Orijinalini görmek için tıklayınız : Stock 207RC(175hp) VS Remapped Scirocco 1.4TSI (200hp)
jackal_JAZZ
07-11-2009, 03:17
2.vites 60-200km ve 3.vites 100-220km roll sonucu sizce ne olur?
şirokkomu sikirokomu her nası okunuyosa :D
Antalyalogy
07-11-2009, 07:14
Tsi geçer bence..Stock RC çok hantal kalıyor...
CeM öZeR
07-11-2009, 07:30
kapışılan mesafenin belirli bir bölümü kadar scirocco fark koyar.
emretorlak
07-11-2009, 08:02
Stock vs stock olsaydı 207RC alır derdim
Şu durumda scirocco hiç zorlanmadan alır
şilikşolokko geçer bencede stock RC'yi
turkerrr
07-11-2009, 11:13
200 hp scirocco acımaz gibi görünüyor...
JumboAli
07-11-2009, 11:25
Adı ustunde denemek lazm :D
Scirocco hangi scirocco acaba? Plaka ne?
207KITCAR
07-11-2009, 12:54
stock stock rocco alır tabiki ama.... ben gecenlerde golf v gtı ile denedim manuel,azda olsa geride bıraktım.yani gecsede farkı acamaz 1-2 boy max
jackal_JAZZ
07-11-2009, 13:00
Scirocco hangi scirocco acaba? Plaka ne?
serkan pm attım ;)
İnancım işin içine remap girince scirocco alır. Stok olsa sen alırdın her türlü
ERkut 205
07-11-2009, 16:00
Scirocco diyorum ;)
renault_f1
07-11-2009, 18:19
scirocco dsg ise remap'siz bile iddaa'Lı olabilir direkt RC alır diyemem şahsen bu durumda scirocco diyorum....
Alicanrs
07-11-2009, 19:08
stockta olsa sciroccodan yanadayım :) hafife alıncak bi araç deil çnkü
Stocta rc alır ama Remap olunca scriocco alır her türlü..
.::EmrE::.
07-11-2009, 20:46
Scirocco alır. 200hp den bahsediyoruz burda , 160 lık scirocco olsaydı RC tabiki .
aracları denedinizmi dün gece sanki sciroccoda vardı otobanda :)
scirocco gibi gözüküyor :)
jackal_JAZZ
08-11-2009, 03:35
aracları denedinizmi dün gece sanki sciroccoda vardı otobanda :)
:):) evet dün gece denedik.. Spontane olduğu & video cekemedigimiz için sizlerin görüsünüzü almak istedim. Scirocco beklentimin cok altında kaldı diyebilirim. Sahibinin iddia ettiği üzere aractaki yazılım; tuning adına istanbul maslak sanayideki tr'nin en tanınmıs garajlarından birinde yapılmıs( reklam yapmamak adına firma ismini söylemiyorum) ve 200hp oldugunu söyledi.
2.vites 60-200 arası 3boy ve sonrasında scirocco sürücüsünün istegi üzerine 3.vites 100-220km arası 5 boy kadar geçtim. Zaten benim aracım 228km de kesiciye giriyor;)
.::EmrE::.
08-11-2009, 03:37
200 hp yazılım ile mi? 160 lık scirocco idi yani?
Stock 200 hp sandım bende. yine de şaşırtıcı,tebrik ederim,o halde gerçekten iyi yürümüşsün:)
jackal_JAZZ
08-11-2009, 03:44
200 hp yazılım ile mi? 160 lık scirocco idi yani?
Stock 200 hp sandım bende. yine de şaşırtıcı,tebrik ederim,o halde gerçekten iyi yürümüşsün:)
evet emre başlıkta da belirttiğim üzere 1.4 tsi remapped 200hp ;) yani standardı 160hp olan scirocco.. Zaten denemelerden sonra aracın remapped oldugunu ögrendim sahibinden ve inan cok sasırdım :eek: Ben stock düşünmüştüm :D aramızda kg olarak da cok fark yok benm aracım 1350kg ;) fakat olay şanzımanda bitiyor ;) scirocconun şanzımanı gereksiz uzun. ara hızlanmalar için cok büyük handikap..
aracın dyno ölçümü olmusmu peki??
