Orijinalini görmek için tıklayınız : turbo civic den tap taze video
TURBO CİVİC
15-11-2006, 23:13
standart m3 286 lık arkadasımın arabası ole bi deniyelim eglenelim dedik :icon_tup:
2 de rolling 220 kmh ye kadar.en son geciyorum ama o fren yapınca :D :icon_wack
http://rapidshare.com/files/3515909/m3___civic_turbo_rolling.AVI.html
Juggernaut
15-11-2006, 23:27
Maşallah güzel gitmiş araban.
Maşallah çok güzel gitmiş
standart m3 286 lık arkadasımın arabası ole bi deniyelim eglenelim dedik :icon_tup:
Vıdeonu bı daha yuklermısın sılınmıs tesekkurler
Sorun Benım bılgısayardan kaynaklanıyormus Ozurdılerım
Güzel vidyo plakası nedir acaba ? m3 un
basinc ve egt ne alemde ??
TURBO CİVİC
16-11-2006, 11:48
tesekkurler arkadaslar.basınc 0.5 ama 0.6 ya pig yapıyo.yanlız m3 azına kadar dolu b20 civic le denedi 5 10 boy actı.ben 220 ye kadar yanında gittim...
Istilldo
16-11-2006, 11:51
tesekkurler arkadaslar.basınc 0.5 ama 0.6 ya pig yapıyo.yanlız m3 azına kadar dolu b20 civic le denedi 5 10 boy actı.ben 220 ye kadar yanında gittim...
yapma erdem 5-10 boy mu, haftasonu denersiniz b20 ile sende 5-10 boy atarsın o zaman ona
çağlar
hocam plakası neydi m3 ün
TURBO CİVİC
16-11-2006, 18:33
b20 yi dun aksam cagırdık gelmedi.hemde m3 b 20 le denerken yagmurda ve arabada 3 kisi varken denedik.ayrıca 150 kg tesisat vardı.b20 de kar lastigi zır hafif airbag bile sokuktu.youtube girin standart m3 b20 vtec yazın izleyin.plakası jb 337 94 model 286 lık tertemiz bi m3 yakın arkadasımdır...
arkadasımsın aynı ortamdayız
ama ınsanları kandırmanın bı mantalıtesı yokkk
hem standar dosun m3 e 286 lık dıosun
gelmıs bırde 5 10 boy actı dıosun varmı vıdeo?????
eklesene 5 10 boy u cok merak ettım senın boy kavramın nedır
erdem valla gercekten ayıp edıyorsunuz
gelmıssınız karlı buzlı havada araba denıyorsunuz
2 kere vtec gecıooo sonra benzın yoktu **** bası oynadı arabanın dıosunuz?eeeee karlı buzlu hava tabıkıde oynar ona baklırsada en son m3 ıle denedıgınızde vtec 2.3.vıtes sarmıs? bunu soyledımı utku bahane ettımı??? gectımı gectı m3 farklı bır sey dedımı???
gecıldıgını kabullendı
ama sız gecılmeyı kabullenmıyorsunuz....
valla dostlugunuzu arkadaslıgınızı anlamıyorum...
5-10 boy gecıldıgının vıdeosu varsa eklersen sevınırım yada gııdp yarın kendımı bır numaralı gozluk alırım..yada bana su boy kavramını ogret
elımde 2 tane vtec ın m3 u gectıgı vıdeo mevcut ıstersenız eklerım
saygılar...
