Orijinalini görmek için tıklayınız : Bembeyaz Mugen Yeni Civic
http://img190.imageshack.us/img190/9909/dscf0362id.jpg
http://img692.imageshack.us/img692/8583/dscf0359rx.jpg
http://img109.imageshack.us/img109/4217/dscf0360.jpg
http://img692.imageshack.us/img692/9742/dscf0361p.jpg
http://img109.imageshack.us/img109/843/dscf0365o.jpg
http://img46.imageshack.us/img46/6602/dscf0367.jpg
http://img710.imageshack.us/img710/354/dscf0375.jpg
Son fotolar 17.sayfada..
street_rules
06-12-2009, 00:25
maşallah nazar değmesin çok güzel
Maşallah. Çok güzel olmuş. Jant eksikliği göze batıyor ama... Type R jantı çok yakışır sanırım.
ErayCerit
06-12-2009, 00:33
10 üzerinden 9 :D jant+ön camada film yapılırsa tadından yinmez valla :D
maşallah kardeşim on numara duruyo
teşekkür ederim arkadaşlar..
TypeR jant hatta beyaz renge boyayıp düşünüyordum ancak 18" olması ve lastikli ağırlığı (yaklaşık 24 kilo) fazla olması vazgeçirdi.
çok daha hafif yine 7 kollu beyaz bir jant gelecek.. :)
belki advan.. bakalım..
şu karı kışı bi atlatalım da.. :)
ön cama film düşünmüyorum :)
no cops no cry :D
dostum o camın ustundeki şeyleri çıkarıp sağlam bi jantla bu araba süper olur nacizane tavsiyem
angel lı hali daha guzeldi ;)
maşllh çk gzl duruyo kazasz belasz
teşekkür ederim arkadaşlar..
TypeR jant hatta beyaz renge boyayıp düşünüyordum ancak 18" olması ve lastikli ağırlığı (yaklaşık 24 kilo) fazla olması vazgeçirdi.
çok daha hafif yine 7 kollu beyaz bir jant gelecek.. :)
belki advan.. bakalım..
şu karı kışı bi atlatalım da.. :)
ön cama film düşünmüyorum :)
no cops no cry :D
kardeşim beyaz arabada beyaz boğuyo arabay bence güzel durmaz siyah veya şuanki renginden bi jant bence daha ii gibi
angel furyası bitti artık :)
yeter daraldım :)
yeni trend yaratıyoruz.. JDM as Fuck :D
angel furyası bitti artık :)
yeter daraldım :)
yeni trend yaratıyoruz.. JDM as Fuck :D
sarı sıslerden baslayalım :D:D
maşallah güzel görünüyor aracta yay varmı?varsa hangi marka?
aykuteraslan
06-12-2009, 00:44
masallahı var. kazasız belasız günler
güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar..
maşallah demeyi eksik etmeyin :D
3.5 H&R var.
ama normalden daha da bastı.. ben de anlamadım ama işime geldi :D
sarı sıslerden baslayalım :D:D
aynen :D
farlara ufak bi işlem daha yapılacak haftaya, daha şık olacak :D
bora1311
06-12-2009, 00:48
gule gule kullanın kazasız belasız...
cok guzel duruyor, hondaya beyaz cok yakısıyor, masallah...
Vtec-SEDAN
06-12-2009, 00:53
jantsız hali bile harika olmuş dostum.
kazasız belasız kullan.. :icon_tup:
Bulut Y.
06-12-2009, 00:54
güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar..
maşallah demeyi eksik etmeyin :D
3.5 H&R var.
ama normalden daha da bastı.. ben de anlamadım ama işime geldi :D
jantları buyutunce o değişiklik ortadan kalkar biraz 5cm yay şart bence yeni civiclere maşallah.
jantları buyutunce o değişiklik ortadan kalkar biraz 5cm yay şart bence yeni civiclere maşallah.
çap değişmiyor ki neden ortadan kalksın anlamadım? sadece jantın büyüklüğü değişecek, bunun karşısında da lastik yanaklarından gidecek daralacak.. ama öyle diyorsan doğrudur bilemedim şimdi :)
bu hali bile basık geliyor bana açıkçası.. 5 cm çok gelir bana :)
iyi dileklerin için teşekkürler :)
çap değişmiyor ki neden ortadan kalksın anlamadım? sadece jantın büyüklüğü değişecek, bunun karşısında da lastik yanaklarından gidecek daralacak.. ama öyle diyorsan doğrudur bilemedim şimdi :)
bu hali bile basık geliyor bana açıkçası.. 5 cm çok gelir bana :)
iyi dileklerin için teşekkürler :)
Maşallah araca çok şık :)
Gayet mantıklı bir seçim olmuş 3,5.
5cm yay standart amortisör ile kullanılmaz arabayı laçka eder çalışma mesafesi kısa olacağından.Yol tutuşuna artısı olacağına tamamen eksisi olur.
aynen bana da söylediler 5cm nin çok verimli çalışmadığını.. 3.5 tan gayet memnunum açıkçası.. ;)
Maşallah, Çok Şık ve Sade..
Kazasız Belasız..
erkin006
06-12-2009, 01:09
5cm yay standart amortisör ile kullanılmaz arabayı laçka eder çalışma mesafesi kısa olacağından.Yol tutuşuna artısı olacağına tamamen eksisi olur.
moruk 2 sene 5lik yaylarla dere tepe gezdim 30.000 km yol yaptım virajlara dardan girdim genişe çıktım çizgi yaptım f1 misali:D
hiç bi sıkıntı olmadı...
Cok güzel olmus, masallah..
moruk 2 sene 5lik yaylarla dere tepe gezdim 30.000 km yol yaptım virajlara dardan girdim genişe çıktım çizgi yaptım f1 misali:D
hiç bi sıkıntı olmadı...
Denk gelmiştir :) ama otomobil literatüründe Stock Amortisör ile 5cm yada üstü yay kullanmak diye bişey yok :D
Oğuzhan Ç.
