Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic TypeR vs Bmw m5
60-230 sızce ne olur?
e39 m5 443 hp
http://www.bmwism.com/e_and_m_symbols/S62_engine_bmw.jpg
CTR ( N/A Bolt-ons) ;
ips K2 cams ; Kpro (dr ecu) , rbc , aem cai, headers ,60 mm exh
http://i31.tinypic.com/303a3uo.jpg
Rstmania
19-09-2009, 13:55
Bu gene 335 gibi olacak galiba..
ne kadar bmw sevsekte honda gecer gibi.
Orçun bmw modifiye galiba, çünkü orjinali 400hp de :D birde geçen defa 60-240 yada 250 denilen aralık 230 a doğru inmeye başlamış. Sonuç belli gibi. O aralığa kadar tayyar geçmiş.
vallaha 443 hp ımıs ole dedıler dun
Bulut Y.
19-09-2009, 13:59
Bmw ayırırr gideeeerr die düşünüyorum...
yok 400 hp diye biliyorum bende:soru:
nakayama
19-09-2009, 14:01
k20 alır gibi
Orçun bmw modifiye galiba, çünkü orjinali 400hp de :D birde geçen defa 60-240 yada 250 denilen aralık 230 a doğru inmeye başlamış. Sonuç belli gibi. O aralığa kadar tayyar geçmiş.
falmı baktırdın :D ole olmadı 230 dıye bır sey yoktu benı bılen bılır sonuna kadar gıderım ama trafık vardı yanı o suratlere cıkamadık yeterlı bır surat degıl galıba senın ıcın :)
bu arada m5 ın teknık ozellıklerı (satndart olarak)
After a couple of years in hiatus the new BMW M5 appeared. This celebrated version of the BMW M5 has a v8 power plant with 394 hp at 6600 rpm with 368 lb/ft of torque at 3800 rpm. The E39 M5 weighs 4024 lbs and came standard with a 6 speed transmission. With 0-60 mph times under 5 seconds, the E39 M5 held the title as one of the best production sports sedans for several years. This example of the BMW M5 is truly a wolf in sheep’s clothing.
mertacar
19-09-2009, 14:13
orcun egzoz u yaptın mı?
Yeterli yada değil meselesi değil bu orçun. 60-230 da yada 60-250 de geçen zaten 60-200 dede öndedir sonuçta. Ama böle godik sayıları esas siz nerden buluyorsunuz. Belirli bir km yada mil karşılığımı var 230-240-225 falan. Kaça kadar öndeysen genelde onun km si yazılıyor. Peki karşı taraf video koysa 60-250 dese adınada buradakide yanlışmı olacak?? yooo oda doğru olacak. Yani videomu koy gitsin bırakın km leri falanı filanı.
orcun egzoz u yaptın mı?
hayır yaptıramadım bole devam edıyoruz.ama az kaldı:)
Yeterli yada değil meselesi değil bu orçun. 60-230 da yada 60-250 de geçen zaten 60-200 dede öndedir sonuçta. Ama böle godik sayıları esas siz nerden buluyorsunuz. Belirli bir km yada mil karşılığımı var 230-240-225 falan. Kaça kadar öndeysen genelde onun km si yazılıyor. Peki karşı taraf video koysa 60-250 dese adınada buradakide yanlışmı olacak?? yooo oda doğru olacak. Yani videomu koy gitsin bırakın km leri falanı filanı.
ya 335 ıle denedıgımdede koymadıkmı vıdeo ole bır km belırlemedık gıderken ayhan abı denedı donerken benımle denedı ordan cıfteye gıttık zaten trafık vardı dıyorum basabıldıgımız kadar bastık vıdeoda cekmedık bu arada ben kımseye 225,116,54,78 km gıbı sacma sapan kmlerde bastırmam gecen seferde aynı kmde bastık sımdıde ole bastık.
335i ile denerken 60-240 yazdın. öndemiydin o km lerde evet öndeydin. bende diorumki 60-200 olarak denenen genel km lerdede önde olacakmıydın?? evet olmuştunda zaten. Ama bunu 335i li mehmet video başlığı açsa vede 60-250 de benmi tayyarmı deseydi önde kim olcaktı?? tabiki 335i. yani boşverelim bunları. 60-200 dersin vede zaten öndeysen öndesindir, videosuda varsa ballı kaymak olur. Ama önde olduğun km ye kadar karşılaştırma açmak mantıklı bişi değil. Takdir eden zaten takdir edio, koyver gerisini.
335i ile denerken 60-240 yazdın. öndemiydin o km lerde evet öndeydin. bende diorumki 60-200 olarak denenen genel km lerdede önde olacakmıydın?? evet olmuştunda zaten. Ama bunu 335i li mehmet video başlığı açsa vede 60-250 de benmi tayyarmı deseydi önde kim olcaktı?? tabiki 335i. yani boşverelim bunları. 60-200 dersin vede zaten öndeysen öndesindir, videosuda varsa ballı kaymak olur. Ama önde olduğun km ye kadar karşılaştırma açmak mantıklı bişi değil. Takdir eden zaten takdir edio, koyver gerisini.
bak ne guzel yazmıssın oraya kadar cıkabıldık cunku trafık vardı dıyorum sole bır sey olsa 60-300 olsa tabıkıde m5 gecıcek ama burda benım ıcın onemlı olan benı kacta yakalıyıp gececegı olur.
ozaman konuyu öyle açarsan daha ii olur orçun. 400 hplik m5 beni kaçta yakalar sizce die aç. 60-230 yad 60-240 arasaı nolur saçma kalıyor çünkü. yada 60-200 de hep önde olacağın için bence 60-200 de sizce şu araç beni geçmişmidir die başlık aç. daha oturaklı bir konu olur. Hem karşındaki araçta itiraz edemez. Diğer türlü; diğer aracada söz hakkı düşeceği için 250 de aramda modlu tayyarla kaç boy olmuştur die konu açar. Arayada uçak gemisi girerse sen üzülürsün diorum. Ana konu çünkü 250 de senin aracının kaç boy yediği tartışma konusu olur, senin 230 a kadar önde olduğun değil. Yani 3 aşağı 5 yukarı aynı şeylerden bahsedioruz...
yigittmr
19-09-2009, 14:38
bmw alır gider
ozaman konuyu öyle açarsan daha ii olur orçun. 400 hplik m5 beni kaçta yakalar sizce die aç. 60-230 yad 60-240 arasaı nolur saçma kalıyor çünkü. yada 60-200 de hep önde olacağın için bence 60-200 de sizce şu araç beni geçmişmidir die başlık aç. daha oturaklı bir konu olur. Hem karşındaki araçta itiraz edemez. Diğer türlü; diğer aracada söz hakkı düşeceği için 250 de aramda modlu tayyarla kaç boy olmuştur die konu açar. Arayada uçak gemisi girerse sen üzülürsün diorum. Ana konu çünkü 250 de senin aracının kaç boy yediği tartışma konusu olur, senin 230 a kadar önde olduğun değil. Yani 3 aşağı 5 yukarı aynı şeylerden bahsedioruz...
abı sacma gelıyosa yorum yapma ozamn ne dıyım sana eger bole bır dusuncem olsaydı senden fıkrını alır konuyu ole acardım madem sacma oluyo sende sacma konulara yorum yapmazsın olur bıter konu 60-230 basabıldık cunku trafık vardı sen hemen bmw yı savunmaya gecıyosun ole olmus bole olmus m5 ın benı gecmedıgı ne ***** ? neden bole ezbere yorum yapıyosunkı? yıne konu amacın sapıyo bole polemıklerle oraya m5 gecer yada typer gecer yazarsın sen olaya farklı bır boyut katıyosun neden 250 degıl yanı sole dusunuyosan yanlıs hıle hurda olayına kacıyosun dersen burda yanlıs dusunuyosun yol olsaydı ben yıne devam ederdım 335 ıle olan vıdeodakı gıbı orda benı 240 tan sonra gecıyo ne oldu cokmu uzuldum yıkıldımmı hayır bak hayat devam edıyo yıne deneme yapıyoruz o yuzden bu konular benı uzmez.bırde rıca edıcem lutfen konuyu baltalamıyalım cok yorum yapmak ıstıyosan sende bır konu ac bızde oraya yorum yapalım.
eray nerde :)
:) sen yokmusun sen
Ben bmw yi savunmuyorum. konu açtığında 60-200 de desen 335i için geçmiş olurdun diorum. Kendinde yazdın geçene kadarki km yi yazdım die. Bu m5 içinde geçerli olabilir. 60-200 geçmişsindir yada geçememişsindir. Bunun bi ilerki km siz 100-250 dir bi sonraki ise 200-300 km lerdir genelde denenen. Ama 60-230 yada 60-240 yoktur, sen gördünmü böle yurt dışında yada yurt içinde özellikle bu km lere kadar yarış. m5 i geçsen banane, m3 ü geçsen banane, benimi geçiosun?? sende araba yapıp kendini bozanlar efendiliğini kaybedenler kervanına katılma bence, üstteki tarzını hiç beğenmedim söliyeyim...
chiefkadir
19-09-2009, 14:58
Bence 3-4 boy orçun aldı :)
Serkan.S
19-09-2009, 14:58
Yine reklam kokan hareketler deneme yapılmış video çekilmiş millet birbirini yesin diye konu açılıyor komik.Biri işine gelmiyen birşey söyleyincede sen buraya yorum yapma, oldu başka.
Ben bmw yi savunmuyorum. konu açtığında 60-200 de desen 335i için geçmiş olurdun diorum. Kendinde yazdın geçene kadarki km yi yazdım die. Bu m5 içinde geçerli olabilir. 60-200 geçmişsindir yada geçememişsindir. Bunun bi ilerki km siz 100-250 dir bi sonraki ise 200-300 km lerdir genelde denenen. Ama 60-230 yada 60-240 yoktur, sen gördünmü böle yurt dışında yada yurt içinde özellikle bu km lere kadar yarış. m5 i geçsen banane, m3 ü geçsen banane, benimi geçiosun?? sende araba yapıp kendini bozanlar efendiliğini kaybedenler kervanına katılma bence, üstteki tarzını hiç beğenmedim söliyeyim...
madem tarzımı begenmedım senden rıcam kendını benım yerıme koy ve yazdıklarını oku.
bmw konusunda sensın moralı bozulan senın cok yakınındakı ınsanlar benı ıyı tanır o yuzden ole kervanlarda bırak katılmayı benım bas harfım gecmez senınde tarzın hos degıl konuya sacma dıyen sensın ben bır sacmalık goremıyorum yapılan yorumlara bak bır tek senınle bole uzun konusuyoruz.
Rstmania
19-09-2009, 15:19
Valla geçtiysen tebrikler... Emek vermişin tebrikler... Ancak konu açış tarzın yukarıdaki düşünceleri estekleyecek şekilde.
Geçen gün arkadaşın biri 5500e kadar vti ile clio dedi herkes üstüne geldi. Ama bu konunun da hiç bir farkı yok o konudan. Kimse gelmiyor üstüne o ayrı. Bir dahaki konu ferrari-typer 60-100 olacak diye düşünüyorum.
Sen diyorsun o kadar basabildik diye o zaman iyi bir deneme olmamış demek lazım (bu forumda bunun da bir çok örneği var)
O yüzden video varsa koyun geçin yoksa bırakın dedikoduyla yayılsın bence..
bmw nin geçilmesine moralim bozulmaz benim. 2 satır altında s3 ün m3 geçtiği video var istersen bir gir zahmet et yorumumu oku. s3 bi burun daha bile önde olabilirdi demişim. Tekrar tekrar yazdığım ise; kapıyı yoruma açık bırakma sen zararlı çıkarsın. 60-200 de öndeysen iş bitmiştir. Zaten bunun yorumunu yapmak terbiyesizlik olur, ancak geçebildiğin kadar km yi yazmak senin tepki almana neden olurki en başta benden aldın mesela. konu "kaça kadar önde olurum" olsa bak onada tepki koyamam, çünkü zaten ana başlık bu. ilk yaptığım yorum neydi "işin içinde 230 gibi bir ara rakam varsa zaten sen geçmişsindir" yani bu ne demek 200 km yazsaydın tahmin yeteneğimi kullanırdım demek. Yani açtığın konulardan 3 aşağı 5 yukarı insanlar kapının nereye çıkacağını biliyor. Seni tanıyan dostlarımın beni daha ii tanıdığını da sen biliorsun, çünkü ben senin çevrendne kimseyi tanımıyorum, sen benim çevremdekileri tanıyorsun. Bu cümlemi didişme yada sidik yarışı olarak algılama, sadece şunun için yazıyorum; bu kadar cümlede ne yazdığımı bu insanlar çok ii anlarlar, esas sen sor sizce burada ben neyi yanlış anlamışımdır diye. Tekrar ediorum aq bmw nin, önemli olan "nekadar bildiğin önemli değil, senin bildiğin karşındakinin seni nekadar anladığıyla alakalıdır". Bu sözümü sana armağan ediyorum.
deathofacar
19-09-2009, 15:45
bmw geçer , geçemezse de bmw de sorun vardır :)
bybmw(ss)
19-09-2009, 15:49
m5 gecer , orcun 30-120 f430 ile gider typer alın 1000 RR bile gecersiniz :D
zamanında superchip-egzostlu m5 forumdan anıl arkadaşımızda vardı öle typera filan geçilcek bi araba deildi gibi oda 450 hp civarıydı
PROMINENT
19-09-2009, 16:53
bmy hafifletip type r a yapılan modifyenin karşılığını yapıp denetmek lazım...
yani m5 de modfiyeli olsun neredeyse ağzına kadar..öyle bakalım bir daha...işe gelen rakkamlarda değil 60 dan sonuna kadar...
