Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra 1.4T vs Golf TSI
VeNoM_35
10-10-2009, 18:56
http://bilder.autobild.de/ir_img/69055066_aa54743a39.jpg
http://bilder.autobild.de/ir_img/69055076_f883fe66d4.jpg
http://bilder.autobild.de/ir_img/69055107_2cc15ac343.jpg
http://bilder.autobild.de/ir_img/69055108_6b2574b41a.jpg
http://bilder.autobild.de/ir_img/69055102_febb62a5c7.jpg
http://img56.imageshack.us/img56/3919/astra.png
Shadow_Dancer
10-10-2009, 19:00
Valla çok zor seçim :)
bencede zor secım ama gonlum astradan yana
flexamin
10-10-2009, 19:01
bana göre astra.. hem tip bakımından hede fiyatı bakımından. ama bişi sorcam golf tsi lar 2 çeşit deilmiydi tsi olarak
biri 140 diğeri de 170 lik ? yoksa en kasasında değişti mi ?
ahmetbaha-drs
10-10-2009, 19:02
1.4T Motorunu şuan için bilemeyiz ama Özellikle dış Tasarım olarak Astra çok şık duruyor bence..Bu sefer olmuş yani.Tabi bunlar en dolu olanlarıdır,baz modelde böyle duracakmı o da ayrı mesele:)
Hiç düşünmeden tabiki opel. Hem çok daha fresh bir görüntü hem çok daha ii bir iç görünüm. E tabi bide iddialı bir motor.
Juggernaut
10-10-2009, 19:05
Astranın içi direksiyon hariç daha güzel görünüyor dıştan pek beyenmedim.1.6T motor üretimini durdurdu mu opel?
1.6t devam edicek sanırım emre.
bencede astra :)
Astra:) Yanlız direksiyon biraz fazla ağır kalmış İnsignia formunda yapmışlar ama aynı direksiyon Cruzeda da var Astrada da İnsigniada da. Golf'ün direksiyonunu astrada opel logosuyla tercih ederdim:)
turkerrr
10-10-2009, 19:20
astra güzel olmuş gerçekten... ama performans olarak 122 bg golf e yakın olması çok gıcık eden bir durum :D
emretorlak
10-10-2009, 19:43
Hem iç hem de dış tasarım Astra.
Fakat aralarındaki 18hp ye rağmen Astranın 0-100 km hızlanmasının 0,2 sn geç olması ilginç
Hem iç hem de dış tasarım Astra.
Fakat aralarındaki 18hp ye rağmen Astranın 0-100 km hızlanmasının 0,2 sn geç olması ilginç
2 nedeni olabilir.
1-astranın vitesi oldukça uzun
2-astra golften bayaca ağır
varsa bu değerler bize oldukça yardımcı olur
bence cok rahat seçim golf.. astra nın direksiyon berbat bnde kendi arabamınkine kötü diyordum :)
astranın orta konsoldaki tuşlar çok karışık tamamen bir hata...
görsel olarak astra daha iyi duruyor ama opel ile vw farkı açısından golf derdim.
Aradaki fiyat farkınıda gözetin değerlendirme yaparken derim
VeNoM_35
10-10-2009, 20:46
astranın orta konsoldaki tuşlar çok karışık tamamen bir hata...
görsel olarak astra daha iyi duruyor ama opel ile vw farkı açısından golf derdim.
tamamen hata olarak nitelendirmenizin sebebi ne acaba? üstünde simgesi olan tuşları bakmadan mı kullanmaya çalışıyorsunuz ki karışacak?
Golfteki tuşların daha küçük ve sıkışık olduğunuda unutmamak gerek...
valla astra golften ucuz olacağına göre
kapak jant golf ile full donanımlı astra yakın fiyatlarda olacağına göre
astra :D
Aradaki fiyat farkınıda gözetin değerlendirme yaparken derim
+1 almanya fiyatları bu ise eğer
2500euro
türkiyede temiz 6000-8000 oynar gibime geliyor
CeM öZeR
10-10-2009, 21:33
bana göre astra.. hem tip bakımından hede fiyatı bakımından. ama bişi sorcam golf tsi lar 2 çeşit deilmiydi tsi olarak
biri 140 diğeri de 170 lik ? yoksa en kasasında değişti mi ?
Yeni kasada malesef sadece 122 lik ve 160 lık versiyon var. :)
golf tsi 122HP manuel highline donanım 48,900TL
astra bakalım ne olacak bu ayarda donanımı
artık cosmo mu olur ozmo mu neyse :)
Silverbullet
10-10-2009, 23:04
opel daha guzel gorunuyo ancak ben gene de golfu tercih ederim gecen kasada cok sorun duydum sahibi olan arkadslarımdan elektroniginde de motorunda da bu seferde olabilir endisesiyle vw i secerim.
tamamen hata olarak nitelendirmenizin sebebi ne acaba? üstünde simgesi olan tuşları bakmadan mı kullanmaya çalışıyorsunuz ki karışacak?
kişisel düşüncem şudur ki, otomobil kullanmak içindir ve o yüzden ergonomi çok önemli gözümde. ne kadar az tuş o kadar benden :)
birde opele hiç ama hiç güvenmiyorum, elime ne kadar opel geçtiyse hepsiyle çok uğraştım.