06-12-2009, 01:15
Maşallah Çok Güzel Kazasız Belasız Sürüşler =)
psy_dreams
06-12-2009, 01:50
Jant değiştiğinde tam kıvamında olacak eminim maşallah çok hoş duruyor aracınız, ayrıca angelsiz olması çok daha yakışıklı olmasına neden olmuş her arabada angel göre göre bıktık artık :)
araç çok hoş olmuş civic alırsam muhtemelen aynı stil olur maşallah allah kaza bela nasip etmesin
masallah kazasız belasız on numara duruyor araç
masallah cok guzelmis bu fotograflardaki haliyle.. Allah nazardan saklasin..
Boost Up
06-12-2009, 08:03
Type-R jantı ile nokta olur kanaatindeyim:rolleyes:
Jant olarak kesinlikle Ce28n diyorum :icon_tup:. Allah kaza bela vermesin :).
Jant değiştiğinde tam kıvamında olacak eminim maşallah çok hoş duruyor aracınız, ayrıca angelsiz olması çok daha yakışıklı olmasına neden olmuş her arabada angel göre göre bıktık artık :)
aynen ;)
teşekkür ederim :)
araç çok hoş olmuş civic alırsam muhtemelen aynı stil olur maşallah allah kaza bela nasip etmesin
amin.. saolasın
masallah kazasız belasız on numara duruyor araç
teşekkürler
masallah cok guzelmis bu fotograflardaki haliyle.. Allah nazardan saklasin..
amin.. saolasın
Type-R jantı ile nokta olur kanaatindeyim:rolleyes:
evet çok güzel jantlar ve ben de öyle düşünüyordum ama lastikleri ile birlikte 24 kiloluk bir jant takma niyetinde değilim :)
Jant olarak kesinlikle Ce28n diyorum :icon_tup:. Allah kaza bela vermesin :).
amin teşekkür ederim..
http://www.aj-racing.com/shop/image.php?type=D&id=287
şu jant diyorsun yani :)
değerlendiriyor olacağım fikrini :)
Boost Up
06-12-2009, 15:01
Merak ettim, ağır jant diyorsun abicim de, şimdi yazıcam ama yanlış anlaşılmasın:). Aracı performansa yönelik yapacağınızı pek sanmıyorum, görünüşe göre performansla alakalı birşey yok:). Bence takın Type-R jantınızı, ooh misler gibi gezin:) Ağır mağır ama o güzelliğe değecektir:)
:) ağır mağır güzelliği yeter dediğin jant dediğin 24 kilo.. farkında mısın :)
24 kiloluk 18" FN2 TypeR jantı = ağırlığından dolayı ön düzen takımlarında sorun çıkma ihtimalini kuvvetlendirmek demek
24 kiloluk 18" FN2 TypeR jantı = 40 yanak lastiklerle konforun daha da kötüleşmesi demek
24 kiloluk 18" FN2 TypeR jantı = Güzel yurdumun çukurlarına düştüğünde jant ın yamulması, lastiği yarma ihtimalinin yükselmesi demek,
24 kiloluk 18" FN2 TypeR jantı = ağırlığından dolayı benzin sarfiyatının çok çok daha artması demek
ağır mağır güzellik yeter diye bir mantık yok.. jant ağırlığı çok önemli.. bu jantları taktığımda arabama acırım..
hafif jant herzaman performans iyileştirilmesi demek değildir.
hafif jantlar 300 beygir araçlarda kullanılacak diye de bişey yok.. ben jantlarımda o kadar yükün olmasını istemem..
yoksa fn2 jantı güzel mi? evet güzel.. sırf güzel diye aracımın sırtında kamburla dolaşmasını istemem..
yeterince açıklayıcı olmuştur umarım
kazasız belasız. güzel bi jant isteğin de tez zamanda gerçekleşir inşallah.
Boost Up
06-12-2009, 15:49
:) ağır mağır güzelliği yeter dediğin jant dediğin 24 kilo.. farkında mısın :)
24 kiloluk 18" FN2 TypeR jantı = ağırlığından dolayı ön düzen takımlarında sorun çıkma ihtimalini kuvvetlendirmek demek
24 kiloluk 18" FN2 TypeR jantı = 40 yanak lastiklerle konforun daha da kötüleşmesi demek
24 kiloluk 18" FN2 TypeR jantı = Güzel yurdumun çukurlarına düştüğünde jant ın yamulması, lastiği yarma ihtimalinin yükselmesi demek,
24 kiloluk 18" FN2 TypeR jantı = ağırlığından dolayı benzin sarfiyatının çok çok daha artması demek
ağır mağır güzellik yeter diye bir mantık yok.. jant ağırlığı çok önemli.. bu jantları taktığımda arabama acırım..
hafif jant herzaman performans iyileştirilmesi demek değildir.
hafif jantlar 300 beygir araçlarda kullanılacak diye de bişey yok.. ben jantlarımda o kadar yükün olmasını istemem..
yoksa fn2 jantı güzel mi? evet güzel.. sırf güzel diye aracımın sırtında kamburla dolaşmasını istemem..
yeterince açıklayıcı olmuştur umarım
Özür dilerim abicim, bu açıdan düşünmemiştim hiç:o
herkezin kişisel zevki saygı duyuyorum yaptıkarına tertemiz güzelde duruyo ama kişisel fikrim, herkezin yaptığı klişe şeyler dışında biraz daha sıra dışı çalışmalar yapılması..
kazasız sürüşler..
herkezin kişisel zevki saygı duyuyorum yaptıkarına tertemiz güzelde duruyo ama kişisel fikrim, herkezin yaptığı klişe şeyler dışında biraz daha sıra dışı çalışmalar yapılması..
kazasız sürüşler..
teşekkürler
far sis mukemmel olmus...kazasz belasız...
bashcantlee
06-12-2009, 23:16
yeni resimler harika.. Allah nazardan saklasın...
masallah allah kaza bela vermesın
ferhat-a
07-12-2009, 08:18
maşallah Allah nazardan korusun
teşekkürler arkadaşlar.. Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin
kardeşim beyaz arabada beyaz boğuyo arabay bence güzel durmaz siyah veya şuanki renginden bi jant bence daha ii gibi
Yorumununa sonuna kadar katılıyorum,benim fikrimde gunmetal rengi hoş olabilir. Birde spoiler WRC tarzı olsaydı sanki daha hoş olurdu :)
Birde arkada bulunan difüzör demeyelimde o siyah yer :D 3M karbon dinoc ile kaplansa nasıl olur acaba :soru:
bu arada kardeşim dediğin adamla aranda 8yaş var biraz daha dikkatli olunursa sevinirim. Profildeki yaş kısmını boşuna koymamışlar ;)
Allah kaza bela vermesin.