UĞUR_GSI
08-11-2009, 10:23
inanc kardeşim maşallah,araban ve söförlüğün bir numara beklediğim gibi olmuş :D:D:D
maaşallah, bşka diyecek bişey yok
yigittmr
08-11-2009, 13:06
Eger 60 dan kalkılıyorsa RC hicbir devir yada kilometre aralıgında sciroccoya yetişemez, şans vermiyorum Rc ye...
renault_f1
08-11-2009, 13:20
sonuç normal değil yaw....
Allah Allah bu 207RC geçen hafta HGT ile yürüyen bitik RC değilmi yahu. Nasıl olurda remaplı scirocco ile yürür.
en azından yakın olmalarını beklerdim fark çok olmuş
Tsı ın Bg ler havadan havadan gelmıs anlasılan:)
Tsı ın Bg ler havadan havadan gelmıs anlasılan:)
Durum onu gösteriyor :) tsi 200 bg ile çok iyi sonuç elde etmesi lazım normal şartlarda..
jackal_JAZZ
08-11-2009, 17:34
Eger 60 dan kalkılıyorsa RC hicbir devir yada kilometre aralıgında sciroccoya yetişemez, şans vermiyorum Rc ye...
benim rc yetişmek yerine bariz geçtiğine göre, fransadan tr ye giriş yaparken okunmuş üflenmiş :D:D Kusura bakma ama senin yorumuna da anca böyle absürd bi cevap yakışır..
jackal_JAZZ
08-11-2009, 17:36
Allah Allah bu 207RC geçen hafta HGT ile yürüyen bitik RC değilmi yahu. Nasıl olurda remaplı scirocco ile yürür.
Hgt ile yürüdükten sonra araca bitik yorumu gelince fransadan sandık motor getirttim Tarkan:D:D Cok cabuk motor bitiriyor bu RCler..:p
:D biliodum öle olduğunu. Ya keşke video olsaydı, çok polemikle karşılaşılır şimdi
jackal_JAZZ
08-11-2009, 17:41
aracın dyno ölçümü olmusmu peki??
Muti dynoyu ben de sordum. Yakın zamanda proserviste cıkacagını söyledi.. Cünkü alakasız kötü gidiyordu scirocco remap yapılmasına rağmen.. Şanzımanının RC ye göre kötü olduğunu duymuştum( kötü kelimesi yanlış anlasılmasın, verimsiz anlamında :) ) Zaten yürürken stock zannetmiştim.. Bariz ayırınca ve sonra remmaped oldugunu ögrenince 2.şoku yaşadım :eek:
jackal_JAZZ
08-11-2009, 17:45
:D biliodum öle olduğunu. Ya keşke video olsaydı, çok polemikle karşılaşılır şimdi
walla bizim herzaman söyledigimiz gibi amac dostca denemek yeni arkadaslar edinmek.. Rocconun sahibi de arasıra tech foruma giriyormus ve cok düzgün bir arkadas.. Konuyu okuduysa kendisi de dogruluyacaktır.. video olmaması kötü oldu ama bidahakine calibra cam car olursa tadından yenmez :D
polemikler herzaman oluyor video olsa da olmasa da ;) Takılmamak lazım bence..
jackal_JAZZ
08-11-2009, 17:47
2.senaryo da su olabilir tabi; scirocco da yaklasık 6000km' de idi yanlıs hatırlamıyorsam.. O da benim gibi yememiş içmemiş bitirmiştir motoru :D:D
Önümüzdeki hafta güzel bir rolling gecesi yapalım bence. 2 haftada bir güzel oluyor. Hem farklı ara sayısıda artıyor. Bu arada calibra cam car olması için kornodan 15 sn önce basması lazım :D yoksa anca zoomlarız rollingi :D
jackal_JAZZ
08-11-2009, 17:48
inanc kardeşim maşallah,araban ve söförlüğün bir numara beklediğim gibi olmuş :D:D:D
uğur walla standardı ne kadar gidiyorsa o kadar yürüyor benimki de.. Ama aracı tanımak, bilmek önemli ;) Ne de olsa her at sahibine göre kişniyor..
