Orijinalini görmek için tıklayınız : Bembeyaz Mugen Yeni Civic
JapanVsGermany
01-10-2010, 12:52
çok canlı olmuş maşallah :)
bir de şu arabaya type R seçeneği koysalardı fena patlama yapardı
maşallah cok guzel kazasız belasız
maşallah kazasız belasız sürüşler
tek kelime harikaa
Maşallah. Çok güzel olmuş
çok canlı olmuş maşallah :)
bir de şu arabaya type R seçeneği koysalardı fena patlama yapardı
Ayrı ayrı teşekkür ederim.. :)
BosphorusBoys
01-10-2010, 14:07
Bende ne zmn çıkacasın yeni birşeyle diye merak ediyrdum :)
Harika olmuş Maşallah kazasız belasızz
kazasız belasız kullanman dileğiyle
Harika olmuş Maşallah kazasız belasızz
kazasız belasız kullanman dileğiyle
Ayrı ayrı teşekkür ederim. Daha güzelleri sizin olur inşallah.
Bu hafta bir kaç dokunuş yaptım EN de.. Yeni fotoğraflar yarın.. :)
görelim güncel fotoları merakla bekliyorum
SekoLive
04-10-2010, 15:35
c.tesi acıbademde gördüm kendini çok fark ettiren bi arac olmus canlı hali direkt gözüme çarptı :)
minimal_freak
04-10-2010, 15:46
beyaz beyaz beyazzzz boşuna bende hastalık değil :) allah kaza bela vermesin, 41 kere maşallah
yusufbatırel
17-03-2011, 22:02
guzel durmus yaza hazırlıgını yapıyorum bende ınsallah guzel olucak hr lerı taktıgında konforda degısme oldumu abısı orjınal halı cok yumusak bılıyorsun
Bir kaç foto koyalım çok boşlamışım burayı :)
APP lerimiz, Makyajlı Civic farları, D2R xenon lar ve panjurda biraz değişiklik..
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/2011_2012_Quzuu/IMG_0262.jpg
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/2011_2012_Quzuu/IMG_0258.jpg
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/2011_2012_Quzuu/IMG_0260.jpg
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/2011_2012_Quzuu/IMG_0256.jpg
devil_berk22
21-11-2011, 01:22
engin abi yaptığın herşey araca yakışıyor ve kaliteli duruyor plakalarda tam istediğin tarz da olmuş 1 takımda ben yaptırmak istiyorum ne kadar yaptırdım bi pm atarmısın
ön taraf aşırı beyaz, plakalık siyaha boyanmalı bence. panjur bu şekilde iyi durmamış bana göre.
arka taraf tadında.
maşallah
Boost Up
21-11-2011, 01:29
abi arka taraf çok hoş ama, arabanın ön kısmı önceden çok daha iyidi:) şimdi çok beyaz olmuş ama zevk meselesi, karar tabiiki senin. Maşallah yinede:)
engin abi yaptığın herşey araca yakışıyor ve kaliteli duruyor plakalarda tam istediğin tarz da olmuş 1 takımda ben yaptırmak istiyorum ne kadar yaptırdım bi pm atarmısın
çok başarılı yaptı arkadaş.. çok beğendim.. pm gönderiyorum..
ön taraf aşırı beyaz, plakalık siyaha boyanmalı bence. panjur bu şekilde iyi durmamış bana göre.
arka taraf tadında.
maşallah
Teşekkür ederim.. Plakalık aynı şekilde kalacak.. :)
abi arka taraf çok hoş ama, arabanın ön kısmı önceden çok daha iyidi:) şimdi çok beyaz olmuş ama zevk meselesi, karar tabiiki senin. Maşallah yinede:)
Sıkıldım biraz siyah panjurdan.. Ayrıca elden de geçmesi gerekiyordu dinoc folyo idi.. Belki yaza doğru piano black yaparım.. Şimdilik gözüme güzel görünüyor :) Teşekkür ederim :)
BosphorusBoys
21-11-2011, 08:29
Panjur çok ghuzel olmu$h.
Farlarda ayrı bir tadı var.
Sen biliyorsun işi
Bakıyorsun birileri yapıyor dei$tiriyorsn :)
Panjur çok ghuzel olmu$h.
Farlarda ayrı bir tadı var.
Sen biliyorsun işi
Bakıyorsun birileri yapıyor dei$tiriyorsn :)
Eyvallah Hüseyin :)
Bu sefer öyle olmadı :) Panjuru önce FoCuSN70 yaptı Bursa'dan sonra ben yaptım :)
Ama farlar güzel oldu :) JDM style eskide kaldı yeter :)
Hayırlı olsun yeni panjur ve farlar :)
Aydınlatıyormu bari ?
