı

ndrive , garmin ya da başka bir program adam akıllı ne yüklenebilir buna
5800 da kullandığınız en iyi navigasyon programı hangisi ?

Ben garmin kullanıyordum onu da sildim sadece ovi maps var.

Cesme ılıcada bi sokak arasında bile yolu otobanı buldurdu bana, gayet iyiydi.

Ama haritada yer almayan ilceler var dogru.

Yine istanbuldan eceabat feribota kadar, hız sınırlamalarına kadar gösterdi.

Yani o kadar da kötü diil :)

cnrsrn
04-08-2010, 19:38
yavuz abi benim garminde map çıkmaz oldu nasıl yeni map yüklerim bi bilgin var mı

Dragger
04-08-2010, 20:08
Suite ile yükleyebilirsin ya da ovi storedanuygulamayı sıfırdan indir.

_Burak_
04-08-2010, 20:34
Ben garmin kullanıyordum onu da sildim sadece ovi maps var.

Cesme ılıcada bi sokak arasında bile yolu otobanı buldurdu bana, gayet iyiydi.

Ama haritada yer almayan ilceler var dogru.

Yine istanbuldan eceabat feribota kadar, hız sınırlamalarına kadar gösterdi.

Yani o kadar da kötü diil :)

öyle tabi abi normalde var çoğu yer ama silivride belediye
tekirdağda köy belediye v.s
aydında merkez hariç hiç bir yeri göstermiyor örneğin
okulun şehirden yüksekte koca kampüsü bile buhar olup uçmuş durumda :D

ndrive diye bir şey duydum her yeri her şeyi gösteriyormuş diye ama nasıl kullanışlı mı bilemiyorum

ovimap'ımda son sürüm bu arada

araçta garmin kullanıyordum önceden daha iyiydi sanki

igomyway oda çok iyiydi keza

http://www.ndriveweb.com/products/product/35/

bunun çakması yokmudur 40 yüroymuş :D

EfeTopcu
04-08-2010, 20:37
V40 vardı aldığımda mutluydum,V50 yaptım şarj az gitmeye başladı aptallaştı resmen telefon yeni versiyon biran önce çıksın yada v40 dönemezmiyim?

aynı sorunu bende yaşıyodum , dün nokia club a bıraktım halletmeleri için , yarın gidip alıcam bakalım olcak mı :)

_Burak_
04-08-2010, 20:38
günde iki kere depoyu fulluyorum telefon daha iki aylık :D

İbrahim Erdem
04-08-2010, 22:55
günde iki kere depoyu fulluyorum telefon daha iki aylık :D

Ben telefonla günde 5-6 görüşme arklarla gün aşırı mesajlaşma yapıyorum. 4 gün kadar bitiyor batarya. Rodajını düzgün yaptım ondandır herhalde.:D

_Burak_
04-08-2010, 22:57
sözlü spec 24 saat açık telefon
ve özel bir kampanyadan dolayı haftalık 17,8 saat
aylık 10000 mesajım var
sence normal değil mi :D

Ludacris
04-08-2010, 23:04
Burak ben teli sattım ya :(
ama kutu hafıza katı duruyor. 350ye verdim sende bana 80e versen. Git adam gibi telefon al millet ayfon kullanıyor senin neyin eksik :D

_Burak_
04-08-2010, 23:07
Burak ben teli sattım ya :(
ama kutu hafıza katı duruyor. 350ye verdim sende bana 80e versen. Git adam gibi telefon al millet ayfon kullanıyor senin neyin eksik :D

olm bi git Allah rızası için ya :D:D
her postumun altında seni görüyorum
reca ediyorum :D

talebiniz üzerine istediğiniz bölgelerde mezar bulunamamıştır.
bu mesaj ücretsizdir
turkcell iyi günler diler

:hehe:

İbrahim Erdem
04-08-2010, 23:11
aylık 10000 mesajım var

yanınızda şarj aleti taşımak iyi bir yöntem bence :D:D

_Burak_
04-08-2010, 23:13
yanınızda şarj aleti taşımak iyi bir yöntem bence :D:D
arabada şarjdan çıkmıyor zaten
birde araca bağlı müzik , navigasyon
zilyon tane program derken
iki snde bitiyor

iki ay oldu ama telefon iki sene yaşlandı iki ayda :D

Ludacris
04-08-2010, 23:15
Ya kesin sizin iyiğiliğiniz için aynı vilayette değiliz :D
mesihim ben mesih ahaha:D
Aradığınız kişiye şu anda ulaşılıyor, fekat içtiğinden dolayı ulaşım sonucu farklılaşım yaşayabilirsiniz.
Ludacris bol uçuk yaşantılar,deneyimler diler