@ FeBeRgE :)
teşekkürler düşüncelerin için :)
aslında denemek lazım ama ya mat siyah ya da beyaz olacak jantlar.. sürpriz olarak da gold olabilir :) bakalım şu soğukları bi atlatalım da.. :)
yüksek spoyler bilerek takmadım zira işim gereği takım elbise ile oyle spoyleri olan bir araçtan inmek biraz abes olur diye düşünüyorum :) kot tshirt takılsam noma problema :)
o kısma 3m carbon kaplama ben de düşündüm ama acıdım sonra.. iç aksamda .okunu çıkarmadan kibar bir şekilde yaptırmayı düşünüyorum :)
derece43
07-12-2009, 12:59
Sadece cigs bir jant yeterli gerisi 10+ maşallah
herhalde 3.5cm yay var.5cm ve gri reng 17"jantla 10 numara olur.maşallah
5cm yay fazla olur.. o kadar basma niyetinde değilim :)
krom, gri renk, metalik ya da alaşımlı jant tarzında ve renginde bir jant olmayacak gelecek jant.. :)
teşekkürler dilekleriniz için :)
Farlarımızdaki uygulama bu gün itibariyle bitti.. :)
İlk olsun diye yapmadım ama ilk olmak bu kadar önemli ise bu konu, TR de ilk kez yapıldı ve sadece benim aracımda var.. (Başım göğe mi erdi? Hayır.. :) )
Farlar biraz daha karartıldı.. Farların yanındaki sinyaller turuncu yapıldı ve yanması sağlandı..
Sinyal olarak kullanmıyorum zira far içinde sinyalleri var zaten..
Parkta sabit yanıyor.. Gece özellikle turuncu turuncu çok güzel görünüyor.. ;) JDM Style ;)
Angel furyasını bitiriyoruz artık.. Yeni civic lerde trend yaratıyoruz.. JDM Style ;)
Angel varken kör gibi gidiyormuşum önümü göremiyor muşum resmen..
Havanın yağmurlu olmasından dolayı benim aslan parçası biraz kirli fotograflarda, kusura bakmayın :)
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/12122009931.jpg
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/12122009926.jpg
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/DSCF0408.jpg
guzel olmus; beyaz park ampulunu cikartin bence, kisa farlara da xenon uyguladiginiz zaman sari parklarla beraber guzel duracaktir..
evet sarı ampul ben de düşünüyorum.. teşekkürler..
tuner faruk
13-12-2009, 16:57
Maşallah çok güzel duruyor eğer yeni kasa bi civic alsam kesinlikle aynı tarz yapardım jant olarak 17'' enkei rpf01 diyorum
http://i46.tinypic.com/2j17607.jpg
saolasın..
bu jant çok güzel ancak jantın modelinden dolayı 18 de taksan 16 gibi görünüyor..
ki ben 17 düşünüyorum, minicik görünüşlü bir jant olmasını istemediğimden dolayı direkt eledim rpf01 i :)
erkin006
13-12-2009, 17:12
çok güzel olmuş son hali:)
ama şu plakalık olayına bir çözüm bul acil:D
kare plaka bastır sonra güzel bi kare plakalık temin et...ön taraf bitmiş olsun:)
:)
yok plakalık işi tamam.. komple iptal edeceğim.. :)
BlackEmperor
13-12-2009, 17:17
advan+1 süper olur. ;)
erkin006
13-12-2009, 17:22
rp03 efsane olur:)
http://img406.imageshack.us/img406/3356/010420092248.jpg
şu karı kışı bi atlatalım ondan sonra janta sıra gelecek :)
bora1311
13-12-2009, 17:50
guzel olmus; beyaz park ampulunu cikartin bence, kisa farlara da xenon uyguladiginiz zaman sari parklarla beraber guzel duracaktir..
+ 1 katılıyorum...
evet sarı ampul ben de düşünüyorum.. teşekkürler..
ben beyazlarin yerine sari takin demek istemedim, beyaz ampulu cikartin atin bos kalsin orasi :D bence oyle daha iyi olur
hah şimdi anladım :D
yok boş kalmasın :D
hava girer su girer :D
bora1311
13-12-2009, 18:30
bişey olmaz merak etmeyin :) bende de far grubu ıcındeki sinyal parklara baglı, park ampulunu cıkardım...
.::EmrE::.
14-12-2009, 20:38
Araba ve Mugen olaylar çok güzel ama içim bayıldı artık sürekli Mugen Civic görmekten :P
Kazasız belasız kullanın inşallah, aracınız güzel.
Aracınız güzel fakat jant istiyor acilen :) FD1 kullanıcısı olarak standard görünüme jantların yakıştığını düşünüyorum, fakat mugen bodykitten sonra jantın çapını büyütmek görsellik bakımından farz bence
şu kar kış bi geçsin ondan sonra olacak o da :)
teşekkürler :)
Mesela 2007 vs. s2000 jantı çok yakışır, sanırım ben 1 tane gördüm
Maşallah oldukca sade ve etkıleyıcı ;)
TuGaY_TaN
15-12-2009, 22:10
5. sayfadaki son resim noktayı koymus,masallah allah kaza bela vermeden full depo gezmek nasip etsin..
omercanilica
15-12-2009, 22:59
bu son halının on far grubu baya basarılı olmus masallah ...
Allah sahibine bagislasin :)
sarı sis ve turuncu köşe sinyali tr de ilk ben yapmıstım mertcan özmen iyi bilir hey gidi günler.. maaşallah aracın güzelmiş kardeş ama önü daha basman lazım yayın markası nedir?
kazasız belasız ...antalyadan 10 puan ...
Hocam zevkinize hayran oldum, tebrik ederim, maşallah..
