Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Saxo vts onur soytam & honda vtec vtı, erdinç-vti07

Sayfa : 1 [2]

STP
14-11-2009, 16:20
başka işler ile meşkul ol artık bıktım sana cevap yazmak tan

omur boyu yaz senın gıbı bugunkı rollculerı herzaman alt ederım ben merak etme

STP
14-11-2009, 16:21
selçuk bırak yaşını bıle yazmayan scoteerdan araba yarıştırmaya gelen 106 dan inip saxoya bıne ve altındakıni en hızlı sana ama dötü sıkışında yok vitese geçmiyo,uzuna gitmiyo diyen adam profesyonel değildir. sadece çaylaktır. onun için onun gibilerden burda çok var.

kanka bak ona ne yazdım ben ;)

omur boyu yaz senın gıbı bugunkı rollculerı herzaman alt ederım ben merak etme

fatiii
vtecte atmosferık tadını alamadın oylemı :D sana daha ne dıyımkı ben :D ha sen hep 4 bındne basmaya baslayıp vtec acmasını beklersen o aradakı guc farkı yasatır sana sankı boost gelmıs hıssını ama kullanmasını bılırsen her an ust devırde olursun;)

kardesim bu araba atmosferik degilmi?

ben guc gelmesi icin ne diye bekliycem ust devirleri...vtec acınca sankı araba ucuyomus gibi bahsetme vtec acınca 106 saxo gibi gidiyo yada gitmiyo alt devirlerde zaten 106 saxodan bahsetmiyelim benim anlatmak istedigim o :icon_tup:

onursoytam
selçuk bırak yaşını bıle yazmayan scoteerdan araba yarıştırmaya gelen 106 dan inip saxoya bıne ve altındakıni en hızlı sana ama dötü sıkışında yok vitese geçmiyo,uzuna gitmiyo diyen adam profesyonel değildir. sadece çaylaktır. onun için onun gibilerden burda çok var.

scoteer derken Gilera runner 180 ile başladım yarışmaya o zaman da kimse geçemedi.Honda civic ile başladım 106 GTI aldım SAXO VTS ile devam ediyorum şükrediyorum

ERDINC-VTI07
14-11-2009, 16:22
[QUOTE=ERDİNÇ-VTİ07;975848]

ben kimseye keriz filan demedim kendin uyduruyorsun

kimse kimseye bişey yediremez yedirinde görelim bakalım

bunu uyduran senın gibi korkak olsun canım benım ok. köprüden yukarı basalım dediğimde sen bu kelımeyı kullandım. bir yerimden uydurmuyorum merak etme.

STP
14-11-2009, 16:22
160'tan sonrasinin diger vitesler gibi olmamasinin sebebi 13/61 degil ki .. Sen o ayna mahrutiye sahip aracin motorunu bi egzantrik ile guzel bir yazilim ile vs besle bak o zaman o 160'tan sonrasi ile oncesi arasinda ki farki gorebiliyor musun .. Egzantrik & yazilim .. Dolu dolu cevir , ara hizlanma , ivmelenme nasil farkediyor ..

olurmu yaa 13 61 var 5 te yurumez :D

ERDINC-VTI07
14-11-2009, 16:23
scoteer derken Gilera runner 180 ile başladım yarışmaya o zaman da kimse geçemedi.Honda civic ile başladım 106 GTI aldım SAXO VTS ile devam ediyorum şükrediyorum

allah daha ıyı sini versin ama efendilikle delikanlılıkla kaçarak değil harbice yarışarak. kuralı kendımız yaratarak değil sadece olan halıyle yap bu işi.

onursoytam
14-11-2009, 16:24

ben guc gelmesi icin ne diye bekliycem ust devirleri...vtec acınca sankı araba ucuyomus gibi bahsetme vtec acınca 106 saxo gibi gidiyo yada gitmiyo alt devirlerde zaten 106 saxodan bahsetmiyelim benim anlatmak istedigim o :icon_tup:

STP bu devirde kimse beklemez 1 bin 2 bin 3 bin 4 bin 5 bin 5,500 aha Vtec açtı heralde bu sene yürücez gibisinden :D

STP
14-11-2009, 16:24

arabanın yapılıs seklını bılmıyormusun sen? vtec tekjonolosjını nıye yapmıs bu adam? o devır bandı kullanmadıgında 120 hp olan ve ekonomı modta devam eden bı arac adam demıskı guc ıstıyorsan devırlı kullanırsın gazlarsın. yıllardır bunu acıkladık hala sormayın gozunuzu sevım

STP
14-11-2009, 16:25
STP bu devirde kimse beklemez 1 bin 2 bin 3 bin 4 bin 5 bin 5,500 aha Vtec açtı heralde bu sene yürücez gibisinden :D

ben beklemem sen merak etme senın ıstedıgın her vıtes ve devırde basarım benı es gec o konularda ;)

onursoytam
14-11-2009, 16:26
allah daha ıyı sini versin ama efendilikle delikanlılıkla kaçarak değil harbice yarışarak. kuralı kendımız yaratarak değil sadece olan halıyle yap bu işi.

ya güzel abim benim ben mi dedim sana deneyelim diye onu bi söle bana sen
sen dedin güzel kardeşim dedim antalya da bi tek benle denemedin heralde dedin eet abicim dedim bende benledenermisin dedin olmaz yakın arkadaşlarım la denemiyorum dedim olay oluyor dedim bende hiç sıkıntı çıkmaz dedin bumudur abicim sıkıntısız deneme

onursoytam
14-11-2009, 16:27
ben beklemem sen merak etme senın ıstedıgın her vıtes ve devırde basarım benı es gec o konularda ;)

iyi ozaman bekleme seni geçtim var say oazamn oke

Pug
14-11-2009, 16:27
olurmu yaa 13 61 var 5 te yurumez :D

:D ben bile orjinal egzantrikte emmeyi haddinden fazla actim fark etti baba yaa :) 1-2-3-4 super , 5 iptal dige birsey mi var kovan disinda kalan 5. disliyi degistirmedikten sonra ..

cem
14-11-2009, 16:30
seviyeyi düşürmeyin beyler ....

fatiii
14-11-2009, 16:31
arabanın yapılıs seklını bılmıyormusun sen? vtec tekjonolosjını nıye yapmıs bu adam? o devır bandı kullanmadıgında 120 hp olan ve ekonomı modta devam eden bı arac adam demıskı guc ıstıyorsan devırlı kullanırsın gazlarsın. yıllardır bunu acıkladık hala sormayın gozunuzu sevım

bana gore o alt devirlerde 120 degilde bi 70 hp ymiş gibi geliyo...

ben yapım asamasını yada fabrikanın dusundugunu bilemem arkadasım.

ben bana verdigi sürüş zevkinden bahsediyorum..vtec bana göre atmosferik güclü bi arac gibi gelmedi sanki turbolu arabaya biniyosunda güc gelsin diye boost bekliyomus gibi oluyosun hissi verdi.

ben 2. vitesde 2 bin devirde ihtiyac duydugumda biraz daha süratlenmek icin sanki boost gelmesini bekliyomus gibi olursam bana görede o arac atmosferik gibi degildir:icon_tup:

onursoytam
hee dunkı cocuk heee

düne bakma STP bu güne bak olur mu ?

STP

ben yapım asamasını yada fabrikanın dusundugunu bilemem arkadasım.

ben bana verdigi sürüş zevkinden bahsediyorum..vtec bana göre atmosferik güclü bi arac gibi gelmedi sanki turbolu arabaya biniyosunda güc gelsin diye boost bekliyomus gibi oluyosun hissi verdi.

ben 2. vitesde 2 bin devirde ihtiyac duydugumda biraz daha süratlenmek icin sanki boost gelmesini bekliyomus gibi olursam bana görede o arac atmosferik gibi degildir:icon_tup:

tamam tamam dandık araba :)

STP
14-11-2009, 16:32
düne bakma STP bu güne bak olur mu ?

bugunkı cocuk ozaman :hahaha:

onursoytam
14-11-2009, 16:33
bugunkı cocuk ozaman :hahaha:

bu gün ki çocuk yarın senin içinden geçicek hazırlan ..ufaktan geliyorum

STP
14-11-2009, 16:34
bu gün ki çocuk yarın senin içinden geçicek hazırlan ..ufaktan geliyorum

ahahahaha beklerım beklerım :D gelecekte bıgun gelecek haydeee

18 varmısın sen? :D

ERDINC-VTI07
14-11-2009, 16:35
ya güzel abim benim ben mi dedim sana deneyelim diye onu bi söle bana sen
sen dedin güzel kardeşim dedim antalya da bi tek benle denemedin heralde dedin eet abicim dedim bende benledenermisin dedin olmaz yakın arkadaşlarım la denemiyorum dedim olay oluyor dedim bende hiç sıkıntı çıkmaz dedin bumudur abicim sıkıntısız deneme

ya yıne ben dedim yıne diyorum doğru olmayan halıyle geçtin sayıyoruz. ama birde doğru olan halıyle geçte görelim. hala diğer videolarıda koymadın . çünkü öle bir tane daha video yok dimi.

cem
14-11-2009, 16:35
Ortada bi keriz lafi edilmisse ya denenir , ya da ozur dilenir , oyle bir laf yoksa yanlis anlasilma vardir , konusarak anlasilir , uzatilmamalidir...

ERDINC-VTI07
14-11-2009, 16:40
Ortada bi keriz lafi edilmisse ya denenir , ya da ozur dilenir , oyle bir laf yoksa yanlis anlasilma vardir , konusarak anlasilir , uzatilmamalidir...

