PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : üstatlardan yardım bekliyorum acil

kaan megi
20-11-2009, 22:57
http://www.sahibinden.com/meraklisina_hastasina_temizzzz-53WQQaXQQ17092290WQQpXQQdisplayitem arkadaşlar bu araç hakkında sizlerden yardım istiyorum çok farkılı bi araç öncelikle parçalarını bulabilirmiyim birde aracın rolanti sensörü arzalı araç çok sersem çalışıyor ve çiğ yakıyor aşırı derecede birde ilk çalıştırdı felaket bi kara duman attı uzun zamandır çalıştırmıyom ondan dedi fakat sonra dumanı kesti yolde giderken çok sersem yürüyor araç egsoz patlatıyo vs km göstergede gösteren 324.000di zamanında draglara katılmış 2 birinliği varmış araçda sıralı sistem lpg var ve 2011 e kadar vizeli siz üstatlardan yardım istiyorum sizlere sormadan araba alınmaz diye düşünüyorum yardımlarınız için şimdiden tşkrler.

gökan
20-11-2009, 23:04
eskı araalarla ugrasma derım al bi si bın gez yada ex

kaan megi
20-11-2009, 23:12
bilgin için tşkkrler farklılık araşındayım ben daha başka yorumları alalım

TaGo
21-11-2009, 10:39
kaan saçmalama olum yaaa. Arabama sonuna kdar güveniom demiş adam; sen diosun yolda tekleme yapıo, patlatma yapıo, duman atıo. Bu adam kendi kendine neyin güvenini yaşıo????

Sen salla gel ben sana calibrayı vereyim sorunsuz. Hem mod parçalarıda var. Bu arabadan direkt vazgeç bulamassın parçasını delirirsin.

elpadre
21-11-2009, 10:48
salla gıtsın eskı makınalarla ugrasmak zor oldu artık crx parcasını zor buluyorlar bunun parcasını hıc bulamazsın ıyı dusun karar ver derım

kaan megi
21-11-2009, 12:44
ne bilim eski sahibini biliyodum o sıralar özenmiştim biraz buna çok iyi bi araçtı fakat bitmiş artık tarkan abi mersoyla takas yapcaktım üstüne para alcaktım ondan sıcak baktım fakat siz böle diyosanız bunuda eledim gitti meganla mersoyla devam edelim yolumuza

Rstmania
21-11-2009, 13:11

Gökhan bu yorum harbi iyi olmuş:D Saydığın arablarda 90-95 arası araçlar ... :)

dragstar
21-11-2009, 14:46

Gökhan bu yorum harbi iyi olmuş:D Saydığın arablarda 90-95 arası araçlar ... :)

harbiden 3-4 ene fark var aralarında:D

Yiğit G.
21-11-2009, 15:05
salla gıtsın eskı makınalarla ugrasmak zor oldu artık crx parcasını zor buluyorlar bunun parcasını hıc bulamazsın ıyı dusun karar ver derım

Crx in parçalarını bulmak zor değil..Her aracın bi şekilde parçasına ulasılırda bu araç hoş durmuyor.Bi emanet bakıyor..

kaan megi
21-11-2009, 15:38
bujileri bile farklıymış bunların sanırım direksiyonu çevirince arka tekerlerde dönüyor enterasan bi araba

ERkut 205
21-11-2009, 16:03
Bence sıkıntılı bir araç gibi.
Eyer tip olarak bu aracı istiyorsan alternatiflerine bak. Yada farklı bir model tavsiyemdir.

slowmotion
21-11-2009, 16:39
bujileri bile farklıymış bunların sanırım direksiyonu çevirince arka tekerlerde dönüyor enterasan bi araba

arka tekerler bu modelde dönmüyor bildiğim kadarı ile

elpadre
21-11-2009, 18:14
Crx in parçalarını bulmak zor değil..Her aracın bi şekilde parçasına ulasılırda bu araç hoş durmuyor.Bi emanet bakıyor..

su an bı sanruuf bulmak zor mesala o kadar arastırıyorsun ve buluyorsun ama zorlanıyorusn o manada yazdım bunu :)

kaan megi
22-11-2009, 07:37
arka tekerler bu modelde dönmüyor bildiğim kadarı ile

yok arka tekerler dönüyor bunda klima hid direksiyon sanruf deri döşeme bide motoru diğer hondalardan çok farklıymış şuan araç bu saydığım sorunlardan iyi yürümüyor ama önceki hali oldukça tatminkardı toplam 3 tane kupası var 2 drag 1 de tırmanma bunları bu araçla kazanan abide çok samimi bir abimizdir cosworth ile de 1. likleri bulunmakda

Yiğit G.
23-11-2009, 12:11
su an bı sanruuf bulmak zor mesala o kadar arastırıyorsun ve buluyorsun ama zorlanıyorusn o manada yazdım bunu :)

he ok tabi öle parcaları bulmak zor ne bilm ,sunroof lastikleri , kapı kolunu açma zımbırtısı , aynanın altındaki plastik aparat vs bunları bulmak zor değil imkansız gibi bişey.Ancak 2. el çıktıcılardan onlarda ateş pahasına , ama işte ne bilm conta takımı , piston takımı , rot başları , amortisörler , filitreler vs bunları 10 dakkada bulursun.

