PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 331'inci Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları

Sayfa : 1 [2]

ömerve
25-12-2009, 00:59
kütahya havacı arkadaşım malatyaya gidiyor..Herkes için hayırlısı olsun.

barutçu
25-12-2009, 11:59
K.Dönemlerde sadece dağıtıma havacılar giderdi genelde. Karacı gitse bile genelde garnizon içinde dağıtım olurdu. Bu sefer neden böyle yaptılar anlamadım. Neyse herkes için hayırlısı olsun...

FaBeRgE
25-12-2009, 12:06
kardeş gittiginde kamere tlf werdı konusalım bıraz fazla konusamıyoruz

hocam vereyimde, içeri girerken telefonları alıyorlar :(

emrah type-r
25-12-2009, 17:32
bugun ıtıbarıyle yemın etmıs bulunduk 15 gun daha egıtım war urfa vıransehırdeyım orda olalar ulassın bana..0532 204 42 92 msj atın aksam bakarım..

gökan
25-12-2009, 17:59
bugun ıtıbarıyle yemın etmıs bulunduk 15 gun daha egıtım war urfa vıransehırdeyım orda olalar ulassın bana..0532 204 42 92 msj atın aksam bakarım..

memleketımdesın bı sıkıntın olursa haber ver :)cok guzel bı ılçedır

hilalseyhan
25-12-2009, 18:07
Koray benden önce davranmış..
Pazar günü Kameri ve Can ı görmeye gidicez..Bir mesajınız varsa iletirim ikisine de :)

FaBeRgE
25-12-2009, 18:33
Koray benden önce davranmış..
Pazar günü Kameri ve Can ı görmeye gidicez..Bir mesajınız varsa iletirim ikisine de :)

bekliyoruz :)

hilalseyhan
25-12-2009, 18:46
bekliyoruz :)

Can ı birliğe bırakan senmiydin ? :)

FaBeRgE
25-12-2009, 19:15
Can ı birliğe bırakan senmiydin ? :)

evet bendim :)

geçen hafta yanlarına gidende bendim :D

radula
25-12-2009, 19:26
hafta sonu baya yoğun olucak sanırım bizimkiler:)

Giden arkadaşlara yanlız bırakmadıkları için çok teşekkür ederim.

Benden de bol bol selam söyleyin...

hilalseyhan
25-12-2009, 19:26
evet bendim :)

geçen haftada yanlarına gidende bendim :D

Senden bahsettiler :) Babam diyor ki."Biz kapıda beklerken çiiuuff sesi geldi.Meğer Canla arkadaşıymış" :)

Şimdi telefonla konuştuk Kamerle..
İyiymiş.Bir şey istiyormusun gelirken getirim dedim."Arabamın fotolarını istiyorum" dedi :D

tyMu
25-12-2009, 19:32
Senden bahsettiler :) Babam diyor ki."Biz kapıda beklerken çiiuuff sesi geldi.Meğer Canla arkadaşıymış" :)

Şimdi telefonla konuştuk Kamerle..
İyiymiş.Bir şey istiyormusun gelirken getirim dedim."Arabamın fotolarını istiyorum" dedi :D

Selamlarımızı iletirsin :)
bunları bari a4 e çıkartta götür :D

http://farm3.static.flickr.com/2558/4143849270_8a584b19e5_o.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2793/4134762832_d8247c31d9_o.jpg

hilalseyhan
25-12-2009, 19:36
Ben ona sürpriz yapıcaktım.Yine bozdu sürprizimi :D
Geçen hafta bikaç foto çıkarttım.Saol Timu :)

XoR
26-12-2009, 11:58
Ben P.tesi Kütahya Hilton'a gidiyorum uğrarım mutlaka yanlarına :)

FaBeRgE
26-12-2009, 12:24
Ben P.tesi Kütahya Hilton'a gidiyorum uğrarım mutlaka yanlarına :)

açılmayan hiltona nasıl geliyorsun yaw :D

XoR
26-12-2009, 12:31
açılmayan hiltona nasıl geliyorsun yaw :D

Kontrole :)

XoR
26-12-2009, 12:33
Pm'den tekrar tel yollarmısın ben telefona kayıt edene kadar Pm box dolmuş ve silmişim :(

Sabah 6'da İstanbul'dan yola çıkıcam 10 gibi heralde Kütahyada olurum

FaBeRgE
26-12-2009, 12:40
Pm'den tekrar tel yollarmısın ben telefona kayıt edene kadar Pm box dolmuş ve silmişim :(

Sabah 6'da İstanbul'dan yola çıkıcam 10 gibi heralde Kütahyada olurum

tamamdır gönderdim :)

p.tesi geliyorsun dimi ? Ona göre ayarlıyayım kendimi bende ;)

XoR
26-12-2009, 12:53
tamamdır gönderdim :)

p.tesi geliyorsun dimi ? Ona göre ayarlıyayım kendimi bende ;)

Aynen İbrahim p.tesi ordayım beraber gideriz yanlarına öğlen gibi biter benim işim 2 saat falan Hilton'da.

FaBeRgE
27-12-2009, 16:41
evettttt :)

bugün Can'ın ailesi ile Kamer'in ailelerini ve de Dou'yu ağırladık . Umarım sağ salim memleketlerine varırlar.Kazasız belasız işallah. Birkaç da foto çekindik özleyenler için ;)

Askerlerimiz çok rahatlar maşallah, sivil hayatı aratmayacak neredeyse.

http://img706.imageshack.us/img706/2971/dsc0046cl.jpg
Soldan sağa: Kamer, Ben,Can (cheers), Dou (Dou_corolla)

http://img13.imageshack.us/img13/1355/dsc0035z.jpg
Can ve ailesi

http://img710.imageshack.us/img710/4003/dsc0040r.jpg
Kamer ve ailesi

http://img215.imageshack.us/img215/7576/dsc0047kt.jpg
Can

http://img690.imageshack.us/img690/3547/dsc0048tw.jpg
Kamer,Dou,Can

http://img12.imageshack.us/img12/9697/dsc0041zj.jpg
Kamer

radula
27-12-2009, 19:13
heyt maşallah...:) Çakı gibi olmuşlar:D

İlk fotoda Abimin göbek yerinde maşallah:D

metin01
27-12-2009, 19:16
Tahminimden iyi duruyor :D:D yakışmış kardeşime askerlik

FaBeRgE sanada tşk arkadaşlarımızla ilgilendiğin için

FaBeRgE
27-12-2009, 20:30

Aynen öle oldu umut'cum :)

Tahminimden iyi duruyor :D:D yakışmış kardeşime askerlik

FaBeRgE sanada tşk arkadaşlarımızla ilgilendiğin için

rica ederim ne demek, her zaman ;)

XoR
27-12-2009, 20:46

:D :D :D Göbek burdayım diyo :D

FaBeRgE
27-12-2009, 20:49
:D :D :D Göbek burdayım diyo :D

Sanada geçmiş olsun tekrar,

Allah şifanı versin işallah :o

tyMu
27-12-2009, 20:53
Maşallah iyi duruyolar :D maviler yakışmış :)

XoR
27-12-2009, 20:56
Sanada geçmiş olsun tekrar,

Allah şifanı versin işallah :o

Saolasın kardeşim kısmet olmadı yarın gelicektim ne güzel :( serum iyi geldi ilaçları aldım direkt yatış 3 gün evde.

FaBeRgE
27-12-2009, 21:01
Saolasın kardeşim kısmet olmadı yarın gelicektim ne güzel :( serum iyi geldi ilaçları aldım direkt yatış 3 gün evde.

aman sen iyi olda gerisini boşver :)

biz hep burdayız, her zaman bekleriz ;)

radula
27-12-2009, 21:03

Geçmiş olsun abi.

Yapabileceğimiz bişey varmı?