özürü yolda dilemeli ağzıyla değil. yalan yanlış iş olmasın diğer video diyorum hala yok

Pug
14-11-2009, 16:41
O kadar konustun iddia ettin , bi suru adamla polimige girdin , gercegi sakladin .. Ortaya cikarsa rezil olacaksin .. Sen koyar misin hocam :)

ERDINC-VTI07
14-11-2009, 16:44
O kadar konustun iddia ettin , bi suru adamla polimige girdin , gercegi sakladin .. Ortaya cikarsa rezil olacaksin .. Sen koyar misin hocam :)

bende yok ama akşam bir ardaşımda varmış alıcam ok.

cem
14-11-2009, 16:47
ben kimseye keriz filan demedim kendin uyduruyorsun

ikinizden birisi yanlış duymuş galiba ...

Berkan
14-11-2009, 16:47
Aman hondaya bi laf gelmesin aman bi rollde honda gecilmesin..
honda siteye sponsor veya gizli ajanı flnmı var korudukları icin paramı odeniyo noluyo varsa bole bişey bizde koruyalım her seferinde...

ERDINC-VTI07
14-11-2009, 16:51
Aman hondaya bi laf gelmesin aman bi rollde honda gecilmesin..
honda siteye sponsor veya gizli ajanı flnmı var korudukları icin paramı odeniyo noluyo varsa bole bişey bizde koruyalım her seferinde...

honda yı koruyan yok vtec geçilmez diye bişeyde demedik. konuyu oo ku baştan sona sonra yorum yaz ok. sende anlıcan ne tartışması olduğunu :icon_tup:

SİNANN007
14-11-2009, 16:51

Ben yapım asamasını yada fabrikanın dusundugunu bilemem arkadasım.

Ben bana verdigi sürüş zevkinden bahsediyorum..vtec bana göre atmosferik güclü bi arac gibi gelmedi sanki turbolu arabaya biniyosunda güc gelsin diye boost bekliyomus gibi oluyosun hissi verdi.

Ben 2. Vitesde 2 bin devirde ihtiyac duydugumda biraz daha süratlenmek icin sanki boost gelmesini bekliyomus gibi olursam bana görede o arac atmosferik gibi degildir:icon_tup:

bilmiorum kullandın mı ama sürüş zevki emın ol çok güzel saxom da oldu 106 ımda kız arkadşımı bındırdğim zaman soruyodu bu tangırtı yı tungurtuyu dışardan duymuylar demı dıye alt devir istıyosan ona göre yapıp bıneceksn bunun için malzeme üretmiş adamlar ama yok ben para harcayamam dıyosan da 106 ya saxo ya bıneceksın bu iş böle dir

cem
14-11-2009, 16:54
ERDİNÇ-VTİ07 kerizmiyim 5 te basiyim dedi diyor..

onursoytam keriz demedim diyor ..

Keriz dese , ERDİNÇ-VTİ07 ye ayip, denenmek zorunda yada ozur dilemek zorunda , demedim diyorsa da kimse onursoytami kimse zorla denettiremez cunku anlasilarak denenmiş ..

Bu konuda ortada anlasin bence ona gore deneme yaparsiniz...

onursoytam
14-11-2009, 17:01
ya yıne ben dedim yıne diyorum doğru olmayan halıyle geçtin sayıyoruz. ama birde doğru olan halıyle geçte görelim. hala diğer videolarıda koymadın . çünkü öle bir tane daha video yok dimi.

ya abicim bak sen kendinde söyledin 170 te kestiğimizde önümdeydin benim dedin.burası da doğru ama diğer video da ben senin yarım araba önündeydim bıraktım ama video çekilirken diğer VTI cı arkadaşlar Vtec geçti Vtec geçti demişler onun için koymadım, ama sen kendinde söylüyorsun sen benim yarım araba önündeydin dedin.
diğer videoyu daha koymamamın sebebi izleyenler VTI geçti zannedecekler diye polemik çıkmasın diye koymadım

cem
14-11-2009, 17:02
ya abicim bak sen kendinde söyledin 170 te kestiğimizde önümdeydin benim dedin.burası da doğru ama diğer video da ben senin yarım araba önündeydim bıraktım ama video çekilirken diğer VTI cı arkadaşlar Vtec geçti Vtec geçti demişler onun için koymadım, ama sen kendinde söylüyorsun sen benim yarım araba önündeydin dedin.
diğer videoyu daha koymamamın sebebi izleyenler VTI geçti zannedecekler diye polemik çıkmasın diye koymadım

sen kerizmiyim 5 te basicam dedinmi ?

onursoytam
14-11-2009, 17:04
sen kerizmiyim 5 te basicam dedinmi ?

hayır ya ben uzanda basmam niye basayım ki dedim kimseye keriz filan demedim demem de

cem
14-11-2009, 17:05
hayır ya ben uzanda basmam niye basayım ki dedim kimseye keriz filan demedim demem de

Anladim , kişisel bi soru Rs le niye bastin o zaman ?

onursoytam
14-11-2009, 17:06
Anladim , kişisel bi soru Rs le niye bastin o zaman ?

5.vites sonuna kadar ne derece tutuna bilecem diye.

osman arkadaşım beni kırmadı denedi uzunda nasıl olucak diye ne varsa bastık olay budur niye diğer arkadaşlar konuyu başka yere çekiyorlar anlamıyorum

_muhaRRem
14-11-2009, 17:08
yürüyen arbanmı var derdin var :)

akucukdogan
14-11-2009, 17:10
5.vites sonuna kadar ne derece tutuna bilecem diye.

osman arkadaşım beni kırmadı denedi uzunda nasıl olucak diye ne varsa bastık olay budur niye diğer arkadaşlar konuyu başka yere çekiyorlar anlamıyorum

Konuyu baştan sona okudum 24 sayfasının her bir postunu.. Tamamen tarafsız olarak yazıyorum..

Aranızda anlaşırsınız video çekmek koymak zorunda değilsiniz.. Birbirinizi ararsınız kimse yokken ikiniz denersiniz karşı tarafın istediği gibi sonrada el sıkışıp eve dönersiniz.. Kimsenin haberi olmaz.. Senin diğer postlarında dediğin gibi arkadaşlıklarada gölge düşmez dimi ama :soru: :heyoo:

ERDINC-VTI07
14-11-2009, 17:11

ben yalan sölüyorum ok ama bu showun burda bitmicek onur. sölemediğin bişeyi söledin dicek değilim. belkıde farkında değilsin ama ben oo anı iyi hatırlıyorum

depresif
14-11-2009, 17:13
hondacı anatomisi,

bir hondacı gelir vts sahibine der : 60-170 basalım 4te devir kesere girelim bırakalım.
vts ci : tamam kabul eder.
başka bir hondacıda derki : o hız aralığında vtec seni geçer durur bir kez daha geçer.

daha sonra kalkarlar vts önde tamamlar. sonra neler mi olur? :)

geçilen vtecci gelir : 60-170 basmayı kabul etmişken. neden 5 te basmıyosun, gel 5te basalım. farını kapattın vsvs tarzında amatör ve lafından dönen bazı hareketler sergiler :)

başka bir hondacı topluluğuda gelir : neden 5 te basmıyorsun yok vtec altı basıyorsun yok şöle yapıyorsun uyanıksın vs diye arkadaşın üzerine giderler :)

tartışmaya gerk varmı? yarışcak arkadaş 60-170 basmayı kabul etmişler ortada bi hız aralığı bulmuşlar ve vts önde tamamlamış burda sölenmesi gereken nedir biliyor musunuz? öncelikle 2 aracı tebrik etmek. ardından keşke 5 te veya şu aralıktada bir deneseniz iyi olurdu demektir. ama hondacılar bunu hiç bir zaman yapmazlar :)

benim şahsi fikrim bende 0-400de ne olur merak ediyorum. deneme fırsatınız olursa dener misiniz.

erdinç arkadaşım sanada bir lafım var. arkadaşa demişsin şehir içinde vs yakalamıyım. terbiyesizliğe gerek yok bence. bu lafından sonra bana sorarsan vtec altı gezme şehir içinde :D (sadece bir tavisye)

onursoytam
14-11-2009, 17:14
ben yalan sölüyorum ok ama bu showun burda bitmicek onur. sölemediğin bişeyi söledin dicek değilim. belkıde farkında değilsin ama ben oo anı iyi hatırlıyorum

ben azımdan öle bi kelime çıktığını hatırlamıyorum.abicim illada çıktı diyor san için rahatlıcaksa büyüğüm olduğu için özürdiliyorum.

Ahmet_28
14-11-2009, 17:14

onuruda tanımam sizide o yuzden taraflı olduğumu düşünmeyin

o anı hatırlıyorum demişsinya o an neden bu keriz lafının hesabını sormadın peki?

Oz`
14-11-2009, 17:17
ak hepiniz vtec cimi oldunuz anlamadımki ben vtec in yapılma amacı neymiş :)

ulanm adam yüksek dereceli egzantirik takmış güç almak için ama kullnımda kullanıcı rahatsız olmasın diye bu şekilde bişey yapmışlar adamlar şuanda mivecler gibi

ERDINC-VTI07
14-11-2009, 17:20
onuruda tanımam sizide o yuzden taraflı olduğumu düşünmeyin

o anı hatırlıyorum demişsinya o an neden bu keriz lafının hesabını sormadın peki?

abi kardeş ilşikisi bu kadar basıt iyi nıyet yanı.

ERDINC-VTI07
14-11-2009, 17:21
ben azımdan öle bi kelime çıktığını hatırlamıyorum.abicim illada çıktı diyor san için rahatlıcaksa büyüğüm olduğu için özürdiliyorum.

ben özür istemiyorum gereğini sen biliyosun

onursoytam
14-11-2009, 17:22

neyse fazla uzatmayalım güzel yorumları okuyalım

yukarda yazdım demiş farzedip özürdiledim oke.

