Orijinalini görmek için tıklayınız : xenon kit tavsiye !!!
tender06
25-09-2009, 14:33
arkadaşlar h4 xenon kit almayı düşünüyorum uzun kısa almak istemiyorum marka tavsiyeleriniz nedir cevaplarınızı bekliyorum Saygılar...
by_BuRoCk
25-09-2009, 14:35
texon kamasonic tavsiye ederim kanki
tender06
25-09-2009, 14:36
kamasonic tavsiye edermisin ??
bayaa ucuz fiyatıda 125 liraya kadar war sıfır alayım gitsin ondan ozaman kullandınmı kullananı gördünmü flan ?
by_BuRoCk
25-09-2009, 14:40
kanka benim kuzen almıştı geçen sene hala kullanıo bi sorun yaşamadı
arkadaşlar h4 xenon kit almayı düşünüyorum uzun kısa almak istemiyorum marka tavsiyeleriniz nedir cevaplarınızı bekliyorum Saygılar...
H4 uzun kısa ikisi bir arada gelir zaten.
tender06
25-09-2009, 14:48
H4 uzun kısa ikisi bir arada gelir zaten.
ikisi bir arada geliyorda uzunları halojen olacak sarı kısalarda xenon olucak tek ampulde uzunlar xenon olmuyo öyle olanlarda war
m tec tavsıye ederım cunkı arabayı garantı altına alıyor :) xenondan bır durum kaynaklasırsa butun masraflarınıı oduyorlar :)
ben monza aldım ucuz 3 senedir maşllah tık demedi:)
cın mallarının ıyılerıde var
tender06
25-09-2009, 15:47
ya aslında monza da 170 lira kamasonic te 125 lira bilemicem önümüz hafta alacaz bişi işte
bu arada mtec ler garanti altına alıyo ama 3 tene xenon parasıda veriyosunda o bizde yok işte :)
Çin oğlu Çin Sunpart :D kullanıyorum 2 arabada toplamda 3 senede hiçbir sorun yaşamadım
Çin malları sadece ışık verir. Fakat philips, osram gibi markalar alırsanız önünüzü görebilirsiniz...
Bulut Y.
25-09-2009, 15:53
osramın ampulleri gercekten cok kaliteli mtech zaten tartışmasız bi kaliteye sahip..
lucky Jackal
25-09-2009, 15:58
monza al kanka fiyat ve kalite konularnda gerçekten iidir.çok dandik bi şey olmasın ,çokta pahalı olmasın dersen kesinlikle monza alıcaksın
kamasonıc kullandım kullandırttım monza kullanmadım mtec kullananı gordum cok para verenı gordum az para verenı gordum bnce xenon ısı ınce bır ayara bakar.
ef cıvıcte kamasonıc ampullerı kullandım blastlarım markasını hatırlamıyorum ama cın malı deıldı cok guzel yanıyordu magosada efsaneydı mıllet bu ne olm nasıl yanıo dıodu ama onumu sarı ampulden cok goremıyordum neden cunku camın ustu temız deıldı ..
onları sokup ek cıvıce taktım ampuller yıen deıstı bu sefer sentınel ampul kullandım normal farda guzel gosterıyordu.
kamasonıcı suzukı swıftte orjınal farda kullandık arac yuksek oldugundan ondekının gozunu cok alıyordu bıraz asagı egdık kullanıyoruz uzun yolda hafıften gostermıyor gıbı oluo.
sentınel ampul hdı balast ıle sonar angel da kısalarda xenon kullanıyorum ılk taktıgımda 20 metreyı goremıyordum ınce ayar cektıkten snr olaycozuldu sımdı ucaklara bıle sellektor yaparım.
bnce kamasonıce guvenmıyorum dersen sentınel onerırım bıraz daha ıı monza ıkısının arasındabır malzeme cok paran varsa mtec alabılırsın.
Ahmet_28
25-09-2009, 16:51
kamasonic kullandım 1 yıl hiç bir problem yaşamadım hala aynı zenon arabanın üzerinde sorunsuz kullanıyor arabayı alan arkadaş.yaşar'da m-tec vardı 3 kere beyin değiştirdi.
kamasonic h1-h7 110 tl aksarayda bys tuningte.h4 biraz daha yuksektir fazla fark yoktur
tender06
25-09-2009, 16:58
kamasonic kullandım 1 yıl hiç bir problem yaşamadım hala aynı zenon arabanın üzerinde sorunsuz kullanıyor arabayı alan arkadaş.yaşar'da m-tec vardı 3 kere beyin değiştirdi.
kamasonic h1-h7 110 tl aksarayda bys tuningte.h4 biraz daha yuksektir fazla fark yoktur
ewet 125 liraya buldumda kullanan arkadaşlara sorayım dedim yorumun için tşkler...
onursumer
25-09-2009, 18:01
şuan kullandığım xenonları sirkeciden almışdım durmus otomotivden
H4-3 diye geçiyor 8000k uzun kısa motorlu 35w sanırım arıza lambası yakmayan kit olarak geçiyor :)
240tl civarı olması lazım şuan orda ;)
ampullerin yedek olarak takımıda70tl geçen 1 tanesi kırıldığı için almıştım :D
Çin malları sadece ışık verir. Fakat philips, osram gibi markalar alırsanız önünüzü görebilirsiniz...