yapma erdem 5-10 boy mu, haftasonu denersiniz b20 ile sende 5-10 boy atarsın o zaman ona
çağlar
evet caglarcım turbo ies ıle ne zaman denemek ıstesek manıfold catlıoo valla anlamadım
hafta sonu deneyelım 5 10 boy atsın bakalım????:icon_tup:
TURBO CİVİC
16-11-2006, 18:47
basar gecen gun plakasız gecen senmiydin?o m3 iste :D
TURBO CİVİC
16-11-2006, 18:57
youtube da var video mertcan standart m3 b20 vtec yaz.dun neden gelmediniz madem o kadar cagırdık m3 de bende vardım havada kuruydu???hafta sonu yokum yarın gelin kalkalım.ama ogunku gibi gelin araba aynı ayarlarda olsun.yok ayarlarız diyosanız bende beynimle ayar cekip 0.7 0.8 uflıyım slik takıyım agırlık atıyım...gerci benim sokicek airbagimde yok.arka farları yakmamak ta guc kazamdırıyosa onu sokiyim zenonuda sokuyım vs...benim anlamadıgım dun aksam niye gelmediniz???bide o gun yagmurdu ole gectiyse m3 kuruda boy boy ayırır.dun ben m3 le videodaki gibi yurudum.uzunada cıktık 220 den sonra 250 ye kadar bana 5 6 boy acıyo.benim b20 ye cok rahat acıcagım ortada 17 lerle hemde.14 leride takıp gelebilirim izlersiniz komik olcak yani.b 20 cok iyi gidiyo ama harcı m3 de diil turbo da diil...zaten b 20 mi 4. vitese alınca bitiyo tahminide 150 160 gibi (yanlısım varsa duzeltin tam bilmiyorum cunku)ben yanından 250 ye kadar ok gibi fırlarım kaybolurum.
ıyı aksamlar hayırlı gunler....
erdem- mertcan yapmayın.... neyi paylaşamıyosunuz abi? ortadaki arabalar belli herkes kendine gore yuruyo, bi gun denk gelir denenir video çekilir ama birbirniz kırdığınıza değmez...
TURBO CİVİC
16-11-2006, 19:17
ayrıca anlamadım ne zaman benle denenmek istedide ben yok dedim hatırlıyamadım da :beuj: gercekten.dogru cogu zaman manifoldum catlak...ama hic bi zaman hayır demem.gecen gece s 2000 lede denedik o zaman da catlaktı.yeni manifold getirtiyorum.ama bolede kalkarım her kezle.ayrıca benim kimseyle gecerim die de bi iddam olmadı bu zamana kadar zevkine eglencesine 1000 hp arabaylada denerim ben egleniyorum.ama bu sefer gordugum icin ve bana gel denicez dendigi icin dun aksam geldim.gelmeyi red etmisler s 2000 de b 20 de :rolleyes: zaten olay ben diilim m3 ama bende arababamın ne oldugunu gormek icin denicektim.sonucta cok iyi rakipler bu arabalar benim icin tecrube... :icon_tup:
TURBO CİVİC
16-11-2006, 19:41
dun sinanıda b20 yide cagırdık gelmediler.ayrıca onceki gunden sozlesilmis gelincek die.senin bilmiyorum.bi defa hastlıgımdan dolayı kimsenin bana farklı yaklasması gerekmez hic gerek yok.yaklasılcaksada piskolojik asırı bozuklugumdan yaklasmaması gerekir yanlıs anlama bunu kesinliklede...ben her zaman icin durustumdur yanlısım varsada hemen duzeltirim.kimseylede alıp veremedigim bisey yoktur.tam anlamıyla bi dost canlıyısımdır.zaten senlede kac senedir tanısıyoruz biliyosun.halende ole.ben kimseyle aramı bozmam.bana dun denecek dendi m3 le tekrar bende deniyim die geldim okadar.dedigimde m3 ole gidiyosa bende gecerim dedim.gider gitmez onu bilmem denemeden bilemeyiz.m3 cu arkadasta ben artık kalkmam gelcez diyolar gelmiyolar arıyoruz gine gelmiyolar diyo cocuk oyuncagı diil diyo...ama dedigim gibi o gunku gibi gelincekse ben denerim bunda bise yok gecer de gecerimde arba bunlar ya sonucta.
Cosmicboy
16-11-2006, 23:59
5-10 boy ?
gerçekten olmamış bu yazı, hepimiz ordaydık yani..
ilk 2 denemenin videoları neden yok ? hani şu ilkinde benzin yok arabada denilen, 2. dede arkası oynadı denilen ki ben m3 ün tam arkasındaydım telefondada görüntüler mevcut öyle bir durum söz konusu değil...
