Orijinalini görmek için tıklayınız : Görenlerin bildirmesini rica ediyorum... Passat çalındı...
Arkadaşlar dükkanımızın önünden Passatımız çalınmıştır. İstanbul /Bayrampaşa/Yıldırım Mahallesi bölgesinden.
34 DC 8310 PLAKALI GRİ RENKTE 2.0 TDI PASSAT
Görenler haber verirse çok sevinirim.
0532 593 93 27
Aracın fotoğrafları da burada var.
http://www.sahibinden.com/2007_model_passat_tdi_comfortline-17WQQaXQQ17055758WQQpXQQdisplayitem
CasabLanca
18-11-2009, 19:54
Geçmiş olsun Anıl
Bizim yıldız sanayindeki tüm vw çıkmacılarına felan söylerim kulakları kesik olur. İnşallah tez zamanda bulunur.
Çok geçmiş olsun , nasil calindi ?
adaşım geçmiş olsun..
ya son 1aydır baya arttı oto hırsızlığı..
Çok geçmiş olsun nasil calindi ?_
Teşekkür ederim. Dükkanın önünde anahtarı üstünde bırakmış babam. Detaylarıyla ilgili tam bilgiye sahip değilim bende Nazilli'de olduğumdan dolayı.
çok geçmiş olsun umarın en kısa zamanda hasarsız ve o çalan şerefsizlerle birlikte bulunur aracın.nasıl çalındı acaba?
Büyük geçmiş olsun. Kaskosu vardı insallah?
gokhan07
18-11-2009, 19:59
geçmiş olsun işallah bulunur
CasabLanca
18-11-2009, 19:59
Teşekkür ederim. Dükkanın önünde anahtarı üstünde bırakmış babam. Detaylarıyla ilgili tam bilgiye sahip değilim bende Nazilli'de olduğumdan dolayı.
Anahtarlar üstünde olduğundan dolayı kaskodan ücret talep edemiyorsunuz heralde. Rapor ne şekilde tutulmuş
Ferhat_V
18-11-2009, 20:00
geçmiş olsun ne kadar arttı hırsızlıklar:S
hay aksi çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun kardeş.Umarım en kısa zamanda bulunur.
Anahtarlar üstünde olduğundan dolayı kaskodan ücret talep edemiyorsunuz heralde. Rapor ne şekilde tutulmuş
Kasko yoktu zaten arabada...
Başka forumlara da konu açma şansı olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Teşekkür ederim bu arada ilginiz için.
SULTANOGLU
18-11-2009, 20:12
çok geçmiş olsun
Day Walker
18-11-2009, 20:15
geçmiş olsun
gecmıs olsun ınsallah bulunur aracınız
Sağolun arkadaşlar. İnşallah bulunur.
Gecmis olsun kardesim, umarım en kısa zamanda bulunur.
çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede hasarsız bi şekilde bulunur..
Çok geçmiş olsun , insallah en kısa zamanda bulunur.
Vtec-SEDAN
18-11-2009, 21:05
anıl çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce bulunur..
Çok sağolun arkadaşlar , inşallah bulunur bütün temennim bu , şu an başka birşey gelmiyor elden...
Ahmet_28
18-11-2009, 21:13
çok geçmiş olsun.bi anlık dalgınlıktan nasıl yararlanıyor şerefsizler sanki tetikte bekliyorlar
Çok geçmiş olsun plakayı ezberledim numarayı cebe kaydettim denk gelirsem haber vericem mutlaka
Şu an Ankara'dan aradıgını soyleyen birisi aradı , satılık passat ilanınız için bilgi almak istiyorum dedi , normalde bu saatte kimse aramazdı ama...
Çok geçmiş olsun umarım tez zamanda bulunur.
VTec_king
18-11-2009, 22:37
geçmiş olsun:(
Sağolun arkadaşlar , beklemekten başka çaremiz yok , İstanbul'da babamlar dolaşıyorlarmış ama... Hayırlısı artık...
emre yeşil
18-11-2009, 22:50
Geçmiş olsun
SOMEONESPECIAL
18-11-2009, 22:52
Anıl'ım geçmiş olsun...
İnşallah kazasız belasız bulunur...
Çok geçmiş olsun.Umarım bulunur.
Çok geçmiş olsun..İnşallah olumlu sonuç çıkarda bulunur aracınız..
