Orijinalini görmek için tıklayınız : Bravo HGT vs. Pug 207 RC
BlackStone
31-10-2009, 09:10
http://videos.streetfire.net/video/HGT-vs-207-RC_716102.htm
ferhat-a
31-10-2009, 09:14
güzel yürümüş araçlar maşallah
kameraman çok titremiş sona doğru
TegB20VTec
31-10-2009, 09:38
Ben birşey anlamadım, kim almış ?
207 RC aldı. Ancak HGT çok çok ii tutundu 200e kadar. Bu arada 207RC tamamen stock...
myredline
31-10-2009, 10:33
sankı lazer gosterısı oluyo :d
Antalyalogy
31-10-2009, 11:14
MaşAllah tüm araçlara .207 RC videoları çoğaldı bu aralar hayırdır?:D:D
slowmotion
31-10-2009, 11:17
2 aracada maşallah, hgt 155 likmi? modifiye varmı?
147 lik hgt
all car racing yazılım
el yapımı cai
kat iptali (orjinal eksoz)
birde 5. vites dişli değişimi
debimetremizde arza var malesef. bu halinde dynoda 156hp veriyor.
bende stokken 5 silindir 2.0 mareayla denemiştim. kafa kafaya gidiyorduk.
sonra marealı arkadaş çip, eksantrik, vs takınca geçmişti beni.
güzel motorları var seviyorum bu fiatları.
hgtnin sesi bitirir beni bizamanlar wardı bizdede :)
maşallah güzel yürümüş
chiefkadir
31-10-2009, 12:41
Bu kadar iyi giden Hgt görmedim :)
çok başarılı bir deneme olmuş hgt rc ye gayet iyi tutunuyor..
vohahaaa o ne be ! bi tanesin hgt :)
jackal_JAZZ
31-10-2009, 13:54
Cok keyifli bir deneme oldu. Hgt 10numara&efsane, muazzam yürüyor ;) 3ün sonlarına doğru RC acmaya baslıyor, 5.vites 200km/h gibi benim dikiz aynasından tahminleyebildigim kadarıyla takribi 3 boy(araya 2 arac girecek sekilde) bir fark oluyor.. Ama Hgt nin sesi anlatılmaz yaşanır!! :)
Ben dün gece RC den korktum valla. Biraz fazla hafife almışız :D Hele bi ara zevkine bastık ardımdan öle bi gelişi var kaçamıom, 3 eşerit makas atarak top speede koştuk :D
İnanç kardeşimde çok düzgün bir insan, birkes daha tanıştıma memnun oldum.
chiefkadir
31-10-2009, 14:16
Cok keyifli bir deneme oldu. Hgt 10numara&efsane, muazzam yürüyor ;) 3ün sonlarına doğru RC acmaya baslıyor, 5.vites 200km/h gibi benim dikiz aynasından tahminleyebildigim kadarıyla takribi 3 boy(araya 2 arac girecek sekilde) bir fark oluyor.. Ama Hgt nin sesi anlatılmaz yaşanır!! :)Maşallah inanç senin Rc de iyiymiş baya Uğurdan aldım havadisi:)
Maşallah inanç senin Rc de iyiymiş baya Uğurdan aldım havadisi:)
abi senide bekliyoruz. Çocukta oldu hala gelmiosun :D
jackal_JAZZ
31-10-2009, 14:31
Ben dün gece RC den korktum valla. Biraz fazla hafife almışız :D Hele bi ara zevkine bastık ardımdan öle bi gelişi var kaçamıom, 3 eşerit makas atarak top speede koştuk :D
Walla Tarkan ben Rc yi fiyatına göre 10numara giden bi araç olarak tanımlıyorum :D stock speclerde anca bu kadar ama dün gece de gördüğün gibi kesiciye kadar nefesi bian olsun kesilmiyor ;) senin calibranın da maşallahı var ben 228de cut-offa girdiğimde benm arka camurluktaydın bi baktım rüzgar gibi geldin gectin :D
Tekrar cok memnun oldum..
chiefkadir
31-10-2009, 14:34
abi senide bekliyoruz. Çocukta oldu hala gelmiosun :DSorma Tarkan burnumda tütüyo izmir :)
İnançın zamanında sıkı bir saxosu vardı eski yarışçıdır hafife almayın :D Senin cali de uzunda iyi gidiyomuş maşallah ..calibralar sürtünme avantajı ile yılan gibi valla:)
hgt çok çok iyi yürümüş..maşşallah iki aracada.
msallah dun gece otobanda beklemistim sizi s2k ve megane rs gelince onlarla sıktık bizde.sizi pek goremedim.ins bi dahaki denemelerde grsrz.
jackal_JAZZ
31-10-2009, 16:05
msallah dun gece otobanda beklemistim sizi s2k ve megane rs gelince onlarla sıktık bizde.sizi pek goremedim.ins bi dahaki denemelerde grsrz.
siz çiftekumrulardan erken cıktınız sanırım.. Biz gişelere kadar hgtyle dur kalk deneye deneye geldik.. ***** denk gelemedik ozaman ;)
siz çiftekumrulardan erken cıktınız sanırım.. Biz gişelere kadar hgtyle dur kalk deneye deneye geldik.. ***** denk gelemedik ozaman ;)
hgt li arkadas beni sormus ta deneyelim diye bende benzin almıstım oradan yetiseyim dedim size hatta erken girmisim otobana sonra yawastan gittim gelirsiniz diye...
