PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiesta 1.6 Sport Tdci Rally Pack

Sayfa : [1] 2

XoR
10-12-2009, 06:30
Günaydın herkese,

Başlıkta belirtmiş olduğum araç hakkında düşünceleriniz,tecrübeleriniz nelerdir ?

Almayı düşündüğüm araç aşşağıdaki linktedir.Araç hakkında bilgisi olanlar Pm atarsa çok sevinirim.

Impreza'dan sonra yol tutuşu konusunda bu sınıfta beni tatmin edecek arabalar arasında okuduğum testlerde Fiesta'nın özellikleri hoşuma gitti.

Sizlerin düşünceleri nedir ?

http://www.sahibinden.com/kacirilmayacak_firsat_sinirli_sayida_uretildi_!!!-12WQQaXQQ16926305WQQpXQQdisplayitem

Teşekkür ederim.

Orhan
10-12-2009, 06:46
aynı arabadan ozan kullanıyordu memnundu bende aynı motorun bulunduğu fusion vardı onun performansı iyiydi chip tunıng yaptırmıştım hiç sorun çıkarmadı ekonomisi süperdir nerdeyse koklayarak gider bence bu araç alınır sorunsuz binersin ;)
Fiyat biraz tuzlu yanlız o sanırım aksesuardan kaynaklı ama sen yinede sıkı pazarlık etm bence

XoR
10-12-2009, 06:50
aynı arabadan ozan kullanıyordu memnundu bende aynı motorun bulunduğu fusion vardı onun performansı iyiydi chip tunıng yaptırmıştım hiç sorun çıkarmadı ekonomisi süperdir nerdeyse koklayarak gider bence bu araç alınır sorunsuz binersin ;)
Fiyat biraz tuzlu yanlız o sanırım aksesuardan kaynaklı ama sen yinede sıkı pazarlık etm bence

Ozanın arabası 1.4 Tdci diye hatırlıyorum. Araç Rally Paket olduğundan fiyat diğerlerine göre evet biraz pahalı bakalım şuan sadece araştırma aşamasındayım henüz kesin karar verilmedi Fiesta,Corsa bu sınıfta bir araç alıcam.Önceliğim yol tutuşu.

Orhan
10-12-2009, 06:53
Ozanın arabası 1.4 Tdci diye hatırlıyorum. Araç Rally Paket olduğundan fiyat diğerlerine göre evet biraz pahalı bakalım şuan sadece araştırma aşamasındayım henüz kesin karar verilmedi Fiesta,Corsa bu sınıfta bir araç alıcam.Önceliğim yol tutuşu.

yok ozanınkide 1.6 otobanda rolling yapmıştık :D
yol tutuşta en iyisi gene fiesta fiestadan şaşma corsada olabilir ama bence olmasın ;)
bu güzelmiş ama pazarlık et sıkı sıkı

DogukanB
10-12-2009, 06:54
subarunun yanına dimi abi?:o:(:eek:

Orhan
10-12-2009, 06:55

maaşlı adam öyle bi lüksü olduğunu sanmıyorum doğukan ama inşallah öyledir yazık olur ezh ye :o

XoR
10-12-2009, 06:58
yok ozanınkide 1.6 otobanda rolling yapmıştık :D
yol tutuşta en iyisi gene fiesta fiestadan şaşma corsada olabilir ama bence olmasın ;)
bu güzelmiş ama pazarlık et sıkı sıkı

Bu araçtaki süspansiyon sistemi netten okuduğum bilgilere göre St versiyonuna oldukça yakınmış.Fabrika çıkışı 19/45/16 lastikler,Sert süspansiyonlar,Spor koltuklar, St ön ve arka tampon herşey standart :)

Yok Doğukan Subaruyu teslim edicem bu c.tesi kısmetse.

Orhan
10-12-2009, 07:01
Bu araçtaki süspansiyon sistemi netten okuduğum bilgilere göre St versiyonuna oldukça yakınmış.Fabrika çıkışı 19/45/16 lastikler,Sert süspansiyonlar,Spor koltuklar, St ön ve arka tampon herşey standart :)

İyi alınır o zaman ama biraz gıdıklamadan duramazsın :D
mutlaka bi ömerle görüş onda st var biliyorsun sana durumu hakkında en güzel bilgiyi verir.
Ama motor güzel kronik bi sıkıntısı yok araçta güzel sıkıntısız binersin ;)

XoR
10-12-2009, 07:04
İyi alınır o zaman ama biraz gıdıklamadan duramazsın :D
mutlaka bi ömerle görüş onda st var biliyorsun sana durumu hakkında en güzel bilgiyi verir.
Ama motor güzel kronik bi sıkıntısı yok araçta güzel sıkıntısız binersin ;)

Yok abi full standart binicem o yüzden fabrika çıkışı yol tutuşu iyi olan bi araba almak istiyorum zaten :) kendi aracımdan sonra önden çekişli kullandığım araçlar (arkadaşlarımın) beni hiç tatmin etmedi üstüne bide 4 çekerin viraja giriş şekli ile ben viraja girmeye kalkışınca Fwd araçlarda gereksiz heyecanlar yaşadım.

Fordcu Ömer Nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

Orhan
10-12-2009, 07:10
Yok abi full standart binicem o yüzden fabrika çıkışı yol tutuşu iyi olan bi araba almak istiyorum zaten :) kendi aracımdan sonra önden çekişli kullandığım araçlar (arkadaşlarımın) beni hiç tatmin etmedi üstüne bide 4 çekerin viraja giriş şekli ile ben viraja girmeye kalkışınca Fwd araçlarda gereksiz heyecanlar yaşadım.

Fordcu Ömer Nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

hondadan subaruya geçerken neler yaşadıysan şimdi 3-4 katını yaşayacaksın güven duygundan hemen kurtulman lazım artık altında subaru değil ford olacak :D
aynı sıkıntıyı bende şirket aracında yaşıyorum (2008 megane hb 1.5dci 115 hp)
Ama benzinliğe yanaşınca tüm sıkıntılarından kurtulacaksın :D

DogukanB
10-12-2009, 07:13
tüh üzüldüm, çok uğraşmıştın:(

http://www.sahibinden.com/1_500_motor_-_105_hp_-_sport_wagon_-_celik_bar_donanimli-47WQQaXQQ16583194WQQpXQQdisplayitem

1.5 veya 2.0 bakmıyomusun abi tüplüsünden:D

XoR
10-12-2009, 07:13
hondadan subaruya geçerken neler yaşadıysan şimdi 3-4 katını yaşayacaksın güven duygundan hemen kurtulman lazım artık altında subaru değil ford olacak :D
aynı sıkıntıyı bende şirket aracında yaşıyorum (2008 megane hb 1.5dci 115 hp)
Ama benzinliğe yanaşınca tüm sıkıntılarından kurtulacaksın :D

Yakıt konusunda Allaha şükür şimdiye kadar sıkıntım olmadı hergün biniyorum Subaruya.Ama 4 çeker artık çok yormaya başladı beni trafiğe girdiğim zaman eve geldiğimde boyun ve sırt ağrısı yaşıyorum dur kalklar yüzünden huzur istiyorum artık :)

XoR
10-12-2009, 07:15
tüh üzüldüm, çok uğraşmıştın:(

http://www.sahibinden.com/1_500_motor_-_105_hp_-_sport_wagon_-_celik_bar_donanimli-47WQQaXQQ16583194WQQpXQQdisplayitem

1.5 veya 2.0 bakmıyomusun abi tüplüsünden:D

Olsun en azından uğraşıp emek harcayıp bir Subaru'yu hayata döndürdüm tesellimiz bu olsun :p

Yukarda belirttiğim gibi Doğukan sağlık problemleri yaşamak istemediğim için satıyorum 4 çekeri.

