PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : D2 mi hks hipermax mı ?

CemKD
12-10-2009, 13:42
Arkadaşlar aracıma coilover alcağımda. sizce d2 mi hks hipermax mı ?? hks ses vs yapıyo diyolar ama tam kullanıcıılar söylerse iii olr teskkrler

Maxiboost
12-10-2009, 14:55
Biraz sert ve ses yapio diye bende duymustum baska marka dusunursen ohlins al derim :) D2 icinde patliyor deniyordu bir ara son uretimlerini bilmiyorum ama.

Ranthor
12-10-2009, 14:57
ben 2 senedir d2 kullanıyorum dere tepe taş gibi,
çok alçak ve çok sert..... şimdiki aklım olsa daha az indiren birşey alırdım.

CemKD
12-10-2009, 15:08
Biraz sert ve ses yapio diye bende duymustum baska marka dusunursen ohlins al derim :) D2 icinde patliyor deniyordu bir ara son uretimlerini bilmiyorum ama.

yanii öhlins cok ii diyolar ama pahalı mslf. hks ses yapıyo diyolar evet.. d2 icin yani bi kaç kere patlamış ama garantili değişme ihtimali var ... bilmiyorm napsamki :)

CemKD
12-10-2009, 15:09
ben 2 senedir d2 kullanıyorum dere tepe taş gibi,
çok alçak ve çok sert..... şimdiki aklım olsa daha az indiren birşey alırdım.

hmmm.. yükseltemiyormusun ? sertlik yumuşaklık ayarı var diye biliyorum ama _?

Ranthor
12-10-2009, 15:14
ben en yüksekte kulanıyorum, ama ben de tuhaf adamım :)
sertlik yumuşaklık ayarı var ama genel olarak çok sert.
ama kalitesizlik patlama vs vs kesinlikle yok...

CemKD
12-10-2009, 15:27
ben en yüksekte kulanıyorum, ama ben de tuhaf adamım :)
sertlik yumuşaklık ayarı var ama genel olarak çok sert.
ama kalitesizlik patlama vs vs kesinlikle yok...
yani sonuçta kötü bi firma değil d2 de kaliteli bi firma diye düsünüyorm ...

tawianda üretiyolar glba ?

mto
12-10-2009, 15:27
d2, megan vs gibi markalar aynı fabrikadan çıkıyor sadece farklı renkelere boyanıp farklı etiketlerle satışa sunuluyorlar. bu coiloverlar tein gibi firmaların arge çalışmlarına sahip değiller, yani yol tutuşu pek iyi değil. drift coiloverı olarak başarılılar çünkü sertler ve de camber ayarı falan verildikten sora başka bir opsiyona pek ihtiyaç duymuyorlar. gerçekten çok zert olduklarını duymuştum, ae86 için sorduğumda aracını döker demişlerdi, o kadar konforsuz yani. imkanın varsa daha kaliteli markaları öneririm.

merttepe

CemKD
12-10-2009, 15:28
Hmm Anldm gerçekten okadar sertse alınmaz yani..

Mechanix
12-10-2009, 15:30
Arkadaşlar aracıma coilover alcağımda. sizce d2 mi hks hipermax mı ?? hks ses vs yapıyo diyolar ama tam kullanıcıılar söylerse iii olr teskkrler

Hangi araca coilover düşünüyorsun ?

mto
12-10-2009, 15:32
sen sadece aracını düşürmekmi istiyorsun? o zaman coilover yayları satılıyor daha yumuşak bir yay takabilirsin fakat yol tutuşun artsın istiyorsan (ki drift yapmıyacaksın sanırım subaru için bakıyorsun) o zaman daha kaliteli firmalara göz at derim.

Spawn
12-10-2009, 15:33

maxibuşt öhlins in fiyatlarından haberin yok galiba

Mechanix
12-10-2009, 15:36
d2, megan vs gibi markalar aynı fabrikadan çıkıyor sadece farklı renkelere boyanıp farklı etiketlerle satışa sunuluyorlar. bu coiloverlar tein gibi firmaların arge çalışmlarına sahip değiller, yani yol tutuşu pek iyi değil. drift coiloverı olarak başarılılar çünkü sertler ve de camber ayarı falan verildikten sora başka bir opsiyona pek ihtiyaç duymuyorlar. gerçekten çok zert olduklarını duymuştum, ae86 için sorduğumda aracını döker demişlerdi, o kadar konforsuz yani. imkanın varsa daha kaliteli markaları öneririm.

merttepe

Mert yanlış duymuşsun , komple yanlış duymuşsun hemde :=)
Megan Racing in coiloverlerı piyasadakilerin içinde en yumuşak olanları.D2 ler ise sert evet.Sert olduğu için driftte iyi , yol şartlarında kötü , demen de yanlış olmuş.

CemKD
12-10-2009, 15:50
Hangi araca coilover düşünüyorsun ?

08 STİ a düşünüyorum da..

type-RRR
12-10-2009, 16:41
subaru için tein coilover üretiyosa bence ona da bir göz at

mrt-gc8
12-10-2009, 18:03
xyz racing kullanıyorum yanlış olmasın imprezada ilk kullananda benim herhalde çokda memnunum sanada tavsiye ederim:)

Schumi
12-10-2009, 18:31
Tein artı EDFC tavsiye ederim.

elpadre
12-10-2009, 18:49
h&r guzeldır sıddetle tavsıye edıyrum :)

M_PROJECT
12-10-2009, 18:56
hipermax 3 artik ses yapmiyor o sorun cozuldu

Maxiboost
12-10-2009, 19:33
maxibuşt öhlins in fiyatlarından haberin yok galiba

var :D imkan varsa alınabilecek en güzel sistem bence :)