Hocam zevkinize hayran oldum, tebrik ederim, maşallah..
kazasız belasız ...antalyadan 10 puan ...
teşekkür ederim allah daha iyilerini sizlere nasip etsin
serkan demir
19-12-2009, 18:44
maşallah angellar sokulunce çok daha guzel olmus kazasız belasız:)
evet aynen öyle oldu :)
istanbulda sallasan angel e değiyor zaten.. çok apaçi olmaya başladı artık.. yeter bu kadar angel hevesi :)
teşekkür ederim :)
güzeL oLmş hemşo :) bzm burdakine bnzemş
eyvallah hemşo 222 de güzel alet :)
snnki daha diri duruyor emin ol ;)
snnki daha diri duruyor emin ol ;)
eyvallah :)
rp03 efsane olur:)
http://img406.imageshack.us/img406/3356/010420092248.jpg
işte bahsettiiim eski aracım :(
2 takım jantım vardı biri bu dieri ep3 r jantı idi
senn araca da 2 sinden biri olabilir
çok güzelmiş sattın mı bu aslanı.
ep3 jantlarını evimin duvarında değerlendireceğim diyordun bi ara :) satmışsındır umarım :)
ben jant olarak enkei ya da ep3 düşünmüyorum açıkçası.
6 ya da 7 kollu olabilir,
RR lardaki Rays jant modeli gibi bişey olabilir belki,
ya siyah olacak ya beyaz başka bir renk olmayacak :)
gold advan tipi olabilir (gaza gelirsem orj da alabilirim :D )
anlayacağın çok karar vermiş değilim :)
şu kışı atlatalım hele :)
Maşallah nazar Deymesin..
Süper görünüyor dostum :)
Teşekkürler Allah daha iyilerini size versin
çok güzelmiş sattın mı bu aslanı.
ep3 jantlarını evimin duvarında değerlendireceğim diyordun bi ara :) satmışsındır umarım :)
ben jant olarak enkei ya da ep3 düşünmüyorum açıkçası.
6 ya da 7 kollu olabilir,
RR lardaki Rays jant modeli gibi bişey olabilir belki,
ya siyah olacak ya beyaz başka bir renk olmayacak :)
gold advan tipi olabilir (gaza gelirsem orj da alabilirim :D )
anlayacağın çok karar vermiş değilim :)
şu kışı atlatalım hele :)
kardeşim ailevi nedenlerden dolayı sattım cok üzüldm vallai ama ep3 jantlarım duruyor vallai satmaya kıyamıyorum zaten para vermiyolar :)
sen bence ep3 jant beyaz koysan fena olur :)
beyaz fn2 jantı koyabilirim daha karar vermedim jant modeline.. bakalım :)
ben aracı satmasaydım suan k20 koymuş olacaktım patladı :S
fn2 jantı bnde düşünmüştüm ep3 den sonra beyaz güzel olabilir
taze taze yeni resimlerimiz :)
deeperblack e teşekkürler :)
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/IMG_7435.jpg
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/IMG_7506.jpg
civic ten pek hoslanmasam da bu gözüme cok hos gözüktü kazasız belasız..
Engin abi süperler (: Yeni fotolarla daha güzel görüncekler ama :)
hadi bakalım bi fırsat bulayım da :)
devil_berk22
29-12-2009, 14:53
gerçekten sade ve orjinal hatlarına sadık kalınarak yapılmış soft mod hoşuma gidiyor bu araçtada fazlasıyla bu durum mevcut kazasız belasız günlere
Allah daha iyilerini sana nasip etsin saol :)
Ozan Özer
29-12-2009, 19:04
Sade mod her zaman en güzeli..Emeğinize sağlık.Renk olayı zaten bitiriyor..
öyle sağından solundan renkli ışıklar saçan, yanlarda kaputunda şerit sticker lar olan, yaklaştığında dumtıs sesleri olan bir otomobil bana göre değil.. ha zevktir o ayrı.. o kadarı beni ilgilendirmez.. arap yağı bol bulmuş misali aşırı dikkat çeken bir araca binemem :)
teşekkür ederim güzel dileklerin için :)
devil_berk22
04-01-2010, 17:28
hiç bi sıkıntı olmadı...
aynen bende şuan astrada 5cm eibach yay + orj amortisör üzerinde geziyorum Allaha şükür hiçbir sıkıntı olmadı takalı 1.5seneyi geçti virajlarda ve diğer ani sağ sol yapmalarda problem yaratmıyor aracı atmıyor
5lik olan mutlaka güzel olur ama benim için fazla basık. :)
3.5 gayet uygun ;)
devil_berk22
04-01-2010, 18:02
biliyosunuzdur elbet yaşınız itibariyle abimizsiniz ancak bilmeyen arkadaşlar falan varsa diye söylüyorum yanlış anlamayın. markadan markaya düşme fark ediyor eibach 5cm si h&r nin 3.5 cm si ile aynı düşürüyor astralarda durum böyle en azından. Civicte bu şekildeyse o yüzden yeterli geliyordur bence :)
astralarda durum böyle ise hondalar için de böyledir.
zira çamurlukla lastik arasına parmak bile girmiyor.. girse girse belki çubuk kraker ancak girer =))
fazlası fazla olur.. ön tampon un önüne sigara paketi koyup da resim çektirme gibi bir hevesim hiç olmadı, olmaz da.. :)
devil_berk22
04-01-2010, 18:09
ben orj ön lipi kırdım bu haliyle gittim ek koydum onuda kırdım dahada düşse radyatör gidici olur sanırım herşeyin fazlası zarar :)
JDMmaster
05-01-2010, 15:53
süper duruyor araç rengi yeter
crazydog
05-01-2010, 16:07
maşallah araç çok güzel ve sade duruyor jantlanmış halini merak ediyorum açıkcası kazasız belasız :)
teşekkürler.. :)
jantlar işine kışın girmek istemiyorum.. bu havalarda yere biraz daha sağlam basmak lazım :)
2-3 ay sonra beyaz fn2 jant düşünüyorum bakalım kısmet :)
cok tatlı görünüyor beyaz bir başka =)
cok tatlı görünüyor beyaz bir başka =)
saolasın :)
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/IMG_6930.jpg
bu da bonus.. :)
plakalık iptali olsa nasıl olur diye düşündüm.... :)
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/IMG_6902x.jpg
Cihan Çizmeci
18-01-2010, 12:29
Maşallah..