Orhan
10-12-2009, 07:16
Yakıt konusunda Allaha şükür şimdiye kadar sıkıntım olmadı hergün biniyorum Subaruya.Ama 4 çeker artık çok yormaya başladı beni trafiğe girdiğim zaman eve geldiğimde boyun ve sırt ağrısı yaşıyorum dur kalklar yüzünden huzur istiyorum artık :)

Huzuru bırakıp gidiyorsun ama :D
ah bea yenge yaktın bebeyi :hahaha:

XoR
10-12-2009, 07:19
Huzuru bırakıp gidiyorsun ama :D
ah bea yenge yaktın bebeyi :hahaha:

Yok be abi kız arkadaşımın aracımla alakalı bi sıkıntısı yok :)

XoR
10-12-2009, 07:22
Beklediğim adam konuyu okuyor sonunda :D

Orhan
10-12-2009, 07:22
Yok be abi kız arkadaşımın aracımla alakalı bi sıkıntısı yok :)

genelde hatunlar pek sevmiyor ya da eşim pek sevmiyordu ama geçen kış resmen bayıldı ne güzel diyor artık kaymıyoruz fusionla yağmurda spin atınca ödümüz patlamıştıda :D

Orhan
10-12-2009, 07:23
hah ömer geldi :)

Dragger
Ralli paketi ilk kez duyuyorum, normal fiesta s ile farkları neymis?

Normal fiesta s ile dıstan seritler dısında hicbir farkı yok.

Bir de 240nm yazmıs kardesim ama 1.6 90hp dizeller 204nm, orda yanlıs bi bilgi var.

Bana biraz sisirilmis gibi geldi ilan, pek samimi gelmedi :)

stlegal
hayırlsıı olsun bakalım korayım başka bir şey demek kalmamış bize :)

Orhan
10-12-2009, 07:25
doğrudur benim dikkatimi çekmemişti 204 nm tork var

OmerRS
10-12-2009, 07:28
Fiyatı bana biraz yüksek geldi. dizel olduğundan şişiriyolar fiyatları. görüntü olarak st den sadece marşpiyelleri eksik birde jantlar farklı. ayrıca sportlar daha alçak st den ilginç biçimde.

direksiyonu falan çok güzeldir istediğin gibi oynamana izin veriyor bence zevkli araba.

ama ben olsam st alırdım çok yakın fiyatları var. st yi modifiye etmesi daha kolay ve en önemlisi ne kadar benzer gibi dursalar da işçilik ve malzeme kalitesinde farklılık var. st ler almanya üretimi s ler ispanya. st de donanım daha fazla koltuk kaplamaları daha iyi pedallar kadran vs diğerlerinden farklı. subarudan sonra fiesta st kesmez ama s alırsan işkence gibi olur abi. benim tavsiyem st düşün.

XoR
10-12-2009, 07:29
Ralli paketi ilk kez duyuyorum, normal fiesta s ile farkları neymis?

Normal fiesta s ile dıstan seritler dısında hicbir farkı yok.

Bir de 240nm yazmıs kardesim ama 1.6 90hp dizeller 204nm, orda yanlıs bi bilgi var.

Bana biraz sisirilmis gibi geldi ilan, pek samimi gelmedi :)

Bencede 0 ve 4'ün yerleri şaşmış :p

Rally Paket'in tek farkı şeritler ve arka camların orjinal koyu renkli olması ve bunların ruhsatta belirtilmiş olması :)

Beyaz araba tikim olduğundan bunlara baktım diğer S modellerinde beyaz yok çoğunlukla siyah var maalesef.

hayırlsıı olsun bakalım korayım başka bir şey demek kalmamış bize :)

Kısmet abi

XoR
10-12-2009, 07:31
Fiyatı bana biraz yüksek geldi. dizel olduğundan şişiriyolar fiyatları. görüntü olarak st den sadece marşpiyelleri eksik birde jantlar farklı. ayrıca sportlar daha alçak st den ilginç biçimde.

direksiyonu falan çok güzeldir istediğin gibi oynamana izin veriyor bence zevkli araba.

ama ben olsam st alırdım çok yakın fiyatları var. st yi modifiye etmesi daha kolay ve en önemlisi ne kadar benzer gibi dursalar da işçilik ve malzeme kalitesinde farklılık var. st ler almanya üretimi s ler ispanya. st de donanım daha fazla koltuk kaplamaları daha iyi pedallar kadran vs diğerlerinden farklı. subarudan sonra fiesta st kesmez ama s alırsan işkence gibi olur abi. benim tavsiyem st düşün.

Teşekkür ederim Ömer verdiğin bilgiler için.

Ama artık sakin bi hayata geçmek istiyorum o yüzden 1.6 Tdci yeterli benim için.Yol tutuşu iyi olsun öenmli olan bu.

XoR
10-12-2009, 07:35
ST hatta daha ucuz :)

http://www.sahibinden.com/sifirrrrrrrrr-28WQQaXQQ15341068WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/ford_fiesta_st_2006_full_150_bg-71WQQaXQQ13281624WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/ford_st_2_0_150_beygir-24WQQaXQQ18264426WQQpXQQdisplayitem

Dragger
10-12-2009, 07:37
Lowrider özgürün arkadasında var, chipli hatta...

Özgürle bigün git bi bin gör, ona göre karar ver bence kardesim ;)

Motor olarak hacim olarak ve görüntü olarak gercekten güzel, bir yay taktın mı cok cok güzel olur ama fiyatı yüksek, daha uygun fiyatlı bulursan alınabilir :)

Day Walker
10-12-2009, 07:38
tekrardan hayırlı olsun kardeşim

XoR
10-12-2009, 07:39
Lowrider özgürün arkadasında var, chipli hatta...

Özgürle bigün git bi bin gör, ona göre karar ver bence kardesim ;)

Motor olarak hacim olarak ve görüntü olarak gercekten güzel, bir yay taktın mı cok cok güzel olur ama fiyatı yüksek, daha uygun fiyatlı bulursan alınabilir :)

S'mi var St'mi :)

Standart binicem yay,chip film vs herşeyden uzak :D

Dragger
10-12-2009, 07:44
Kendin inanıyo musun bu söylediklerine koray :) Araba S bu arada..

stlegal
10-12-2009, 07:45
ST hatta daha ucuz :)

http://www.sahibinden.com/sifirrrrrrrrr-28WQQaXQQ15341068WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/ford_fiesta_st_2006_full_150_bg-71WQQaXQQ13281624WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/ford_st_2_0_150_beygir-24WQQaXQQ18264426WQQpXQQdisplayitem

arkadaşım sahibinden link vermek yasakkkk:D

XoR
10-12-2009, 07:49
Kendin inanıyo musun bu söylediklerine koray :) Araba S bu arada..

İnanıyorum valla sıkıldım artık bu işlerden :)

Şöyle bi örnek veriyim hatta. Impreza 1,5 senedir bende 1 kere rolling'e gittim :D uzaklaştım artık eski heyecanım kalmadı yani.

Özgür ile konuşup bi binsem iyi olur bakalım.

Sierra Rs
10-12-2009, 07:52
kartal'daki kırmızı St'yi al mis gibi,beyaz fiesta S hic hos durmuyor illa S alıcam dersen daha temiz daha düzgün gri yada siyah bulunabilir kanks :)

stlegal
10-12-2009, 07:52
İnanıyorum valla sıkıldım artık bu işlerden :)

Şöyle bi örnek veriyim hatta. Impreza 1,5 senedir bende 1 kere rolling'e gittim :D uzaklaştım artık eski heyecanım kalmadı yani.

Özgür ile konuşup bi binsem iyi olur bakalım.

araba gitse denemeye gidicende herkes el sallar denerken :D

XoR
10-12-2009, 07:57
kartal'daki kırmızı St'yi al mis gibi,beyaz fiesta S hic hos durmuyor illa S alıcam dersen daha temiz daha düzgün gri yada siyah bulunabilir kanks :)

2.0 litre bu sınftaki bir araç için bence çok fazla.Keza Model yılı yüksek olduğundan Vergi dezavantajı var :)

Gri S bulsam keşke ama yok maalesef. Siyah arabanın hatlarını çok kapatıyo siyah araba almam.

araba gitse denemeye gidicende herkes el sallar denerken :D

Gitsem yine giderdim abi Td05 varken en son hazırladığımız hali iyi gidiyodu baya :)

Shadow_Dancer
10-12-2009, 07:58
Koraycım linkteki arabanın fiyatı biraz fazla bence.. Ayrıca ralli pack diye bişeyi ilk defa duydum :D

O paralara benim arabanın ikinci ellerini bulabilirsin, performans olarak fiestadan iyi degil ama donanım ve 2.el olarak çkok daha iyidir diye düşünüyorum..

stlegal
10-12-2009, 07:59
satılmasın diye elimden geleni yapıyorum :D inşallah satılır ama ALLAH rızası için satıldımı düzgün bir araba bak :)

merruse
10-12-2009, 08:05
Fiesta S bu alet.