Ahmet_28
14-11-2009, 17:22

ne güzel işte aynı abi kardeş ilişkisi devam etsin boşverin böyle şeyler için biribirinizi kırmayın ;)

onursoytam
14-11-2009, 17:23
ben özür istemiyorum gereğini sen biliyosun

abicim deniyoruz deniyoruz bir deneme daha diyorsunuz yapmayın ya gerk yok artık

CeM öZeR
14-11-2009, 17:25
İlk okulda hani hepimiz birbirimizin kafasına silgi fırlatırdık ya ben böyle sahneleri görünce o anlar aklıma geliyor...

Antalyalogy
14-11-2009, 17:25
Tebrikler Onur...Her iki araca da MaşAllah...

onursoytam
14-11-2009, 17:28
Tebrikler Onur...Her iki araca da MaşAllah...

sağol abicim keşke gelseydin izlemeye

ahmet-t
14-11-2009, 17:33

o zamanda kımse gecemedı derken bugune kadar hıc gecılmedın yanı helekı bı vtı a olemı senı vtı ıle gectım her zaman her yerde her sarttada gecerım ARABANA GÜVENİYOSAN 554 545 5858 buyur tlf num ara her zaman yarısırım

onursoytam
14-11-2009, 17:35
o zamanda kımse gecemedı derken bugune kadar hıc gecılmedın yanı helekı bı vtı a olemı senı vtı ıle gectım her zaman her yerde her sarttada gecerım ARABANA GÜVENİYOSAN 554 545 5858 buyur tlf num ara her zaman yarısırım

poki de geldi heh tam oldu başka konuya bulaş..:heyoo::heyoo:

bende seni geçtim hatta o gün arabayı kırmıştın beni geçicem diye ama geçemedin ahahahha

MertS
14-11-2009, 17:43

bende seni geçtim hatta o gün arabayı kırmıştın beni geçicem diye ama geçemedin ahahahha

gc8 le mi yürüdün sen ?

ahmet-t

onur sınırlarını zorluyosun canım surda laf soledıgın adamları hıc tanımıyosun ayrıca bu sekılde konusmaya devam edersen bıdaha antalya ıl sınırları ıcerısınde bırak rolıng yapmayı huzurlu bır sekılde tur bıle attırmazlar bu yarıs ıslerı fanı seyler gecmekte var gecılmekte ama sen gecılmeyı hazmedemıosun senı gectımmı gectım kı arayada 2,5 3 boy sıgarmıydı sıgardı vıdeoda varmı var sen bunu bıle kabullenmıosun car car yazıosun ben senı cozdum ınsanların yuzune burda atıorum 2 dıosun bu foruma gelıosun 4 dıosun 2 yuzlu hareket etme akıllan bence bıraz

onursoytam
gc8 le mi yürüdün sen ?

yok o arkadaş başkasının nicki ile giriyor

onursoytam
14-11-2009, 17:49
onur sınırlarını zorluyosun canım surda laf soledıgın adamları hıc tanımıyosun ayrıca bu sekılde konusmaya devam edersen bıdaha antalya ıl sınırları ıcerısınde bırak rolıng yapmayı huzurlu bır sekılde tur bıle attırmazlar bu yarıs ıslerı fanı seyler gecmekte var gecılmekte ama sen gecılmeyı hazmedemıosun senı gectımmı gectım kı arayada 2,5 3 boy sıgarmıydı sıgardı vıdeoda varmı var sen bunu bıle kabullenmıosun car car yazıosun ben senı cozdum ınsanların yuzune burda atıorum 2 dıosun bu foruma gelıosun 4 dıosun 2 yuzlu hareket etme akıllan bence bıraz

izle dostum videoları ben kime ne demişim nasıl çıkmış sen geçilmeyi hazmedemiyorsun bende sorun yok

Erol
14-11-2009, 18:04
bastır poke.. :D:D arkandayız kanka

konu öle bir uzamışkii sanki ne olmuş.ama benim anladıgım kadarı ile saxo nun istedigi devir ve hızlarda basıldıgı bence 60/220 deneyin daha saglıklı bir karşılaştırma /rolling olur.

ahmet-t
14-11-2009, 18:05
izle dostum videoları ben kime ne demişim nasıl çıkmış sen geçilmeyi hazmedemiyorsun bende sorun yok

komık olma olum benı kım gecmıste hazmedemıyeyım gecenı tebrıkte ederım gectıgım zsamanda tebrık edılmek ıstenırım senı gectım dıosun ya arabanın koltuklarını kapı dosemelerını her bı bokunu sokmussun bırınde 5 cm tamponun ondeydı bırınde kafa kafya gırdık kı ben ı zaman bıle tebrık ettım senı ama ben sokup deneyınce senı ayırdım senın 4 kalkısın 4,nunde vıdeoları var bahaneler uydurdun durdun en komık olanıda hava cok sıcaktı benım arabam yurumedı senınkı yurudu muhahahahhahaaaaaaa

onursoytam
14-11-2009, 18:07
komık olma olum benı kım gecmıste hazmedemıyeyım gecenı tebrıkte ederım gectıgım zsamanda tebrık edılmek ıstenırım senı gectım dıosun ya arabanın koltuklarını kapı dosemelerını her bı bokunu sokmussun bırınde 5 cm tamponun ondeydı bırınde kafa kafya gırdık kı ben ı zaman bıle tebrık ettım senı ama ben sokup deneyınce senı ayırdım senın 4 kalkısın 4,nunde vıdeoları var bahaneler uydurdun durdun en komık olanıda hava cok sıcaktı benım arabam yurumedı senınkı yurudu muhahahahhahaaaaaaa

45 derece sıcakta kendi arabana oktan arttırıcyı bastın avans vurmasın diye banade söleseydin bende zengin karışım ayarlardım 45 derece sıcak için + sağ ön koltuğu bile söküp gelmiştin sadece arkaları sökücem dedin ben bahane yapmıyorum ben seni geçtim sende beni geçtin .

CeM öZeR
14-11-2009, 18:08

Koy izleyelim o zaman

ahmet-t
14-11-2009, 18:08
bastır poke.. :D:D arkandayız kanka

konu öle bir uzamışkii sanki ne olmuş.ama benim anladıgım kadarı ile saxo nun istedigi devir ve hızlarda basıldıgı bence 60/220 deneyin daha saglıklı bir karşılaştırma /rolling olur.

kanka bastım ben basıcagım kadar ona :D ıste ıspatları 4 kere denedık
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=35469&highlight=hakan%27s bu konudakında bu cocuk koltukları kapı dosemelerını falan sokmus ıste bole kafa kafaya gıttık gecme falan yok 2 3 cm belkı ondedır bırınde net bısı yok ondada buda esıt sartlarda ıkı araba sokukken denenmıs vıdolar fark ortada buyrun bakın

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=35560&highlight=hakan%27s

ahmet-t
14-11-2009, 18:09
Koy izleyelim o zaman

KOYDUM izle

Agent
14-11-2009, 18:10
Arkdaşım senin gibiler bugün var yarın yokçular yanında da çok güzel yandaşçılar.
Kurdunuz sahneyi oynadınız perdeyi iyi güzel..
Peki..
96 yılında üretilmiş ve hala 2009 yılında olmamıza rağmen 1.6litre den 160 hp çıkarmış başka bir motor teknolojisi üretilememişken Turbo araba ile 1.6 atmosferiği karşılaştıran yok sen 5.500 ü bekle diyen var ya :) Vti 8250dd dönüyor standarttaa bunu biliyormusun? 160hp gücü 7000dd da veriyor bunu biliyormusun? Sen hiç standartta 8000 devir üstü döndünmü? Sen hiç atmosferikte 160hp ve üstü arabaya bindinmi devir bandının inmesinin verdiği keyfi bilirmisin?
Ama olamazki peugeot yada citroen gibi kilo avatajından süratli, biraz bastınmı bütün contalardan pompalardan yağ fışkırtan, heryerinden herdaim ses gelen kibrit kutusuna bimdiğiniz için bunu bilme imanında yok.
Sen anca 170km ben 1 boy yarım boy öndeydim diyerek kendini tatmin edersin. Ama 5.vitesin sonunda kim kimi tatmin eder bakmaya yanaşmıyorsun!! madem bukadar delikanlısın burda kaç senedir bu piyasanın içinde olan adamlara dahi atar gider yapabiliyorsan buyur çık sahneye ama bu sefer bizim sahnemize!!

gökan
KOYDUM izle

acılmıyor:)

Erol
videolarda sorun var kanka...

