Orijinalini görmek için tıklayınız : Olmaz Böle Şey !!!
http://www.adanahaber.com/haberdetay.asp?haberid=7559
artık gerçekten ayıptır bu yapılan yaa bu ne demek :ofk::ofk:
::ZaFeR::
21-11-2009, 00:01
......................
MuratCokol
21-11-2009, 00:01
Adana'da uygulanan trafik cezalarının günlük ortalaması 81 bin 804 lirayı buldu.
Maşallah :ofk:
Ben de trafik polislerinin sadece modifiyeli araçlara dikkat ettiğini düşünmeye başlamıştım :)
Hatalı şöförün ceza yemesi kadar doğal başka birşey vardır o hatayla her yıl ölen 10bin kişi gibi vefat etmesi .
hakkaten olmaz böyle şey ya trafik dediğin serbest bir ortam herkes istediğini yapsın kural da neymiş.
böyle konular o kadar anlamsız ki sıkıldım artık bunları görmekten;)
Emir_b16a
21-11-2009, 00:05
hakkaten olmaz böyle şey ya trafik dediğin serbest bir ortam herkes istediğini yapsın kural da neymiş.
+ 1903
adaletsiz olmasın yeterki
adaletsiz konular var onları tartışıyoruz zaten..
Low-Rider
21-11-2009, 00:08
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde, alkollü araç kullanan, emniyet kemeri takmadan yola çıkan, ışık ihlali yapan, hızlı araç kullanan, kask takmadan motorsiklet süren, park ihlali yapan 27 bin 825 sürücüye cezai işlem uyguladı.
Garip olan ne?Kuralların uygulanması mı? Pes yani b.ku çıktı artık bu ceza konularının..
M_PROJECT
21-11-2009, 00:09
ceza , polis ,cam filmi vsvs konulari yok demedik mi ? adalet istiyosaniz savciliga gidin suc duyurursunda bulunun . burda adalet saglayacak yetki kimsede yok .
http://www.adanahaber.com/haberdetay.asp?haberid=7559
artık gerçekten ayıptır bu yapılan yaa bu ne demek :ofk::ofk:
gerçekten ayıp olan şey nedir açıklarmısın bir zahmet ?
yanlışmı anlıyoruz yoksa seni ?
kırmızıda geçenlere, kask takmayanlara ,emniyet kemeri takmayanlara, alkollü araba kullananlara ceza kesilmesinmi yani ?
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde, alkollü araç kullanan, emniyet kemeri takmadan yola çıkan, ışık ihlali yapan, hızlı araç kullanan, kask takmadan motorsiklet süren, park ihlali yapan 27 bin 825 sürücüye cezai işlem uyguladı.
CallMeInsane
21-11-2009, 13:21
belkide arkadaş ''vay bee demek biz bukadar kurallara uymuyormuşuz, keşke daha dikkatli olsaydık'' manasında demek istemiştir
adana polıslerı app plakadan bıel arac baglayınca bole konular bıze normal gelıor.sız rahatsınız tabı gezın rahatca :)
Talih.b16
21-11-2009, 13:28
arkadaslar burda ayıp olan tek sey butce acıgından dolayı hersene sonu yapılan sıkı kontroller.sadece yazın dıyolar ne bulursanız gecırın devlete cok para lazım ee buda kıme gecıcek tabııkı vatandasa sıze bıze
arkadaslar burda ayıp olan tek sey butce acıgından dolayı hersene sonu yapılan sıkı kontroller.sadece yazın dıyolar ne bulursanız gecırın devlete cok para lazım ee buda kıme gecıcek tabııkı vatandasa sıze bıze
aynen dostum
8.000rpm
21-11-2009, 13:38
"Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde, alkollü araç kullanan, emniyet kemeri takmadan yola çıkan, ışık ihlali yapan, hızlı araç kullanan, kask takmadan motorsiklet süren, park ihlali yapan 27 bin 825 sürücüye cezai işlem uyguladı."
ben bunda tuhaf birşey göremiyorum...
hatta daha da sıkılaştırmaları gerek bu tür kontrol ve cezaları...
bu sebeplerden ne canlar yandı...
bence bravo...
adana polıslerı app plakadan bıel arac baglayınca bole konular bıze normal gelıor.sız rahatsınız tabı gezın rahatca :)
app çüft mühürlüyse bağlayamaz
değilse zaten yasal değildir ;)
app çüft mühürlüyse bağlayamaz
değilse zaten yasal değildir ;)
stock evoyu bagladılar bu yeterlı sanırım :D
"Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde, alkollü araç kullanan, emniyet kemeri takmadan yola çıkan, ışık ihlali yapan, hızlı araç kullanan, kask takmadan motorsiklet süren, park ihlali yapan 27 bin 825 sürücüye cezai işlem uyguladı."