Alperen-B
27-12-2009, 21:57
Walla askerlerimiz iyi duruyorlar :). Dou ne gezion la yumurtadan cıkmıs gibi :D. Kamer'e bak bee gayet iyi duruyo :D

205-01
27-12-2009, 22:09
Vay Kamerim hadi masallhh askerlerimizin hepsi iyi :) Dou sen nerden çıktın yine daha
dün Adanadaydın yahuu :) dizel ya ohh kebapp kardsmm...

douu
27-12-2009, 23:52
iboooo kardeşim eline koluna ayagına saglık cok güzel agırladın beni cok teşekkür ederim kardeşim güzel bi gün geçirdik en başından sonuna kadar bunu adanadada tekrarlicaz işalla ;) cok teşekkürler herşey için kardeşim ;)

douu
27-12-2009, 23:53
ha bu arada benzinli araç kullanmadıgımdan bilmiyom 700 kmye ne kadar yakarki arabalar 80 lira yaktımda ben :):):)

FaBeRgE
28-12-2009, 00:58
iboooo kardeşim eline koluna ayagına saglık cok güzel agırladın beni cok teşekkür ederim kardeşim güzel bi gün geçirdik en başından sonuna kadar bunu adanadada tekrarlicaz işalla ;) cok teşekkürler herşey için kardeşim ;)

rica ederim ne demek,birşey yapmadımki :)

yalnız bir daha tok gelirsen külahları değişiriz söyliyim :ofk:

adana'yı merak ediyorum zaten şöyle bir eselerim yaza doğru Allah nasip ederse.

douu
28-12-2009, 10:18
rica ederim ne demek,birşey yapmadımki :)

yalnız bir daha tok gelirsen külahları değişiriz söyliyim :ofk:

adana'yı merak ediyorum zaten şöyle bir eselerim yaza doğru Allah nasip ederse.

tamam az kahvaltı yapacam bi dahaki sefere söz :)

hilalseyhan
28-12-2009, 19:18
Koray geçmiş olsun.. :(

dou_corolla , FaBeRgE biz teşekkür ederiz..Geldiğiniz için :)
Ben çok konuşamadım sizlerle.Grip olduğum için sesim kısıktı :( Başka zamana inşallah..
Şimdi Kamerle konuştum..Hepinize selamı var :)

FaBeRgE
28-12-2009, 19:21
Koray geçmiş olsun.. :(

dou_corolla , FaBeRgE biz teşekkür ederiz..Geldiğiniz için :)
Ben çok konuşamadım sizlerle.Grip olduğum için sesim kısıktı :( Başka zamana inşallah..
Şimdi Kamerle konuştum..Hepinize selamı var :)

Sanada geçmiş olsun :o

Rica ederiz ne demek çocuklar burda olduğu sürece her zaman bekleriz ;)

ve a.s bende yarın gidicem yanlarına bakalım, yalnız kalmasın mehmet beyler :D

DaRkNeSs-
29-12-2009, 19:36
erzurumdan saygılar sevgiler :)
biri de beni ziyarete gelsin ya yokmu bu civara yakın olan :D
benim de rahatım yerinde faranjit olup ciğerlerim ağzımdan çıkarcasına öksürmemi saymazsak,yürüyüş haftası olduğu için istirahat da vermiyolar. dün atış da yaptık 25 metreye 3 el g3 bildiğin top sesi çıkarıyo :D
herkese selamlar :)

Kaan
29-12-2009, 19:38
as knka umarım keyfn yerindedir özledik dön biran önce :)

gökan
29-12-2009, 19:45
biri de beni ziyarete gelsin ya yokmu bu civara yakın olan :d
benim de rahatım yerinde faranjit olup ciğerlerim ağzımdan çıkarcasına öksürmemi saymazsak,yürüyüş haftası olduğu için istirahat da vermiyolar. Dün atış da yaptık 25 metreye 3 el g3 bildiğin top sesi çıkarıyo :d

kulağın nasıl:)

FaBeRgE
29-12-2009, 19:56
biri de beni ziyarete gelsin ya yokmu bu civara yakın olan :D
benim de rahatım yerinde faranjit olup ciğerlerim ağzımdan çıkarcasına öksürmemi saymazsak,yürüyüş haftası olduğu için istirahat da vermiyolar. dün atış da yaptık 25 metreye 3 el g3 bildiğin top sesi çıkarıyo :D

Şimdi çocukların yanından geldim :)

Soran herkeze çok selamları var, çok rahatlar ve sağlıklılar.

Buraya yakın olsaydın senide ziyaret ederdim, bundan emin ol :o

çok geçmiş olsun dikkat etmek lazım,***** oralar buz gibi.

Bu arada usta birliği nereye çıkmıştı senin ?

yan53
29-12-2009, 23:07
Eğitim Merkezi K.K. LOJ. K. BKM. K. 8'İNCİ ANA BKM. MRK. K.LIĞI AFYONKARAHİSAR

GİDENLER BİLENLER:)

afyon iyidir ben merkez jandarma alay kom. soforuydum sızın oralara cok gıderdım cok rahat bı yer cok buyuk bı yerdır...afyon cok soguktur okadar ...İkbalde bı zahmet bnm ıcın kaymaklı ekmek kadayıfı yermısın :D:D

douu
30-12-2009, 14:52
Sanada geçmiş olsun :o

Rica ederiz ne demek çocuklar burda olduğu sürece her zaman bekleriz ;)

ve a.s bende yarın gidicem yanlarına bakalım, yalnız kalmasın mehmet beyler :D

Mehmet BEY :hahaha::hahaha: Yıktı beni can o lafı söleyince :):) Bir de garnizon komutanına DÜKKAN SAHİBİ diyor ya :D Asıl bomba o işte :D

serkan6606
30-12-2009, 15:28
abiler hepinizi selamlarımı sunuyorum :D diger baslıga giderken yazmısdım ben kısa donem degil 15 ay askerim ama sonucda askerim bu gun yemin törenimiz vardı 1 ayı doldurduk ve 2 günlügüne sivilim evci cıkdım acemilige 40 gün daha devam

manisa alaşehir egitim alay komutanlıgı inzibat ve trafik egitim taburundan herkeze selam
GELMEYin kaçınnn :D:D:D adamı burda mokokokokoko hayatımdan bıkdım :D:D hele poşet olarak yani sizin tabirinizle (( siz = sivil insanlar )) kısa dönem asker olarak gelmeyin :D cok fena kıl oluyolar size :D en ufak hatanızda tutanagı dayıyolar carsınız kitleniyo felan gerci en fazla ama :D genelde usta askerlerle hep kavga ediyo burdaki kısa dönemler :D yeminle daha geçen gün alayda bi tane şahin gördüm külüstür bi şey gobek atdım allaha duva etdim sivil bir şey gördüm sivil bi araç gordum :D oda bizim kantincinin arabasıymıs nereye baksam yesil her sey saatinde herseyde disiplin var her gün saat 5 de kalk postalları giy egitim yap bıkdım daraldım artık sy yemin toreni olmasaydı yeminle firar edicekdim artık :D acaba dagıtım nereye cıkcak ankaranın adamı genelde burdan kıbrısa gidiyo diyo hangi usta askere sorsam :D 40 gün daha sabır sonra inzibatım anca üst devrelerim beni yer oda 90 /1 ler gelene kadar ondan sorada rahatım :D

emrah type-r
02-01-2010, 11:10
bugun ıtıbarıyle 3 haftayı doldurduk.haftaya dagıtım war...sonrada kalıyo 120 gun bıttı sayılır....

barutçu
02-01-2010, 11:29
bugun ıtıbarıyle 3 haftayı doldurduk.haftaya dagıtım war...sonrada kalıyo 120 gun bıttı sayılır....

Adam mı öldürdün be =) Ş=15 havada ;)

hele poşet olarak yani sizin tabirinizle (( siz = sivil insanlar )) kısa dönem asker olarak gelmeyin :D cok fena kıl oluyolar size :D en ufak hatanızda tutanagı dayıyolar carsınız kitleniyo felan gerci en fazla ama :D genelde usta askerlerle hep kavga ediyo burdaki kısa dönemler :D

Senin askerlik yaptığın yerde öyle olabilir. Ama burada K.Dlerin %95'ine komutanım demek zorunda senin tertiplerin. İsterse demesin, denemesi bedava. Rütbe farkı var herşeyden önce. Onun dışında sevmiyor die bişey yok tek fark "zoruna gitmesi" ama "zoruna gidenin borusuna gitsin" ;) Yani anlayacağın herkes kendi parkurunda yarışsın.

Low-Rider
02-01-2010, 11:31
barutçu relax ol biraz yaw kd askerlik yapıyosun ama maşallah uzun dönemlerin kullandığı bütün tabirler sende:D

BarışArdalı
02-01-2010, 11:54
Senin askerlik yaptığın yerde öyle olabilir. Ama burada K.Dlerin %95'ine komutanım demek zorunda senin tertiplerin. İsterse demesin, denemesi bedava. Rütbe farkı var herşeyden önce. Onun dışında sevmiyor die bişey yok tek fark "zoruna gitmesi" ama "zoruna gidenin borusuna gitsin" ;) Yani anlayacağın herkes kendi parkurunda yarışsın.[/QUOTE]

:D:D:D:D hahahah 15.piyade eğitim tugayı .burası böle komutanım :D 327,kd

Dragger
02-01-2010, 12:33
Senin askerlik yaptığın yerde öyle olabilir. Ama burada K.Dlerin %95'ine komutanım demek zorunda senin tertiplerin. İsterse demesin, denemesi bedava. Rütbe farkı var herşeyden önce. Onun dışında sevmiyor die bişey yok tek fark "zoruna gitmesi" ama "zoruna gidenin borusuna gitsin" ;) Yani anlayacağın herkes kendi parkurunda yarışsın.

Ne oluyormus komutanım demeyince?

Ne rütbesi var kd ne yapabilir?

Komutanım deyince ne oluyor, tatmin mi oluyor kd?

Denemesi bedavaymıs haha sen fazla kaptırmıssın bu islere, bos isler bunlar...