VeNoM_35
10-10-2009, 23:25
kişisel düşüncem şudur ki, otomobil kullanmak içindir ve o yüzden ergonomi çok önemli gözümde. ne kadar az tuş o kadar benden :)
birde opele hiç ama hiç güvenmiyorum, elime ne kadar opel geçtiyse hepsiyle çok uğraştım.
araba sürerken bir ayar yapmak için menulerde kaybolmak istiyorum diyosun yani, ok sen bilirsin.
CeM öZeR
11-10-2009, 08:42
Fazla açıklamaya gerek yok golf her zaman golf'tür :) Ben 97 golfe biniyorum günümüz araçlarının hepsinin konforu,güvenliği ve teknolojisi tam olarak olmasada hepsine sahip. :icon_tup: 2. el piyasası güzel ve yılların yoramadığı araçlardan biri kim ne derse desin. :rolleyes:
.::EmrE::.
11-10-2009, 12:44
Karşılaştırma Astra Classic ile bile olsa Astra derim,çünkü bu yeni kasa golf tamamen bir üretim hatası bence. Berbat bir tipi var arabanın bana göre. İç mekan dolu gibi aslında ama çok boş duruyor. Ekran dışında hiçbirşey yok. Astra'daki onlarca düğme , ve konsol , "ben doluyum" imajı veriyor en azından. Çok daha modern bir tasarım,dış görünümü çok daha sportif ve günümüz tasarımlarına uygun..Kesinlikle astra diyorum.
Görünüş olarak , iç tasarım olarak tercihiimi astradan yana kullanırdım :)
cagri-35
11-10-2009, 12:56
Bencede astra,zaten iki dergide testi yapıldı bunlar test fotolarından kareler ordada astra üstün çıkmıştı.
Astra daha şık duruyo enazından bir onceki kasasını andırymıyo golf gibi
vw-audi-seat vs grubuda bir değişik 1.4ünde 120küsür 1.8 ide 120 küsür hp cıkartıyor
BlackEmperor
11-10-2009, 14:45
zor seçim be TSI ı 140 lık yapsak olmaz mı :p
astra'nin ic mekani bana cok itici geliyor insignia'da ayni sekilde,golf alirdim
Boost Up
11-10-2009, 22:11
Karşılaştırma Astra Classic ile bile olsa Astra derim,çünkü bu yeni kasa golf tamamen bir üretim hatası bence. Berbat bir tipi var arabanın bana göre. İç mekan dolu gibi aslında ama çok boş duruyor. Ekran dışında hiçbirşey yok. Astra'daki onlarca düğme , ve konsol , "ben doluyum" imajı veriyor en azından. Çok daha modern bir tasarım,dış görünümü çok daha sportif ve günümüz tasarımlarına uygun..Kesinlikle astra diyorum.
+OPC :hihih:
Bencede, Astranın tipi çok hoş, ayrıca yeni Golfleri de sevemedim gitti:rolleyes:
DogukanB
11-10-2009, 22:38
Yeni astra çok çirkin olmuş. Golf :icon_tup:
mertacar
11-10-2009, 22:39
golf iyidir,astraya oranla daha oturaklı duruyor.. onu seçerdım..
DogukanB
11-10-2009, 22:45
Bide astradaki o kadar düğme hiç şık durmuyo, golfün içi astraya göre daha derli toplu kalmış
Serkan.S
12-10-2009, 00:06
Yeni astra çok güzel olmuş.Golf çirkinleşmiş, hatta makyajlanmış gibi doğru düzgün fark bile yok eski kasa ile arasında.Sevemedim valla bu kasayı
hertürlü astra derim ben...görünümü olsun gücü olsun bence astra..servisi uygun yedek parcası uygun..:):)
golf kadar yumusak ve konforlu değildir opel herzman için ama olsun..(opller biraz sert oluyor biliyorsunuz)
Astra çok güzel olmuş fakat Opel kullanıcıları hiç tavsiye etmiyor Opel'i. Diğer bir yanda ise volkswagen var kalitesi ve tarzı belli olan bir marka. Tabi seçim size kalmış, bu arada neden 170'lik 1.4 tsi değil? Bilmiyorum fiyat ne kadar değişiyor ama.
Daha piyasaya sürülmemiş bir araç için (TR'de bu aylarda geliyor. Avrupada da birkaç aydır yollarda) Opel kullanıcıları nasıl olumsuz tavsiyede bulunmuş?
BrakeHorsePower
12-10-2009, 14:02
Astra......
golf6 da 170 yok 160 tsi var ;)
eski kasa astralarda çok sorun vardı o nedenle şüpheyle yaklaşıyorum ben golf alır köşeme çekilirim :)