Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaradaki Mobese kameraları
tezcan8514
02-11-2009, 12:19
Bugün elime bi mail ulaştı.başlıktada belirttiğim gibi 830 kameranın adresleri ve hangi karakola bağlı oldukları listelenmiş.Ankarada ile bi alakam olmadığı için mail i tam silecekken aklıma geldi işine yarayan arkadaşlar olabilir.Legal olduğuna emin değilim,o yüzden eğer yönetim izin verirse yayınlıycam.
mgnPower
02-11-2009, 12:52
700du 830mu olmus... onun ruyasini goren arkadaslar konu acip ruya tabirlerini paylasmislardi.
her semte yerleşecek kameralar farklı renkte ise. ve bu bir excel dosyası ise. sanırım legal. yeni emniyet müdürüne selamlar olsun.
700du 830mu olmus... onun ruyasini goren arkadaslar konu acip ruya tabirlerini paylasmislardi.
ahsdhahsd :D
her semte yerleşecek kameralar farklı renkte ise. ve bu bir excel dosyası ise. sanırım legal. yeni emniyet müdürüne selamlar olsun.
Navigasyona yükleniomuş.Uyarı felanda veriyormuş :D
Ben navigasyonda bazılarını işaretledim ama inanın insanın baya bir boş zamanında yapması lazım :D
ecthelion
02-11-2009, 18:35
ruyasını gören arkadaşınız rüyasında ihalelerden birini de alabileceğini görmüş :D
mgnPower
02-11-2009, 21:11
ruyasını gören arkadaşınız rüyasında ihalelerden birini de alabileceğini görmüş :D
ohhhh ohhhh aman ne guzel ruyalarmis oyle bende oyle ruya gorebilirmiyim acaba :?
benimde elimde pdf i vardı bi ara konusu geçti yayınlıycaktım isteyene. bazı arkadaşlar sanal ortamsa sıkıntı olacağını söyleyip uyarmıştı beni. ama pek önemi yok listenin, hemen hemen tüm kavşaklara tüm ana yollarda var yerleride belli zaten. koca koca housingli görmemek mümkün değil
ecthelion
02-11-2009, 23:13
ohhhh ohhhh aman ne guzel ruyalarmis oyle bende oyle ruya gorebilirmiyim acaba :?
ilahi ihale yetenekleri lazım bunun için :) hatta rüyasında test amacıyla kurulan analitik işlem yeteneği olan yazılımlarla entegre Axis kameralar görmüş
ingilterede speed cam'e saldıran bir canlının resmi;
http://www.speedcam.co.uk/g357.jpg