DaRkNeSs-
19-09-2009, 17:11
zamanında superchip-egzostlu m5 forumdan anıl arkadaşımızda vardı öle typera filan geçilcek bi araba deildi gibi oda 450 hp civarıydı
dün geceki araç da aynı setup sanırım
egzos ve çip vardı
230 a kadar basmalarının sebebi trafik olması 250 de m5 zaten geçmeye başlıcak bunda sıkıntı yok,ama arada bi uçak gemisi yorumu okudum :D 300 de olan fark öyle olur tabi de 250 km de öyle bi fark olmaz :D
burda esas alınması gereken stock vs. stockta typer gidip kumda oynar tabi ki
ama sonuçta orçunun arabası mı daha hızlı (60-200 için konuşuyorum)yoksa diğer arkadaşın m5 mi diye bakarsanız olaya daha iyi olcak yoksa m5 sahibi de modifiye etmeyi bilir hafifletmeyi bilir.. :)
yani m5 hafiflerse şöyle olur modlarsa böyle olur halamın sakalı olsa amcam olur :D
sanırım hepimiz biliyoruz m5 in 2 ton değil de 1500 kg olsa neler yapabilceğini :)
_muhaRRem
19-09-2009, 17:12
bu muhabbet yine başka yerlere kayaar gider. o zaman 2.000cc aynı hp de aynı kg de bmw bulun deniyelim derler.
heralde herkes bmw nin ağırlığından dolayı iyi yürüyemediğini typeR inde hafifliğinden,şanzımanından ve kg sinden dolayı bmw m5 ide m3 üde 240 a kadar önde olduğunu herkes biliyor.
bu m5 yeni m5 dimi ?
yeni typr eski typr farketmez M5 alır ...
Stock vs. Stock yada aynı düzeyde mod ile .
bu m5 yeni m5 dimi ?
yeni typr eski typr farketmez M5 alır ...
Stock vs. Stock yada aynı düzeyde mod ile .
hayır yenı degıl e39 m5
DaRkNeSs-
19-09-2009, 17:15
bide m5 5000cc type-r 2000 cc :) 2.5 katı hacim var o yönden de bakılabilir :) arada 800 kg fark var gerçi :D
hangisini imkanın olsa alırsın derseniz m5 alırım tabi :)
karşılaştırmalarda hangi markanın değil hangi aracın (buraya dikkat) önde olduğuna bakılmalı. eğer stock vs. stock karşılaştırma yoksa.
bmw nin geçilmesine moralim bozulmaz benim. 2 satır altında s3 ün m3 geçtiği video var istersen bir gir zahmet et yorumumu oku. s3 bi burun daha bile önde olabilirdi demişim. Tekrar tekrar yazdığım ise; kapıyı yoruma açık bırakma sen zararlı çıkarsın. 60-200 de öndeysen iş bitmiştir. Zaten bunun yorumunu yapmak terbiyesizlik olur, ancak geçebildiğin kadar km yi yazmak senin tepki almana neden olurki en başta benden aldın mesela. konu "kaça kadar önde olurum" olsa bak onada tepki koyamam, çünkü zaten ana başlık bu. ilk yaptığım yorum neydi "işin içinde 230 gibi bir ara rakam varsa zaten sen geçmişsindir" yani bu ne demek 200 km yazsaydın tahmin yeteneğimi kullanırdım demek. Yani açtığın konulardan 3 aşağı 5 yukarı insanlar kapının nereye çıkacağını biliyor. Seni tanıyan dostlarımın beni daha ii tanıdığını da sen biliorsun, çünkü ben senin çevrendne kimseyi tanımıyorum, sen benim çevremdekileri tanıyorsun. Bu cümlemi didişme yada sidik yarışı olarak algılama, sadece şunun için yazıyorum; bu kadar cümlede ne yazdığımı bu insanlar çok ii anlarlar, esas sen sor sizce burada ben neyi yanlış anlamışımdır diye. Tekrar ediorum aq bmw nin, önemli olan "nekadar bildiğin önemli değil, senin bildiğin karşındakinin seni nekadar anladığıyla alakalıdır". Bu sözümü sana armağan ediyorum.
ozamn sana soruyorum benım yazdıklarımdan ne anlıyosun? ben ona gore cvp vereyım sana.
hayır yenı degıl e39 m5
eski kasası ise bakımlı olması da dahil birçok şey değiştirir o işi .
Örnek vermek gerekirse Anılın eski bordo m5 için konuşuyorum gene m5.
Bakımlı sağlıklı makinalı m5 üzer ama normal kıvamdaki m5 için bir fikrim yok bmwde bakım yoksa eşşekten beter oluyor yahu ...
ise gelen rakamlarla ctr yine harikalar diyarinda...
dün geceki araç da aynı setup sanırım
egzos ve çip vardı
230 a kadar basmalarının sebebi trafik olması 250 de m5 zaten geçmeye başlıcak bunda sıkıntı yok,ama arada bi uçak gemisi yorumu okudum :D 300 de olan fark öyle olur tabi de 250 km de öyle bi fark olmaz :D
burda esas alınması gereken stock vs. stockta typer gidip kumda oynar tabi ki
ama sonuçta orçunun arabası mı daha hızlı (60-200 için konuşuyorum)yoksa diğer arkadaşın m5 mi diye bakarsanız olaya daha iyi olcak yoksa m5 sahibi de modifiye etmeyi bilir hafifletmeyi bilir.. :)
yani m5 hafiflerse şöyle olur modlarsa böyle olur halamın sakalı olsa amcam olur :D
sanırım hepimiz biliyoruz m5 in 2 ton değil de 1500 kg olsa neler yapabilceğini :)
Zaten Can; Burda m5 de modlasın demek çok doğru değil. M5 bu haldeki bir araçl oldukça rahat yürümeli, geçmeli demiorum bak yürümeli diorum. 1800kg bile olsa stok olarak bile 400 hp. Yani 1350 kg 300 hp bir araç gibi de düşünebilirsin (nekadar teorikte bir yaklşım olsa, sadece yakınlık için söledim). Yani burada bu tayyarla yakın gidebilecek bir yapısı var. sağlıklı sağlıksız yorumuna girmem bile, arabayı tanımıyorum çünkü. Ancak normalde 335i yi kaale almıcak bir gidişi vardır m5 in. O radan kıstas alır yorum yaparsam 260 larda çok çok çok fark olması lazım. Tabi en doğrusu direk karşılaştırmak olur
eski kasası ise bakımlı olması da dahil birçok şey değiştirir o işi .
Örnek vermek gerekirse Anılın eski bordo m5 için konuşuyorum gene m5.
Bakımlı sağlıklı makinalı m5 üzer ama normal kıvamdaki m5 için bir fikrim yok bmwde bakım yoksa eşşekten beter oluyor yahu ...
dun zaten bır anda hıc planda olmayan bır seydı mz3 turbo ıle denemek ıstedıler bızde gıttık ozdın abıde senın rakıbın typer demıs o sekılde denedık.
daha sonra cok saol araban turbomu senın dedı bana ınanmadı hatta fılan sonra ben sordum dedım abı araban otomatıkmı oda m5 lerde otomatık yok dedı kac hp dedım 443 hp dedı 2 ton dedı ama o araba 1825 kg
edo typer
19-09-2009, 17:33
denenen m5 hangısı ona gore yorum yapayım selcuk abının sattıgı m5 mı? mutluay abı ıle deneyen?onda cıp egzos yoktu dıe hatırlıorum
DaRkNeSs-
19-09-2009, 17:33
esas olay budur işte :)
type-r ı kaale almadı dimi m5 sahibi, denemek istemedi her türlü geçeceğne emin olduğu için :)
Can sende neyin peşindesin?? Bak sen 2 ton yazarken ben m5 1800kg yazdım. Yani 2 tondan hesap yapsak dahada avantajlı olacaktı, orçun çıktı 1825kg dedi mesela. Neyse m5 400hp oldunu varsayarsak 1hp gücü ile 4.56 kg yük taşımaya çalışıyor. Orçunun arabası 1200 kg ise yaklaşık olarak; 1 hp si ile 4.44 kg taşımaya çalışıyor. Yani bu durumda bile tayyar avantajlı. Ama çok uzak değerler değiller birbirlerine. Yinelemekte fayda var bence genede kafa kafaya olur derim m5 de sağlıklıysa. Sen ise m5 kaale almadı demi diorsun. Kimse karşısına gelecek tayyarın Türkiyede isminle bilinen atmosferik harikası oldunu düşünmez. Adam demiştir bu makina olsun olsun 220-230 hp deler geçerim. Sen m5 kullansan sednde buna yakın düşünürdün. Kimse arabadan bizler kadar anlamak durumunda değil, kimse forumlarıda takip etmek zorunda değil. Baksana adam mz3 turboya kendini layık görmüş, sence bu sağlıklı bir düşüncemi??
ben su taypar karsıtlıgını anlamıyorum adamlar dıo yok o modıfeyelı deyılk yok onda fılitre yoktu yok egzosu koptu yok ayarı yoktu kardesım kım gectıyse ona yazar sonradan benım suyum yoktu buyum yoktu denmez ozaman cıkmazsın denemeye
DaRkNeSs-
19-09-2009, 18:13
Can sende neyin peşindesin?? Bak sen 2 ton yazarken ben m5 1800kg yazdım. Yani 2 tondan hesap yapsak dahada avantajlı olacaktı, orçun çıktı 1825kg dedi mesela. Neyse m5 400hp oldunu varsayarsak 1hp gücü ile 4.56 kg yük taşımaya çalışıyor. Orçunun arabası 1200 kg ise yaklaşık olarak; 1 hp si ile 4.44 kg taşımaya çalışıyor. Yani bu durumda bile tayyar avantajlı. Ama çok uzak değerler değiller birbirlerine. Yinelemekte fayda var bence genede kafa kafaya olur derim m5 de sağlıklıysa. Sen ise m5 kaale almadı demi diorsun. Kimse karşısına gelecek tayyarın Türkiyede isminle bilinen atmosferik harikası oldunu düşünmez. Adam demiştir bu makina olsun olsun 220-230 hp deler geçerim. Sen m5 kullansan sednde buna yakın düşünürdün. Kimse arabadan bizler kadar anlamak durumunda değil, kimse forumlarıda takip etmek zorunda değil. Baksana adam mz3 turboya kendini layık görmüş, sence bu sağlıklı bir düşüncemi??
ben bişeyin peşinde değilim bana ne ? dün gece olan olayı söylüyorum ben başka bişey yaptığım yok :) ummadık taş baş yardı dün geceki m5 sahibi için :)
sen neden böyle bmw nin geçildiği her konuya değişik yaklaşımlarda bulunuyosun? :)
ben bişeyin peşinde değilim bana ne ? dün gece olan olayı söylüyorum ben başka bişey yaptığım yok :) ummadık taş baş yardı dün geceki m5 sahibi için :)
sen neden böyle bmw nin geçildiği her konuya değişik yaklaşımlarda bulunuyosun? :)
Teldede anlattığım gibi konu bmw nin geçildiği mevzulara olumsuz yaklaşmak değil. bmw yi geçip tiiye alır tarzda yada gereksizliği konusunda bir markayı yeren mevzulara takılmam. Yoksa s3 ün m3 ü geçtiği konudada s3 aleyhtarı yazılar yazardım. Ben bmw ceosu değilim, geçmesi geçilmesi bana bişi kazandırmıyor. Ama gıyabında bu marka için yapılan tüm yorumlar doğal olarak içinde bende kullananlardan biri oldumdan üzüo.
CeM öZeR
19-09-2009, 18:57
Olacak sonuç bu sefer hayal kırıklığı olur. :) Type R için çok zor bi mücadele ama zannedersem en fazla 130-140 a kadar tutunabilir. :confused:
Mustafa Birsesli
19-09-2009, 19:00
hep aynı tartışmalar oluyor farkındamısınız o modlu bu agır o hafiflese bı şunu taksa vs vs........... uzayıp gidiyor iş kutuplasıyor bence bu konular acıldımı buyrun abiler kardeşler m5 ile arabamızı denedik sonuç videosu budur diye acılmalı
hep aynı tartışmalar oluyor farkındamısınız o modlu bu agır o hafiflese bı şunu taksa vs vs........... uzayıp gidiyor iş kutuplasıyor bence bu konular acıldımı buyrun abiler kardeşler m5 ile arabamızı denedik sonuç videosu budur diye acılmalı
+rep :D hueuhehue
o zaman tartısma olmuyor yani :)
videoluda olsa videosuzda olsa roll konuları hep tartısma yaratır.