ben bunda tuhaf birşey göremiyorum...
hatta daha da sıkılaştırmaları gerek bu tür kontrol ve cezaları...
bu sebeplerden ne canlar yandı...
bence bravo...
abı 2 haftada 2 kez ses cıkmayan egzostan ceza yedım yaa.gaza basıorum ses cıkmıor dugme var bunda dugme dıor.ya dedım bul arabayı hedıye edecem sana dıyorum he he dıyıp yazıyor.
1kac ay oncede arkadas sotck egzostan ceza yedı vtı da.gercekten burda cok hakslızlık yapıorlar bı gorsen.
tr ortalamaının 2 katı ceza kesılıyor burda oyle boyle degıl.
sureklı gıttıgmız menderes var burda göl kıyısı.bızım eve 10km.eve gıdınceye kadar 3tane cevırmeye gırıyorum.hespındede yalvar yakar.
8.000rpm
21-11-2009, 13:54
haksızlıktan bahsetmedim ki kamer
bak alıntı yaptığım metne?
:)
haksızlıktan bahsetmedim ki kamer
bak alıntı yaptığım metne?
:)
tamam ona bişi demıyorum ama kesılen cezaların yarısı haksız yere abi :(
Cam filmi modifiye konularında şakır şakır yazarım ama bu konuda eleştrilecek birşey yok bence hata yapan muayenesiz dolaşan farı stobu yanmayan alkollu arac kullanana ceza kesmeleri kadar normal birşey yok.Ama bu aralar celallendikleride bir gercek.
Day Walker
21-11-2009, 14:22
allah bereket versin
çift mühürünüz yokmu yoksa bağlaması çok normal hatta evrak sahteciliğinden işlem bile yapabilir.
Gerçi benimkiler çift mühürlü hiç bir sıkıntı yaşamadım daha sözel olarak bile APP denmedi bile :)
Yiğit G.
21-11-2009, 14:56
emniyet kemeri takmadan yola çıkan, ışık ihlali yapan, hızlı araç kullanan, kask takmadan motorsiklet süren, park ihlali yapan 27 bin 825 sürücüye cezai işlem uyguladı.
Çok normal.81.000 değil 181.000 kessinler bence.
aracım turbo, yüklü ama stock egzoz. App plakam yok, halojen farlarımda xenon yok, sisleri gereksiz yakmam.
adalet herkese uygulanacaksa filmlerimi de sökerim.
klasik bir cvp = bütçe açığı
techturkey forumu AĞLAMA TAŞI değildir beyler ,
sağa sola anlamsız küfür edip durmayın !
varsa bir sorununuz , özellikle polislerle ,başka şekilde çözün .
birde zahmet olmazsa ,
bu konunun başını okursanız eğer " zahmet edip "
mevzunun ASLINDA sadece app plaka , eksoz veya cam filminizle alakalı olmadığını anlarsınız !!!!
polis kırmızıda geçenlere , alkollü araç kullananlara ceza kesmiş ,
siz itiraz ediyorsunuz ??????
BUNU ANLAMANIZ İÇİN İLLA KIRMIZIDA GEÇEN MORON BİRİSİNİN EN YAKIN AKRABANA ÇARPIP ÖLDÜRDÜKTEN SONRA, 20 TL AĞIR PARA CEZASI ÖDEYİP 3 AY İÇİNDE HAPİSTEN ÇIKMASIMI GEREKİYOR ?
Biraz düşünün sonra yazın bir zahmet .
techturkey forumu AĞLAMA TAŞI değildir beyler ,
sağa sola anlamsız küfür edip durmayın !
varsa bir sorununuz , özellikle polislerle ,başka şekilde çözün .
birde zahmet olmazsa ,
bu konunun başını okursanız eğer " zahmet edip "
mevzunun ASLINDA sadece app plaka , eksoz veya cam filminizle alakalı olmadığını anlarsınız !!!!
polis kırmızıda geçenlere , alkollü araç kullananlara ceza kesmiş ,
siz itiraz ediyorsunuz ??????
BUNU ANLAMANIZ İÇİN İLLA KIRMIZIDA GEÇEN MORON BİRİSİNİN EN YAKIN AKRABANA ÇARPIP ÖLDÜRDÜKTEN SONRA, 20 TL AĞIR PARA CEZASI ÖDEYİP 3 AY İÇİNDE HAPİSTEN ÇIKMASIMI GEREKİYOR ?
