Orijinalini görmek için tıklayınız : dogalgaz petegi
arkadaşlar odamdaki 1 metrelik dogalgaz petegini degiştirip 2 metrelik alıcaz bu konuda yardımcı olabilecek varmı dogalgaz işi yapan yada tanıdıgı olan
Ahmet_28
31-10-2009, 21:46
çok yakar onlar vergiside yüksek :D
PROMINENT
31-10-2009, 21:49
merkezi sistem ise apartmana bildirmen gerekiyor...
Ahmet_28
31-10-2009, 21:51
doğalgazda varmı merkezi sistem?
çok yakar onlar vergiside yüksek :D
abi bi benim oda soguk oluyor ondan :(
Aynen :)
doğalgazda varmı merkezi sistem?
Var tabiki..
yok merkezi sistem degil
merkezi sistem olmasada eğer hesaba uygun işlem yapılmazsa daha kötüde olabilir
1.3 cdtı
31-10-2009, 23:24
yaptırmadan önce kombi basıncı uygunmudur diye bi araştırman lazım aksi takdirde diğer peteklerde ısınmaz yada yarısı ısınır.
mgnPower
31-10-2009, 23:53
kombinin kalorisi ile peteklerin toplam kalorisine dikkat edilmesi lazim eger uygunsa 1 metrenin uzerine capraz baglanti yapilmasi lazim... bunlarin hepsini yeni yaptim bende.
yaptırmadan önce kombi basıncı uygunmudur diye bi araştırman lazım aksi takdirde diğer peteklerde ısınmaz yada yarısı ısınır.
tek bir petek degişcek çok farkedermi ki :beuj:
1metrelik petek 2 metre olcak
1.3 cdtı
01-11-2009, 00:07
illaki eder bunların hepsi hesaplanarak yapılıyo
Petek eğer sistemdeki en uzak noktada ise basınç değerine bakmak lazım tabi ayrıca yukarda söylendiği gibi çapraz bağlantı yapmalısın.Yani peteğe su sol üstten giriyorsa sağ alttan yada sağ üstten giriyorsa sol alttan çıkarmalısın.Ona göre boru tesisatını ayarlaman lazım yoksa içinde hava kalma sebebiyle yarısından gene faydalanamama gibi bir durum söz konusu olabilir.İzmir de olsaydın yardımcı olurdum ancak İstanbul yardımcı olamayacağım.
tek bir petek degişcek çok farkedermi ki :beuj:
1metrelik petek 2 metre olcak
Bir cok seyı farkettırır oncelıkle faturada bı artıs olur eger kombı desteklemezse butun ev buz gıbı olur vs vs bunun gıbı bır cok etken var ıyı arastırmanızı tavsıye ederım.