XoR
02-01-2010, 15:06
Adam mı öldürdün be =) Ş=15 havada ;)

Sen bence bi Topçu birliğinde hayatının devamını Barutçu olarak devam ettir he ne dersin ?

BarışArdalı
03-01-2010, 00:39
bende amasyada yaptım.kd lere komutanım denmezse eğer rütbeli komutanlar kd ye giydiriyolardı.sölenen yalan diil yani okadar sert çıkmanızdaki tepki ne anlamadım??

BarışArdalı
03-01-2010, 12:05
bende amasyada yaptım.kd lere komutanım denmezse eğer rütbeli komutanlar kd ye giydiriyolardı.sölenen yalan diil yani okadar sert çıkmanızdaki tepki ne anlamadım??

? :soru:

DaRkNeSs-
03-01-2010, 14:32
kulağın nasıl:)
kulakta bi sıkıntı yok ağzımı hafif aralık bıraktım çok çınlamasın diye,taktik işe yaradı:D

Şimdi çocukların yanından geldim :)

Soran herkeze çok selamları var, çok rahatlar ve sağlıklılar.

Buraya yakın olsaydın senide ziyaret ederdim, bundan emin ol :o

çok geçmiş olsun dikkat etmek lazım,***** oralar buz gibi.

Bu arada usta birliği nereye çıkmıştı senin ?

ben burda erzurum ılıca da kalıyorum asker sonuna kadar.
3.ordu ulaştırma alayı 482. hafif tabur komutanlığındayım :)
mektuplarınızı ve tuning turkiye dergilerinizi beklerim yok burda:D

douu
08-01-2010, 09:37
Selamlar tekrardan konumuza.. Kütahyada askerlik yapan havacı kardeşlerimizin şu sıralarda yemin törenleri var.. Kamer(kmr2gt) ve Can(cheers) akşama memleketlerinde olacaklar yani.. Diğer arkadaşı tanımadıgım için yazamadım.. Askerligin zor kısmını bitirdiler heralde.. Geri kalanının da Kütahyada oldugu gibi rahat geçmesi dilegiyle.. İkisine de hayırlı yolculuklar memleketlerine dönerken..

sportinger
08-01-2010, 11:53
abiler hepinizi selamlarımı sunuyorum :D diger baslıga giderken yazmısdım ben kısa donem degil 15 ay askerim ama sonucda askerim bu gun yemin törenimiz vardı 1 ayı doldurduk ve 2 günlügüne sivilim evci cıkdım acemilige 40 gün daha devam

manisa alaşehir egitim alay komutanlıgı inzibat ve trafik egitim taburundan herkeze selam
GELMEYin kaçınnn :D:D:D adamı burda mokokokokoko hayatımdan bıkdım :D:D hele poşet olarak yani sizin tabirinizle (( siz = sivil insanlar )) kısa dönem asker olarak gelmeyin :D cok fena kıl oluyolar size :D en ufak hatanızda tutanagı dayıyolar carsınız kitleniyo felan gerci en fazla ama :D genelde usta askerlerle hep kavga ediyo burdaki kısa dönemler :D yeminle daha geçen gün alayda bi tane şahin gördüm külüstür bi şey gobek atdım allaha duva etdim sivil bir şey gördüm sivil bi araç gordum :D oda bizim kantincinin arabasıymıs nereye baksam yesil her sey saatinde herseyde disiplin var her gün saat 5 de kalk postalları giy egitim yap bıkdım daraldım artık sy yemin toreni olmasaydı yeminle firar edicekdim artık :D acaba dagıtım nereye cıkcak ankaranın adamı genelde burdan kıbrısa gidiyo diyo hangi usta askere sorsam :D 40 gün daha sabır sonra inzibatım anca üst devrelerim beni yer oda 90 /1 ler gelene kadar ondan sorada rahatım :D

dagıtımın kıbrısa düşerse msj yaz öm den falan...

FaBeRgE
08-01-2010, 13:07
Can ve Kamer'i uğurladım az önce, çok güzel bir yemin töreni oldu bir o kadarda kalabalık :o Küçücük spor salonuna sıkıştırdılar bizi. İşallah usta birliklerinde rahat olurlar, biz burda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Hepsine hayırlı yolculuklar umarım kazasız belasız giderler, sağ salim.

M U R A T
08-01-2010, 13:57
şafak 9 başka yok:)

gökan
08-01-2010, 14:00
Selamlar tekrardan konumuza.. Kütahyada askerlik yapan havacı kardeşlerimizin şu sıralarda yemin törenleri var.. Kamer(kmr2gt) ve Can(cheers) akşama memleketlerinde olacaklar yani.. Diğer arkadaşı tanımadıgım için yazamadım.. Askerligin zor kısmını bitirdiler heralde.. Geri kalanının da Kütahyada oldugu gibi rahat geçmesi dilegiyle.. İkisine de hayırlı yolculuklar memleketlerine dönerken..

zor kısmı yenı baslıyor:)

Evrenoz
08-01-2010, 15:20
Yemin bitti, çorluda oteldeyim. Şafak 127...

^^ANIL^^
08-01-2010, 16:01
Aydin söke sürgünün son noktasi varmi ötesi bitmez bu askerlik s:129

@MURRO

B.Aktepe
08-01-2010, 16:23
evrenn,anıl hayırlı teskereler kardeşlerim :) sayılı gün çabuk geçer ikili rakamlara indin mi biter biter:)
kendinize çok dikkat edin:)

Low-Rider
08-01-2010, 16:25
100den sonra anlamazsınız nasıl geçtiğini :)

Dragger
08-01-2010, 16:29
Ulan murro aydın söke gibi biyerde askerlik yapıyosun aglıyosun, yok sürgünmüs yok bilmemne :D

Hakkariye düsseydin keske...

ali
08-01-2010, 18:32
Trgy'dan herkese selam...Gaziantep Karkamış ilçesinde Karakol'da göreve devam edecekmiş.

VteC_MaNiaC
08-01-2010, 19:17
benimde acemiliğim bitti askerliğimin devamını erzurum oltuda sürdüreceğim herkese hayırlı teskerler şafak 128 mi :)

gökan
08-01-2010, 19:22
Ya neden herkesı dagtmsılar bız yerımızde yaptık valla busene yıgılma var sanırım

flexamin
08-01-2010, 19:22
Hava Teknik okullar komutanlığı / Gaziemir - İzmir :D Nasıl ii mi:D oh mis:D

gökan
08-01-2010, 19:41
Hava Teknik okullar komutanlığı / Gaziemir - İzmir :D Nasıl ii mi:D oh mis:D

güzel yer rollınglrı duyarsın

tequila818
08-01-2010, 20:47
Arkadaşlar Çanakkale'de olan yok mu aramızda? Kimse araba muhabbeti yapmıyor :( canım sıkılıyor valla :)

SekoLive
08-01-2010, 21:14
malatya ordu evinde kimse varmı bizden

VTec_king
08-01-2010, 21:23
Benim arkadaş Erzurum Palandöken Kayak Merkezine düşmüş :)

JDMmaster
08-01-2010, 21:56
Arkadaşlar Çanakkale'de olan yok mu aramızda? Kimse araba muhabbeti yapmıyor :( canım sıkılıyor valla :)

:D araba muhabbeti olmadımı ortamda bende sıkılıyom ya :D

radula
10-01-2010, 06:40
Can ve Kamer'i uğurladım az önce, çok güzel bir yemin töreni oldu bir o kadarda kalabalık :o Küçücük spor salonuna sıkıştırdılar bizi. İşallah usta birliklerinde rahat olurlar, biz burda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Hepsine hayırlı yolculuklar umarım kazasız belasız giderler, sağ salim.

İbrahim çok teşekkür ederim orada bizimkileri yanlız bırakmadın hiç. Umarım aynı şekilde bizde seni ankara veya antalyada ağırlama şansımız olur.

Dün abimi istanbuldaki yerine teslim ettik. Oradaki abileirimede ilgilerinden dolyaı teşekkür ediyorum.
İnşallah ilk 1 ayı geçirdikten sonra biraz daha rahat olucaklarını düşünüyorum gittikleri yerde. Hayırlısı artık iyi dilkekleriniz için herkese çok teşekkürler.. Diğer asker arkadaşlarımızada hayırlı tezkereler.

radula
10-01-2010, 06:44
Ya neden herkesı dagtmsılar bız yerımızde yaptık valla busene yıgılma var sanırım

Bu dönem çok fazla kısa dönem olduğu için dağıtım yapmışlar. yoksa dedğin gibi genelde oldukları yerde askerliklerini tamamlıyorlardı;)

emrah type-r
10-01-2010, 13:21
bende yıne acemılgı yaptıgım yerde kaldım hemde cok mutluyum.....ne kadar uzaga gıttıkce o kadar ıyı:)

XoR
17-01-2010, 13:40
Can (Cheers)'in yanındaydım bugün çok iyi durumda maşallah. Hepinize çok çok selamı var :)

SULTANOGLU
17-01-2010, 13:41
aleyküm selaam :D:D

Ozan Özer
17-01-2010, 14:22
yaa beyler,nisan kısa dönemi için son başvuru tarihi ocak sonu mu yoksa şubat sonu mu?