Biraz düşünün sonra yazın bir zahmet .
benim itiraz ettiğim şeyi anlamamıssınız
Gayet mantıklı sebepler yazıyor haberde, bence de yapılması gereken uygulamalar...
Zaten son günlerde heryerde cevirmeler uygulamalar arttı, Besiktas gibi yerde evime gelen 3 güzergahta neredeyse her aksam cevirme yapıyorlar.
APP cift mühürlüyse kanuna uygundur, öyle baglama vs durumu olamaz.
Ama patates mühürlü, herhangi bi plakacıda yaptırılan trafik onaysız plakalar sahte plaka muamelesi görür baglanması da normaldir.
serdargoksu
21-11-2009, 15:48
Bence bu uygulama herkes için yapılıyor, kişi ve mevki gözetlenmiyorsa, insan hayatını koruyacak her türlü önlem meşrudur
bağlanan araçta cıft muhurmuydu bılmıorum benım kast ettıgım asagıdakı olaylar...
abı 2 haftada 2 kez ses cıkmayan egzostan ceza yedım yaa.gaza basıorum ses cıkmıor dugme var bunda dugme dıor.ya dedım bul arabayı hedıye edecem sana dıyorum he he dıyıp yazıyor.
1kac ay oncede arkadas sotck egzostan ceza yedı vtı da.gercekten burda cok hakslızlık yapıorlar bı gorsen.
tr ortalamaının 2 katı ceza kesılıyor burda oyle boyle degıl.
sureklı gıttıgmız menderes var burda göl kıyısı.bızım eve 10km.eve gıdınceye kadar 3tane cevırmeye gırıyorum.hespındede yalvar yakar.
slowmotion
21-11-2009, 17:24
haksızla birlikte haklılarda arada kaynıyor, adam radar arabası olmadığı halde radara girdin diyor. itiraz ediyorsun, video kayıtlarını istiyorsun. dansöz gibi kıvırıyor, işte eksoza cam filmine bakıyor. birşey bulamayınca yolluyor. sesinizi çıkarmayınca yiyorsunuz tabiki
5 arkadaş eğlenmeye gidiyor. 1tanesi araç sürdüğü için içki içmemiş. diğerleri zil zurna. alkolsüz sürücü kaza yapıyor. polis inanmıyor. kaza tutanağına aracı kimin sürdüğü belli değil yazınca kaskodan para alınmıyor.
alkollü araç kullanma, kırmızıda geçme,muaynesiz, yengeç gibi giden arabalara tabiki ceza yazılsın. ama bu cezaların içinde hiçmi haksız ceza yok?
son olarak kendimden örnek veriyorum. öndeki BAYAN şöför sol şeritten ÇOK yavaş gittiği için sağından geçtim. yeşil ışığa yetişmek için. ışıklarda anaons edildim. trafik durdurdu. herşey tam, eksoz var ama ss olduğu için 4000den sonra ses çıkarıyor.(peugeot için özel üretim, TÜV onaylı) polis başladı listeye: 1- trafiği tehlikeye düşürmek 2-kırmızıda geçmek (geçmedim) 3- eksoz 4. için birşey bulamadı bayağı arandı. polisle efendice konuştuk. durumu izah ettik. sonuç : sadece eksozdan ceza yedik... NEDEN? bende 205gti var, polisler birkere öğrenmiş 106ları, 205de onların gözünde 106ya benziyor. ARADA KAYNATTILAR BENİDE!
başka gün diğer aracımla acil yetişmem gereken yer vardı 2 polise makas attım. ışıkta yanıma geldi azını bile açmadı. işte burda bana ceza yazsa haklıydı, ses çıkarmazdım...