timucintt
23-11-2009, 13:02
Nerden nereye bu araca zamanında ben bunu almak istedim ama kısmet olmadı. DTA çok temiz bir araçtı eskiden.. 2 3 el değişti sonra piç arabası oldu. en son mal alıp taşıyorlar bu araçla şu aralar çimento alçı :) sahibi arabadan bir haber... motor parçaları kolay zor değil Gömleksiz B20 blok var bunlarda... bu aracın en zor bulunan parçaları distribütörü ve üst silindir kapağı onun dışında birçok parçası integra ve CRX ve CRV ile aynı... sadece iç kısmı biraz parçaları ama servisten temin edebilirsin cebin derinse.... araçta 4WS var arka tekerleri 6/1 oranında dönüyor ve mekanik 4ws... yani G5 lerdeki gibi kaldırıma dayadığında kilitlenmiyor 4ws.... sürekli körüklü otobüs gibi vur kır birşey olmuyor :)

Bu tarz bir araba alacaksan servisle kanka olacaksın orası kesin :) sırf dışına bakarak sana kısa bir eksper çıkarayım... o tamponları bitmiş hepsi salmış kendini.... ön arka 2 tamponu onun 2000 lirayı rahat bulur... buda ham tamponları içi dolu bile değil :) yan sanayisi zaten yok.. sadece ön kaputunu aksarayda biz bulmuştuk bir araca oda inanılmaz bir şans eseri 10 yıl önce sipariş verilmiş ama alınmadığı için :) farları yamuk... motorlarını ebayden alacan... ama USDM alamazsın buna far takımını EDM çünkü bu motorları farklı ve uydurulmuyor... ama kompel kasayla değişirsen uydurabilirsin... oda kafadan 500 gider çıkmasıyla.... boyası rezil... 2000 de ona ekle.... motoru gidiciyse... geçmiş olsun yan sanayi kırığı yoksa blokta 2500 minimumda ona gider :)

dahada sayarım... uzmanlık alanım oldu bu tarz eski hurda japon araçları :D :D ... bendede mevcut 2 tae oldskool honda ve mazda :) istediği kadar temiz olsun kafadan 3 4 lira harcarsın temiz bile olsa... metresten farkları yok....

serhat306
23-11-2009, 13:10
Nerden nereye bu araca zamanında ben bunu almak istedim ama kısmet olmadı. DTA çok temiz bir araçtı eskiden.. 2 3 el değişti sonra piç arabası oldu. en son mal alıp taşıyorlar bu araçla şu aralar çimento alçı :) sahibi arabadan bir haber... motor parçaları kolay zor değil Gömleksiz B20 blok var bunlarda... bu aracın en zor bulunan parçaları distribütörü ve üst silindir kapağı onun dışında birçok parçası integra ve CRX ve CRV ile aynı... sadece iç kısmı biraz parçaları ama servisten temin edebilirsin cebin derinse.... araçta 4WS var arka tekerleri 6/1 oranında dönüyor ve mekanik 4ws... yani G5 lerdeki gibi kaldırıma dayadığında kilitlenmiyor 4ws.... sürekli körüklü otobüs gibi vur kır birşey olmuyor :)

Bu tarz bir araba alacaksan servisle kanka olacaksın orası kesin :) sırf dışına bakarak sana kısa bir eksper çıkarayım... o tamponları bitmiş hepsi salmış kendini.... ön arka 2 tamponu onun 2000 lirayı rahat bulur... buda ham tamponları içi dolu bile değil :) yan sanayisi zaten yok.. sadece ön kaputunu aksarayda biz bulmuştuk bir araca oda inanılmaz bir şans eseri 10 yıl önce sipariş verilmiş ama alınmadığı için :) farları yamuk... motorlarını ebayden alacan... ama USDM alamazsın buna far takımını EDM çünkü bu motorları farklı ve uydurulmuyor... ama kompel kasayla değişirsen uydurabilirsin... oda kafadan 500 gider çıkmasıyla.... boyası rezil... 2000 de ona ekle.... motoru gidiciyse... geçmiş olsun yan sanayi kırığı yoksa blokta 2500 minimumda ona gider :)

dahada sayarım... uzmanlık alanım oldu bu tarz eski hurda japon araçları :D :D ... bendede mevcut 2 tae oldskool honda ve mazda :) istediği kadar temiz olsun kafadan 3 4 lira harcarsın temiz bile olsa... metresten farkları yok....

cok guzel acıklamıssın agzına saglık...;)

fsunnetci
23-11-2009, 14:10
Bu araçta B20A5 motor var 150HP Bu araba çok diri arabaydı taa ki O inşaat amelelerinin eline geçene kadar :) arabanın içinde inşaat küreği ve sıva malzemeleri felan koyarken görmüşler zaten LPG de sonradan takıldı o araca..Adamım eğer bu kasayı seviyorsan 3G prelude Ankarada Ostim Sanayide vardı bir tane kırmızı.Bizzat sırf merakımdan bir gün kalktım sırf o aracı göremk için Ankaraya gittim ve test ettim :) 1.Vites 70KMH 2.Vites 120KMH basıyor araç..direksiyon hakimiyeti süper aracın ama parça sıkıntısı var..Motor ve diğer parçalarını Ebay sitesinden temin edebilirsin.Bu arabanın Yeşil renklisini İstanbul da bir arakadaşımız sırf internetten toplayarak sıfır hale getirdi.Beşiktaşta 13000TL istiyor araç otomatik vites idi yoksa alcaktım o aracı çünkü japon Ferrarisi diyorlar bu araca ve çok keyifli bir araç.Kullandım çünkü ve çok keyif aldım sürmekten.. Ankarda ki Prelude gerçekten çok temizdi fabrikanın verdiği ilk yardım çantası ve kriko takımları bile duruyordu aracın ama 500TL için inat ettim almadım aracı :) 10500TL ye veriyodu aracı bana:) Sana tavsiyem o araçtan uzak dur eğer illede bu kasa diyorsan Çorumda var mavi renkte 9000TL istiyor o araba temiz bir araç ama tek kusuru karburatörlü araç çift karbüratör var gider ama yakar aynı zamanda :)