Şu an Ankara'dan aradıgını soyleyen birisi aradı , satılık passat ilanınız için bilgi almak istiyorum dedi , normalde bu saatte kimse aramazdı ama...
Geçenlerde beni de aradılar ilan için,geç saatte.22:00,23:00 sıralarıydı,biz olsak çekiniriz.
Geçmiş olsun Anıl
Benide ara sıra arıyorlar internetteki ilanların için boş adam çok hiç bakmıyorki saate
İlk defa bu saatte aradılar , bir de çalınınca şüphelendim ama günah da almak istemem tabi...
Sağolun arkadaşlar.
Çok geçmiş olsun Anıl tez zamanda bulursunuz inşallah...
Belkide bi şekilde sizle baglanti kurup para karşiligi arabayi teslim edebilriler bole selerde oluyor cevremizde.
Gecmiş olsn.umarm kısa zmnda bulunur.
Low-Rider
19-11-2009, 00:05
geçmiş olsun inşallah bulunur kısa zamanda
Talih.b16
19-11-2009, 00:27
cok gecmıs olsun kardesım ısallah bulunur
bora1311
19-11-2009, 01:03
cok gecmıs olsun, umarım en kısa surede bulunur :(
Cok geçmiş olsun yaa insallah bulunur...Serefsizler çoğaldı iyice..Kansız köpekler
cok gecmiş olsun anıl umarım en kısa zamanda bulunur..sadece araba bulunsa yeter
cunku bu pozisyonda hırsızı yakalasanız bile hic bi ceza almıyo :(
turbo&quattro
19-11-2009, 04:54
Gecmis olsun Anilcigim.Umarim en kisa zamanda sorunsuz sekilde bulunur.
geçmiş olsun umarım en kısa zamnda bulunur
Sierra Rs
19-11-2009, 07:29
cok gecmis olsun Anıl umarım en kısa sürede bulunur.
blackk35alp
19-11-2009, 07:40
buyuk gecmıs olsunnn
TorqueTuning
19-11-2009, 08:03
geçmiş olsun, peder keşke biraz daha dikkatli olsaymış...
geçmiş olsun. en kısa sürede bulunur inşallah.
Teşekkür ederim arkadaşlar...
Geçmiş olsun bir an önce bulunur inşallah.
Anahtar üstünde olarak bizimde Palio aracımız çalınmıştı bir kaç sene önce. Diğer hırsızlar ile irtibata geçerek kendi çabalarımızla bulmuştuk aracı.
Tanınmasın diye plakaları değiştiriyorlar, en ufak stickera kadar söküyorlar.
nitrO_Oxide
19-11-2009, 10:45
Geçmiş olsun zor bi durum.Lüx aracların kesinlikle kasko olması gerekiyor
Sağolun arkadaşlar...
Arda , kasko olsa da anahtar üstünde olduğu bir hak talep edemiyoruz zaten...
Sağolun arkadaşlar...
Ona bi yol bulunurdu, eve girmis dükkana girmis anahtarı calıp gitmis calmıs vs denebilirdi...O zaman da vermiyorlarmı?
Ona bi yol bulunurdu, eve girmis dükkana girmis anahtarı calıp gitmis calmıs vs denebilirdi...O zaman da vermiyorlarmı?
O zaman alınıyor abi de babam nasıl rapor tutturdu hiç bilmiyorum...
nitrO_Oxide
19-11-2009, 11:51
Alınıyor kardeşim.Yanlız bunun ıspatı için polisle birlikte hareket etmek gerekiyor.Benzer bi durum arkadasımın basına gelmişti 2 ay sora almışlardı parayı..
Alınıyor kardeşim.Yanlız bunun ıspatı için polisle birlikte hareket etmek gerekiyor.Benzer bi durum arkadasımın basına gelmişti 2 ay sora almışlardı parayı..