Low-Rider
17-01-2010, 14:33
Ocak sonu olması lazım ben giderken öyleydi

Ozan Özer
17-01-2010, 14:34
eyvallah sağol kardeşimm

trgy
19-01-2010, 07:34
beni kandırdılar antep diye,suriyede askerlik yapıyorum(:tüm 331.KD lere selam.

makif84
19-01-2010, 07:37
beni kandırdılar antep diye,suriyede askerlik yapıyorum(:tüm 331.KD lere selam.

kardeşim hayırlı teskereler...

mmustu
19-01-2010, 07:39
gülüm benim hayırlı teskereler olsun :)

trgy
19-01-2010, 07:43
gülüm benim hayırlı teskereler olsun :)

sağ ol abim.üniyi bitirmeden gelme:(

mmustu
19-01-2010, 07:44
sağ ol abim.üniyi bitirmeden gelme:(

hauhauua o kadar mı kötü olum :D

trgy
19-01-2010, 07:44
kardeşim hayırlı teskereler...

sağ ol mehmedim.

trgy
19-01-2010, 07:45
hauhauua o kadar mı kötü olum :D

gelince anlarsın abi.yapılcak iş değil.

mmustu
19-01-2010, 07:46
gelince anlarsın abi.yapılcak iş değil.

:( kader utansın :D

kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek dimi :D

trgy
19-01-2010, 07:49
:( kader utansın :D

kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek dimi :D

bitirde gel abi.iyi günler:o

barutçu
19-01-2010, 10:52
Ne oluyormus komutanım demeyince?

Ne rütbesi var kd ne yapabilir?

Komutanım deyince ne oluyor, tatmin mi oluyor kd?

Denemesi bedavaymıs haha sen fazla kaptırmıssın bu islere, bos isler bunlar...

Arkadaş K/Dleri kimse sevmez zaten kimsede takmaz yazmış. Onun yaptığı yerde öyle olabilir. Ama benim yaptığım yer acemi yetiştirme yeri ve diğer yapan ark. da bahsettiği gibi durum böyle. K/D'ler direk olarak çavuş kadrosuna gelirler. Yani direk olarak çavuş olurlar, normal erlerde er olarak yaşamını sürdürürler.

"Komutanım" diyince kimsenin biyerleride kalkmaz bişeyde olmaz. Zaten tatmin olacak birşey yok, tatmin olmak istesem astek olarak yapardım askerliğimi o yüzden rahat ol. Ayrıca askerliğe kendimi fazla kaptırmama gerek yok. Askerlik gelip geçici bir görevdir. Sivil hayattaki işlerim beni yeterince tatmin ediyor. Sivil hayat'da birşey olamamış insanlar oraya gidince kendini birşey sanıyor, sinir olduğum nokta bu. Herkesin dilinde bi K/D. Bırakın arkadaşım K/D'leri artık. Al ben geldim paşalar gibi evimdeyim. Zoruna gidenler daha 300 sayıyor orada :)

Sen bence bi Topçu birliğinde hayatının devamını Barutçu olarak devam ettir he ne dersin ?

Msjını daha yeni gördüm. Terbiye sınırını aşmaya başladın. Özel'den ulaş istersen...

XoR
19-01-2010, 10:53
Hadi diyelim Ulaştım napıcan çok merak ettim :) özele ezele gerek yok yaz burdan sıkıntını çözelim ;)

barutçu
19-01-2010, 10:55
Hadi diyelim Ulaştım napıcan çok merak ettim :) özele ezele gerek yok yaz burdan sıkıntını çözelim ;)

Fazla merak çok iyi değildir. Sen kimsinki benim soy adımla dalga geçiyosun?

XoR
19-01-2010, 10:57
Fazla merak çok iyi değildir. Sen kimsinki benim soy adımla dalga geçiyosun?

Nick'in yanında bu soyadımdır yazmıyo ;)

Topçu Birliğinde Barutçu olarak görev yapmak bir asker için sence seviyesiz bir işmiki sen bunu dalga geçmek olarak algılıyosun ?

barutçu
19-01-2010, 10:59
Nick'in yanında bu soyadımdır yazmıyo ;)

Topçu Birliğinde Barutçu olarak görev yapmak bir asker için sence seviyesiz bir işmiki sen bunu dalga geçmek olarak algılıyosun ?

Önemli olan topçu birliği vs. değil. Konularıda başka yere çekmene gerek yok. Zaten öyle bir görevde yok TSK'da. Baştaki yazdığının yanına "Nick'in yanında bu soyadımdır yazmıyo ;) " sonuna kusura bakma bilmiyordum. Yazarsın olur biter.

XoR
19-01-2010, 11:00
Önemli olan topçu birliği vs. değil. Konularıda başka yere çekmene gerek yok. Zaten öyle bir görevde yok TSK'da. Baştaki yazdığının yanına "Nick'in yanında bu soyadımdır yazmıyo ;) " sonuna kusura bakma bilmiyordum. Yazarsın olur biter.

Ben sana hakaret etmedim bu yüzden kusura bakma yazma gereği duymadım.Sen askerliğin verdiği psikoloji ile bence cengaver modunda yazdığın şeylerin farkına varamadın neyse.

barutçu
19-01-2010, 11:04
Ben sana hakaret etmedim bu yüzden kusura bakma yazma gereği duymadım.Sen askerliğin verdiği psikoloji ile bence cengaver modunda yazdığın şeylerin farkına varamadın neyse.

Ya anlatamıyorum herhalde. Ben cengaver mod on yapıp bişey yazmam. Benim yaptığım yerde böyle. Geri sayfalara bakarsanda benim yaptığım yerde yapmış olan ark. yazısınıda okuyabilirsin. Uzun Dönem olan ark. yaşadıklarını yazmış. Bende ondan "alıntı" yaparak kendi yaşadıklarımı yazdım. Ki hangi k/d'e sorarsan sor amasya'da yapmış olan. Bu böyledir diecek. Diğer yerleri bilmem yazdım dediğim gibi. Ark. yazısına bi daha bakarsan "K/D lere burada poşet derler getir götür işi yaptırırlar, kimsede sevmez takmaz" tarzında yazmış. Durum o değil, anlayabildin mi?

Ben durumu açıklıyorum sana göre cengaverce, sen kalkmış benim soyadımı TSK'da vs.. de olmayan bir göreve saçma sapan bir yere bağlıyorsun...

XoR
19-01-2010, 11:06
Tamam kardeşim bitti artık askerlik relax :)

Ahmetfikri
19-01-2010, 11:07
barutçu sen acemi birliğinde eğitim cavuşu olarakmı yaptın öyle ise acemi askerilerin ağzı alışması için komutanımın dedirtiyorlar

barutçu
19-01-2010, 11:07
Alıntı:
serkan6606´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hele poşet olarak yani sizin tabirinizle (( siz = sivil insanlar )) kısa dönem asker olarak gelmeyin cok fena kıl oluyolar size en ufak hatanızda tutanagı dayıyolar carsınız kitleniyo felan gerci en fazla ama genelde usta askerlerle hep kavga ediyo burdaki kısa dönemler

barutçu:
Senin askerlik yaptığın yerde öyle olabilir. Ama burada K.Dlerin %95'ine komutanım demek zorunda senin tertiplerin. İsterse demesin, denemesi bedava. Rütbe farkı var herşeyden önce. Onun dışında sevmiyor die bişey yok tek fark "zoruna gitmesi" ama "zoruna gidenin borusuna gitsin" Yani anlayacağın herkes kendi parkurunda yarışsın.

Konu burdan çıkıyor anlatabildim mi?

XoR
19-01-2010, 11:09
Alıntı:
serkan6606´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hele poşet olarak yani sizin tabirinizle (( siz = sivil insanlar )) kısa dönem asker olarak gelmeyin cok fena kıl oluyolar size en ufak hatanızda tutanagı dayıyolar carsınız kitleniyo felan gerci en fazla ama genelde usta askerlerle hep kavga ediyo burdaki kısa dönemler

barutçu:
Senin askerlik yaptığın yerde öyle olabilir. Ama burada K.Dlerin %95'ine komutanım demek zorunda senin tertiplerin. İsterse demesin, denemesi bedava. Rütbe farkı var herşeyden önce. Onun dışında sevmiyor die bişey yok tek fark "zoruna gitmesi" ama "zoruna gidenin borusuna gitsin" Yani anlayacağın herkes kendi parkurunda yarışsın.

Konu burdan çıkıyor anlatabildim mi?