Sorulması gereken soru kaç boy fark oldu ve m5 ne zaman yetisti ve gecti:)
DaRkNeSs-
19-09-2009, 19:10
Teldede anlattığım gibi konu bmw nin geçildiği mevzulara olumsuz yaklaşmak değil. bmw yi geçip tiiye alır tarzda yada gereksizliği konusunda bir markayı yeren mevzulara takılmam. Yoksa s3 ün m3 ü geçtiği konudada s3 aleyhtarı yazılar yazardım. Ben bmw ceosu değilim, geçmesi geçilmesi bana bişi kazandırmıyor. Ama gıyabında bu marka için yapılan tüm yorumlar doğal olarak içinde bende kullananlardan biri oldumdan üzüo.
bmw ye gereksiz araba diyenin aklından şüphe ederim :D senin de dediğin gibi kimse bi markanın ceo su sahibi değil,olay sadece marka kullanıcısı olarak insan olumsuz yorum gelince üzülüyor. yoksa bmw nası gereksiz olabilir ya :D kim demiş onu, konfor ve hızı bi arada istiyosan bakacağın ilk markalardan biri, parasını verebiliyosan..
aynı şekilde honda da konfor istemiyom,hızlı olsun modifiyesi kolay olsun diyenlerin bakacağı ilk markalardan biri.. her markanın kendine göre değişik avantajları vardır..
ben de önceki mesajlarımda aynı şeye parnak :D basmaya çalıştım,marka karşılaştırması değil araçların karşılaştırması olmalı yani misal benim arabamla senin arabanın karşılaştırması olmalı ,ve bende bunu yapsam böle olur gibi yorum olmamalı..denenir,sen bişey eklersin yada ben bişi yaparım tekrar denenir.. ;)
onu bunu bırak da mustafa bey size ulaşmak barrack obamaya ulaşmaktan daha zor nası olcak bu işler :D
nası gidiyo benim iş anladın sen :D
Mustafa Birsesli
19-09-2009, 19:12
o zaman tartısma olmuyor yani :)
videoluda olsa videosuzda olsa roll konuları hep tartısma yaratır.
bak konu benım dediğim şekilde açılsa bile tartışılır ama gerilmeden ;) burada hepimiz arkadaşız 4 tekerlek aramıza girmesin hepimiz benimsediğimiz markaları savunacagız tabi güzel olan bu herkes type-r sevseydi nolurdu bu işin tadı olurmuydu yada gerkes bmw fun olsa çeşitlilik iyidir ama gerginlik iyi deildir relaxxx :D
Haakakaten mustafa sabahdan 11:30 civarı aramaya başladım, tel hep kapalı nasıl olacak bu iş?? İşim var olum senlen burdan ulaşayım bari
Eke den alıntı :D
k20 500kg hafifletirsen m5 geçersin
m5 i 500kg hafifletirsen porno olur
Mustafa Birsesli
19-09-2009, 19:15
bmw ye gereksiz araba diyenin aklından şüphe ederim :D senin de dediğin gibi kimse bi markanın ceo su sahibi değil,olay sadece marka kullanıcısı olarak insan olumsuz yorum gelince üzülüyor. yoksa bmw nası gereksiz olabilir ya :D kim demiş onu, konfor ve hızı bi arada istiyosan bakacağın ilk markalardan biri, parasını verebiliyosan..
aynı şekilde honda da konfor istemiyom,hızlı olsun modifiyesi kolay olsun diyenlerin bakacağı ilk markalardan biri.. her markanın kendine göre değişik avantajları vardır..
ben de önceki mesajlarımda aynı şeye parnak :D basmaya çalıştım,marka karşılaştırması değil araçların karşılaştırması olmalı yani misal benim arabamla senin arabanın karşılaştırması olmalı ,ve bende bunu yapsam böle olur gibi yorum olmamalı..denenir,sen bişey eklersin yada ben bişi yaparım tekrar denenir.. ;)
onu bunu bırak da mustafa bey size ulaşmak barrack obamaya ulaşmaktan daha zor nası olcak bu işler :D
nası gidiyo benim iş anladın sen :D
celica nın turbosu benı *** kanseri yaptı 2 kere revize edildikten sonra allahın izni ile yag dumanı bugün kesildi benzin basınç problemi başladı onuda hallettim bugün bir oh çektim sanayi sallandı aklım hep sende anlayışın için minnettarım :p
Mustafa Birsesli
19-09-2009, 19:16
Haakakaten mustafa sabahdan 11:30 civarı aramaya başladım, tel hep kapalı nasıl olacak bu iş?? İşim var olum senlen burdan ulaşayım bari
kanka aşşagıda yazdıgım iki sorundan solayı offline oldum :D
Eke den alıntı :D
k20 500kg hafifletirsen m5 geçersin
m5 i 500kg hafifletirsen porno olur
sen ona sole cem eskısehırden cıktı yola gelıyo de o anlar :)
Eray Yümsel
19-09-2009, 19:18
typer la m5 dener. 2 de 60 da basarlar 4 sonuna kadar vtec önde gider tekabülü 180 200 de m5 le kafa kafaya giderler. ve tam m5 kopup gidicekken typerın sahibi annesinin seslenişiyle uyanır oğlummm hadi okula ve çocuk sitem eder yaa anne bırak rüyamda geçeyim bari m5 i :(
Sorulması gereken soru kaç boy fark oldu ve m5 ne zaman yetisti ve gecti:)
abı sole solıım 60 ta sıkıyoruz 2 boy fark hep aynı ondeyım 230 kadar 100 de sıkıyoruz 190 kadar yanyanayız trafık oldugu ıcın fren yapıyoruz
typer la m5 dener. 2 de 60 da basarlar 4 sonuna kadar vtec önde gider tekabülü 180 200 de m5 le kafa kafaya giderler. ve tam m5 kopup gidicekken typerın sahibi annesinin seslenişiyle uyanır oğlummm hadi okula ve çocuk sitem eder yaa anne bırak rüyamda geçeyim bari m5 i :(
ıste geldı :) ya usta bmw sana ne kadar para oduyo allahını seversen :D
vtec acmak veya acmamak tum sorun bumu eray :ofk:
Eray Yümsel
19-09-2009, 19:22
ıste geldı :) ya usta bmw sana ne kadar para oduyo allahını seversen :D
niye hacı kötü bişeymi söyledim :D ben objektif bakıyorum olaya şakayla karışık sonucu söyledim
Eray Yümsel
19-09-2009, 19:23
he bide sana mpower var mpower var dicemde artık cıvkı çıktı sölemiyorum :D
abı sole solıım 60 ta sıkıyoruz 2 boy fark hep aynı ondeyım 230 kadar 100 de sıkıyoruz 190 kadar yanyanayız trafık oldugu ıcın fren yapıyoruz
Sen bak keyfine cok guzel tadını cıkarıyorsun altındaki aracın:icon_tup:
niye hacı kötü bişeymi söyledim :D ben objektif bakıyorum olaya şakayla karışık sonucu söyledim
abı arabanın sahıbı benı tebrık ettı yok ruya gormeyın fılan falan dun bır suru adam gordu sence burda bole bır yalan ortaya cıkmazmı?aracın sahıbı 443 hp dedı vıdeo cekemedık keskede cekseydık
cem yolda cem yolda yarın gelıyo :):)
Orçun vıdeo yu koyda ızleyelım.
sana baska bır sey solıyım ozamn ıkı aractada 2 kısıydık :)
Eray Yümsel
19-09-2009, 19:27
abı arabanın sahıbı benı tebrık ettı yok ruya gormeyın fılan falan dun bır suru adam gordu sence burda bole bır yalan ortaya cıkmazmı?aracın sahıbı 443 hp dedı vıdeo cekemedık keskede cekseydık
büyülttümki iyi oku diye şakayla karışık sonucu söyledim diye bunu kast ettiydim :)
edo typer
19-09-2009, 19:28
denenen m5 hangısı? stock m5lerın arasındakı 10 boy farka sahıt oldum;) selcuk abı mutluay abıyıde gecmıstı ondan sordum hangı m5 dıe.. selcuk abının m5 ıse 200 e kdr tutunursun onun sebebıde m5ın 60ta dolu olmamasından. senın en ıı suratın.. egrı otuup dogru konusalım ben yorumumu yaptım hıc bır zmnda fanatık olmdım neyse o;)
Orçun vıdeo yu koyda ızleyelım.
abı vıdeo yok malesef cekmedık
Eray Yümsel
19-09-2009, 19:31
denenen m5 hangısı? stock m5lerın arasındakı 10 boy farka sahıt oldum;) selcuk abı mutluay abıyıde gecmıstı ondan sordum hangı m5 dıe.. selcuk abının m5 ıse 200 e kdr tutunursun onun sebebıde m5ın 60ta dolu olmamasından. senın en ıı suratın.. egrı otuup dogru konusalım ben yorumumu yaptım hıc bır zmnda fanatık olmdım neyse o;)
işte o yüzden TYPER vs M5 diye değilde orçunun typer vs edo nun m5 gibi karşılaştıralım.
edo typer
19-09-2009, 19:33
işte o yüzden TYPER vs M5 diye değilde orçunun typer vs edo nun m5 gibi karşılaştıralım.
edonun m5:D e60 mı:D:D
Eray Yümsel
19-09-2009, 19:34
allah daha iyilerini nasip etsin kanka :D
Hayırlı olsun :D
edo typer
19-09-2009, 19:36
allah daha iyilerini nasip etsin kanka :D
amın cumlemıze..
aabayı satayım e46 m3 alayım dıe dusundum sonr vazgectım:D baykalla konusuoduk typercıarla ugrasamam dedm:D:D:hahaha: zmnında bız m3 kovalıoduk bulsakta denesek dıe,bız alcaz mıllet bıze dıkecek:D:D:hahaha:
Eray Yümsel
19-09-2009, 19:38
amın cumlemıze..
aabayı satayım e46 m3 alayım dıe dusundum sonr vazgectım:D baykalla konusuoduk typercıarla ugrasamam dedm:D:D:hahaha: zmnında bız m3 kovalıoduk bulsakta denesek dıe,bız alcaz mıllet bıze dıkecek:D:D:hahaha:
hauhahahuehaah yakşır şöle bir gabrio la :D
DaRkNeSs-
19-09-2009, 19:51
amın cumlemıze..
çok yerinde bi tespit edo :hahaha: :hahaha:
cembozbey
19-09-2009, 19:52
hahaha:D m5
M5'in plakasını bilmiyorum, otokentte konsinye duran bir M5 diye biliyorum...yanlışım varsa düzeltin.
bi sensörü bozulsa bile 1800kg'lik eşek olur zaten o araba... yersiz bir deneme olmuş, yinede tebrikler K20'ye:);) allah içinize sindirsin..
ecz_murat
19-09-2009, 23:58
180 km. Kadar kafa tutar typer, fakat; 180 den sonra eğzantirikli olsa farketmez. 'sonuç ortada bence'.
Armageddon
20-09-2009, 00:00
Eğer N/A, dolu bir Type-R chip+egzozlu bir E39 M5i geçebiliyorsa helal olsun demek isterim, fakat açıkcası konuyu açan arkadaş alınmasın ama M5de bir sorun olmadığı taktirde veya Type-Rda dişe dokunur bir hafifletme yoksa bana da açıkcası pek normal gelmiyor. Ben de öyle bir Type-Rla denemek isterim.
chiefkadir
20-09-2009, 00:01
180 li hızlar typerın en iyi olduğu hızlar geçilirse 220-230 sonrası belki
Emir_b16a
20-09-2009, 00:02
180 li hızlar typerın en iyi olduğu hızlar geçilirse 220-230 sonrası belki
200 üstü hızlarıda m ler bi çok süper spordan daha fazla sewio ama :D
chiefkadir
20-09-2009, 00:04
200 üstü hızlarıda m ler bi çok süper spordan daha fazla sewio ama :DOrasıda doğru tabi:icon_tup:
Bakalım orçun denemeyi detaylı anlatır herhalde;)
chiefkadir
20-09-2009, 00:06
Eğer N/A, dolu bir Type-R chip+egzozlu bir E39 M5i geçebiliyorsa helal olsun demek isterim, fakat açıkcası konuyu açan arkadaş alınmasın ama M5de bir sorun olmadığı taktirde veya Type-Rda dişe dokunur bir hafifletme yoksa bana da açıkcası pek normal gelmiyor. Ben de öyle bir Type-Rla denemek isterim.Armağan ankarada yüklü typer yok ama ikimiz deneyelim bana attığın farktan annarız ne gittiğini:)
valla buğrada yazmış anılın arabayı oda ii bilir bana sorarsanız iyi bir m5 çok net şekilde hızlıdır ben bindiğimde yuh diyodum bnm hatırladğım anıl modenaları geçiodu güzel bir şekilde typer modena filan geçebilirmi ?
edo typer
20-09-2009, 00:11
bakın sole soylıyım her aracın ıı ve kotu yurudugu yerler vardır. bu m3 ıcınde bole m5 ıcınde f430 ıcınde.. yarıstıgınız aracı en az kendı aracınız kdr tanırsanız 2 boy onde baslarsınız;) saglıklı bı m5 na typerı 200lu hızlara bırakmamas gerekır. 60ta bassa bıle. m5ın soforu ban olsam 2de 80 yada 3te 120 derım;) typerda e fazla 1 vıtes tutunur. orcun bu denemede gecmıs bnce normal sonuc. m5cı aracını tanımıo yada typerı kucumsuyo dıe orcuna yuklnmeye gerek yok..
bıde bellı bı hıza kdr deneme ısıne bende karsıyım. arkımın ewo ıle denıoruz 2de 70de basıyoruz dırek 2 boy cıkıo 120de fln yakalıorum sımdı ewo benı gecmıs mı oluyo? 200de belkı 5 6 boy var aramzda. rollıng 2 aractan bırı bıtene kdr yapılır yada basmaya gerek kalmaycak kd fark oluncaya kdr
MUGENPOWE®
20-09-2009, 00:32
valla buğrada yazmış anılın arabayı oda ii bilir bana sorarsanız iyi bir m5 çok net şekilde hızlıdır ben bindiğimde yuh diyodum bnm hatırladğım anıl modenaları geçiodu güzel bir şekilde typer modena filan geçebilirmi ?