UĞUR_GSI
08-11-2009, 19:13
Önümüzdeki hafta güzel bir rolling gecesi yapalım bence. 2 haftada bir güzel oluyor. Hem farklı ara sayısıda artıyor. Bu arada calibra cam car olması için kornodan 15 sn önce basması lazım :D yoksa anca zoomlarız rollingi :D
tarkanım yapalım bıseyler,yalnız ben katılmıyorum 15 sanıye oncesıne dostum :)
Tuning055
08-11-2009, 19:15
normalde scırıocconun alması gerekırken rc almıs soforlor konusmus burda:D
scirocco mst
09-11-2009, 23:36
merabalar bn scirocconun sahibiyim ewt doğru ilk kalktığımızda ( 2. viteste ) 1 araba boyu fark vardı ama snra yawaşlamak zorunda kaldık 2. kalkşımzda ( 3. viteste ) yakalaşk 180 - 200'e kadar 2 bilemedn 3 araba boyu fark wardı yalnz 207 rc li arkadaş 4-5 boy demş bn orda geçldkten snra arabayı 6. vitese attm fark ondan büyüdü yani arabayı daha fazla sıkıştırmadım bide şuanda arabayı dynoya sokamadm sanki bi sıkıntı war gibi ama yinede 207 rc li arkadaşı tebrik ederim =D
jackal_JAZZ
10-11-2009, 00:17
merabalar bn scirocconun sahibiyim ewt doğru ilk kalktığımızda ( 2. viteste ) 1 araba boyu fark vardı ama snra yawaşlamak zorunda kaldık 2. kalkşımzda ( 3. viteste ) yakalaşk 180 - 200'e kadar 2 bilemedn 3 araba boyu fark wardı yalnz 207 rc li arkadaş 4-5 boy demş bn orda geçldkten snra arabayı 6. vitese attm fark ondan büyüdü yani arabayı daha fazla sıkıştırmadım bide şuanda arabayı dynoya sokamadm sanki bi sıkıntı war gibi ama yinede 207 rc li arkadaşı tebrik ederim =D
Kardesim tekrar merhaba.. Biz boy kavramını araya 1 arac girecek sekilde oldugunda 2 boy olarak adlandırıyoruz,yani sen benim tamponumda gelsen ben seni 1 boy geçmiş oluyorum;) sanırım boy hesapları karıstı ;) 2.denemede de senin talebin üzerine ben 3.vites 5000dd de yürüdüm 6500de zaten kesici :D:D 220 gördüm gaz kestim ama dogrudur sen 6ya atmıssındır bilmiyordum şimdi ögrendim, keske bi 4lüleri yaksaydın ya da sellektör falan atsaydın da ben de keserdim gazı :) ozaman 200e kadar 3 boy oldu, hak geçmesin ;)
tekrar tanıstıgıma memnun oldum.. özelden msnini yollar mısın bana? bu cuma için bi organizasyon yapalım bizden farklı araclar da gelicek onlarla da denersin hem, video da cekeriz, güzel makara olur ;)
scirocco mst
10-11-2009, 00:38
tmm bn seni kaydettm bnde memnun oldm bu arada
Hgt ile yürüdükten sonra araca bitik yorumu gelince fransadan sandık motor getirttim Tarkan:D:D Cok cabuk motor bitiriyor bu RCler..:p
hgt yi bi deneyin sciroccoyla :) ....vllaha geçerse omrumde ilk defa scirocco geçen hgt duycam :)
jackal_JAZZ
10-11-2009, 00:49
hgt yi bi deneyin sciroccoyla :) ....vllaha geçerse omrumde ilk defa scirocco geçen hgt duycam :)
neden olmasın bu cuma gelirse arkadaslar deneriz tabi ;) walla arkamdan gelisine göre hgtyle yakın yürüyolardı.. hgt süpriz yapabilir :D:D
vlla yapsın ya ..suprız yapan arabayı severım :) sandık motorun da hayırlı olsun bu arada :D eski motoru verde 307 ye takıyım :D
jackal_JAZZ
10-11-2009, 01:01
vlla yapsın ya ..suprız yapan arabayı severım :) sandık motorun da hayırlı olsun bu arada :D eski motoru verde 307 ye takıyım :D
eskisini evde sehpa yaptım kardesim :D:D güzel dekor oldu salona tavsiye ederim..:)
guzel bı dekor olmuş...güle güle kullan :) hgt yle denemesini bekliorum mumkunse 3unuz basın duz yol olsun... :):) iyi akşamlar
jackal_JAZZ
10-11-2009, 01:14
deneriz inşallah bu cuma ;) iyi geceler
207KITCAR
10-11-2009, 01:38
valla bende ynlş okumusum 2.0 200hp rocco anladım..:( sonuc belli ama değil remap turbo büyüse anca gecer rocco ;) yada hacmi büyütmek lazım ;) ayrıca o garajda 207 gt ye yazılım yaptırıp 230 hp den bahseden bi arkadasa ben 4-5 boy atmıstım o yüzden rocco sahibi arkadasım aracın stock olsa daha iyi.. saygılar..
