Orijinalini görmek için tıklayınız : aem ems yardım
hall effect sensor ile çalışan bir setuptaki aem 30-1010 ecuyu geri stock honda magnetic pick-up'a çevirmek için gereken direnç-jumper vs. gibi bilgiler gerekli, acil yardımlarınızı bekliyorum....
vtecturbo
26-10-2009, 22:23
bunun cevabını bulman cok zor aem ın forumunda bıle buna cvp vereceklerını sanmıyorum.bence hazır hall pick up a cevrılmısken dıstrıbutoru sokup at bıtane epm al(mınıkslerde vardı) hemde wasted spark ateslemeye gec. kafanda arabanda sorunsuz olsun.
hall effect sensor ile çalışan bir setuptaki aem 30-1010 ecuyu geri stock honda magnetic pick-up'a çevirmek için gereken direnç-jumper vs. gibi bilgiler gerekli, acil yardımlarınızı bekliyorum....
Hall Efect vtec ? eminmiyiz ?
vtecturbo
26-10-2009, 23:28
muhtemelen cıhazı aldıgı vatandas t1 yada epm kullanıyordu.
Hall Efect vtec ? eminmiyiz ?
daha önceden kullanıldığı araç sanırım accord.hall effect setupı da ona göre yapılmış normal olarak.
bunun cevabını bulman cok zor aem ın forumunda bıle buna cvp vereceklerını sanmıyorum.bence hazır hall pick up a cevrılmısken dıstrıbutoru sokup at bıtane epm al(mınıkslerde vardı) hemde wasted spark ateslemeye gec. kafanda arabanda sorunsuz olsun.
http://forum.aempower.com/forum/index.php/topic,25817.0.html
bence honda distribütörlü olmasına rağmen ateşleme yeterince verimli yani gerekli görmüyorum sistemde köklü bir değişiklik yapmayı.. :)
Hmm ozaman oldu şimdi orjinal de bendede 1010 vardı magnetic ti hall farklı bişey kablolmasıda farklı çünkü .
1010 ile aynı board a sahipler ana kart üzerinden yapıcaksın jumper settings leri
Bu işini görür sanırım :)
http://www.drecu.com/misc/aemcam.gif
teşekkürler oz sanırım görür işimi. anladığım değiştirmem gereken sadece bir jumper :)
o şekilde diot felan olmuyor çünkü 1 kısmı univrsal o beyinin :) sadece otu u soldakalan ortadan bağlanan kısmı orjinal yanlız bu tip değilse içini açtığında ecu bana yendein haber verirsin
Reja ederim :)