Orijinalini görmek için tıklayınız : Mng kargo fiyaskosu..
Hayatımda gördüğüm en gerizekali elemanlara sahip kargo şirketi...Bu kadar ciddiyetsiz ve laubali bir şirket görmedim daha..
Amerikadan verdiğim sipariş FedEx ile Türkiye'ye gönderildi tam 4 gün sürdü kargo Türkiye'ye MNG deposuna gelmesi..Olay bunda sonra patlak veriyor zaten ve mantigin sinirlarini zorlayacak derecede salaklar..Perşembeyi Cumaya bağlayan gecede kargo Türkiye'ye girdikten sonra Cuma günü bana teslim edilecekmiş ama göya adresim yanlışmış tabi sen salağım ya sürekli yurtdışından alışveriş yaparken kullandiğim adresimi yazdim yaklaşık 100 kere kullanmışımdır adresi..Cuma günü telefon geldi adresiniz yanlış düzeltirmisiniz diye..ok tamam dedim ve adresi yeniden verdim..bu sefer bana denilen:"Cumartesi kargonuz teslim edilecek" tamamdir dedim kapattim..Cumartesi bekledim gelmedi ve aradım..denen şu:Uçağımız geç indi o yüzden dağıtım bugün yapamadık ?!?!?(ne alaka benim kargom perşembe günü geldi) söylediğimde aldığım cevap ise biz toptan dağıtım yapıyoruz o yüzden uçağı bekliyoruz..beklersin çok daha...sonra pazartesiye ertelendi ve sabah 9-10 gibi size kargonuz ulaşır dendi..hala bekliyorum aradım adresiniz yanlış dendi salaklar 2 kere benden adres aldı buna rağmen hala anlamakta güçlük çekiyorlar..demin tekrar konuştuğumda 2 kere yönlendirildim ve kendileride birşey söyliyemedi en sonunda kurye eğitimi var filan falan dendi...FedEx gibi kaliteli bir markanın bu kadar gerizekali bir firma ile anlaşmasını anlayamıyorum amerikadan 4 günde gelen ürün 4 gündür istanbul içinde gönderim yapamamaları beni delirtiyor! :icon_wack
erkin006
23-11-2009, 16:46
yurtiçi iidir...iki takım jant ve bi sürü ıvır zıvır aldım hiç sıkıntı yaşamadım...
madem direk adrese getirmede sıkıntı oluyor sana en yakın şubeye iste ordan al...
yurtiçi iidir...iki takım jant ve bi sürü ıvır zıvır aldım hiç sıkıntı yaşamadım...
madem direk adrese getirmede sıkıntı oluyor sana en yakın şubeye iste ordan al...
Malesef çalıştığım firma FedEx ve artık Türkiye FedEx mng ye bağlı...imkanım olsa hemen değiştiricem..
ben tam 86 dolar kargo parası verdim küçücük bir paket için express kargo ile..düştüğüm hallere yanıyorum
8.000rpm
23-11-2009, 16:48
aynen
"ben gelir alırım , aman adrese göndermeyin" derim hep :D:D:D
gerçekten gerizekalılar bende katılıyorum...
üst kattaki şirketin gönderileri bana geliyo sezon nedeniyle şehir dışında oldukları için.Geçen gün MNG geldi gönderi getirdi benden şirket kaşesini istiyo yoksa kendi şirketimin kaşesini istiyo dedim manyakmsın kardeşim kendi şirketimin kaşesini ne basayım.
O zaman kimlik bilgisi vericeksiniz diyo ya dedim sana kimliğimin bilgisini ne vericem kabul etmiyorum geri götür dedim.Geri götürüp demiş ki ücretten dolayı kabul edilmedi gönderen firmaya karşıda mahçup düşürüyo şerefsizler.
sanada geçmiş olsun kardeş
insanın sabır taşını zorluyorlar .
mngkargoya onunla anlaşma yapan fedEx e de şikayet yazısı yaz derim.
ayrıca sanal ortamda şirketlerin takip ettiği sikayetimvar.com a da beyan et ...
KorkuluRuya
23-11-2009, 16:52
benimde italya ve fransa levis siteside blue serisi özel derimont alıcam.ne bi tanıdık ne bir yardımcı olan var.denemeden.parasına bakmadan.almakta yetmiyor.
sanırım en iyi kargo dünya devi ups.logosu rengi yani kurumsalı yeter.
CanBasel
23-11-2009, 16:55
Bende tüm kargo şirketlerine bana en yakın yerdeki şubenize getirin ben alırım diyorum.. Mng kargo ile bende buna benzer bir sıkıntı yaşamıştım..
PTT bunların hepsinden çok daha güzel çalışıyor emin olun.
overblack
23-11-2009, 17:08
fantastik maceralar yaşamak istiyorsan sürat kargo ve express kargo'yu da denemeni tavsiye ederim. :D :D
CeM öZeR
23-11-2009, 17:11
Katılıyorum.Bir çok alışveriş vesaire alım ve ulaştırmaya şahit oldum. Bana geçenlerde Ankaradan 1 gün önce saat 16:00 civarı kargoya verilen bir parça ertesi gün sabah 09:30 civarı elime ulaştı.Yani çok memnun edici ben diğer hiç bir şirketten bu kadar hızlı bir ulaştırma beklemiyordum.Hadda ptt bile o günün akşamına yetiştirirse ne mutlu bana diyordum çünkü normal tarife ve fiyatları gerçekten çok çok uygun diğerlerine göre.
EvrenCan_RS
23-11-2009, 17:28
Yurtiçi kargo en sorunsuz olanı...
Aras ise kabus gibi..
Yurtiçi kargo en sorunsuz olanı...