Bir ara ford motor sport turkey 10 tanemi ne ST alıp içini boşaltmıştı. koltuk direksiyon spoiler jant cart curt ne var ne yoksa hepsi ni boşaltmışlardı. O parçalar çok yerde satıldı. Onlardan alınıp toparlanmış gibi sanki.

XoR
10-12-2009, 08:06
Koraycım linkteki arabanın fiyatı biraz fazla bence.. Ayrıca ralli pack diye bişeyi ilk defa duydum :D

O paralara benim arabanın ikinci ellerini bulabilirsin, performans olarak fiestadan iyi degil ama donanım ve 2.el olarak çkok daha iyidir diye düşünüyorum..

Sonerim baktım ama seninki gibi olanları bulamadım yada çok baktığımdan beynim sulandı artık :D varmı bildiğin araba ?

Rally Pack sınırlı sayıda beyaz olarak üretilmiş.Maslak sanayide falan görüyodum ben Ford Rally Team çalışanları dolanıyodu ortalıkta :)

satılmasın diye elimden geleni yapıyorum :D inşallah satılır ama ALLAH rızası için satıldımı düzgün bir araba bak :)

Yoruldum abi artık :) cumartesi teslim edicem zaten arabayı.

XoR
10-12-2009, 08:07
Fiesta S bu alet.

Bir ara ford motor sport turkey 10 tanemi ne ST alıp içini boşaltmıştı. koltuk direksiyon spoiler jant cart curt ne var ne yoksa hepsi ni boşaltmışlardı. O parçalar çok yerde satıldı. Onlardan alınıp toparlanmış gibi sanki.

Şeritler karartılmış camlar vs ruhsata işli.Ralli paketli diye geçiyo ruhsatta.

O bahsettiğin parçalardan alıp Van Fiestaları yapanlar oldu onları biliyorum :)

mmustu
10-12-2009, 08:21
koray bu araç hakkında değil ama fiesta hakkında yorum yapabilirim şimdiye kadar yaklaşık 60 adet fiesta aldık şirkete bunların 13 tanesi 100.000 km olmadan motor bitirdi %90 ıda daha 50-60.000 km lerde tabiri caizse langur lungur oldu gerek iç aksamı gerek öntakımı falan çok güzel değil açıkçası.

XoR
10-12-2009, 08:23
koray bu araç hakkında değil ama fiesta hakkında yorum yapabilirim şimdiye kadar yaklaşık 60 adet fiesta aldık şirkete bunların 13 tanesi 100.000 km olmadan motor bitirdi %90 ıda daha 50-60.000 km lerde tabiri caizse langur lungur oldu gerek iç aksamı gerek öntakımı falan çok güzel değil açıkçası.

Saolasın hacı bunuda gözönünde bulundurmak gerek.

stlegal
10-12-2009, 08:25
sen muştuya bakma kanka şirket arabalarını nasıl kullanıldığı aşıkar :D.yakıt olarak inanılmaz bakımlarını zamanında yap sıkıntı olmaz..almadanda bana getir incelerim alırsın..:)

Orhan
10-12-2009, 08:28

1.4 lerde buna benzer sıkıntıları bende duydum ama 1.6 larda hiç duymadım
ben 150k km de araçlar inceledim bi sıkıntıları yoktu ha düzgün kullanılmadığında turbo ve mazot pompası sorunu olabiliyor ama oda mazottan ve kullanımdan kaynaklı

Tolga-R
10-12-2009, 08:29
Koray cım al bu arabayı bak 240 tork varmış standart typerı geçersin hani 200 ya :D

stlegal
10-12-2009, 08:32
Koray cım al bu arabayı bak 240 tork varmış standart typerı geçersin hani 200 ya :D

Adam 100 km yi geçmiyoki :) tek hevesi virajlarda yan vermeye çalışıyo :)

XoR
10-12-2009, 08:32
sen muştuya bakma kanka şirket arabalarını nasıl kullanıldığı aşıkar :D.yakıt olarak inanılmaz bakımlarını zamanında yap sıkıntı olmaz..almadanda bana getir incelerim alırsın..:)

Aynen abi zaten bi egsozdan girip yağ kapağından çıkarız :)

1.4 lerde buna benzer sıkıntıları bende duydum ama 1.6 larda hiç duymadım
ben 150k km de araçlar inceledim bi sıkıntıları yoktu ha düzgün kullanılmadığında turbo ve mazot pompası sorunu olabiliyor ama oda mazottan ve kullanımdan kaynaklı

Banada ilginç geldi kullanıcı yorumları buı şekilde değildi 1.6 Tdci'lar için.

5'te deneriz :D

XoR
10-12-2009, 08:37
Adam 100 km yi geçmiyoki :) tek hevesi virajlarda yan vermeye çalışıyo :)

Abi düz hızlı gitmek keyif vermiyo bana :) viraj yapmak en güzeli :D

mmustu
10-12-2009, 08:40
moruk ben 1,4 ler için konuştum 1,6 sını bilmem motor açısından

ama kesinlikle bu saatten sonra seni tatmin edecek rahat edebileceğin bir araba değil alırsan üzülürsün..

çok yanlamak istiyosan e30 al :D

XoR
10-12-2009, 08:45
moruk ben 1,4 ler için konuştum 1,6 sını bilmem motor açısından

ama kesinlikle bu saatten sonra seni tatmin edecek rahat edebileceğin bir araba değil alırsan üzülürsün..

çok yanlamak istiyosan e30 al :D

Hacı ben yanlamak istemiyorum virajda tutunsun istiyorum :D

Kanka ben doydum artık Vtec'den sonra uzaklaşmışım bu işlerden 1 senede ancak farkına vardım :)

maxpower
10-12-2009, 09:01
koray abi yakıt için dizel alıyosan bence st al, tüp taktır :)

linkini verdiğin stler daha ucuz, vergi farkını da ucuz aldığına sayrsın

XoR
10-12-2009, 09:12
koray abi yakıt için dizel alıyosan bence st al, tüp taktır :)

linkini verdiğin stler daha ucuz, vergi farkını da ucuz aldığına sayrsın

Lpg bana uymaz sürekli kapalı otoparklara parkediyorum evde işte gittiğim yerlerde :)

XoR
10-12-2009, 09:49
Güncel yokmu hiç Fordçu forumda :D

oğuzk
10-12-2009, 10:07
Alınır Koray abi ezh'den sonra tatmin etmez ama chiple fln tork yeter kanımca:)
ST ile aynı olmalı motor haricinde.
Fiyatıda 22'ye fln iyi bence az yakar iyi kaçar.
Bende van alıp bunun gibi yapıcam yaza doğru.
21'e 2005 İbiza verelim Stylance TDİ :p

Orhan
10-12-2009, 10:25
eski fordçu olarak yazdım sıkıntısız bi araç aradığın herşey var alınır ama fiyat şişkin biraz onu hallet al günceli

XoR
10-12-2009, 10:30
Alınır Koray abi ezh'den sonra tatmin etmez ama chiple fln tork yeter kanımca:)
ST ile aynı olmalı motor haricinde.
Fiyatıda 22'ye fln iyi bence az yakar iyi kaçar.
Bende van alıp bunun gibi yapıcam yaza doğru.
21'e 2005 İbiza verelim Stylance TDİ :p

Teşekkür ederim 2007'den aşşağı araç düşünmüyorum :)

XoR
10-12-2009, 10:32
eski fordçu olarak yazdım sıkıntısız bi araç aradığın herşey var alınır ama fiyat şişkin biraz onu hallet al günceli

Bakalım illa ilandaki araba olcak diye bi kaide yok zaten :) pazarlık yapıcaz bulduğumuz araçlarla.

