Orijinalini görmek için tıklayınız : Saxo vts onur soytam & honda vtec vtı, erdinç-vti07
onursoytam
14-11-2009, 01:16
Arkadaşlar çok zevkli deneme yaptık. hiç sorunsuz, Her iki tarafta 60/170 hız konusunda anlaşarak denenmiştir.
Denemeler de 4.Vites 170 i ilk önde gören gaz kesiyor ve yarışı kazanmış oluyor, ona göre yorumlarınızı yapınız lütfen
Her iki video dada SAXO VTS önde girmiştir...ve devam etmeden bırakılmıştır.
İkinci video da köprüye gelmeden SAXO VTS yarım boy önde 170 te kesiciye girmiştir.bırakılmıştır.
SPEC LER..
SAXO VTS : Hava filitresi + 51 lik ara borular Egzost + Çip + Kısa :icon_tup: 170 te kesici
Honda Vtec : Hava filitresi + 51 lik ara borular egzost + Headers + Kısa :icon_tup: 175 te kesici
http://videos.streetfire.net/video/VTS-Beyaz-VTI_719265.htm
arkadaşlar daha yakın gittiğimiz diğer video da yarın eklenicektir...
Bulut Y.
14-11-2009, 01:20
Canlı izledik Eğlenceli bi geceydi Araçlara Maşallah..
onur sen kaçta kesiciye giriyosun ? 170 mi :S
onursoytam
14-11-2009, 01:23
onur sen kaçta kesiciye giriyosun ? 170 mi :S
eet kanka 170 te kesiciye giriyorum
hahahahahahahahahahaha.....onur helal olsun sanada arabanada....o kadar cok konusuldukı hele ki agent nickli drift box kişilikli bi arkadaş vardı 3 boy geçer vti dıyodu ....gerçi videoyu ızleyınce ya bu vti yurumuyo der yada bşka bişey der artık dicek laf bulur drift box...
tekrar helal olsun guzel yuruyen araba kendını bellı edıyo
Bulut Y.
14-11-2009, 01:24
şanzıman ne vardı saxoda ?
onursoytam
14-11-2009, 01:25
şanzıman ne vardı saxoda ?
13/61 kardeşim
maşallah araçlara , video çekilen yerde iyimiş tam videoluk :D
onursoytam
14-11-2009, 01:26
evet özellik le orayı seçtik :D
Bulut Y.
mekan süperdi ya :D
depresif
eline sağlık güzel video olmuş :)
onursoytam
14-11-2009, 01:27
vtec de sorun var :D
ahahahhahaha
ben agent in yorumunu bekliyorum :D
onursoytam
14-11-2009, 01:29
ben agent in yorumunu bekliyorum :D
bende :D :hahaha:
Eray Yümsel
14-11-2009, 01:29
maşallah onur
onursoytam
14-11-2009, 01:31
maşallah onur
eyvallah ustacım
_muhaRRem
14-11-2009, 01:40
eğer sonradan karşı taraftan tezat bir video çıkmayacaksa.. saxoya tebrikler..
Kısalı rolling VTI ın sonu olmuş..
onursoytam
14-11-2009, 01:42
eğer sonradan karşı taraftan tezat bir video çıkmayacaksa.. saxoya tebrikler..
Kısalı rolling VTI ın sonu olmuş..
muharrem cim erdinç abide girecektir siteye oda yazacaktır 60/170 arası basıldı 170 te bırakılcak dedik her iki tarafta bıraktı
vti açamamış kendini. feyk.
170 kesici yani 5. viteste arac 170 de mi kesiciye giriyor yoksa benmi yanlış anladım?
Bulut Y.
14-11-2009, 01:48
170 kesici yani 5. viteste arac 170 de mi kesiciye giriyor yoksa benmi yanlış anladım?
gayet dogru anlamıssın usta :D
vtec nasıl 175 te kesıyo 5. vıteste onu anlamadım ben
onursoytam
14-11-2009, 01:50
4.vites te kesiciye giriyor
bnde onu soracaktım onur...olm 170 de kesiciye giren saxo da omrumde duymadım hee..13 61 7250 devır de 39 dişli setiyle 190 38 dişli setiyle 193-4 falan yapması lazım snde bide chip var 8bın cevırıyosan 200u ındırmen lazım
edit:heee sen 4.vites kesiciden bahsedıosun anladım şimdi :D:D:D:D bnde diom nası bıter 5 vites 170 de dıye 12 60 taksan o kadar kısa deil :D
gayet dogru anlamıssın usta :D
5de 170 kesicinin olmasının imkanı yok. 13\61 190 da durur resmen tın tın gider 200 lere 170 imkanı yok 4 sonudur hesap zımbırtısını bulsam tam değerlerini yazıcam bende.
onursoytam
14-11-2009, 01:51
vtec nasıl 175 te kesıyo 5. vıteste onu anlamadım ben
4.vites te kesiciye giriyor.
ya bişey dicem antalyalılar neden 190 a kadar basıyor :D
tamam şimdi aklımda oturdu :D bnde dıom nası 170 olur dıye öyle bi şanzuman 10 60 falan olması lazım :D
4.vites te kesiciye giriyor.
kardeş aracın güzel yürümüş maşallah .. istanbulda olmanı isterdim güzel deneme olurdu seninle
onursoytam
14-11-2009, 01:56
kardeş aracın güzel yürümüş maşallah .. istanbulda olmanı isterdim güzel deneme olurdu seninle
eet yusuf bende seninle denemek isterdim, yolumuz düşerse haberleşiriz kardeşim
eet yusuf bende seninle denemek isterdim, yolumuz düşerse haberleşiriz kardeşim
senin ayarında yürüyen varsa bildiğin istanbulda ben deneyeyim onunla
onursoytam
14-11-2009, 01:58
ya bişey dicem antalyalılar neden 190 a kadar basıyor :D
kanka benim şanzuman buna el veriyor :)
onursoytam
14-11-2009, 01:59
yok yusuf olsa veya olursa haberleşiriz
deneyelim yusufum :D
abi arabayı 900kiloya düşürüp piston egzantirk girersem motora deneriz abi neden denemeyelim ayıpsın :D
onursoytam
14-11-2009, 02:02
heh bak yusuf talip var, bi deneyin kardeşim :)
heh bak yusuf talip var, bi deneyin kardeşim :)
gökiyle aynı gidiyorum diosan deniyeyim tabi nedemek ama önce bir isteğim olacak, sıkı giden bir typerla dene geç sona ben deneyeyim gökiyle :)
gökiyle aynı gidiyorum diosan deniyeyim tabi nedemek ama önce bir isteğim olacak, sıkı giden bir typerla dene geç sona ben deneyeyim gökiyle :)
zd yoluna kurban olsun yusufum gece gece sana sarım dedim :D
_muhaRRem
14-11-2009, 02:06
bende kesici yazınca orada 170-175km araçların son hızları sandım yaa :)
onursoytam
14-11-2009, 02:08
dostum EP3 typer ilede denemem oldu typer 2 kişi sadece filitre var
ben tek kişi 60 ta bastık aynı şekilde benim dört bitti bıraktık yarım boy önündeydim ilk bastığımızda bir boy oluyordu sonra yarım boy ile bitiyordu 170 lere kadar ama buyur sen bide göki kankam ile bi deneme yap bakalım ne olucak
onursoytam
14-11-2009, 02:09
bende kesici yazınca orada 170-175km araçların son hızları sandım yaa :)
yok değil yukardad belirttim 4.vites bitimi idi
evet ep3 squad nerdesiniz :)
_muhaRRem
14-11-2009, 02:11
gökiyle hiçbir b16 cıvıc vtı denemesine gerek bile yok..
alpergti
14-11-2009, 02:12
araçlara maşallah alp 36 artık antalyada müsait olursanız bi deneyin;)
onursoytam
14-11-2009, 02:13
evet bu gece aracın yeni sahibi ile tanışma fırsatımız oldu, antalya mıza hayırlı olsun güzel bi zamanda deneme fırsatımız olabilir
bende istanbulda deneyecek 106&saxo bulamıyorum
_muhaRRem
14-11-2009, 02:14
dostum EP3 typer ilede denemem oldu typer 2 kişi sadece filitre var
ben tek kişi 60 ta bastık aynı şekilde benim dört bitti bıraktık yarım boy önündeydim ilk bastığımızda bir boy oluyordu sonra yarım boy ile bitiyordu 170 lere kadar ama buyur sen bide göki kankam ile bi deneme yap bakalım ne olucak
yeni sahibidir kullanamamıştır :) ( eski RYH diyorsanız )
onursoytam
14-11-2009, 02:15
bende istanbulda deneyecek 106&saxo bulamıyorum
göki nin en son denediği balköpüğü 106 vardı o kıymetli arkadaşım ilede deneye bilirsin
gökiyle hiçbir b16 cıvıc vtı denemesine gerek bile yok..
ben turboluyorum muho m5 geçicem :D
göki nin en son denediği balköpüğü 106 vardı o kıymetli arkadaşım ilede deneye bilirsin
cengiz aracını boşalttı diye duydum ama telefonu nu verebilirim yusuf
en kısa zamanda emin olabilirsin alper :icon_tup:
kardeş yine uçtun bana ayarında bi araba söyle
onursoytam
14-11-2009, 02:18
kardeş yine uçtun bana ayarında bi araba söyle
benim speclerimde benim kadar yürüyen yok dostum
bu video yu hondam.com a koysanıza ordaki yorumlar çok fena olur :D
onursoytam
14-11-2009, 02:19
bu video yu hondam.com a koysanıza ordaki yorumlar çok fena olur :D
koyucam zaten kanka cım :)
koyucam zaten kanka cım :)
sana geçirmişler olsun o zaman :hehe: :D
onursoytam
14-11-2009, 02:21
sana geçirmişler olsun o zaman :hehe: :D
yok bence bu geçiremediler oldu sanki :)
benim speclerimde benim kadar yürüyen yok dostum
sahibinden.com'da bazen ilanlar görüyorum türkiyenin en temiz xxxx bi arabası felan diye neye göre en temiz notermi karar veriyo buna ,,sen nerden biliyosun speclerinde en iyi yürüyen olduğunu nerden vardın bu kanıya yani bunun net birşekilde ortaya çıkması için ilahi bir güç gerekli
onursoytam
14-11-2009, 02:25
sahibinden.com'da bazen ilanlar görüyorum türkiyenin en temiz xxxx bi arabası felan diye neye göre en temiz notermi karar veriyo buna ,,sen nerden biliyosun speclerinde en iyi yürüyen olduğunu nerden vardın bu kanıya yani bunun net birşekilde ortaya çıkması için ilahi bir güç gerekli
valla yusuf arkadaşım bak ben atar gider yapmıyorum bu konuyu oralara çekiyorsun sohpet bölümünde güzelce bi konu aç benimle denemek isteyen varmı diye ordan yardımcı olurlar ne diyeyim daha ben ...
ben geçende bi ST ile denedim ömer aciip gidiyor
stp ile bende denemek isterdim gerçekten
stp değil yusuf Fiesta ST ben ömere laf attım :D
_muhaRRem
14-11-2009, 02:35
onu boşverde...avatardaki arabanın motor külbütor kapağının rengi yavru ağzımı ?
onu boşverde...avatardaki arabanın motor külbütor kapağının rengi yavru ağzımı ?
http://www.radyomydonose.com.tr/main.aspx?page=top40 tıkla kop :D
yok hacı pembe o bende boyatıcam daha iyi gidiyomuş :D
M_PROJECT
14-11-2009, 02:42
konu sapmis biraz , basliga uygun devam etsin lutfen
VeNoM_35
14-11-2009, 02:55
St var ST var kanka:D
FakirAli
14-11-2009, 03:00
güzel geceydi iki arabayada maşşallah :)
onursoytam
14-11-2009, 03:02
güzel geceydi iki arabayada maşşallah :)
alim beni kırmayıp geldiğin için teşekkür ederim kardeşim..