BlackStone
31-10-2009, 16:49
Tarkan seninde video var ekledim streetfire onaylayınca atarım. Tabi eğer sende istersen. Bu arada inancın dediği gibi kesici sonrası müthiş bir gelişin vardı araca maşallah. İnancın dediği gibi 207 RC cidden fiyatına göre alınabilecek en sağlam araç. Yokuş yukarı olsun, turbo bitişinden sonra olsun kesinlikle araçta en ufak kafa sallama yok çok kararlı gidiyor. Tabi yıllar ne gösterir bilinmez... Maşallah inanç kardeşim.
Hgt çok güzel gitmiş maşallah araçlara
UĞUR_GSI
31-10-2009, 17:16
dostlar dunku denemeler gercekten cok güzeldi kaganın hgt cok guzel gidiyor o biliniyor zaten ama inancın rc de harika dünkü denemelerimiz cok güzeldi devamını bekliyoruz bi ara arkadan koptunuz dedım ne oluyor herkes yapıştırdı ama ben basmadım ekonomı *****:D
punto_multijet
31-10-2009, 18:13
hgt li arkadas beni sormus ta deneyelim diye bende benzin almıstım oradan yetiseyim dedim size hatta erken girmisim otobana sonra yawastan gittim gelirsiniz diye...
hgtli benim ama sanırım yanlıs anlasılma olmus. ben sormadım sanırım karısıklık oldu orda.
punto_multijet
31-10-2009, 18:17
buarada ilk defa 207 rc ile deneme fırsatım oldu oldukca guzel gidiyor maşallah kazasız belasız inş. benim aracta anca bu kadar gidebiliyor bunada sukur :D İnança burdan cok teşekkürler kırmadı beni denedik kendisiyle hep diyoruz amac gecmek veya gecilmek değil maksat durumumuzu gorebilmek birbirimizin gelişmesine katkıda bulunmak.
BlackStone
31-10-2009, 18:25
hep diyoruz amac gecmek veya gecilmek değil maksat durumumuzu gorebilmek birbirimizin gelişmesine katkıda bulunmak.
aynen budur umarım mesaj gideceği adresi bulmuştur :icon_wack
Maşallah her 2 aracada ;)
jackal_JAZZ
31-10-2009, 20:26
buarada ilk defa 207 rc ile deneme fırsatım oldu oldukca guzel gidiyor maşallah kazasız belasız inş. benim aracta anca bu kadar gidebiliyor bunada sukur :D İnança burdan cok teşekkürler kırmadı beni denedik kendisiyle hep diyoruz amac gecmek veya gecilmek değil maksat durumumuzu gorebilmek birbirimizin gelişmesine katkıda bulunmak.
İyi dileklerin için tesekkürler Kaan.. dediğin gibi; amac gecmek veya gecilmek değil maksat durumumuzu gorebilmek birbirimizin gelişmesine katkıda bulunmak
tender06
31-10-2009, 20:29
maşşallah araçlara ama bi iki sorum olacak
hgt de neler wardı
kaçta basıldı kaçıncı vites kaç devir
nereye kadar ne kadar fark oluştu
Benim videomu nezaman çektiniz be :D
Muti senin yanına gelen bendim. Hani bir HGT bir GSİ var denemek istiyorum demiştim sana. Kaanın da Uğurunda aracının projelerini birlikte yürütüyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Zamanda harcıyoruz emekte. Kimse yanlış anlamasın HGT için yürüyecek araç sormuştuk 2 ay önce. Durum sevdiğimiz bazı arkadaşlarımız tarafından yanlış anlaşılmış. Meydan okuma olarak algılanmış. Haklıda olabilirler böyle anlamakta. Ancak amaç sadece farklı araçlar yürütmek. Ben piyasada çok denenmeyen, isim yapmamış araçların projelendirilmesinden daha çok zevk alıyorum. Bi anlamda ilk olamasakta, en azından sayılılar arasında olabiliyorsunuz bu şekilde. Bizde bu şekilde yaptığımız araçları sadece denemek istedik. Tekrar yanlış anlaşılma için kusurumuza bakmayın. Dün çok ama çok güzel roll ler oldu. Geçildik gene videosunu koyduk. Aslında video olduğunuhn farkındada değildik. Tuncay kardeşimiz çekmiş, oda Fiorino ile geliodu. Amaç gerçekten video olsa bizim arabalardan birine koyardık :D
Tekrar ediyorum dün gece tekrar dönüşte bir kafede oturduk ve kahkahalar eşliğinde araçlarımızı değerlednirdik, çaylarımızı içtik. Daha yapacağımız yeni değişiklikleri bile aslında o an yürüdüğümğüz kişilere anlattık. Bizde hırs yada düşmanlık yok. Herşey biraz daha keyif almak için :D
Maşallah araçlara gayet güzel bir akşam olmuş..