Teyzeoğlu Ford Servisinde çalışıyor.Bugün yanına uğrayıp bu araca sahip olan kişilerin telefonlarına ulaşıp ilanı olmayan düşük km'li olanları arıycam :)

initial-D
10-12-2009, 10:42
güzel araçlar.1,6 dizel focus gibi gidiyor neredeyse.

huzur isteyen adami hem yakityla hem ufak tefek olmayla istanbulda rahat ettirir:)

çoluk çocuk sahibi olduktan sonra kasinirsan 3 oda bi salon turbo bisey alirsin gene:D:D
------
a.q klayesi yüzünden alfabenin yarisini yazamyom emolar gibi:mad:

XoR
10-12-2009, 10:59
güzel araçlar.1,6 dizel focus gibi gidiyor neredeyse.

huzur isteyen adami hem yakityla hem ufak tefek olmayla istanbulda rahat ettirir:)

çoluk çocuk sahibi olduktan sonra kasinirsan 3 oda bi salon turbo bisey alirsin gene:D:D
------
klavye yüzünden alfabenin yarisini yazamyom emolar gibi:mad:

Evet artık huzur istiyorum :)

Genel kanı sanırım bu aracın kullanışlı olduğu yönünde

Low-Rider
10-12-2009, 11:09
Arkadaşımda rally paket olmayanı var , 2.el almıştı.

Yakışından gidişinden yol tutuşundan falan son derece memnun ,alfa 156'den buna geçti o şükrediyor:D

XoR
10-12-2009, 11:18
Arkadaşımda rally paket olmayanı var , 2.el almıştı.

Yakışından gidişinden yol tutuşundan falan son derece memnun ,alfa 156'den buna geçti o şükrediyor:D

Memnun olmayan yok gibi :) fazla donanım beklentisi yoksa sanırım ihtiyaçları karşılıyor.

Arkadaşım müsait olurmu acaba Özgür bugünlerde bi incelem kisterim eğer kendisi içinde uygunsa.

initial-D
10-12-2009, 11:26
ozaninda 1,6 dizel koray haberin olsun

Cem.B
10-12-2009, 11:28
al kanka kurtar kendini :)

Low-Rider
10-12-2009, 11:34
Memnun olmayan yok gibi :) fazla donanım beklentisi yoksa sanırım ihtiyaçları karşılıyor.

Arkadaşım müsait olurmu acaba Özgür bugünlerde bi incelem kisterim eğer kendisi içinde uygunsa.

Abi sorarım bir 1-2ay önce olsa devamlı müsait olurdu boş gezenin boş kalfasıydı ama çalışıyor şimdi.Ben ona sorup dönerim sana

XoR
10-12-2009, 11:35
ozaninda 1,6 dizel koray haberin olsun

Onun amortisör sistemi standart Fiesta bundaki St'ye yakın diye okudum UK Review'lerde falan onu merak ediyorum yani bukadar iyimi tutuyo diye :D

XoR
10-12-2009, 11:38
al kanka kurtar kendini :)

Hacı huzur lazım :)

Abi sorarım bir 1-2ay önce olsa devamlı müsait olurdu boş gezenin boş kalfasıydı ama çalışıyor şimdi.Ben ona sorup dönerim sana

Kaçırdık :) neyse sen bi konuşursan bi şekilde ayarlayalım 2 tur atsın kendi kullansın bana yeter :D bende ona Impreza ile bi viraj dönerim karşılaştırmalı test olur :D

_FaRuK_
10-12-2009, 11:39
valla koraycım hayırlısı olsun subi için 1.4tdci comfortunu aldık 2007 kasa bu tek kapı modelını bılmem ama 4 kapı rahat ve konfor bakımından super helekı yakıtı oooooo unutuyorum vallaa o derece yani hayılrısı olsunn

Low-Rider
10-12-2009, 11:41

Kaçırdık :) neyse sen bi konuşursan bi şekilde ayarlayalım 2 tur atsın kendi kullansın bana yeter :D bende ona Impreza ile bi viraj dönerim karşılaştırmalı test olur :D

Konuştum şimdi , pazar müsaitim diyor.

Detayları msnden konuşucam pm atarım.

Sen zaten imprezayı gel , o seninkini incelerken sen rahat rahat turlarsın fiestayla:D

Cem.B
10-12-2009, 12:01

aynen kanka al beraber gezeriz huzulru huzurlu :)

XoR
10-12-2009, 12:25
valla koraycım hayırlısı olsun subi için 1.4tdci comfortunu aldık 2007 kasa bu tek kapı modelını bılmem ama 4 kapı rahat ve konfor bakımından super helekı yakıtı oooooo unutuyorum vallaa o derece yani hayılrısı olsunn

Yakıt konusunda herkes çok memnun bakalım kısmet olurda alırsak görücez bizde :)

Konuştum şimdi , pazar müsaitim diyor.

Detayları msnden konuşucam pm atarım.

Sen zaten imprezayı gel , o seninkini incelerken sen rahat rahat turlarsın fiestayla:D

Çok teşekkür ederim Özgürcüm.Bende pazar günü 15-23 çalışıyorum öğlen görüşürsek süper olur :)

aynen kanka al beraber gezeriz huzulru huzurlu :)

Huzur dizelde :D

Low-Rider
10-12-2009, 12:29
Tamam abi ileticem kendisine, ayarlarız.

Eworen
10-12-2009, 12:38
bu seri fiesta lar genel olarak yol tutuş olarak bi hayli iyiler ama dezavantaj olarak çok sert ler S versiyon bildiğim kadarıyla dahada sert arkadaşımda vardı 4 kapılısı konfor olarak rahatsız ettiğini söyleyebilirim kendiside şikayetçiydi zaten pat küt gidiyodu araç..
hiç ellemeden bineceksen biraz daha yukarda 207 GT var onuda tercih edebilirsin..

YEY®
10-12-2009, 12:56
Linklerdeki araçların hepsi orjinaldir.Beyaz olan s bir arkadaşın aracı,istersen detaylı bilgi alabilirim..

Ömer st al falan demişte,onun vergisine yakıtına girdikten ne anlamı kalıyor ucuz olmasının :)

Birde st hemen her zaman s'ten ucuzdu.Hatta 1.4 tdci satıp st aldım ben :) Büyük ihtimallede kırmızı benim aracım...(boyasız kırmızı pert oldu)

S'te kullandım st'de ve 1.4 tdci'da..1.4 ler ile s/st arasında çok büyük farklar var ama s ile st arasında aman aman fark yok..Ama tabi 2.0 motorun minik kasadaki etkinliğini her daim hissediyorsun...Yürürüde alt devirde çok gibi geliyor ama vakitle s'te st'de aman aman yürümüyor..En azından 1.6 miniden sonra öyle geldi bana :P

Mükemmel şase dengesi,spor koltukları,sürüş keyfi yüzünden bu kasayı hala tavsiye ederim..Yanlız biraz sertçedirler..Testlerde hep bu noktanın altı çizilmiş..

XoR
10-12-2009, 13:03
bu seri fiesta lar genel olarak yol tutuş olarak bi hayli iyiler ama dezavantaj olarak çok sert ler S versiyon bildiğim kadarıyla dahada sert arkadaşımda vardı 4 kapılısı konfor olarak rahatsız ettiğini söyleyebilirim kendiside şikayetçiydi zaten pat küt gidiyodu araç..
hiç ellemeden bineceksen biraz daha yukarda 207 GT var onuda tercih edebilirsin..

Fransız aracı tercih etmiyorum teşekkür ederim :) Şuan Impreza kullanıyorum 35 yanak 18" lastik koni amortisör ve 5cm Eibach yay ile bundan sert değildir sanırım :)

Linklerdeki araçların hepsi orjinaldir.Beyaz olan s bir arkadaşın aracı,istersen detaylı bilgi alabilirim..