FakirAli
14-11-2009, 03:19
alim beni kırmayıp geldiğin için teşekkür ederim kardeşim..
yok ya olurmu öle şey hem seni seni hem erdinçi izledik eğlendik mekan harikaydı.. artık yene deneme mekanımız orası sanırım =)..
St var ST var kanka:D
Basmamıştır o :D
seyfi 07
14-11-2009, 06:15
ya onur bnde denemek ıstıyorum senle ama hızımıs uymuyo dıyosun nasıl yapıcaz olum bu ısı benıde gecte tam olsun artık;)
ERDINC-VTI07
14-11-2009, 06:35
evet onurun arabası gerçekten güzel gidiyo. ama bu vcideo değil. bu benım 3. viteste kesişciye vurduğum video. eğer onur kardeşim diğer videolarıda atarsa herkez araçların 170 kadar kafa kafaya gittiğini görecektir. zaten onurun isteğine göre böle oldu. eğer onurun arabası 190 da 5 te kesici yapıyorsa 190 a kadar aramıza ben en az 3 araba sokarım. ama 5 vites basılmadı. onurcum diğer videolar lütfen.
seyfi 07
14-11-2009, 06:36
bnde dıger vıdeolar nerde dıcektım tamm
170 nedir ya Telli arabamı bu ? :D
CeM öZeR
14-11-2009, 07:17
Tüm videoları görelim net fikirlerimiz oluşsun ona göre yorum yapalım :) Onur araban gerçekten speclerine göre iyi yürüyor maşallah. :icon_tup: Deneme fırsatımız olsa güzel olurdu dostum.
seyfi 07
14-11-2009, 07:25
nerde kaldı dıger vıdeolar aksam yoktum ben merak edıyorum
onursoytam
14-11-2009, 07:27
evet onurun arabası gerçekten güzel gidiyo. ama bu vcideo değil. bu benım 3. viteste kesişciye vurduğum video. eğer onur kardeşim diğer videolarıda atarsa herkez araçların 170 kadar kafa kafaya gittiğini görecektir. zaten onurun isteğine göre böle oldu. eğer onurun arabası 190 da 5 te kesici yapıyorsa 190 a kadar aramıza ben en az 3 araba sokarım. ama 5 vites basılmadı. onurcum diğer videolar lütfen.
erdinç abi deneme bittik ten sonra ışıkta yanyana durduk oldu dimi abicim dedim oldu abim dedin, yapma gözünü seveyim 3.viteste kesiciye girdiğim video filan diyorsun
Herkeze sora bilirsiniz 170 e kadar hiç bir denemede kafa kafa gitmiyoruz 50 tane adam vardı hepsinde ben öndeydim.
ben kesiciye girdikten sonra hepsinde bıraktık, sen en son denemeler de bırakmadın 170 te kesiciye girdiğimizde ilk video 1,5 araba var, en az aramızda diğerlerinde yarım şar boy vardı hade bilemedin çamurluk hatta sağa çekip beklediğimizde seni birisi aradı noldu diye sordular zannedersem, çamurluk le geçiyor dedin onur u kandırmaya çalışiorum uzun basmak için dedin .lütfen aksi şeyler yazma rica ediyorum güzel güzel denemelerimizi yaptık 170 e kadar başa gidildi yazdın hiç alakası bile yok. saygılar
CeM öZeR
14-11-2009, 07:30
Onur açıklama yapmana gerek yok dostum boşver videolarla noktanı koyarsın gerçekten dediğin gibiyse ki sen öyle diyosan buna şüphe yok bizde görmüş oluruz. :)
onursoytam
14-11-2009, 07:32
bu forum dan bir kaç arkadaşımız daha vardı izlemeye gelenler 170 gördükten sonra bırkıldığında kim öndeydi arkadaşlar yazalım lütfen
ocean0636
14-11-2009, 07:39
Keske 190'a kadar bassaydınız 170 erken bence 190 olsa daha eğlenceli olurdu..
CeM öZeR
14-11-2009, 07:43
Konu citroen-honda meselesi olup gurur meselesine gidecek bence...
diğer videolarıda görsek fena olmaz :)
ERDINC-VTI07
14-11-2009, 07:58
erdinç abi deneme bittik ten sonra ışıkta yanyana durduk oldu dimi abicim dedim oldu abim dedin, yapma gözünü seveyim 3.viteste kesiciye girdiğim video filan diyorsun
herkeze sora bilirsiniz 170 e kadar hiç bir denemede kafa kafa gitmiyoruz 50 tane adam vardı hepsinde ben öndeydim.
Ben kesiciye girdikten sonra hepsinde bıraktık, sen en son denemeler de bırakmadın 170 te kesiciye girdiğimizde ilk video 1,5 araba var, en az aramızda diğerlerinde yarım şar boy vardı hade bilemedin çamurluk hatta sağa çekip beklediğimizde seni birisi aradı noldu diye sordular zannedersem, çamurluk le geçiyor dedin onur u kandırmaya çalışiorum uzun basmak için dedin .lütfen aksi şeyler yazma rica ediyorum güzel güzel denemelerimizi yaptık 170 e kadar başa gidildi yazdın hiç alakası bile yok. Saygılar
diğer videolarıda at tamam arkadaşlar görsünde yanlış anlaşılmasın. Senı kırmadım istediğin gibi oynadık. Yaptığımız sadece senın arabanın sınırlarına göre yapılmış bir denemeydi. Ok oo benım önde olduğum. Abi köprüye yakın basalımda görsün millet dedğin 2. Aşağıya doğru video varya işte oo güzel kardeşim
Deneme onur bunun arabasıyla :)
onursoytam
14-11-2009, 08:10
diğer videolarıda at tamam arkadaşlar görsünde yanlış anlaşılmasın. Senı kırmadım istediğin gibi oynadık. Yaptığımız sadece senın arabanın sınırlarına göre yapılmış bir denemeydi. Ok oo benım önde olduğum. Abi köprüye yakın basalımda görsün millet dedğin 2. Aşağıya doğru video varya işte oo güzel kardeşim
tamam koyucam bekleyin 170 te ben kesiciye girdiğim senin önündemiydim dedğilmiydim sen onu söyle abicim ben kesiciye girer girmez önüme tabiki çıkacaksın sen 4.vites te 170 şi rahatlıkla geçiyorsun ben 170 te kafayı yere basıyorum kesiciye girince , bizim neticemiz de neydi güzel abicim 170 idi dimi niçin öndeydim deniyor onu anlamıyorum, hata bende ilk denemediki gibi kasmadım kendimi ondan böyle söylentiler çıkıyor
firat_07
14-11-2009, 08:11
güzel deneme oldu fakat arada okadarda büyük bir fark yoktu yanlız yol faktörünüde es geçmeyelim arkadaşlar yol yokuş aşagı ve saxonun şanzuman oranı vti ye göre daha kısa oldugu için saxo 170km ye kadar dolu dolu gidiyor zaten bence eşit bir deneme olmadı bu iş 190 200km de biter amaç yarışmak ve geçmek geçilmekse herşey kuralıa göre yapılmalı bu zamana kadarki izledigim hiç bi roll 170de bitmiyor ve kimsede benim arabam 170 bitiyo deyip kural belirlemiyor her iki tarafada tebrikler..
tamam koyucam bekleyin 170 te ben kesiciye girdiğim senin önündemiydim dedğilmiydim sen onu söyle abicim ben kesiciye girer girmez önüme tabiki çıkacaksın sen 4.vites te 170 şi rahatlıkla geçiyorsun ben 170 te kafayı yere basıyorum kesiciye girince , bizim neticemiz de neydi güzel abicim 170 idi dimi niçin öndeydim deniyor onu anlamıyorum, hata bende ilk denemediki gibi kasmadım kendimi ondan böyle söylentiler çıkıyor
Senin arabanda 5.vites yokmu neden 5'de kesiciye kadar basmıyosunda sürekli kendi üstün olduğun yerde yürütmeye çalışıp kendini kandırıyosun :)
onursoytam
14-11-2009, 08:15
güzel deneme oldu fakat arada okadarda büyük bir fark yoktu yanlız yol faktörünüde es geçmeyelim arkadaşlar yol yokuş aşagı ve saxonun şanzuman oranı vti ye göre daha kısa oldugu için saxo 170km ye kadar dolu dolu gidiyor zaten bence eşit bir deneme olmadı bu iş 190 200km de biter amaç yarışmak ve geçmek geçilmekse herşey kuralıa göre yapılmalı bu zamana kadarki izledigim hiç bi roll 170de bitmiyor ve kimsede benim arabam 170 bitiyo deyip kural belirlemiyor her iki tarafada tebrikler..
yarışmadan önce anlaşıldı ama dimi, güzel kardeşim 60/170 kesici diye
onursoytam
14-11-2009, 08:16
Senin arabanda 5.vites yokmu neden 5'de kesiciye kadar basmıyosunda sürekli kendi üstün olduğun yerde yürütmeye çalışıp kendini kandırıyosun :)
bak güzel kardeşim sen benim diğer konum dada 60/170 muhabbeti vardı yaklaşık bu hızlarda bile VTI seni geçer döner bi daha geçer tribindeydin denedik gördük halen yazıyorsun... ayrıca benim şanzumanım rolling te uzun basmaya müsait değil 0-400 için güzel ideal bir şanzuman ama 5 vitesimi uzatmayı düşünüyorum top speed 240 gibi olucak ozaman görürsün top speed rolling i
CeM öZeR
14-11-2009, 08:18
Konu citroen-honda meselesi olup gurur meselesine gidecek bence...
+1
Onur boşver bişey isbat etmene gerek yok belli ki arkadaşların zoruna gitmiş...
Day Walker
14-11-2009, 08:21
bak güzel kardeşim sen benim diğer konum dada 60/170 muhabbeti vardı yaklaşık bu hızlarda bile VTI seni geçer döner bi daha geçer tribindeydin denedik gördük halen yazıyorsun... ayrıca benim şanzumanım rolling te uzun basmaya müsait değil 0-400 için güzel ideal bir şanzuman ama 5 vitesimi uzatmayı düşünüyorum top speed 240 gibi olucak ozaman görürsün top speed rolling i
o zamanda t-rex veya hulk gelsin dersin
bak güzel kardeşim sen benim diğer konum dada 60/170 muhabbeti vardı yaklaşık bu hızlarda bile VTI seni geçer döner bi daha geçer tribindeydin denedik gördük halen yazıyorsun...