Erol
14-11-2009, 18:11
Arkdaşım senin gibiler bugün var yarın yokçular yanında da çok güzel yandaşçılar.
Peki..
96 yılında üretilmiş ve hala 2009 yılında olmamıza rağmen 1.6litre den 160 hp çıkarmış başka bir motor teknolojisi üretilememişken Turbo araba ile 1.6 atmosferiği karşılaştıran yok sen 5.500 ü bekle diyen var ya :) Vti 8250dd dönüyor standarttaa bunu biliyormusun? 160hp gücü 7000dd da veriyor bunu biliyormusun? Sen hiç standartta 8000 devir üstü döndünmü? Sen hiç atmosferikte 160hp ve üstü arabaya bindinmi devir bandının inmesinin verdiği keyfi bilirmisin?
Ama olamazki peugeot yada citroen gibi kilo avatajından süratli, biraz bastınmı bütün contalardan pompalardan yağ fışkırtan, heryerinden herdaim ses gelen kibrit kutusuna bimdiğiniz için bunu bilme imanında yok.
Sen anca 170km ben 1 boy yarım boy öndeydim diyerek kendini tatmin edersin. Ama 5.vitesin sonunda kim kimi tatmin eder bakmaya yanaşmıyorsun!! madem bukadar delikanlısın burda kaç senedir bu piyasanın içinde olan adamlara dahi atar gider yapabiliyorsan buyur çık sahneye ama bu sefer bizim sahnemize!!

waaawwww bu iyyidi işte..:icon_tup:

ahmet-t
14-11-2009, 18:12
45 derece sıcakta kendi arabana oktan arttırıcyı bastın avans vurmasın diye banade söleseydin bende zengin karışım ayarlardım 45 derece sıcak için + sağ ön koltuğu bile söküp gelmiştin sadece arkaları sökücem dedin ben bahane yapmıyorum ben seni geçtim sende beni geçtin .

olm benım on koltugum sokuktu hem on hem arka kapı dosemelerım duruodu sendede onlar sokuktu bahaneye bak oktan yukseltıcıymıs oktanla 3 araba fark oluosa bosuna para harcamasın ınsanlar ayrıca sen benı gecmedın ıyı ızle vıdeoları kafa kafaya gırdık kı araban sokuktu bızım kı orjınaldı sonra esıt sartlara getırdık aradakı farkı gordun gecmısmıs ızlesın herkes vıdeoları nerde gectın sokuk oldugun halde bıle kafa kafaya gırdık

STP
14-11-2009, 18:13
poke poklarla muhatap olma :D

onursoytam
14-11-2009, 18:15
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=35469&highlight=hakan%27s bu konudakında bu cocuk koltukları kapı dosemelerını falan sokmus ıste bole kafa kafaya gıttık gecme falan yok 2 3 cm belkı ondedır bırınde net bısı yok ondada buda esıt sartlarda ıkı araba sokukken denenmıs vıdolar fark ortada buyrun bakın

http://videos.streetfire.net/video/V...pma_702987.htm

http://videos.streetfire.net/video/V...lya_702988.htm

bana çocuk diyecek samimiyeti nerden buluyorsun berabermi bot bağladık..

al kendine VTI doldur gırtlağına kadar deneyelim

başkalarının arabalarıyla bana hava atma kendi arabanla yarış

burdanda anlaşalıyorki kuyruğuna basılan konuya çıkıp böle polemiklerle örtpas etmeye çalışılıyor muhahahahahah

ahmet-t
14-11-2009, 18:15
acılmıyor:)

duzelttımmmmmmm

STP
14-11-2009, 18:16

burdanda anlaşalıyorki kuyruğuna basılan konuya çıkıp böle polemiklerle örtpas etmeye çalışılıyor muhahahahahah

senın araban nekı gırtlak vtecdle denıyceksın? pıston egzantrıklı beyınlı 106ya gıder yapan sensın haa onuda unutmusum zuhahaha

Ranthor
14-11-2009, 18:16
Bu ne biçim bir üslup arkadaşlar, size yakışıyor mu?

tehtidler küfürler küçümsemeler, alakasız üçüncü kişiler?
Aynı markayı savunanlar,

TAKIM mı tutuyorsunuz anlamadım pejo honda citroen size para mı veriyor.
Sorun ne anlamadım.

Lütfen kendinize çeki düzen verin yoksa HEPİNİZ AMA HEPİNİZ tatile çıkarsınız.

ahmet-t
14-11-2009, 18:17

lan senın yasın kacta senınle bot baglıyayım ben kendı arabamla yarısabılıceksen gel hadı sımdı deneyelım aradakı boy farkı 3 olur ama tır olur sen donla gezerken ben 106 saxo yarıstırıodum velet benı cıleden cıkarma gece gece cıkarım yola bulurum senı kafanı gozunu kırarım yeter artık şovmen

Ranthor
14-11-2009, 18:18
poke poklarla muhatap olma :D

Selçuk, sen bu çocuğun abisisin yakışıyor mu?

CeM öZeR

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=35560&highlight=hakan%27s

Onur'un arabasındaki specler şu ankiyle aynı mı?

207KITCAR
onur bence kapat bu konuyu birader.. bidahada deneme yapma herkesle bence..bu ne ya.. burda konu 2 kişinin arabası değil resmen markalastı.. 7-8 sayfa öncede onu yazdım anlamayanlar iyi okusun vtı la saxo-106 arası ne olmus profesyonel anlamda yapılınca.. yok basmış yok basmamıs.. lütfen böle yapıcaksanız ne araba alın ne binin,ne deneyin ne gecilin ne video cektirin ne buraya koydurun nede yenilgiyi kabullenmemezlik yapmayın.. ayıptır.. burda hepimize ayıptır.. saygılar

onursoytam
14-11-2009, 18:19
senın araban nekı gırtlak vtecdle denıyceksın? pıston egzantrıklı beyınlı 106ya gıder yapan sensın haa onuda unutmusum zuhahaha

ben kimseye gider yapmadım benim öle atar giderle işim olmaz

onursoytam
14-11-2009, 18:20
Onur'un arabasındaki specler şu ankiyle aynı mı?

beni Geçen VTI satılık ken sahibinden de yaziyordu 6 milyarlık extra var araçta diye specler aynı değildi

Agent
14-11-2009, 18:22
6 binlira extralı VTI ne yapar sen bılıyormusun? :)
Ya neyle uğraşıyoruz yarrabbim :D

onursoytam
lan senın yasın kacta senınle bot baglıyayım ben kendı arabamla yarısabılıceksen gel hadı sımdı deneyelım aradakı boy farkı 3 olur ama tır olur sen donla gezerken ben 106 saxo yarıstırıodum velet benı cıleden cıkarma gece gece cıkarım yola bulurum senı kafanı gozunu kırarım yeter artık şovmen

bi denesene bakalım ne olcek

Pug

Agent fazla acimasiz & genelleme yaparak konusmadin ama :beuj:
Yada soyle diyebilirdin bu lafim sen gibi artistlere bos konusanlara vs vs ..
Her 106 veya Saxo sahibini bir tutmus apaci konumuna sokmussun , olay yine 106 , VTI tartismasina donecek etme eyleme :)

+ 2 video da da bana gore arabalar basa bas gidiyor .. 20 - 30 cm'lik fark ile yuruyen arabalar ( Roll'de ) icin gecti/gecildi demek dogru degil .. Bunda herseyin etkeni olur ruzgarin , agirligin , o anlik vites atiminin , dogru devri yakalayamamanin vs vs ..
Iki video izledim , digerleri acilmadi .. Saxo & VTI yanyana gitmisler bariz..

Ranthor
14-11-2009, 18:23
Sorunlar p.m.'den çözelim
msglarda küfür tehtid varsa lütfen rapor edin

onursoytam
14-11-2009, 18:24
6 binlira extralı VTI ne yapar sen bılıyormusun? :)
Ya neyle uğraşıyoruz yarrabbim :D

tamam siz haklısınız siz geçer siniz siz gidersiniz konuyu kapatalım artık baygınlık verdi yorumları okuyalım

ice
14-11-2009, 18:26
Peki..

Arkadaş haklı yada haksız orası beni ilgilendirmez ama su yazdıklarının karşısında ne VTEC"miş be demekten kendimi alamayacağım.....

Agent
14-11-2009, 18:26
Pug, illaki oluyor görüyoruz maşşallah ok gibi 106 ve saxoları. Ama bu tamamen aracın sahibiyle bağlantılı oluyor. 106 ve saxo ların çabuk dökülen araçlar olduğunu hepimiz biliyoruz. Senin aracın Imzanda gördüğüm kadarıyla gzl duruyor maşşallah ama istisnalar kaideyi bozmuyor neyazıkki.

Pug
14-11-2009, 18:29
Hayir dostum ben bunu alirkende bindigim 1.5 senelik sure icinde de her zaman dedim 106 , 106 ama gerisi yok dige .. Iki arabada efsanelesmis artik deyim yerindeyse .. Yanlizca yok VTI iyi , yok 106 dedigin nedir ki cop arabasi muhabbetine girince insan ister istemez rahatsizlik duyuyor .. Yada soyle diyeyim benim cevremde Honda kullanicisi olan cok sevip deger verdigim arabasina gipta ile baktigim arkadasim,kankam var .. Elbette ayni sekilde seninde cevrende 106 kullanan , sana yakin olan insanlar vardir ;) Anlatabilmisimdir umarim .. Genelleme olunca ister istemez cuvaldiz bana da batti ..

Ahmet_28
14-11-2009, 18:29
Arkadaş haklı yada haksız orası beni ilgilendirmez ama su yazdıklarının karşısında ne VTEC"miş be demekten kendimi alamayacağım.....

ya harbiden ne v-tec miş ya.sti,evo, v.s araç sahibleri bu kadar böbürlenmiyor pes vallahi

Agent
14-11-2009, 18:30

Cüneyt abi olaylar farklı yerlere çekildiğinden bunları yazmak durumunda kaldım. Yoksa vtec benim için sadece bir teknoloji sadece bir araç.

cem
14-11-2009, 18:31

Konuyla alakasiz bundan 7 sene falan once hondam.com 'da agent vardi,
o sen misin ? :)

seko
14-11-2009, 18:32
Bastan okuya okuya geliyodum typer da geciyorum okuyunca koptum:)

Agent
Hala da var :) Hondasquad.com unda kurucularından biriyim evet

Erol
ya harbiden ne v-tec miş ya.sti,evo, v.s araç sahibleri bu kadar böbürlenmiyor pes vallahi

böbürlenemzler tabii çünkü senin söledigin aracların vtec le segmentleri farklı..agent arkadaş belirtmiş sene 1992-2009 1.6cc. 160hp varmı ötesi.. ?