valla bende ynlş okumusum 2.0 200hp rocco anladım..:( sonuc belli ama değil remap turbo büyüse anca gecer rocco ;) yada hacmi büyütmek lazım ;) ayrıca o garajda 207 gt ye yazılım yaptırıp 230 hp den bahseden bi arkadasa ben 4-5 boy atmıstım o yüzden rocco sahibi arkadasım aracın stock olsa daha iyi.. saygılar..
207 gt hiç bi zmn o beygirleri yazılımla falan vermez...verecegi son guc 193 hp ...işte bugune kadar cozemedım tek soru...niye chıplı gt rc yi geçemıyo...193 hp olmasına ragmen torkuda 287 cıvarı cıkıyo...
slowmotion
10-11-2009, 03:24
207 gt hiç bi zmn o beygirleri yazılımla falan vermez...verecegi son guc 193 hp ...işte bugune kadar cozemedım tek soru...niye chıplı gt rc yi geçemıyo...193 hp olmasına ragmen torkuda 287 cıvarı cıkıyo...
rc kısa şanzıman biliyorsun değilmi?
emretorlak
10-11-2009, 08:51
Şöförlüğünün kurbanı olmuşsun bu çok açık.Ne zamandır o aracı kullanıyorsun veya araç kullanıyorsun bilmiyorum ama altındaki araba ile stock rc'ye geçilmenin tek nedeni budur diye düşünüyorum.
Arada RC leyhine 15 hp fark var. Şimdi arkadaş niye sürme özürlüsü gibi değerlendirildiki?? he şu konuda haklısınız bence remapte sorun var. Ben direkt araçta yazılım yok olarak değerlendiriyorum vede sonuç normal diyorum. HGT ilede deneriz, geçilirsekte canımız sağ olsun, üstüne cafeye çeker gene şen şakrak güleriz.
Bu arada inanç, vede diğer sevdiğim hatta tanışmadığım arkadaşlarım. Biliyorsunuz bizim garajda mangal var bu cuma. Lütfen hepinizi davet ediyorum. Sakın çağrılmadık falan demeyin. Bazen herkese ulaşmakta zorluk çekiyorum. ***** beni cepten arayabilirsiniz. Bu arada ben az yicdem çıkışta roll var, sizide imanınıza kadar yidirtcem puhahahhaha :D
Tarkan: 0555 3985192
İzmir dışıda dahil tüm arkadaşlar davetli. Etçi yakın yetmezse direkt takviye yaparız.
UĞUR_GSI
10-11-2009, 10:19
arada rc leyhine 15 hp fark var. şimdi arkadaş niye sürme özürlüsü gibi değerlendirildiki?? He şu konuda haklısınız bence remapte sorun var. Ben direkt araçta yazılım yok olarak değerlendiriyorum vede sonuç normal diyorum. Hgt ilede deneriz, geçilirsekte canımız sağ olsun, üstüne cafeye çeker gene şen şakrak güleriz.