Sonuç olumlumu
Hayırlı olsun yeni panjur ve farlar :)
Aydınlatıyormu bari ?
Sonuç olumlumu
Teşekkür ederim :)
Sonuç beklediğimden çok çok daha iyi.. Bilirsin huysuzluğumu, gayet mutluyum :)
2 hafta uğraştığıma değdi :)
Sonuç beklediğimden çok çok daha iyi.. Bilirsin huysuzluğumu, gayet mutluyum :)
2 hafta uğraştığıma değdi :)
Mutlu derecede memnunsan 10 numara oldu ozaman. :)
benimde aydınlanmaya ihtiyacım var ama farkı araç olunca başka çareler düşünmem lazım :o
Mutlu derecede memnunsan 10 numara oldu ozaman. :)
benimde aydınlanmaya ihtiyacım var ama farkı araç olunca başka çareler düşünmem lazım :o
bixenon! :) çatçat! :)
battalgazi
21-11-2011, 09:07
Maşallah aracınız herşeyiyle çok güzel güle güle kullanın..
63owen63
21-11-2011, 09:11
Önden görünüm,1.sayfada çok daha güzel, tabi zevk meselesi. maşallah
bixenon! :) çatçat! :)
Ben en iyisi farla uğraşmayayım, bixenonlu araç alayım :)
Maşallah Engin iyi günlerde kullan ellerine sağlık
Maşallah aracınız herşeyiyle çok güzel güle güle kullanın..
Çok teşekkürler :)
Önden görünüm,1.sayfada çok daha güzel, tabi zevk meselesi. maşallah
Ben en iyisi farla uğraşmayayım, bixenonlu araç alayım :)
Ağanın eline vurulmaz :)
Maşallah Engin iyi günlerde kullan ellerine sağlık iyi günlerde kullan.
Sağolasın müdür rötuşlamam gerek :)
Haftaya onu da hallederim :)
Maşallah abi. Sevdiğim son kasalardan birisi.:)
çok başarılı yaptı arkadaş.. çok beğendim.. pm gönderiyorum..
Bu arada bana da PM atabilir misin plaka için rica etsem?:rolleyes:
arabasızadam
21-11-2011, 21:44
Sade ve şık olmuş maşallah tek eksik app sanırım .
Maşallah abi. Sevdiğim son kasalardan birisi.:)
Bu arada bana da PM atabilir misin plaka için rica etsem?:rolleyes:
Teşekkür ederim saolasın.. PM gönderiyorum.
Sade ve şık olmuş maşallah tek eksik app sanırım .
Teşekkür ederim.. Son fotolarda mevcut APP :)
---
Bu arada panjuru biraz daha toparladım.. Bir kaç dokunuş yaptım.. Daha iyi oldu.. :)
SekoLive
22-11-2011, 08:24
abi hayırlı olsn güzel değişiklikler olmus ozellikle app ler i çözmüssün :D
abi hayırlı olsn güzel değişiklikler olmus ozellikle app ler i çözmüssün :D
evet çözdüm sonunda :D
yok fb app ymiş, yok bjk app ymiş, yok efendim 3 ler tuhafmış, 7 ler tombulmuş, 8 ler takla atıyormuş bitti bunlar :D herkes huzura erebilir artık :D
Kadir EMİSTEKİN
22-11-2011, 10:28
masallah kazasiz belasiz
jdm farlar neye maaloldu
Valla 250 ye mal oldu, 250 ye satıyorum şimdi de :)
Ön taraf çok beyaz olmuş onun dışında gayet şık,
Maşallah
XoR Teşekkür ederim :)
Ön tarafı biraz toparladım..
Bir süre böyle beyaz kullanmak istiyorum.. Siyaha çok gözüm alışmıştı.. Bir kaç ay sonra piano black yapacağım zaten.. :)
Önceden bu şekilde idi panjur,
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/2011_2012_Quzuu/IMG_0262.jpg
Dün akşam itibariyle bu şekilde oldu. (Foto karanlık ve iphone ile çektiğimden dolayı biraz kalitesiz ama fikir vermesi anlamında işe yarar..)
Şu an daha iyi oldu..