Neyse artık yapacak birşey yok Arda , arabanın parçalanmadan (ki zannetmiyorum parçalayacaklarını , parçalarını satarak parasını hayatta çıkaramazlar) bulunmasını bekliyoruz , inşallah bir yere bırakırlar...
nitrO_Oxide
19-11-2009, 12:02
Çok geçmiş olsun umarım polis araca mudehale olmadan bulur şerefsizleri..
büyük geçmiş olsun inş bulunur...
yucelebeci
19-11-2009, 12:18
geçmiş olsun kardeşim, cevrenizdeki yerleşimi olan sessiz bölgelere bakın derim genelde bu durumlarda arabayı alıp kimsenin dikkatini çekmeyen bölgelere park edip bırakıyolar bu işlerle uğraşan birini bulabilirseniz ufak bir ücret karşılığı aracı geri alabilirsiniz
Anıl çok geçmiş olsun umarım kısa sürede bulunur
Güncel diyelim bir belki gören duyan olur...
tandogan
19-11-2009, 17:19
çok geçmiş olsun inşallah bulunur
Şimdi öğrendiğim birşeyi de paylaşayım istedim. Babamın telefonu arabadaymış ve polisler olayın hemen ardından aramışlar telefonu arabayı çalan şerefsiz açmış telefonu ve polise " sen bana sicil numaranı versene , bağcılar tarafındayım gelsenize" demiş ve telefon kapanmış babam yeni hat çıkarmış falan... Telefonun imei nosunu polise vermesini soyledim babama eğer telefon hala arabadaysa tabi...
Nasıl bir cesarettir bu anlayabilmiş değilim...
nasıl pişkinlik bu ya .. rezillik resmen .. polis le konuşup sicil no ver diyebiliyor ..
çok geçmiş olsun , umarım ulaşırsınız araca sağ salim
Acayip şaşırmış durumdayım valla bende ve hala bulunamıyor bu araba...
dragstar
19-11-2009, 18:55
geçmiş olsun
Bartu_evo
19-11-2009, 21:14
çok geçmiş olsun bende sanayide tanıdıklarıma haber vericem umarım en yakın zamanda bulunur.
geçmiş olsun.
hırsızların polislerle bağlantıda olduğunu savunan düşünceye inanmamak elde değilki.
patronumun aracını da çalmışlardı.odası boşken masa üstündeki anahtarı alıp aşağıda aracı bulup kaçtı. 1 ,5 ay sonra bulundu dolapdere civarında.umarım sizin ki de en kısa sürede bulunur.
Kardeşim yeni gördüm konuyu çok geçmiş olsun
galeri işinde arabaları tek tek kasko yaptırma şansınız olmadığından dolayı dükkanı sigortalatın kanka bardak çalınsa alısınız parasını
EvrenCan_RS
20-11-2009, 16:15
Ahlaksız herifler cesarete bak ya bide polisle dalga geçebiliyor...
Maalesef bir güncel daha...
chevy_Boy
20-11-2009, 20:18
büyük geçmiş olsun...:( aracı çalıp bide üstüne böyle şerefsizlik yapanlarında allah bin beter cezasını versin...:@
Arkadaşlar , hepinize duyarlılığınız ve geçmiş olsun dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Sık sık konuya cevap yazamıyorum başımda bir sürü sıkıntı var aracıın çalınması dışında... Konuyu okuyup çıkıyorum kusuruma bakmayın çok canım sıkkın...
Araba bugün Fındıkzade'de görülmüş , polisler anons geçmiş ama yine yakalayamamışlar... Ama sanırım birşeylere ulaşıyoruz yavaş yavaş , inşallah arabayı bulacağız Allah yardımcımız olursa. Herhangi bir gelişme olduğunda yine konuya yazacağım.
serdargoksu
21-11-2009, 22:51
Büyük geçmiş olsun Anıl, inşallah en kısa zamanda bulunur.
chevy_Boy
22-11-2009, 16:24
bi gelişme yok mu ya :(
Araba bugün Fındıkzade'de görülmüş , polisler anons geçmiş ama yine yakalayamamışlar... Ama sanırım birşeylere ulaşıyoruz yavaş yavaş , inşallah arabayı bulacağız Allah yardımcımız olursa. Herhangi bir gelişme olduğunda yine konuya yazacağım.
Bunun dışında maalesef hala bir gelişme yok...
chevy_Boy
22-11-2009, 16:45
işalla en kısa zamanda bulunur ya gerçekten çok kötü bi durum :(
çok geçmiş olsun.kasko var değil mi?
mertacar
22-11-2009, 16:49
çok geçmiş olsun.kasko var değil mi?
Kasko yoktu zaten arabada...
geçmiş olsun umarım en kısa sürede bulunur..
techturkey ailesi bu olayı çözer.özellikle sanayiye yakın kişiler yardımcı olacaktır.
Güncel ....