Bu arada inanç, vede diğer sevdiğim hatta tanışmadığım arkadaşlarım. Biliyorsunuz bizim garajda mangal var bu cuma. Lütfen hepinizi davet ediyorum. Sakın çağrılmadık falan demeyin. Bazen herkese ulaşmakta zorluk çekiyorum. ***** beni cepten arayabilirsiniz. Bu arada ben az yicdem çıkışta roll var, sizide imanınıza kadar yidirtcem puhahahhaha :d
tarkan: 0555 3985192
izmir dışıda dahil tüm arkadaşlar davetli. Etçi yakın yetmezse direkt takviye yaparız.
dostum tabıkıde gelırız kacarmı yıyıp yıyıp cıkalım rolere:d
emretorlak
10-11-2009, 10:25
Arada RC leyhine 15 hp fark var. Şimdi arkadaş niye sürme özürlüsü gibi değerlendirildiki?? he şu konuda haklısınız bence remapte sorun var. Ben direkt araçta yazılım yok olarak değerlendiriyorum vede sonuç normal diyorum. HGT ilede deneriz, geçilirsekte canımız sağ olsun, üstüne cafeye çeker gene şen şakrak güleriz.
Bu arada inanç, vede diğer sevdiğim hatta tanışmadığım arkadaşlarım. Biliyorsunuz bizim garajda mangal var bu cuma. Lütfen hepinizi davet ediyorum. Sakın çağrılmadık falan demeyin. Bazen herkese ulaşmakta zorluk çekiyorum. ***** beni cepten arayabilirsiniz. Bu arada ben az yicdem çıkışta roll var, sizide imanınıza kadar yidirtcem puhahahhaha :D
Tarkan: 0555 3985192
İzmir dışıda dahil tüm arkadaşlar davetli. Etçi yakın yetmezse direkt takviye yaparız.
Kimse scirocco sahibine sürme özürlüsü deme kabalığında bulunmadı. Yaşı gereği tecrübesi az olabilir veya araca alışmadığı ihtimalleri üzerinde duruldu.200hp bir scirocco, stock rc'nin 3-4 boy arkasında kalmaz.Bunu bilmek için alim olmaya gerek yok.
Rc'nin 15hp artısı olduğundan bahsetmişsin.160 vs 175.Zaten bu durumda fikrimizi ilk sayfada açıkladık.Konu başlığından da anlaşılacağı üzere, yorumlar 200hp lik yazılımlı scirocco için yapıldı.
Stock vs stock olsaydı 207RC alır derdim
Şu durumda scirocco hiç zorlanmadan alır
scirocco mst
10-11-2009, 11:33
bakın isteyen istediği yorumu yapabilir fakat benim yaşım 20 olabilir ama bn 10 yaşından beri araba kullanan biriyim scirocco nun bana 200 hp ye çktığını sölediler fakat dedğim gbi daha bi dynoya sokamadım arabada bi sıkıntı war gibi bu arada arabayı 7 aydr kullanıorum + şöförlüğümü görmeden kötülemessenz sevinirim =)
Nasıl olmuş bu iş anlamadım. 200bg 1271kg vs. 175bg 1350kg nasıl olduda o kadar fark açıldı anlamadım doğrusu , vites araları uzun derken 1. 65 2.110 3.160~ 4.210 5.255~ hatırladığım kadarıyla yazdım. Ben arkadaşımın GT si ile (150bg) denemiştim 2. vites 4000 devir civarında scirocco direk ucadı gitti. Yanlış anlaşılmasın ya arkadaşın vites geçişlerinde problem var yada aracın yazılımı yüzüden bir problem var araçta yoksa böyle bir sonuç çıkmaması gerekiyordu diye düşünüyorum...
bakın isteyen istediği yorumu yapabilir fakat benim yaşım 20 olabilir ama bn 10 yaşından beri araba kullanan biriyim scirocco nun bana 200 hp ye çktığını sölediler fakat dedğim gbi daha bi dynoya sokamadım arabada bi sıkıntı war gibi bu arada arabayı 7 aydr kullanıorum + şöförlüğümü görmeden kötülemessenz sevinirim =)
Mustafa'nın şoförlüğündendir diyen arkadaşlar doğuştan rollingçi sanırım..Şoförlükle rolling yapmak ayrı bir durum ki sciroccoda yazılım varmış,belki Mustafa gayet iyi gazlıyor ve vites değiştiriyordur ama araç istediği tepkileri vermemiştir..Arızalı çalışıyor da olabilir..Düşünerek konuşmakta fayda var..Kimse kimsenin hevesini kırıcı konuşmalar yapmasın lütfen...