Ömer st al falan demişte,onun vergisine yakıtına girdikten ne anlamı kalıyor ucuz olmasının :)

Birde st hemen her zaman s'ten ucuzdu.Hatta 1.4 tdci satıp st aldım ben :) Büyük ihtimallede kırmızı benim aracım...(boyasız kırmızı pert oldu)

S'te kullandım st'de ve 1.4 tdci'da..1.4 ler ile s/st arasında çok büyük farklar var ama s ile st arasında aman aman fark yok..Ama tabi 2.0 motorun minik kasadaki etkinliğini her daim hissediyorsun...Yürürüde alt devirde çok gibi geliyor ama vakitle s'te st'de aman aman yürümüyor..En azından 1.6 miniden sonra öyle geldi bana :P

Mükemmel şase dengesi,spor koltukları,sürüş keyfi yüzünden bu kasayı hala tavsiye ederim..Yanlız biraz sertçedirler..Testlerde hep bu noktanın altı çizilmiş..

Bende senin cevap vermeni bekliyodum :)

Sert olması önem teşkil etmiyor benim için zira şuan kullandığım aracın yürüyen aksamından sert olamayacaktır stadart hali.Zaten standart halde bineceğimden sıkıntı yok :)

Linkini verdiğim araç hakkında detaylı bilgi verebilirsen çok memnun olurum :) Ben telefonda sahibi ile konuştum oldukça keyifli bi sohbet oldu ama sende extradan bilgi alabilirsen çok sevinirim.

Orhan
10-12-2009, 13:11
[QUOTE=XoR;1020056]Şuan Impreza kullanıyorum 35 yanak 18" lastik koni amortisör ve 5cm Eibach yay ile bundan sert değildir sanırım :)
Sert olması önem teşkil etmiyor benim için zira şuan kullandığım aracın yürüyen aksamından sert olamayacaktır stadart hali.Zaten standart halde bineceğimden sıkıntı yok :)

[QUOTE]

aynen o kadar sert olması mümkün değil ;)

Eworen
10-12-2009, 13:14
o kadar sert olabilirmi hiç yahu :)
ama standart bir araca göre ciddi sert dezavantaj bu.. avantaj kısmı ise gayet iyi yol tutuşu
öte yandan fransızlardan kaçılmaz motoru PSA-ford kaçış yok hehe :)

seko
10-12-2009, 13:15
Araç cok guzelde biraz zayıf kalmazmı hani arasıra canın sıkmak ister :(

XoR
10-12-2009, 13:15
o kadar sert olabilirmi hiç yahu :)
ama standart bir araca göre ciddi sert dezavantaj bu.. avantaj kısmı ise gayet iyi yol tutuşu
öte yandan fransızlardan kaçılmaz motoru PSA-ford kaçış yok hehe :)

Yürüyen aksam olarak sevmiyorum Fransızları Motor olarak bi sıkıntı yok :)

XoR
10-12-2009, 13:18
Araç cok guzelde biraz zayıf kalmazmı hani arasıra canın sıkmak ister :(

Ben zaten normalde 140 üstüne çıkmıyorum artık birçok konuda yazmışımdır 150'den sonra tansiyonum çıkıyo rahatsız oluyorum :) o yüzden bu araçtaki Tork'un vereceği keyif yeterli benim için artık.

Day Walker
10-12-2009, 13:28
Ben zaten normalde 140 üstüne çıkmıyorum artık birçok konuda yazmışımdır 150'den sonra tansiyonum çıkıyo rahatsız oluyorum :) o yüzden bu araçtaki Tork'un vereceği keyif yeterli benim için artık.

yaşlandın sen artık

XoR
10-12-2009, 13:33
yaşlandın sen artık

Aynen moruk geçti benden artık :)

Mantıklı hareket etmem gerekiyo.Seneye evlilik vs olacağından hayat bu şekilde devam edemez benim için maalesef.

ahmetbaha-drs
10-12-2009, 13:42
Dizel ve sportiflik olarak çok mantıklı bir araç bencede.İçi,dışı çok güzel gözüküyor diğer Fiesta'lara göre..Alternatif olarak Corsa D Sport-Ypsilon MomoDesign'da bakılabilir..:)
http://www.upsolute.com/index.php?option=com_upsolute&task=car&id=1994&id_marke=10&id_model=199

XoR
10-12-2009, 13:46
Dizel ve sportiflik olarak çok mantıklı bir araç bencede.İçi,dışı çok güzel gözüküyor diğer Fiesta'lara göre..Alternatif olarak Corsa D Sport-Ypsilon MomoDesign'da bakılabilir..:)
http://www.upsolute.com/index.php?option=com_upsolute&task=car&id=1994&id_marke=10&id_model=199

Alınan değerler güzel ama ben standart binmeyi düşünüyorum :)

seko
10-12-2009, 13:48
Aynen moruk geçti benden artık :)

Mantıklı hareket etmem gerekiyo.Seneye evlilik vs olacağından hayat bu şekilde devam edemez benim için maalesef.

bende balayından gelip bye yi almısıtım acaip zevkli oluyor borç harç ***** evlilik sonrası, 1 depo ile tum ay geziyorsun bitmiyro her eve lazım :icon_tup:

M.Can Çimir
10-12-2009, 13:50
Araba çok güzel görüntü olarak. Ama görüntü olarak... yazdıklarım sizi caydırmasın, kesinlikle kendi görüşlerimi objektif olarak yazıyorum.

Fiesta'lar, ST'de dahil olmak üzere sert kullanıma gelmiyor malesef... Bizden servis hizmeti alan aynı zamanda da çok sevdiğim bir abimin ralli aracı Fiesta ST. Bu kadar kırılgan bu kadar sorunlu bir arabaya az rastlanır. her yarışta mutlaka saçma sapan bir arıza çıkarıyor. Kırıcı etaplarda zaten gazlayamıyosun, yumuşak etaplarda da aks keser, pistonlardan biri çalışmaz, şanzımanı arızalanır, motor kulağı kırılır, enjektörü yanar vs vs

Sadece bizim ST değil, bütün ST'ler öyle.. Bir arkadaş illallah etti, 23.000 €'ya aldığı Fiesta ST N3'ü 8.000 €'ya satmaya niyetli bahsettiğim arkadaşıma. Arkadaşım da yedek parça niyetine alacak zaten... 1 sezonda araca harcanan toplam tamirat-bakım-servis ücreti 60.000 €...Arabanın fiyatının 3 katı... Bu paraları harcayacamızı bilseydim baştan Evo 9 falan alırdım diyor aracın sahibi...Hem daha az kırılgan hem 4 çeker hem üst kategori...

Konuyla ne kadar alakalıdır orası muamma ama seko 'canın sıkmak ister' dediği için yazma gereği duydum. Aman diyim, kendini yakarsın bu arabaları fazla hırpalama :D

XoR
10-12-2009, 13:51
bende balayından gelip bye yi almısıtım acaip zevkli oluyor borç harç ***** evlilik sonrası, 1 depo ile tum ay geziyorsun bitmiyro her eve lazım :icon_tup:

Aynen abi sen beni daha iyi anlarsın aynı yollardan geçmiş birisi olarak :)

Yiğit Hyundai Era aldırmaya çalışıyo bana :D aynı olmalıymış arabalarımız :p

XoR
10-12-2009, 13:53
Araba çok güzel görüntü olarak. Ama görüntü olarak... yazdıklarım sizi caydırmasın, kesinlikle kendi görüşlerimi objektif olarak yazıyorum.

Fiesta'lar, ST'de dahil olmak üzere sert kullanıma gelmiyor malesef... Bizden servis hizmeti alan aynı zamanda da çok sevdiğim bir abimin ralli aracı Fiesta ST. Bu kadar kırılgan bu kadar sorunlu bir arabaya az rastlanır. her yarışta mutlaka saçma sapan bir arıza çıkarıyor. Kırıcı etaplarda zaten gazlayamıyosun, yumuşak etaplarda da aks keser, pistonlardan biri çalışmaz, şanzımanı arızalanır, motor kulağı kırılır, enjektörü yanar vs vs

Sadece bizim ST değil, bütün ST'ler öyle.. Bir arkadaş illallah etti, 23.000 €'ya aldığı Fiesta ST N3'ü 8.000 €'ya satmaya niyetli bahsettiğim arkadaşıma. Arkadaşım da yedek parça niyetine alacak zaten... 1 sezonda araca harcanan toplam tamirat-bakım-servis ücreti 60.000 €...Arabanın fiyatının 3 katı... Bu paraları harcayacamızı bilseydim baştan Evo 9 falan alırdım diyor aracın sahibi...Hem daha az kırılgan hem 4 çeker hem üst kategori...