bıkere denk geldk gerıden yakalamıstk modenayı yuruyen duzgun bı m5 ı hıc bı n/a tayyar geceemes ama yuruyen m5 olrsa anılın arabayı cou kısı nası yurudunu bılır bu forumda mınıklerde yorumlar arabayı gercı artk ole bı aaraba yok ama emsallerıne gore cok ıyı yururdu :)
Armageddon
20-09-2009, 00:45
Armağan ankarada yüklü typer yok ama ikimiz deneyelim bana attığın farktan annarız ne gittiğini:)
Deneyelim abicim, biliyorsun ben de pek marka fanatiği sayılmam ve cidden merak ettim ayrıca ne zamandır kimseyle birşey denemiyorum sıkıldım artık Camaroyu beklemekten :D
_muhaRRem
20-09-2009, 01:02
bakın sole soylıyım her aracın ıı ve kotu yurudugu yerler vardır. bu m3 ıcınde bole m5 ıcınde f430 ıcınde.. yarıstıgınız aracı en az kendı aracınız kdr tanırsanız 2 boy onde baslarsınız;) saglıklı bı m5 na typerı 200lu hızlara bırakmamas gerekır. 60ta bassa bıle. m5ın soforu ban olsam 2de 80 yada 3te 120 derım;) typerda e fazla 1 vıtes tutunur. orcun bu denemede gecmıs bnce normal sonuc. m5cı aracını tanımıo yada typerı kucumsuyo dıe orcuna yuklnmeye gerek yok..
bıde bellı bı hıza kdr deneme ısıne bende karsıyım. arkımın ewo ıle denıoruz 2de 70de basıyoruz dırek 2 boy cıkıo 120de fln yakalıorum sımdı ewo benı gecmıs mı oluyo? 200de belkı 5 6 boy var aramzda. rollıng 2 aractan bırı bıtene kdr yapılır yada basmaya gerek kalmaycak kd fark oluncaya kdr
anlaşıldı sen yavaşş yavaşş typeR i gözden çıkarıosun :)
_muhaRRem
20-09-2009, 01:03
Deneyelim abicim, biliyorsun ben de pek marka fanatiği sayılmam ve cidden merak ettim ayrıca ne zamandır kimseyle birşey denemiyorum sıkıldım artık Camaroyu beklemekten :D
5 sonu 10 boydan fazla geçmeniz lazım orçunun arbasıyla yakın gidebilmeniz için :)
Armageddon
20-09-2009, 01:24
5 sonu 10 boydan fazla geçmeniz lazım orçunun arbasıyla yakın gidebilmeniz için :)
Bakarız, neyse o :) Fakat bolt on N/A standardına 10 boydan fazla atıyorsa zaten kutlamak gerek, Type-R su içse yarar diye biliyordum, cidden yarıyormuş :icon_tup: Yine de önceden yapmış olduğum birkaç deneme ibreyi hala ilk öngörümden tarafta gösteriyor benim için.
yuruyen duzgun m5 nedemk abi ben onu anlamıyorum zaten bu m cilerin bahanesı hep o yokk o temız deyıl yok duzgun yurumuo ozaman duzgun arabayla yuruyun sızde typerr yanlıslıkla bi boy gecmesın hemen rakip yurumuo oluo enteresan
simdi bazı arkadaslar demis m5 e chip mhip yapalım hiç gerek yok bence direk e60 M5 ile denensin yeni kasa stock olanla.
Eğri oturup doğru konusalım M5 her kosulda üstün 200 e bile kalmadan yakalar geçer hemde ok gibi geçer yeterki sağlıklı olsun ve düzgün birisi kulansın.
Ayrıca Erdemin dediği gibi belli hıza kadar deneme olayı mantıksız.
Armageddon
20-09-2009, 01:54
yuruyen duzgun m5 nedemk abi ben onu anlamıyorum zaten bu m cilerin bahanesı hep o yokk o temız deyıl yok duzgun yurumuo ozaman duzgun arabayla yuruyun sızde typerr yanlıslıkla bi boy gecmesın hemen rakip yurumuo oluo enteresan
Bu konuda hak veriyorum nedense Mlerde öyle bir olay var deniyor... Ama 2 standart araç arasında fark olunca böyle söylemler çıkması normal. Aynısı Clio RS için de vardı, ben bizzat yaşamıştım...
şaşırmayın abi şaşırmayın yaaaaaa
biri corvette gecer biri m5 abi kendinize gelin lütfen
5000 motor V8 400 hp 500 tork 1760 kg 6 ileri
hiç bindiniz mi ?
yazdıklarım agır gelebilir ama kusura bakmayın yani E46 m3 degil bu E39 M5
kafadan önce gecer sonrada cok acar bilginiz olsun deneyipte kendinizi de güldürmeyin elaleme lütfen
turbosu ile erdem gitsin denesin boy boy o gecsin
Eray Yümsel
20-09-2009, 02:01
bunları rahat yazmanın tek nedenı yürüyen bir m5 görmemiş olmandır ve sana hak veriyorum. bir gün görürsün inş. biz m5 geçilmez m3 geçilmez demiyoruz. m3 geçildiği zaman veya m5 geçildiği zaman M5 motorunun fotorafı sergilenip bumu yoksa egz k20 mi denmesi. bütün m5ler bütün m3 ler bir gitmez. ozaman m3 veya m5 sahibide gidip map i bozuk bi kpro egz typer la denesın ve 50 boy atsın kabul görülürmü ? fanatik olark değilde objektif olarak yaklaşın olaya
M_PROJECT
20-09-2009, 02:04
objektif olarak kimse bakmiyoki konulara zaten , maksat bence tartisma ortami yaratip bir tarafi ezilmis gibi gostermek . sakasini yapiyodukta f430 a kadar gidecek bu mevzular sanirim .
TypeR mı Murcielago mu diye de konu görürüz yarın öbürgün...
Amma abarttınız siz bu arabayı, artık kabak tadı verdi.
M5 gecer, gayet güzel hem de :)
Eray Yümsel
20-09-2009, 02:13
aklıma şu video geldi ya
m5 4 kişi typer BMK :D
http://www.youtube.com/watch?v=x7qC_Ukhn50
1,3 çipli punto alayını deler :D
aklıma şu video geldi ya
m5 4 kişi typer BMK :D
http://www.youtube.com/watch?v=x7qC_Ukhn50
bir kovboy klasiği :D
umu_vtec
20-09-2009, 02:21
m5 hiç geride kalmadan başlar ve soora aça aça gider die düşünüorum ki büyük ihtimal ööle olur :)
zamaninda stock vti lar geciodu simdide stock type-r lar.. oyuncular degisti senaryo degismedi...
3.35i m3 ü yedi bitirdi simdi m5 e geldi demekki :D
Serkan.S
20-09-2009, 03:16
Eray'ın koyduğu m5 videosu birşeyleri göstermiştir heralde size.
O vidyodaki m5 400bg ile gazliyordu o gun :)
bunları rahat yazmanın tek nedenı yürüyen bir m5 görmemiş olmandır ve sana hak veriyorum. bir gün görürsün inş. biz m5 geçilmez m3 geçilmez demiyoruz. m3 geçildiği zaman veya m5 geçildiği zaman M5 motorunun fotorafı sergilenip bumu yoksa egz k20 mi denmesi. bütün m5ler bütün m3 ler bir gitmez. ozaman m3 veya m5 sahibide gidip map i bozuk bi kpro egz typer la denesın ve 50 boy atsın kabul görülürmü ? fanatik olark değilde objektif olarak yaklaşın olaya
abi ben zaten typer gecer demıyorum ama ben genel olarak konusuyorum, yanlıslıkla bi boy gecme bırını hemen bı bahanesı war yok turbosu bozuktu yok saglıklı dıyıldı yok yururu ıyı deyıldı bu komık gelıo
[QUOTE=cht2424;878818]bunları rahat yazmanın tek nedenı yürüyen bir m5 görmemiş olmandır ve sana hak veriyorum. bir gün görürsün inş. biz m5 geçilmez m3 geçilmez demiyoruz. m3 geçildiği zaman veya m5 geçildiği zaman M5 motorunun fotorafı sergilenip bumu yoksa egz k20 mi denmesi. bütün m5ler bütün m3 ler bir gitmez. ozaman m3 veya m5 sahibide gidip map i bozuk bi kpro egz typer la denesın ve 50 boy atsın kabul görülürmü ? fanatik olark değilde objektif olarak yaklaşın olaya
abi ben zaten typer gecer demıyorum ama ben genel olarak konusuyorum, yanlıslıkla bi boy gecme bırını hemen bı bahanesı war yok turbosu bozuktu yok saglıklı dıyıldı yok yururu ıyı deyıldı bu komık gelıo
orcun bu denemede gecmıs bnce normal sonuc. m5cı aracını tanımıo yada typerı kucumsuyo dıe orcuna yuklnmeye gerek yok..
m5 açar arayı diyorsunz da typer geçmiş bu aralıkta
edo typer
20-09-2009, 09:16
anlaşıldı sen yavaşş yavaşş typeR i gözden çıkarıosun :)
alakası yok neyse o benım ıcın ınanmadıgım bıseyı konusmadm bugune kdr;)
edo typer
20-09-2009, 09:29
m5 açar arayı diyorsunz da typer geçmiş bu aralıkta
abım gecer gecemez demedım hatt 200e kdr gemıstır dedım... fakat hngı m5 dedım;) tekrar soyluyorum trde vanosunda sorun olmayan kac tane m5 var? 1ı 1ını 10 boy gecıyo dedım. e46 m3lerden daha beter e39 m5ler.. arcı tanımak lazım dedım.. adam f430a 180de roll yaptırıyo m5cı f430u gecıyo. 70de bassalar gecebılır mı? demek ıstedıgım bu.. selcuk abı mutluay abıyı gecmıstı arkadan gelıp gecıyodu senın arabadan ızlemıstık;) 150 160 gıbı cıkıyodu m5.;)
BMK TypeR
20-09-2009, 09:37
270hp typer, duzgün bı e39 m5 karsı 200 kadar anca şansı olur oda typerın devrınde olursa,
eray koydugu vıdeoda e60 m5 5kişi ve v8 de gazlıyodu, tek tek de denedık v8 de typer bellı hıza kadar gecıyodu yıne, ama 507hp v10 da tek tek anca 2den-3 atana kadar dırendım, sonra bı anda fark 5boy oldu oyle acıldı yavas yavas:)
bmw nin düzgün-sağlıklı motorlarını bulmak baya bi zormuş bunu öğrendim :) samanlıkta iğne aramak gibi...
chiefkadir
20-09-2009, 10:04
Deneyelim abicim, biliyorsun ben de pek marka fanatiği sayılmam ve cidden merak ettim ayrıca ne zamandır kimseyle birşey denemiyorum sıkıldım artık Camaroyu beklemekten :Dbayramın 3gunu koruda bayramlasmayı dusunuyoruz,haberleselim.benim arabanın tampona ip baglayalım biri tutsun senin arabadan farkı ölçeriz :D
Armageddon
20-09-2009, 10:44
bayramın 3gunu koruda bayramlasmayı dusunuyoruz,haberleselim.benim arabanın tampona ip baglayalım biri tutsun senin arabadan farkı ölçeriz :D
Abicim ben şimdi Bakü'deyim. Çarşamba ya da perşembe döneceğim. Cumadan önce ben müsait olamam gibi görünüyor ama bakalım. Zaten ne zamandır da görüşmedik, biraz hasret giderelim :)
miniksde yazmış ztn anılın m5 bgün bol bol gazlayan biri olarak düzgün m5 geçilmez o speclerde typera özgünde yazar konuyu okusa ztn
bmw nin düzgün-sağlıklı motorlarını bulmak baya bi zormuş bunu öğrendim :) samanlıkta iğne aramak gibi...
:hahaha: :hahaha: :icon_tup:
tebrikler orçun bmw kalmadı izmirde geçmedigin :)
deathofacar
20-09-2009, 11:39
benim turbo type r ım varken bir gece bir m 5 le top speed yaptık. geçtim gittim ama hiç de öyle konulu falan olmadı. ki benim turbo type r ın nasıl gittiğini bilen ler iyi bilir. şaşıyorum bu muhabbetlere :) neyse bayramınız kutlu olsun madem :)
TypeR mı Murcielago mu diye de konu görürüz yarın öbürgün...
Amma abarttınız siz bu arabayı, artık kabak tadı verdi.
M5 gecer, gayet güzel hem de :)
kanka ben aççam o konuyu yakında olurmu :):D
kanka ben aççam o konuyu yakında olurmu :):D
koliyi yollama sen ben açıcam sana forumda konulu bi konu :D huehuehhue
eraslanb
20-09-2009, 12:44
şaşırmayın abi şaşırmayın yaaaaaa
biri corvette gecer biri m5 abi kendinize gelin lütfen
5000 motor V8 400 hp 500 tork 1760 kg 6 ileri
hiç bindiniz mi ?
yazdıklarım agır gelebilir ama kusura bakmayın yani E46 m3 degil bu E39 M5
kafadan önce gecer sonrada cok acar bilginiz olsun deneyipte kendinizi de güldürmeyin elaleme lütfen
turbosu ile erdem gitsin denesin boy boy o gecsin
bu mesaj üstüne bu konuya daha mesaj yazmamak gerekiyor bence
MUGENPOWE®
20-09-2009, 12:49
walla gulurom ya :D ne gzl konular acılıo bızım forumda yakında lp640 mı tayyarmı dıe konu acılıcak korkuorm :D
focus musty35
20-09-2009, 13:01
bu kadar cok honda fatanii olan bir sietede cok normal böle olması cok ıı basarılı arac ama bu kadarda abartmaya gerek yok geçer geçmez olduu gıbı hangısı daha ıı yol tutar hangısı daha cabuk durur hangısi daha güvenli die sormakta lazım ???
arkadaslar bakın sole bır sey var m5 arızalımıydı sorunlumuydu suyumu eksıktı orasını bılemem cuma aksamı olan olay su ayhan abı ıle denemek ıstemıs bızde arkalarından gıttık ozdın abıde typerla dene demıs m5 sahıbıne ayhan abı zaten m5 cok gecıyo sımdı bu konuyu buraya acmak suçmu bu bır ayrıca aracın sahıbı bıle benı tebrık ettı orda ayhan abı caglar,ozdın abı tolga abıde vardı onlarda kendı gozelerıyle gordu burda bu konuyu yalan yanlıs anlatıcak kadar saf kımse degıl bu konuyu sızınle paylasmak ıstedım adı reklam oldu bızım tek hatamız vıdeo cekmemek oldu onunda sebebı su gıderken ayhan abı denedı ıkı kere donerken ben denedım ve trafık vardı cok yuksek suratlere cıkamadık ben kadranda 230 gordugumde gazı bıraktım burda bu konuyu actım amacım yorumlar ne olucak merak ettıgım ıcın cok hırslı bır adam olmus olsaydım zaten yanıma kımseyı almazdım dısarıdanda vıdeo cektırırdım ama ole bır sey olmadı solede bır sey var kımse ınanmak zorunda tabıkıde degıl m5tede sorun olabılır ama reklam yada ıste dıger aracı kotuleme gıbı bır sey soz konusu degıl kesınlıkle.