Aras ise kabus gibi..
Aras'ta berbat çelik bilgisayar kasamı ortadan ikiye ayırmıştılar kargoda..baya sağlam bir kasaydı nasıl ikiye bölündü hala çözülemedi Aras'ta:D
Ben de ptt kargo ile sorun yaşadım geçenlerde.Mgnpower gürol abi sağolsun halletti.Bi sürü yeri aradı faks çekti.En sonunda mala ulaştı:D
Olmaması gereken bu tip olaylar genelde oluyor
En sorunsuz dertsiz tasasız iş yaptığım firma Yurtiçi. Aras yarın gelir dediği malı o gün aldığım oldu 3 gün sonra aldığımda. Aras'a malı düşeni allah kurtarsın
Ptt ile istanbuldan izmire kolon getirttim hiç bir hasarı olmadan geldiler.
Mng ile karstan bal kaşar peyniri getirteyim dedim havalı torbaya sarılı kalın cam kavanoz tuzla buz olmuş sağlam parçası kalmamış birde şubelerde kolilerin yerlerde sürünüşünü teklemenmesini görün içiniz gider.
İşimiz gereği sürekli kargo firmalarıyla uğraşıyoruz içinizin ve gönderdiğiniz ürünün rahat etmesini istiyorsanız TNT kargo ve Yurtiçini tercih edin derim tamamen şahsi tavsiye günde en az 15 20 parça kargomuz var ve en az okadarda alıyoruz hemen hemen tüm firmalarla çalıştım ama gerçekten huzuru TNT ve Yurtiçinde yakaladık diyebilirim.
bence fedex e mail at durumu anlatt,fedex gereken uyarıyı yapar mng ye.gecmiş olsun.
normal postahaneden priority mail şeklinde gönderseydiniz 1 haftada ulaşırdı 10-15$ rakam öderdiniz.
Bu akşam mngyi biraz fırçaladım ve cuma günü benle konuşan arkadaşla görüştüm yarın sabahtan kesin gelir dedi 3 kere onay aldım bu konuda..arkadaşlar sahitsiniz gelmezse bu sefer aradığımda sağlam fırçalicam..amerikadan 3.5 günde gelen ürünü 4 gündür istanbul içine dağıtamayan bir firma....
EvrenCan_RS
23-11-2009, 23:17
Aras'ta berbat çelik bilgisayar kasamı ortadan ikiye ayırmıştılar kargoda..baya sağlam bir kasaydı nasıl ikiye bölündü hala çözülemedi Aras'ta:D
Şti olarak mecburen arasla halen anlaşmalı çalışıyoruz...
Yozgat'a gönderdiğimiz kargo (Ankara-Yozgat) Kayseriden çıkıyor... 3 gün orada kalıyor ve 4. gün Yozgat'a teslim edilebiliyor.
VTec_king
23-11-2009, 23:17
ups ve dhl iyidir
ups bazen gümrüğe takıyor malzemeyi
(gönderilecek malzeme göze batıcak kadar ağır ve büyük değilse ürünü 100$ ın altında gösterip as per sample dersen hertürlü eline kadar geliyor)
Ben PTT ve yurtiçi kullanıyorum şu ana kadar hiç sorun yaşamadım.Tavsiye edilir.
yurtiçini tek geçerim bende aras ve mng tam bi bela
ahmetuygur
24-11-2009, 08:08
Hayatımda gördüğüm en gerizekali elemanlara sahip kargo şirketi...Bu kadar ciddiyetsiz ve laubali bir şirket görmedim daha..
Amerikadan verdiğim sipariş FedEx ile Türkiye'ye gönderildi tam 4 gün sürdü kargo Türkiye'ye MNG deposuna gelmesi..Olay bunda sonra patlak veriyor zaten ve mantigin sinirlarini zorlayacak derecede salaklar..Perşembeyi Cumaya bağlayan gecede kargo Türkiye'ye girdikten sonra Cuma günü bana teslim edilecekmiş ama göya adresim yanlışmış tabi sen salağım ya sürekli yurtdışından alışveriş yaparken kullandiğim adresimi yazdim yaklaşık 100 kere kullanmışımdır adresi..Cuma günü telefon geldi adresiniz yanlış düzeltirmisiniz diye..ok tamam dedim ve adresi yeniden verdim..bu sefer bana denilen:"Cumartesi kargonuz teslim edilecek" tamamdir dedim kapattim..Cumartesi bekledim gelmedi ve aradım..denen şu:Uçağımız geç indi o yüzden dağıtım bugün yapamadık ?!?!?(ne alaka benim kargom perşembe günü geldi) söylediğimde aldığım cevap ise biz toptan dağıtım yapıyoruz o yüzden uçağı bekliyoruz..beklersin çok daha...sonra pazartesiye ertelendi ve sabah 9-10 gibi size kargonuz ulaşır dendi..hala bekliyorum aradım adresiniz yanlış dendi salaklar 2 kere benden adres aldı buna rağmen hala anlamakta güçlük çekiyorlar..demin tekrar konuştuğumda 2 kere yönlendirildim ve kendileride birşey söyliyemedi en sonunda kurye eğitimi var filan falan dendi...FedEx gibi kaliteli bir markanın bu kadar gerizekali bir firma ile anlaşmasını anlayamıyorum amerikadan 4 günde gelen ürün 4 gündür istanbul içinde gönderim yapamamaları beni delirtiyor! :icon_wack
Mng kargo yurtdısından gelen gönderilerin üzerindeki adresi anlayamıyor sanırım :) benide bitane tshirt için arayıp adresini yanlış dediler :)
olabilir ya okadar dert etmeyin