Nasıl olmuş bu iş anlamadım. 200bg 1271kg vs. 175bg 1350kg nasıl olduda o kadar fark açıldı anlamadım doğrusu , vites araları uzun derken 1. 65 2.110 3.160~ 4.210 5.255~ hatırladığım kadarıyla yazdım. Ben arkadaşımın GT si ile (150bg) denemiştim 2. vites 4000 devir civarında scirocco direk ucadı gitti. Yanlış anlaşılmasın ya arkadaşın vites geçişlerinde problem var yada aracın yazılımı yüzüden bir problem var araçta yoksa böyle bir sonuç çıkmaması gerekiyordu diye düşünüyorum...
Muratcım bu konuda haklısın, müşterilerimize hazırladığımız 206-207hp çıkaran Scirocco.lar da gerçekten ciddi performanslar sergiliyor..Mustafa'nın yazılımı sıkıntısız olduğunda eminim aynı performansı o da alır..RC ile deneme konusunda İnanç'ın arabası halen stock sonuçta..O da aynı şekilde yazılımla gıdıklansa bence güzel videolar ortaya çıkar diye düşünüyorum...
Bu arada beni de ararsanız sevinirim deneme yaptığınız bi akşam..Ben de denerim sizinle birlikte bir de benimki ile karşılaştırırız nasıl olduklarını...Orjinal selenoidleyim şu anda 0,9peak 0,5cont:)
4 de 6500 de 210 yapıyorsa o şanzuman gördüğüm en uzun şanzumanlardan biri
Kanka biz kaç yapıoduk ya hiç dikkat etmedim:)
Serkan mangala gel sen boşver rolling molling :D
mangal sonrası zaten roll programı yaptık
serhat_R
10-11-2009, 12:34
TSI alır bence...
punto_multijet
10-11-2009, 12:36
Serkan mangala gel sen boşver rolling molling :D
mangal sonrası zaten roll programı yaptık
inş aksilik cıkmazda bende gelebilirim. buarada 2 aracada maşallah
jackal_JAZZ
10-11-2009, 12:52
RC 4te 6500de 190km/h kesiciye giriyor ;) 5te 6500 228km/h son hız, kesici yani:)
jackal_JAZZ
10-11-2009, 12:53
Sanzıman faktörü burda devreye giriyor dogukan kardesim ;) GT ile RC nin sanzımanları cok farklı..
jackal_JAZZ
10-11-2009, 12:55
Şöförlüğünün kurbanı olmuşsun bu çok açık.Ne zamandır o aracı kullanıyorsun veya araç kullanıyorsun bilmiyorum ama altındaki araba ile stock rc'ye geçilmenin tek nedeni budur diye düşünüyorum.
Emre sciroccoyu kullanan mustafanın şöförlügünü bilemiyorum,yeni tanıstık o gece, ama gözlemledigim kadarıyla denedigimiz gece iyi kullanıyor gibiydi :) Benim aklıma yazılım probleminden baska birsey gelmiyor :beuj:
punto_multijet
10-11-2009, 12:56
Emre sciroccoyu kullanan mustafanın şöförlügünü bilemiyorum,yeni tanıstık o gece, ama gözlemledigim kadarıyla denedigimiz gece iyi kullanıyor gibiydi :) Benim aklıma yazılım probleminden baska birsey gelmiyor :beuj:
bir ihtimal benzinde de sorun olmus olabilir
jackal_JAZZ
10-11-2009, 12:58
Muratcım bu konuda haklısın, müşterilerimize hazırladığımız 206-207hp çıkaran Scirocco.lar da gerçekten ciddi performanslar sergiliyor..Mustafa'nın yazılımı sıkıntısız olduğunda eminim aynı performansı o da alır..RC ile deneme konusunda İnanç'ın arabası halen stock sonuçta..O da aynı şekilde yazılımla gıdıklansa bence güzel videolar ortaya çıkar diye düşünüyorum...