Boost Up
18-01-2010, 12:31
APP plaka yaptırmayı da düşünmelisiniz arka tarafa bence:rolleyes:. Ön tarafa plaka olmasa da olurmuş bence:). Jant zaten ayrı bir mevzu:) Ama yine de MAŞALLAH tekrardan:icon_tup:
Gerçekten deişik hoş bi çalışma olmuş Maşallah zevk meselsi ama sislerde neden sarı olduguna anlam veremedim ben...:beuj:
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.. :)
APP yapmayı düşünmüyorum şimdilik.. Çünkü 8 karakterli bir plaka ve APP olduğunda iyice ıkış tıkış olacak plaka.. Ancak rakamlarda 1 olduğu için belki oradan o sıkışlığı kurtarabiliriz.. Değerlendiriyor olacağım :)
Sislerin sarı olması konusu ise, tamamen değişiklik olsun diye..
Sıkılınca orj haline çevirmek 2 dakikamı almayacak :)
Bu arada bu sisler sisli havalarda ciddi yol gösteriyor yarıp geçiyor.. :)
Kazasız belasız kullanın bence aracınız muhteşem.. Sislerde beyaz araca cok yakışmış... Ön plaka olmasa cok daha guzel durur.. Orjınal jantlarda yakışıyor araca fakat tamponlarla bıraz eksik kalıyor... Ben bu kasa civiclere öyle cok yakışan bir jantla karşılasmadım daha.. Advan'lar güzel RS falan. Onlarda pahalı diye takan yok bence füme renk falan bir Advan çok çok şık durur tekrardan maşallah
ADMISE R1
18-01-2010, 13:39
Maşallah güzel araba kazasız belasız
ayrı ayrı teşekkür ederim :)
ön plakalık iptali için bir proje var, yakında o da olacak. ;)
sislerin bu hali şu anda gözüme gayet şık görünüyor, o yuzden biraz daha kalacak gibi ;)
jant için aklımda tek bir model var, o da beyaz renk olarak fn2 typer ların 18" jantları.
bakalım şu kar kış bi geçsin ağaçlar çiçek açsın, ondan sonra jant işine de giriyor olacağım :)
sislere laf yok sisler bomba :)
çok şık olmuş kazasız belasız inş...
Buram buram japon gibi bakıyor... :D
Kazasız belasız ....
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/img6892t.jpg
yeni resimlerimizi koyalım.
Fotolar için Deeperblack üstada teşekkürler..
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/010-2.jpg
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/025-1.jpg
Tuning055
14-02-2010, 21:43
araç gercekten olay olmuş on numara allah kazasız belasız bınmeye nasıp eder inş..
Aracınızı zaten cok begenıyorum canlıda gordum maşallah çok oturaklı çok tok duruyor araç Allah kaza bela göstermesin
ocean0636
14-02-2010, 22:13
Maaşallah kazasız belasız hocam çok güzel olmuş yaza doğru guzel de bı jantla süper olur :)
Bu arada yaylar nedir?
araç gercekten olay olmuş on numara allah kazasız belasız bınmeye nasıp eder inş..
Çok teşekkürler.. :)
Aracınızı zaten cok begenıyorum canlıda gordum maşallah çok oturaklı çok tok duruyor araç Allah kaza bela göstermesin
İyi dileklerin için çok saol :) Trafikte mi gördünüz yoksa bir yerlerde tanıştık mı?
Maaşallah kazasız belasız hocam çok güzel olmuş yaza doğru guzel de bı jantla süper olur :)
Bu arada yaylar nedir?
18 FN2 Jant düşünüyorum ve aynen beyaz olacak ;)
yay olarak 3.5 H&R var.
İyi dileklerin için teşekkürler;)
ygtkrmdnz
15-02-2010, 19:44
Beyaz yada sarı bir jantla nokta olur maşallah..
Beyaz yada sarı bir jantla nokta olur maşallah..
teşekkürler
bashcantlee
16-02-2010, 19:59
yakıyo maaşallah
soncag35
16-02-2010, 20:08
5 lik Eibach yayla ve güzel bi jantla Nokta konulur..başka söze ne hacet,kazasız cezasız ve belasız!MaaşAllah
5lik yay çok fazla gelir. Şu an 3.5 H&R var zaten ne eksik ne fazla gayet iyi ;)
Beyaz fn2 jant olacak jantlar biraz daha havaların ısınmasını bekliyorum.
Teşekkürler dileklerin için
Prof çekimler yakında.. bunlar tadımlık olsun :)
Yeni beyaz jantlarımız :)
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/Grnt0085.jpg
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/Grnt0084.jpg
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/Grnt0086.jpg
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/Grnt0087.jpg
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/Grnt0088.jpg
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/Grnt0089.jpg
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/Grnt0090.jpg
kucuk kalmis sanki fotograflarda ama yakismis hayirli olsun
Cihan Çizmeci
07-05-2010, 14:12
Maşallah çok yakışmış jantlar ;)
MAasallah gercekten cok şık;)
Fatih Kavak
07-05-2010, 14:47
Maşallah kazasız belasız çok orj durmuş :icon_tup:
bora1311
07-05-2010, 14:49
cok yakısmıs, masallah...
gule gule kullanın, kazasız belasız...
gokhan_205
07-05-2010, 20:46
Maşallah kazasız belasız tekrardan ;)
çok şık kardeşim allah kaza bela vermesin inşallah....
vtec_alp
07-05-2010, 22:08
mas.harıka ...
S.Özeren
07-05-2010, 22:16
maşallah çok güzel
ADMISE R1
07-05-2010, 22:17
Maşallah çok güzel
alperalper23
07-05-2010, 22:24
beyazda çok yakişiyor
Teşekkürler.. Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/IMG_90mm82.jpg
Cıhat YAVAS
24-05-2010, 08:27
bu foto süper olmuş maşallah sadece parklar gözüme battı
teşekkürler.. :)
parkları çıkarınca çok hoş görünmüyor.. ya da bana öyle geliyor. çok hazetmedim o halinden :)
Maşallah abi son foto çok güzel..
saolun.. daha iyileri sizin olsun :)
devil_berk22
24-05-2010, 12:15
'EN'ine Boyuna güzel duruyo :D
Low-Rider
24-05-2010, 12:24
son fotoda harika görünüyor gerçekten:)
VTec_king
24-05-2010, 12:26
Maşallah :)
deeperblack
24-05-2010, 12:40
Vaay müdür. NE güzel olmuş. Ama o kadraj olmamış. Çekene söle adam gibi yapsın :)
Low-Rider ve Egemen.. teşekkürler dilekleriniz için..
