Orijinalini görmek için tıklayınız : 34 EKE 30 Dyno Sheet......
tarantino
03-12-2009, 09:01
ne inanmaması hatta muştu uçtu şahitleri var
bu msj imza olur
şıracının şahidi bozacı abi :D
ulan kel :D arabanın içinden görmüyosun sen götünüzden çıkan ateşi.. sulhinin dediği gibi kor alevi gibiydi..:D
yaw onca şov yaptım akşam ateşe boğdum denedim ettim hatta gişelerin çıkışında durdum yolun ortasında yine burnout yaptım yan yan :D
kimse bi videoya çekmedi mi yaw :D
yaw onca şov yaptım akşam ateşe boğdum dendim ettim hatta gişelerin çıkışında durdum yolun ortasında yine burnout yaptım yan yan :D
bende var :D çok kısa
by_hayali
03-12-2009, 09:07
ben olmayınca videoda olmuyo ama sen arabayı Cem abiye verecektin hakkını verirdi 2 yan verip :D:D
zaten uzun uzun hiç çeken yok beni :D asıl şov bende diyorum gidip hulku çekiyolar :D
ben olmayınca videoda olmuyo ama sen arabayı Cem abiye verecektin hakkını verirdi 2 yan verip :D:D
kanka kullanamıyo zaten yaw :D ferrari gibi bende bunun elinden alıcam arabayı :D bence gecenin en mutlu adamı muştuydu ağzı hep tavandaydı :D
mami isimli üyeden alıntı :D
ben bir deniyim dedim ama hata ettim galiba :D
duzgun disk takana kadar kımse bindiremez o arabaya benı.. aq en son 260 mı olduk salavat getirdim fren yoktu.:D
SULTANOGLU
03-12-2009, 09:11
iyiki yoktum :D:D
tarantino
03-12-2009, 09:12
zaten uzun uzun hiç çeken yok beni :D asıl şov bende diyorum gidip hulku çekiyolar :D
olm al beni hayatını filme dökeyim ben senin
yaw onca şov yaptım akşam ateşe boğdum dendim ettim hatta gişelerin çıkışında durdum yolun ortasında yine burnout yaptım yan yan :D
Ula senden kaçmaktan ne videosu ahuahauhauua Özgür'le 2 muhabbet ettirmediniz be :D
Ula senden kaçmaktan ne videosu ahuahauhauua Özgür'le 2 muhabbet ettirmediniz be :D
kanka haber bekliyorum...canını yirim:D
:D
valla ben yoldaşımı buldum korayın abisi BODOZ :hehe: olum arabada fren yok bişi yok 240-250 gidiyoruz adam nerdeyse bi kolunu camdan çıkaracak yakıyo sigarayı banada yakıyo bitane gül gibi anlaşıyoruz valla :D
SULTANOGLU
03-12-2009, 09:27
demek bodozda vardı haaaa vayy bee kim arkada emliyet kemeri olmayan yerde oturdu :D
:D
valla ben yoldaşımı buldum korayın abisi BODOZ :hehe: olum arabada fren yok bişi yok 240-250 gidiyoruz adam nerdeyse bi kolunu camdan çıkaracak yakıyo sigarayı banada yakıyo bitane gül gibi anlaşıyoruz valla :D
ulen bodozu tanısan keli hemen boşarsın :D ben bodozla 10 gün aynı yatakta yattım :D
demek bodozda vardı haaaa vayy bee kim arkada emliyet kemeri olmayan yerde oturdu :D
yekta oturdu 5 km gittik indi baska arabaya bındı ahahah:hahaha:
SULTANOGLU
03-12-2009, 09:38
ahahhahaha :D oraya oturan adamın sağlam sinirleri olması lazım yarını düşünmemesi lazım
ulen bodozu tanısan keli hemen boşarsın :D ben bodozla 10 gün aynı yatakta yattım :D
bodozla aynı yatakta :D anlamıştım :D
oo hayırlı olsun riis Allah ağız tadıyla bınmeyı nasıp etsın ama sen veya kardşein kullanma bozarsınız yine :)
bodozla aynı yatakta :D anlamıştım :D
günün sözleri
gariban oynamaya kalkmış davul patlamış :D(AYI SEZGİN)
NE kadar beygirin var o kadar derdin var :D (BEYGİR MUŞTU)
Ellerinize sağlık maşallah çok daha iyileri olur inşallah.
oo hayırlı olsun riis Allah ağız tadıyla bınmeyı nasıp etsın ama sen veya kardşein kullanma bozarsınız yine :)
sağolasın davşanım :D ama alıştı bana sıkıntı yok :D
Ellerinize sağlık maşallah çok daha iyileri olur inşallah.
sağolasın bro teşekkürler.
Allah muhabbetinizi bozmasin!