Benim videomu nezaman çektiniz be :D
Muti senin yanına gelen bendim. Hani bir HGT bir GSİ var denemek istiyorum demiştim sana. Kaanın da Uğurunda aracının projelerini birlikte yürütüyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Zamanda harcıyoruz emekte. Kimse yanlış anlamasın HGT için yürüyecek araç sormuştuk 2 ay önce. Durum sevdiğimiz bazı arkadaşlarımız tarafından yanlış anlaşılmış. Meydan okuma olarak algılanmış. Haklıda olabilirler böyle anlamakta. Ancak amaç sadece farklı araçlar yürütmek. Ben piyasada çok denenmeyen, isim yapmamış araçların projelendirilmesinden daha çok zevk alıyorum. Bi anlamda ilk olamasakta, en azından sayılılar arasında olabiliyorsunuz bu şekilde. Bizde bu şekilde yaptığımız araçları sadece denemek istedik. Tekrar yanlış anlaşılma için kusurumuza bakmayın. Dün çok ama çok güzel roll ler oldu. Geçildik gene videosunu koyduk. Aslında video olduğunuhn farkındada değildik. Tuncay kardeşimiz çekmiş, oda Fiorino ile geliodu. Amaç gerçekten video olsa bizim arabalardan birine koyardık :D
Tekrar ediyorum dün gece tekrar dönüşte bir kafede oturduk ve kahkahalar eşliğinde araçlarımızı değerlednirdik, çaylarımızı içtik. Daha yapacağımız yeni değişiklikleri bile aslında o an yürüdüğümğüz kişilere anlattık. Bizde hırs yada düşmanlık yok. Herşey biraz daha keyif almak için :D
tabikide kardesim anlıyorum seni.:icon_tup:sonucta aracları ii ve guzel hırstan uzak keyifli denemelerde herzman varım.hatta bekledim sizi otobanda gelirsiniz diye ama
gelen giden olmayınca s2000 ile fln denedik.ama bu cuma olursa kesin gelirseniz deneriz hepbirlikte sorun yok...:icon_tup:
Antalyalogy
01-11-2009, 02:31
İyi dileklerin için tesekkürler Kaan.. dediğin gibi; amac gecmek veya gecilmek değil maksat durumumuzu gorebilmek birbirimizin gelişmesine katkıda bulunmak
Her zman savunduğum cümle :icon_tup:
207KITCAR
01-11-2009, 02:38
aynen katılıyorum bende ;) masallah 2 nede.. yine 207 yine rc yine turbo ;);)
bende stokken 5 silindir 2.0 mareayla denemiştim. kafa kafaya gidiyorduk.
sonra marealı arkadaş çip, eksantrik, vs takınca geçmişti beni.
güzel motorları var seviyorum bu fiatları.
kardeş yanlış anlama ama senin araba bitik o zaman...hgt nos bassa yine gidemez 207 rc gibi...hele 4.vitesten sonra imkanı yok gidemez...ben ekzantrıklı hgt lerı ankarada boy boy geçerken 207 rc de beni boy boy geçiyodu yani...
punto_multijet
01-11-2009, 10:11
kardeş yanlış anlama ama senin araba bitik o zaman...hgt nos bassa yine gidemez 207 rc gibi...hele 4.vitesten sonra imkanı yok gidemez...ben ekzantrıklı hgt lerı ankarada boy boy geçerken 207 rc de beni boy boy geçiyodu yani...
bende egzantirik falan motor içinde hiçbişi yok tamamen stock. İnanç kardeşimizin RC si maşallah gayet güzel gidiyor. video ve sonuc yazılanlardaki gibi
ama keske o dediğiniz HGT lerden burda da olsa deneyebilsem. egzantiriğe ragmen anlattıgınız kadar vahim gidiş olması sasırttı beni
Antalyalogy
01-11-2009, 10:30
Araç bitik ne demek ? Kıvanç ın babasının fabrikası yapmadı sonuçta.Stock diyor Kıvanç..
Sizde kusura bakma araça bitik diyorsunuz.:puha::puha:
Arkadaşlar HGT gibi artık 10 yaşını amış araçlar için bakımlı yada bitik yakıştırması yapılır, ancak daha piyasaya çıkışı 2-3 sene olan araç için bunu nasıl yapalım??
Gel gelelimki bakım çok önemli. Bizde HGT yi aldığımızda bugünkü haline göre heralde bitikler bitiği idi. Ne eksozlar taktık, ne cai sistemleri denedik. İnanılmaz hatalarla karşılaştık. Ama iyikide karşılaşmışızki, gidermişiz. Bakım bir aracın kaderini değiştirio.