O zaman bi dahakine daha güzel çekersin Deeperblack amca :D :p
Şaka bi yana ellerine sağlık çok güzel çektin :)
maşallah çok güzel duruyor :)
teşekkürler.. :) daha önce beğenmemiştin? :)
cok cok cok supeerr....farlarda kı turuncuyu bı hondada daha gordumm dıstann yapısma folyoo mu o acaba?
B.Battal
24-05-2010, 16:09
muhteşem görünüyor maşallah :)
hayır genelde yapılanlar gibi dıştan değil.. öyle emanet gibi ve süs gibi geliyor bana..
içten yapılmış bir uygulama ve yanıyor..
bi kaç tane daha ekleyeyim :)
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/IMG_9058s.jpg
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/4-1.jpg
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/2.jpg
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/1-1.jpg
maşallah jantlar çok yakışmış farlarına hastayım amerikan park çok iyi duruyo
maşallah jantlar çok yakışmış farlarına hastayım amerikan park çok iyi duruyo
Saolasın Ahmet..
Navi gelince bilgilendir beni merak etmekteyim :)
carbon vtec
24-05-2010, 20:41
maşalla gelin gibi olmuş..kaza bela vermesin allahım...
Gokhan43
24-05-2010, 20:49
Maşallah abi geçen gün Beşiktaş'ta gördüm canlı canlı da çok albenili olmuş :) Nazar değmesin :)
maşalla gelin gibi olmuş..kaza bela vermesin allahım...
Allah razı olsun saolasın..
Maşallah abi geçen gün Beşiktaş'ta gördüm canlı canlı da çok albenili olmuş :) Nazar değmesin :)
:) saolasın Allah daha iyisini sana nasip etsin
yanması ayrı guzell...ne olrsa olsn parkları sök bnce...direk amerıkanlar yansınn beter olr bnceee:D
AcuraITR
25-05-2010, 14:39
masallah gercekten cok güzel araba... allah kazadan beladan korusun...
malesef almanyada satilmiyor onun yerine uzay araci gibi bir civic yapıp koydular...
teşekkür ederim arkadaşlar :)
abi maşallah çok şık çok güzel olmuş allah kazasız belasız binmek nasip etsin inşallah...
Muazzam zevkli yapılmış,maaşallah...
abi maşallah çok şık çok güzel olmuş allah kazasız belasız binmek nasip etsin inşallah...
Muazzam zevkli yapılmış,maaşallah...
Teşekkürler arkadaşlar. Allah sizi de kazadan beladan korusun
hersey cok guzell allh kazdan beladan korusunda o sarı sısler pek hos olmamıs hondalarda mı kullaylıyo yanlıs anlamayın pek bılgım yok ta
Hocam maşallah aracın çok tatlı;çok güzel.Ufak ama hoş detaylarla aracı fazlasıyla güzelleştirmişsin.
Nacizane 1-2 tavsiyem var.Anladığım kadarıyla sadelikten hoşlanıyorsun.Mesela app demişler ve sen de 8 karakterden ötürü kötü görünür demişsin ki;haklısın.Rakamların arasında 1'de olsa yine de sıkışık duracaktır.Bence ön ve arkaya da kare(nova) plaka takarsanız daha da şık olur.Ben öyle yaptım;öne ve arkaya trafikten 2 kare plaka bastırdım ve o şekilde takıcam çünkü app'de herkeste var.Öne plaka takmasanız bile arkaya bu dediğimi bir düşünün.Çok yakışacaktır.
İkinci tavsiyem ise jant konsuunda.FN2 jantlarını ağırlıklarından ötürü pek kullanmak istemiyorsunuz sanırım.Geçen sene toyluk zamanımda bir amcanın bindiği 406'daki jantları sırf Taxi filmindeki 406'nın jantlarının aynısı diye zorla söktürdüm;başının etini yedim adamın bana sat illa diye;dayanamadı sattı;parayı saydım eline;aldım hevesle geldim;jantların ölçüsü 4*108 çıktı takamadım.Hevesim kursağımda kaldı.Tipi O.Z Racing'in Supertourismo modeli gibi ama onun kadar sert değil çubukların görünümü;biraz daha yumuşaktı.Aldığım jant ta Hijoin H290'dı.Elbette onu alın demiyorum;sonuçta Hijoin iyi bir marka değil ama en azından o tip bir çok kollu jant takmayı düşünmez misiniz?Bence çok yakışacaktır aracınıza..
Allah kazasız,belasız binmenizi nasip eder inşallah.
Sevgili @yaniss ve @SErhat.
Çok teşekkürler dilekleriniz için.
Şu an sisler sarı değil. Çevremde aşırı şekilde gördüm ve sıkıldım.
Tekrar orj rengine geri döndü. Şeffaf normal sis şu anda..
Ancak bir kaç güne kadar (muhtemelen yarın ya da pazar günü) sislerde yine minik bir dokunuş olacak, çok da güzel olacak diye düşünüyorum :)
Plaka mevzusu ise şöyle..
Karakter sayısından dolayı sıkışık duracağını düşünüyorum halen.
Ancak 34 FB 1907 de de 1 rakamı var ve çok güzel duruyor. Belki yaptırabilirim çok emin değilim.
Şu anki plaka nın karakterleri gayet düzgün. Çok daha kötü karakterlerle basılmış plakalar görüyorum çevremde. Onlar gibi olsaydı şimdiye kadar çoktan değiştirmiştim :)
Nova plaka ise düşünmüyorum. Çok hoşlandığım bir tarz değil :)
Ön plaka ve plakalık ise komple iptal edilecek. :) Yine orada da hoş bir uygulama olacak :)
Jant konusu ise;
Çok kollu jantlardan ziyade 7 kollu jant takıntım vardır benim. FN2 jantı düşündüm önce, ağırlığından ve 40 yanak kullanmam gerektiğinden vazgeçtim.
Uzun yola 40 yanak lastikle ve 18 jantla çıkamazdım. Yolların hali zaten ortada, zamanımın çok da fazla olmamasından dolayı yamultabileceğimi düşünerek, 18" yerine 17" taktım.