Bu arada karbon panjur Logosu arıyorum.. Ama gerçek karbon.. Karbon görünümlü çakma dinoc ya da carbon desenli folyo ile yapılmamış olanlardan.. http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/2011_2012_Quzuu/quzu22112011.jpg
güzel olmus bence, type r gibi duruyor :icon_tup: Masallah
weycell387
22-11-2011, 11:45
maaşallah güle güle bin
Kadir EMİSTEKİN
22-11-2011, 12:25
Valla 250 ye mal oldu, 250 ye satıyorum şimdi de :)
son fiyatmidir
gsgokhan
22-11-2011, 12:26
maşallah çiçek gibi ya allah nazarlardan saklasın kardeşim
güzel olmus bence, type r gibi duruyor :icon_tup: Masallah
Teşekkür ederim saolasın
maaşallah güle güle bin
Teşekkürler
son fiyatmidir
İlan falan çıkmadım henüz, fiyat da öyle çıktı ağzımdan bi kere.. :) En son :)
Yan taraftaki turuncu kısımlar sadece sticker değil.. Yanıyor.. Dümdüz camlı ya da sticker lı olanlarla karıştırmayalım :)
Kadir EMİSTEKİN
22-11-2011, 12:33
acik arttirmaya cikti helainden 175 :)
150 verim keş :D
agaya beleş :D
agaya beleş :D
Şaka bir yana takıcak aracım olsa bu fiyata kaçırmam bu farları :)
Şaka bir yana takıcak aracım olsa bu fiyata kaçırmam bu farları :)
Ağzımdan 250 çıktı öyle oldu :)
İlgilenen arkadaşlar için satılık JDM style farlarımız bunlar.. :)
http://www.techturkey.com/forum/1583510-post214.html
phoenixs
22-11-2011, 14:02
jantları değiştirip siyah bi jant takıp alt lı üstlü 30.000 k pempe bi xenon taksan :) çok süper olur gibime geliyor :)
30.000k ile gece bir yere girersem süper bir civic yerine kazalı bir civic e sahip olurum bence :)
cem_subasi
27-11-2011, 22:07
Sade ve son nokta bence senin engin abicim maşallah bayadır göremiyoruz zaten :)
Maşallah müdür böyle iyi olmuş ama plakalık çok büyük ve beyaz olduğundan ön taraf hala beyaz kalmış yada farların değişmiş olmasıda etkiliyo olabilir.
Maşallah , Allah nazarlardan saklasın ama ön ızgara'yı siyah yapsanız ve plakalığıda siyaha çevirseniz daha güzel olacak :) :) :) Siyah iyidir :D
Erdem K.
30-11-2011, 07:05
aracınız gerçekten çok şık, maşallah...
Sade ve son nokta bence senin engin abicim maşallah bayadır göremiyoruz zaten :)
En kısa zamanda görüşelim bir türlü denk getiremedik :) Saol Cem'cim
Maşallah müdür böyle iyi olmuş ama plakalık çok büyük ve beyaz olduğundan ön taraf hala beyaz kalmış yada farların değişmiş olmasıda etkiliyo olabilir.
Biraz kalsın böyle müdür.. Gözüme değişik geliyor hoşuma gidiyor.. :) Kışı atlatalım yapacağız bir ekşın oraya biliosun sen :)
Maşallah , Allah nazarlardan saklasın ama ön ızgara'yı siyah yapsanız ve plakalığıda siyaha çevirseniz daha güzel olacak :) :) :) Siyah iyidir :D
Artık sizli bizli mi olduk Murat Bey.. Teşekkür ederim dilekleriniz için :)
aracınız gerçekten çok şık, maşallah...
Çok teşekkürler :)
BosphorusBoys
30-11-2011, 15:30
Yapıyorsun!!
Yapıyorsun!!
eyvallah müdürüm saolasın :)
az önce ofisin penceresinden bakarken gözüme güzel geldi foto çektim :)
Öyle matah bir foto değil ama Quzuu nun konusu güncellensin :)
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/b4cd7420w.jpg
28 EE 106
30-11-2011, 22:24
maşallah:)
maşallah:)
Teşekkür ederim. :)
vaayyy =) engın abı sen ve app ? sasırdım gercekten..yapmam oyle bırsey dıodun ((: ama cok yakısmıs gercekten..
farlarda hayırlı olsun abı degısıklık ıyıdır.. xenon normal mı ? yoksaaa bıxenon mu yaptın farları ??
vaayyy =) engın abı sen ve app ? sasırdım gercekten..yapmam oyle bırsey dıodun ((: ama cok yakısmıs gercekten..
farlarda hayırlı olsun abı degısıklık ıyıdır.. xenon normal mı ? yoksaaa bıxenon mu yaptın farları ??
Yaptım işte güzel de oldu :)
Farlar D2R 4300K Xenon.. Orj makyajlı civic farı taktım.
Taksici işi gibi patlamıyor xenon lar :)
cem_subasi
01-12-2011, 23:19
En kısa zamanda görüşelim bir türlü denk getiremedik :) Saol Cem'cim
Aynen bi denk gelemedik engin abicim yakın zamanlarda buluşalım :)
maşallah beş yıldız on numara ;)
maşallah beş yıldız on numara ;)
teşekkürler :)
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/2011_2012_Quzuu/Quzuu_Polish/fotograf41.jpg
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/2011_2012_Quzuu/Quzuu_Polish/IMG_6058.jpg
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/2011_2012_Quzuu/Quzuu_Polish/IMG_6052.jpg
http://www.ruyatabirler.com/images/nazarlik.jpg
bozdemir
04-12-2011, 18:21
Maşallah nazar değmesin.
