Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiesta 1.6 Sport Tdci Rally Pack
BlackEmperor
13-12-2009, 17:38
benım araba biraz oturaklı sana göre :p 1260 kg Corolla D4D HB Sahininden az mıncıklanmış 120 bg civarı belki biraz fazlası olur yeni yazılım geldikten sonra :)
ya kanka grande punto dıyoruz sana....:D
Beğenemedim kanka arabayı bi türlü çekmedi beni :(
mehmetelt
13-12-2009, 17:39
yazılım falan attınmı? orjinal 120 hp mi?
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=39119
BlackEmperor
13-12-2009, 17:41
orj 90 bg
kat iptal yerıne düz boru+egr+yazılım var konuyuda mındar etmiyik dimi korayım :) dizel modifiyesi konusu açmıştım imzada mevcut ordan yardırabiliriz :)
Beğenemedim kanka arabayı bi türlü çekmedi beni :(
ıkı tek at benım gıbı bak nasıl begenıyorsun..:D cırkın araba yoktur kotu votka vardır hahahahha:D:D:D
BlackEmperor
13-12-2009, 17:44
bu arada kardeşim fiesta hakkında bişey soyliyim. kullanılan plastik kalitesi yüzünden sese takıntın varsa uyuz edebilir adamı. Diycenki subi kaya gibiydi motor sesinden bişe duymuyordum vs ama dikkat edersen japonların neredeyse hiçbirinde sert plastik kullanılmıyo kolsolda dip not geçiyim dedim. birde ön takım sıkıtı yaratabilir fiestada haberin ola haa unutmadan viraja girerken çok sert dalma 180 derece dönen arkdaşım var onunda şahitleri var :hehe:
bu arada kardeşim fiesta hakkında bişey soyliyim. kullanılan plastik kalitesi yüzünden sese takıntın varsa uyuz edebilir adamı. Diycenki subi kaya gibiydi motor sesinden bişe duymuyordum vs ama dikkat edersen japonların neredeyse hiçbirinde sert plastik kullanılmıyo kolsolda dip not geçiyim dedim. birde ön takım sıkıtı yaratabilir fiestada haberin ola
Düzgün bakılan bir araçta ön takım problem olmaz. Ben Impreza'da ön takımla alakalı 1,5 senede hiçbir işlem yaptırmadım maşallahı vardı :)
Ses takıntım kalmadı benim arabadan sonra :D
erkin006
13-12-2009, 17:52
al bitane van koltukla camı işlet ruhsata devam et:D
bi şerit için bu kadar para verme iksor:D
Napıcam Van'ı be :D
mehmetelt
13-12-2009, 17:58
eğer fiesta alacaksan erkine katılıyorum...
eğer fiesta alacaksan erkine katılıyorum...
Ben binmek için araba alıyorum arkadaşlar yük ve eşya taşımacılığı yapmıycam :D
Napıcam Van'ı be :D
Erkinle burberry atkı satarsınız :D
Heh doğru anca o iş yapılır :D Kaput üstündede Gucci ayakkabı koyarız Beyazıt meydanına çekeriz :D
ahuauha bu iyiydi işte :hehe:
mehmetelt
13-12-2009, 18:08
bütçen nedir? ben sana bir kaç tane alternatif sunayım. :D
bütçen nedir? ben sana bir kaç tane alternatif sunayım. :D
Maximum 22k Lira
Mondeo 2.0 TDCI Manuel GHIA falan bakılabilir.
mehmetelt
13-12-2009, 18:13
kesin dizel mi olacak? benzinli çok iyi araçlar alınabilir bu fiyatlara
kesin dizel mi olacak? benzinli çok iyi araçlar alınabilir bu fiyatlara
Yok kesinlikle Dizel olacak. Bu yıl iş gereği diğer Hiltonlara baya bi ziyaret olacak Kütahya-Bursa-Eskişehir yakın çevreye git gelim çok bu sene.