Bak bold olarak yazdığım kısımlar bence hoş şeyler değil :)

barutçu
19-01-2010, 11:14
barutçu sen acemi birliğinde eğitim cavuşu olarakmı yaptın öyle ise acemi askerilerin ağzı alışması için komutanımın dedirtiyorlar

Hayır dostum biz acemi asker hiç görmedik acemiliğimizde. Uzman Adayları ile yaptık acemiliğimizi. Ondan sonra %95imiz eğitim çavuşu oldu. Ha ben bunları yazıyorum ama ben eğitim çavuşu değildim. Yani %5lik kısımdayım ben. Ben Alay karargahtaydım. Alay komutanı habercisiydim. Ben sadece durumu açıkladım.
Askerin ağzı alışsın die değil kesinlikle. Orada uzman'dan bile daha rütbeli bir konumda oluyorsun yeri geldiğinde. Çünkü takımın sorumluluğu tamamen senin üstünde. Yani bu eksisozluk vs... bakarsanız K/D'nin yapabileceği en kötü görev "eğitim çavuşu olmaktır" tarzındakı yazıları okuyabilirsiniz. Bu kadar arkadaşım vs... orada binlerce sıkıntı çektikten sonra burada hiçbişeyden habersiz insanların "yok poşet derler takmazlar" demesi insanın ağırına gidiyor.
Anlatabildim mi?

barutçu
19-01-2010, 11:17
Bak bold olarak yazdığım kısımlar bence hoş şeyler değil :)

"zoruna gidenin borusuna gitsin" askerliğini yapmış herkes bunu bilir. Bunun ardından bi de kahkaha patlatırsın. Bunu kendi döneminde (izin kullanmış, kullanmamış vs..) sana diebilir. Ve gülersin sende sonuçta sana borusu vardır. Tamamen askerlik luagtından bir kelimedir.

evet gerçekten denemesi bedavaydı orada. Arkadaş bahsetmiş ya çarşısını kitliyorlar K/Dlerin vs... die. Orada erin çarşıya çift çıkacağına ya da çıkamayacağına eğitim çavuşu yani K/D karar verir. Ya da kavga ederken gördü, ya da bir saygısızlığını gördü. Direk olarak üst komt. bildirir (uzman değil genelde teğmen veya üst teğmen) o da 8-11 gün arası disko vs.. tarzında suçlara tabidir...

Dragger
19-01-2010, 12:40
Arkadaş K/Dleri kimse sevmez zaten kimsede takmaz yazmış. Onun yaptığı yerde öyle olabilir. Ama benim yaptığım yer acemi yetiştirme yeri ve diğer yapan ark. da bahsettiği gibi durum böyle. K/D'ler direk olarak çavuş kadrosuna gelirler. Yani direk olarak çavuş olurlar, normal erlerde er olarak yaşamını sürdürürler.

"Komutanım" diyince kimsenin biyerleride kalkmaz bişeyde olmaz. Zaten tatmin olacak birşey yok, tatmin olmak istesem astek olarak yapardım askerliğimi o yüzden rahat ol. Ayrıca askerliğe kendimi fazla kaptırmama gerek yok. Askerlik gelip geçici bir görevdir. Sivil hayattaki işlerim beni yeterince tatmin ediyor. Sivil hayat'da birşey olamamış insanlar oraya gidince kendini birşey sanıyor, sinir olduğum nokta bu. Herkesin dilinde bi K/D. Bırakın arkadaşım K/D'leri artık. Al ben geldim paşalar gibi evimdeyim. Zoruna gidenler daha 300 sayıyor orada :)

Konuya bakıp cevap veriyim diye özel mesaj atan da yeni görüyorum.

Ben rahatım, sen bi yavas gel de.

Sende bir rahatsızlık var ama, normal hayata adapte olamamıssın daha hala kd herkesin dilinde, bırakın cart curt sacmaladıgına göre...

Ben 7 sene önce gördüm o mevzuları, catısmada kd askerin hayatını kurtaran uzun dönem asker de gördüm.

Zoruna gidenler 300 sayıyormus, lafa bak!

Aslanlar gibi vatani görevlerini yapıyorlar, gurur duyacagına sacma sapan konusuyorsun.

B.Aktepe
19-01-2010, 13:00
http://ilan.memurlar.net/ilan/8462/

sözleşmeli subay olmak isteyen arkadaşlar düşünebilir.

BarışArdalı
19-01-2010, 13:25
:) kd eğitim çavuşuydum.komutanım demeyen yoktu.bunun amacı acemileri rütbelilere karşı alıştırmak.herzaman çvşları gördüğü için rütbelilere yanlış davranmasın diye eğitmek.

^^ANIL^^
23-01-2010, 09:45
refakatcı olarak ıstanbuldayım ne guzel sey bu askerlık :D
@MUGENPOWER

KMR2-GT
23-01-2010, 09:47
noluor burda:)

gökan
23-01-2010, 09:57
valla ben uzun donemlerle kısa dönemlerın cok ıyı anlaştıgını gordum nobette hep hocam yada abı derlerdı bıze hıc bızamanda ne ezdık uzun dönemlerı nede onların uzun donem yapmasıyla ılgılı agır seyler ettık hep moral verdık bıtıcek bıtıcek aslanım dıye ve cok huzurlu gecırdım yerı geldı destek verdık yerı geldı bızden hep akıl aldılar bırlık ıcındeydık ama bu bızım taburumuz için gecerlıdyı dıger bölgelerı bılemem

^^ANIL^^
23-01-2010, 10:02
Uun donemler olmadan kısa donemlerın askerlıgı bıtmez suan askerde bnm en ıyı arklarım uzun donemler
@murro

KMR2-GT
23-01-2010, 10:17
ben dıyarbakırda yapıorum 8. ana ussunde burda ınanılmaz devrecılık ve sıracılık var ama kısa donemlere abi fln dıorlar dıkkatlı konusuorlar.ii cocuklar var aralarında.

serkan6606
23-01-2010, 10:27
her alayda farklı kurallar vardır bu bizim alayda boyle baska yerde farklıdır mesal bizim burası egitim alayı 2 tabur var trafik inzibat taburu ve ulastırma personel taburu her 2 taburdada kadro asker az kd ler 330 lar az sayıda var sanırsam 329 lar 1.5 hafta once gitti gelen 331 lere acemisi ustası kimse komutanım cekmiyo biz saten 329 larada komutanım demiyoduk :P bide sunuda soyleyim 329 lardan birisi bizde degil ama baska takımda birine tokat atmıs atacagına pişman olmus askerligini son 3 haftasını revirde geçirdi :p ve tutanaklarla ugrasdı bazısı takıyo bazısı takmıyo ben komutanım desem de demesemde bi şey olmuyo bide kısa dönemler direk çavus kadrosuna girmiyo ilk 2 yada 3 ay onbaşı oluyolar yemin töreni bitti su 70 gunluk acemilik bitsede kurtulsak yaw nereye baksam gozumde kıbrısı hayal ediyorum takım komutanımız bide ankaradan geliyosan kutukde oraysa kurtulma sansın yok direk kıbrıstasın diyo :p inş hayrlısıyla bityer 70 gün son 2 hafta bu haftayı sayma son hafta burdaki kısa dönemlerle hep olay cıkıyo sebebini ben anlamıyorum beni baglamaz walla kademeyede atmısım kendimi :D kimseyi tınlamıyorum bi tane land verdiler 6 kişiyz komple baskıyı felan sıyırmıs onu sökdük acemilik byle geçdi :d ne bicim inzibatım yaa adam yok diye acemi adamı kademeye alıyolar :D oglene kadar sürün öglenden sonra kademeye neymiş temel muharebeymiş hava taruzuymus 10 metre aralıklarla yatıp tam sper almaymıs :D lan akın var mantık var bi savas olsa hava taruzu olsa bi bomba yollasa ucagın biri yaşama sansımız sıfır :D bu resmen eziyet :D

M3CSL
28-01-2010, 12:05
muş askerı gazınodan sevgıler:)

burdada devrecılık çok bıngole gore ama kısa dıonemlere herkes saygılı davranıyor hocam cekıolar..
genel olaralk keyıfler ıyı herkese slm..

tyMu
28-01-2010, 14:18
Yardır serkan :D iyiysen sıkıntı yok :)

HkN
29-01-2010, 22:52
Eğitim Merkezi K.K. LOJ. K. BKM. K. 8'İNCİ ANA BKM. MRK. K.LIĞI AFYONKARAHİSAR

GİDENLER BİLENLER:)

Amanın... keşke daha önceden baksaydım. Bende afyondayım. Bende ikmalde yaptım askerliğimi bittikten sonrada Afyonda yaşıyorum.Çarşıya çıkıyorsan gel yanıma..

Ayrıca fabrikada çok tanıdık var. acemiliğide İkmal de yapmışsındır

HkN
29-01-2010, 22:54
Muvaffak Kaya
51561
T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Ulaştırma, Personel Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Gaziemir / İzmir

Benim acemiliğimin olduğu yer.. Ben taburdaydım :D

HkN
29-01-2010, 23:20
Benim acemiliğimde adamlar eğitim çavuşu olmasada kadro askerlerine bile komutanım dedirtiyorlardı ağız alışkanlığı olsun diye. hatta geçerken selam bile verdiriyorlardı.