paliojet
21-11-2009, 17:46
hayvan bunlar ya dörtyol gokcelının ordan saga dondum yayalara yesil yanıyor ama ortada yaya fılan yok bende gectım hemen yazdı terbıyesız neler cekıom kazanana kadar
La ne rahatı kafayımı yedin sen :D
gel bakiyim çık bi gece İstanbul'da (Beşiktaş,Ortaköy,Bakırköy,Dolapdere vs vs) kaç tane çevirmeye gireceksin :)
Istanbuldada fark yok buna emin ol :) arabamın orjinal spoiler,marsbiel ve jantlarından ceza yazdılar desem yeterli olur sanırım :D itiraz ettim üstüne arabanın içindeki boost,egt,safc ve turbo timer'a kadar yazdı :D
Gülü seven dikenine katlanır.Yasağı deliyosan bir yerde bir şekilde mutlaka karşılığını alıyosun.Ya vazgeçip bu sevdadan standart bir arabaya kurallar dahilinde bineceksin yada yazdıklarında yandım demiyceksin :D
para basma makınası bıle bır gunde bu kadar para basamıyor
La ne rahatı kafayımı yedin sen :D
gel bakiyim çık bi gece İstanbul'da (Beşiktaş,Ortaköy,Bakırköy,Dolapdere vs vs) kaç tane çevirmeye gireceksin :)
Istanbuldada fark yok buna emin ol :) arabamın orjinal spoiler,marsbiel ve jantlarından ceza yazdılar desem yeterli olur sanırım :D itiraz ettim üstüne arabanın içindeki boost,egt,safc ve turbo timer'a kadar yazdı :D
:icon_tup:
Besiktasta dolmabahceden geliste, ortaköyden geliste ve bizim evin burda ıhlamurkasrının orda yani fulya girisinde var :)
Semtin tüm giris cıkısları tutulu gibi birsey :D
sız rahatsınız tabı gezın rahatca :)
Evet çok rahatız.
Eve gitmek için 5-10 km yol uzatsak da çok rahatız.Ana caddeye çıkamasak da çok rahatız.
Ankara´ya beklerim.Bahçeli´ye özellikle.
Evet çok rahatız.
Eve gitmek için 5-10 km yol uzatsak da çok rahatız.Ana caddeye çıkamasak da çok rahatız.
Ben oraya yaya olarak bile girmem :D osursan havayı kirletmekten ceza yazarlar o derece bir yer orası :D
Besiktasta dolmabahceden geliste, ortaköyden geliste ve bizim evin burda ıhlamurkasrının orda yani fulya girisinde var :)
Seni Allah kurtarsın Bermuda Şeytan üçgeninde oturuyosun :D
Daha dün gece Cerrahpaşa'ya gitmem gerekti Aksaray çevirmesine girmemek için Önce Fatih'e ordan Pertevniyalin arka sokaklarına.Dönüş tam bir çile oldu zaten Millet Caddesi Shell önü ve Topkapı geçit altı garanti olduğundan Silivrikapı sur dibinden ne kadar ara sokak varsa girmek zorunda kaldım :D
Shadow_Dancer
21-11-2009, 18:08
Daha 2 gün önce girdim beşiktaşta senin evin orda.. Yıldıza girişi direk kapamışlar :D baktı baktı bişe bulamadı ayar oldu yolladı :D
Daha 2 gün önce girdim beşiktaşta senin evin orda.. Yıldıza girişi direk kapamışlar :D baktı baktı bişe bulamadı ayar oldu yolladı :D
Ne güzel bir his dimi o şekilde çevirmeye girmek :D standart'ın gözünü seveyim.
Bende çevirmeye denk geldiğimde acaba şimdi nerden girecek diye bakıyorum :D Front Lip'ten başlıyo egsoz'dan çıkıyo :D
ondan sonra gelsin bağlama ve saz havaları by Koray :D
Seni Allah kurtarsın Bermuda Şeytan üçgeninde oturuyosun :D
Daha dün gece Cerrahpaşa'ya gitmem gerekti Aksaray çevirmesine girmemek için Önce Fatih'e ordan Pertevniyalin arka sokaklarına.Dönüş tam bir çile oldu zaten Millet Caddesi Shell önü ve Topkapı geçit altı garanti olduğundan Silivrikapı sur dibinden ne kadar ara sokak varsa girmek zorunda kaldım :D
O topkapıdakini bilmiyordum gecen haftasonu düstüm kucaklarına iste :)
Yagmur yagıyor cevirme olmaz dedim tünelaltı full ekip :D
valla en son çevirmeye girdiğimde ruhsatım varken :D aldı rahsatı bağlayacam dedi dedim al senin olsun :D geç direksiyona dedi baştım marşa 3-4 kere bilerek uzun tuttum tabi çalışmadı :D Polis bile lanet etti dedi ne halin varsa gör hahahaha
Evet çok rahatız.
Ankara feci valla, dizel arabaya egsozdan cezayı hayatımda baska yerde yemem herhalde :D
Shadow_Dancer
21-11-2009, 18:47
Ne güzel bir his dimi o şekilde çevirmeye girmek :D standart'ın gözünü seveyim.