Agent
14-11-2009, 18:34

Bindiğim arabayla böbürleniyor falan değilim. yanlış anlaşılmasın istersen 3-5 sayfa öncesini oku neden yazdığımı daha iyi anlarsın.

cem
14-11-2009, 18:34
Hala da var :) Hondasquad.com unda kurucularından biriyim evet

seneler amma cabuk geciyor :)

Agent
14-11-2009, 18:35
seneler amma cabuk geciyor :)

1.6i es vardı ozaman senden lip alıcaktım galiba hatta vti jantı bakıyordum :) O Cem mi?

cem
14-11-2009, 18:36
1.6i es vardı ozaman senden lip alıcaktım galiba hatta vti jantı bakıyordum :) O Cem mi?

eheheh aynen :D

Cihan Çizmeci
14-11-2009, 18:37
15. sayfaya kadar okuyup bıraktım çünkü muhabbette çok sapma olmuş.

Kendi yorumumca (bunn altını çiziyorum).Roll'da belirli kıstaslar vardır , kurallar yoktur şurdan suraya bu devirde yada bu hızdan şu hıza diye bi kural yoktur.Aaa ama ne vardır genelde yapılan bi olay vardır.Ya sonuna kadar yürünür yani 5.vites sonu görülü top speed tabir ettiğimiz yada 60 200 - 80 220 - 50 180 vs bu aralardadır genelde.Buda genelde yapıldığı için öle kabul edilir ama bu bir kural değildir.

Ama olayda şu var önceden anlaşmışlar ve denmişki 4.viteste Saxo'nun kesicisine kadar yürünecek vede öle yapılmış ve Saxo geçmiş.Bu şanzıman oranlarıyla bu ve yapılan rollle bu normal.60 - 200 yapsalar bu speclerle vti'ın geçiceğini her iki tarafta biliyor zaten.

Bence sıkıntı şurda olmuş.Hem saxo nun dediği gibi 4. kesiciye kadar denenmeli ki bu yapılmış hemde bide 60 - 200 denenmeliydiki adil bi iş çıksın ortaya.

Agent
14-11-2009, 18:38
eheheh aynen :D

Tekrardan merhaba ozaman üstad :)

cem
14-11-2009, 18:38
Tekrardan merhaba ozaman üstad :)

mrb , bi 10 sene daha devam :)))))

_cAgdAsH_
14-11-2009, 18:40
adamlar anlasmıslar 170e kdr basmıslar videolarını çekmişler eğlenmişler bi sorun yok tasası yine kralcılara düşmüş peeh

Agent
14-11-2009, 18:40
15. sayfaya kadar okuyup bıraktım çünkü muhabbette çok sapma olmuş.

Kendi yorumumca (bunn altını çiziyorum).Roll'da belirli kıstaslar vardır , kurallar yoktur şurdan suraya bu devirde yada bu hızdan şu hıza diye bi kural yoktur.Aaa ama ne vardır genelde yapılan bi olay vardır.Ya sonuna kadar yürünür yani 5.vites sonu görülü top speed tabir ettiğimiz yada 60 200 - 80 220 - 50 180 vs bu aralardadır genelde.Buda genelde yapıldığı için öle kabul edilir ama bu bir kural değildir.

Ama olayda şu var önceden anlaşmışlar ve denmişki 4.viteste Saxo'nun kesicisine kadar yürünecek vede öle yapılmış ve Saxo geçmiş.Bu şanzıman oranlarıyla bu ve yapılan rollle bu normal.60 - 200 yapsalar bu speclerle vti'ın geçiceğini her iki tarafta biliyor zaten.

Bence sıkıntı şurda olmuş.Hem saxo nun dediği gibi 4. kesiciye kadar denenmeli ki bu yapılmış hemde bide 60 - 200 denenmeliydiki adil bi iş çıksın ortaya.

Ama işte arkadaş 170 ve üstüne (5.vites) i söktürmüş orayada R (reverse - GERI) taktırmış oyüzden olmuyo :D

Agent
14-11-2009, 18:41
mrb , bi 10 sene daha devam :)))))

Bizde R yok :) Gittiği yere kadar devam :)

serdar_07
14-11-2009, 18:41
ohaaaaaaaaa kaç sayfa olmuş maksat makara dedik arabaları saldık olaya bak millet birbirini bıçaklıcak arkadaşlar hepimiz olgun insanlarız mantıklı düşünelim yarın bir gün birbirimizin yüzüne bakıcaz iki araç yarışmış olay bitmiş...170 e kadar saxo önde 170 sora vtı öne geçer bunu uzatmanın mantığı nedir????

CeM öZeR
14-11-2009, 18:53
ohaaaaaaaaa kaç sayfa olmuş maksat makara dedik arabaları saldık olaya bak millet birbirini bıçaklıcak arkadaşlar hepimiz olgun insanlarız mantıklı düşünelim yarın bir gün birbirimizin yüzüne bakıcaz iki araç yarışmış olay bitmiş...170 e kadar saxo önde 170 sora vtı öne geçer bunu uzatmanın mantığı nedir????

Mantık felan kalmadı ki sayfalardır beyni sulandı milletin...

ERDINC-VTI07
14-11-2009, 18:56
arkadaşlar daha fazla uzatmayın. onur delikanlı olup buraya 60-200 denemesi yapılmadığı sürece herkezin gözünde farklı bır durumda olacak. tamam yarım boy fark var bu normal ama uzun denemeyı nıye kabul etmıyor. bu konuda onurun geçilmeyı hazmetmediği belli işte. şuda varkı dışarda abı dediği insanlarda burda rest çekebıllıyor. yanı show yapıyor. dost tan ziyade düşmen topluyorsun onur laflarına dikkaet et artık. sayın admınler4 artık bu konuyu kileyın. onurun korkaklığı yüzüünden diğer arkadaşlarda banlanmasın. 170 lik saxo ötesi yok evde kalmış.

Ahmet_28
14-11-2009, 18:57
böbürlenemzler tabii çünkü senin söledigin aracların vtec le segmentleri farklı..agent arkadaş belirtmiş sene 1992-2009 1.6cc. 160hp varmı ötesi.. ?

ötesi sadece 118 hp lik saxo ve 106 .200'e kadar v-tec arkada :heyoo:

Tugral
Gereksiz gerginlik olmuş. Denemek istemiyorum gibi bir durum olmaz. Gene bir gece ayarlanır bu sefer kitabına uydurulur ne nasılsa o şekilde yapılır. Bu seferlik 4 kesici denmiş birdahakinde 5 kesicili izleriz artık. 4 kesicili denemede onuru tebrik ediyorum. Zaten geceyi ayarlayan olarak ben gelemedim dost kazığına kurban gittik birdaha olmaz molmaz anlamam ben ;)

CeM öZeR
arkadaşlar daha fazla uzatmayın. onur delikanlı olup buraya 60-200 denemesi yapılmadığı sürece herkezin gözünde farklı bır durumda olacak. tamam yarım boy fark var bu normal ama uzun denemeyı nıye kabul etmıyor. bu konuda onurun geçilmeyı hazmetmediği belli işte. şuda varkı dışarda abı dediği insanlarda burda rest çekebıllıyor. yanı show yapıyor. dost tan ziyade düşmen topluyorsun onur laflarına dikkaet et artık. sayın admınler4 artık bu konuyu kileyın. onurun korkaklığı yüzüünden diğer arkadaşlarda banlanmasın. 170 lik saxo ötesi yok evde kalmış.

Adam geçersin diye diyor zaten 60-200 denemesi olupta videosu çekilip foruma koyulunca huzura mı ereceksin?

irf@n07
14-11-2009, 18:58
erdinc abi hepimizin tanısma sebebi honda degil mi onurun bizim ortamımıza girme sebibi de hondaydı... zamanında gece gunduz gezip yiyip icmediniz mi ? abi kardes gibi gezerken tek sorun gecmek gecilmek mi ? neden bu kadar fanatik lik yarıs öncesi konusulan 60 - 170 di ne kadar adeletli bu tartısılır ama yarıstan önce konusulan buydu... sence gerek warmı abi bu kadar tartısmaya onur buyutmenin bi anlamı warmı ? ... bu kadar uzatmayın erdinc abi onur... b.ku cıkmasın bu işin... o kadar yedik ictik muhabbetimiz war ... bu işi artık kendi aramızda halledelim abicim onurcum... bu kadar fanatiklige gerek yok ben yıllardır honda asıgıyım halade öle ama gittim vts aldım.. vts aldım die diger markalara b.k atmıorum kısacası gerek warmı abi bu kadar fanatiklige...

Agent
14-11-2009, 19:01
ötesi sadece 118 hp lik saxo ve 106 .200'e kadar v-tec arkada :heyoo:

O şanzımanla anca yokuş aşağı murat 131 le yarışır o onlarda 4 ileri ;)

Ahmet_28
14-11-2009, 19:04
O şanzımanla anca yokuş aşağı murat 131 le yarışır o onlarda 4 ileri ;)

bilgin varsada bu sözlerle cehalete düşürüyon kendini.kıyasladığın arabaya bak

ama sende haklısın nasıl olurda 118 hp lik araba 160 hp lik bi aracı arkasından sürükler

TR_UnCu
14-11-2009, 19:06
bilgin varsada bu sözlerle cehalete düşürüyon kendini.kıyasladığın arabaya bak

ama sende haklısın nasıl olurda 118 hp lik araba 160 hp lik bi aracı arkasından sürükler

118 hp 920 kılo 160 hp 1150 kılo gıbı :)

dragon07
14-11-2009, 19:07
tek söylicegim yakışmıyor...konu amacını astı bence ;)

Ahmet_28
14-11-2009, 19:09
118 hp 920 kılo 160 hp 1150 kılo gıbı :)

o zaman denemeyecekler.sen 950 ben 1150 kg 200 kg fazlam var diyorlar ama 42 hp fazlam var diyen yok hiç

CeM öZeR
14-11-2009, 19:09
o zaman denemeyecekler.sen 950 ben 1150 kg 200 kg fazlam var diyorlar ama 42 hp fazlam var diyen yok hiç

iş vtec açmaya gelince booo bammmmmmm ta ta ta :hahaha:

Agent
14-11-2009, 19:12
Madem cehalletten bahediyorsun benım ne amaçla yazdıgımı anlamadın soyle!