Ben sana son vites kesiciye kadar basarsanız Vti seni geçer döner bidaha geçer yazdım bu şanz. oranlarıyla.Sende sonra 60/170 denenecek yazdın bende keyifli olur ozaman yazdım ki senin açından olmuş zaten ;)
Kendi avantajlarını kullanarak bu denemeyi yaptın tebrikler.Şimdi normal bir deneme yapıp aracının gittiği yere kadar basarak (5vites) karşı tarafa olan saygını göstermelisin bence :)
onursoytam
14-11-2009, 08:27
Ben sana son vites kesiciye kadar basarsanız Vti seni geçer döner bidaha geçer yazdım bu şanz. oranlarıyla.Sende sonra 60/170 denenecek yazdın bende keyifli olur ozaman yazdım ki senin açından olmuş zaten ;)
Kendi avantajlarını kullanarak bu denemeyi yaptın tebrikler.Şimdi normal bir deneme yapıp aracının gittiği yere kadar basarak (5vites) karşı tarafa olan saygını göstermelisin bence :)
bu işte saygı filan olmuyor yani antalya da yok en azın dan ben 5.vites te giderim diye idda etmedim etmiyorum da 5 vitese atın ca araba rahatlıyor yavaş yavaş tırmanmaya başlıyor tekrar dan söylüyorum 0-400 için bi şanzuman oranım rolling değil yarışmadan önce erdinç abiye de anlattım hak verdiki herkezin için de 60/170 anlaşıldı denedi görüldü yarış tan sonra da benzinlikte toplandık kimin geçtiğini belirttik her kez dahıldı
işin açıkcası böyle rolling olmaz 60-170 ne ya :) gelsin bütün typerlar o zaman en çakılısı deniyim :D
rolling böyle olur bende de 13-61 var 8000rpm 2bucuk sene önceden bi video sese kulak verin.
http://www.youtube.com/watch?v=M1KkC26Yzvc
gün yüzüne çıkmamış videodur akşama kaldırıcam
işin açıkcası böyle rolling olmaz 60-170 ne ya :) gelsin bütün typerlar o zaman en çakılısı deniyim :D
rolling böyle olur bende de 13-61 var 8000rpm 2bucuk sene önceden bi video sese kulak verin.
Ata sporumuzu bu denli güzel gerçekleştirdiğin için seni tebrik ederim arkadaşım. Sivilde necisin sen ? Meslek rollingerlık falan mı ?
CeM öZeR
14-11-2009, 08:31
Yalnız videonun ismi pek hayra alamet değil kenarda pis şeyler gözüküyo :p :D
onursoytam
14-11-2009, 08:32
bende anlaşamıcaksak 0-400 basalım dedim rolling te anlaştık :)
bu işte saygı filan olmuyor yani antalya da yok en azın dan ben 5.vites te giderim diye idda etmedim etmiyorum da 5 vitese atın ca araba rahatlıyor yavaş yavaş tırmanmaya başlıyor tekrar dan söylüyorum 0-400 için bi şanzuman oranım rolling değil yarışmadan önce erdinç abiye de anlattım hak verdiki herkezin için de 60/170 anlaşıldı denedi görüldü yarış tan sonra da benzinlikte toplandık kimin geçtiğini belirttik her kez dahıldı
Ok ozaman sorun yok her 2 taraf bu tarz bi denemeyi kıstas alıyosa.
Deneme budur!!! Maşallah Göki
Miniks güzel anlatmış aslında ne demek istediğimizi :)
80 - 220
100 - 250
kim kaçıncı viteste olursa olsun
onursoytam
14-11-2009, 08:42
Miniks güzel anlatmış aslında ne demek istediğimizi :)
imkanımız olsa da bizde o hızlar arasında gazlasak
nakayama
14-11-2009, 08:43
Her iki aracada maşallah.Diğer videolarıda görseydik keşke
Day Walker
14-11-2009, 08:44
du kaldırma işten izleyemiyorum evden bakıcam ama sulhinin düpğünden sonra
bıde vtı ın ıstedıgı aralıkta bassaydınız anlasılırdı durum.dragta gecıldın bunda gectın 1-1 durum :D
ERDINC-VTI07
14-11-2009, 08:50
abicim ilk denmede geçtin ok bişey demiyorum sorun yok anlaşılan gibi ama sen farlarını kapatıp ön eçıkıyosun 2. Aşağıya doğru denemede farı bende kapattın ben daha 170 gelmeden senın önündeydim ama bu ışın yıne boku çıkacak. Senın şartlarının haricindekı normal bi roling denemesi olsaydı farkın aramıza 3-4 boy gireceğinin sende farkındasın. şunu sölüyorum senın kurallarınla sen benı yarım araba geçtin ilk videoda diğerlerindede herşey ortada zaten. Arabanın kasacak ne ne var fazla devirmi çeviriyosun sankı bide kasmadım yazmışsın yanlışsın.
onursoytam
14-11-2009, 08:53
bıde vtı ın ıstedıgı aralıkta bassaydınız anlasılırdı durum.dragta gecıldın bunda gectın 1-1 durum :D
ama ozaman ben de kısa şanzuman yoktu + 45 derece sıcakta VTI a oktan arttırcı koyuldu.sıcakta benim arabam bayıldı yürümedi,ama VTI geçti bişey demiyorum ama şartlar eşit değildi bana extra hiç bir şey yapılmıcak dendi bende yapmadım
serdar_07
14-11-2009, 08:53
güzel bi geceydi bize bu eğlenceyi yaşatan iki arkadaşa teşşekkürler arabalarına maşşallaaaah..ben gördüğümü söylüyorum ilk bu video görüldüğü gibi onur önde diğerlerinde onur üst geçide gelmeden 4.viteste kesiciye girdiğinde yarım boy önde oluyor sonra bırakıyor..:) tekrardan her iki aracada maşşallaaaaaaaah...
onursoytam
14-11-2009, 08:57
abicim ilk denmede geçtin ok bişey demiyorum sorun yok anlaşılan gibi ama sen farlarını kapatıp ön eçıkıyosun 2. Aşağıya doğru denemede farı bende kapattın ben daha 170 gelmeden senın önündeydim ama bu ışın yıne boku çıkacak. Senın şartlarının haricindekı normal bi roling denemesi olsaydı farkın aramıza 3-4 boy gireceğinin sende farkındasın. şunu sölüyorum senın kurallarınla sen benı yarım araba geçtin ilk videoda diğerlerindede herşey ortada zaten. Arabanın kasacak ne ne var fazla devirmi çeviriyosun sankı bide kasmadım yazmışsın yanlışsın.
kasmadım derken hızlı Vites atmadım bunu da ilk kine göre niçin diğerin fark yarım boy oldu gibisine gelince böle bi açıklama yaptım,abicim sen benim önüme 170 e kadar hiç çıkmadın bunu sende biliyorsun çıksaydın dün gece bunu belirtirdin 4 ben kesiciye giriyorum kapımdan kesiciye girer girmez doğal olarak önüme çıkıyorsun doğrumu yanlış mı ??
onursoytam
14-11-2009, 08:57
güzel bi geceydi bize bu eğlenceyi yaşatan iki arkadaşa teşşekkürler arabalarına maşşallaaaah..ben gördüğümü söylüyorum ilk bu video görüldüğü gibi onur önde diğerlerinde onur üst geçide gelmeden 4.viteste kesiciye girdiğinde yarım boy önde oluyor sonra bırakıyor..:) tekrardan her iki aracada maşşallaaaaaaaah...
gerek li şahit olarak orda bulunan lar 170 e kadar kim önde olduğunu söyleyecektir teşekkürler.
:D
xor'a 2 de 3 boy , 3'de 5 boy 4'de 7 boy , 5'e atma gereği duymadım o esnada muştuyuda geçiyomuşum ayıp olmasın dedim ahuahuahua
ERDINC-VTI07
14-11-2009, 09:06
kasmadım derken hızlı vites atmadım bunu da ilk kine göre niçin diğerin fark yarım boy oldu gibisine gelince böle bi açıklama yaptım,abicim sen benim önüme 170 e kadar hiç çıkmadın bunu sende biliyorsun çıksaydın dün gece bunu belirtirdin 4 ben kesiciye giriyorum kapımdan kesiciye girer girmez doğal olarak önüme çıkıyorsun doğrumu yanlış mı ??
onurum senın şartlarında yarın araba önunde oluyosun ben bunu inkar etmiyorum ama normal rolıng kurallarında geçmiş gibi yorumlanmasına kızıyorum. Sende bunu biliyosun 190 kadar basıldığında ben sana en az 3 araba fark atarmıyım atamazmıyım onuda söle burdan o zaman
serdar_07
14-11-2009, 09:09
onurum senın şartlarında yarın araba önunde oluyosun ben bunu inkar etmiyorum ama normal rolıng kurallarında geçmiş gibi yorumlanmasına kızıyorum. Sende bunu biliyosun 190 kadar basıldığında ben sana en az 3 araba fark atarmıyım atamazmıyım onuda söle burdan o zaman
birde drag deneseydiniz madem bu şekilde bi şey anlaşılmıo...;)
ERDINC-VTI07
14-11-2009, 09:15
birde drag deneseydiniz madem bu şekilde bi şey anlaşılmıo...;)
dragda denenır sorun yok. Ama dedikya serdar oynu kuralına göre değil onurun sınırlarına göre oynadık sorun yok. Onurun sınırı 170 kadarmış demekkı 170 kadar benım yarım arabası kadar önumde. Ama normal rolıng isterse farkın ne olacağını zaten onur kendısı çok iyi biliyor. Yınede maşallahı var arabasının hiç bir zaman kötülemek yok.
Onurun 5 i kaçta bitiyor 200 falan heralde 200 e kadar basılmalı bence.
M.Can Çimir
14-11-2009, 09:19
Pistimiz harikaydı :) Video da gayet net çıkmış... İyi yürüyor saxo :icon_tup: Ama ben vti'ın geçmesini bekliyordum açık söyliyim, ölü devirde mi yakalandı başka bişey mi oldu bilmiyorum. İkisine de maşallah :D
Onurun 5 i kaçta bitiyor 200 falan heralde 200 e kadar basılmalı bence.
185-55-14
7900rpm
209.2 km
Pistimiz harikaydı :) Video da gayet net çıkmış... İyi yürüyor saxo :icon_tup: Ama ben vti'ın geçmesini bekliyordum açık söyliyim, ölü devirde mi yakalandı başka bişey mi oldu bilmiyorum. İkisine de maşallah :D
Naaptın sen mavi tospayı .?