5-10 boy ilk 2 denemediki farktı, ve m3 bir anda o farkları kapatıp nasıl öne geçti ben bilemedim...
ama burda gelipte 5-10 boy geçti demek tamamen yalandır.. ayıptır..
Sinan'S2k
17-11-2006, 00:01
Erdem seni çok severim bu zamana kadar muhabbetimiz hep saygıya sevgiye dayalı oldu, senin bu konularla ilgili hiçbir suçun yok. Bu tartışmaları açan bi kaç m3 fanatiği. Dün herhangi bir buluşma olmayacaktı Hakan bunu Emreye söyledi. O da tamam dedi. Benim ve b20(utku) nunda böyle bi denemeye gelcemiz yoktu. Benim arabam artık stock ve denememi gerektircek bir durumda yok. Ama merak ettiğim bir konu var Hakan'ın S2000'i ile M3 arasındaki gerçek fark ne kadardı? Bunu cevaplamanı isterim.. İi geceler Sinan
TURBO CİVİC
17-11-2006, 00:47
eyvallah arkadaslar.ilk iki videoyouda koyarım bendede var ama yemin ederimki ilkinde benzinden kesti.arabanın benzin kadranı bozuk bilmiyoruz benzin ne durumda orda boslumuza geldi almadık.2. sindede aynen yemin ederim ben arkada oturuyodum basarken bi ara yama asvalta geldik ve burda film kopuyo dedim ben hisstetim ya attıgını kıcını anında cekti gazdan ayagını.ole veya bole arabalar iyi ogunku deneme yanlıs oldu tekrar istenirse denenir.m3 cu arakdası bilmem ama ben denerim isterseniz.gunduz dynoya cıkarız herkes gorur ne veriyo arabalar ordanda hemen deneriz bolece yok ayarlar farklı yok nos bastı fln kusku kalmaz.kosullarıda konusuruz durumları esitleriz.m3 un s 2000 ni nasıl gectiginide sole soliyim bizim gordugumuz 2 3 boydu ama gormedigimiz zamanda 4 boyda olmus.onla ilgilide istenirse gine denenir.ozellikle ben hakan kardesimle tekrar denemek istiyorum cunku o gece bisey anlamadık benim baskı pert oldu.oncesinde 740 la denedik uzunda cok zorladık...hakanla zaten kardesiz.sanırım sinan senin parcalarda varmıs.guzel gideriz.
TURBO CİVİC
17-11-2006, 00:50
bide benim m3 le videom hakkında yorumları alalım :soru: sadede asıl konuya donelim yeter birbirimizi kırdıgımız.yorumlar yorumlar .... :icon_tup:
http://www.youtube.com/watch?v=mxD1V_8064s
b20 vtec ıle sarı m3 un 2. denemesı....
http://www.youtube.com/watch?v=RwJIIkiQcsM
smg m3 ıle s2000 ın denemesı artık bısı demıyorum
ınsanları kandırmanın bı mantaletesı yok..
ilk video da görüntü çok kötü :( 2.videoda s2k harika gidio maşallah.
http://www.youtube.com/watch?v=mxD1V_8064s
b20 vtec ıle sarı m3 un 2. denemesı....
ınsanları kandırmanın bı mantaletesı yok..
bu video'da hicbirsey anlasilmiyor :icon13:
insanlarin inanmasi inanmamasi kendi secimi, bosver...
bide benim m3 le videom hakkında yorumları alalım :soru:
M3'e karsi guzel tutunmus araban, sohc olmasina ragmen basarili. egt varmiydi arabada, yoksa nasil guvenip 220 gibi bir surate cikiyorsun merak ettim :icon_wack
Bıtanede vıeo var onuda eklerım
ama bu aksam deneyecegız bır sefer daha ozamn neyın ne oldugu bellı olacak...
TURBO CİVİC
17-11-2006, 16:35
videodaki m3 icin herkesin dedgi bisey var cabrio olan tum m3ler... gaz yemesi hızlanması gidisi cok farklıymıs bunu kullanan deneyen insanlar ustalar soledi. normal bi m3 le denemesi gerktigi dusuncesindeyim.yanlısım varsa duzeltin... :soru:
bunuda kiimse yanlıs anlamasın s 2000 ini kotuledigim yok.cokda sevdigim bi arabdır... :icon_tup:
1.videoda utku bayağı önde görünüyor
TURBO CİVİC
17-11-2006, 17:12
araba gitmediginden diil GİDEMİYORDU yağmurda o yüzden utku önde...