1- App'lerin yazı sitili nedir? Beşiktaş baskı mı deniliyor?
2- Egzoz uçları biraz içeride kalmış sanki. Onlar neden dışında değil? ya da son susturucu yok :)
Maşallah nazar değmesin.
1- App'lerin yazı sitili nedir? Beşiktaş baskı mı deniliyor?
2- Egzoz uçları biraz içeride kalmış sanki. Onlar neden dışında değil? ya da son susturucu yok :)
Teşekkür ederim.
Plakalar Beşiktaş APP.. Yalnız piyasada beşiktaş diye sattılan çok fazla saçma sapan font var.. Dikkat etmek lazım eğer yaptırmak istiyorsanız.. Çok farklı fontlar aslında..
Bir de aynı bu fontun kalın boyanmış şekilleri var. Ben o şekilde yaptırmadım. Standart benimki.
Egsozlar ise en baştan beri öyle.. Son susturucu var tabiiki :) Mugen ekleri çıkınca orj tamponda sıfır çıkıntı.. Mugenlerle biraz içeride kaldı ancak dışarı çıkmış egsozlardan ziyade böyle gömülü olmasını daha çok seviyorum.. Arkasında bagajda vs bişeyler yaparken pantoluna sürtmüyor bacağına sürtmüyor.. Ayrıca görüntü olarak da abartı bir görüntüsü yok.. Kısaca çıkıntı yok dert yok :)
Maşallah müdür bu arada lastikler 225 olmuş herhalde daha dolgun duruyo
eyvallah müd.
225 oldu evet tutuş da farketti
pasta cila ile yeni gibi oldu çocuk :)
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/2011_2012_Quzuu/Quzuu_Polish/fotograf12.jpg
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/2011_2012_Quzuu/Quzuu_Polish/fotograf21.jpg
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/2011_2012_Quzuu/Quzuu_Polish/fotograf15.jpg
hakana ve irfana teşekkür ederim tekrar :)
http://www.ruyatabirler.com/images/nazarlik.jpg
imprezaWRC
04-12-2011, 19:30
eyvallah müd.
225 oldu evet tutuş da farketti
pasta cila ile yeni gibi oldu çocuk :)
hakana ve irfana teşekkür ederim tekrar :)
Rica ederiz abicim :icon_tup: . Armorall wheel protectant'a da bak bakalım bendeki ve kutuda yazan kadar sana da dayanacak mı :)
Rica ederiz abicim :icon_tup: . Armorall wheel protectant'a da bak bakalım bendeki ve kutuda yazan kadar sana da dayanacak mı :)
aynen.. dün itibariyle teste girdi.. :)
sürüldüğü andan itibaren dün ve bu gün yaklaşık 50km yaptı hala cillop jantlar da lastikler de :)
Maşallah çok sade ve hoş duruyor :icon_tup:
imprezaWRC
04-12-2011, 19:39
aynen.. dün itibariyle teste girdi.. :)
sürüldüğü andan itibaren dün ve bu gün yaklaşık 50km yaptı hala cillop jantlar da lastikler de :)
Oo süper, zaten bir kere daha uygulama yapacak kadar tüpte kaldı. Formül dediğim ve kutunun üzerinde yazdığı gibi zaten :) . Kuru ve temiz janta az ve eşit şekilde sıkıp kurumasını bekliyorsun . Bez mez değmiyor.
(C.Y: Yumurtayı kırıyorsun, sürmüyorsun bile :D:D:D )
Yanlız, yanarım yanarım Bauhaus'dakilere yanarım. Kafaya taktım ilk fırsatta otomobil standlarının fotoğraflarını çekip foruma ekleyceğim. Hangi standda hangi ürün var herkes eline koymuş gibi bulsun.
Low-Rider
04-12-2011, 19:41
vaay ustalar girişmiş civic'e:)
imprezaWRC
04-12-2011, 19:45
Yok daha çok usta(irfan) ve çırak (ben) diyelim. :D:D
Mşalalah maşallah çok güzel olmuş :)
SekoLive
04-12-2011, 19:52
vay be ıyıce olmus cıvıc masaalah :)
HondatugraL
04-12-2011, 20:14
on tampomdakı sıyah plakalığı çıkarıp sade plakayı yapıştırırsanız alttakı ızgara kendını daha çok bellı eder duruşuna ayrı bı guzellık gelır ;) sızın zevkınız tabi
Low-Rider
04-12-2011, 20:19
Yok daha çok usta(irfan) ve çırak (ben) diyelim. :D:D
duygusal olarak hazır olsam bende şöyle prof bir işlem istiyorum vallahi:D
Maşallah.10 numara olmuş bugün canlı canlı gördüm.Yapanların ellerine sağlık ;)
Oo süper, zaten bir kere daha uygulama yapacak kadar tüpte kaldı. Formül dediğim ve kutunun üzerinde yazdığı gibi zaten :) . Kuru ve temiz janta az ve eşit şekilde sıkıp kurumasını bekliyorsun . Bez mez değmiyor.