ERDINC-VTI07
14-11-2009, 09:32
onurun 5 i kaçta bitiyor 200 falan heralde 200 e kadar basılmalı bence.
bencede öle ama biladerim gönlü hoş olsun geçmek geçilmek sorun değil
ERDINC-VTI07
14-11-2009, 09:33
pistimiz harikaydı :) video da gayet net çıkmış... Iyi yürüyor saxo :icon_tup: Ama ben vti'ın geçmesini bekliyordum açık söyliyim, ölü devirde mi yakalandı başka bişey mi oldu bilmiyorum. Ikisine de maşallah :d
yok ölü devir felan değil oo hıza kadar saxo nun öle gitmesi normal. Onurun arabası kendı sınıfının en iyisi şu an için
serdar_07
14-11-2009, 09:33
dragda denenır sorun yok. Ama dedikya serdar oynu kuralına göre değil onurun sınırlarına göre oynadık sorun yok. Onurun sınırı 170 kadarmış demekkı 170 kadar benım yarım arabası kadar önumde. Ama normal rolıng isterse farkın ne olacağını zaten onur kendısı çok iyi biliyor. Yınede maşallahı var arabasının hiç bir zaman kötülemek yok.
senin arabada onurun arabada gerçekten çok iyi yürüyor antalya sizinle gurur duyuyor:D tabiki normal bi rolling olmadı eğer olsaydı onurda biliyodur sonucu...olmadı bugün bi daha deneyin haha:D
onursoytam
14-11-2009, 09:45
onurum senın şartlarında yarın araba önunde oluyosun ben bunu inkar etmiyorum ama normal rolıng kurallarında geçmiş gibi yorumlanmasına kızıyorum. Sende bunu biliyosun 190 kadar basıldığında ben sana en az 3 araba fark atarmıyım atamazmıyım onuda söle burdan o zamanrolling şartı diyor sun benim şanzumanım rolling te topspeed gitmez evet 5 e atılınca 180 den sonra geçersin abicim ben bişey demiyorum beni yanlış anlama biz seninle abi kardeş olarak eğlenerek güzelce denemelerimizi yaptık :icon_tup:
M.Can Çimir
14-11-2009, 09:47
Naaptın sen mavi tospayı .?
Sattım Kastamonu'ya :) Ford Sierra var şimdi, sağ şeritten takılıyorum :D
ERDINC-VTI07
14-11-2009, 09:49
rolling şartı diyor sun benim şanzumanım rolling te topspeed gitmez evet 5 e atılınca 180 den sonra geçersin abicim ben bişey demiyorum beni yanlış anlama biz seninle abi kardeş olarak eğlenerek güzelce denemelerimizi yaptık :icon_tup:
abi kardeş denemesi olduğu için boş yorum yazanlara teyıt yerine tenzih etceğinide biliyorum onun için bişey demiyorum. Ama 60-200 ve 0-400 yapıcaz arabayı satmadan ok
Gokalp-M
14-11-2009, 09:55
2 aracada maşallah güzel deneme oldu tribün baya kalabalıktı muhabbet güzeldi.
onursoytam
14-11-2009, 10:03
abi kardeş denemesi olduğu için boş yorum yazanlara teyıt yerine tenzih etceğinide biliyorum onun için bişey demiyorum. Ama 60-200 ve 0-400 yapıcaz arabayı satmadan ok
yok abicim ben bi daha yakın arkadaşlarım la ile deneme yapmıyorum havadan sudan tartışma çıkıyor gerek yok bundan önce de birbirimiz ile konuşmuştuk hiç bir sorun çıkmayacağı hakkında bir birimize söz vermiştik bir birimizden kaynaklanan sorunlarda oluyor başka sorunlarda oluyor deneme polemiğine girmeyeceğim
Eray Yümsel
14-11-2009, 10:09
onur aslında hata sende erdinç haklı ilk baştada söylemiş. sanırım 3 4 defa denemişsiniz bu koyduğun videoyu çekip koyabiliyosan ötekileride koycaksınki kafada soru işareti kalmicak ister 50-150 dene ister 70 170 dene bu kimseyi ilgilendirmez. ya 1 kere dener tek video koyarsan yada 3 4 kere dener bütün videoları koyarsın olay kapanır kimsede sana bu şekilde yaklaşmaz.
akşam güzeldi ben start noktasındaydım ama yinede görüntü güzeldi . Erdinçcim arabanın sesi çok güzel çıkıyor maşallah gideride çok güzel ;)
önceki denemeden video yok mu kimsede ?
bi dahaki denemelerde kişilere göre değil belli kriterere göre denersiniz. İsteyen dener isteneyen denemez o zaman polimikde kalmaz ortada ;)
ERDINC-VTI07
14-11-2009, 10:12
yok abicim ben bi daha yakın arkadaşlarım la ile deneme yapmıyorum havadan sudan tartışma çıkıyor gerek yok bundan önce de birbirimiz ile konuşmuştuk hiç bir sorun çıkmayacağı hakkında bir birimize söz vermiştik bir birimizden kaynaklanan sorunlarda oluyor başka sorunlarda oluyor deneme polemiğine girmeyeceğim
iyi sen bilirsin. Onada korku dıyelım o zman. Diğer videolarıda bi izleseydık hanıı
onursoytam
14-11-2009, 10:28
iyi sen bilirsin. Onada korku dıyelım o zman. Diğer videolarıda bi izleseydık hanıı
diğer video yuda koyucam +( korkumu ) komik ;)
onursoytam
14-11-2009, 10:29
onur aslında hata sende erdinç haklı ilk baştada söylemiş. sanırım 3 4 defa denemişsiniz bu koyduğun videoyu çekip koyabiliyosan ötekileride koycaksınki kafada soru işareti kalmicak ister 50-150 dene ister 70 170 dene bu kimseyi ilgilendirmez. ya 1 kere dener tek video koyarsan yada 3 4 kere dener bütün videoları koyarsın olay kapanır kimsede sana bu şekilde yaklaşmaz.
usta zaten yarış başlamadan önce anlaşmışız hız konusun da ne VTI da sıkıntı vardı ne de VTS de yarış bitti sıkıntı başladı niye böle oluyor her deasında anlamıyorum.diğer video da eklenicek
seyfi 07
14-11-2009, 10:30
erdınc abı ben kımseden korkmuyorum herkese kapım acık herkesle denerım gecsemde gecmesemde umrumda degıl olmadı senle ben deneyelım yarın pazar nede olsa gunduz gozuyle alayına gooooo dıyelımmı:confused:
vtecburhan
14-11-2009, 10:40
her ıkı aracada maaşallah dıyorum her yarıs sonunda oldugu gıbı bundada bı takım sürtüşmeler sorunlar oluyor
aslında bıkac deneme şansınız olsaydı daha guzel olurdu 170 ustu ve altı dıye ozman gönüller bir olurdu bence
ERDINC-VTI07
14-11-2009, 10:50
erdınc abı ben kımseden korkmuyorum herkese kapım acık herkesle denerım gecsemde gecmesemde umrumda degıl olmadı senle ben deneyelım yarın pazar nede olsa gunduz gozuyle alayına gooooo dıyelımmı:confused:
zamanında alayına go diyen arkadşımız hala normal kurallarda oynamaktan korkuyor bılıyorsun. Alayına go demektense biraz cesaret ve geçilmekten korkmamak lazım diyorum ve hala onurun bana bir borcu var. Burda sadece clio rsle 5. Vitese kadar bastığı video var nıye oda geçilmesi normal olduğu için ama vti a 5. Vitesde boy boy geçilmek zoruna gidecek. Hala ukalalık yapmaya devam ediyo farklı şeyler yaşatacam böle devam ederse
207KITCAR
14-11-2009, 10:54
onur süper olmuş.. masallah... ;)
onursoytam
14-11-2009, 10:59
zamanında alayına go diyen arkadşımız hala normal kurallarda oynamaktan korkuyor bılıyorsun. Alayına go demektense biraz cesaret ve geçilmekten korkmamak lazım diyorum ve hala onurun bana bir borcu var. Burda sadece clio rsle 5. Vitese kadar bastığı video var nıye oda geçilmesi normal olduğu için ama vti a 5. Vitesde boy boy geçilmek zoruna gidecek. Hala ukalalık yapmaya devam ediyo farklı şeyler yaşatacam böle devam ederse
ben kime ukalalık yapmışım
seyfi 07
14-11-2009, 10:59
yok abı onur korktugu ıcın degıl sadece yorumlardan tedırgın oldugu ıcın veya surda sen bızden buyuksun abı dıyoruz belkıde o samımıyetın bozulmasından korktugu ıcın yarısmıyodur bılıyosunkı mılletın agzı torba degılkı buzesın ama benım tanıdıgım onur korkmaz gecılıcegını kabul edıyo zaten ama clıo vıdeosuna yorum yapamam onda gecılcegını bılıp yarısıyosa bızle veya senle yarısmıyosa onada bırsey demıyorum ama ben dıyecegımı dedım ben her turlu gıderım sen veya o fark etmez;);)
onursoytam
14-11-2009, 11:02
yok abı onur korktugu ıcın degıl sadece yorumlardan tedırgın oldugu ıcın veya surda sen bızden buyuksun abı dıyoruz belkıde o samımıyetın bozulmasından korktugu ıcın yarısmıyodur bılıyosunkı mılletın agzı torba degılkı buzesın ama benım tanıdıgım onur korkmaz gecılıcegını kabul edıyo zaten ama clıo vıdeosuna yorum yapamam onda gecılcegını bılıp yarısıyosa bızle veya senle yarısmıyosa onada bırsey demıyorum ama ben dıyecegımı dedım ben her turlu gıderım sen veya o fark etmez;);)
korkucak olsaydım bu organizasyonu yapmazdık.. sadece dostluklar arkadaşlık lar bitiyor sonuç böle olunca ona üzülüyorum.
seyfi 07
14-11-2009, 11:10
korkucak olsaydım bu organizasyonu yapmazdık.. sadece dostluklar arkadaşlık lar bitiyor sonuç böle olunca ona üzülüyorum.
bnde bunu kastetmeye calıstım onur zaten;)
MasALLAH diyorum .. Ama neden 4'un sonuna kadar bir deneme yapiyorsunuz ki .. 5'i bitirene kadar gidin .. O zaman ak koyun kara koyu ortaya cikacaktir .. Ki Saxonun arka tamponunda olan VTI mutlak suretle son hizlara dogru alacak gibi duruyor .. Her roll'de gececeksin dige bir kaide yok zaten .. Bak ben chipli iken chipsiz 106 saxo beni geciyordu .. Buna ragmen alayiyla deniyodum .. Sonra n'oldu " intikam soguk yenen bir yemektir " hesabi :) Teker teker knock out oldular ahah :) MasALLAH kardesim , ama sen cok kaptiriyorsun bu yaris isine kendini .. Az relax sakin herkezin arabasi en iyi yuruyen degil :)
onursoytam
14-11-2009, 11:19
MasALLAH diyorum .. Ama neden 4'un sonuna kadar bir deneme yapiyorsunuz ki .. 5'i bitirene kadar gidin .. O zaman ak koyun kara koyu ortaya cikacaktir .. Ki Saxonun arka tamponunda olan VTI mutlak suretle son hizlara dogru alacak gibi duruyor .. Her roll'de gececeksin dige bir kaide yok zaten .. Bak ben chipli iken chipsiz 106 saxo beni geciyordu .. Buna ragmen alayiyla deniyodum .. Sonra n'oldu " intikam soguk yenen bir yemektir " hesabi :) Teker teker knock out oldular ahah :) MasALLAH kardesim , ama sen cok kaptiriyorsun bu yaris isine kendini .. Az relax sakin herkezin arabasi en iyi yuruyen degil :)
kardeşim al bi tane daha güzel bi makina arabasız olmuyor dimi :)
ERDINC-VTI07
14-11-2009, 11:23
korkucak olsaydım bu organizasyonu yapmazdık.. Sadece dostluklar arkadaşlık lar bitiyor sonuç böle olunca ona üzülüyorum.
ne büyüklük nede küçük olmak hiç sorun değil. Ukalalık olayı. Akşam abıcım bu olmadı bıde 5 viteste basalım dedimde ben nıye basayım kerizmiyım demen dokunuyor. Oo zaman ben keriz oluyorum dimi senınle istediğin hıza kadar bastığım için. Darılcak gücencek küscek bişey yok. Amaç muhabbet eğer bu mantıkta olmasaydım dün senle oo şekilde yarışmazdım. Sadece yorumlarını yazarken kasılmadan doğrusu neyse öle yaz ok. 60-200 konusunda bir borcun var ister şimdi öde istersen sonra. Tüm tech turkey benı geçiyon mu görsün neyse
erdinç çok mütevazi bi hondacısın tebrik ediyorum seni:)
sword olsaydı eşeğin mötüne sokmuştu seni onur:hahaha:
serdar_07
14-11-2009, 11:26
ben anladımki bu işin sonu yok geçmek geçilmek bu kadar sorun olmamalı yaa sonuçta arkadaşız kardeşiz yaa...
aynı seylerı bende yaşadım :D
Day Walker
14-11-2009, 11:28
:icon_tup:
ERDINC-VTI07
14-11-2009, 11:31
göki arkadaşım diğer videoları nıye koymuyorlar düşündünmü hala beklıyoruz. Inşallah kesme biçme yapılmıyordur. Videolar yanlış olursa doğrularını şimdi buldum koydurcam merak etmeyim.HALA 3. VİTES YANLIŞLIKLA KESİCİDE KALDIĞI BENIM HATA YAPTIĞIM VİDEO OOO
Sierra Rs
14-11-2009, 11:31
masallah araclara.