Bende çevirmeye denk geldiğimde acaba şimdi nerden girecek diye bakıyorum :D Front Lip'ten başlıyo egsoz'dan çıkıyo :D
ondan sonra gelsin bağlama ve saz havaları by Koray :D
Huzur Stockta diyodu Tolga :D dogru diyo valla..
Yuh diyorum..başkada birşey demiyorum..
O topkapıdakini bilmiyordum gecen haftasonu düstüm kucaklarına iste :)
Yagmur yagıyor cevirme olmaz dedim tünelaltı full ekip :D
ahahaha Hacı olurmu ıslak ıslak :D kuru kuru yazıyolarki tadı çıksın :D
Ben oraya yaya olarak bile girmem :D osursan havayı kirletmekten ceza yazarlar o derece bir yer orası :D
Ankara feci valla, dizel arabaya egsozdan cezayı hayatımda baska yerde yemem herhalde :D
Aynen dediğiniz gibi abi.
Dün,zehir ettiler gecemizi...
bi ara adanaya ugrayın ne demek ıstedıgımı anlarsınız
stock evoyu bagladılar bu yeterlı sanırım :D
stock f360 & gallardo yu da alanya'da bağladılar bikaç kez hemde kamer gözümün önünde :heyoo:
stock f360 & gallardo yu da alanyada bağladılar kamer :heyoo:
dostum stock evo bagladılar dıom :D stock susturuculu vtı a egzostan yazdılar :D
demek ki önümüzdeki sene bunların maaşlarına yeterince zam vermeyecekler bunlarda ekmeğini çıkarmanın yolunu başka yerlerden bulmuşlar adamlar içinde yaşasın tuning çi genlik diyordur
dostum stock evo bagladılar dıom :D stock susturuculu vtı a egzostan yazdılar :D
tamam işte bakış açımı anlamadın kamer olaya, stock evoda kanat var o var bu var , ama ferrari & lambo safkan sporcu , egsozdan bağladılar onları orj olduğu halde ses yapıyormuş :icon_wack :D
kıllığına yazdıkları oluyor açıkçası bazen bencede artık bütçe açığı içinmi ne için bilemem.
bu arada Yavuz abi egsozdan tek cezan yiyen dizel sahibi sen diilsin, arkadaşın dobloda remus varken bizde yemiştik :D
tamam işte bakış açımı anlamadın kamer olaya, stock evoda kanat var o var bu var , ama ferrari & lambo safkan sporcu , egsozdan bağladılar onları orj olduğu halde ses yapıyormuş :icon_wack :D
kıllığına yazdıkları oluyor açıkçası bazen bencede artık bütçe açığı içinmi ne için bilemem.
bu arada Yavuz abi egsozdan tek cezan yiyen dizel sahibi sen diilsin, arkadaşın dobloda remus varken bizde yemiştik :D
kıllık konusuna katılıyorum 2 sene önce turuncu bir arabamız vardı İstanbul - Fethiye arasında bütün polisler çevirdi radara mı yaklandık yok ne oldu hiç çevirdik
anladımda dostum burdada ferrarıye 70 defa yazmıslardır bana o normal gelıor gercekten gurultulu :D
ha bıde bı arkadsaın kız kardeşi getz le film egzos UCU ve fıltreden 300 lira ceza yedı :D
Konununda başlıgını kullanarak cevaplarsak olmaz böyle bir konu .....
Sti ve Evo sahipleri yalnızca Adana´da değil,her yerde kanattan dolayı sıkıntı yaşadıklarını yazmışlardı zaten daha öncelerde.
Janttan ceza yazılan başka bir yer duymadım ben,Ankara´dan başka.
timucintt
22-11-2009, 11:07
Benim full stock aracıma(integra) farım uzun diye ceza yazdılar adanada.... o polise hergün dua ediyorum.... ;) Adanada trafik polisleri çakal olmuşlar hep.... RUH hallerini anlamış değilim ara sokaklarda dolaşıyorum onun için hep....
Hani bazılarıda hakkatten cezayı hakkediyor... Ama adamların beyinlerine işlemiş tuning = zibidi, apaçi, soytarı....
Mersinin gözünü seveyim.... 40 50 arabayla gezipte polis arabalarının bize konvoyda eskortluk yaptığını kırmızı ışıklara bize öncelik tanıdığı günleri bilirim konvoyda.... Ayrıca mersinde 10larca modifiyeli araba var kolay kolay bağlananı görmedim... taşkınlık çıkarmadığın sürece hiçbirşey yapmıyorlar...
adanada hergün ferrariyi kovalıyor polisler :D
gambit49
22-11-2009, 12:07
yeni emniyet mudurumuzle :D ankarada gezmek haram