Vtec-SEDAN
20-09-2009, 13:07
şöyle konuların açıldığını görünce çok sevdiğim EP3lerden artık soğudum gerçekten...
e39 m5 bu.. fazlasıyla saygıyı hak ediyor :)
o akşamki muhabbet farklı olmuş olabilir, 2 aracada maşallah..
şöyle konuların açıldığını görünce çok sevdiğim EP3lerden artık soğudum gerçekten...
e39 m5 bu.. fazlasıyla saygıyı hak ediyor :)
o akşamki muhabbet farklı olmuş olabilir, 2 aracada maşallah..
farklı derken ?
Vtec-SEDAN
20-09-2009, 13:09
farklı derken ?
derkeni belli işte.. m5 geçer gider diyorum.
m5 ılk anda 2 boy gerıde kalır 190 cıvarı yetısır gecer ama cok fazla acılamaz gıbı gelıyor
Birgun sole cıksında bir m5-m3 olması gerektigi gibi gitsin 5-10 boy fark atsın bizde gorelim herkesin içi rahat etsin :)
Diger turlu ya bozuk oluyor yada sahibi yurutemiyor haybeye polemik oluyor.
Orcun gecmismi gecmis varmı daha otesi :)
Maxiboost
20-09-2009, 14:53
bu kadar cok honda fatanii olan bir sietede cok normal böle olması cok ıı basarılı arac ama bu kadarda abartmaya gerek yok geçer geçmez olduu gıbı hangısı daha ıı yol tutar hangısı daha cabuk durur hangısi daha güvenli die sormakta lazım ???
bende boyle yorumlara hastayim :D honda fanatigi varmis cok :) M5 saglikli oldugu surece gecer ama olay arkadasin yasadigi gibi olmus olabilir ne var yani bunda? + guvelik frenaj bize ne? Ay hangisini alalim karsilastirilmasi mi bu? Ne zaman boyle tuhaf denemeler olsa honda fanatigi olmayan herkes (:)) hemen ama kalite yol tutus prestij vs yazmaya basliyor. Bircok insanda yazmis problem vardir diye type-r sahibide bilemem demis bu kadar basit.
typer m3 gecer m3 var m3 var olur typer m5 le yurur m5 yurumuyo olur. bız bugune kadar hangı m3 le denedıysek gectıysek hepsı tırt oldu. erdem buna ıstınaden 4 5 tane m3 le denedı 1 ı harıc hepsını gectı. amma sorunlu arabaymıs arkadas bu m3 ler m5 ler. typerlardan 10da 9 u yurur 1 ıde ayarsızdır yurumez. aynı speclerde olupta bırıbırıne 2 boy acan typer gormedım ben aslen 2 yı bırak 1 boy acan gormedım desem yalan olmaz. bu m3 lerın felan vanosu ayarsızdı bılmemneydı muhabbetlerıde baydı artık. ayarsızsa yaptırsın arkadas sahıbı yaptırmadanda yurumesın
Serhat Y.
20-09-2009, 16:01
typer m3 gecer m3 var m3 var olur typer m5 le yurur m5 yurumuyo olur. bız bugune kadar hangı m3 le denedıysek gectıysek hepsı tırt oldu. erdem buna ıstınaden 4 5 tane m3 le denedı 1 ı harıc hepsını gectı. amma sorunlu arabaymıs arkadas bu m3 ler m5 ler. typerlardan 10da 9 u yurur 1 ıde ayarsızdır yurumez. aynı speclerde olupta bırıbırıne 2 boy acan typer gormedım ben aslen 2 yı bırak 1 boy acan gormedım desem yalan olmaz. bu m3 lerın felan vanosu ayarsızdı bılmemneydı muhabbetlerıde baydı artık. ayarsızsa yaptırsın arkadas sahıbı yaptırmadanda yurumesın
:icon_tup: katılmak istiyorum...:rolleyes:
Eray Yümsel
20-09-2009, 16:25
bende size gülmekten katılmak istiyorum :D şaşırdınızmı abi na typer m5 i nası geçer ya :D:D
Jam da Joker
20-09-2009, 16:27
Yarınki karşılaştırmalardaki konumuz M6 var M6 var :hehe:
Eray Yümsel
20-09-2009, 16:27
160 170 e kadar veya 200 e kadar typer önde gidiyo diye mutlumu oluyosunuz ?
Eray Yümsel
20-09-2009, 16:30
bugüne kadar 89. dakikada biten maç gördünüzmü ? 90 da gol yiyip üzülen taaraf olmamak için maçı 89 da bitmiş gibi kabul ediyosunuz. ee 89. dakikaya kadar maç berabereydi 90da gol olsa ne olurmu diceksiniz karşı takıma. zırankkk diye geçirirler 3 puanı :D
düz mantık devam
http://img2.blogcu.com/images/a/u/t/autosolid/1231426294komik5iq0.jpg
bana dıorsan bısı hıssetmıyorum valla tahmın yapıorum sadece
Eray Yümsel
20-09-2009, 16:36
bana dıorsan bısı hıssetmıyorum valla tahmın yapıorum sadece
yok kamer senle ne alakası var m5 le deneyip mutlu olan arkadaşlara lafımn baş harfi orçun :D
sende dene sende mutlu ol :D
Eray Yümsel
20-09-2009, 16:42
ahahha m5 le typer mı denıcem :D:D utanırım yemin ederim :D
ahahha m5 le typer mı denıcem :D:D utanırım yemin ederim :D
utanılıcak bır arabaya bınmıyorum ;)
bugüne kadar 89. dakikada biten maç gördünüzmü ? 90 da gol yiyip üzülen taaraf olmamak için maçı 89 da bitmiş gibi kabul ediyosunuz. ee 89. dakikaya kadar maç berabereydi 90da gol olsa ne olurmu diceksiniz karşı takıma. zırankkk diye geçirirler 3 puanı :D
düz mantık devam
http://img2.blogcu.com/images/a/u/t/autosolid/1231426294komik5iq0.jpg
:hahaha::hahaha::hahaha:
benzetmene gurban tam cuk oturmus:hahaha:
Eray Yümsel
20-09-2009, 16:47
orçun kusura bakmada m5 e bu speclerle göz diktiysen gülerler sanaki gülüyolar zaten farkında değilsin kardeşim :) ama zamanla oturcak inanıyorum
eraslanb
20-09-2009, 16:53
ya beyler hondaya saygımız sonsuz japon arabasınada ama e39 m5'e rakip 2jz veya rb26det tir turbosuz bi k20 değildir
Eray Yümsel
20-09-2009, 16:56
orçun bekle sana bir video eklicem buraya sakın gitme biyere
orçun kusura bakmada m5 e bu speclerle göz diktiysen gülerler sanaki gülüyolar zaten farkında değilsin kardeşim :) ama zamanla oturcak inanıyorum
typer utanılıcak bır araba eray..... ben ıstedıgıme goz dıkerım denerım gecerım gecılırım ama bole yorumlar pek sana yakısmıyo ınsanlar sana guluyo fılan yalan konusmam kımseyıde ınandırmak zorunda degılım bu dunyanın sonu degıl.:)
Eray Yümsel
20-09-2009, 17:00
bu videoları editliyorum m3 sahibini sevmediğimden dolayı muhatap olmak istemiyorum.
ama şöyle bişey buldum
turbo vtec vs e39 m5 FROM İZMİR
http://videos.streetfire.net/video/Turbo-VTeC-VS-E39-BMW-M5_558959.htm
2
http://videos.streetfire.net/video/Turbo-VTeC-VS-E39-BMW-M5_558960.htm
Eray Yümsel
20-09-2009, 17:07
typer utanılıcak bır araba eray..... ben ıstedıgıme goz dıkerım denerım gecerım gecılırım ama bole yorumlar pek sana yakısmıyo ınsanlar sana guluyo fılan yalan konusmam kımseyıde ınandırmak zorunda degılım bu dunyanın sonu degıl.:)
hacı yüz yüze olsak sana neler derimde klavyeden kalbin kırılır diye söylemiyorum ama birinin seni uyandırması lazım :D
:welcome::welcome:
:icon_rule:icon_rule:icon_rule:icon_rule
http://www.deviantart.com/download/72045860/M_POWER_by_matsphoto.jpg
:nokta::nokta::nokta:
Eray Yümsel
20-09-2009, 17:18
şimdi sen diceksinki boş konuşuyosun v8 m5 de var v10 m5 te var. çıksın denemek isteyen NA typer deneyelim ?
derim ama muharrem bile gerek yok der çünkü bişeyler biliyo :) o yüzden bu deneme olmazz gerek yok zaten
ankarada şef denicek bekleyelim görelim :)
şimdi sen diceksinki boş konuşuyosun v8 m5 de var v10 m5 te var. çıksın denemek isteyen NA typer deneyelim ?
derim ama muharrem bile gerek yok der çünkü bişeyler biliyo :) o yüzden bu deneme olmazz gerek yok zaten
ankarada şef denicek bekleyelim görelim :)
merk ettım dogrusu bu sonucu bakalım nasıl olcak...
Jam da Joker
20-09-2009, 17:27
Bu konuya en güzel açıklamayı M5 li Anıl yapar bence..
Zamanında denemişlerdir farkı söyler bilenlerde
540 i larida m5 görünüm yapıolar birebir oluyor...
540 i larida m5 görünüm yapıolar birebir oluyor...
540 ın 6.2 sn 0-100 u var :)
o bile cok sert gidiyo
Serhat Y.
20-09-2009, 18:14
bende size gülmekten katılmak istiyorum :D şaşırdınızmı abi na typer m5 i nası geçer ya :D:D
nasıl geçtiği ortada anlamadıysan açıklıyım, type-r m5i belli bir hız aralığında geçiyorki zaten konumuzda bu, altını çizerek söylüorum belli bir hız aralığında, fakat genel anlamda m5 çok daha hizlı bir araç, zaten bu konudada herkes hemfikir.
it doesnt matter if u win by an inch or a mile winning is winning
m5 le belirli hız olarak 40 50 ye kadar basarsak belki bende önde olurum :D
yada clio rsle alttan bassalar belli hıza kadar rs alıcak kim bilir:rolleyes:
6 ılerı 540larında cıddı gıderı var tıpronıclerle karıstırmamak lazım temız bulursak cıkartırız belkı potansıyelını:) neyse
nette e39m5 vıdeoları coktur bu bı tanesı
997 carera s le
http://www.youtube.com/watch?v=W-Zj9b5aPlA&feature=related
bunlar woltraht spec konusmlar alt devır bellı km hız sonuc önemlı sonuc
it doesnt matter if u win by an inch or a mile winning is winning
m5 le belirli hız olarak 40 50 ye kadar basarsak belki bende önde olurum :D
yada clio rsle alttan bassalar belli hıza kadar rs alıcak kim bilir:rolleyes:
ahahah bende bi ara denicem m5 lerle en cok sardıgı deviri bulimde bi kac m bende öne çıkim :)
nasıl geçtiği ortada anlamadıysan açıklıyım, type-r m5i belli bir hız aralığında geçiyorki zaten konumuzda bu, altını çizerek söylüorum belli bir hız aralığında, fakat genel anlamda m5 çok daha hizlı bir araç, zaten bu konudada herkes hemfikir.
şimdi bide bumu çıktı belli hız aralığında sonuca bakın artık hız aralığı filan bırakın artık m5 bu :)
Armageddon
20-09-2009, 18:37
Şimdi arkadaşlar ben size şöyle bir açıklama yapayım. M3ü bilmiyorum ama M5 yağ yakan bir araç. M5in dökümanlarında her 1000kmde yağ seviyesini kontrol etmeniz istenir ve açıkcası ben bunu her M5 sahibinin yaptığını sanmıyorum. Her 1000kmde M5e yağ eklemeniz gerekir, bagajda kesin 4 litrelik bir yağ olacak. Başka bir BMWden M5e terfi etmiş insanların bazıları diğer BMWler gibi düşünüyor ve bu tür şeylere dikkat etmiyorlar; tabi ki bu da motor ömrü ve performansını etkiliyor aracın. Ben en son Borusanda bakım yaptırdığımda Ankara'da borusanda bakım yaptıran başka bir E39 M5 olmadığını söylediler bana. Bu araçların bakımı çok önemli. Örneğin en az haftada 1 çalışması lazım motorun. Bunun dışında vanos da çok önemli tabi ki. Bunlara dikkat etmeyen M5 sahiplerine de rolling öncesi checklist hazırlayıp bunlara madem dikkat etmiyorsun deneme diyemeyiz :)
_muhaRRem
20-09-2009, 18:39
şimdide m5 lermi çıktı :D ben baştan söyleyeyim ciddi şekilde satıyorum arabamı arkadaşlar,bir müddet standart arabalarla takılcam ondan sonrası kısmet.