Sattım Kastamonu'ya :) Ford Sierra var şimdi, sağ şeritten takılıyorum :D
sierra'nla 270 yapıyormussun sanırım öyle bi duyum aldım ben eğer o kişiysen emin değilim ama..
vtecburhan
14-11-2009, 11:32
bence vtı nın dreksiyonuna pokiyi gecirip drag yapmanız laızm saxoyla :D:D
FakirAli
14-11-2009, 11:35
hiç gerek yok bence :) asıl dragda erdinçten korkulur :P
60-170 denemek ile hata sende erdinç :) böyle bir rolling şekli yok ilk defa sizde duydum aynı şey 207 RC için geçerli benim 5 im zayıf topspeed im yok diye öyle bi dünya yok :) 5 im yok 170-190 dan sonra gitmiyor olayı ben aracımın gittiği yerlerde denerim olayı wolrath barışın alt devir basalım mevzusu ile aynı. araba bi bütündür 1-2-3-4-5-R
5 lere üvey evlat muamelesi yapmayın:D
ALİ_OSMAN
14-11-2009, 11:37
iki aracada maşşalah.onur arkadaşımızla denemelerimizde genelde onun istedigi devirlerde basıyorduk.ki konulan videolar onun istedigi videolar ben bundan bi rahatsızlık duyadım.
0-400 60-200 denemelerinizi bekliyoruz maksat muhabbet krıcı olmaya gerek yok.
vtecburhan
14-11-2009, 11:37
hiç gerek yok bence :) asıl dragda erdinçten korkulur :P
dogrudur erdinçin kullanısını hıc gormedım ama pokıyle bı kac kez takıldık herif resmen katliyam yapıyor vtı nın ıcınde :D:D
ERDINC-VTI07
14-11-2009, 12:08
iki aracada maşşalah.onur arkadaşımızla denemelerimizde genelde onun istedigi devirlerde basıyorduk.ki konulan videolar onun istedigi videolar ben bundan bi rahatsızlık duyadım.
0-400 60-200 denemelerinizi bekliyoruz maksat muhabbet krıcı olmaya gerek yok.
ali osman haklısın kardeşim. Ama senle 5. Vites bile basıyo bu adam nıye sen 2,0 motorsun. 5, viteste 1,6 sınıfına geçilip buraya video koymak gerçekten zoruna gidecek ondan galıbaaa
yasintezcan
14-11-2009, 12:12
onur , tebrik ederim. aracın güsel yürüyo.
60-170 denemek ile hata sende erdinç :) böyle bir rolling şekli yok ilk defa sizde duydum aynı şey 207 RC için geçerli benim 5 im zayıf topspeed im yok diye öyle bi dünya yok :) 5 im yok 170-190 dan sonra gitmiyor olayı ben aracımın gittiği yerlerde denerim olayı wolrath barışın alt devir basalım mevzusu ile aynı. araba bi bütündür 1-2-3-4-5-R
göki şimdiye kadar o kadar çok yorumunu okudumkii şimdi bu yazılanlar sana mı ait diye düşünüyorum :) yanı bu sefer daha gerçekci ortadan bir yorum olmuş :icon_tup:
konyada dragda arabanı görmüştüm maşallah çok fena gidiyor. umarım antalya'yada gelirsin tanışırız misafirimiz olursun :heyoo:
potansıyelı yetmez burhan onurun benımle drag yapmaya gerek yok onur gecıldıkce uyku gırmıo gozune bahaneler uretıo sonrada ıyıyken kotu olucaz denersek o yuzden baksın o keyfıne ben her zaman denerım sıkıntı yok :)))
ALİ_OSMAN
14-11-2009, 12:26
ali osman haklısın kardeşim. Ama senle 5. Vites bile basıyo bu adam nıye sen 2,0 motorsun. 5, viteste 1,6 sınıfına geçilip buraya video koymak gerçekten zoruna gidecek ondan galıbaaa
sanjmanım kısa diyorsa drag yapın sonrada 60-200 rol yapın sonuç ne olursa katlanın. böyle daha adil ve krıcı olmadan daha keyifli olacagını düşünüyorum.
göki şimdiye kadar o kadar çok yorumunu okudumkii şimdi bu yazılanlar sana mı ait diye düşünüyorum :) yanı bu sefer daha gerçekci ortadan bir yorum olmuş :icon_tup:
konyada dragda arabanı görmüştüm maşallah çok fena gidiyor. umarım antalya'yada gelirsin tanışırız misafirimiz olursun :heyoo:
sana ters gelen yorumumu söyle cevap veriyim:) bana sataşılmadan kolay kolay kimseyi terslemem salça olmam çünkü :D
Drag bence adaletli degil cunki olaya tamamen pilotaj giriyor , tabi diger mekanik etkenlerde onemli .. Ama Roll'de bana gore hersey daha acik ortaya cikiyor .. 2 arac sahibinin istegine gore deneyin .. 2. vites 60 KM bana gore .. Bi VTEC ustu deneyin , birde 5000 rpm civarinda basin bakalim sonuc ne olucak , ama lutfen 5'in sonuna kadar gidilsin yaa :) Biz 5'i bitiricek yol bulamamaktan yakiniyoruz .. Siz bulmussunuz 170'te birakiyorsunuz .. Ve yanlis anlasilmasin benim istegime gore bi musabaka duzenlensin demiyorum :D
yav 10 yaşından fazla bu arabalar nie hala moda nıe hala cok para edıolar:)
ya drag yapılır 0-400 yada 5 bitene kadar roll yapılır bende uzun 5 olup 5te yığılmasına rağmen 4 sonu bırakmıyordum denemeyi
http://www.youtube.com/watch?v=I5RoQmY6bRk
sayın xor yenı videolar yokmu sende yav sattın vteci tarih oldun:)
gokı ekledıgın vıdeoda 5ı temız bıtırmısın nes eonu daha sora konusurz:):)
şımdı 13 61den daha kısa sanz olsa 150demı bıtcektı deneme, yok ole bı deneme seklı maalesef.. o kdr kısa koyuosan 5tede avantajlı olursun ztn az bısıy gıtmekten bısıy olmaz, ama vtıdada kısa var 220 de bıtıo, son surat 220ye dogru gecer orası kesındır (vtı top speedde ustundur ztn orası acık) ama bı 200 gorulmelı derım..
_muhaRRem
14-11-2009, 12:47
NERDE eski 60-240 denemeleri kanka peahhh :)
ulan seko hoşuna gitti dimi videoyu görünce pezo :D
alpergti
14-11-2009, 13:06
Deneme onur bunun arabasıyla :)
neden kanka bizimki araba değilmi.denesinler vteclerle felan 20-210 30-210 40-210 50-210 60-210 :D
ERDINC-VTI07
14-11-2009, 13:07
sanjmanım kısa diyorsa drag yapın sonrada 60-200 rol yapın sonuç ne olursa katlanın. Böyle daha adil ve krıcı olmadan daha keyifli olacagını düşünüyorum.
dün akşam roll sözleşildi rol yapıldı ama eskı sukuturcu kardeşim hala scooter yarıştırdığınmı sanıyor. Kendi istedi ben onu mutlu etti sevindi. Sizin karşınıza geçilerek çıkmak istemiyor. Buda onurun korkusu. Dün akşamkı çamurluk farkı normal o hız için
Sizin karşınıza geçilerek çıkmak istemiyor. Buda onurun korkusu.
Dogru soze ne hacet ..
http://img132.imageshack.us/img132/3557/anzmanoranlar.jpg
Daha kisasi da var .. Var olmasinada kullanilmaz arkadas o :D
yav 10 yaşından fazla bu arabalar nie hala moda nıe hala cok para edıolar:)
ya drag yapılır 0-400 yada 5 bitene kadar roll yapılır bende uzun 5 olup 5te yığılmasına rağmen 4 sonu bırakmıyordum denemeyi
http://www.youtube.com/watch?v=I5RoQmY6bRk
sayın xor yenı videolar yokmu sende yav sattın vteci tarih oldun:)
Yok kanka çıkmıyorum artık geride kaldı o işler ancak burdan yorumcu olarak katılıyorum :D
Yine yancılık yapıp benım hakkımda konuşan arkadaş! Kendine gel. Tabikide yorumumu yapıcam.
Helal olsun VTS geçmişsin maşşallah ama 170e kadar! VTI 1.6 litre motor ile 240 kadran deviren bi araba!
ASAHSHASHA :)
Top speed 170 mi? Ben 3 te 160 yapıyorum :D 4-5 nerde? :D
Şunu unutmayın yeter, Murat 131 bile çıkıtğında 4 ile vitesti ;)
60-170 diye bi rollling ilk defa duydum. Sen git drag yap dostum.
Yine yancılık yapıp benım hakkımda konuşan arkadaş! Kendine gel. Tabikide yorumumu yapıcam.
Helal olsun VTS geçmişsin maşşallah ama 170e kadar! VTI 1.6 litre motor ile 240 kadran deviren bi araba!
+ olarak Drag'ın 170'de bitmesi için pistin 100-120 meter olması lazım.Öyle bi pistte yok :D
saxo güzel gitmiş önceden konuşulmuş geçmiş gayet net ve açık 200e kadar gidemeyeceğini zaten belirtiyor saxonun sahibi
+ olarak Drag'ın 170'de bitmesi için pistin 100-120 meter olması lazım.Öyle bi pistte yok :D
konyada 0-400 ü 170-180 arası girdim knka o kadarda değil abartmayın :D
arkadaşlar ben bu milleti anlamıyorum ya bi saxo 106 kendinden başka araba geçince altında ne arıyorsunuz vtec 4 sonuna kadar geçemiyor 5 yapsalar en fazla 190 200 de yanına gelir tbrkler onur
Eray Yümsel
14-11-2009, 13:32
koray hayatında drag yapmadınmı sen :D
M.Can Çimir
14-11-2009, 13:33
sierra'nla 270 yapıyormussun sanırım öyle bi duyum aldım ben eğer o kişiysen emin değilim ama..