Standar şanzumanları ile sonuç ne olur? VTI & Saxo veya 106 ?

MertS
14-11-2009, 19:13
çok gereksiz uzamış,ne citroenm ne pug um var nede hondam.
ama çok boş konuşanlar var,mantıksız tutarsız..gider yapmalar bilmemne.
yazık

dragon07
14-11-2009, 19:15
cem konuyu 23 kişi okuyor :D

dragon07, acken, Agent, Ahmet_28, Antalyalogy, buraek4, cem, CeM öZeR, CGTY, clioo, deniz, feith, gökh@n_gr, MertS, ranthor, seko, selimcanm, serdar_07, TR_UnCu, Tugral, tunceR, ugurbora, vayic

Ahmet_28
14-11-2009, 19:15
ya bu kısa şanzumana fazla takılmayın bence.bende filtre egsozlu 106 vardı chipli kısalı arabayla yuruyordum.top speed 230 u gayet rahat sıkılmadan görüyordu

TR_UnCu
14-11-2009, 19:16
iş vtec açmaya gelince booo bammmmmmm ta ta ta :hahaha:
gtı ı vtec gectıgı ıcınde bu yazı normal tabı :)

mad_max1978
14-11-2009, 19:18
valla dolu dolu hepsini okudum.altı üstü bi araba için nerdeyse cinayet işlenecek.çok üzücü gerçekten.

Agent
Demekki burda başka birşey değilmi hocam? Siz hala benı anlamadınız burda ınsanları salak yerıne koymaya çalışan 170 topspeed olan saxoya bınen arkadaşa sözüm. Madem 170e kadar video konuyo çıksın denesın birde 200 ustu videosunu ızleyelım ;)

yiit
maşallah onur len güzel oldu araba iyice

CeM öZeR
14-11-2009, 19:19
gtı ı vtec gectıgı ıcınde bu yazı normal tabı :)

Benim aracımdan mı bahsediyorsun gtı diye? Bekleyin bi kaç gün içinde 38 VA plaka VTI'ı bir daha delip videosunu koycam.

Ahmet_28
14-11-2009, 19:22
Benim aracımdan mı bahsediyorsun gtı diye? Bekleyin bi kaç gün içinde 38 VA plaka VTI'ı bir daha delip videosunu koycam.

yaw gti olsunda ne olursa olsun cem :D bekliyoruz videoları

deniz
14-11-2009, 19:23
arkadaslar yanlızca bu konuda degıl , her zaman drag ,rol konularında bu tarz konusmalar oluyor gercekten anlamıyorum nasıl oluyorda bırbırınızı bu tarz seyler ıcın kırıyorsunuz gercekten yazık,degmez.

akucukdogan
14-11-2009, 19:26

Ben ne GTI sahibiyim nede VTI... Fakat senin şu yazından çok fazla rahatsız oldum... Geçtin diyelim videosunuda koydun değecek mi yaptığın işe ?

Nedir bu hırs hiç anlamıyorum insanları yahu...

CeM öZeR
14-11-2009, 19:28
Ben ne GTI sahibiyim nede VTI... Fakat senin şu yazından çok fazla rahatsız oldum... Geçtin diyelim videosunuda koydun değecek mi yaptığın işe ?

Nedir bu hırs hiç anlamıyorum insanları yahu...

Bende arkadaşın GTI yani hothatch gibi bir aracı bu 3 harfin bir araya gelip uyum gösterdiği en güzel kelimeyi genel alarak konuşmasına ayar oldum.

TR_UnCu
14-11-2009, 19:30
Bende arkadaşın GTI yani hothatch gibi bir aracı bu 3 harfin bir araya gelip uyum gösterdiği en güzel kelimeyi genel alarak konuşmasına ayar oldum.

stock vtec stock golf 3 gtı ı gecıyor napalım sımdı?

akucukdogan
14-11-2009, 19:31
Peki o arkadaş öyle yaptı diye senin bu şekilde karşılık vermen doğru mu ? :)

Yanlış anlama sadece soruyorum ;)

CeM öZeR
14-11-2009, 19:31
stock vtec stock golf 3 gtı ı gecıyor napalım sımdı?

O zaman laf atıyomuş gibi değil güzellikle söylersin olur biter.Stock'a stock geçer lafım yok.

serdar_07
14-11-2009, 19:35
Mantık felan kalmadı ki sayfalardır beyni sulandı milletin...

vallahi öle oldu yaa yazık bi araba yüzünden düşülen hallere bak bende 1.6 ies var ben ne yapayım hahahahah :hahaha::hahaha:

serdar_07
14-11-2009, 19:36
erdinc abi hepimizin tanısma sebebi honda degil mi onurun bizim ortamımıza girme sebibi de hondaydı... zamanında gece gunduz gezip yiyip icmediniz mi ? abi kardes gibi gezerken tek sorun gecmek gecilmek mi ? neden bu kadar fanatik lik yarıs öncesi konusulan 60 - 170 di ne kadar adeletli bu tartısılır ama yarıstan önce konusulan buydu... sence gerek warmı abi bu kadar tartısmaya onur buyutmenin bi anlamı warmı ? ... bu kadar uzatmayın erdinc abi onur... b.ku cıkmasın bu işin... o kadar yedik ictik muhabbetimiz war ... bu işi artık kendi aramızda halledelim abicim onurcum... bu kadar fanatiklige gerek yok ben yıllardır honda asıgıyım halade öle ama gittim vts aldım.. vts aldım die diger markalara b.k atmıorum kısacası gerek warmı abi bu kadar fanatiklige...

:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:

Demir
14-11-2009, 20:07
Kazasız,belasız Onur...

emretorlak
14-11-2009, 20:08
Bu bahsi geçen arabaların alayı en geç 2 sene içinde satılır

Sadece yaşanan kırgınlıklar kalır

Bülent76
14-11-2009, 20:14
valla dolu dolu hepsini okudum.altı üstü bi araba için nerdeyse cinayet işlenecek.çok üzücü gerçekten.

Kesinlikle katılıyorum, baştan sona tüm konuyu okudum, bazı arkadaşların yazış tarzlarına gerçekten inanamıyorum. Üstüne üstlük bir de tehditler:confused::confused::confused:

elpadre
14-11-2009, 20:25
beyler öncelıkle sakin olalım ortamı germeye gerek yok gecen gecmıs gecılen gecılmıs yanı bosve verız bız konu hakkında yorum yazalım masallah dıyelım gecelım yanıı

32FT430
14-11-2009, 20:26
Adam geçersin diye diyor zaten 60-200 denemesi olupta videosu çekilip foruma koyulunca huzura mı ereceksin?

cem abi sen niye parlıyon şimdi :D

32FT430
14-11-2009, 20:27

toyota corolla 4age motorlarını ne çabuk unutuyorsunuz.tartışmanın en kötü noktası bu işte.MARKA fanatikliği.iyice araştırın ondan sonra yazın.

bluetop > 124 bg 16v
blacktop > 165 bg 20v
silver top > 160-162 20v
redtop > 134 bg 16v

hepsinin hacmi 1.6

90'lı yılların motorları bunlar :icon_tup:

feRRo
14-11-2009, 20:27
araçlara masallah..bide 5 sonunan kadar deneseydiniz keşke 60/210 falan..saxo nun bittigi yere kadar yürünseydi 2 sekildede ortaya çıksaydı sonuç..13/61 le 210 5 kesici yapıyordum hiç sıkıntısız 4 ü bitirdigi gibi 5de bitiriyodu araç yani 5 sonuna kadar yürünebilir yada 200gibi bitebilir bölece meraklar giderilir diye düşünüyorum..

bide saxo 2.vites 4.500 civarında oluyo vti nerde bastı 33 sayfayı okuyamadım:Dvtec açıkmıydı 60ta gazlarken yoksa vtec altımı__?

CGTY
14-11-2009, 20:43
Stock'a stock geçer lafım yok.

Stock'a stock geçiyorsa,eş speclerdeki Vti ne yapar peki ?

gökan
14-11-2009, 20:54
amma uzattınız yahu nebu ya alt tarafı ıkı araba ıcın hay bu rollıngınınde dragınında

32FT430
14-11-2009, 20:54

yorumları baştan sona okudumda erdinç abi ve birçok kişi haklı.bazı arkadaşlar koyu fanatiklik yapmışlar orası yanlış olabilir ama.onur abi madem rs'e geçileceğini biliyorduda niye 5.vitese kadar denedi ? vti'ada geçileceğini biliyorda neden 4.vitese kadar işte sorun burda.erdinç abi kabul ettim diyor ama onur abide erdinç abinin teklifini kabul etmiyor karmaşıklık burda.sonuçta antalya'Nın TechTurkey üyeleriyiz aramızda geçmek geçilmek konusu yanlış.ama erdinç abi'ninde teklifini kabul etmesi lazım onur abinin.sonuçta erdinç abi onu kırmamış ve kabul etmiş.şimdi onur abi neden istemiyor.dostluk kazanıcak sonuçta.sen beni geçtin öldürücem seni gibi bir iddiada yok.maksat araçlar denensin zevk alınsın.

serdar_07
14-11-2009, 20:58
ya vtı inin geçtiği bi video konulunca mı kapanacak bu konu ??????

cheers
14-11-2009, 21:03
ya bişey dicem antalyalılar neden 190 a kadar basıyor :D

190 dan sonra club'a gidiyoruz :D

32FT430
14-11-2009, 21:04
ya vtı inin geçtiği bi video konulunca mı kapanacak bu konu ??????