Sağolasın Koray abi
Güncel
Arkadaşlar dükkanımızın önünden Passatımız çalınmıştır. İstanbul /Bayrampaşa/Yıldırım Mahallesi bölgesinden.
34 DC 8310 PLAKALI GRİ RENKTE 2.0 TDI PASSAT
Görenler haber verirse çok sevinirim.
0532 593 93 27
Aracın fotoğrafları da burada var.
http://www.sahibinden.com/2007_model_passat_tdi_comfortline-11WQQaXQQ17055758WQQpXQQdisplayitem
Arkadaşlar , hepinize duyarlılığınız ve geçmiş olsun dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Sık sık konuya cevap yazamıyorum başımda bir sürü sıkıntı var aracıın çalınması dışında... Konuyu okuyup çıkıyorum kusuruma bakmayın çok canım sıkkın...
fındıkzade il emniyet müdürlüğüne 10 dk mesafede vede girişi çıkışı belli olan bir semt güzel arasansa kesin bulunur fındıkzadede ise
Araç nie emniyet kayıtlarında çalıntı çıkmıyor.
http://sorgu.trafik.gov.tr/tbssorgular/aracsorgulama.aspx
Araç nie emniyet kayıtlarında çalıntı çıkmıyor.
http://sorgu.trafik.gov.tr/tbssorgular/aracsorgulama.aspx
Emniyettekilerin görev aşkından dolayı maalesef...
Son güncelleme tarihi 10.11.2009 olarak görünüyor sitede , araba 17.11.2009 da çalındı.
Son güncelleme tarihi 10.11.2009 olarak görünüyor sitede , araba 17.11.2009 da çalındı.
Hmm sanırım belli tarihlerde güncelleniyor. Ben arabanın rengini değiştirince ertesi gün orada yeni rengi ile görmüştüm.
İnsallah en kısa zamanda bulunur.
Görevleriyle alakası yok POLİNET bozuk ayın 10 undan beri ruhsat bile çıkmıyor. o yüzden güncelleme olmuyor. Hayırlısıyla bulunur inşallah gerçekten kötü bir durum.
turbo&quattro
23-11-2009, 23:18
Findikzade civarinda oturan arkadaslarin gozlerini 4 acmasi gunceli....
ÇALIŞKAN
23-11-2009, 23:46
çalan şahıs babanı iyi takip edyomuş demek ki. nasıl gördün anahtarı üstünde binip gttn cesaret işi polisle diyalog falan suç dosyası kabarıktır kendinden emin konuştuguna göre inşallah bulunur geçmiş olsun
Arkadaşlar araç bu sabah bulunmuştur. Ama ağır hasarlı olarak bulduk. Büyükçekmece'de kaza yapmışlar ve bırakmışlar aracı , her ne kadar hoşnut olmasak da en azından bulundu arabamız...
İlgisi eksik etmeyen herkese teşekkür ederim.
SULTANOGLU
24-11-2009, 13:42
çok geçmiş olsun tekrardan
foto varmı gecmıs olsun sevındım
Maalesef şu an için fotoğraf yok , bana da telefonda babam söyledi zaten , bu akşam İstanbul'a gideceğim , detaylar hakkında yine bilgi veririm.
Teşekkür ederim bu arada.
hadi geçmiş olsun anılım valla kaybettiğine mi üzüleceksin bulduğunamı sevineceksin zor bi durum
Geçmiş olsun inşallah çok ciddi bir hasar yoktur...
Gecmis olsun , insallah cok büyük biseyi yoktur.
Geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden saklasın ne diyelim.
geçmiş olsun Allah fırsat vermesin ama kasko şart :(
geçmiş olsun Allah fırsat vermesin ama kasko şart :(
araç anılların galerideki arabalrdan biriydi sanırım
Geçmiş olsun..Gözün aydınmı demeli ne demeli karısık bi durum valla...
Allah daha büyüklerini göstermesin..
araç anılların galerideki arabalrdan biriydi sanırım
ben dükkan önünden çalındı diye okuyunca ;)
Çok teşekkür ederim arkadaşlar , valla bende şaşırmış durumdayım daha arabayı da görmedim birazdan İstanbul'a yola çıkacağım işte yarın öğrenince detaylı bilgiyi aktarırım. Biz de şaşırmış durumdayız sevinelim mi üzülelim mi diye ...
Arkadaşlar araç bu sabah bulunmuştur. Ama ağır hasarlı olarak bulduk. Büyükçekmece'de kaza yapmışlar ve bırakmışlar aracı , her ne kadar hoşnut olmasak da en azından bulundu arabamız...