Evet Cenk abi İzmir Otobanında (biraz da rüzgarı arkama alarak sanırım) göstergedeki km sıfırlama çubuğuna dayandı ibre. ama bayağı bi aralıksız bastım :)
arkadaşlar ben bu milleti anlamıyorum ya bi saxo 106 kendinden başka araba geçince altında ne arıyorsunuz vtec 4 sonuna kadar geçemiyor 5 yapsalar en fazla 190 200 de yanına gelir tbrkler onur
rolling 170 de bitmez yeterlimi sence?
12.5 sıkıştırmayı nasıl aldın paylaşmadın bizle halen.
alpergti
14-11-2009, 13:41
contasız kanka sıvı conta spec:hahaha:
konyada 0-400 ü 170-180 arası girdim knka o kadarda değil abartmayın :D
Sizin arabalar yavaşsa ben napiyim :D
koray hayatında drag yapmadınmı sen :D
Yaptım ama kadrana hiç bakmadım :D
contasız kanka sıvı conta spec:hahaha:
ahahahahahah beyaz mastik sıvı conta
ERDINC-VTI07
14-11-2009, 13:45
çok denedin galıba dostun mantıklı konuşun boş söze ihtiyaç yok
alpergti
14-11-2009, 13:48
ahahahahahah beyaz mastik sıvı conta
beyazı 11,5 kırmızı 12,5 :hahaha:
CeM öZeR
14-11-2009, 13:53
Makina ciYerli olabilir :p :D:D
onursoytam
14-11-2009, 14:23
top speed 170 değil 190 agent 4.vites sonu 170
noldu hani VTI 3 boy atardı 170 e kadar herşey ortada diğer video da eklenicek
Ben o şanzımanla hiçbir vti seninle deemez demiştim zaten arkadaş denedi eyw.
Arkadaşın rolling geçmişini pilotajları bilemem ama tek bildiğim 170 de biten rolling olmaz!!
Rsle neden 5 e kadar denediniz de vtec le 4 e kadar denediniz ?
Rsle neden 5 e kadar denediniz de vtec le 4 e kadar denediniz ?
Sonunda biri beni anladı ya :)
dragon07
14-11-2009, 14:43
onurun istedigi yerde onur geçer :)60-170km
60-200dede erdinç abi geçer :) uzatılcak bi durum yok...
ama madem onur senin istedigin yerde denediniz simdi birde VTİ yın yürüdügü yerde denemek lazım ;)
alpergti
14-11-2009, 14:45
Ben o şanzımanla hiçbir vti seninle deemez demiştim zaten arkadaş denedi eyw.
Arkadaşın rolling geçmişini pilotajları bilemem ama tek bildiğim 170 de biten rolling olmaz!!
vti stock mu? kısa var bnm bildiğim yanlışsam düzeltin.kısa varsa 220 de biter vti da.
Eyw 220 de biter oda 5. vites yapar, 160da 3 bitip 4 e atılıyo sen düşün artık. koskoca 2 vites daha var.
M.Can Çimir
14-11-2009, 14:52
ama madem onur senin istedigin yerde denediniz simdi birde VTİ yın yürüdügü yerde denemek lazım ;)
Efe'yle aynı şeyleri düşünüyorum. Hatta kimsenin istediği olmasın 60-200 falan da değil, ikisi de atmo nasıl olsa 1.6-2.0 olayını bir kenara atıp 2. viteste yan yana gelip başlasınlar 60-80 çok fark etmez, 5'te gittiği yere kadar. Uzun yolumuz çok ne de olsa :D Böylece gerçekten adil bir rolling yapılmış olur :)
Vtec üstü basılsın, 5 te gittiği yere kadar basılsın.
Day Walker
14-11-2009, 14:57
üstünede şamda kayısı o zaman
alpergti
14-11-2009, 14:57
Eyw 220 de biter oda 5. vites yapar, 160da 3 bitip 4 e atılıyo sen düşün artık. koskoca 2 vites daha var.
ben burda denediğim bütün vti larla kendi topspeed ime kadar bastım kısalı vti ile 210 da yaklaşık 1 dk yürüdüm fark kapanmadı.kısasızı da ben 210 da bittikten sonra gelmeye başlıyo yaklaşık 30 sn sonra oda gelmesin zaten o saatten sonra.ha sen diyosan bnm arabam 250 yapıyo denemeyin o zaman zaten geçersin;)
onursoytam
14-11-2009, 14:58
ama madem onur senin istedigin yerde denediniz simdi birde VTİ yın yürüdügü yerde denemek lazım ;)isadece benim istedğim yer değil video için en uygun yer orası idi efe yok şu kadar basıl saydı gibi yok şu hıza kadar diye bi durum yok
rkadaşlar bakın tekrar sölüyorum VTI 60 ta vtec açıyordu zaten kısa olduğu için 60 ta onun için bastık bu 1
2.cisi her iki tarafta 4 te kim önde kesiciye girerse yarışı kazanmış olucak tı 30 kişi vardı her kez gördü büyük keyifle izledi.170 e kadar Vtec beni hiç bir şekilde hafif yokuş aşşağıya hafif yokuş yukarıya geçememiştir.tek rar sölüyorum 170 e kadar basıldı daha başka açıklaması var mı anlayışlı olun biraz ama ben ilk başta dedim sorun olufcaksa 0-400 kalkalım dedim sonradan ortak bir karar ile 170 e sabitledik hızı hiç birisinde 170 e kadar Vtec beniii geeçeeemediii.fazla uzatmaya gerek yok VTI sahibide açıklamıştır ara sayfalarda he uzunda beni geçer ona bişey demiyorum ama anlaşılan hızda beni geçemedi.
bu deneme seklı vts e gore olmus b gercek yalnız vtecede saxodakı gıbı bı p28 olsa 4.78 ıcın gereklı devrı cevırse yaklasık 8800 8900 gıbı her vıteste alacagı yol cok farklı olurdu saxonun deneme seklınde dahı
onursoytam
14-11-2009, 15:00
araçta kısa olduğu için zaten 60 Vtec üstü basılmış
onursoytam
14-11-2009, 15:01
bu deneme seklı vts e gore olmus b gercek yalnız vtecede saxodakı gıbı bı p28 olsa 4.78 ıcın gereklı devrı cevırse yaklasık 8800 8900 gıbı her vıteste alacagı yol cok farklı olurdu saxonun deneme seklınde dahı
olsaydı olucaktı ile olmaz bu işler specler ortada
Arkadaşlar adamlar kendi aralarında anlaşmışlar, video koyulması konusundada 2 taraf onaylamış. Daha başkaları neyin tantanasını yapıyor?? vtec geçsin 200 e kadar, geçerde. Peki geçse 30 km içinde yediği 1 boyu nekadar çıkarır? bilemedin 1 boy en fazla. Bumudur ezici üstünlük peki??
Biraz emeğe saygı...
onursoytam
14-11-2009, 15:03
Arkadaşlar adamlar kendi aralarında anlaşmışlar, video koyulması konusundada 2 taraf onaylamış. Daha başkaları neyin tantanasını yapıyor?? vtec geçsin 200 e kadar, geçerde. Peki geçse 30 km içinde yediği 1 boyu nekadar çıkarır? bilemedin 1 boy en fazla. Bumudur ezici üstünlük peki??
Biraz emeğe saygı...
ah keşke herkez böle açık görüşlü olsa hiç problem olmucak :icon_tup:
207KITCAR
14-11-2009, 15:06
siz hiç ankara da ki su anda turbolu önceden atmosferikken tr nin eniyilerinden biri olan hatta drag sampiyonluğu olan AE plaka pro shop hilmi abiinin arabasını ?? kimse roll de gördük dragta.. bence bu en iyi cvp tır genel olarak çünkü muhabbet orda geziyo.. saygılar..
serdar_07
14-11-2009, 15:07
Biraz emeğe saygı...
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Eray Yümsel
14-11-2009, 15:10
siz hiç ankara da ki su anda turbolu önceden atmosferikken tr nin eniyilerinden biri olan hatta drag sampiyonluğu olan AE plaka pro shop hilmi abiinin arabasını ?? kimse roll de gördük dragta.. bence bu en iyi cvp tır genel olarak çünkü muhabbet orda geziyo.. saygılar..
varmı tercüme etcek :soru:
olsaydı olucaktı ile olmaz bu işler specler ortada
adam gıbı bı acıklama yazıyoruz yazıs tarzına bak,suankı speclerde 5 sonu yuruyun ozaman genel ve dogru olan roll seklıyle ozaman ne olucak zaten bılıyorsun. sanzımanın cok kısa dıye 200 lere kadar yuruyemez dıye bırseymı var? kısalıyorsa tum dılılerınkısalıyo ve her vıteste gerektıgı sekılde hızlanır aracın 5 teyurumez dıye bı sacmalık varmı?
serdar_07
14-11-2009, 15:11
varmı tercüme etcek :soru:
yeminle 10 dk anlamaya çalışıyorum..
ERDINC-VTI07
14-11-2009, 15:11
isadece benim istedğim yer değil video için en uygun yer orası idi efe yok şu kadar basıl saydı gibi yok şu hıza kadar diye bi durum yok
rkadaşlar bakın tekrar sölüyorum vtı 60 ta vtec açıyordu zaten kısa olduğu için 60 ta onun için bastık bu 1
2.cisi her iki tarafta 4 te kim önde kesiciye girerse yarışı kazanmış olucak tı 30 kişi vardı her kez gördü büyük keyifle izledi.170 e kadar vtec beni hiç bir şekilde hafif yokuş aşşağıya hafif yokuş yukarıya geçememiştir.tek rar sölüyorum 170 e kadar basıldı daha başka açıklaması var mı anlayışlı olun biraz ama ben ilk başta dedim sorun olufcaksa 0-400 kalkalım dedim sonradan ortak bir karar ile 170 e sabitledik hızı hiç birisinde 170 e kadar vtec beniii geeçeeemediii.fazla uzatmaya gerek yok vtı sahibide açıklamıştır ara sayfalarda he uzunda beni geçer ona bişey demiyorum ama anlaşılan hızda beni geçemedi.
peki onur varmısın herkez görsün senın 5 kesicine benım 5 kesicim ondan sonrada drag bu işin başka çözümü olmucak senın sınırlarında benım sınırlarım uymadı. 5. Vites 225 kesici senınde sölediğine göre 5. Vites 190 kesici son hızı sen belırle ok sana 3 arabalık farkı yaşatıcam yok geçemezsin diyosan hadi hodri meydan son defa
Biraz emeğe saygı... ezıcı ustunluk dıyosunda saxo ezmısmı sımdı 170 e kadar :D ıkınmıs :D
Bak buda güzel bir fikir. 200 de denenir. dragta yapılır.