BlackStone
01-11-2009, 11:40
Bilader bizde ne 106'lara saxo'lara BOY BOY atıyoruz burda bi görsen :hahaha:
HGT nos bassa yine RC gibi gidemez ne demek yahu? Daha neler vurun yerden yere vurun nasıl olsa bildiğin HGT cacık olmaz :ofk:
yani işte hep bunu anlamıorum ....bu sitede hep bu oluyo ....herkesin sıklıkla yarışmadıgı şehirlerde...ya şimdi arkadaşlar ben bu ankarada belkide butun hgtlerle denemiştim yani en yakın gideni 4.viteste 50 metre geriden geliyodu bu araba nası oluyoda rc nın hemen gotunden gıdıyo ...yani size yalancısınız falan demıyorum yanlış anlamayın ama o rc yi antalyology sursun yada bşka biri bide öyle deneyin derim madem rc de sıkıntı yok...yada bi musaıt olursanız o rc yi ankaraya getirin burdaki rc lerle deneyin...yada hgt yi yani...ama 2sindede bi sorun yok dıyosanz o hgt belkıde turkiyenin en hızlı hgt sidir bundan emin olun...
BlackStone
01-11-2009, 13:18
yani işte hep bunu anlamıorum ....bu sitede hep bu oluyo ....herkesin sıklıkla yarışmadıgı şehirlerde...ya şimdi arkadaşlar ben bu ankarada belkide butun hgtlerle denemiştim yani en yakın gideni 4.viteste 50 metre geriden geliyodu bu araba nası oluyoda rc nın hemen gotunden gıdıyo ...yani size yalancısınız falan demıyorum yanlış anlamayın ama o rc yi antalyology sursun yada bşka biri bide öyle deneyin derim madem rc de sıkıntı yok...yada bi musaıt olursanız o rc yi ankaraya getirin burdaki rc lerle deneyin...yada hgt yi yani...ama 2sindede bi sorun yok dıyosanz o hgt belkıde turkiyenin en hızlı hgt sidir bundan emin olun...
Kardeşim önce HGT'ye laf attın şimdi de RC'nin şöförüne laf atıyorsun. Ben o gece kendi aracımla gelemediğim için başka bir araçla otobana çıktım ve videoyu da o araçtan çektim. Ayrıca RC'nin yanında da ben oturuyordum ve şöförde hiçbir kusur göremedim. Gayet RC'nin hakkını vererek kullanıyordu. HGT'ye gelince bizde zaten aylardır bunu demeye çalışıyoruz. Tr deki en sağlam HGT bizde diyoruz. Bunu derken de yanlış anlaşılma olmasın bunu meydan okuma babında söylemiyoruz. Veya biz HGT ile X aracın içinden geçtik tarzında ithamlarda bulunmuyoruz. Bi aracımız var. Yapılan kısıtlı modlarla son derece iyi gittiğini ve daha iyi araçlarla deneyerek eksiklerimizi görüp daha iyisini yapmayı istediğimizi söylüyoruz...
BlackStone
01-11-2009, 13:21
Bu arada o gece Uğur kardeşimizin (Astra GSI) aracı da gayet iyi gitti. RC ile denemelerinde HGT den daha iyi tutundu RC'ye onu da yabana atmamak lazım. Yeri gelmişken onu da söyleyeyim.
punto_multijet
01-11-2009, 13:36
benimde anlayamadıgım konu var o da sudur ki; ne zmn bir aracla video koysak mutlaka karsıdaki aracta sorun var deniliyor bunun mantıgı nedir? daha once aracımın gidişi daha kotuken czt videosu koymustuk onda da cztde sorun arayan arkadaslar oldu. neden boyle bir on yargı var genel olarak?
buarada İzmir köy olmadıgı gibi emin ol oldukca fazla deneme gercekleşiyor İzmirde
BlackStone
01-11-2009, 13:39
benimde anlayamadıgım konu var o da sudur ki; ne zmn bir aracla video koysak mutlaka karsıdaki aracta sorun var deniliyor bunun mantıgı nedir? daha once aracımın gidişi daha kotuken czt videosu koymustuk onda da cztde sorun arayan arkadaslar oldu. neden boyle bir on yargı var genel olarak?
buarada İzmir köy olmadıgı gibi emin ol oldukca fazla deneme gercekleşiyor İzmirde
Ben söyliyim kardeşim kimse HGT'nin yürüyebilecek bir araç olduğunu kabullenmek istemiyor. Başka bi açıklaması yok :icon_tup:
UĞUR_GSI
01-11-2009, 13:47
Bu arada o gece Uğur kardeşimizin (Astra GSI) aracı da gayet iyi gitti. RC ile denemelerinde HGT den daha iyi tutundu RC'ye onu da yabana atmamak lazım. Yeri gelmişken onu da söyleyeyim.
saolasın tuncayım ınac kardeşimizle birkac denememiz olmuştur tabıkıde,gayatte zevklı ve guzel denemeler
jackal_JAZZ
01-11-2009, 13:51
Arkadaslar gereksiz polemiklere girerek birbirimizin üstüne oynamayalım lütfen.. Neticede biz bu işi eğlencesine yapıyoruz ve amac defalarca da söyledigimiz gibi durumumuzu gorebilmek birbirimizin gelişmesine katkıda bulunmak.. "Hırs" güzel şey ama kararında olduğu sürece bunu da hatırlatmak isterim ;) Davulun sesi uzaktan hoş gelir derler ama bu yazılanlarla inanın ki cok ama cok BOŞ geliyor..