Ama usta birliğimde öyle değildi. Kısalarla aram iyiydi ki çoğu yaşıtımdı zaten. genelde kısalarla takılırdım ve bir çok komutanda beni severdi.

MUGENPOWE®
30-01-2010, 11:34
bıtmıo buaskerlık yaaaaaaa safak oldu 106 gti

DaRkNeSs-
30-01-2010, 12:11
erzurumdan tekrar selam
2 haftadır çarşımız kitliydi,12 saat silahlıkta 2 saat de çapraz nöbet tuttuğum için malesef başka bişey yapmaya vaktim kalmıyor,o yüzden anca haftalık görüşebilcez...doru düzgün uyuyamıyorum,gece silahlık nöbetçisiyim,gündüz de dier elemanlar uyutmuyo anca 4 saat fln uyuyabiliyom
geçen gece -35 oldu burası :D
herkese saygılar sevgiler..

üntar
30-01-2010, 12:24
d.liceden selamlar:) ş:13:D

emrah type-r
30-01-2010, 12:51
urfa wıransehır cezaewınden slm lar:)yatıs spec:)safak karanlık daha 100 cıvarı...

M3CSL
31-01-2010, 10:26
BURASI tam yatış.. kızlar fılan gelen gıden fıtness salonu takılıoz öle auhahu:)

serkan6606
31-01-2010, 10:35
dagıtımlar acıklandı dagıtım c tipi kars sarıkamış :D sogukdan kardan adam olacam galiba haftaya gidiyorum karsa nasıl bi yerdir acaba hangi tabura dusdum onu soylemediler sadece merkez komutanlıgı c tipi sarıkamıs :P:P orda ogrenicekmişim aldıgım bilgilere gore sanırım ceza evine inzibat olarak gidiyomusum inş devrecilik yokdur bu sogukda hiççç çekemem :D:D hepimiz insanız dimi Acemisi olan bi yere dusduysem şayet 90/1 lere hiç illet olmaycam torun muhabbeti yapmıcam :D çöp toplatmıcam :D

1 soru sorcam m1 le ateş eden varmı :D omzum cıkdı sandım kıbrıs savaşından arta kalan silahlarmıs :D abicim ne pis tepiyo beee g3 bu kadar tepmedi :D 20 tane atdırdılar :D

HkN
31-01-2010, 11:37
Serkan sanırım İnzibat olacaksın merkez komutanlığına düştüğüne göre. bu arada kars soğuk ve direk boyun kadar karın içine gideceksin ( eskiden öyleymiş)

Ayrıca özellikle doğuda devrecilik çok var. Ama unutma kolundaki kolluk sana çok kapıları açar

mrtngn
10-02-2010, 09:36
Arkadasımın acemiliği belli oldu ama ne oldgunu bi türlü anlayamadık..Kısa dönem değil.

1.piyade eğitim tugay komutanlığı kütahya/merkez cıktı havacımı olunuyor ne oluyor arkadaslar bilen varmı ??

Nerdedir nasıl biyerdir vs ??

HkN
10-02-2010, 22:52
Arkadasımın acemiliği belli oldu ama ne oldgunu bi türlü anlayamadık..Kısa dönem değil.

1.piyade eğitim tugay komutanlığı kütahya/merkez cıktı havacımı olunuyor ne oluyor arkadaslar bilen varmı ??

Nerdedir nasıl biyerdir vs ??

İyice bakmanız gerekli. Kuvveti ne olarak gözüküyor. HV.K.K ise havacı. Kütahyada piyade varmıydı

Ahmetfikri
11-02-2010, 00:49
1.piyade eğitim tugayı manisada
kütahyada hava eğitim var

HkN
11-02-2010, 07:58
1.piyade eğitim tugayı manisada
kütahyada hava eğitim var

Bende öyle bilyorum. 1. Piyade Manisada

mrtngn
12-02-2010, 09:49
Tam olarak öğrendik arkadaslar..Jandarma tugay komutanlığı kütahya-merkez...

Nasıl biyerdir yardımcı olabilcek varmı ??

HkN
14-02-2010, 23:34
Tam olarak öğrendik arkadaslar..Jandarma tugay komutanlığı kütahya-merkez...

Nasıl biyerdir yardımcı olabilcek varmı ??

Sanırım Kısa dönem olacak. Genelde merkezdekiler çavuş olup işiyle alakalı bir yere verirler

trgy
10-03-2010, 08:12
16 mayısta kısmetse istanbuldayım

by_hayali
10-03-2010, 08:13
16 mayısta kısmetse istanbuldayım

inşallah kardeşim, az kalmış :)

trgy
10-03-2010, 08:14
inşallah kardeşim, az kalmış :)

valla öyle ama bizde bende bir şey kalmadı :D:D:D

Evrenoz
10-03-2010, 08:35
25 Mayıs, izin kullandım kısa dönemlerin DK'sı oldum :D

trgy
10-03-2010, 08:44
25 Mayıs, izin kullandım kısa dönemlerin DK'sı oldum :D

ah be abi cok mu sıktılar?

Evrenoz
10-03-2010, 08:51
ah be abi cok mu sıktılar?

Başta daralttılar biraz, şimdilerde 9-4 b paket gelince düzeldi de izin kullanmayı kafaya koymuştum önceden.

Şöyle düşündüm,

İzne çıkacağım 2-11 mart periyodunda sırtıma yüklenecek iş yükü ( temizlik, nöbet vs ) ile,
Çıkış tarihim olan 18-25 mayıs periyodundaki iş yükü bir olmayacak.

Son 7 gün kala ne nöbete giderim ne elimi temizliğe sürerim. Zaten son 7 günün 2'si haftasonu, çift çarşı alırım. 1 gün de 19 mayıs resmi tatil, garnizon alırım. Kalam 4 günde de açar kitabımı okurum.

ömerve
10-03-2010, 08:53
Hepinize hayırlı tezkereler,darısı başımıza inş.

SekoLive
10-03-2010, 09:00
Başta daralttılar biraz, şimdilerde 9-4 b paket gelince düzeldi de izin kullanmayı kafaya koymuştum önceden.

Şöyle düşündüm,

İzne çıkacağım 2-11 mart periyodunda sırtıma yüklenecek iş yükü ( temizlik, nöbet vs ) ile,
Çıkış tarihim olan 18-25 mayıs periyodundaki iş yükü bir olmayacak.

Son 7 gün kala ne nöbete giderim ne elimi temizliğe sürerim. Zaten son 7 günün 2'si haftasonu, çift çarşı alırım. 1 gün de 19 mayıs resmi tatil, garnizon alırım. Kalam 4 günde de açar kitabımı okurum.

abi nerdeydin sen?

Evrenoz
10-03-2010, 09:05
abi nerdeydin sen?

Tekirdağ - Çorlu,

14. Mühimmat Bölük Komutanlığı

anıl turan
10-03-2010, 10:08
333. dönem gidecek kimse yok mu??? Benden başka :D

FaTiH44
10-03-2010, 12:22
son günler zor geçer,hele izin kullananlar için daha zor.hepinize hayırlı tezkereler.

gökan
10-03-2010, 15:38
izin kullanan arkddlar ıcın ızın gunlerı super ama bıtcegı gun zor gecer delırmemek elde deıl :)kısa dönemde ızın kullanmayın bence gerek yok

Low-Rider
10-03-2010, 15:39
He ya hele son hafta geçmek bilmiyor , bizden izin kullananlar kafayı yemişti biz giderken

gökan
10-03-2010, 15:44
He ya hele son hafta geçmek bilmiyor , bizden izin kullananlar kafayı yemişti biz giderken

bızdede vardı ızın alan bıtane hatta ayagı kırılan vardı ıznı teskere 1 gun kala bıtıyordu ta antepten geldı 1 gun kaldı gerı dondu:)izin alan bırıde bızden 7 gun sonra cıktı :)ne koymustur sımdı:):D

DaRkNeSs-
14-03-2010, 09:28
walla bende daraldım 2+4 izin kullanabilirim :D
65 gün daha sabredemicem gibi :D

gökan
14-03-2010, 09:38
walla bende daraldım 2+4 izin kullanabilirim :D
65 gün daha sabredemicem gibi :D

sakın kullanma len ne dayanaksızsın azcık sabret vay bea gecen sene bugun bende askerdım ah ulan ah:)

DaRkNeSs-
14-03-2010, 18:07
olm 12 saat silahlıkta otur otur sıkıntıdan patladım bunalıma gircem :D
bide 2 saat çapraz üstüne:)

gökan
14-03-2010, 18:09
olm 12 saat silahlıkta otur otur sıkıntıdan patladım bunalıma gircem :D
bide 2 saat çapraz üstüne:)

olum ben 8 saat tutuyordum sen yıne sıcak yer sılahlıktasın :)şükret sıkılma gazte ve kıtap oku:)

