PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Taunus GTS Helezon Problemi???

byTombalax
22-10-2009, 12:31
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=39167

Süspansiyon; Ön: ''Heavy Duty''.Bağımsız, helezon yaylı hidrolik teleskopik amortisörlü.Ayrıca viraj çubuklu. Arka: 5 Adet reaksiyon çubuklu [uç kısımları lastik burçlu], yüke göre yaylanması değişen helezon yaylı ve basınçlı gazlı, çift tüplü teleskopik amortisörlü.

Arabamı kaldırmayı istiyorum ama kaldırdıktan sonra yol tutuşu konusunda bi sorun yaşarmıyım, ne kadar ve nasıl kaldırmalıyım???:soru::beuj:

Şimdiden yorumlarınız için Teşekkürler...

elpadre
22-10-2009, 12:41
cokmu alcak ?

byTombalax
22-10-2009, 12:52
cokmu alcak ?

hemde nasıl...ön taraf vuruyor zaten, bayağı yamulmuştu da sonra düzelttirdim ama kalması şart gibi...

GökhanO
22-10-2009, 13:16
yastan dolayı amortisorler ve helezonlar artık yıpranmıstır bence onları yenileri ile degistirisen bu vurma sorununu cozersin bence

YEY®
22-10-2009, 13:22
yastan dolayı amortisorler ve helezonlar artık yıpranmıstır bence onları yenileri ile degistirisen bu vurma sorununu cozersin bence

+1 Aracın fotoğraflar hiçte alçak gibi durmuyor.Demekki yayların salınım miktarı artık belli limitler aşmış.Yada sen aracı gerçekten off-roadda kullanıyorsun :)

byTombalax
22-10-2009, 13:24
onu bende düşündümde yenisinide taksan fazla farketmez dediler bi mustang yayı vardı bi sanayide gittim sordum o olurmu diye tam da uyuyormuş galiba onu denicem zaten o da olmazsa artık.... :)

Sierra Rs
22-10-2009, 15:03
stock leylek hali bile altını vuruyor otosanın kötü mühendislerinin eseri söyle yapıcaksın 2 tane get lastigi alıp helezonlarını arasına koycaksın baska yolu yok :) yada sanıyorum v-motorların ki direk oluyordu onu takarsan 2-3 cm daha yükselir magirüs spec..

elpadre
22-10-2009, 15:22
bana gore yuksek gelmıstıı ondan dolayıı yazdım cokmu alcak dıye bende komple on takımı yenılemelısın derım

dragstar
22-10-2009, 18:32
taunuslar bayağı yüksektir sizinkinin yayları yorgunluktan çökmüş olması lazım gidip yeni amortisör yay alabilirsiniz cenk abinin dediği gibi get takabilirsniz veya yayların altına takoz koyabilirsiziniz

Çağrı
22-10-2009, 18:44
arkadasım benım yakın arkadasımda taunus sahibi cook dusurduk asırı yaylanmaya basladı onde surtmeler filan orj yay alıp kararlı bı sekılde dusurduk dah keyifli oldu ve surtme problemı ortadan kalktı.yenı yay alıp oynamanı ve ole takmanı tavsıye ederım..

OmerRS
22-10-2009, 19:06
granada yayları öne arkaya da takoz.

byTombalax
22-10-2009, 20:24
Tavsiyeleriniz için çok sağolun en kısa zamanda halletmeye çalışıcam...

oguzhan89
15-01-2010, 02:59
lastik yanaklarını büyütebilirsniz veya jant büyütebilirsiniz taunus gt var bende de şuan jantı büyütücem bnde de köy yolu sıkıntısı var:(

Ddrome
15-01-2010, 05:33
çokda kafana takmamanı öneririm. :) taunusun ön takımı tutmuyor birtürlü ben 3-4 yıl bindim taunusa ikinci hatta üçüncü araba olarak klima,yağlı direksiyon,otomatik camlar,otomatik vites alayı vardı arabada. Çokda memnumdum açıkcası bir başka keyfi var onun. Ancak şu varki ön takımı sıkıntılı hertürlü bir sorun çıkarıyor kullanıcıya

byTombalax
03-02-2010, 20:28
kusura bakmayın biraz geç cevapladım... :)

çokda kafana takmamanı öneririm. :) taunusun ön takımı tutmuyor birtürlü ben 3-4 yıl bindim taunusa ikinci hatta üçüncü araba olarak klima,yağlı direksiyon,otomatik camlar,otomatik vites alayı vardı arabada. Çokda memnumdum açıkcası bir başka keyfi var onun. Ancak şu varki ön takımı sıkıntılı hertürlü bir sorun çıkarıyor kullanıcıya

biraz soruşturdum tam vaktim olmuyor araştırmak için ama dediğin gibi ön takımı sorun çıkarabilir dedi kimisi...İnşallah bi süre vaktim bol olucak o zaman tam olarak araştırıcam...