yazıların çoğu gırgır zaten serdar abi.sonuçta antalya'nın ciğerli arabaları ikiside.geçmek geçilmek bu kadar mesele olmasaydı keşke :(

FakirAli
14-11-2009, 21:04
Peki..

azhuzauhzahuazuh ciddi güldüm çok boş konuşuyorsun 160 hp üstü fln... ayrıca şu kibrit kutusu fln demişin inan hala şoktayım antalyaya gel bin benım arabama uçak bileti paranı vericem.. Bİ YAĞ DAMLASI BUL bitane içinden ses bul tekrar konusalım... 106 ya kibrit kutusu diyosun ama en azından viraj alabiliyor.. vtec gibi ilk dönüşte 360 çizmiyo :D :) niyetim vteci boklamak değil oda çok güzel bi araba ama 106 yada laf söletmem.. konu çok saptı ya hakkaten ben bile sapıttım :) bu konu kitlensin bence..

fatiii
14-11-2009, 21:06
bende zaten onu diyorum dene kurtul baska türlü kurtulamassın :)

vtec im vardı sattım 34 dag 10 plakalı kırmızı 98 model vtec ;)

vtec hic bi zaman atmosferik araba tadı vermedi bana herzaman sölerim kaliteli güzel araba ama turbolu arac sürüyomus gibi atmosferik arabaya binilmez,benim hosuma gitmedi sattım:icon_tup:

ben sana vtec actı yada acmadı dedi demedim zaten genelde hep ole olur dedim..

sen vtec actı acmadı degilde uzuna gidelim diyen taraftasın:icon_tup:

bilmiorum kullandın mı ama sürüş zevki emın ol çok güzel saxom da oldu 106 ımda kız arkadşımı bındırdğim zaman soruyodu bu tangırtı yı tungurtuyu dışardan duymuylar demı dıye alt devir istıyosan ona göre yapıp bıneceksn bunun için malzeme üretmiş adamlar ama yok ben para harcayamam dıyosan da 106 ya saxo ya bıneceksın bu iş böle dir

;)

asıl parası olmıyan 106 yada saxoya binemez :)

vtec den önce saxo2 vts m olmasa belki vtec in sürüsü hosuma giderdi ama alt devirler beni sarmadı tekrar acıklama yapamıycam önceki mesajlarımı oku o sekilde yorum yap 1 tane mesajı okuyup alıntı yapıp yorum yapma ;)..

artı madem bu kadar iyileştirebiliyosun alt devirleri bi yapta 106 yla 2 bin devir bi basalım(wolrath ı saygıyla anıyorum :D )

CGTY
14-11-2009, 21:10
yorumları baştan sona okudumda erdinç abi ve birçok kişi haklı.bazı arkadaşlar koyu fanatiklik yapmışlar orası yanlış olabilir ama.onur abi madem rs'e geçileceğini biliyorduda niye 5.vitese kadar denedi ? vti'ada geçileceğini biliyorda neden 4.vitese kadar işte sorun burda.erdinç abi kabul ettim diyor ama onur abide erdinç abinin teklifini kabul etmiyor karmaşıklık burda.sonuçta antalya'Nın TechTurkey üyeleriyiz aramızda geçmek geçilmek konusu yanlış.ama erdinç abi'ninde teklifini kabul etmesi lazım onur abinin.sonuçta erdinç abi onu kırmamış ve kabul etmiş.şimdi onur abi neden istemiyor.dostluk kazanıcak sonuçta.sen beni geçtin öldürücem seni gibi bir iddiada yok.maksat araçlar denensin zevk alınsın.

Yalnız ben Golf Mk3 ile Vti´dan bahsediyorum. :)

gökan
14-11-2009, 21:10
106 saxo alt devır gercekten mukemmel ;)

Pug
14-11-2009, 21:20
190 dan sonra club'a gidiyoruz :D

Bro sen dur eglence senin icin 190'dan sonra basliyor :D:D:D

Pug
14-11-2009, 21:25
ya bu kısa şanzumana fazla takılmayın bence.bende filtre egsozlu 106 vardı chipli kısalı arabayla yuruyordum.top speed 230 u gayet rahat sıkılmadan görüyordu

yok oyle bir dunya ..

TR_UnCu
14-11-2009, 21:27
azhuzauhzahuazuh ciddi güldüm çok boş konuşuyorsun 160 hp üstü fln... ayrıca şu kibrit kutusu fln demişin inan hala şoktayım antalyaya gel bin benım arabama uçak bileti paranı vericem.. Bİ YAĞ DAMLASI BUL bitane içinden ses bul tekrar konusalım... 106 ya kibrit kutusu diyosun ama en azından viraj alabiliyor.. vtec gibi ilk dönüşte 360 çizmiyo :D :) niyetim vteci boklamak değil oda çok güzel bi araba ama 106 yada laf söletmem.. konu çok saptı ya hakkaten ben bile sapıttım :) bu konu kitlensin bence..

vtecmı 360 donuyormus :) gelde bızde senı bı vtece bındırelım onun yaptıgı suratte aynı yerı don yada aynı hareketı yapta bakalım yasıyor olacakmısın ;)

gökan
14-11-2009, 21:30
vtecmı 360 donuyormus :) gelde bızde senı bı vtece bındırelım onun yaptıgı suratte aynı yerı don yada aynı hareketı yapta bakalım yasıyor olacakmısın ;)

olay cok carpıtıldı sımdı suspansıyonada gırerız beyler ıkı aracta turkıyede sayılı araclardan hem 106 hem vtec ıkısıde basarılı araclar hala neyın sidik yarıştrması anlamadım

Ahmet_28
14-11-2009, 21:32
yok oyle bir dunya ..

senin araban gitmiyorsa kendi adına konuşabilirsin yada bizim dünyamızdan uzaklarda olabilirsin

herhalde stock 106 ile 230 u gören bi ben değilim eminim bi çok kişi vardır

SONE-R
gider yapan yapana.... :) bol giderler efenim...

devilboy
yaa agent arkadaşım sen nekadar boş konuşmuşsun öyle yaa kusura bakma ama yok 96 yok 160 hp gördünmü gereksiz şeyler bunlar boşver sen yağ atıyormuş şöyleymiş gel gösterim sana gram yağ atma varmı ses gelen bi yeri olursa arabayı sana hediye edim 1.86 boyum 125 kiloyum ben dahil artı 4 kişinin sığdığı arabaya kibrit kutusu demek saçmalık olur ya sen hiç bilmeden konuşuyorsun yada dalga geçiyorsun bizimle arkadaşım yapma etme

Pug
14-11-2009, 21:48
senin araban gitmiyorsa kendi adına konuşabilirsin yada bizim dünyamızdan uzaklarda olabilirsin

herhalde stock 106 ile 230 u gören bi ben değilim eminim bi çok kişi vardır

Evet benim arabam gitmiyordu yaa :) Lanet olsun ..
Bir yanda filtre - egzoz , diger yanda kisa - chip .. boyle birseyi mantigin aliyor mu senin ..

+ Standar chipsiz bir 106 nin yokus asagi da olsa neresi olursa olsun 220 KM'yi gecme bir olasiligi yok ben buna inanmiyorum .. Standartta 7250 RPM'de kesiciye dusen 106 , 220 KM hizda takili kalmisken .. Ne 230'undan bahsediliyor .. Ha benimde bildigim bir 106 son suratte ibreyi orjinal sanzimanla ve chip'i yokken digital km saatinin oraya indiriyordu .. Ama neden km okuyucusu bozuktu .. ;) Uyanalim bu ruyadan gercekci olun.106 biniyoruz dige goklere cikarmaya gerek yok .. Mutevazi olalim.

FakirAli
14-11-2009, 21:52

evet coiloverini koni amortisörlerini takarsan anca adam oluyo işte biraz.. tamam bunları taktıktan sonra 180 derece donuversin uhzahuzahua... şaka bi yana bu bahsettiklerimiz 106 da orjinal amortisorleri olsun gene kıçı başı oynamıyor.. ki 106 ya koy bakalım spor amortisör öne arkaya torsiyonuda birazcık indir, ikisinide 200 le bi viraja sok bakalım civic kaçıncı taklasını atıyor acaba.. bana bunu açıkla rica ediyorum:

http://www.youtube.com/watch?v=kK-hprvTNf8
(umarım ingilizcen vardır)

su videonun başlığını oku içindeki arabalara bak ondan sonra bi daha yorum yap :) 106 gti virajda ciddi bi arabadır lütfen civic'miş fln felan geçin o işleri..

Ahmet_28
14-11-2009, 21:52
Bir yanda filtre - egzoz , diger yanda kisa - chip .. boyle birseyi mantigin aliyor mu senin ..

tm senle sidik yarışına girecek değilim.arabada yeterki chip ve kısa olsun alayının içinden geçer.senin mantığında bu herhalde ;)

Pug
14-11-2009, 21:55
Herkezin kendi dogrusu var .. Alice harikalar diyarindayiz haberimiz yok :D

CeM öZeR
14-11-2009, 21:59

Merak etme eşit speclerde ki 38 VA plaka vti la salı günü mü neyse arkadaşın ne zaman keyfi ererse deniycem videomuda koyarım.Gelsin geçebiliyosa geçsin. Aracında 4-1 dc headers,komple düz boru egzoz,sonda borla susturucu,short shift,aem V2 var.Headerstan(VTI headers takmadan) önce bende chip ve headers yokken geçtim yine geçerim.Eğer takıldığınız konu buysa...