(C.Y: Yumurtayı kırıyorsun, sürmüyorsun bile :D:D:D )
Yanlız, yanarım yanarım Bauhaus'dakilere yanarım. Kafaya taktım ilk fırsatta otomobil standlarının fotoğraflarını çekip foruma ekleyceğim. Hangi standda hangi ürün var herkes eline koymuş gibi bulsun.
birlikte gidelim birlikte alalım.. :)
O kadar marka-ürün arasında bilmediğimizden tuzluk gibi kaldık bu gün Muharremle :D
Maşallah çok sade ve hoş duruyor :icon_tup:
Teşekkürler
Aynen ellerine sağlık :)
Mşalalah maşallah çok güzel olmuş :)
vay be ıyıce olmus cıvıc masaalah :)
Sağol Serkan.. Güzel oldu çocuk :)
on tampomdakı sıyah plakalığı çıkarıp sade plakayı yapıştırırsanız alttakı ızgara kendını daha çok bellı eder duruşuna ayrı bı guzellık gelır ;) sızın zevkınız tabi
Zaten beyaz plakalık.. Siyah olan çerçevesi.. :) Daha önce bembeyaz kullandım, özellikle çerçeveli olması daha güzel geliyor gözüme şu anda :)
Eyvallah Muharrem teşekkür ederim :) Hakan la seni de tanıştırayım ben :)
Maşallah.Araç zaten 10 numara.Birde detiling işinin pirleri el atınca nokta olmuş.
Maşallah.Araç zaten 10 numara.Birde detiling işinin pirleri el atınca nokta olmuş.
Teşekkür ederim saol :)
imprezaWRC
04-12-2011, 22:44
birlikte gidelim birlikte alalım.. :)
O kadar marka-ürün arasında bilmediğimizden tuzluk gibi kaldık bu gün Muharremle :D
Estağfurullah, o tamamen Bauhaus'daki elemanların hergün aynı noktada durup iş körlüğü yaşamalarından olmuş.
abı bulusmussunuz o kadar.. ınsan bı arar yahu.. bende gelırdım gorurdum sızı hem.. neyse artık umarım bır daha kı sefere ararsınız :D
engın abıcım cok guzel olmus tertemız mıs gıbı..masallah dıyelım tekrar ;)
bozdemir
05-12-2011, 07:32
sahibi beğeniyorsa sorun yok demektir :)
Ama @FoCuSN70'in ki gibi bir son susturucusu da olsa çok hoş dururdu eminim.
Orjinal çiftli başlıkların çok dışarı çıkarılmasından yana değilim bende fakat normal ölçüsünde, ideal şekil de biraz dışarı (mugen ekiyle aynı hizaya alınsa) alınıp kendini gösterseymiş fena olmayacakmış. (:
abı bulusmussunuz o kadar.. ınsan bı arar yahu.. bende gelırdım gorurdum sızı hem.. neyse artık umarım bır daha kı sefere ararsınız :D
engın abıcım cok guzel olmus tertemız mıs gıbı..masallah dıyelım tekrar ;)
Canım benim sağolasın.. :)
sahibi beğeniyorsa sorun yok demektir :)
Ama @FoCuSN70'in ki gibi bir son susturucusu da olsa çok hoş dururdu eminim.
Orjinal çiftli başlıkların çok dışarı çıkarılmasından yana değilim bende fakat normal ölçüsünde, ideal şekil de biraz dışarı (mugen ekiyle aynı hizaya alınsa) alınıp kendini gösterseymiş fena olmayacakmış. (:
Ahmetin egsoz çok bağırıyor. Ben sessiz seviyorum çocuğu :) Bir ara egsozla ilgili bir işim olursa egsoz başlıklarını 2cm dışarı çektirebilirim. Teşekkürler yorumların için :)
imprezaWRC
05-12-2011, 08:44
Estağfurullah. Ama dediğim gibi, İrfan abim varken ben çekirgeyim :)
Blackbird
05-12-2011, 10:37
Çok şanslısınız bu işi yapabilicek en iyi iki kişi tarafından yapılmış iş, biri muhendis diğeri Doç. Dr. :D
Ellelerinize sağlık, otomobilede maşAllah.
imprezaWRC
05-12-2011, 10:43
Çok şanslısınız bu işi yapabilicek en iyi iki kişi tarafından yapılmış iş, biri muhendis diğeri Doç. Dr. :D
Estağfurullah, keşke senin iş olsaydı be Gökhan :o:o
Forumda pm yolu ile bir kaç kişi özellikle Hakan ı özellikle tavsiye etti zaten..