Bu video bahsi geçen HGT' nin ne kadar SAĞLIKLI & iyi yürüdügünü paylaşmak adına foruma koyuluyor. RC' ye bu kadar tutununca iş belden aşağıya vurmaya gidiyor, RC nin pilotajına kadar gidiyor muhabbet.. Başka bir postta Kıvancın(RC Power) RC' si ile stokken yaptıgı Marea HLX denemesinin sonucunu söylemesi 2009 model le mans'a bitik damgasını vuruyor ki sözü geçen RC suanda TR' nin en iyi yürüyen 2 RC'sinden biri!! :icon_wack:icon_wack
Son olarak 06roz54 arkadasım müsade edersen senin kelimelerinle sana cevap hakkımı kullanmak istiyorum ; " kardeş yanlış anlaşılma olmasın ama senin suanda kullandıgın aracın muadili MK1 saxo vts'e 8sene önce sahiptim ve üzerindeki emekle ozaman ki şartlarda sayılı yürüyen araçlardan biriydi. Soförlük konusuna gelince Chiefkadir yakın arkadaşımdır. Sanırım tanıyorsundur. Arzu edersen kendisine bir pm atıver, o şahsına münasır uslübuyla anlatır sana benim nasıl arac kullandığımı ;) ama sakın yanlış anlasılma olmasın kardes
bak guzel insan...chief kadir yakın arkadaşınsa senin chief kadir oraya ben böyle yuruyen hgt gormedım yazmış okudunmu...sen bunun altından nası anlam cıkarmak ıstıyosan cıkar ama bu ankarada kım varsa nası anlam cıkartacagını iyi bilir...bel altı vuran eden yok senin nası araba surdugun de umrumda bile deil..8 sene önce sahiptin bnde 6 senedir biniyorum ayrıca şu anda bindigim ettigim yok.. yani sen nasıl suruyosun dıye ben msj mı atıyım .....
şimdi sozu geçen lemans sen nerden bılıyosun da turkıyenın en hızlı rc si diyosun yaaa allahaskına guldurme beni burda yaaa...kaç tane arabayla denedın ki sen arkadaşım turkıyenın en hızlı rc lerınden biri oldu senın araban...antalyalogy nın arabasından bahsedıosan o belki olabilir de arkasında kaybolan lemans turkıyenın en hızlı rc lerınden bırımı şimdi????? yaaa burda 8 10 atne izmirli olup boş boş atıp tutmayın ...2009 model arabaya *** atan da yok bnm kaç tane 2008 2007 model gt si olan rc ci olan arkadaşlar ne sıkıntılar cektıler o arabalarla motoru ınenler bınenler vs vs....inşallah hgt yle vede rc yle gelırsınız ankaranın arabalarıyla deneriz...şimdi çıkıyorum bişey ayzacaksan pm den yaz
cam car da sanırım tek kapı tipo maşallah oda iyi yürümüş
Rstmania
01-11-2009, 14:49
Bence bu soruların cevaplarını bir düşün...
Acaba sizin oradaki hgtlerde sorun olabilir mi?
Bu 207 RC gitmesi gerektiği gibi gidiyor olup da HGT farklı gidiyor olabilir mi?
Ayrıca Ankara ekibi İzmir ekibi diye bir ayrımın sebebini anlayabilir miyim?
Siz araba kullanıyorsunuz sizin arabalar "kral" da buradaki araçlar niye bakımsız?
Bir yerlerde Ankara dışındaki araçlar en fazla Ankaradaki benzerleri kadar gidebilir onun üstünde gidemez diye bir kural mı var?
Bir de siz sürücüsünüz de niye diğer insanlar sürücü değil?
Ayrıca Kadir Abi'nin mesajdan şu da çıkartılabilir. " Ben bu kadar iyi giden bir HGT görmedim. Gerçekten iyi gidiyormuş. Elinize sağlık..."
Bu arada iki araca da maaşallah.. Gene aranızda olamadık.. :(
Rstmania
01-11-2009, 14:50
Silindi......
jackal_JAZZ
01-11-2009, 14:58
bak guzel insan...chief kadir yakın arkadaşınsa senin chief kadir oraya ben böyle yuruyen hgt gormedım yazmış okudunmu...sen bunun altından nası anlam cıkarmak ıstıyosan cıkar ama bu ankarada kım varsa nası anlam cıkartacagını iyi bilir...bel altı vuran eden yok senin nası araba surdugun de umrumda bile deil..8 sene önce sahiptin bnde 6 senedir biniyorum ayrıca şu anda bindigim ettigim yok.. yani sen nasıl suruyosun dıye ben msj mı atıyım .....
