PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ( Ev İçin ) Hava Temizleme Cihazı Önerisi

rodya
31-10-2009, 08:29
Herkese günaydın.
Ota b.ka konu açılmasından hoşlanılmadığının farkındayım ancak benim için önemli bir konu olduğu için açma gereği duydum.
Astım hastası için 20-25 m2 lik bir alanın havasını temizlemek önerebileceğiniz bir cihaz var mı?piyasada çok fazla marka/çeşit var ancak doğrudan kullanıcı yorumuna raslamadım hiç.
Teşekkürler

kayaakin
31-10-2009, 09:44
99 tl gibi bir fiyata 6 ay önce sinbo marka hava temizleyici aldım, zaman ayarlı anion özelliğide var uzaktan kumandasıda mevcut güclü sessiz ve filtreside temizleniyor oturma odasında kullanıyorum en fazla 30 m2 dir,... simdiye kadar bir problem olmadı,memnunum diyebilirim...

rodya
31-10-2009, 10:29
Benim için en önemli konu sigara dumanını.Acaba ne kadar etkilidir sinbo bunun için?
Teşekkür ederim bilgi için.

barutçu
31-10-2009, 11:06
ELECTROLUX OXY³ SILENCE Z 8010 HAVA TEMİZLEME CİHAZI
veya
ELECTROLUX OXY³ SILENCE Z 8020 HAVA TEMİZLEME CİHAZI

http://www.devsepet.com/images/std/elektronik/z8020.jpg

http://images.hepsiburada.com/assets/EE/500/evelecz8010.jpg

Şu anda indirimde:
http://www.hepsiburada.com/electrolux-z-8010-oxy-silence-classic-hava-temizleme-cihazi/productDetails.aspx?categoryid=17175&productid=evelecz8010

Sinbo vs... ile karşılaştırma gerçekten alakası yok.

y@sin
31-10-2009, 11:33
electrolux beyaz eşya elektronik ev gereçleri vs konusunda dünyanın en iyisidir diyebiliriz..

barutçu
31-10-2009, 11:53
Electrolux genel olarak nasıl bir isime sahip TR'de net olarak bilmiyorum. Beyaz eşya diyince aklıma direk Bosch ve Siemens geliyor. Ama bu ürünü kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Hatta ilk çıktığında indirim den önceki fiyatının bile üstünde bir fiyata almıştım. Şimdi iyiki aldım diyorum. Sinbo'nunkinide iş yerinde havayı nemlendirsin die kullanıyorum. Ama ikisi arasında dağlar kadar fark var. Zaten electrolux'ü alırken 1 hafta filan sırada beklemiştim. Piyasaya ilk çıkan hava temizleyicilerden biri. Ve kesinlikle en iyisi.

kayaakin
31-10-2009, 17:53
:D ben direk ögrenci spec söyledim :D electrolux le falan karşılaştırmayın tabi...
ama sorunuza cevap sigara dumanını cokda güzel yok ediyor..

FaBeRgE
31-10-2009, 18:08
Peki sigara içilmeyen bir ev için ne gibi faydaları var ?

gambit49
31-10-2009, 18:51
direk rainsoftun urununu tavsiye ederim kullanıyoruz cok memnunuz

sürüngen
31-10-2009, 18:51
astım hastaları için bulabileceğin en prof. cihaz Rainbow..Rainbow sadece havayı değil herşeyi temizler,temizlik robotudur..fiyatı peşin 5500 tl civarı ama hakkını verir..ben kullanıyorum tavsiye ederim..alacağınız performansı başka bi makineyle yakalayamazsınız..

rodya
31-10-2009, 20:49
Herkese yardımları için teşekkür ederim.
@barutcu
elektrolux'ü övüyorlar ancak indirimde olan fiyatın koku giderici özelliğinin fazla iyi olmadığı söyleniyor.Acaba sizin kullandıgınız modeli hangisi ve koku giderici özelliği nasıl?
teşekkür ederim

can_ksk
31-10-2009, 20:55
electrolux gerçekten kaliteli yani verdiğin paraya değer diyorum,rainbow markası tanıdık geliyor bir yerden ama elektrikli süpürgeleris vs vardıgaliba ama ben electrolux diyorum eğer bir kere alıcaksınz:)

barutçu
31-10-2009, 22:52
Herkese yardımları için teşekkür ederim.
@barutcu
elektrolux'ü övüyorlar ancak indirimde olan fiyatın koku giderici özelliğinin fazla iyi olmadığı söyleniyor.Acaba sizin kullandıgınız modeli hangisi ve koku giderici özelliği nasıl?
teşekkür ederim

Koku giderme özelliğini açıkcası hiç test etmedim. Sonuçta kokuyu hiçbiri kolay kolay yok edemez mantıken. İçindeki filtreden geçirecek ve dışarı verecek havayı. Ben beyaz olan (indirimdeki) modeli kullanıyorum. Astım vs. sorunum yok ama sigara dumanı vs.. gerçekten çok başarılı. Sigara kokusunu gideriyormu derseniz gidermiyor. Zaten üstünüze bile siniyor sigara dumanı. Sonuç olarak Astım hastası olan bir insanın oturduğu odada sigara vs... içilmeyecektir. Genede içerde hava temizleme cihazı var ayakkabımı içerde çıkarayım, sigaramı içeyim...vs mantıkı olursa tabiki bir işe yaramaz.
Bu özellikler işinize yarayabilir:

# İngiliz Alerji Derneği Onaylı
# İsveç Astım Ve Alerji Derneği onaylı

Mr.K
31-10-2009, 23:09
simdi bunlar benim icerde ictigim 3paket sigarayi+arjkadaslariin icti 5paket sigarayi temizliyo olemi?

barutçu
01-11-2009, 22:40
simdi bunlar benim icerde ictigim 3paket sigarayi+arjkadaslariin icti 5paket sigarayi temizliyo olemi?

aynen öyle hatta 10 pakete kadar yolu var.

SinanTT
01-11-2009, 22:58
Nikken airwellness arkadaşım kullanıyor bayağ bi memnun kendisi...

magnusson
14-05-2014, 17:18
VORNADO AQS Air Quality System

Hava Kalite Sistemi
Hava Temizleme Cihazi

VORTEX teknolojisine sahip tek cihaz.

Vortex - Tum alan kapsama teknolojisi, Havayi tum odada cevirerek, hava yolu ile supurup toplar.

dieselpower
26-10-2017, 12:33
Guncel cihaz tavsiyesi var mi ? Hepa diye bi marka var bide piyasada ama electrolux yorumlar aklimi karistirdi