Konuyla ne kadar alakalıdır orası muamma ama seko 'canın sıkmak ister' dediği için yazma gereği duydum. Aman diyim, kendini yakarsın bu arabaları fazla hırpalama :D

Ben çok sakin araba kullanan birisiyim :) ancak bildiğim sevdiğim 3-4 tane viraj var onlara girip çıkarım onun dışında standart bir sürücüyüm.Özellikle arabama zarar verecek hiçbişey yapmam.Impreza 1,5 senedir bende 1 kere doldurup kaldırdım sadece mesela :)

mmustu
10-12-2009, 13:53
ya biri benim demek istediklerimi anlattı tamam ralli aracıdır anlatılan ama genel itibariyle fiestalar böyle ön takımları korkunç sıkıntılı motor çok iyi değil dediğim gibi kaç tane araçta piston eritti diğerlerindede muhakkak birkaç defa enjektör ve pompa sorunu yaşadık arka koltukları falan inanılmaz rahatsızdır ön taraf falan hacmi ufak dardır rahat edemezsin

ama beni dinleyen kim.. :D

XoR
10-12-2009, 13:55
ya biri benim demek istediklerimi anlattı tamam ralli aracıdır anlatılan ama genel itibariyle fiestalar böyle ön takımları korkunç sıkıntılı motor çok iyi değil dediğim gibi kaç tane araçta piston eritti diğerlerindede muhakkak birkaç defa enjektör ve pompa sorunu yaşadık arka koltukları falan inanılmaz rahatsızdır ön taraf falan hacmi ufak dardır rahat edemezsin

Olm o arabalara sen bindiysen giderken yanmadığına şükredin pistonla kurtarmışsınız :D

Cem Taşçı anlatsın benim nasıl araba kullandığımı sana o bindi ben kullanırken :)

Yada Sulhi anlatsın 501hp AC'yi nasıl kullandığımı :)

mmustu
10-12-2009, 13:57
haha moruk sana birisi telefon açacak akşam ve fiestayı anlatmaya başlayacak beni daha iyi anlayacaksın :D

XoR
10-12-2009, 13:58
haha moruk sana birisi telefon açacak akşam ve fiestayı anlatmaya başlayacak beni daha iyi anlayacaksın :D

Peki bekliyorum :D

seko
10-12-2009, 14:02
Aynen abi sen beni daha iyi anlarsın aynı yollardan geçmiş birisi olarak :)

Yiğit Hyundai Era aldırmaya çalışıyo bana :D aynı olmalıymış arabalarımız :p

Fiesta tam sana gore sonra 5 kapı bakarsın :icon_tup:
era da iyi ben seviyorum belkide bakım,kasko, vergi ve benzin derdi olmadıgındandır:)

XoR
10-12-2009, 15:34
Fiesta tam sana gore sonra 5 kapı bakarsın :icon_tup:
era da iyi ben seviyorum belkide bakım,kasko, vergi ve benzin derdi olmadıgındandır:)

Fiesta şuanda benim ihtiyaçlarıma bütçeme en iyi cevap verecek araç gibi görünüyor :) Era 140'dan sonra lodos'da ters dönen uçurtma gibi.

levent
10-12-2009, 16:11
öncelikle hayırlısı olsun abi, normal bi kullanıcıyım gereksiz sıkmam zorlamam diyosan bence tatmin eder fiesta sınıfındaki en iyi yol tutuşa sahip araç :)

Era 140'dan sonra lodos'da ters dönen uçurtma gibi.

arkasının sürekli zıplaması ayrı bi olay Era'nın :)

XoR
10-12-2009, 16:14
öncelikle hayırlısı olsun abi, normal bi kullanıcıyım gereksiz sıkmam zorlamam diyosan bence tatmin eder fiesta sınıfındaki en iyi yol tutuşa sahip araç :)

arkasının sürekli zıplaması ayrı bi olay Era'nın :)

Yok ben sakin bi kullanıcıyım üzmem arabayı :)

Era fena ya 140'a kadar Kral 140'dan sonra uçurtma :D

Rstmania
10-12-2009, 16:39

Abi öyle ön takım şikayeti fazla duymadım görmedim serviste. Ancak mazottan dolayı çok canı acır bu arabların. Enjektörleri ve enjektör o-ringleri sorun yaratabiliyor.

mmustu
10-12-2009, 16:40
Abi öyle ön takım şikayeti fazla duymadım görmedim serviste. Ancak mazottan dolayı çok canı acır bu arabların. Enjektörleri ve enjektör o-ringleri sorun yaratabiliyor.

valla doğrudur gülüm bizimkiler şirket aracı olduğu için en iyi kullanılmışına bak her tarafı langur lungur olmuş durumda sürekli servisteler :D

Rstmania
10-12-2009, 16:41
Fordun Rangeri dışında diğer araçları çok eşeklik yaptırılmaya gelmez. Bakımlısını ise kullanmaya doyamazsın..

Jerky
10-12-2009, 18:07
Abicim fiestada karar kılmışsın ama ben yinede ekliyim, benim çok beğendiğim bir alet. Belki sende beğenirsin :)

http://www.sahibinden.com/2007_model_1_4_seat_ibiza_sport_38_000_km_de_cok_t emiz-03WQQaXQQ17580191WQQpXQQdisplayitem

bu ilanda bir aktif bir pasif :) (belki satılmamıştır)

http://www.sahibinden.com/2007_model_56000km_de_seat_ibiza_sport-45WQQaXQQ11231447WQQpXQQdisplayitem

XoR
10-12-2009, 18:21
Abicim fiestada karar kılmışsın ama ben yinede ekliyim, benim çok beğendiğim bir alet. Belki sende beğenirsin :)

http://www.sahibinden.com/2007_model_1_4_seat_ibiza_sport_38_000_km_de_cok_t emiz-03WQQaXQQ17580191WQQpXQQdisplayitem

bu ilanda bir aktif bir pasif :) (belki satılmamıştır)

http://www.sahibinden.com/2007_model_56000km_de_seat_ibiza_sport-45WQQaXQQ11231447WQQpXQQdisplayitem

Kırmızı olan çok güzelmiş :) ama benim aklım isteğim Dizel bir araba almakta benzin kokusu istemiyorum artık :D

Jerky
10-12-2009, 18:27
bu nasıl :D
(kastım ibiza aldırıcam :) )

http://www.sahibinden.com/servis_bakimli_dizel_fiyati_dustu!!!-51WQQaXQQ18660233WQQpXQQdisplayitem

BoDoZ
10-12-2009, 18:30

http://www.sahibinden.com/servis_bakimli_dizel_fiyati_dustu!!!-51WQQaXQQ18660233WQQpXQQdisplayitem

Km yüksek Max 50bin düşünüyorum :)

XoR

Jerky
10-12-2009, 18:31
tamam vazgeçtim :)

Berkan
10-12-2009, 18:41
1.4tdi da tam eşektir okadarda ufak motor alma bari :D

XoR
10-12-2009, 18:46

1.6 Tdci :D

XoR
10-12-2009, 18:48

Bu çok güzel duruyo Cupra ön arka tampon olması vs ama 1.4 Tdi hakkatten üzer beni :D bide bunların yol tutuşu hakkında hiç fikrim yok :confused:

M.Can Çimir
10-12-2009, 18:57
Bu çok güzel duruyo Cupra ön arka tampon olması vs ama 1.4 Tdi hakkatten üzer beni :D bide bunların yol tutuşu hakkında hiç fikrim yok :confused:

yay amortisör takınca kaplan kesilir :)

XoR
10-12-2009, 19:01
yay amortisör takınca kaplan kesilir :)

Hiç bişey takmadan standart hali bineceğim bi araba istiyorum bu durumda İbiza uymaz bana :)

M.Can Çimir
10-12-2009, 19:04
O zaman fiesta'dan şaşma bu sınıfta :)

Slmcnsl
10-12-2009, 19:07
fiesta s kraldır.. şaşma derim..

arfy
10-12-2009, 19:18
bundan önceki aracım 2007 model fiesta S 'di .. koni sertlik ayarlı amortisör ve 45mm helezonlarla kullandım .. ön 205/40/17 arka 215/40/17 lastiklerle kullandım viraj performansı çok çok iyiydi .. mehmet gazihanın yazdığı chip vardı üzerinde performans olarak tatminkardı .. 110 hp 252 nm tork 'du dyno üzerinde.. trafikte falan yormuyordu tam istediğin gibi .. görünüş olarak bence bir çok araçtan üstün gerek tampon gerek konsol , koltuk vs .. kullanımı keyifli bir araç kısacası ..