şimdi sozu geçen lemans sen nerden bılıyosun da turkıyenın en hızlı rc si diyosun yaaa allahaskına guldurme beni burda yaaa...kaç tane arabayla denedın ki sen arkadaşım turkıyenın en hızlı rc lerınden biri oldu senın araban...antalyalogy nın arabasından bahsedıosan o belki olabilir de arkasında kaybolan lemans turkıyenın en hızlı rc lerınden bırımı şimdi????? yaaa burda 8 10 atne izmirli olup boş boş atıp tutmayın ...2009 model arabaya *** atan da yok bnm kaç tane 2008 2007 model gt si olan rc ci olan arkadaşlar ne sıkıntılar cektıler o arabalarla motoru ınenler bınenler vs vs....inşallah hgt yle vede rc yle gelırsınız ankaranın arabalarıyla deneriz...şimdi çıkıyorum bişey ayzacaksan pm den yaz
boş atıp dolu tutanlardan değiliz biz izmirliler;) Biz de sizleri bekleriz buralara.. Tanısıp kaynasmaya..
Ama sana bir arkadas tavsiyesi tabi kabul edersen; birseye cevap yazmadan önce yazılanları önce bir dikkatli olarak oku bence ;) anlayana NOKTA.
chiefkadir
01-11-2009, 15:15
Combolar hep birşeyi atlıyosunuz her başlığın altına yazıyorum ama nafile..
207 Rc Turbomu turbo .. Turbo araba ile atmo araba deniz seviyesinde denediği zaman hep atmosferik araba avantajlıdır.Daha doğrusu bizim gibi 1100-1200 rakımlarda turbo ile araba deneyenler dezavantajlıdır !
Gelelim jackal jazz inanç kardeşimin nasıl araba kullandığına o konu su götürmez çok seri vites atar izmirde kaldığım senelerde az roll drag yapmadık..
Böylre giden Hgt görmedim derken gerçekten görmedim burdaki hgt lerin en iyisi stock 106 kadar anca gider veya 106 yerine astra gsi (sfi 150hp)örneği vereyim gsi ı hayatta geçemez geçtim diyen yoktur..Ama izmirdeki hgt veya hgt ler gerçekten iyi gidiyor Astra Gsi lı Uğur kardeşim ile devamlı tlf. görüşürüz anlattıklarıda hgt lerin iyi olduğunu doğruluyor..
jackal_JAZZ
01-11-2009, 15:31
Combolar hep birşeyi atlıyosunuz her başlığın altına yazıyorum ama nafile..
207 Rc Turbomu turbo .. Turbo araba ile atmo araba deniz seviyesinde denediği zaman hep atmosferik araba avantajlıdır.Daha doğrusu bizim gibi 1100-1200 rakımlarda turbo ile araba deneyenler dezavantajlıdır !
Gelelim jackal jazz inanç kardeşimin nasıl araba kullandığına o konu su götürmez çok seri vites atar izmirde kaldığım senelerde az roll drag yapmadık..
Böylre giden Hgt görmedim derken gerçekten görmedim burdaki hgt lerin en iyisi stock 106 kadar anca gider veya 106 yerine astra gsi (sfi 150hp)örneği vereyim gsi ı hayatta geçemez geçtim diyen yoktur..Ama izmirdeki hgt veya hgt ler gerçekten iyi gidiyor Astra Gsi lı Uğur kardeşim ile devamlı tlf. görüşürüz anlattıklarıda hgt lerin iyi olduğunu doğruluyor..
+10000000 doğru söze başka ne denir şefim ;) acıkcası aklımdan geçenleri sen özetlemişssin.. ben yazıcaktım ama sağolsun roz54 nickli arkadas biraz heyecanlı & agresif tepkiler verdiği için daha fazla polemik olsun istemedim. Buarada özledik be şefim bi fırsat yarat da gel butaraflara :):)
chiefkadir
01-11-2009, 15:38
Sağolasın İnanç ,Roz doğukanda genelde burdaki denemelere sözü yoktur ama deniz seviyesindeki turbo atmo denemesi olunca garip geliyo biraz :)
İzmire inşallah yakındır deyim
Burda İzmirli başka HGT lerden bazılarına 200e kadar yaklaşık 7-8 boy fark atılıyor. Şimdi o HGT lerde ne oluyor peki??