Model olarak da çok küçük farklarla aynı jant. Civic HB jantı. Benim de içime çok sindi, çok yakıştığını düşünüyorum ayrıca konfordan da ödün vermemiş oldum. Jant mevzusu bu çocuk için şu anda kapanmış durumda :)
Çok minik dokunuşlarla, abartıya kaçmadan sade ve şık bir şeyler yapmaya özen gösteriyorum. Aşırılık, "sadece bende olsun" düşüncesi ve abartı yoktur bende.. Az, öz, sade, şık. Ötesi yaş olarak da mesleğim olarak da olmaz bana..
Örneğin yüksek spoiler tak diyor herkes en başından beri ama mümkün değil yapmam öyle bir şey :)
Bu hafta sonu belki daha güzel bir çekim daha yapabiliriz. Bu kareleri de çok beğenmeme rağmen acele ile çekildi :)
Önerileriniz, düşünceleriniz ve dilekleriniz için tekrar teşekkürler..
Arabanın en son hali aşağıdaki şekilde :)
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/4-1.jpg
sade ve şık kazasız belasız
son halı ve fotograf cok hos ollmus sade olması en dogru karar olmus belkı aynalrda sıyah guzel durabılır bı denemekte fayda var :)
son halı ve fotograf cok hos ollmus sade olması en dogru karar olmus belkı aynalrda sıyah guzel durabılır bı denemekte fayda var :)
Aynaları karbon yapanlar oldu ancak arabanın sadeliğini bozup iddialı çizgilere doğru yelken açacağı düşüncesi ile planlarım arasında yok :)
Teşekkürler düşünceleriniz için :)
Maşallahı var..harika...
Teşekkürler çok sağol
Sisler ve ayna sinyalleri artık füme..
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/3616/IMG_9466en.jpg
http://www.boomplustoys.net/images/JDM%20Honda%20Parts%20Cars/FD2_front_bumper_cover.jpg
ön kısmı böyle yapıp kare plaka olsa harika olur gibi geliyo :o
TypeR tampon ve ilave ön lip var bunda.. Ön lip TR de yok biliyorum ama yanılıyor olabilirim.. Gerekirse Ebay dan falan da alınır ama,
Şimdilik gerek yok sanki :)
Dışı aynen fd2, ama motor 1.6 sohc.. Çakma sedan TypeR :)
MAŞALLAH allah kaza bela vermesin çok gzl olmuş..
MAŞALLAH allah kaza bela vermesin çok gzl olmuş..
Teşekkürler
Harika arac kazasız belasız....
Teşekkür ederim.. Daha iyileri sizlerin olsun..
Selcuk_RoL
08-07-2010, 12:46
maşşallah nazar değmesin
Gokhan43
08-07-2010, 12:48
Güzel olmuş son değişiklikler Maşallah :)
maşşallah nazar değmesin
Amin Allah razı olsun..
Güzel olmuş son değişiklikler Maşallah :)
Teşekkürler saolasın :)
TypeR tampon ve ilave ön lip var bunda.. Ön lip TR de yok biliyorum ama yanılıyor olabilirim.. Gerekirse Ebay dan falan da alınır ama,
Şimdilik gerek yok sanki :)
Dışı aynen fd2, ama motor 1.6 sohc.. Çakma sedan TypeR :)
Biz kısaca buna 62 den tavşan yapmak diyoruz :)
Aracınız çok güzel, en azından bir şeylere benzetilmeye çalışılmamış, kazasız belasız kullanın. :)
ALPER-VNS
23-07-2010, 01:43
bu kasalardaki en beğendiğim, hatta tek beğendiğim araba oldu araban.. maşallah ;)
bu kasalardaki en beğendiğim, hatta tek beğendiğim araba oldu araban.. maşallah ;)
maşallah kazasız belasız
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Bu arada kaliperler ve motor kapağı da artık beyazz..
Kaliperler jantlarla çok iyi durdu..
En kısa zamanda fotolarını çekeceğim.
Yaparken benden daha çok kendisi ilgilendiği için Deeperblack e ayrıca teşekkür etmek istedim.. :)
s_makbuloglu
25-07-2010, 11:31
Başkan yapıyorsun yapıyorsun bize hiç ses vermiyorsun...:)
Güle güle kullan Füme projesi harika olmuş.
Boost Up
25-07-2010, 11:34
Beğendiğim son kasa Civicler arasında, tekrardan maşallah:)
Başkan yapıyorsun yapıyorsun bize hiç ses vermiyorsun...:)
Güle güle kullan Füme projesi harika olmuş.
Eyvallah Serhad cım.. :)
Beğendiğim son kasa Civicler arasında, tekrardan maşallah:)
Teşekkür ederim saolasın :)
------------------
to be continued..
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/3616/EN_JUM/en1-1.jpg
BosphorusBoys
26-07-2010, 12:41
No Comment..!!!
Yeni resimler de konumuzdaki yerini alsın ;)
http://www.gerigerivtecacarim.com/2010/photo/EN/en1.jpg
http://www.gerigerivtecacarim.com/2010/photo/EN/en2.jpg
http://www.gerigerivtecacarim.com/2010/photo/EN/en3.jpg
http://www.gerigerivtecacarim.com/2010/photo/EN/en4.jpg
http://www.gerigerivtecacarim.com/2010/photo/EN/en5.jpg
http://www.gerigerivtecacarim.com/2010/photo/EN/en6.jpg
http://www.gerigerivtecacarim.com/2010/photo/EN/en7.jpg
http://www.gerigerivtecacarim.com/2010/photo/EN/en8.jpg
http://www.gerigerivtecacarim.com/2010/photo/EN/en9.jpg
http://www.gerigerivtecacarim.com/2010/photo/EN/en10.jpg
Deeperblack e ayrıca teşekkürler.. ;)
Bu da bonus olsun :)
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/3616/EN_JUM/back2.jpg
Maşallah gerçektende çok şık olmuş..Sade ve gösterişli :)
Şu beyaz renk yüzünden arabayı kaplatmayı düşünür oldum.. Jant seçimini doğru yapmışsın. bende senin janttan düşünüyorum ama beyaz olmayacağı için yakışırmı tereddütüm var.
Maşallah gerçektende çok şık olmuş..Sade ve gösterişli :)
Şu beyaz renk yüzünden arabayı kaplatmayı düşünür oldum.. Jant seçimini doğru yapmışsın. bende senin janttan düşünüyorum ama beyaz olmayacağı için yakışırmı tereddütüm var.