BlackEmperor
13-12-2009, 18:21
Doğru la bursaya Hilton açılacak :D oo benım iş yerınede yakın özdileğin hemen yanı galiba :D yakalamiyim yolda seni kanka hehehe :p Şaka bi yana gelince ara haa inşaat daha yenı başladı galiba bi hiltonda resim çekelim arabaya abimde daha yenı D90 aldı super super :D
Doğru la bursaya Hilton açılacak :D oo benım iş yerınede yakın özdileğin hemen yanı galiba :D yakalamiyim yolda seni kanka hehehe :p Şaka bi yana gelince ara haa inşaat daha yenı başladı galiba bi hiltonda resim çekelim arabaya abimde daha yenı D90 aldı super super :D
Aynen bol bol gelicem eğitim vs için :)
initial-D
13-12-2009, 19:03
ömere sonuna kadar katılıyorum koray standart mondeo hem daha iyi gider,durur,dönerli,konforlu olun mondeo.fiyatına göre hiç düşünmeden alınır.direksiyonu falan çok iyi
ömere sonuna kadar katılıyorum koray standart mondeo hem daha iyi gider,durur,dönerli,konforlu olun mondeo.fiyatına göre hiç düşünmeden alınır.direksiyonu falan çok iyi
90bin'den aşşağı Mondeo yok benim bütçemi zorlayıp alabileceğim. Ben alabildiğim kadar modeli yüksek km'si düşük fiyatı uygun araba arıyorum :D tam Türk milletimizin mantığı Ucuz olsun ama herşey olsun :D
Hic gerek yok mondeoya, ucuz olanlar hep sirketlerden cıkma yüksek kmde araclar...
Adam daha genc, mondeo yasına var :D
Hic gerek yok mondeoya, ucuz olanlar hep sirketlerden cıkma yüksek kmde araclar...
Adam daha genc, mondeo yasına var :D
Aynen Mondeo,Avensis,Laguna vs sınıfındaki araçlar için henüz gencim :D :D
Onları Dragger alsın :p
Ahahaha :D
Laguna Coupe hayır demem hediye eden olursa :)
Ahahaha :D
Laguna Coupe hayır demem hediye eden olursa :)
Şaka bi yana bence belli bi yaşa geldikten sonra binilmesi gereken araçlar segmentinde Mondeo. 40+ olduktan sonra falan gider o sınıf bana ancak :)
Laguna Coupe'de güzelmiş be :D
erkin006
13-12-2009, 19:24
g.punto olabilir o zaman...yada ticaret yapacaksak toros alalım bitane:D
Shadow_Dancer
13-12-2009, 19:35
24 sayfa olmuş karar ver artık olm :D
24 sayfa olmuş karar ver artık olm :D
Verdim verdim Fiesta S 1.6 Tdci :D
Şimdi Impreza'nın vergi borcunu ödedim internet vergi dairesinden süper bişeymiş ya kredi kartı ile tık diye ödedim çıktıyı aldım barkod'lu falan sonra girdim tekrar baktım borcunuz bulunmamaktadır diyo :D
Yanlız ben hiç yatırmazdım vergisini arabanın hep satarken yatırırdım az faiz biniyo diye.Faiz oranları baya bi değişmiş 200 küsür lira faiz ödedim aklım başıma geldi :D
Low-Rider
13-12-2009, 20:48
Sen hala almadınmı arabayı ya:D
Sen hala almadınmı arabayı ya:D
Eser'le takas edicem :p
Low-Rider
13-12-2009, 20:53
Eser'le takas edicem :p
Biraz kanına girsek takas eder demedi deme:D
Biraz kanına girsek takas eder demedi deme:D
O zaten başta arabayı 1.6 gl sanmış :D anlattıktan sonra hadi binelim gezelim dedi Gt olduğunu öğrenmese hiç niyeti yoktu :D
Yazık olur çocuğa hergün Hadımköy git gel acıtır :D
Day Walker
13-12-2009, 21:31
ne oldu şimdi neye karar verdin konuşamadık hiç
ne oldu şimdi neye karar verdin konuşamadık hiç
Fiesta 1.6 Sport Tdci
Day Walker
13-12-2009, 21:40
Fiesta 1.6 Sport Tdci
hımmm fordçu bi arkadaşımız olacak :D
orhansah
13-12-2009, 21:44
oh be nihayet deneyebileceğim bi araba alıyosun olm :D
Ömer arabayı alırsam sizden Özel bir Ford hediyesi bekliyorum artık :D
Bak Subaru aldım maketi geldi,gömleği geldi,şapkası geldi,tshirt'ü geldi :D
Haberin olsun yani şimdiden söyliyim :D
ST işlemeli deri kemer pedleri hediyem olur,pert st 'mden kalma :)
Evet artık kesin kararımızı verdik sıra geldi içimize sinecek bütçemize uyacak arabayı bulmaya :)
ST işlemeli deri kemer pedleri hediyem olur,pert st 'mden kalma :)
Çok teşekkür ederim :)
Fiesta'yı alıyosam senin ve Ömerin yazdığı mesajlar + Özgür'ün test sürüşü sayesindedir :)
Tekrar teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için.