Biz burda şov yapmıyoruzki. Başka araçlarlada denenecek inşallah önümüzdeki hafta. Gene 1 geçen 1 geçilen olacak. Ama insanlar sonuca sadece bişey için bakacak ---"arabamda bu seferki eksik neydi". "Ulan yuh neden geçildim, acep video foruma düşermi, şan şeref gidermi" bu bizim topluluğumuzda yok. Burda kimse diğerine fark atmak yada aşağı almak için yürümüyor. Geçende güler, geçilende. Bizde rolll sonrası durmayan gazlayıp giden adam olmaz, çünkü geçilene laf edende yoktur.
vıdeodan hıc brı sey anlamadım :)
kaan tekrardan maaşallah çok güzel yürümüşsün ,,,,HGT için klasik yorumlar gelmiş ama nası olsa biz memnunuz gerisi dert değil :) ........
yazacak bısı kalmamıs konuya:D hgt kakadır gıtmez:D 206gtıda kakadır oda gıtmıo:D:D
306larda essektı bır zamanlar, :hahaha:
sene 2009 2-3 sene gecıcek daha ne arabaların gıtcegını gorucez, zamanla...
herkese alıntı yaparak yazmayım topluca bitane msj atıyım...şimdi kadir abinin dedigi şu noktada hem fikirim...deniz seviyesiyle burdaki atmo araba kac boy oynar??? sadece kestiremedigim benim bu...bakın kadir abide demiş burdaki hgt ler yurumuyo dıye...şimdi ben bugune kadar 10 tane hgtyle dnedıysem bunun ıcınde egzntrklısı noslusu dahil hepsını geçtim yani tutunabılecek gibi bile gıtmıyolar o kadar soyleyım..çeşitli 4 5 tane 207 rc ylede denedim hepsıde bırbırınden sert gıden arabalardı...şimdi tamam 3 boy 5 boy oynarda 20 boy oynamaz benım anlayamadıgım nokta bu...bu işte bi garıplık var anlatabıldımmı...hee hgt nız belkıde turkıyenın en hızlı hgt si belkide stokların en iyisi hatta dolulardan bıle daha ıyı gıdıyo olabılır..ama bu kıyas 207 rcyle hgt kıyası bana kesinlikle yanlış anlamayın şahinle bi honda vtec2 denemesi gibi geliyo..şahincinin ben 2 boy gerisinden (mesela) yuruyorum demesı gıbı gelıyo....1+1 = 3 denmesi gibi bişey anlatabıldımmı...şimdi ben o kadar farklı arabalara bındım o kadar çok araba denedik etrafımdakı ınsanların denemelerını gorduk vs vs ama niye bu ıstanbul denemelerı ankara denemeleri hariç dier şehir denemelerinde garıplıkler goruyorum bunu anlıyamadım....
bi arkadaş da yıne hgtler konusunda aynı tepkıler geldı yazmışş...yaa arkadaşım benım objektıf bı ınsan oldugumu gerçekte tanıyan herkes çok çok iyi blir...ben taktir edilecek arabayı taktir eder edilmeyecek arabayı etmem...5 sene önce marea hlx ımız vardı 50bın km de inanki *** gibi gidiyodu...bız hızlı sanıyodk sesı falan bı deısık gelınce ama arabayı deneyince hiç yurumedıını gorduk...ve o gnden bugune bıcok deneme gordum hiç birinde bu sızın hgt nın 207 rc gibi bi arabayı kovaladıgını ne gordum nede gorurum sızın arabalardan bka bundan da eminim...inş Allah izin verir bıgun hgtyle gelirsiniz buraya kadir abide veya bnde farketmez birileri 207 rc ayarlar veya chıplı 207gt yle falan denersiniz gormus oluruz...yoksa benim herhangi bi alıp veremedıgım bu arabyla yok ayrıca çok da begendigim bi araba o yuzden 3 5 tane izmirli olup ayrı kafalardan ayrı ayrı saldırma sekıllerıne gerek yok belki anlatabılmısımdır...nyse konu uzerınde tartışmaya gerek yok tartışma bnce uzamasın hoş olmuyo...yinede söylemek ıstedıgınız bişe varsa ozelden yazarsanız hepsını cvplarım saygılar..
CeM öZeR
02-11-2009, 01:26
Emeğiniz için tebrik ederim.Burda arkadaşlarımdada vardı baya uğraşmışlardı.Bir sene önce kadar satıldı sarı bir araçtı.Yalan olmasın hayal meyal hatırlıyorum ilk gün tamamen bakımsız,orjinal ve yıkık haliyle 127 hp mi öyle bişey vermişti.Yazılım,komple egzoz sistemi,performans bujiler,filtre kiti ve komple bakımları yapuldı denendi en son çok net hatırlıyorum 157 hp çıkmıştı.Şimdi burda bu araçta dikkat çekecek bişey söyleyim bu araçta herşeyden önce sadece bakımları yapılıp ardından filtre takılarak denendiğinde 13 hp gibi bir fark olmuştu ilk gün ki haline göre.Burada dikkat çekmek istediğim hgt lerin bakıma ihtiyacı olduğu aynı zamandada bu araçların can damarının filtre kiti olduğu.Emeğinize saygılar burda olsanız veya orda olsam zevkle denemek isterdim. :)
bdne 2-3 tane hgt kullanmıstım zamanında denemıstımde, hıcbırı gıtmıodu ama o gıtmeyenler emınımkı 135 hplerden fazla vermıodu.. yuklu olan arabada dıer normal modlanan arabayı geccek dıe bısıy yokkı, her parca yaramıs gucmu vermıs, dynosu mevcutmu yada egrılerı nasıl bunlarda yolda gıdısını etkıler..
ankara havası 3 boylarda oynar kanımca dynolardan gordugum az bı fark deıl;)..
bu arada ıstanbul ankara denemelerı dısında hangı denemeler mesela sasırttı senı cıdden mrk ettıgımden soruorum..