Merceksiz hiç bir işe yaramazlar. Önünüzü görmek istiyorsanız, d2s ampul+mercek kullanmak lazım.
Texon kullanıyorum 3 senedir ;)
Texon veya Mtec tavsiye ederim.
gsi_club
25-09-2009, 18:14
3 seneye yakindir HID kullaniyorum.memnunum tavsiye ederim...
yaklasık daha 2 ay falan oldu kamasonic H4-2 aldım bende 130 liraya uzunlar xenon kısalar halojen sarı hiç bir sorunum yok sıfır 2 yıl garantili... ;)
tender06
25-09-2009, 18:38
yaklasık daha 2 ay falan oldu kamasonic H4-2 aldım bende 130 liraya uzunlar xenon kısalar halojen sarı hiç bir sorunum yok sıfır 2 yıl garantili... ;)
sellektör verdiğinde bi sıkıntı oluyomu yoksa adam gibi belli oluyomu pek belli olmuyorda bende snein aldığının aynısından düşünüyorumda
selektor yaptıgın zaman bi sorunum olmuyor ;)
bora1311
25-09-2009, 21:26
kısalarda mtec, sislerde texon kullanıyorum, tavsiye ederim...
Low-Rider
26-09-2009, 01:08
Betamax kullanan duyan bilen varmı?
Serencebey
26-09-2009, 01:28
Betamax kullanan duyan bilen varmı?
kanka o kaset degilmi :D
http://www.tape-dvd.com/images/betamax_to_dvd.gif
hocam ortada bi yanlış anlaşılma var H4 xenon aldıgın zaman uzun kısa ayrımı yapamazsın H4 çift hüzmelidir farın içinde uzun hüzmeliler için 2. bi ampül daha yoktur H4 xenon olan bi aracın kısa ve uzun farları mutlaka xenon olacaktır.. tek ampülde uzunların sarı yanması gibi bişey söz konusu deil tabii.. marka olarakta texon iidir mtec pahalı derseniz texon kadar kaliteli bi ikinci alternatifte cyclone dur 3 senedir kullanıyorum cok şükür sıkıntısı yok ;)
edit : cyclone 200 lira biraz pazarlıkla daha uygun alabilirsiniz ;)
Buğra A.
26-09-2009, 01:33
Bosch ya da Osram diyorum.Ayrıca merceğin yoksa taktırmamanı öneririm.Çünkü xenonun amacı daha iyi bir görüş alabilmek.Fakat sadece xenon olsun diyorsun markasına önem vermene gerek yok :) Arızalanmayan kaliteli çin malları var.iMtech güzel.
onursumer
26-09-2009, 03:00
hocam ortada bi yanlış anlaşılma var H4 xenon aldıgın zaman uzun kısa ayrımı yapamazsın H4 çift hüzmelidir farın içinde uzun hüzmeliler için 2. bi ampül daha yoktur H4 xenon olan bi aracın kısa ve uzun farları mutlaka xenon olacaktır.. tek ampülde uzunların sarı yanması gibi bişey söz konusu deil tabii.. marka olarakta texon iidir mtec pahalı derseniz texon kadar kaliteli bi ikinci alternatifte cyclone dur 3 senedir kullanıyorum cok şükür sıkıntısı yok ;)
iki çeşit H4 xenon kit var
birinde tek ampul ama uzun sarı halojen ampul yanıyor ikisi bir arada :)
diğeri ise motorlu uzun kısa beraber ;)
Merceksiz hiç bir işe yaramazlar. Önünüzü görmek istiyorsanız, d2s ampul+mercek kullanmak lazım.
Zaten mercekli farları kastetmiştim. Yoksa halojen fara xenon takmak zaten akıl işi değil...
ocean0636
26-09-2009, 09:49
m tec tavsıye ederım cunkı arabayı garantı altına alıyor :) xenondan bır durum kaynaklasırsa butun masraflarınıı oduyorlar :)
Kesinlikle katılıyorum bizim araca ben 2 yıl garantılı dıye aldım durmadan bozulup garantıden defaalarca degıstıgı yetmedı aracın beynını bozdu 6mılyar cıvarı masraf cıktı ama servıs tanıdıktı sagolsun aracın garantısınden degıstırdı xenon'un garantısı yetmıyor aracta cıkacak sornlarıda kapsaması mutlaka şart..!;)
Biraz daha araştır derim.
http://www.sinuogroup.cn/Sinuo_Group-HID-xenon-bulbs-ballast/H4-double.jpg
Low-Rider
26-09-2009, 11:56
kanka o kaset degilmi :D
http://www.tape-dvd.com/images/betamax_to_dvd.gif
Kanka kaset devri kapanınca adamlarda başka ekmek kapısı aramış kendine:D
M.Can Çimir
26-09-2009, 12:11
3 yıldır Texon kit kullanıyorum, yalnızca ampulleri değiştim 2 ay önce. Onun dışında sorun yaşamadım, tavsiye ederim. Çin malı almayın...
bende HB1 9004 Xenon Set arıyorum.. marka farketmez ama uygun olursa iyi olur.fiyatı ne aralıktadır...kia sephia için arıyorum...
Sierra Rs
26-09-2009, 13:46
bende gidiyim abimden bi takım hediye istiyim h4 mtec canım cekti:)
mtec kullanıyoruz gayet güzel garantili herhangi birşey oldugunda gidip değiştirebiliyosunuz