Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Peugeot 306 kapı kiliti....

Pug67
27-11-2009, 13:39
Arkadaşlar geçen gün park halindeyken aracıma dokundurmuşlar...Tam sağ yanı yolcu kapı kilitinin olduğu yere....kapı kilitim uçmuş...sadece içi duruyor yani anahtarın takıldığı yer...peugeot servisine gittim almak için fakat fransadan geliyor gibi saçma sapan bişey solediler...anlayacağınız bana kapı kiliti lazım kromajıyla beraber..206 yla da aynı sanırsam..2.el çıkma falan temin edebilecek bir arkadaş varsa cok memnun olurum...

http://img338.imageshack.us/i/fotoraf0613.jpg/

Ahmet Saraçoğlu
27-11-2009, 14:27
zamanında c3ümün büyük bi hasarda gerizekalı tamirci anahtar göbeğini en son sipariş etmek aklına geldiği için aynı cevapla karşılaştı servisten , 100 küsür liraydı ama servisten şasi nuamrasıyla istenip bir ay içersinde geliyordu.İdareten sadece şekli kapatmak için bi 307 göbeği takıldı.Anahtarla açılmıyordu ama sonradan kilitçinin biri halletmişti.Hurdacılardan c3 , c2 , 206 vss araçların pertlerinden tamin etmeye bakın servis yerine.

elpadre
27-11-2009, 14:37
gecmıs olsun ıkıtellıde bulursun

Pug67
28-11-2009, 01:04
ben ıstnbul dısı oldugum ıcın bulabılme gıbı bı ımkanım yk...yanı en azndan bulundugum yerde bulamadık..cıkmada olsa...zaten kılıtın ıcı mevcut..yanı bı sekılde calısır duruma getırebılırız...yanı benm cıkma 206 veya 306 kılıtı bulmam lazım komple...peugeot cıkma parca satan bıldıgınız numara vs varsa sevınırım...yada yakınında varsa temın ederse gercektn cok memnun olurum