Serkan benim daha yazılıma niyetim yok :D stock performansından cok ama cok memnunum.. Belki 2010 yaza doğru diyelim ;) buarada Onurla bugün 3.siteye gelicez, uğrarız bir çayını içmeye.
jackal_JAZZ
10-11-2009, 13:01
Bu arada beni de ararsanız sevinirim deneme yaptığınız bi akşam..Ben de denerim sizinle birlikte bir de benimki ile karşılaştırırız nasıl olduklarını...Orjinal selenoidleyim şu anda 0,9peak 0,5cont:)
bu cuma bi deneyelim serkan :) Bu arada asıl su remap yaptıgın RC lemansı da ayarlarsan asıl onunla denemek istiyorum, aradaki farkı görmek açısından :D
bu cuma bi deneyelim serkan :) Bu arada asıl su remap yaptıgın RC lemansı da ayarlarsan asıl onunla denemek istiyorum, aradaki farkı görmek açısından :D
konula alakasız ama 206rcle denendimi:)muti yada orhan abile_?
jackal_JAZZ
10-11-2009, 13:29
deneyemedik ferro.. cuma gecesi çiftedeydik ama gelmediler sanırım işleri çıktı. Bu cuma deneriz uygun olursak artık ;)
UĞUR_GSI
10-11-2009, 15:22
Bu cuma güzel denemeler olucak.
VtecDream
10-11-2009, 15:47
Bende Balikesirden kalkıp gelmek istiyorum Mangala :D kimseyi tanımıyorum ama olsun :P maksat muhabbet :D
kanka ayın 22 sine kadar okul nedeni ile izmir dısındayım...
orhan abi (kırmızı ile)denersiniz.ben 22 sinden sonra katılcam:icon_tup:
deneyemedik ferro.. cuma gecesi çiftedeydik ama gelmediler sanırım işleri çıktı. Bu cuma deneriz uygun olursak artık ;)
inanç okul nedeni ile izmir dısındayım ins 22 sindden sonra deneriz senle bukadar iyi gittine gore;):icon_tup:
Kaa scirocco
10-11-2009, 17:24
tsilar birbirlerinden cok farkli ben chipli egsozlu bi golf v ile denedim tsi cok rahat acar ayirr beni dedim sonuc farkli oldu uzunda bu tarz arabanlar chiplennce belli vites belli devirleri gelisio gibi oluo anlamadim bende...sanki bazi vitesleri bitik gibi arabann ilginc sonuclar alinabiliinio yanii :):):):) sende ama ii yurumussun o gucteki tsi ilee
jackal_JAZZ
10-11-2009, 17:38
inanç okul nedeni ile izmir dısındayım ins 22 sindden sonra deneriz senle bukadar iyi gittine gore;):icon_tup:
deneyelim tabi muti ;) herseyden öte tanışalım, kaynaşalım :D Ben iyi gitmiyorum, scirocco kötü gidiyor ondan sonuc böyle oldu :)
Ben senin Rc nin gidişini bir kere görmüştüm gayet net hatırlıyorum. Benim Rc ile ferronun 106yı yarım boy geçtiğim gece sen aynı 106ya 2boydan fazla acmıstın :D:D sonuç belli yani ;) Ben asıl rakibim kırmızı 206RC yi bekliyorum :)
jackal_JAZZ
10-11-2009, 17:47
tsilar birbirlerinden cok farkli ben chipli egsozlu bi golf v ile denedim tsi cok rahat acar ayirr beni dedim sonuc farkli oldu uzunda bu tarz arabanlar chiplennce belli vites belli devirleri gelisio gibi oluo anlamadim bende...sanki bazi vitesleri bitik gibi arabann ilginc sonuclar alinabiliinio yanii :):):):) sende ama ii yurumussun o gucteki tsi ilee