ERDINC-VTI07
14-11-2009, 15:26
ezıcı ustunluk dıyosunda saxo ezmısmı sımdı 170 e kadar :d ıkınmıs :d
selçuk aslında doğru bı söz neden farları kapatıp elektirk gücüne bile ihtiyacı oluyo benım farlarım hatta xenonlarım bıle açık. Neyse yaa arabasına güvenıyosa gelır dener güvenmıyosa geçilmekten korkuyo demektir. Tech turkey deki karızması çizilir yoksa.
sanzıkmanım kısa 200 lerde yurumuyo dıye bırsey yok ayna mahrutuı butun vıteslerı esıt kısaltır o yuzden 2 3 4 te neyse hızlanma seklı 5 tede aynısıdır ;)
onursoytam
14-11-2009, 15:31
peki onur varmısın herkez görsün senın 5 kesicine benım 5 kesicim ondan sonrada drag bu işin başka çözümü olmucak senın sınırlarında benım sınırlarım uymadı. 5. Vites 225 kesici senınde sölediğine göre 5. Vites 190 kesici son hızı sen belırle ok sana 3 arabalık farkı yaşatıcam yok geçemezsin diyosan hadi hodri meydan son defa
son bi defa ben sana verdim abicim aslın da ben yakın arkadaşlarımla veya abilerim le araba denemicektim ama sen çok ısrar ettin RS konusuna da öle bi yazdın ki ayıp olmasın diye kabul ettim ama ben dedim denemeyelim diye sen ısrar edince denedik hızlar da anlaşıldı hiç problem yoktu güzelce gazladık bitti.
onursoytam
14-11-2009, 15:33
sanzıkmanım kısa 200 lerde yurumuyo dıye bırsey yok ayna mahrutuı butun vıteslerı esıt kısaltır o yuzden 2 3 4 te neyse hızlanma seklı 5 tede aynısıdır ;)
benim şanzumanımı bana öğretme lütfen 160 tan sonrası diğer vitesler gibi değil tecrube ile konuşiorum diğer şanzumanıma göre oke. 0-400 şanzumanı 13/61
son bi defa ben sana verdim abicim aslın da ben yakın arkadaşlarımla veya abilerim le araba denemicektim ama sen çok ısrar ettin RS konusuna da öle bi yazdın ki ayıp olmasın diye kabul ettim ama ben dedim denemeyelim diye sen ısrar edince denedik hızlar da anlaşıldı hiç problem yoktu güzelce gazladık bitti.
Onur çok ilginçsin gerçekten neden bu kaçak dövüş :) Vti seni geçince kimse çıkıp sana oooo nassı sapladı şöyle ayırdı böyle ayırdımı diyecek sanıyosun ?
Sen kendi istediğin şekilde bi deneme yapmışsın şimdide karşı taraf istediği şekilde denemek istiyor olay bukadar basit uzatmanın manası yok :)
benim şanzumanımı bana öğretme lütfen 160 tan sonrası diğer vitesler gibi değil tecrube ile konuşiorum diğer şanzumanıma göre oke. 0-400 şanzumanı 13/61
bana bı mantıgını acıklarmısın? ayna mahrutı degıstırdın sadece butun vıteslerın anı oranda kısaldı. neden 5 te yurumuyo araban? teknık bı acıklama beklıyorum :)
ERDINC-VTI07
14-11-2009, 15:39
bana bı mantıgını acıklarmısın? ayna mahrutı degıstırdın sadece butun vıteslerın anı oranda kısaldı. neden 5 te yurumuyo araban? teknık bı acıklama beklıyorum :)
KORKUDAN VTEC SESİ RAHTSIZ EDİYO. ONUR YINE RAHATSIZ EDİYORUM VE BU DENEMEYI YAPANA KADAR BURDAN SÖLÜYORUM. ONUR KORKUYO VE DENEMIYO. VE BUNDAN SONRAKI VİDEOLARINDADA BUNU HER ZAMAN ÖNÜNE ÇIKARCAM. BEN KERİZMİYİM DEMESİNİ BİLİYOSAN BENİDE KERİZ YERİNE KOYMUCAKSIN. SENIN İSTEDİĞİN OLDU ŞİMDİ BENİM İSTEDİĞİM OLACAK OK Mİ KARDEŞİMMM :icon_tup:
KORKUDAN VTEC SESİ RAHTSIZ EDİYO. ONUR YINE RAHATSIZ EDİYORUM VE BU DENEMEYI YAPANA KADAR BURDAN SÖLÜYORUM. ONUR KORKUYO VE DENEMIYO. VE BUNDAN SONRAKI VİDEOLARINDADA BUNU HER ZAMAN ÖNÜNE ÇIKARCAM. BEN KERİZMİYİM DEMESİNİ BİLİYOSAN BENİDE KERİZ YERİNE KOYMUCAKSIN. SENIN İSTEDİĞİN OLDU ŞİMDİ BENİM İSTEDİĞİM OLACAK OK Mİ KARDEŞİMMM :icon_tup:
Onur olmamış bu kelime bence...
onursoytam
14-11-2009, 15:43
Onur çok ilginçsin gerçekten neden bu kaçak dövüş :) Vti seni geçince kimse çıkıp sana oooo nassı sapladı şöyle ayırdı böyle ayırdımı diyecek sanıyosun ?
Sen kendi istediğin şekilde bi deneme yapmışsın şimdide karşı taraf istediği şekilde denemek istiyor olay bukadar basit uzatmanın manası yok :)
sayın kıymetli arkadaşım anlatamıyorum galiba megafon kullanıcam sonun da
60/170 her iki tarafta onaylayarak denendi 170 te kim önde kesiciye girerse yarışı o kanmış olup gaz kesilecekti.30 adam ordaydı herkez gördü
ayrıca bu VTI da kısa olduğu için 60 Vtec açmış oluyor Vtec altı filan da değil
Benim de bildiğim ayna mahruti direk tüm vitesleri eşit oranda kısaltır. 2-3-4 çok kısaldı 5 az kısaldı diye birşey söz konusu değil.
Sanırım 5. vites gerçekten ya çok zayıf Saxoda ki Erkanın Saxosundan görüyoruz alakası yok makina 5. viteste de fişek gibi, ya da bilmediğimiz başka sebepler var. Onurcum çık dene. Neden çekiniyorsun ki? Alt tarafı geçilirsin.
onursoytam
14-11-2009, 15:45
abicim senin derdin beni geçmek herkez bunu burda görüyor daha öncede olduğu gibi geçtim seni bunda bu kadar dert edecek bi durum yok senle ben karşılıklı konuşmadık mı özcan abilerde vardı yanımızda 60/170 e okey demedik mi demediysek tamam demedik de abicim.
sayın kıymetli arkadaşım anlatamıyorum galiba megafon kullanıcam sonun da
60/170 her iki tarafta onaylayarak denendi 170 te kim önde kesiciye girerse yarışı o kanmış olup gaz kesilecekti.30 adam ordaydı herkez gördü
ayrıca bu VTI da kısa olduğu için 60 Vtec açmış oluyor Vtec altı filan da değil
E tamam işte bizde farklı bişey söylemiyoruz sana bu şekilde denemişsin şimdide karşı taraf senden kendi istediği şekilde bi deneme istiyor bu kadar basit ;)
He banane ben geçtim bitti gitti diyorsan o senin bileceğin iş zaten yukarda Bold ile belirttiğim şekilde bi saygısızlığın olmuş.
hala acıklama beklıyorum ben sanzımanımı bana ogretme felan dedı ama hala teknık acıklmayaı vermedı? gercı verecek bırsey yok sallıyor ıste kendını savunmak ıcın baska bı acıklaması yok. 2 3 4 te nasıl gıdıyosa 5 tede oyle hızlanır...
onursoytam
14-11-2009, 15:47
sen teknik olarak düşünürsen teknik açıklamıyı anlarsın anmak istemediğin gibi düşünüyorsun ondan anlamıyorsun.uzatma konuyu STP konu iice havası değişti nereye gidiyor yıllar boyunca sürer bu tartışma
onursoytam
14-11-2009, 15:49
E tamam işte bizde farklı bişey söylemiyoruz sana bu şekilde denemişsin şimdide karşı taraf senden kendi istediği şekilde bi deneme istiyor bu kadar basit ;)
He banane ben geçtim bitti gitti diyorsan o senin bileceğin iş zaten yukarda Bold ile belirttiğim şekilde bi saygısızlığın olmuş.
ya bak XOR yaşça benden büyüksün anla beni .RS konusunda bana teklif yapan erdinç abi idi ben istemedim zaten hız konusunuda beraber çözdük gazladık alala ya varmı daha ötesi.
sen teknik olarak düşünürsen teknik açıklamıyı anlarsın anmak istemediğin gibi düşünüyorsun ondan anlamıyorsun.uzatma konuyu STP konu iice havası değişti nereye gidiyor yıllar boyunca sürer bu tartışma
ehehe ya onur bırak sımdı . hadı acıkla bana sadece ayna mahrutıyle neden sadece 5te yurumedıgını?
kusura bakma ama resmen sallıyorsun karsında keko yok senın. vtecınde ayna mahrutısını degısınce butun vıtesler esıt olarak degısıyo 5te bı yavaslama sozkonusu deıl.
hadı teknık acıklama beklıyoruz senden neden 5 te yuruyemıyosun?
hadı suna korkuyorum dede herkes rahatlasın
onursoytam
14-11-2009, 15:51
ehehe ya onur bırak sımdı . hadı acıkla bana sadece ayna mahrutıyle neden sadece 5te yurumedıgını?
kusura bakma ama resmen sallıyorsun karsında keko yok senın. vtecınde ayna mahrutısını degısınce butun vıtesler esıt olarak degısıyo 5te bı yavaslama sozkonusu deıl.
hadı teknık acıklama beklıyoruz senden neden 5 te yuruyemıyosun?
hadı suna korkuyorum dede herkes rahatlasın
tamam o zaman 1 2 3 4 5 hepsi aynı şekilde ise 5 tede geçiyorum dimi mantıklı düşün ozaman :icon_tup:
ya bak XOR yaşça benden büyüksün anla beni .RS konusunda bana teklif yapan erdinç abi idi ben istemedim zaten hız konusunuda beraber çözdük gazladık alala ya varmı daha ötesi.
Peki Onur nasıl istersen.Orda değildim olanları detaylı olarak bilmediğimden daha fazla yazma gereği olmadığını düşünüyorum.Kazasız belasız denemelerine devam etmen dileğiyle.
onursoytam
14-11-2009, 15:53
Peki Onur nasıl istersen.Orda değildim olanları detaylı olarak bilmediğimden daha fazla yazma gereği olmadığını düşünüyorum.Kazasız belasız denemelerine devam etmen dileğiyle.
