Orijinalini görmek için tıklayınız : Kasko?
ecthelion
29-09-2009, 15:21
Geçen hafta bir arkadaşım aracımla kaza yapmış, ben şehir dışındaydım. Aracı kendi imkanlarıyla çektirmiş. Çarptığı aracın tamponunun eğilmesi dışında hiçbir hasarı yok, çok ufakta benim arabanın boya izi çıkmış (çünkü karşı aracın jantına çarpmış, karşı araç cherokee), benimde geç haberim oldu, 2 aracın genel resmini çekmemiş, yalnızca karşı aracı ve benim aracımın resimlerini çekmiş. Benim aracımda jant kırılmış, çamurluk hasarlı, tabla eğilmiş.
Sorunumuz exper hala daha kazaya onay vermedi, olay yeri incelemesi diye bir şey yapıyorlarmış, 1 haftadır sürüyor bu. Bu konuda yapabileceğimiz birşey var mı? Ödememe durumları var mı?
ecthelion
29-09-2009, 20:45
kimsenin bilgisi yokmu?
Rapotu kendi aralarındamı tutmuşlar polismi çağırmışlarmı?
initial-D
29-09-2009, 21:28
raporu polise onaylatın.kaskonuzu yaptırdığınız acenteyle görüşün.sonuçta kaza nasıl olursa olsun alkol veya ehliyetsiz olma gibi bi durum yoksa öder kasko.
yalnzı kaskonuzun klozalarına bakın.belki araya sıkışmış bir cümlede araç sahibi dışında yapılan kazalarda hiçbişey alamıyacağınıza dair bişeyler yazıyorsa ve tutanakta sizin değilde arkadaşınızın adı varsa alamazsınız
ecthelion
29-09-2009, 22:12
raporu polise onaylatın.kaskonuzu yaptırdığınız acenteyle görüşün.sonuçta kaza nasıl olursa olsun alkol veya ehliyetsiz olma gibi bi durum yoksa öder kasko.
yalnzı kaskonuzun klozalarına bakın.belki araya sıkışmış bir cümlede araç sahibi dışında yapılan kazalarda hiçbişey alamıyacağınıza dair bişeyler yazıyorsa ve tutanakta sizin değilde arkadaşınızın adı varsa alamazsınız
rapor çoktan kaskoya verildi. araç şirket adına olduğundan birden fazla kişi kullanabiliyor
initial-D
29-09-2009, 22:43
rapor çoktan kaskoya verildi. araç şirket adına olduğundan birden fazla kişi kullanabiliyor
ozaman ya exper uyuşuk davranıyordur daha dosyanı göndermemiştir yada şirketler bu ara sel olayından dolayı yoğun oldukları için dönememişlerdir
cagri-35
29-09-2009, 22:53
Olay yeri inceleme muhabbetini bir kaç exper ve şüphelendikleri durumda normal exper yerine şimdi ismini tam hatırlıyamıyorum bir adı vardı,şef diyeyim o tarz birisini gönderiyorlar.Kaza yerinde yağ kalıntısı lastik izi diğer dış etkenler rapor olarak alınıp olay yerinin fotoğrafları çekiliyor.Genel merkeze rapor halinde veriliyor.1 hafta olduysa bir kaç güne sonuçlanır diye düşünüyorum tabi bu süre kasko şirketinede bağlı.