Ozan Özer
14-03-2010, 20:21
333. dönem gidecek kimse yok mu??? Benden başka :D

Nisan'da bende yolcuyum :)

trgy
23-03-2010, 08:20
şafak 54 333 leri bekliyoruz:D

ali
23-03-2010, 08:57

bende seni bekliyorum :D:D

DaRkNeSs-
27-03-2010, 10:18
olum ben 8 saat tutuyordum sen yıne sıcak yer sılahlıktasın :)şükret sıkılma gazte ve kıtap oku:)

şükrediyoz kaldı 50 :D
ama kitap gazete okuya okuya bitirdim onlar da sarmıyo artık :D
anca tuning turkiye okuyorum o da 3 günde bitiyo :D
neyse silahlığı bıraktım artık pazartesiden itibaren devriye onbaşıyım daha fazla boş vaktim olcak :)

Evrenoz
27-03-2010, 10:52
50+8.. gelsin artık 333 ler =)

anıl turan
27-03-2010, 12:59
gelecez devralacaz sizden sabredin az kaldı... ne oluyorduk biletiniz mi oluyorduk biz sizin??? :)

Evrenoz
27-03-2010, 13:03
aynen öyle, eliniz boş gelmeyin. biletlerinizi atmayın

DaRkNeSs-
04-04-2010, 12:02
ne zaman geliyosunuz ey torunlarım :D

VteC_MaNiaC
04-04-2010, 12:16
gelecez devralacaz sizden sabredin az kaldı... ne oluyorduk biletiniz mi oluyorduk biz sizin??? :)

moruk gelin artık sıkıldık biz :D

ali
04-04-2010, 12:56

şafak 42 yani KONYA :D hadi bakalım :D

gökh@n_gr
05-04-2010, 06:17
ne zaman geliyosunuz ey torunlarım :D

12 sinde geliyoruz bekle bizi:)

efe-E
05-04-2010, 08:19
aynen öyle, eliniz boş gelmeyin. biletlerinizi atmayın

"Asilkan Gürol" ile aynı birliktesiniz sanırım abi. Selamlarımı iletirsen kardeşime Efe ERSOY diye çok sevinirim :)

Suti
05-04-2010, 08:40
Herkese hayırlı teskereler şimdiden.

hayırlı teskereler,

alt devre bunlar bizim neyimiz oluyo şimdi :)

20. ZhTug Kom. varmı şanlıurfa???

Ozan Özer
05-04-2010, 09:38
Beyler nereye çıktığınızı yazın,düşük ihtimalde olsa aynı yere düşebiliriz:)

Low-Rider
05-04-2010, 10:37
hayırlı teskereler,

dede bunlar torundan öte:)

emrah type-r
05-04-2010, 10:47
hayırlı teskereler,

bnde urfadayım ama jandarma...vıransehır ılce jandarma..

DaRkNeSs-
05-04-2010, 18:47
12 sinde geliyoruz bekle bizi:)

sen de mi geliyosun birader :)
hayırlı tezkereler :)

gökh@n_gr
05-04-2010, 20:07
sen de mi geliyosun birader :)
hayırlı tezkereler :)

aynen bitirdik okulu erken sevk verdim geliyorum:D

trgy
06-04-2010, 08:53
gaziantep e düşmezsiniz umarım.kısa dönemin hor kullanıldığı tek yer sanırım(:

şafak 39

FaTiH44
06-04-2010, 09:47
az kalmış ama şimdi şafak sıkıştırmaya başlamıştır:)

DaRkNeSs-
10-04-2010, 09:25
az kalmış ama şimdi şafak sıkıştırmaya başlamıştır:)

hemde ne sıkıştırma :D 12.5 cr şerefizim :D
36 kaldı bakalım geçecek mi :)

Evrenoz
10-04-2010, 09:30
"Asilkan Gürol" ile aynı birliktesiniz sanırım abi. Selamlarımı iletirsen kardeşime Efe ERSOY diye çok sevinirim :)

Eğer ki 14. Mühimmatta ise benle aynı yerdedir.

Lakin bizim Alay biraz farklı. 105. Topçu olayı içerisinde bir çok bölük var, hepsi irbirine bağlı. Bizim mühimmat bölüğü ise orada olmasına rağmen alaydan bağımsız, alaya bağlı değil. Eğer ki alayda ise görme olasılığım sıfır. Yok mühimmatta ise her türlü yardımcı olurum. Bugün-yarın buralardayım, bilgi alıp ulaşabilirsin bana.

AvcI
10-04-2010, 10:41
bizim çıkışlar belli oldu, 4-5-21 mayıs askerlikde 17 sinde bittiğine göre 5 mayısda ağrıdan çıkıyoruz. atarsa 24 başka yok!!!

üntar
10-04-2010, 11:20
hemde ne sıkıştırma :D 12.5 cr şerefizim :D
36 kaldı bakalım geçecek mi :)

geçmezz:) ben neler cekmıstım yaa

DaRkNeSs-
10-04-2010, 11:49
geçmezz:) ben neler cekmıstım yaa

saol çok moral verdin:D:hahaha:

cheers
14-04-2010, 09:40
Son 32 agalar başka yok :D

İstanbula düşünce nete girmeye pek fırsat olmadı :)

Yeni Levent Harp akademilerinde askerlik yapmaktayım maslağa gidenlerin seslerini duyuyorum ıyı gelıyor :D

flexamin
14-04-2010, 11:50
ahah 39 başka yok :S keşke izin kullanmasaydım ama zorunluydum .. .. :) izmir güzel izmir :) bunaldım :) .. uğramak isteyen olursa ziyarete beklerim.. hizmet bölüğü (destek grup er koğuşları) Hv.p. çvş Bayram serdar işgör (Hava teknik okullar komutanlığı/gaziemir-izmir) :D

flexamin
14-04-2010, 11:51
biletler bağladı bot:):)

FaBeRgE
14-04-2010, 12:13
Son 32 agalar başka yok :D

İstanbula düşünce nete girmeye pek fırsat olmadı :)

Yeni Levent Harp akademilerinde askerlik yapmaktayım maslağa gidenlerin seslerini duyuyorum ıyı gelıyor :D

vay kardeşim benim be, yedin şafağı valla yedin :D

DaRkNeSs-
14-04-2010, 17:43
az kaldı agalar sabredin :D
benimde 33 batıyo bugün :)
voltaj senin beğenmediğin izmirim burnumda tütüyo bildiğin gibi değil :D

mmustu
14-04-2010, 17:44
ne 32 si olum saçmalamayın insan gider 15 ay yapar :D

leader_T
18-04-2010, 10:36
şafak demiş comolokko :D
valla azaltık ve atarsa 28
yanlız beytepe eğitim yada okullar komutanlığı ANKARA'ya geleceklere şimdiden geçmiş olsun hayatım kaydı :)
yatış dediler geldik. bi ara yatayım dedim kaytarıyorum diye sürdüler nizamiye kapısına nöbete diktiler :D

ahmetuygur
18-04-2010, 10:55
askerdeki yatış mantığı uyumayı kastedilmeyen bir durum :D yatış = az iş :D

leader_T
18-04-2010, 11:04
askerdeki yatış mantığı uyumayı kastedilmeyen bir durum :D yatış = az iş :D

bende az iş kısmında takılıyordum. araç muhafızıydım paso kızılay dikmen sincan gezioduk :D sonuç patladık :D neyse az kaldı.

M3CSL
20-04-2010, 11:20
shafuck 25 zorunuza gıtmesın:p

cheers
24-04-2010, 10:24
Alayına 22 başka yok :)

Benım iş harbiden yatış durumu.Resepsiyonda beklıyorum sadece telefon başka yok :)

Buraya düşlenler yaşadı :D

sülüman
24-04-2010, 11:30
atarsa 199 beni düşünün bide mersinin sıcagında bu şafkla ne yapayım ben. 22 demiş sizinki daha ne istosunuz.

VteC_MaNiaC
25-04-2010, 12:15
20 :D başka yok desem yeridir :D

radula
25-04-2010, 12:27

Benım iş harbiden yatış durumu.Resepsiyonda beklıyorum sadece telefon başka yok :)

işte budur yaa... az kaldı brom geliyosun...

Kaldı 21...

Evrenoz
25-04-2010, 12:32
Deli olmama az kaldı.. Listeler asıldı.

İzin kullanılmadan Terhis Tarihi 19 Mayıs 2010

1 gün yol izni olan 18'inde çıkıyor
2 gün yol izni olan 17'sinde
3 gün yol izni olan 16'sında

Kimle konuşsam izin kullanılmadan terhis tarihi 18 Mayıs 2010 diyor. 1 gün yol izni olan 17 sinde, 2 gün yol izni olan 16 sında vs şeklinde devam ettiğini söylüyor.

Gittik durumu anlattık bölük astsubayına." Kimse o 1 gün yol izni olana 17 yazan gidin söyleyin büyük hata yapıyor" dedi. Ulan bütün Türkiye yanlış bi bizimki mi doğru yapıyor...