Ya bu japon yapıştırıcıları nekadar boş adamlar ...
Bigün rüyadan uyanabilirlerse gerçekten iyi kondüsyonlu bi M5 e binip nekadar gereksiz arabalara sahipler anlamalarını diliyorum şu bayram günü...
valla m3 m5cıler ole devamlı roll modda bızım gıbı takılmadıgı ıcın cook az sayıda vardır sanıorum aracın huyunu suyunu bılen ınsan..
eraya katılmıorum hıcbı hız aralıgında ctr one gecemez dıorum:).. baktım m5ın vıdeolarında hemen atlıyo arac chıplı 335ten bıle hızlı..:rolleyes:
kadranı ztn 200den sora serbest dususe gecıo:hahaha::hahaha:
Bigün rüyadan uyanabilirlerse gerçekten iyi kondüsyonlu bi M5 e binip nekadar gereksiz arabalara sahipler anlamalarını diliyorum şu bayram günü...
hosgeldiniz bi bayram günü :)
memnun olduk..
Herkes sizin gibi multi-milyarder doğmuyor hocam.
Gücümüz Japon arabasına yetiyor kusura bakmayın.
Kond"Ü"syon önemli tabi...
eRRRRay naber :hahaha::hahaha::hahaha:
dragon07
20-09-2009, 18:58
m5 ile typer ın kıyaslanması bile sereftir :D
typer m5i hiç biyerde geçemez...
Eray Yümsel
20-09-2009, 18:59
valla m3 m5cıler ole devamlı roll modda bızım gıbı takılmadıgı ıcın cook az sayıda vardır sanıorum aracın huyunu suyunu bılen ınsan..
eraya katılmıorum hıcbı hız aralıgında ctr one gecemez dıorum:).. baktım m5ın vıdeolarında hemen atlıyo arac chıplı 335ten bıle hızlı..:rolleyes:
kadranı ztn 200den sora serbest dususe gecıo:hahaha::hahaha:
hacı ben m5 in arızalı vs. gibi durumlarına göre yazdım. zaten orçun konu açtığına göre en fazla sonuç benım yazdıgım gibidir diye yazdım ki zaten öyle çıktı :)
eRRRRay naber :hahaha::hahaha::hahaha:
ben değilim len :D
_muhaRRem
20-09-2009, 19:00
bana bu akşam stock m5 bulun gaza geldim denicem :)
Eray Yümsel
20-09-2009, 19:02
yarın akşam uygun muharrem 22.00 ataşehir diyorum. gelicek olan m5 plakası MMT bilenler var ;) araç kazadan sonra benim ustama geçti
_muhaRRem
20-09-2009, 19:03
yarın akşam uygun muharrem 22.00 ataşehir diyorum.
400 lük mü ? yoksa 500 lükmü
Eray Yümsel
20-09-2009, 19:03
v8 m5 400lük
Eray Yümsel
20-09-2009, 19:04
sen 400lükle denerken biz 500lükle video çekeriz
_muhaRRem
20-09-2009, 19:04
v8 m5 400lük
ok ama dediğim gibi stock ağırlık, stock egzost,stock filtre, stock yazılımsa geleyim..maksat m5 in 246 hp lik bi japona karşı 240km ye kadar ne kadar direndiğini görmek..
bmw nin yeri tartışılmaz hepsi zevk meselesi bmw daha konforlu daha güvenilir ve daha kaliteli.şimdi bazı arkadaşlar sanıyorlarki glb typeR e binen arkadaşlar m3 m5 veya dahada lüks bir otomobile binemezlermi hangi açıdan sölüyorlar bunu anlamış degilim.japon fanatigi vs de degilim.tekrar sölüyorum hepsi zevk meselesi.ben bugün typere biniyorum ve çok da zevk alıyorum.ben bugün sc li 300whp lik bir typerle 350 400 hp arası araçlarla burun buruna gidiyorsam yorum sizlerin.BENCE TYPER TAM BİR MÜHENDİSLİK HARİKASI...
Eray Yümsel
20-09-2009, 19:06
filtre egzost var okadar.
_muhaRRem
20-09-2009, 19:07
filtre egzost var okadar.
stock diyorum eray. bulabilirseniz hava koşulları uygunsa stock m5 le denerim yarın akşam sözümdeyim.
Mustafa Birsesli
20-09-2009, 19:08
ok ama dediğim gibi stock ağırlık, stock egzost,stock filtre, stock yazılımsa geleyim..maksat m5 in 246 hp lik bi japona karşı 240km ye kadar ne kadar direndiğini görmek..
yanlış cümle type-r m5 e nereye kadar direnecek ona bakabilirsin
Eray Yümsel
20-09-2009, 19:09
muharremcim kusura bakma benım eşim dostumda boş mpower yok sen cımbızla çekmeye devam :D vanosu bozuk olmasına dikkat et ama m5i bulurken. hadi iyi geceler :)
_muhaRRem
20-09-2009, 19:09
yanlış cümle type-r m5 e nereye kadar direnecek ona bakabilirsin
tamam yalnış yazdım ama burası TRT nin kurduğu forum değil.Anlayan anladı zaten ne demek istediğimi
Şimdi arkadaşlar ben size şöyle bir açıklama yapayım. M3ü bilmiyorum ama M5 yağ yakan bir araç. M5in dökümanlarında her 1000kmde yağ seviyesini kontrol etmeniz istenir ve açıkcası ben bunu her M5 sahibinin yaptığını sanmıyorum. Her 1000kmde M5e yağ eklemeniz gerekir, bagajda kesin 4 litrelik bir yağ olacak. Başka bir BMWden M5e terfi etmiş insanların bazıları diğer BMWler gibi düşünüyor ve bu tür şeylere dikkat etmiyorlar; tabi ki bu da motor ömrü ve performansını etkiliyor aracın. Ben en son Borusanda bakım yaptırdığımda Ankara'da borusanda bakım yaptıran başka bir E39 M5 olmadığını söylediler bana. Bu araçların bakımı çok önemli. Örneğin en az haftada 1 çalışması lazım motorun. Bunun dışında vanos da çok önemli tabi ki. Bunlara dikkat etmeyen M5 sahiplerine de rolling öncesi checklist hazırlayıp bunlara madem dikkat etmiyorsun deneme diyemeyiz :)
Herkes sizin gibi multi-milyarder doğmuyor hocam.
Gücümüz Japon arabasına yetiyor kusura bakmayın.
Kond"Ü"syon önemli tabi...
Kondisyon için kusura bakma ..
Sizin hataların yanında pek onemi yok ama M5 Type R kıyaslaması gibi..
Bi açıklama yapalım e39 M5 multi milyarder arabası değildir her modifiyeli type r kullanıcısının o arabayı almak yerine artı modifiye masraflarınıda katarsak ...
Doğru seçim hakkını kullanıp alıp binip 300 km süratlerle gidilir gerekirse..
Bu arada milyarderde değiliz Allaha şükür...
_muhaRRem
20-09-2009, 19:11
muharremcim kusura bakma benım eşim dostumda boş mpower yok sen cımbızla çekmeye devam :D vanosu bozuk olmasına dikkat et ama m5i bulurken. hadi iyi geceler :)
cımbız senin elinde,bana stock seç dedim ,sen bana egzost filtre dedin..Ben napim daha. burada denemek istediğimiz stock m5 zaten.
Eray Yümsel
20-09-2009, 19:11
e39 m5 hemen vereyim 45 milyar siyah :D çaça mı çaça :D
Mustafa Birsesli
20-09-2009, 19:13
tamam yalnış yazdım ama burası TRT nin kurduğu forum değil.Anlayan anladı zaten ne demek istediğimi
trt falan alakası yok senın cumle ile benim cümle arasında baya bir fark var sanki m5 çok zorlanıyorda en son direnemiyormuş gibi oluyo senin dediğin
Eray Yümsel
20-09-2009, 19:13
cımbız senin elinde,bana stock seç dedim ,sen bana egzost filtre dedin..Ben napim daha. burada denemek istediğimiz stock m5 zaten.
yahu ne olcak filtre dediğim K&N, egzos dediğim myracing :D kıçı kırık m5 napcan stocktanda kötüdür. eheuheueh
_muhaRRem
20-09-2009, 19:14
trt falan alakası yok senın cumle ile benim cümle arasında baya bir fark var sanki m5 çok zorlanıyorda en son direnemiyormuş gibi oluyo senin dediğin
bunu birtek sen anlamamışsın galiba..yalnış yazdığımı kabul ettim.Konunun gidişatına bakarsan m5 e direnenin typeR olduğunu anlarsın..
Eray Yümsel
20-09-2009, 19:14
biliyosun stock m5 bulamicağımı zorluyosun. barışın izmirde oldugunu bile bile yarın gel deneyelim demenden bir farkı yok :D:D
_muhaRRem
20-09-2009, 19:15
biliyosun stock m5 bulamicağımı zorluyosun. barışın izmirde oldugunu bile bile yarın gel deneyelim demenden bir farkı yok :D:D
ya eray ben burada bi deneme yapalım dedim 400 hp ye 247 hp heemen egzost filtre dedin
Eray Yümsel
20-09-2009, 19:16
stock m5 i barış kullanırsa getiririm. 900 devir 6.vites basarsınız ok mu ?
olay burda biter :Deli:
Mustafa Birsesli
20-09-2009, 19:17
neyin ne oldugunu iyi biliyoruz kızacak birsey yok ufak bir yanlışı düzelttik düzeltmeyelimmi ;)
EDIT : Alıntı yapmayı unutmuşum : bmwlove'a ithafen :
Neden genelleme yaptığınızı anlamış değilim , 5 senedir type-r'a biniyorum , hiç bir zaman uçarım kaçarım geçerim gibi bir iddaam olmadı.
O yüzden kalkıpta "SİZ" vs. gibi genelleme yapmazsanız sevinirim.
E39 M5'in ne kadar oldugunu bende biliyorum . Ancak BMW zengin işi Japon'lar çer çöp gibi yazdığınızdan bu şekilde cevap verdim.
Siz japonculardan ne kadar nefret ediyorsanız bende en az bu züppe tavırlı bmw'cilerden o kadar nefret ediyorum.
Sizden ricam lütfen genelleme yapmamanız , her type-r kullanan kişi aynı değildir , mesajlarınızdan alınanlar olabilir.
_muhaRRem
20-09-2009, 19:18
geçen bi rollingde tam hatırlamıyorum m5 i olan bi arkadaş senin söylediğini söylemişti altttan basalım diğer türlü denemem dedi..Bende dedimki 8 tokmağın var ayıptır :)
Eray Yümsel
20-09-2009, 19:18
neden genelleme yaptığınızı anlamış değilim , 5 senedir type-r'a biniyorum , hiç bir zaman uçarım kaçarım geçerim gibi bir iddaam olmadı.
O yüzden kalkıpta "siz" vs. Gibi genelleme yapmazsanız sevinirim.
E39 m5'in ne kadar oldugunu bende biliyorum . Ancak bmw zengin işi japon'lar çer çöp gibi yazdığınızdan bu şekilde cevap verdim.
Siz japonculardan ne kadar nefret ediyorsanız bende en az bu züppe tavırlı bmw'cilerden o kadar nefret ediyorum.
Sizden ricam lütfen genelleme yapmamanız , her type-r kullanan kişi aynı değildir , mesajlarınızdan alınanlar olabilir.
+5500 :d:d
Kaan ın dediği doğru genelleme yanlış + bro bu arda MJ Edition süper olmuş :)
Eray Yümsel
20-09-2009, 19:19
geçen bi rollingde tam hatırlamıyorum m5 i olan bi arkadaş senin söylediğini söylemişti altttan basalım diğer türlü denemem dedi..Bende dedimki 8 tokmağın var ayıptır :)
ayıptır günahtır deseydın sende çek fişini 4 tanesinin öyle basalım :D
Kaan ın dediği doğru genelleme yanlış + bro bu arda MJ Edition süper olmuş :)
Allah razı olsun kanka teşekkür ederim :)
Mustafa Birsesli
20-09-2009, 19:20
EDIT : Alıntı yapmayı unutmuşum : bmwlove'a ithafen :
Neden genelleme yaptığınızı anlamış değilim , 5 senedir type-r'a biniyorum , hiç bir zaman uçarım kaçarım geçerim gibi bir iddaam olmadı.
O yüzden kalkıpta "SİZ" vs. gibi genelleme yapmazsanız sevinirim.
E39 M5'in ne kadar oldugunu bende biliyorum . Ancak BMW zengin işi Japon'lar çer çöp gibi yazdığınızdan bu şekilde cevap verdim.
valla kardeş allah bol parası olan züppeden krodan magandadan korusun bir araya getirmesin çünkü bunlardan her markada kullanıcı var ne yapmak lazım kroya kekoya züppeye özel araba markasımı yapacaz hondada züppe yokmu hiç
valla kardeş allah bol parası olan züppeden krodan magandadan korusun bir araya getirmesin çünkü bunlardan her markada kullanıcı var ne yapmak lazım kroya kekoya züppeye özel araba markasımı yapacaz hondada züppe yokmu hiç
Olmaz olur mu , benim sinirlendiğim nokta herkesin aynı kefeye konması , tam iyi izah edemesemde demek istediğim o.
Yani kimse kimseyi küçümsemesin , el elden üstündür , her rolling konusunda da buraya varıyoruz sonuç olarak nedense :)
Jam da Joker
20-09-2009, 19:26
Bence elmalarla armutlar karıştırılmamalı..
Olay YGZ Turbo Type-R ın M6 geçtiği zamanki muhabbete dönüyor..