Haklı olabilirsin ama sunu unutmamak lazım yazılımdan ne kadar güç aldıgın değil, aldığın o gücü stabil olarak yere en az kayıpla vermen lazım ki arac hakkıyla gidebilsin ;) Benim bildigim kadarıyla Tork&beygir gücü eğrilerinin peak yaptığı tepe noktası devrine kadar artarak artması gerekir. Arada iniş cıkıslar varsa bu senin tabirin ile "sanki bazı vitesleri bitik gibi" anlamına geliyor.. Bu arada 200hp demiştim ama aracın sahibi 210hp oldugunu söylüyor, daha dogrusu yazılımı yapan kişinin iddiası böyle sanırım :) yine de dynoya cıkmadan beygirler hep havada uçuşuyor ne yazık ki;)
207KITCAR
10-11-2009, 17:51
öle de dynolarda yalan zaten ;) o yüzden tr de cok karısık bu işler deneyip,görüp ,anın tadını cıkarmak lazım diyorum ;)
jackal_JAZZ
10-11-2009, 18:30
öle de dynolarda yalan zaten ;) o yüzden tr de cok karısık bu işler deneyip,görüp ,anın tadını cıkarmak lazım diyorum ;)
işte denedik gördük tat vermedi, o yüzden bi dynoda bakılsa iyi olur diyorum problemin çözümü acısından ;)
kanka ayın 22 sine kadar okul nedeni ile izmir dısındayım...
orhan abi (kırmızı ile)denersiniz.ben 22 sinden sonra katılcam:icon_tup:
gel kanka özletme kendini:D
deneyelim tabi muti ;) herseyden öte tanışalım, kaynaşalım :D Ben iyi gitmiyorum, scirocco kötü gidiyor ondan sonuc böyle oldu :)
Ben senin Rc nin gidişini bir kere görmüştüm gayet net hatırlıyorum. Benim Rc ile ferronun 106yı yarım boy geçtiğim gece sen aynı 106ya 2boydan fazla acmıstın :D:D sonuç belli yani ;) Ben asıl rakibim kırmızı 206RC yi bekliyorum :)
ahh ulen ahh eski günler:hahaha::hahaha:inanç o geceden sonra egzantrik aldım bi sonraki haftaya kimse yoktu otobanda:)1 gün sonrasıda kırıldı araba zaten:rolleyes:her işte bi hayır wardır:cool:
siz söle 220-230 lara kadar yürürsünüz olay netleşiriz bizim denedigimiz yerde 5 attıgımda bitiyodu yol tabi siz daha 4ü bitirmeden:)keyifli denemeler:)inanç çok düzün bi arkadas mutim:icon_tup:
Muti sen gel senin ilacın GSİ diom ben :D
Tekrar ediyorum arkadaşlar. Biz yürürüz, döner gene oturacak bir yer bulur durum değerlendirme yaparız. Bizde geçtik"hadi git abin gelsin" olmaz, geçildik "güle güle" demeden gidilmez. Bizde amaç araç modlamak. İnsan tanımak
jackal_JAZZ
10-11-2009, 19:36
Tekrar ediyorum arkadaşlar. Biz yürürüz, döner gene oturacak bir yer bulur durum değerlendirme yaparız. Bizde geçtik"hadi git abin gelsin" olmaz, geçildik "güle güle" demeden gidilmez. Bizde amaç araç modlamak. İnsan tanımak
2si de üst devir yürürlerse(2.vites 70km/h gibi) iddialı güzel bi roll olur kanımca :) alt devirlerde gsi cansız kalacaktır ;)
UĞUR_GSI
11-11-2009, 08:16
2si de üst devir yürürlerse(2.vites 70km/h gibi) iddialı güzel bi roll olur kanımca alt devirlerde gsi cansız kalacaktır
tarkan ve inanc arkadasıma katılıyorum mutiyle yakın gideriz diye düşünüyorum ama tabiki üst devir yani inancın dediği gibi 70 4500 civarı denemek lazım hem tanışmış oluruz :)