ERDINC-VTI07
14-11-2009, 22:12
hay sç...cam böle işe işin konusu 60-200 den gitti honda pejo çatışmasına. uzatmayın onur denerse heres görcek. denemessede kimse göremıcek. onur korkaklığıyla kalacak bende onurun çamurluk farkıyla kalcak. ama bu videoya hala sağlıklı olan demıyorum. uzatmayalım herkez kendi işine baksın biz halledecez aramızda. tatlı yada acıı

CGTY
14-11-2009, 22:13
Merak etme eşit speclerde ki 38 VA plaka vti la salı günü mü neyse arkadaşın ne zaman keyfi ererse deniycem videomuda koyarım.Gelsin geçebiliyosa geçsin. Aracında 4-1 dc headers,komple düz boru egzoz,sonda borla susturucu,short shift,aem V2 var.Headerstan(VTI headers takmadan) önce bende chip ve headers yokken geçtim yine geçerim.Eğer takıldığınız konu buysa...

Neden 38 VA plakalı aracı tek bir kıstas olarak görüyorsun ?

gökan
14-11-2009, 22:16
ranthor okuyor kaç kişşi banlııcak acaba:)

CeM öZeR
14-11-2009, 22:20
Neden 38 VA plakalı aracı tek bir kıstas olarak görüyorsun ?

Kayseride bir elin parmağını bulmayacak kadar VTI var bu yeterli bir cevap sanırım.Bir de eski plakası 34 BAR olan kırmızı hatchback şu an ki 38 VH plaka var denemeye fırsatım olursa onunlada dener koyarım.VA'yla eski BAR plaka yani şu an ki VH plakanın arası 1 boy farkediyor.O da VH'nin baskı balatası yenilendi onun için.Bu arada VA plaka olan lacivertte hatchback.Kayseri il sınırlarında tanıdığınız ettiğiniz varsa siz yönlendirin ben seve seve denerim.Zaten deneyecek araba bulamıyorum bi hayli sıkıldım.Takıntılı adam değilim geçtim geçildim diye.Denerim farketmez...

CGTY
14-11-2009, 22:24
Kayseride bir elin parmağını bulmayacak kadar VTI var bu yeterli bir cevap sanırım.Bir de eski plakası 34 BAR olan kırmızı hatchback şu an ki 38 VH plaka var denemeye fırsatım olursa onunlada dener koyarım.VA'yla eski BAR plaka yani şu an ki VH plakanın arası 1 boy farkediyor.O da VH'nin baskı balatası yenilendi onun için.Bu arada VA plaka olan lacivertte hatchback.Kayseri il sınırlarında tanıdığınız ettiğiniz varsa siz yönlendirin ben seve seve denerim.Zaten deneyecek araba bulamıyorum bi hayli sıkıldım.Takıntılı adam değilim geçtim geçildim diye.Denerim farketmez...

Evet , Hiç de takıntılı bir adam değilsin...

bkz.

Bekleyin bi kaç gün içinde 38 VA plaka VTI'ı bir daha delip videosunu koycam.

ERDINC-VTI07
14-11-2009, 22:25
onursoytam

Otomobil: V T S

Alıntı:
ERDİNÇ-VTİ07´isimli üyeden Alıntı
Ok ama 60-18o değil 60- senın kesici devrin benm arabamda 4. Vites 175de kesiyo 5. Vitesi kullanmazsak ayıp olur küser bize sonra

tamam 4.vites te kim önde kesiciye girerse bırakırız, benim arabamda 170 te kesiciye giriyor ,baktık başa baş gidiyoruz 5 e at devamm oke midir

CeM öZeR
14-11-2009, 22:25
Evet , Hiç de takıntılı bir adam değilsin...

bkz.

Bi anlık sinir :D Arkadaş ayar etti ama nabıyım gti diyince ezilme duygusu hissettim.Geçilmeden geçilmiş durumuna düşmüş gibi.Neyse sağlık olsun.Kardeşliğimiz bozulmasın. :)

CGTY
14-11-2009, 22:27
Bi anlık sinir :D Arkadaş ayar etti ama nabıyım gti diyince ezilme duygusu hissettim.Geçilmeden geçilmiş durumuna düşmüş gibi.Neyse sağlık olsun.Kardeşliğimiz bozulmasın. :)

:)
10krktr

TR_UnCu
14-11-2009, 22:36
evet coiloverini koni amortisörlerini takarsan anca adam oluyo işte biraz.. tamam bunları taktıktan sonra 180 derece donuversin uhzahuzahua... şaka bi yana bu bahsettiklerimiz 106 da orjinal amortisorleri olsun gene kıçı başı oynamıyor.. ki 106 ya koy bakalım spor amortisör öne arkaya torsiyonuda birazcık indir, ikisinide 200 le bi viraja sok bakalım civic kaçıncı taklasını atıyor acaba.. bana bunu açıkla rica ediyorum:

http://www.youtube.com/watch?v=kK-hprvTNf8
(umarım ingilizcen vardır)

su videonun başlığını oku içindeki arabalara bak ondan sonra bi daha yorum yap :) 106 gti virajda ciddi bi arabadır lütfen civic'miş fln felan geçin o işleri..

antalyada olmasaydın cıkardık senle bı vıraj donerdık :) ogretırdım sana nasıl donuluomus gıbı seylerı,yerın dıbıne soktun be vtecı yol tutusta :D konılı yaylı vtec eh bıraz duzgunmus vay vay :D

Cihan Çizmeci
14-11-2009, 22:37

+ Standar chipsiz bir 106 nin yokus asagi da olsa neresi olursa olsun 220 KM'yi gecme bir olasiligi yok ben buna inanmiyorum .. Standartta 7250 RPM'de kesiciye dusen 106 , 220 KM hizda takili kalmisken .. Ne 230'undan bahsediliyor .. Ha benimde bildigim bir 106 son suratte ibreyi orjinal sanzimanla ve chip'i yokken digital km saatinin oraya indiriyordu .. Ama neden km okuyucusu bozuktu .. ;) Uyanalim bu ruyadan gercekci olun.106 biniyoruz dige goklere cikarmaya gerek yok .. Mutevazi olalim.

+ 41 PE 411...7.250 kesiciyle yani chipsiz bi 106 ile stockken 230 diye bişey yok.He olmaz mı olur ama kesinlikle sapma vardır...He sonradan yapılmaz mı?Tabiki yapılır bendeki speclerle "EH" 'de bilirki 2.35 indirdik birlikte.

Ama PUG'ında dediği gibi stockken yok öle bi aşk

Cihan Çizmeci
14-11-2009, 22:41
antalyada olmasaydın cıkardık senle bı vıraj donerdık :) ogretırdım sana nasıl donuluomus gıbı seylerı,yerın dıbıne soktun be vtecı yol tutusta :D konılı yaylı vtec eh bıraz duzgunmus vay vay :D

Bu arada arkadaşım ben ne Gti nede başka bişey fanatiğiyim.Hatta şunuda belirtiyim 106 Gti kullanısıyım Vti Si ve EP3 aşığıyım.Ama 106'nın verdiği tat onlardan çok ayrı olduğu için 106 gti binicisiyim.

Şunu çok emin olarak ve kesin + net bi şikilde söliyim sana.Hiçbir şekilde stockken bir Vti'ın bir 106 gti ile yol tutuşlarını bir tutmayı bırak yakından bile geçiremezsin..

Ha dersenki çok biliyorsun onada çözüm bulunur.Ben bimiyorsam dünyanın en usta insanlarıda bilmiyor dersen 99 senesinde yapılan dünyada (Dikkatini çekerim) Dünyada diyorum en hızlı viraja girebilen sürüşü en kuvvetli 2. otomobil seçildi Ferrari'nin bir modelinden sonra.O testte Super Carlar dahil dünyadaki tüm spor otomobiller vardı bunuda belirtiyim istersen videoda paylaşırım...

TR_UnCu
14-11-2009, 22:45
Bu arada arkadaşım ben ne Gti nede başka bişey fanatiğiyim.Hatta şunuda belirtiyim 106 Gti kullanısıyım Vti Si ve EP3 aşığıyım.Ama 106'nın verdiği tat onlardan çok ayrı olduğu için 106 gti binicisiyim.

Şunu çok emin ve kedin + net bi şikilde söliyim sana.Hiçbir şekilde stockken bir Vti'ın bir 106 gti ile yol tutuşlarını bir tutmayı bırak yakından bile geçiremezsin..

Ha dersenki çok biliyorsun onada çözüm bulunur.Ben bimiyorsam dünyanın en usta insanlarıda bilmiyor dersen 99 senesinde yapılan dünyada (Dikkatini çekerim) Dünyada diyorum en hızlı viraja girebilen sürüşü en kuvvetli 2. otomobil seçildi Ferrari'nin bir modelinden sonra.O testte Super Carlar dahil dünyadaki tüm spor otomobiller vardı bunuda belirtiyim istersen videoda paylaşırım...
ıyı bılırım merak etme zırcahıl sandınız galıba. senın o bıldıgını ben unutalı cok oldu.ama gelıpte coıllı yok konılı vtec eh bıraz tutar denırse onada ıtıraz eder cekemezlık var derım kımse kusura bakmasın,sonunda 10 lıra verıp bende alıcam bı 106 nasılsa 94 honda parasına dolu ortada :)

CGTY
14-11-2009, 22:52
Yahu bu forumda ne çok King var ya. :o

"Senin bildiklerini unutalı çok oldu.
Hayal ettiklerini yaşıyorum.
Sen giderken ben dönüyodum..." triplerinde gezinenler çok çıktı son zamanlarda...

TR_UnCu
14-11-2009, 22:56
Yahu bu forumda ne çok King var ya. :o

"Senin bildiklerini unutalı çok oldu.
Hayal ettiklerini yaşıyorum.
Sen giderken ben dönüyodum..." triplerinde gezinenler çok çıktı son zamanlarda...

ben sana o yazdıklarımı kanıtlarım merak etme sonra aa harbıden dersın ;)

Low-Rider
14-11-2009, 22:57
36sayfa bir deneme için yeterli sanırım..