İbrahim Erdem
04-08-2010, 23:15
arabada şarjdan çıkmıyor zaten
birde araca bağlı müzik , navigasyon
zilyon tane program derken
iki snde bitiyor

iki ay oldu ama telefon iki sene yaşlandı iki ayda :D

Maaşallah :D

Geçen sayfalarda da sormuştum. Telefonu hackleyen varmı hiç. Fark ediyor mu?

tuner faruk
04-08-2010, 23:20
Ekranım resmen soyulmaya başladı şarjım 1 haftadır çok çabuk bitmeye başladı K.V.K ya bırakıcam bu gidişle:)

_Burak_
04-08-2010, 23:21
ben o mevzuyu çözemedim henüz çok haşır neşir olmadığımdan dolayı
senin bilgin dahiline girerse pmden benide bilgilendir :)

Low-Rider
04-08-2010, 23:46
aylık 10000 mesajım var

Bndede ayni sekilde.yogun mesajlasma,gunlk 25-30dk konusma,biraz internet derken bir gunde bitiyor

The Jackal*
04-08-2010, 23:57
Gps ücretlimi ??

Burak K.
05-08-2010, 00:32
Ben bu telefonu parçalıcam. :D

Soichiro
05-08-2010, 01:00
Ben bu telefonu parçalıcam. :D

Neden :confused:

FatihR.
10-08-2010, 12:49
az önce mesaj geldi telefona 5800 cihazınız için yeni bir yazılım var diye haberi olan varmı.

Soichiro
10-08-2010, 12:57
az önce mesaj geldi telefona 5800 cihazınız için yeni bir yazılım var diye haberi olan varmı.

Evet. V51 çıktı, yorumlara göre de V50'den çok daha hızlıymş güncelleyin derim :)

EfeTopcu
10-08-2010, 12:58
Evet. V51 çıktı, yorumlara göre de V50'den çok daha hızlıymş güncelleyin derim :)

bana 2 dk önce msj geldı nokıa dan v51 cıktı dıe , suan guncellıyor , bakalım nolcak :)

Soichiro
10-08-2010, 13:05
bana 2 dk önce msj geldı nokıa dan v51 cıktı dıe , suan guncellıyor , bakalım nolcak :)

Yorumlar olumlu çeşitli sitelerde, v60 gelicekmiş galiba eylülde hayırlısı :D

EfeTopcu
10-08-2010, 13:05
Yorumlar olumlu çeşitli sitelerde, v60 gelicekmiş galiba eylülde hayırlısı :D

gelsın gelmesıne güzel olsun , yavaş olmasın , kendı kendıne kapanıp durmasın da nolursa olsun :D

FatihR.
10-08-2010, 13:08
güzel haber ozaman bende hemen geçiyim güncellemeye.

Soichiro
10-08-2010, 13:09
gelsın gelmesıne güzel olsun , yavaş olmasın , kendı kendıne kapanıp durmasın da nolursa olsun :D

Kendi kendine kapanmak? Bende hiç olmadı böyle birşey :beuj:

The Jackal*
10-08-2010, 13:09
Gps ücretlimi ??

Güncel....

Soichiro
10-08-2010, 13:12
Güncel....

Ücretli

10 krktr

FatihR.
10-08-2010, 13:13

bende bazen oluyo gecen gün 3 kere art arda oldu sıcaktan diye umuyorum. kapanıyo geri açılıyo kendi kendine.

Soichiro
10-08-2010, 13:16
bende bazen oluyo gecen gün 3 kere art arda oldu sıcaktan diye umuyorum. kapanıyo geri açılıyo kendi kendine.

Bende olmuyor, bilmiyorum hard format ve hafıza kartı biçimlendirmesi yaparsanız güncellemeden sonra kendide gelebilir belki genelde herşeyin çözümü bu oluyor :)

EfeTopcu
10-08-2010, 13:42
edit ...