+ beyaz istemişssin özellikle ama ; bende hep beyaz istiyordum , ama bence beyaz sadece resimlerde güzel görünüyor .. siyah kesinlikle boğmuyor hatlar belli olmaz gibi kuşkun olmasın çok da iyi duruyor ..

hayırlı olsun şimdiden ..

XoR
10-12-2009, 19:21
O zaman fiesta'dan şaşma bu sınıfta :)

fiesta s kraldır.. şaşma derim..

Teşekkür ederim inşallah gönlüme göre bi S bulucam bende :)

XoR
10-12-2009, 19:24
bundan önceki aracım 2007 model fiesta S 'di .. koni sertlik ayarlı amortisör ve 45mm helezonlarla kullandım .. ön 205/40/17 arka 215/40/17 lastiklerle kullandım viraj performansı çok çok iyiydi .. mehmet gazihanın yazdığı chip vardı üzerinde performans olarak tatminkardı .. 110 hp 252 nm tork 'du dyno üzerinde.. trafikte falan yormuyordu tam istediğin gibi .. görünüş olarak bence bir çok araçtan üstün gerek tampon gerek konsol , koltuk vs .. kullanımı keyifli bir araç kısacası ..

+ beyaz istemişssin özellikle ama ; bende hep beyaz istiyordum , ama bence beyaz sadece resimlerde güzel görünüyor .. siyah kesinlikle boğmuyor hatlar belli olmaz gibi kuşkun olmasın çok da iyi duruyor ..

hayırlı olsun şimdiden ..

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için öncelikle :)

Ben standart binmeyi düşünüyorum.Subaru'ya çok vakit,nakit ve emek harcadım.Artık arabayı sadece araba olarak kullanmak istiyorum.Yetkili servise sadece bakımdan bakıma gidip keyfini sürmek istiyorum artık :)

Siyah arabalar bana hep itici gelmiştir.Ama dediğin gibi canlı görmek lazım kendi aracımın beyaz tonuda hoşuma gitmiyordu gittim komple inci beyazına boyattım :)

İnşallah istediğim gibi bir araç bulurum.

YEY®
10-12-2009, 19:25
Valla fiestanın ön takımdan falan sorunu varsa opel fiat renault hiç araba üretmesin ufak sınıfta derim :) 70. bin km yol yaptım..17 jant ve yayla yaptım bu yolu hemde..Bakımlar haricinde 1 vida masrafım olmadı...Ford forumlarına girerseniz tek sorunun sertliğe ve sert plastik kalitesine orantıyla iç gürültüler olduğunun görürsünüz..

St'lerin "nerdeyse" stok motor ve ekipmanla yarıştırıldığını bildiğim için yarışlarda sorun çıkarması bişey ifade etmiyor hatta toprak yarışlarında type-r'dan bile iyi zamanlar çıkarması aracın yol tutuşu ve şase dinazmi açısından önemli bir nokta..

impreza 007
10-12-2009, 19:27
Her şey bir tarafa ama çok ararsın subaru yu.Yinede hayırlısı olsun senin için.

XoR
Valla fiestanın ön takımdan falan sorunu varsa opel fiat renault hiç araba üretmesin ufak sınıfta derim :) 70. bin km yol yaptım..17 jant ve yayla yaptım bu yolu hemde..Bakımlar haricinde 1 vida masrafım olmadı...Ford forumlarına girerseniz tek sorunun sertliğe ve sert plastik kalitesine orantıyla iç gürültüler olduğunun görürsünüz..

St'lerin "nerdeyse" stok motor ve ekipmanla yarıştırıldığını bildiğim için yarışlarda sorun çıkarması bişey ifade etmiyor hatta toprak yarışlarında type-r'dan bile iyi zamanlar çıkarması aracın yol tutuşu ve şase dinazmi açısından önemli bir nokta..

Muştu bu sana gelsin :D

Aracı kullanmış olanların yorumları daha net :)

YEY®
Yorumu güncelledim :) alıntıyıda güncelle abi ;)

Shadow_Dancer
10-12-2009, 19:28
valla ford'u bilmem ama bizim alt takımlar rezalet :D hele benimkinde spor süspansiyon var.. bi de yay taksam sanırım suntanın üstünde oturacakmışım gibi olur

XoR
10-12-2009, 19:28
Her şey bir tarafa ama çok ararsın subaru yu.Yinede hayırlısı olsun senin için.

Subaru'dan alabileceğim kadar keyfi aldım :) tadında bırakmak lazım.

Arabaya hergün biniyorum işe gidiyorum trafiğe giriyorum vs şimdiye kadar hiç sorun çıkartmasada üzülüyorum çünkü özel bir araba 2. araç olmadan kullanmak bana göre yanlış geliyor.

Jerky
10-12-2009, 19:30

evet abi bunlar 3 silindir 80hp :) seni kesmez. 1.4 benzinlisinin performansı daha iyidir.

Yol tutuşu fiesta kadar olmasada standart ibizadan da iyidir, sport süspansiyon ve 16" jantlar var üzerinde.

XoR
10-12-2009, 19:31
Yorumu güncelledim :) alıntıyıda güncelle abi ;)

Edited :)

215/35/18 Koni Amortisör ve 5 cm Eibach'dan sonra bana e200 Komp konforu yaşatır Fiesta :)

valla ford'u bilmem ama bizim alt takımlar rezalet :D hele benimkinde spor süspansiyon var.. bi de yay taksam sanırım suntanın üstünde oturacakmışım gibi olur

Hacı arabayı teslim etmeden binmen lazım bahsettiğin sunta sana Yataş extra soft yatak gibi gelir :p

XoR
10-12-2009, 19:32
evet abi bunlar 3 silindir 80hp :) seni kesmez. 1.4 benzinlisinin performansı daha iyidir.

Yol tutuşu fiesta kadar olmasada standart ibizadan da iyidir, sport süspansiyon ve 16" jantlar var üzerinde.

E fiesta'da 16 jant :p

Turbo'dan iniyoruz Turbo'dan devam edelim :)

deniz
10-12-2009, 19:43
kanka ılk msg dakı aracı bende ılk kez duydum valla..
ben olsam uzak dururdum ya ılanlarda toplasan 10 tane var ılersı ıcın dusunursen satısında bıraz zorlanırmısın dıye dusunuyorum

XoR
10-12-2009, 19:46
kanka ılk msg dakı aracı bende ılk kez duydum valla..
ben olsam uzak dururdum ya ılanlarda toplasan 10 tane var ılersı ıcın dusunursen satısında bıraz zorlanırmısın dıye dusunuyorum

Kanka Impreza'yı alırkende aynı şeyi düşünmüştüm ki Impreza'dan 3 tane Istanbul 1 tane Ankarada var :D total : 4 :D

En az 50bin km falan binerim Fiestaya o yüzden sıkıntı yok hayırlı bi müşteri çıkar onada inşalah zamanı gelince.