Eyup Duygun
13-12-2009, 21:56
o fıestayıda alıcaksan pisman olmazsn bence hayrlısı olsun :)
o fıestayıda alıcaksan pisman olmazsn bence hayrlısı olsun :)
Henüz pazarlık yapmadık hayırlısıyla anlaşırsak onu alıcam inşallah :)
BlackEmperor
13-12-2009, 23:12
oh be nihayet deneyebileceğim bi araba alıyosun olm :D
hahahaha +1 :D
hahahaha +1 :D
Olm gelin şimdi deneyelim neyi bekliyosunuz :D :D Turbo Dizel vs Turbo Benzinli araba işte ikiside :D
orhansah
14-12-2009, 08:21
Olm gelin şimdi deneyelim neyi bekliyosunuz :D :D Turbo Dizel vs Turbo Benzinli araba işte ikiside :D
hııı oldu :D
nedir son durum neye karar verdin
PROMINENT
17-12-2009, 09:58
carera s almış 2007 :)
dizel araç secim konusu oolsn artk bu 25sayfalk bilgi birikti valla :d
peki 20 lira ustu dizel deilde altinda bakarsak oneri ne olablir
c2 dizel
fiesta 1.4tdci dizel
corsa dizel tarzinda ?
nedir son durum neye karar verdin
carera s almış 2007 :)
Kaya vermiş cevabı Orhan abi :) 1.6 Tdci Carrera :D
dizel araç secim konusu oolsn artk bu 25sayfalk bilgi birikti valla :d
peki 20 lira ustu dizel deilde altinda bakarsak oneri ne olablir
c2 dizel
fiesta 1.4tdci dizel
corsa dizel tarzinda ?
Bencede olsun benim çok işime yaradı burdaki bilgiler :)
Benim tercihim aralarında en az yakan c2 dizel olurdu.
fiestayı aldınmı hayırlı olsun hangi aracı aldın
fiestayı aldınmı hayırlı olsun hangi aracı aldın
Henüz almadım abi araba
moruk akşam beyaz bi st gördüm bildiğin teneke la :D
4 kapıdır o :D
Hmm. Tenekenin açılımı nedir?
Çıtayı biraz yükseltip Focus 1.6 Tdci Ghia (2006-2007) bakmaya başladım.Donanımlarını inceledim otele gelen bir Focus'da şaka gibiydi :)
maxpower
19-12-2009, 18:12
Çıtayı biraz yükseltip Focus 1.6 Tdci Ghia (2006-2007) bakmaya başladım.Donanımlarını inceledim otele gelen bir Focus'da şaka gibiydi :)
focus çok daha iyi bir seçim
Arada çok fazla fiyat farkı yok şuan için imkanım varken daha iyisini almak lazım :)
turbo&quattro
19-12-2009, 18:20
Neden Ford? Neden baska bir model bakmiyorsun?
Neden Ford? Neden baska bir model bakmiyorsun?
Mesela ?
Toyota Corolla Dizel'de baktım ama istediğim gibi bir araç bulamadım.
Markası fransız olan arabalardan asla ama asla almam.
Alman veya Japon must must must :)
turbo&quattro
19-12-2009, 18:25
Neden bilmiyorum Forda acayip bir antipatim var:)
Ilk sayfada linkini verdigin fiestanin fiyatlarinda tonla mk5 golf var.Hatta butceyi az biraz zorlayarak 8p a3 ler var.Bastimi gitmezler o ayri ama en azindan bir kalite var.
Neden bilmiyorum Forda acayip bir antipatim var:)
Ilk sayfada linkini verdigin fiestanin fiyatlarinda tonla mk5 golf var.Hatta butceyi az biraz zorlayarak 8p a3 ler var.Bastimi gitmezler o ayri ama en azindan bir kalite var.
Evet Fiesta ile Golf ve A3'ü kıyaslayamayız ama Focus bunlarla aynı ipte dans eder :)
Bütçe açısından Focus daha makul benim için.Yüksek nodel düşük km işin içine girince Golf ve A3 fiyatları redline'a giriyo :D
turbo&quattro
19-12-2009, 18:30
Hayirlisi olsun diyelim:)
Hayirlisi olsun diyelim:)
Teklif verdiğim araçlar ortalama 50.000km civarında bakalım gelecek yanıtlara göre Yılbaşı hediyesi yapıcam arabayı kendime inşallah :)
Juggernaut
19-12-2009, 18:38
Bencede yeni Focus daha uygun olur onlarında yol tutuşuda gayet iyi.3 oda 1 salondan sonra Fiesta ufak gelir:D
Bencede yeni Focus daha uygun olur onlarında yol tutuşuda gayet iyi.3 oda 1 salondan sonra Fiesta ufak gelir:D
Yok bindim Fiesta'nın içinde daralmadım açıkcası beklediğimden daha geniş çıktı :)
Ama aralarında fiyat farklı olarak uçurum olmadığı için Focus almak şuan için daha mantıklı.