Çook teşşekür ediyorum arkadaşım sizede sorunsuz güzel denemeler diliyorum
SİNANN007
14-11-2009, 15:53
ya bişey dicem antalyalılar neden 190 a kadar basıyor :d
200 ün üstünde korkarız biz:)
tamam o zaman 1 2 3 4 5 hepsi aynı şekilde ise 5 tede geçiyorum dimi mantıklı düşün ozaman :icon_tup:
yaw konustukca batıyosun. madem 5tede gecıyosun dene ıste adam gel dene dıyor
hala teknık acıklama yok zuhahahahaa
onursoytam
14-11-2009, 15:54
yaw konustukca batıyosun. madem 5tede gecıyosun dene ıste adam gel dene dıyor
hala teknık acıklama yok zuhahahahaa
STP çırpınma arkadaşım konuştukça batıyorsun 10 kişi hiç bişey yazmadan senin yazdıklarına bakarak gülüyor devam etme istersen
tebrikleri sağdan alalım :icon_tup:
STP çırpınma arkadaşım konuştukça batıyorsun 10 kişi hiç bişey yazmadan senin yazdıklarına bakarak gülüyor devam etme istersen
tebrikleri sağdan alalım :icon_tup:
neyı cırpınıcam korkak rollıngcı :) ben sana teknık acıklama beklıyoruz dedıkce sen ıkınıp sıkındın bı acıklama yapamadın... yazık yazık...
onursoytam
14-11-2009, 15:56
neyı cırpınıcam korkak rollıngcı :) ben sana teknık acıklama beklıyoruz dedıkce sen ıkınıp sıkındın bı acıklama yapamadın... yazık yazık...
:heyoo::heyoo::heyoo::heyoo::heyoo:
:heyoo::heyoo::heyoo::heyoo::heyoo:
ancak el sallarsın ıste baksa bı halt yapamazsın. senın gıbıler korkakların onde gıdenıdır. ancak gecebılecegı surate kadar dener. ısıne 170e kadar denemek gelmıs denemıssın fazlasına bı yerlerın yememıs hadı canımm hadııı...
5.viteste yavaş hızlanma olayına bende anlam veremedim ?
nedenini merak ettim doğrusu..
onursoytam
14-11-2009, 16:01
zoruna gidiyor ama dimi ....
ahh cnm ahhh boğuldu gitti zavallıcak tühh tühhhh
way bee hondacılara bi bakarmısın nasıl bi fanatiklik cozemedim..
ikisi oturmus anlasmıs şu süretten şu sürate kadar diye burdaki arkadaslarda sanki vtec ci arkadası silah zoruyla bu hızlarda denetmisler muamelesi yapıyo :)
onur kardesim cık istedikleri gibi bi dene bi geçil yoksa kurtulamassın ;)
60 la basarlar vtec altı derler kısayla 60 da vtec acar basarlar uzuna cıkalım derler..bu işin sonu yok onurcum bosver :)
ancak el sallarsın ıste baksa bı halt yapamazsın. senın gıbıler korkakların onde gıdenıdır. ancak gecebılecegı surate kadar dener. ısıne 170e kadar denemek gelmıs denemıssın fazlasına bı yerlerın yememıs hadı canımm hadııı...
nasılda zoruna gidiyor ama dimi ....
cırkeflıgını herkes goruyor merak etme, ıste senın gıbıler yuzunden bu ısten Sogudu mıllet...
ahaha ne zoruma gıdıcek senle denesem yanında 2 sanıye goremezsın benı zuhahahahahah
ERDINC-VTI07
14-11-2009, 16:06
[QUOTE=STP;975827]ancak el sallarsın ıste baksa bı halt yapamazsın. senın gıbıler korkakların onde gıdenıdır. ancak gecebılecegı surate kadar dener. ısıne 170e kadar denemek gelmıs denemıssın fazlasına bı yerlerın yememıs hadı canımm hadııı...[/QUOTEnasılda zoruna gidiyor ama dimi ....
SEN BENI DAHA ÖNCE NERDE GEÇTİNDE HER ZAMNKI GİBİ GEÇTİM DEMİŞSİM. ONUR KAŞINMA ABİCİM SEN KÜÇÜKSÜN BEN SAYGI DUYDUM DENEDİM ŞİMDİ SENDE BANA SAYGI DUY VE BU DENEMEYI YAPICAKSIN BENIMLE. İŞİ KABA KUVVETE TAŞITMA ADAM GIBİ İNSANCA DENEYELIM TIPKI BU DENEME GİBİ KONUYUDA KİLİTLET 2. DENEMEYE KADAR KİMSE KONUŞMASIN OLURMU. 190 KM HIZA BENDEN ÖNCE GİR ELİNİ ÖPEYİM OK.
ikisi oturmus anlasmıs şu süretten şu sürate kadar diye burdaki arkadaslarda sanki vtec ci arkadası silah zoruyla bu hızlarda denetmisler muamelesi yapıyo :)
60 la basarlar vtec altı derler kısayla 60 da vtec acar basarlar uzuna cıkalım derler..bu işin sonu yok onurcum bosver :)
vtecın sahıbı bıde 5 sonu deneyelım dıyor neden olmaz dıyor arkadas? vteccıler fanatıkte sızde kral vtec dusmanısınız ama bı arkadasımızın soyledıgı gıbı "VTEC DUSMANLARI IMKANLARI OLSA HEMEN VTEC ALIRLAR" :hahaha:
ERDINC-VTI07
14-11-2009, 16:07
Ikisi oturmus anlasmıs şu süretten şu sürate kadar diye burdaki arkadaslarda sanki vtec ci arkadası silah zoruyla bu hızlarda denetmisler muamelesi yapıyo :)
sana vtec açmıyo diyen oldumu yarışan benım ok.
onursoytam
14-11-2009, 16:09
[QUOTE=onursoytam;975832]
SEN BENI DAHA ÖNCE NERDE GEÇTİNDE HER ZAMNKI GİBİ GEÇTİM DEMİŞSİM. ONUR KAŞINMA ABİCİM SEN KÜÇÜKSÜN BEN SAYGI DUYDUM DENEDİM ŞİMDİ SENDE BANA SAYGI DUY VE BU DENEMEYI YAPICAKSIN BENIMLE. İŞİ KABA KUVVETE TAŞITMA ADAM GIBİ İNSANCA DENEYELIM TIPKI BU DENEME GİBİ KONUYUDA KİLİTLET 2. DENEMEYE KADAR KİMSE KONUŞMASIN OLURMU. 190 KM HIZA BENDEN ÖNCE GİR ELİNİ ÖPEYİM OK.
bak abicim diğer CLİO RS konusundada çok ısrar ettiniz olmaz dedim yapmayalım dedim
çok istediniz dedik harikada zevkli oldu.bi daha deneme yok konuyu kapatalım lütfen
onursoytam
14-11-2009, 16:12
yusuflar basmıs saxoyu :D
STP haddini bil artık Ben sana basarsam sağlam basarım ama .
vtecın sahıbı bıde 5 sonu deneyelım dıyor neden olmaz dıyor arkadas? vteccıler fanatıkte sızde kral vtec dusmanısınız ama bı arkadasımızın soyledıgı gıbı "VTEC DUSMANLARI IMKANLARI OLSA HEMEN VTEC ALIRLAR" :hahaha:
bende zaten onu diyorum dene kurtul baska türlü kurtulamassın :)
vtec im vardı sattım 34 dag 10 plakalı kırmızı 98 model vtec ;)
vtec hic bi zaman atmosferik araba tadı vermedi bana herzaman sölerim kaliteli güzel araba ama turbolu arac sürüyomus gibi atmosferik arabaya binilmez,benim hosuma gitmedi sattım:icon_tup:
sana vtec açmıyo diyen oldumu yarışan benım ok.
ben sana vtec actı yada acmadı dedi demedim zaten genelde hep ole olur dedim..
sen vtec actı acmadı degilde uzuna gidelim diyen taraftasın:icon_tup:
ERDINC-VTI07
14-11-2009, 16:15
[QUOTE=ERDİNÇ-VTİ07;975836]
bak abicim diğer CLİO RS konusundada çok ısrar ettiniz olmaz dedim yapmayalım dedim
çok istediniz dedik harikada zevkli oldu.bi daha deneme yok konuyu kapatalım lütfen
PEKİ NİYE BEN 5 TE BASMAM KERİZMİYİM DİYOSUN. COCUK OYNUMU LAN BU SANA BU KERİZ LAFINI YEDİRCEM BEN HABERIN OLSUN. İNŞALLAH SENİ Bİ ROL GECESINDE YADA TRAFIKTE YAKALRIM BU LAFININ ÜSTÜNE KARŞIMA ÇIKMA OK ABİCİMMM
STP haddini bil artık Ben sana basarsam sağlam basarım ama .
gelde bas basan yerlerını goreyım ;)
onursoytam
14-11-2009, 16:18
[QUOTE=onursoytam;975839]
PEKİ NİYE BEN 5 TE BASMAM KERİZMİYİM DİYOSUN. COCUK OYNUMU LAN BU SANA BU KERİZ LAFINI YEDİRCEM BEN HABERIN OLSUN. İNŞALLAH SENİ Bİ ROL GECESINDE YADA TRAFIKTE YAKALRIM BU LAFININ ÜSTÜNE KARŞIMA ÇIKMA OK ABİCİMMM
ben kimseye keriz filan demedim kendin uyduruyorsun
kimse kimseye bişey yediremez yedirinde görelim bakalım
Selçuk tamam gerek yok boktan bi mevzudan banlanmayın ;)
bende zaten onu diyorum dene kurtul baska türlü kurtulamassın :)
vtec im vardı sattım 34 dag 10 plakalı kırmızı 98 model vtec ;)
vtec hic bi zaman atmosferik araba tadı vermedi bana herzaman sölerim kaliteli güzel araba ama turbolu arac sürüyomus gibi atmosferik arabaya binilmez,benim hosuma gitmedi sattım:icon_tup:
vtecte atmosferık tadını alamadın oylemı :D sana daha ne dıyımkı ben :D ha sen hep 4 bındne basmaya baslayıp vtec acmasını beklersen o aradakı guc farkı yasatır sana sankı boost gelmıs hıssını ama kullanmasını bılırsen her an ust devırde olursun;)
darbeli matkap biraz daha sakin bu kadar cabuk celallenmeyin :)
onursoytam
14-11-2009, 16:19
başka işler ile meşkul ol artık bıktım sana cevap yazmak tan
ERDINC-VTI07
14-11-2009, 16:19
selçuk bırak yaşını bıle yazmayan scoteerdan araba yarıştırmaya gelen 106 dan inip saxoya bıne ve altındakıni en hızlı sana ama dötü sıkışında yok vitese geçmiyo,uzuna gitmiyo diyen adam profesyonel değildir. sadece çaylaktır. onun için onun gibilerden burda çok var.
160'tan sonrasinin diger vitesler gibi olmamasinin sebebi 13/61 degil ki .. Sen o ayna mahrutiye sahip aracin motorunu bi egzantrik ile guzel bir yazilim ile vs besle bak o zaman o 160'tan sonrasi ile oncesi arasinda ki farki gorebiliyor musun .. Egzantrik & yazilim .. Dolu dolu cevir , ara hizlanma , ivmelenme nasil farkediyor ..
+ ben leon cupra ile denedim yazilisimsiz ayarsiz dyno'da 300 hp verdi .. 4'un sonuna kadar da gittim bilerek arabami goreyim dige :) 2'de 5000 rpm bastik 3. vites 7500 'de 4'e attigim an yanimdan uzadi gitti gitti gitti en son stoplarini goruyorum :) 2'de koydugumuz an 1.5 boy one cikmam bise yaramadi .. Demek istedigim zevkini almaya bakin arabayi deneyin gorun .. Ugrasin .. Gecilmenin de , arabanin kendinden daha guclu bir arabayla tutunabilmesini de gormek guzel be onur ;)