Kimse çıkıp Honda Civic Type-R, BMW M5 den daha donanımlı daha konforlu daha güvenli demiyorki zaten?
Biz arabalarımıza modifiyeyi ne için yapıyoruz? Daha üst segmentteki araçlarla denemek için onlara yetişebilmek veya geçebilmek için değilmi?
Adam arabasını doldurmuş 3.35 ile deniyor M5 ile deniyor bunda bukadar tartışılıcak ne varki?
Ne yani japon arabası alıp modifiye edip sadece japon arabaları ile 2 litre sınıfındaki araçlarlamı denemek gerekiyorki burda herkes M5 daha konforlu donanımlı vs yazıyor..
Bunu zaten herkes biliyor amaç burda aracın takılan parçalardan sonra nasıl gittiğini görmek değilmi?
Bakarsın demekki Type-R atmosferik olarakta bu parçalar takıldıktan sonra stock M5 ile yürüyebiliyormuş dersin.. Ki 2 litre atmosferik araba için bence başarıdır bu. Varmı piyasada başka 2 litre atmosferik böyle gidebilen bir araç daha?
Tabiiki burda başarı Type-R ındır..
Öteki zaten V8 400 HP bir araç..
Ondan sonra muhabbet yok Type-R da 2 ton olsaydı yok M5 ide sökseydike dönüyor saçma sapan konu uzuyor tartışılıcak birşey yok bence..
Mustafa Birsesli
20-09-2009, 19:27
Olmaz olur mu , benim sinirlendiğim nokta herkesin aynı kefeye konması , tam iyi izah edemesemde demek istediğim o.
Yani kimse kimseyi küçümsemesin , el elden üstündür , her rolling konusunda da buraya varıyoruz sonuç olarak nedense :)
konunun e basındada ben söyledim gereksiz yanı her roll konusu bu şekilde sonuçlanıyor herkes herkese trip yapıyo malesef bu böyle geldi böyle gider :heyoo:
konunun e basındada ben söyledim gereksiz yanı her roll konusu bu şekilde sonuçlanıyor herkes herkese trip yapıyo malesef bu böyle geldi böyle gider :heyoo:
İşte o yüzden hiç alakam olmasın diye full stock yaptım aracımı , artık polislerle çok iyi ilişkiler içindeyiz :)
Mustafa Birsesli
20-09-2009, 19:30
İşte o yüzden hiç alakam olmasın diye full stock yaptım aracımı , artık polislerle çok iyi ilişkiler içindeyiz :)
:) ya standart starex iş arabamızla bile ki herşeyi tamm eksigi yok polis görünce içim kötü oluyo polis fobisi var bende aramızın iyi olması mümkün deil
M_PROJECT
20-09-2009, 19:32
Bence elmalarla armutlar karıştırılmamalı..
Olay YGZ Turbo Type-R ın M6 geçtiği zamanki muhabbete dönüyor..
Kimse çıkıp Honda Civic Type-R, BMW M5 den daha donanımlı daha konforlu daha güvenli demiyorki zaten?
Biz arabalarımıza modifiyeyi ne için yapıyoruz? Daha üst segmentteki araçlarla denemek için onlara yetişebilmek veya geçebilmek için değilmi?
Adam arabasını doldurmuş 3.35 ile deniyor M5 ile deniyor bunda bukadar tartışılıcak ne varki?
Ne yani japon arabası alıp modifiye edip sadece japon arabaları ile 2 litre sınıfındaki araçlarlamı denemek gerekiyorki burda herkes M5 daha konforlu donanımlı vs yazıyor..
Bunu zaten herkes biliyor amaç burda aracın takılan parçalardan sonra nasıl gittiğini görmek değilmi?
Bakarsın demekki Type-R atmosferik olarakta bu parçalar takıldıktan sonra stock M5 ile yürüyebiliyormuş dersin.. Ki 2 litre atmosferik araba için bence başarıdır bu. Varmı piyasada başka 2 litre atmosferik böyle gidebilen bir araç daha?
Tabiiki burda başarı Type-R ındır..
Öteki zaten V8 400 HP bir araç..
Ondan sonra muhabbet yok Type-R da 2 ton olsaydı yok M5 ide sökseydike dönüyor saçma sapan konu uzuyor tartışılıcak birşey yok bence..
bi nebze haklisin yazdiklarinda ama ygz turbo bu araba n/a , yani atmosferik bi arabanin limitleri zaten bellidir . surda yorum yapan kisilerin coguda bunu bildigi icin m5 e hak veriyor .
Valla ben genelleme falan yapmadım ama Japoncuların çoğu bu tür olaylara genel bir bakış şeklinde ve grupsal anlamda yaklaştıkları için sana alışkanlık yapmış olabilir ben eğer bi genelleme yada direk bi cevap yazacaksam kişiye direk de mesaj atarım kardeş...
Bu bi forum bilmem anlatabildimmi herkes istediini yazabilir küfür falan etmedikçe sorun yok .. Kimin kozu kimin blöfü belli olur okuyanda yorum yapanda karar verir falan vs vs
Bu arada kızma canım dediiniz gibi her arabaya hakketmeyen çok insan binebilir onunda kararını biz veremeyiz..
Yani genelleme yaparsak insanlar olarak demek istedim..
Fakat bu tarz komik ve gayri resmi konularla benim gibi bmw fanlarını istemeyerek yada isteyerek kızdırabilirsiniz..
Sonuc olarakda yazılanlara tevazu göstermeniz gerekmektedir..
Size bi bmw konusu daha açayımda tartışmayın artık bari ..
Caddede gezen arabaların en pahalı ve hızlıları kimse bi sorun bakalım 250 + hızlanma ve son sürat denemesi kim galip gelir diye belki bu forumlara takılan olabilir yada tanıyan ...
cevap m6 olacaktır maalesef deneyin görün.
Mustafa Birsesli
20-09-2009, 19:48
sen niye bana alıntı yaptın anlamadım .......................
umu_vtec
20-09-2009, 19:52
Size bi bmw konusu daha açayımda tartışmayın artık bari ..
Caddede gezen arabaların en pahalı ve hızlıları kimse bi sorun bakalım 250 + hızlanma ve son sürat denemesi kim galip gelir diye belki bu forumlara takılan olabilir yada tanıyan ...
cevap m6 olacaktır maalesef deneyin görün.
ben anlamadım şimdi 250 den soora en iyi m6 mı gider diosunuz ?
banada bulsana o tarz bısıy 160- 260 270 280 basalım:hahaha::hahaha:
m5 ın 500 torkunu hıssetmek ıstıorum:rolleyes::D m3 e benzemıo dıolar...
_muhaRRem
20-09-2009, 19:55
ben anlamadım şimdi 250 den soora en iyi m6 mı gider diosunuz ?
yarın bayramın 2.günü :)
Jam da Joker
20-09-2009, 19:57
bi nebze haklisin yazdiklarinda ama ygz turbo bu araba n/a , yani atmosferik bi arabanin limitleri zaten bellidir . surda yorum yapan kisilerin coguda bunu bildigi icin m5 e hak veriyor .
Olay YGZ Turbo Type-R ın M6 geçtiği zamanki muhabbete dönüyor derken kimin turbo kimin N/A olduğundan bahsetmedim.. Aynı muhabbete dönüyordan kastım ozamanda M6 gider, durur, konforludur, donanımlıdır yok 10 tane Type-R alır falan konuşmaları olmuştu o yüzden örnek verdim..
type-RRR
20-09-2009, 19:59
evet m6 geçer peki bu başarımıdır 8-10silindir 400-500 hp 100kusurbin euroluk bir araba 250den sonra 4silindir atmosferik bir arabayı geçti diye alkışlıyalımmı :beuj:
arkadaşlar eğer ben bir arabayla rolling yapıyosam önemli olan konfor, güvenlik ,vergi,
yakıt ,2.el ,fren mesefesi, yedek parça değildir ikide bir bunlar söyleniyor önemli olan geçmekdir
bmw honda dan çok çok daha iyi bir arabadır zaten bunu herkez biliyo m6 değil yeni kasa beyaz bi 3.20 ci yeter ;)
herkese iyi bayramlar
_muhaRRem
20-09-2009, 20:02
valla ben denicektim stock m5 le bayağıda konsantre olmuştum maalesef bulamadık :) dahada çıkartmam arbayı
M_PROJECT
20-09-2009, 20:03
Olay YGZ Turbo Type-R ın M6 geçtiği zamanki muhabbete dönüyor derken kimin turbo kimin N/A olduğundan bahsetmedim.. Aynı muhabbete dönüyordan kastım ozamanda M6 gider, durur, konforludur, donanımlıdır yok 10 tane Type-R alır falan konuşmaları olmuştu o yüzden örnek verdim..
iste bende sana o konuda hak verdim sonasi kendi yorumumdu :D
Okuyunca aklıma şu soru geldi bu sitede kaç tane baba yiğit var e39 m5 alıp hakkıyla yurutecek nasıl bir masraftır o kestiremiyorum?
Maksat gazlamak keyif almak degilmi bakınız orcun bunu cok basarılı yapıyor aracının keyfini suruyor tebrik ederiz.
he bu arada m5 im olsun kesinlikle isterdim:)
Armageddon
20-09-2009, 20:44
Okuyunca aklıma şu soru geldi bu sitede kaç tane baba yiğit var e39 m5 alıp hakkıyla yurutecek nasıl bir masraftır o kestiremiyorum?
Maksat gazlamak keyif almak degilmi bakınız orcun bunu cok basarılı yapıyor aracının keyfini suruyor tebrik ederiz.
he bu arada m5 im olsun kesinlikle isterdim:)
Yalnız yanlış da anlaşılmasın, M5 yağ yakıyor derken lıkır lıkır içmiyor :) Ben yaz başında aldığım yağı hala bitirmedim. Ama dikkat etmek gerekiyor, özellikle gazladıktan sonra yağını kontrol etmekte fayda var.
Bu arada maksatın ne olduğu konusuna girersek bence işte asıl o zaman konfor, prestij vb. faktörleri işin içine girer, birinin maksatı gazlamak, keyif almak olabilir, diğerininki konfor, kalite olabilir. Benimki hepsi :)
Yalnız yanlış da anlaşılmasın, M5 yağ yakıyor derken lıkır lıkır içmiyor :) Ben yaz başında aldığım yağı hala bitirmedim. Ama dikkat etmek gerekiyor, özellikle gazladıktan sonra yağını kontrol etmekte fayda var.
Bu arada maksatın ne olduğu konusuna girersek bence işte asıl o zaman konfor, prestij vb. faktörleri işin içine girer, birinin maksatı gazlamak, keyif almak olabilir, diğerininki konfor, kalite olabilir. Benimki hepsi :)
o durumda şöyle de denebilir;
m5 250 yle giderken arka koltukta kahve içip tavla atabilirsiniz ama typeR gibi bi araçta önde kahveyi içmekte zorlanır dökmemek için cebelleşirsiniz :)
chiefkadir
20-09-2009, 21:11
Abicim ben şimdi Bakü'deyim. Çarşamba ya da perşembe döneceğim. Cumadan önce ben müsait olamam gibi görünüyor ama bakalım. Zaten ne zamandır da görüşmedik, biraz hasret giderelim :)Tamam armağan geldiğinde haberleşiriz ;)
o durumda şöyle de denebilir;
m5 250 yle giderken arka koltukta kahve içip tavla atabilirsiniz ama typeR gibi bi araçta önde kahveyi içmekte zorlanır dökmemek için cebelleşirsiniz :)typer'dada 250 ile giderken kahveni rahat içersin kadran videonuda titretmeden çekersin,haa m5'in zevkini illaki vermez..
orçun;kardeşim her denemen olay oluyo yaw sök şu arabayı herkes rahatlasın :D
Eray'ı kabız ettin zaten :D
edo typer
20-09-2009, 21:20
sımdı bakın konuyu tatlıya baglamaya calısayım:D normal sartlarda typer m5 fln gecemez. fakat her deneme oncesı arac sahıbınden kafa kagıdı ıster gıbı bakım kagıdı ısteyemeyız. orcunun hatası vıdeo cekmemek. cekıp dırek vıdeo konusu acması gerekırdı. bu m5 gecıldı dıe her m5 gecılcek dıe bısey yok. erayın bı lafı vardır cok dogru bence arac plakaları ıle karsılastırma yapmak gerekır;)
BMK TypeR
20-09-2009, 21:39
eray, typer n/a 350-390hp guc alınıyo:) bunu unutma, 15bın dolarlara.
mınıks kardesım, neden typer m5'ı gecemez fılan dıyo, onu anlamıs degılım sen degılmıydın 10.000dolara n/a 300-330whp motor gelıyo demedın mı?:) 5000bın tl ye 265hp oluyo adam 200-220kadar yuruyo, 10-15bın dolar harcar 350hp olur ne m5 kalır ne modena:) gecmek ıstedıkten sonra typerla m5 rahat rahatta gecersın sende cok ıyı bılıyosun.
edo typer
20-09-2009, 21:41
eray, typer n/a 350-390hp guc alınıyo:) bunu unutma, 15bın dolarlara.
mınıks kardesım, neden typer m5'ı gecemez fılan dıyo, onu anlamıs degılım sen degılmıydın 10.000dolara n/a 300-330whp motor gelıyo demedın mı?:) 5000bın tl ye 265hp oluyo adam 200-220kadar yuruyo, 10-15bın dolar harcar 350hp olur ne m5 kalır ne modena:) gecmek ıstedıkten sonra typerla m5 rahat rahatta gecersın sende cok ıyı bılıyosun.