Cok gecmis olsun kardesim.
Bir sekilde toplanır, buna da sükretmek lazım...
Bu arada anıl daha önce aynı kasa passat topladım yardımcı olacağım ne varsa yaparım.
Cok gecmis olsun kardesim.
Bir sekilde toplanır, buna da sükretmek lazım...
Sağolasın abi , aradım bugün seni de müsait değildin sanırım :)
Bu arada anıl daha önce aynı kasa passat topladım yardımcı olacağım ne varsa yaparım.
Tamam Kerem'im sağolasın , sağ salim İstanbul'a varayım da bir duruma göre telefonlaşırız zaten...
Şimdi yola çıkıyorum ben , Allah kısmet eder de sağ salim gelirsem İstanbul'a görüşürüz. Ne olur ne olmaz hakkınızı helal edin...:icon_tup:
SOMEONESPECIAL
24-11-2009, 15:30
Yavaş yavaş dikkatli gel ***** sis filan karışık...
Sabah bahçeşehirde 15 araba girdi birbirine
Çok geçmiş olsun Anıl :( Şerefsizler bilerek mi vurup bıraktılar acaba :mad:
kaan megi
24-11-2009, 15:49
valla kimi araçlar kendini kilitliyo devre dışı burakıla biliyo diye duymuştum hatta arka sokaklar dizisinde gördüm bu olayı çalışmıyo kapılar kitleniyo vs fakat nasıl yapılır nedir ne deildir bi bilgim yok fakat çok güzel bişeydi umarım kısa zamanda bulunur aracınız parçalamış olabilirlerde yada kopya plaka çıkartıp 7 8 milyara satmışlardır böle çalıntı araçları alıp kullananlarda olmuyo deil tekrar geçmiş olsun
Geçmiş olsun bulunması bulunamamasından iyidir genede ...
İnşallah hasar büyük değildir .
Duymamısım telefonu kardesim, dün tüm gün sanayide olunca biraz üsütmüsüz.
Forumdan da yardım alabilirsin, vw parcacısı birkac arkadas var forumda ;)
turbo&quattro
24-11-2009, 18:22
Insallah hasar buyuk degildir....Gecmis olsun Anilcigim.
geçmiş olsun bulunduguna sevındım
Kardeşim çok sevindim arabayı bulduğuna.kafayı takma yaptırırsın artık.
Tuning055
24-11-2009, 23:24
gecmıs olsun bulunması bunlunmamasından iidir vardır bununda bi hayrı dııp yınede halımıze sukretmemız lazm
Sağolun arkadaşlar , gece 2 gibi geldim eve , şu an da iş yrindeyim. Birazdan arabanın yanına gideceğim ama işin altında çok başka şeyler çıktı...
Araba çalınırken babam dükkana lavaboya girmiş arabayı da açık bırakmış dükkanın anahtarlarını da kapının üstünde bırakmış. Şerefsiz de o sırada dükkanın kapısını kilitlemiş , kepenkleri indirmiş arabayı almış , kaçmış... Sonra da pazarlık yapmışlar ama olay hala devam ediyor , araba bulundu ama asıl hedef araba değilmiş... Fazla da açıklama yapamıyorum , ilginiz için hepinizde teşekkürler.
Büyükçekmecemi benim semt orası Anıl tabi eskisi gibi değil çok büyüdü geçmiş olsun.
anılım geçmiş olsun tabi başka olaylarda var anlattığın kadarı ile dikkatli olmak lazım
Büyükçekmecemi benim semt orası Anıl tabi eskisi gibi değil çok büyüdü geçmiş olsun.
İlginç bir olay abi , dediğin gibi büyük bir yer ve güzel kamufle etmişler sanırım arabayı...
anılım geçmiş olsun tabi başka olaylarda var anlattığın kadarı ile dikkatli olmak lazım
Sağolasın abicim , tedbirli davranmaya çalışıyoruz artık...
geçmiş olsun.. işin içinde başka işler varsa dikkatli olun. büyük cesaret babanızı içerde kitlemek, üstüne kepenği kapatmak, üstüne üstük polisle konuşmak.
oncelıkle gozunuzaydın buyuk gecmıs olsun.umarım diger gerceklesen olaylarda suyun uztune cıkar kımseye bi zarar gelmeden.