EfeTopcu
10-08-2010, 13:47

günde en az 20-30 kere yapıyor bunu , hafıza kartını vs. biçimlendirdim , bütün programları vs. sildim ancak işe yaramadı . 2-3 haftalıgına adapazarına gelmıstım , geçenlerde nokıa club a goturdum , 2 gun sonra gelın dedıler , 2 gun sonra gıttım telefonu ıstanbula gonderıcez dedıler ızın vermedım aldım cıktım telefonsuz kalcaktım yoksa :D kayserıye donunce goturcem tekrar mecburen 1 ay belkı de daha fazla telefonsuz kalıcam ama katlancaz mecburen

Day Walker
10-08-2010, 13:52
yeni güncelleme ne zaman çıkacakmış bellimi?

orhansah
10-08-2010, 13:58
oz bugün çıtır bi güncelleme çıkmış, büyük güncelleme eylülde galiba

Low-Rider
10-08-2010, 13:59
günde en az 20-30 kere yapıyor bunu , hafıza kartını vs. biçimlendirdim , bütün programları vs. sildim ancak işe yaramadı . 2-3 haftalıgına adapazarına gelmıstım , geçenlerde nokıa club a goturdum , 2 gun sonra gelın dedıler , 2 gun sonra gıttım telefonu ıstanbula gonderıcez dedıler ızın vermedım aldım cıktım telefonsuz kalcaktım yoksa :D kayserıye donunce goturcem tekrar mecburen 1 ay belkı de daha fazla telefonsuz kalıcam ama katlancaz mecburen

Bu sorunu bende cok yasiyorum ama herzaman olmuyor,onbellek dolup telefon hafizasida biraz dolunca sapitmaya basliyor.
mesela bende her mesaj atisimdan sonra kapanip aciliyor ,formmat atinca duzeliyor trkrar onbellek dolana kadar

Low-Rider
10-08-2010, 14:00
Bu guncellemeyle ilgili msj gelmedi bana

EfeTopcu
10-08-2010, 14:03
Bu sorunu bende cok yasiyorum ama herzaman olmuyor,onbellek dolup telefon hafizasida biraz dolunca sapitmaya basliyor.
mesela bende her mesaj atisimdan sonra kapanip aciliyor ,formmat atinca duzeliyor trkrar onbellek dolana kadar

abı ondan mı kaynaklanıyo , baska bıseden mı kaynaklanıyo bılmıyorum ama ıyıce canımı sıkmaya basladı bu durum , bı yerde okumustum , bu problemın surumden kaynaklandıgını soyluyolardı , az once nokıa dan mesaj geldı surumunuzu guncelleyebılırsınız dıye , guncelledım , yıne problem devam ederse memlekete donunce yollucam garantıye baska care kalmadı .

bıde kalem bı anda yalama oldu kendı kendıne cıkmaya basladı :D kalem veya arka kapak nerden bulabılırım ?

Day Walker
10-08-2010, 14:05
oz bugün çıtır bi güncelleme çıkmış, büyük güncelleme eylülde galiba

akşam bi konrol ederim

oooo eylüle kadar iphone 4 alırım ben :D

zaten uyuz oldum bu telefona bendede uygulama açıkken açılıp kapanıyor nette video izlerken keza gene aynı bıktırdı walla :mad: E51 im daha iyi walla bundan

EfeTopcu
10-08-2010, 14:07
akşam bi konrol ederim

oooo eylüle kadar iphone 4 alırım ben :D

zaten uyuz oldum bu telefona bendede uygulama açıkken açılıp kapanıyor nette video izlerken keza gene aynı bıktırdı walla :mad: E51 im daha iyi walla bundan

bende vıdeo ızlemek ıstıyorum face de falan ama flash ındırın dıyo , çok ugrastım ama yapamadım nasıl oluyor abı o ?

Day Walker
10-08-2010, 14:10
bende vıdeo ızlemek ıstıyorum face de falan ama flash ındırın dıyo , çok ugrastım ama yapamadım nasıl oluyor abı o ?

walla bende özel bişey yapmadım feysde tıklıyorum videoya bekliyorum açılıyor izliyorum çok yüklü gelince açılıp kapanıyor