207 RC aldı. Ancak HGT çok çok ii tutundu 200e kadar. Bu arada 207RC tamamen stock...
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
147 lik hgt
all car racing yazılım
el yapımı cai
kat iptali (orjinal eksoz)
birde 5. vites dişli değişimi
debimetremizde arza var malesef. bu halinde dynoda 156hp veriyor.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bende stokken 5 silindir 2.0 mareayla denemiştim. kafa kafaya gidiyorduk.
sonra marealı arkadaş çip, eksantrik, vs takınca geçmişti beni.
güzel motorları var seviyorum bu fiatları.
vohahaaa o ne be ! bi tanesin hgt![]()
Cok keyifli bir deneme oldu. Hgt 10numara&efsane, muazzam yürüyor3ün sonlarına doğru RC acmaya baslıyor, 5.vites 200km/h gibi benim dikiz aynasından tahminleyebildigim kadarıyla takribi 3 boy(araya 2 arac girecek sekilde) bir fark oluyor.. Ama Hgt nin sesi anlatılmaz yaşanır!!
![]()
Ben dün gece RC den korktum valla. Biraz fazla hafife almışızHele bi ara zevkine bastık ardımdan öle bi gelişi var kaçamıom, 3 eşerit makas atarak top speede koştuk
İnanç kardeşimde çok düzgün bir insan, birkes daha tanıştıma memnun oldum.
Walla Tarkan ben Rc yi fiyatına göre 10numara giden bi araç olarak tanımlıyorumstock speclerde anca bu kadar ama dün gece de gördüğün gibi kesiciye kadar nefesi bian olsun kesilmiyor
senin calibranın da maşallahı var ben 228de cut-offa girdiğimde benm arka camurluktaydın bi baktım rüzgar gibi geldin gectin
Tekrar cok memnun oldum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)