Onlara da teşekkür ederim.. :) O kişiler kendilerini çok iyi biliyor :)
Hakan dan bana büyük bir jest ve sürpriz İrfan la tanıştırdı.. Benim için de büyük şans oldu.. :)
Önce boya kalınlığını ölçüp daha sonra o boyanın karakterine göre, kalınlığına göre, verdiği tepkiye göre ped ve polish sertliği seçen makinayı ona göre bastıran ve hızını ayarlayan Türkiyede kaç kişi vardır merak ediyorum..
Hassasiyette ve titizlikte en az benim kadar ağır psikopatları hep sevmişimdir :D
imprezaWRC
05-12-2011, 11:00
Forumda pm yolu ile bir kaç kişi özellikle Hakan ı özellikle tavsiye etti zaten..
Onlara da teşekkür ederim.. :) O kişiler kendilerini çok iyi biliyor :)
Hakan dan bana büyük bir jest ve sürpriz İrfan la tanıştırdı.. Benim için de büyük şans oldu.. :)
Önce boya kalınlığını ölçüp daha sonra o boyanın karakterine göre, kalınlığına göre, verdiği tepkiye göre ped ve polish sertliği seçen makinayı ona göre bastıran ve hızını ayarlayan Türkiyede kaç kişi vardır merak ediyorum..
Hassasiyette ve titizlikte en az benim kadar ağır psikopatları hep sevmişimdir :D
Abicim estağfurullah, içine sinmesi önemli, sen beğendiysen ne mutlu bize :)
İrfan abi, senseilerin senseisidir, ben ise çekirgesiyimdir ;);)
Boya kalınlık ölçerin kalibrasyonunu her sefer kontrol etmemde bu işin artısı oldu. Bagajda 80mikron ölçtük, o yüzden de sensei ve çekirgenin ortak kararı yün pad ile ince ve ultra yumuşak olan boyaya dalmamak yönünde oldu. Yoksa eminim ki bagajda 80 ölçtüğümüz yer, agresif yün pad ve aşındırıcı ile bu sefer rahatlıkla 70mikrona kadar inecekti.
"boyanın kalınlık birimi mikron mu la" diyen bir sürü kişi de "polish bilmiyorum da pasta cila yaparım abi" diye ortalıkta geziniyor ya ona üzülüyorum..
SekoLive
05-12-2011, 11:03
bişeyi tavsiye edip yapıldıgında iki tarafda mutlu olunca, tavsiye edenin mutlulugu paha bicilemez olyor vallahi :D
bişeyi tavsiye edip yapıldıgında iki tarafda mutlu olunca, tavsiye edenin mutlulugu paha bicilemez olyor vallahi :D
hehe :D ifşa et hemen kendini :D :D
Blackbird
05-12-2011, 11:05
Estağfurullah, keşke senin iş olsaydı be Gökhan :o:o
Birkere bulaştı bu hastalık er olur geç olur bilmiyorum ama inş. istediğimiz gibi bir mekanımız olur.
Bellimi olur bir bakmışız Chemical guys detailing center açmışsın sende. :D
SekoLive
05-12-2011, 11:06
yanlış konuya yazmısım edit
:D :D
imprezaWRC
05-12-2011, 11:08
"boyanın kalınlık birimi mikron mu la" diyen bir sürü kişi de "polish bilmiyorum da pasta cila yaparım abi" diye ortalıkta geziniyor ya ona üzülüyorum..
Herkes'e herkeş diyen toplum, poliş'i de polis anlıyordur o yüzden pasta-cila biliyorum, cümle içinde kullanıyorum ben pasta-cila gördüm diyordur :)
imprezaWRC
05-12-2011, 11:10
Birkere bulaştı bu hastalık er olur geç olur bilmiyorum ama inş. istediğimiz gibi bir mekanımız olur.
Bellimi olur bir bakmışız Chemical guys detailing center açmışsın sende. :D
Valla kısmet, önce gümrükteki anormal katı kuralların biraz daha yumuşatılması lazım. Biraz daha chemical guys'ın meguiars gibi ağıza alışması lazım. Biraz o iş için zaman var. Ama ben senden yer açmanı bekliyorum, umuyorum, dua ediyorum. :icon_tup:
imprezaWRC
05-12-2011, 11:11
Vay arkadaş demek köstebek Serkanmış :D:D:D
Sağolasın Serkan'ım . :icon_tup:
Jantlar çok yakışmış abi. Allah, kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
Maşallah.