M_PROJECT
17-11-2006, 17:22
oburu sarıorda utku sarmıormuydu yanı anlamadım ben ?
oburu sarıorda utku sarmıormuydu yanı anlamadım ben ?
+ 1
:cool:
Juggernaut
19-11-2006, 15:37
Ne oldu deneme işi??
gıdemıodu sarıodu bu ıslerı bırakın. ozaman denemyın. bu kadar basıt. adam gecıldıgınde sıze bahane uydurdu mu? hepımız bırbırımızı tanıoruz. Utku olsun Mertcan olsun Istanbul a gelıp arabalarını deneyn arakadaaslarımız. hıcbırzaman bahane bulduklarını gormedım. gectıklerınde de sole oldu bole olduklarını anlattıkalrıını da duymadım. yazdıklarınız yorumlar ınsanların kısılıklerıne de dokunuo. kutfen ne yazdıgınıza dıkkat edelım.
gıdemıodu sarıodu bu ıslerı bırakın. ozaman denemyın. bu kadar basıt. adam gecıldıgınde sıze bahane uydurdu mu? hepımız bırbırımızı tanıoruz. Utku olsun Mertcan olsun Istanbul a gelıp arabalarını deneyn arakadaaslarımız. hıcbırzaman bahane bulduklarını gormedım. gectıklerınde de sole oldu bole olduklarını anlattıkalrıını da duymadım. yazdıklarınız yorumlar ınsanların kısılıklerıne de dokunuo. kutfen ne yazdıgınıza dıkkat edelım.
Kesinlikle katılıyorum dostum aynen senin gibi düşünmekteyim bende ....
ben bu konuya karısmak istemiyorum ama deneyimimi aktarayım 286 lık 10 yıllık bir m3 le 343 luk 2 yıllık bir arabanın hangisinin daha iyi gidecegi kıyaslanmamalı bile bence cabrio bile olsa.
321 lik e36 lar 286 lıklara nazaran cok daha iyi gidiyor. benden baska arkadaslar da vardır bu konuda deneyimi olan.
e46 larda ise evet en iyi manuel coupeler gidiyor cabriolar 100 kg civarı agır oldugu icin bir parca yavas kalıyor ama yine de 343 e46 ile 286lık kıyaslanmaz. ha ama iyi durumdaki bir 321 lik m3 343 luk manuel e bile kafa tutuyor tecrubeyle sabit.
sinan araban cok iyi yurumus videoda bana bahsetmistin 260 da gecti diye bir kere baska bir baslıkt,. o zaman niye videosunu koymamıstın sana tepki gosteren arkadaslara cevaben keske koysaydın o zamanda.
b20, turbo civic falan hakkında yorum yapamıycam cunku bilmiyorum nasıl gittiklerini gormedim de.
ayrıca miniksede tamamen katılıyorum sardı,oksurdu,tıksırdı eger denemeye gidiyorsan ve deniyorsan bunları demiycen yada arabanda ufak bir problem varsa bile deneme abi halledince dene. kimsa denemiycem bugun diyen adama birsey demez ama gecilip de sebep aramıycan gecildiysen tebrik ederim deyip gidicen ne yapacaksan yapıp bir daha teklif edicen.
TURBO CİVİC
20-11-2006, 00:02
b20 vtec le m3 denemesinde m3 aldı.o gece sorunlarıda hallettik.kimse kimseye kırgın diil hepimiz dostuz...
s2k m3cabrıo videosu efsane oldu zaten s2k sempati kazandı biranda herkeste:)
MUGENPOWE®
20-11-2006, 01:28
s2k m3cabrıo videosu efsane oldu zaten s2k sempati kazandı biranda herkeste:)
zaten sempatıktı cıktıı ılk gunden berı ;)