Teşekkürler.
Bu janta yakışan beyaz benim zevkime göre.. Başka renkte kendini bu kadar göstermez diye düşünüyorum.
StyleALP
16-09-2010, 13:29
Maşallah, Harika!
Maşallah, Harika!
Teşekkürler
Aykut106
16-09-2010, 19:49
beyaz renk araba siyah tavan amerikan park sarı sis bi insan başka ne ister ki:D
Maşallah çok sıkı duruyor.
Sormak istediğim bişey var. . 1. fotodaki gibi parklarda uzunlar corollada olmuyor.Bi elektrikçi çözer mi bu konuyu?
teşekkürler öncelikle.. :)
corollanın far yapısını bilmiyorum ama elektrikçilerin bi takla atmadıkları kaldı muhtemelen halleder
Aykut106
16-09-2010, 20:02
teşekkürler öncelikle.. :)
corollanın far yapısını bilmiyorum ama elektrikçilerin bi takla atmadıkları kaldı muhtemelen halleder
hb corolla işte uzun kısa ayrı.Siz kendiniz mi yaptırdınız yoksa hep olan bişey miydi:)
hb corolla işte uzun kısa ayrı.Siz kendiniz mi yaptırdınız yoksa hep olan bişey miydi:)
olan birşeydi
masallah cok guzel araba on plakalıgıdda cıkarırısanız cok guzel olacaktır
böyle mi :)
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/3616/2010/Untitled-1-2.jpg
polisler çok sorun çıkarıyor.. zaten çok dikkat çekiyor araba, plakayı bahane edip çevirmelerini istemiyorum açıkçası yoksa ben de çok istiyorum çok güzel oluyor :)
plakayı alt köşeye tak müdür olmazmı kare plaka
farın altına tampon üzerine mi
yoksa sis in üzerine mi diyosun
Onun yerine "hide number plate" mekanizmaları var.. :)
Tüm malzemeler hazır, bir türlü şunu yapamadım.. :)
Polis görünce bas uzaktan kumandaya çıksın plaka, polis geçti, bas tekrar girsin yuvasına çocuk şeklinde çalışan bir sistem olacak dda bakalım :)
Once tamponu boyatmakla uğraşmadan, o tampon deliklerine bir çözüm bulmam lazım tabi :)
Cglrgncl
18-09-2010, 00:18
harika olmuş maşallah kazasız belasız
D16inside
18-09-2010, 08:43
maaşallah cok güzel beyazın abiside bende beyaz severek izliyoruz :D
fotolar ayrı güzel.
tamponu boyatmadan plaka iptali dandik olur o delikleri kaptınca tampon rengiyle yeni boya rengi tutmuyo farklı yeni boyanan kaporta rengine daha yakın oluyo tampon daha sarımsı
benim tamponlar ve kaporta rengi aynı sen ucuzundan almışsın :)))
tek kelimeyle mukemmel otesi bir makına elinize saglık.
benim tamponlar ve kaporta rengi aynı sen ucuzundan almışsın :)))
hehe ben ilk senin arabayı körfez pistinde görmüştüm panjur filan armut gibi sırıtıyodu müdür :)
Murat Süslü
18-09-2010, 12:52
kazasız belasız çok güzel duruyo eee ne de olsa honda :D
tek kelimeyle mukemmel otesi vir makına elinize saglık.
Teşekkür ederim sağolun :)
hehe ben ilk senin arabayı körfez pistinde görmüştüm panjur filan armut gibi sırıtıyodu müdür :)
ama sen bindokuzyüzpenç tarihinden bahsediyorsun.. :))
Garantiden boyattım ben tamponları müdürüm :))
Şu anda gelin gibi :))
kazasız belasız çok güzel duruyo eee ne de olsa honda :D
Hayat onda :) Teşekkürler..
maşallah kazasız belasız
Teşekkür ederim..
kazasız belasız ınş...maşallah.
kazasız belasız ınş...maşallah.
Saolun.. Allah kimseye kaza bela vermesin..
Tam kararında araba maşallah
frekans aynı :)
pannacotta
18-09-2010, 15:21
maşallah kazasız belasız..içimden bir his bu arabayı size şefika sattı diyor..
@CaRTe-GT
Teşekkür ederim
@pannacotta
teşekkürler ancak tanışıyor muyuz?
pannacotta
18-09-2010, 16:07
@CaRTe-GT
Teşekkür ederim
@pannacotta
teşekkürler ancak tanışıyor muyuz?
308 i almadan önce beyaz renk civic almak için bende marmaraya gitmiştim..şefika hanım civice beyaz rengin çok yakıştığını hatta EN plakalı bi civic sattığını ve özellikle beyaz civiclerin çok şık göründüğünden bahsetmişti bende siz olabilirmisniz acaba dedim ... yarın bahçelievlerdeki cila organizasyonuna katılıyorsanız tanışmış oluruz :)
Evet Şefika Hanım ın bahsettiği o EN, bu EN :)
emirhan sph
18-09-2010, 17:22
Cok guzel masallah ama su panjura bi alisamadim gitti. Cok basit gelio araba gozume bu haliyle. Orjin panjuru karbon kaplama yada siyah kaplama ve kirmizi logoyla super olur :) kazasiz belasiz insallah
Cok guzel masallah ama su panjura bi alisamadim gitti. Cok basit gelio araba gozume bu haliyle. Orjin panjuru karbon kaplama yada siyah kaplama ve kirmizi logoyla super olur :) kazasiz belasiz insallah
Teşekürler.. Her an öyle görebilirsiniz.. Benim de aklımdan geçmiyor değil.. :)
Teşekürler.. Her an öyle görebilirsiniz.. Benim de aklımdan geçmiyor değil.. :)
pişt o benim projem sen başka bişi yap
BozdogaN
21-09-2010, 20:38
hayalim bembeyaz bi MUGEN maşallah
pişt o benim projem sen başka bişi yap
Eli kulağında benimkinin.. Bu gün, bilemedin yarın.. :D
Çabuk olan kazanır :Bravoo:
hayalim bembeyaz bi MUGEN maşallah
Allah daha da iyilerini nasip etsin size.. :) Teşekkür ederim.. :)
maşallah cok guzel kazasız belasız
maşallah kazasız belasız sürüşler
Maşallah. Çok güzel olmuş