DaRkNeSs-
02-11-2009, 03:09
maşallah araçlara akşam bende izledim :)
özelden mesaj atacaktım roz ama bende merak ettim ankara istanbul harici diğer şehir denemelerinin nesi var?gariplik olarak tanımladığın nedir?
izmirde yapılan bi deneme ve sonuç bu ne şöförde bi sıkıntı var nede arabada.. (bir mesajında 207rc de sıkıntı var, yada başkası kullansın diyosun sonra da yok öyle değil denildiği zaman izmirliler hep bir aĞızdan saldırmayın diyosun :) )
senin aracın yürümüyo dense sende hayır yürüyo dersin heralde :)
diğer şehirlerde daha hızlısı varmı bilmem ama bu videodaki hgt bence tr deki benzer basit modifikasyonlara sahip en hızlı hgt, nos basıp 106 gti geçemeyen hgt nası bi hgt dir yada senin arabanda nasıl mod. lar var bilmiyorum, ama nosla min. 200 bg olan bi arabayı geçebiliyosan senin 106 da heralde ankaranın en hızlı 106larındandır..
izmire bekleriz işallah bi gün gelme şansınız olur da deneme şansımız olur o zaman boş konuşmadığımızı arabaların güzel yürüdüğünü gözünüzle görme şansınız olur :)
maşallah araçlara akşam bende izledim :)
özelden mesaj atacaktım roz ama bende merak ettim ankara istanbul harici diğer şehir denemelerinin nesi var?gariplik olarak tanımladığın nedir?
izmirde yapılan bi deneme ve sonuç bu ne şöförde bi sıkıntı var nede arabada.. (bir mesajında 207rc de sıkıntı var, yada başkası kullansın diyosun sonra da yok öyle değil denildiği zaman izmirliler hep bir aĞızdan saldırmayın diyosun :) )
senin aracın yürümüyo dense sende hayır yürüyo dersin heralde :)
diğer şehirlerde daha hızlısı varmı bilmem ama bu videodaki hgt bence tr deki benzer basit modifikasyonlara sahip en hızlı hgt, nos basıp 106 gti geçemeyen hgt nası bi hgt dir yada senin arabanda nasıl mod. lar var bilmiyorum, ama nosla min. 200 bg olan bi arabayı geçebiliyosan senin 106 da heralde ankaranın en hızlı 106larındandır..
izmire bekleriz işallah bi gün gelme şansınız olur da deneme şansımız olur o zaman boş konuşmadığımızı arabaların güzel yürüdüğünü gözünüzle görme şansınız olur :)
evet zaten öyleydi type r 106 gti veya clio rs 106 gti 207 gt 106 gti zafira opc 106 gti yazarsan videolarım çıkar..
egeturbo
02-11-2009, 12:18
İnanç abi ile denediğime benim 156 ya 6 boy atmıştı.Aracı stok olmasına rağmen gerçektende güzel gidiyor.Kaan abinin Hgt tartışılmaz gerçektende güzel gidiyor.Ama ufak tefek bi kaç arızasına rağmen iyi gitmiş.Artık İzmirdeki hgtlerden farklı proje kokuları geliyor
evet zaten öyleydi type r 106 gti veya clio rs 106 gti 207 gt 106 gti zafira opc 106 gti yazarsan videolarım çıkar..
fıesta st lede denedınmı pekı:icon_wack
DaRkNeSs-
02-11-2009, 13:12
madem araban type-r a kafa tutacak kadar iyi o zaman hgt nin yürümediğini değil senin arabanın yürüdüğünü gösterir bu :) meseleye yanlış açıdan bakmışsın :D
ama hala istanbul ankara harici denemelerde neden bi gariplik var açıklamamışsın merakla bekliyorum :)
Anlaşılan güzel denemeler olmuş o akşam bide çekim iyi olsa :)
cam car da sanırım tek kapı tipo maşallah oda iyi yürümüş
Tek kapı ve diğer tüm 2.0 16v tipolarda analog kadran vardır. Sadece 2.0 16v Tempralarda digital kadran mevcut ;)
super guzel çekilmiş bir video :)
gözlere şenlik :)
MaşAllah tüm araçlara .207 RC videoları çoğaldı bu aralar hayırdır?:D:D
sende bi kadran videosu koy artık bro;)
çekim cok kötü olmus hiçbirşey belli deil neden bu vidyoyu koydunuz ki