AvcI
25-04-2010, 13:00
10 unda Doğubayazıttan kurtuluyorum... 7 günde Erzurumda beklerim biter... Zaten şafak olmuş tom ve jerry :D

flexamin
27-04-2010, 13:27
az kaldı agalar sabredin :D
benimde 33 batıyo bugün :)
voltaj senin beğenmediğin izmirim burnumda tütüyo bildiğin gibi değil :D

benim memleket :D sağlık sorunlarından dolayı bunalmış durumdayım :D yoksa izmirden pekde şikayetçi değilim :D

KMR2-GT
27-04-2010, 13:29
diyarbakıra sıteden kımler gelmıstı yaw :) allah yardım etsın ılk başta :D

DaRkNeSs-
28-04-2010, 18:11
10 unda Doğubayazıttan kurtuluyorum... 7 günde Erzurumda beklerim biter... Zaten şafak olmuş tom ve jerry :D

hacı erzurumun neresine geleceksin?
merkezse eğer bende erzurum ılıcadayım,son hafta çarşıda laflayalım yahu :)
19 batar :)

AvcI
29-04-2010, 13:43
hacı erzurumun neresine geleceksin?
merkezse eğer bende erzurum ılıcadayım,son hafta çarşıda laflayalım yahu :)
19 batar :)

Erzurum ktm merkezine gidecez ama nerde bilmiom...

srk34
29-04-2010, 13:47
bide biz ağustosta gidebilsek bide alsalar harika olcakta :D

gidenlerden birşey öğrenmek istiyorum diplomayı aldıktan sonra tecili hemen bozdursam nezaman giderim tecil haziranın sonunda dilekçe ile bozulacak...

douu
29-04-2010, 14:11
diyarbakıra sıteden kımler gelmıstı yaw :) allah yardım etsın ılk başta :D

Allah'tan kork tatil yapıyon bea :D Gelmesem 4 defa yanına inanacam ha sana da :D

douu
29-04-2010, 14:12

Can kötü olur diyoduk o kadar ama halin keyfin yerinde ne güzel işte :D Bitince Adana'ya bekliyoruz ha her türlü..

DaRkNeSs-
29-04-2010, 17:47
Erzurum ktm merkezine gidecez ama nerde bilmiom...

erzurunm ktm merkezi merkezde :D
çarşıya çıkıp çıkamayacağınızı öğrenir misin? çarşıda buluşuruz eğer ki çıkarsan.
bu arada bi hatırlatayım biz senle eskiden tanışıyoruz modifiyem zamanından, sende beyaz şahin vardı sanırım :)

efe-E
29-04-2010, 19:06
ohooo şafağınız kalmış comolokko beyler. hadi sağsağlim bitirin dönün inşallah :)

AvcI
30-04-2010, 13:59
erzurunm ktm merkezi merkezde :D
çarşıya çıkıp çıkamayacağınızı öğrenir misin? çarşıda buluşuruz eğer ki çıkarsan.
bu arada bi hatırlatayım biz senle eskiden tanışıyoruz modifiyem zamanından, sende beyaz şahin vardı sanırım :)

hatıladım seni nasılsın ne var ne yok?, bu arada Erzuruma gitmekden vaz geçdim ktm merkezi çok kötüymüş Erzincana gidecem ordan otobüsle Ankaraya, havaalanı haziran sonuna kadar kapalıymış Erzincanın çünkü...

unutmadan atarsa 9 haftaya yokuz!!! :heyoo:

DaRkNeSs-
30-04-2010, 17:31
eyvallah kardeş görüşürüz sana da hayırlı tezkereler bitti artık :)

trgy
07-05-2010, 15:17
Ne Fanta Ne Kola sadece 7GÜN(:

Low-Rider
07-05-2010, 15:18
Ne Fanta Ne Kola sadece 7GÜN(:

Süper:D

Bu lafı söyleyebilmek için çok beklemiştim , 7gün kaldığında herkese yedigün ısmarlamıştım:D

trgy
07-05-2010, 15:19
aynen bende cok bekledim.bugun carşıda tüm arkadaslarıma 7gün ısmarladım;)

Brs_eg
07-05-2010, 15:21

Bugunde ayin 7si :D

mono
07-05-2010, 15:26
En güzeli "bir elin parmakları" dır. Sonrasında "doğan güneş" tabi. Vay anasını ya...ne günlerdi

HkN
07-05-2010, 15:52
Süper:D

Bu lafı söyleyebilmek için çok beklemiştim , 7gün kaldığında herkese yedigün ısmarlamıştım:D

bende kocaman 2 tane 7 gün almıştım :)

En güzeli "bir elin parmakları" dır. Sonrasında "doğan güneş" tabi. Vay anasını ya...ne günlerdi

Orası öyle. Benim son 2 gün çarşıda geçti. Güneşi doğurmadık. Gece çıktım zaten eşim ile ailem kapıdaydı. Ama genede sabahı Afyonda karşıladım. Sivil olarak :)

cheers
12-05-2010, 21:32
Sadece ve sadece 4 :D

Bozmayanlar düşünsün:)

Pazartesı gunu İstanbulda eğlence var brolar herkesi bekleriz .... :)

emrah type-r
12-05-2010, 22:21
safak bıttı dun ıtıbarıyle dogan gunes dedım we su an ewımdeyım:)

_opeth
12-05-2010, 22:23
ohh darısı başıma ağustosa da ben gidiyorum

::ZaFeR::
12-05-2010, 23:27
KPSS işi olmazsa bende yaylalar yaylalar :D

DaRkNeSs-
13-05-2010, 19:29
safak bıttı dun ıtıbarıyle dogan gunes dedım we su an ewımdeyım:)

abi ben neden pazar günü evimdeyim o zaman bi terslik var bu işte :D
erken mi teslim oldun naptın?

DaRkNeSs-
13-05-2010, 19:32
şafak bitiyo bu arada :D
2 kaldı benim de :D pazrtesi evimde kahvaltı ohh miss gibi :D
bıktım buranın acayip kahvaltılarından ve içinde bol miktarda kemik olan tavuk yemeklerinden :D

trgy
15-05-2010, 09:27
şafak doğan güneş:heyoo:

DaRkNeSs-
17-05-2010, 18:09
çok şükür bitti :) evimdeyim ailemleyim sevdiklerimleyim :)
darısı askere giden diğer arkadaşlarımın başına..

Selman
17-05-2010, 18:10
Tüm teskere alanlara geçmiş olsun. inşallah darısı başımıza:)

KMR2-GT
18-05-2010, 08:48
bende sonunda evımdeyım herkese gecmıs olsun :)

mmustu
18-05-2010, 08:49
hadi hayırlısı olsun arkadaşlar

GT
18-05-2010, 08:54
hayırlısı olsun arkadaslar sag salim geldiniz

FaBeRgE
18-05-2010, 08:55
bende sonunda evımdeyım herkese gecmıs olsun :)

Hacı abi geçmiş olsun :)

KMR2-GT
18-05-2010, 08:57
Hacı abi geçmiş olsun :)

vay saol kardeşim kütahyadakı yardımların ıcınde çok teşekkürler :)

FaBeRgE
18-05-2010, 09:03
vay saol kardeşim kütahyadakı yardımların ıcınde çok teşekkürler :)

Ne yardımı yahu :)

Ne demek her zaman bekleriz, ama asker olarak değil :D

KMR2-GT
18-05-2010, 09:07
Ne yardımı yahu :)

Ne demek her zaman bekleriz, ama asker olarak değil :D

aman allah korusun:D valla bende beklerım bu taraflara gelırsen ugra mutlaka :)

FaBeRgE
18-05-2010, 09:18
aman allah korusun:D valla bende beklerım bu taraflara gelırsen ugra mutlaka :)

Gelmeye niyetim varda yol için gözüm yemiyor ya :D Şu kpss yi atlatayımda gerisi kolay :)

Kaan
18-05-2010, 09:21
bitiren herkeze geçmiş olsun tekrar hoşgeldiniz sağ salim :)

clioGT
18-05-2010, 09:23
darısı bizlere artık:D

leader_T
18-05-2010, 09:25
sonunda bitti bee :D

en şansız dönem olarak gittik zorluk çektik ama bitirdik sonuda hemde kurma kolunu çekmeden :D
darısı diğer arkadaşlara :D

AvcI
18-05-2010, 09:46
cumartesi günü 15 saat süren yolculuk sonrası gece 23:31 de Ankara'ya geldim sonunda... darısı bozmayanlara 333 lere iyişallah,

tyMu
18-05-2010, 11:51
Geçmiş olsun herkese :)

chaylak
18-05-2010, 19:23
gecmis olsun arkadaslar,
hosgeldiniz :D

DaRkNeSs-
19-05-2010, 12:15
cümletten hoşbulduk :)

Brs_eg
19-05-2010, 12:23
cümletten hoşbulduk :)

koşş koşşş araba tozlanmiştir mustafa abilern kapida yatmaktan :D

DaRkNeSs-
19-05-2010, 12:28
dün gittim baktım aynen toz olmuş :D
bide motor rektefiyecide, parça bekliyoz amerikadan :)

leader_T
26-05-2010, 10:49
hoşbulduk arkadaşlar