kanka gecılmıcek arac yok bu herkes bılıyor. suan trde bole bı arac olmadıgı ıcın bole konusuluyor. f430da gecılır n/a olarak:D ole 15 bın dolarda tutmaz;)
BMK TypeR
20-09-2009, 21:49
kanka gecılmıcek arac yok bu herkes bılıyor. suan trde bole bı arac olmadıgı ıcın bole konusuluyor. f430da gecılır n/a olarak:D ole 15 bın dolarda tutmaz;)
265hp boyle ortalıgı karıstırıyo, 350hp yapılsa stg3 2400cc mıllet herhalde bu lafları yerkı zaten hurafede degı:)l sadece cemal abı yaptı ozaman dc hedersla:) 309hp yapmıstı typerı, usa da nerdeyse hepsı 300hp ustunde, youtube vıdeolara bakıyoruz cogunda typer yuruyo m5 lede m3 lede, tr de usada 200dolarlık hedersı 1000tl satıyolar:) mıllet ne yapsın:) 200dolarlık mal 350dolar gelse, sımdı 300 350hp typerlar dolardı tr de bu typera laf atanlarıda gorurdum,
edo typer
20-09-2009, 21:56
265hp boyle ortalıgı karıstırıyo, 350hp yapılsa stg3 2400cc mıllet herhalde bu lafları yerkı zaten hurafede degı:)l sadece cemal abı yaptı ozaman dc hedersla:) 309hp yapmıstı typerı, usa da nerdeyse hepsı 300hp ustunde, youtube vıdeolara bakıyoruz cogunda typer yuruyo m5 lede m3 lede, tr de usada 200dolarlık hedersı 1000tl satıyolar:) mıllet ne yapsın:) 200dolarlık mal 350dolar gelse, sımdı 300 350hp typerlar dolardı tr de bu typera laf atanlarıda gorurdum,
malesef kanka hr araba ıcn bu bole gumruk ve kargo bu ısı bole yapıyor yınede cok sukur eskıden wıdeband yoktu beyın yoktu:D
M_PROJECT
20-09-2009, 22:01
valla bence su var bu var sunla bu oluyo demeye hic gerek yok . odugunu herkes bilio , muhim olan yapabilmek maddi durumunuz dan ziyade cesaret lazim . aybek ozgun cemal abi cok ugrasti o typer a . gumruk kargo olayina gelincede eskiden dahada zordu bu arabalar eskiden de yapiliodu , vy deki sirf jun stroker kitin 2004 teki dolar kurundan hesabini siz yapin . bu konu kitlensin bence videoda yok varsayimla herkes herkesi gecer nede olsa .
BMK TypeR
20-09-2009, 22:02
malesef kanka hr araba ıcn bu bole gumruk ve kargo bu ısı bole yapıyor yınede cok sukur eskıden wıdeband yoktu beyın yoktu:D
vallahı kanka, benım gucum olsa 15000dolar turbo yapcagıma n/a yaparım elma armutun farkını gosterırdım:)
BMK TypeR
20-09-2009, 22:14
muharrem, tanıdıkta stok e39 m5 var pertten cıkma degıl boyasız:) km az:) 60-240 denersınız,
edo typer
20-09-2009, 22:16
vallahı kanka, benım gucum olsa 15000dolar turbo yapcagıma n/a yaparım elma armutun farkını gosterırdım:)
ya kanka n/a ııdır ama bak sımdı 14 sıkıstırmayla arabayı yurutcek benzın nerde? 9800 dewır donecek sanzıman nerde? hep zor hep sıkıntı:S cok ıstedım yapmak yapıodumda ne yaln soylıyım turbo daha cazıp daha kolay geldı:D bellı yerlere kdr yapmak kolay ama bellı yerden sonrada can sıkıcı bı hal alır dıe dusundum ugrasmak ıstemedım:D
Serkan.S
20-09-2009, 23:17
Typerın parçası 1000tl geliyor da diğer araçlarınki aynı fiyata mı geliyor.Her parça o fiyata gelse diğer araçlarda gayet iyi yerlere gelirler sadece typer 300hp olmaz.Ayrıca şu konuda kimse m5 konforlu rahat gidiyor duruyor diye birşey söylemedi saçma sapan yerlere çekmeyin muhabbeti.Yok m6 t-typer muhabbetine fln döndü diye.İlk andan itibaren sağlıklı m5 geçilmez dedik bu kadar basit.
buyur ?
Serkan.S
21-09-2009, 00:03
Arkadaş aşkını abartmış biraz :D
Typerın parçası 1000tl geliyor da diğer araçlarınki aynı fiyata mı geliyor.Her parça o fiyata gelse diğer araçlarda gayet iyi yerlere gelirler sadece typer 300hp olmaz.Ayrıca şu konuda kimse m5 konforlu rahat gidiyor duruyor diye birşey söylemedi saçma sapan yerlere çekmeyin muhabbeti.Yok m6 t-typer muhabbetine fln döndü diye.İlk andan itibaren sağlıklı m5 geçilmez dedik bu kadar basit.
Canım kardeslerim siz anlamamakta direniyorsunuz konfor falan diye direten yok kimseye yok onu takarsın bunu sökersin falan onlarda genelde japoncuların işi...
Söküp takmadan standart zaten konuşmazlar bile..
Kaldıki biz çooook videolar gördük M3 lerin bütün type r lara boy boy atladıını . Kimse inkar etmesin şimdi herkes izledi mor m3 babaları oldu kaç kere...
Sizin illaki e39 M5 takıntınız olmasın muadilleri mevcut yeni e93 1900 kilo nerdeyse ve 420 beygir 39 m5 makinası var üzerinde çağırın bulun gelsinler deneyin geçebilecek ciğer varsa geçin ... Ama lütfen bırakın bu biz iyiyiz takarız sökeriz muhabbetlerini...
Herkesin aşkı kendine sizde kendi hondalarınızı sevin bizde severiz dert değil.
Zaten şimdi hatırlamıyorum birisi yazmış m6 hızlımı falan evet f430 dan gtr dan hızlı şimdilik.
Gazlama denen olay yürek ve bilgi beceri işidir zaten iki vites vın vın batım çektim gittin geldinle olacak işler değil heee Hondacılarda bilek yürek yok diil çok iyi gidenler vardır saygım zaten gazlamanın markası yok o bir zevk meselesi ben vosvoslada gazlarım imkan buysa sorun yok fakat şu 300 beygirlik typer lara gazlamadıkları zaman hakkaten acayip sinirleniyorum madem yaptın bas basamazsan 300 yapan arabalarla otobanda ne işin var 200 e kadar neyi deniyosun adam zevkine arkana geçer senle birlikte 300e kadar gider sonra onuda viideoya cekebilen olursa typer 300 yaptı m5 de arkasından geliyodu yazarlar bu böyle bi camia .. Yenilen pehlivanlar güreşe doyamadılar...
sendekı bmw nın modelı ne? m3 unmu m5 ınmı var neyın var saygıdeger kalıtelı sokmeye ıhtıyac duyulmayan ama vanosu 10 da 9 u bozuk bmw cı kardesım.
2 lıtre 4 sılındırde bı tane araba cıkarsında bmw typer karsısına oyle konusalım bıde dımı...
sendekı bmw nın modelı ne? m3 unmu m5 ınmı var neyın var saygıdeger kalıtelı sokmeye ıhtıyac duyulmayan ama vanosu 10 da 9 u bozuk bmw cı kardesım.
2 lıtre 4 sılındırde bı tane araba cıkarsında bmw typer karsısına oyle konusalım bıde dımı...
Kardeş ben tabana kuvvet dicem yemezsin...
Bu arada benim yaş 32 yanlış işaretlemişiz zamanında 1998 - 99 larda çok m3 gazladık neyse geçelim onu bana araba farketmezde..
Honda bi 6 - 8 - 10 - 12 silindir yapsada onları bi görsek diyorum ben büyük başın derdidide büyük falan olurmu die korkuyolar acaba yada japonya zaten *** kadar yer okadar hız yapacak arabaya gerek yok diyemi düşünüolar anlamadık saygılar.
Jam da Joker
21-09-2009, 05:16
bende boyle yorumlara hastayim :D honda fanatigi varmis cok :) M5 saglikli oldugu surece gecer ama olay arkadasin yasadigi gibi olmus olabilir ne var yani bunda? + guvelik frenaj bize ne? Ay hangisini alalim karsilastirilmasi mi bu? Ne zaman boyle tuhaf denemeler olsa honda fanatigi olmayan herkes (:)) hemen ama kalite yol tutus prestij vs yazmaya basliyor. Bircok insanda yazmis problem vardir diye type-r sahibide bilemem demis bu kadar basit.
bmw nin yeri tartışılmaz hepsi zevk meselesi bmw daha konforlu daha güvenilir ve daha kaliteli.şimdi bazı arkadaşlar sanıyorlarki glb typeR e binen arkadaşlar m3 m5 veya dahada lüks bir otomobile binemezlermi hangi açıdan sölüyorlar bunu anlamış degilim.japon fanatigi vs de degilim.tekrar sölüyorum hepsi zevk meselesi.ben bugün typere biniyorum ve çok da zevk alıyorum.ben bugün sc li 300whp lik bir typerle 350 400 hp arası araçlarla burun buruna gidiyorsam yorum sizlerin.BENCE TYPER TAM BİR MÜHENDİSLİK HARİKASI...
Ayrıca şu konuda kimse m5 konforlu rahat gidiyor duruyor diye birşey söylemedi saçma sapan yerlere çekmeyin muhabbeti.Yok m6 t-typer muhabbetine fln döndü diye.
Saçma sapan yerlere çekmeyin derken?
Önce okumayı öğrende sonra yaz.
Armageddon
21-09-2009, 10:32
Tamam armağan geldiğinde haberleşiriz ;)
Tamamdır :) Bu arada benim de yüksek devirlerde debriyaj biraz kaçırıyor, şimdiden onu değiştireyim de sonra mazeret olmasın, ellerinde varsa hafta sonundan önce değiştiririm :)
Tamamdır :) Bu arada benim de yüksek devirlerde debriyaj biraz kaçırıyor, şimdiden onu değiştireyim de sonra mazeret olmasın, ellerinde varsa hafta sonundan önce değiştiririm :)
e39 m5 kullanımı nasıl bize biraz bilgi verebilirmisin:)
birde e46 m3 ile e39 m5 arasında ne kadar fark oluyor deneyen varmı ??
cembozbey
21-09-2009, 10:38
olay git gide markalaşmıs gerek yok=)
bmwlove arkadasım biraz daha sakin olmalısın işi bilen insanlar zaten direk M5 yazmıs gerisi teferruat bence.
ayrıca STP 4 slindir M makinası 2.3 olarak e30 da kullanıldı hemde efsane olarak çoook evvel yapıldı dostum=)
tunbullah
21-09-2009, 11:01
heheh komık sorularr... komık karsılastırmalar. bu konuyu acan arkadas bı kere m5 e bınseydı oda sacma oldugunu anlardıı...
BMK TypeR
21-09-2009, 11:09
karşılaştırmayı söyle değişelim e39 m5, chıp egsoz fılıtre 440hp vs 350hp stg3 k24 typer 60-270 kım alır dıye?
http://bmwmregistry.com/media/E30M3engine.jpg
adamlar bu katagoride olmak istemiyorlar bmw 4 silindirin kralını yaptı zaten noktayıda koydu..
Production Versions
AK01: European-spec without catalyst (200 hp), 03/86 through 08/89
AK05: European-spec with catalyst (215 hp), 04/89 through 12/90 includes Cecotto + Ravaglia
AK01: European-spec Evolution I without catalyst (200 hp), 02/87 through 05/87
AK01: European-spec Evolution II without catalyst (220 hp), 03/88 through 06/88
AK07: European-spec Sport Evolution with catalyst (238 hp), 12/89 through 03/90
AK03: North American-spec with catalyst (192 hp), 03/87 through 12/90
AK05: European-spec with catalyst (195 hp), 05/86 through 05/89 includes Europa Meister
arnawood omer
21-09-2009, 11:22
hafif, 9500çevirebilen müthiş vites geçişleri olan vitesleri gayet kısa olan bir araçla 1700kglik oldukça uzun oranlı muhtemelen otomatik şanzumanlı ama oldukça güçlü araç birbirine yakın gidiyorsa gayet karşılaştırılabilir hatta belli hız aralığında saydığım avantajlarını en iyi kullandığı hız aralığında ctr geçer.
arnawood omer
21-09-2009, 11:25
İki firmada mükemmel motor üreticileri.BMW'de 4 silindir ekonomiyi ifade ediyor.Üstünde çok çalıştığı performans motorlarında 6,8,10 silindiri kullanıyor. Honda ise compact performans makineleri yapıyor 4silindirin üstüne gidiyor onlarla şaheserler çıkarıyor.Çünkü araçları bmwye nazaran küçük ve hafif.
Bunun neresi tartışılıyor anlamıyorum.BMW 4slilindir getirsinde görelim, honda v8-10 getirsinde görelim gibi laflar çok komik ve saçma.
heheh komık sorularr... komık karsılastırmalar. bu konuyu acan arkadas bı kere m5 e bınseydı oda sacma oldugunu anlardıı...
cok bılen arkadasım kımın sacmalıdıgını kımın komık oldugunu burda kendı gozlerınle goruceksın ve dıceksınkı ayıp etmısım...ummadık tas bas yarar tersı olursa burda nasıl yazıcaksın onu dusun bır de buyuk lokma ye ama buyuk soz konusma....
cembozbey
21-09-2009, 11:48
halen 4 slindir getirsin diyenler var bmw için:D konu dışı bi mesaj olucak ama biraz bilgi sahibi olun ondan sonra yazın bişeyler. bak bi üst mesajda kocaman fotografı var 4 slindir m makinasının.