Jantlar çok yakışmış abi. Allah, kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
Maşallah.
Saolasın teşekkür ederim
Maşallah kazasız belasız...
Murat Özcan
05-12-2011, 19:59
maşallah kazasız belasız cok guzel gozukuyor
Maşallah kazasız belasız...
maşallah kazasız belasız cok guzel gozukuyor
Teşekkür ederim saolun
Izgaranın rengi hariç çok başarılı :) Nazar değmesin
Emre İlbi
05-12-2011, 21:15
maşallah oldukça güzel duruyor,
kazasız, belasız :)
Izgaranın rengi hariç çok başarılı :) Nazar değmesin
maşallah oldukça güzel duruyor,
kazasız, belasız :)
Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun..
darkless
07-12-2011, 11:25
maşallah arac ok başarılı olmuş bi sorum olcak makyajlı kasa farları direk oluyormu ve aydınlatma eskiye göre çok farklı mı
maşallah arac ok başarılı olmuş bi sorum olcak makyajlı kasa farları direk oluyormu ve aydınlatma eskiye göre çok farklı mı
Öncelikle teşekkür ederim. :)
Aydınlatma eskiye göre çok çok farklı.. Halojen farlar meğerse mum ışığı imiş :)
Makyajlı kasa farları oluyor ancak şu şekilde..
D2R xenon ampul kullanacaksınız. orjinallerde de kullanılan Philips D2R 4300k tercih ettim, çok da memnunum.. ilk açtığınızda 8000 gibi yanmaya başlıyor, yaklaşık 30 sn sonra 6000, kısa bir süre sonra da çok hafif bir sarı renk alarak 4300k rengini alıyor.
Balast konusu ise piyasadaki herhangi bir balastı kullanabilirsiniz.
Ancak bu balastların çıkışı H7 H11 vs gibi bir çıkış olduğundan ampullere D2R dönüşturucu ara kablo almalısınız.
Ayrıca eğer ikinci el alıyorsanız xenon ampullerin arkasına takılacak bir kapağı olmalı farın.. Genelde o kapak yok. O kapağı olan far bulmanızı öneriyorum zira serviste lastik contaları vs ile birlikte takım olarak 90TL ye almak zorunda kalırsınız.
Farı takmadan önce de farın altındaki orjinal balast yeri vardır. Far ın altı deliktir. O kısmı bir şekilde kapatmalısınız bir kapak ve silikonlayarak.. Piyasadaki balastlar o kısma uymuyor.
Uzun ampulleri ve park ampulleri ise halojen farınkilerle aynı, diğer farınızda kullandığınız ampullerinizi kullanabilirsiniz.
bu kadar.. :)
darkless
08-12-2011, 11:23
baya uğraştırıcı bir işmiş gözüm korktu şahsen bixenon için 500 tl gibi fiyat almıştım orjinal farlara kararsız kaldım şimdi
Bixenon da mantıklı olabilir.. Ancak çok çok iyi uygulanması gerek.. Sonradan takılmış görüntüsü ve emanet duruşunun olmaması gerek. Avantajı ise normal xenon ampul kullanacak olmanız, dezavantajınız farın açılacak olması demek.. Far camı kasasından ayrıldığında mecbur silikonla yapıştırıyorsunuz, içine su almamış olsa bile far yandığındaki içeride oluşan ısı silikonla etkileşime giriyor ve bir gaz oluşuyor. Uzun vadede de far camının içinden puslanma oluşuyor. Devamlı açıp temizleyip tekrar silikonla yapıştırmanız gerekli.
Orjinal farları tercih etmemin sebebi biraz da bu aslında. Bu farların da dezavantajı ampullerinin az bulunması ve pahalı olması. Piyasadaki çin malı ampullerin tanesi 50 liradan başlıyor.. Yok ben Philips Osram gibi kaliteli bir ampul alacağım derseniz 100-150 aralığında geziyor fiyatları o da bulursanız.. Servisten alırsanız aynı ampulü 200 üzeri.. Bunlar tane fiyatları :)
Ben eski farlarıma bixenon taktırmayı düşünüyorum. Zaten daha önce JDM tarzı yapmak istediğimden açmıştım.. Şimdi içini komple siyaha boyayarak bixenon uygulayacağım. Ama öncelikle güzel bir kapak bulmam lazım.. Audi BMW Mercedes bixenon merceği bulmak kolay iş.. :)
maşallah süper duruyor..
Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun.
darkless
11-12-2011, 14:44
Bixenon da mantıklı olabilir.. Ancak çok çok iyi uygulanması gerek.. Sonradan takılmış görüntüsü ve emanet duruşunun olmaması gerek. Avantajı ise normal xenon ampul kullanacak olmanız, dezavantajınız farın açılacak olması demek.. Far camı kasasından ayrıldığında mecbur silikonla yapıştırıyorsunuz, içine su almamış olsa bile far yandığındaki içeride oluşan ısı silikonla etkileşime giriyor ve bir gaz oluşuyor. Uzun vadede de far camının içinden puslanma oluşuyor. Devamlı açıp temizleyip tekrar silikonla yapıştırmanız gerekli.
Orjinal farları tercih etmemin sebebi biraz da bu aslında. Bu farların da dezavantajı ampullerinin az bulunması ve pahalı olması. Piyasadaki çin malı ampullerin tanesi 50 liradan başlıyor.. Yok ben Philips Osram gibi kaliteli bir ampul alacağım derseniz 100-150 aralığında geziyor fiyatları o da bulursanız.. Servisten alırsanız aynı ampulü 200 üzeri.. Bunlar tane fiyatları :)
Ben eski farlarıma bixenon taktırmayı düşünüyorum. Zaten daha önce JDM tarzı yapmak istediğimden açmıştım.. Şimdi içini komple siyaha boyayarak bixenon uygulayacağım. Ama öncelikle güzel bir kapak bulmam lazım.. Audi BMW Mercedes bixenon merceği bulmak kolay iş.. :)
bixenon için takipteyim gerci jdm farlarda çok iyi duruyo işin zor
ÖmerF.Bayar
11-12-2011, 14:56
Masallah cok guzel olmus cok begendim
emeğine sağlık üstad.böle güzel işler zevk veriyor insana Maşallah
Teşekkürler :)
Bir ara yeni fotolarla güncelleyeyim Quzuu nun konusunu eski kalmış baya :)
Şimdilik bu olsun :)
Eski fotolardan kolaj :)
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/542879_155039617956754_100003521514439_191778_8758 95490_n.jpg
EMRE KAAN
04-05-2012, 11:42
o zaman madem konu hortlamış maşallah çok şık diyorum
jant seçimi harika araç 10 numara ama bence tek göze batan şey panjurun beyaz olması :) siyah olsa çok daha güzel olurdu :)
o zaman madem konu hortlamış maşallah çok şık diyorum
teşekkürler
jant seçimi harika araç 10 numara ama bence tek göze batan şey panjurun beyaz olması :) siyah olsa çok daha güzel olurdu :)
Mugen logosuz panjur ve siyah panjur uzun süre kullandım gözüm çok alıştı sıkıldım, şu anda seviyorum bu halini :)
Teşekkür ederim.
Yeni civic görünce dedim 2012 kasa mugen :)) maşallah çok güzel
Yeni civic görünce dedim 2012 kasa mugen :)) maşallah çok güzel
Yok olmaz o kasa bende :)
hüseyin07
04-05-2012, 13:22
masallah kazasız belasız günler .
Teşekkürler :)
Bir ara yeni fotolarla güncelleyeyim Quzuu nun konusunu eski kalmış baya :)
Şimdilik bu olsun :)
Eski fotolardan kolaj :)
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/542879_155039617956754_100003521514439_191778_8758 95490_n.jpg
sade ve şıkk maşallah dielim tekrar
SerhatA.
04-05-2012, 13:36
jantlar çok iyi, maşallah..
Cihan KESKİN
04-05-2012, 14:04
Jantlarr offf diye bağarmak istiyorumm.. Maşallah kusursuz:D
Tek tek teşekkür ederim arkadaşlar.
Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin.
BosphorusBoys
04-05-2012, 15:29
Seviyorum Bu arabayı FD6'yı sewdirecek kdr güzel bir araç.
ama hala Benzin ve yakıtı aklıma gelince dizeli çıksın diyorum artık ;)
Müdür'RRrrR
Seviyorum Bu arabayı FD6'yı sewdirecek kdr güzel bir araç.
ama hala Benzin ve yakıtı aklıma gelince dizeli çıksın diyorum artık ;)
Müdür'RRrrR
Benzinin ta alnından öpiiim sana bişey olmasın müdür :D
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/Photo04052012160349.png
böle bi kapak yok :) on numara olmuş
sweatcaptain
04-05-2012, 19:11
Masallah cok cici bir arac tuzla damisiniz en plaka tuzladan cikiyorda o yuzden sordum
böle bi kapak yok :) on numara olmuş
Masallah cok cici bir arac tuzla damisiniz en plaka tuzladan cikiyorda o yuzden sordum
Hayır özellikle Tuzla dan alındı plaka ismim Engin olduğundan dolayı.
Teşekkür ederim
maşallah kazasız belasızz guzel araba
JosephuS
04-05-2012, 22:33
Maşallah.
Kazasız belasız..