BlackEmperor
10-12-2009, 19:48
way korayım hayırlı olsun şimdiden seninle rolling yapacağım hiç aklıma gelmezdi:p

XoR
10-12-2009, 19:50
way korayım hayırlı olsun şimdiden seninle rolling yapacağım hiç aklıma gelmezdi:p

1.4'sün ama neyse bakarız artık :p

deniz
10-12-2009, 19:52
Kanka Impreza'yı alırkende aynı şeyi düşünmüştüm ki Impreza'dan 3 tane Istanbul 1 tane Ankarada var :D total : 4 :D

En az 50bin km falan binerim Fiestaya o yüzden sıkıntı yok hayırlı bi müşteri çıkar onada inşalah zamanı gelince.

ne dıyelım o zaman hayırlısı olur ınsallah : )

XoR
10-12-2009, 19:52
ne dıyelım o zaman hayırlısı olur ınsallah : )

Saolasın kanka inşallah : )

deniz
10-12-2009, 19:53
darısı basımıza :D:D:D

BlackEmperor
10-12-2009, 19:55
Hacı ben yanlamak istemiyorum virajda tutunsun istiyorum :D

Kanka ben doydum artık Vtec'den sonra uzaklaşmışım bu işlerden 1 senede ancak farkına vardım :)

bu arada fiesta her ne kadar "sınıfında" iyi yol tutsada bu sınıfında çok iyi yol tutmadığı ***** heran arkayı yanına alabilirsin.yapacağın tum yol tutuş iyileştirmelerinden sonra kazık gibi bi fiestaya ve subinin %40 aşağısı bi yol tutuşa anca sahip olursun. Bence kücük sınıfa düşme focus 1.6 TDCI tek kapı al ;) chipleyince en azından gtı larla dalaşacak kadarda giderin olsun :)

BlackEmperor
10-12-2009, 19:56
1.4'sün ama neyse bakarız artık :p

chipliyim katım yok egr gidici :D ama tombul kalıyom biraz o var işte :o:)

buda sana tavsiyemdir

http://www.sahibinden.com/_emsalsiz_fiyat_indiiiii_-18WQQaXQQ19116296WQQpXQQdisplayitem

http://image5.sahibinden.com/photos/11/62/96/big_191162968nr.jpg

PROMINENT
10-12-2009, 19:58
adam gazlamıyacam diye 34.675 kere söylemiş..sadece yol tutuşsa sınıfında rakibi yok bu birgerçek..bence alabileceğin en iyi araba fiesta...1.4 benzinli ile çeyrek depo izmit körfezden suadiyeye geldim 170 180 kadranda..geldimşehir için de 10km falanda klima açık gezindim ışık yandı..dizelini düşünemiyorum...

BlackEmperor
10-12-2009, 20:01
istediği kadar gazlamayacam desin :) zaten gazlasanda gitmiyo bunlar sadece olması gerektiği hızda gitmesi için uğraşıyoz. 90 bg dizel yuklesen yuklesen aynı arabanın 1.6 benzınlısınden azcık daha iyi gider bişe olacak Buda adrenalin yukseltecek bi hız kavramı olmasa gerek

XoR
10-12-2009, 20:04
bu arada fiesta her ne kadar "sınıfında" iyi yol tutsada bu sınıfında çok iyi yol tutmadığı ***** heran arkayı yanına alabilirsin.yapacağın tum yol tutuş iyileştirmelerinden sonra kazık gibi bi fiestaya ve subinin %40 aşağısı bi yol tutuşa anca sahip olursun. Bence kücük sınıfa düşme focus 1.6 TDCI tek kapı al ;) chipleyince en azından gtı larla dalaşacak kadarda giderin olsun :)

Hacı ben bitiriyorum artık bu işleri o yüzden standart hali ile en iyi yol tutan ekonomik aracı almanın peşindeyim :)

chipliyim katım yok egr gidici :D ama tombul kalıyom biraz o var işte :o:)

Focus güzel ama maddi açıdan beni aşar kanka şuan :)

XoR
10-12-2009, 20:05
adam gazlamıyacam diye 34.675 kere söylemiş..sadece yol tutuşsa sınıfında rakibi yok bu birgerçek..bence alabileceğin en iyi araba fiesta...1.4 benzinli ile çeyrek depo izmit körfezden suadiyeye geldim 170 180 kadranda..geldimşehir için de 10km falanda klima açık gezindim ışık yandı..dizelini düşünemiyorum...

100 liraya 200km gidiyorum Subiyle gazlarsam :D

istediği kadar gazlamayacam desin :) zaten gazlasanda gitmiyo bunlar sadece olması gerektiği hızda gitmesi için uğraşıyoz. 90 bg dizel yuklesen yuklesen aynı arabanın 1.6 benzınlısınden azcık daha iyi gider bişe olacak Buda adrenalin yukseltecek bi hız kavramı olmasa gerek

Yahu gitmesin yol tutsun yeter bana :D ben geçeceğim adamı virajda zaten geçerim :p

BlackEmperor
10-12-2009, 20:06
sen harbi harbi istifa ediyon :) tazminatınıda yakma diye uğraşıyoz ama sen bilirsin kanka ben diyeceğimi dedim ağır bi aşkın tesiri altındasın Darısı başımıza :p

yaw focus da yol tutuyo kitleme kendını fiestaya :rolleyes: olmaz tek kapısı olur 5 kapısı hem daha iyi yol tutar

M.Can Çimir
10-12-2009, 20:44
Focus Duratorq dizel motorlar hem performanslı hem de ekonomik diye biliyorum :)

Fiesta tdci ile yakın arkadaşım işi gereği şehir içinde günde 80-100 km yol yapıyor, haftada bir depoyu doldurduğunu söylüyor, ne kadar doğru-yanlış bilmiyorum ama buna yakın değerler çıkar sanırım hepsinde

XoR
10-12-2009, 23:06
sen harbi harbi istifa ediyon :) tazminatınıda yakma diye uğraşıyoz ama sen bilirsin kanka ben diyeceğimi dedim ağır bi aşkın tesiri altındasın Darısı başımıza :p

yaw focus da yol tutuyo kitleme kendını fiestaya :rolleyes: olmaz tek kapısı olur 5 kapısı hem daha iyi yol tutar

Hacı ekonomik olarak Fiesta benim sınırlarımda.Şuan Focus beni aşıyor düğünden sonra hasılata bağlı olarak Impreza alabilirim tekrar :p

Focus Duratorq dizel motorlar hem performanslı hem de ekonomik diye biliyorum :)

Fiesta tdci ile yakın arkadaşım işi gereği şehir içinde günde 80-100 km yol yapıyor, haftada bir depoyu doldurduğunu söylüyor, ne kadar doğru-yanlış bilmiyorum ama buna yakın değerler çıkar sanırım hepsinde

Evet değerleri çok başarılı tüketim konusunda :)

oğuzk
11-12-2009, 11:59

Ne eşeği ?
Multijetlerden daha iyi gidiyor;)

Koray abi bencede ibiza al 4 kapılı spor:) yol tutuşu Fiesta S kadar olmayabilir belki ama VW kırması sonuçta
İ.içi karışık:5,5litre kullanıma görede değişir yani

http://www.sahibinden.com/43_000_km_de_2007_model_7_ay_trafige_cikisli-70WQQaXQQ19058050WQQpXQQdisplayitem

mmustu
11-12-2009, 12:06
grande punto ;)

XoR
11-12-2009, 12:10
grande punto ;)

Soner'den aldım gerekli bilgileri :)

Fun Paket olan dizellere bakmaya başladım :D

mmustu
11-12-2009, 12:15
Soner'den aldım gerekli bilgileri :)

Fun Paket olan dizellere bakmaya başladım :D

:D aklın yolu bir hacı valla sana ford aldırmam onu söylim :D

Dragger
11-12-2009, 13:44
Ne eşeği ?
Multijetlerden daha iyi gidiyor;)

Yok artık abartsaydın :)

Fiesta 1.4tdci gecemez mjeti falan...

fsunnetci
11-12-2009, 14:04
Araç çok güzel yalnız 1.6lt TDCI motora 90hp az olmuş.bu aracın neresi rally version.kasa ve iç aksam çok iyi ama motor zayıf kalmış sanırım..chip tune ile 110hp olursa çok daha iyi olur sanırım..Fiyat çok değil aslında 21000TL 1.4 benzinlilere istiyorlar.

oğuzk
11-12-2009, 14:48
Yok artık abartsaydın :)

Fiesta 1.4tdci gecemez mjeti falan...

Abartmıyorum kullandığımı yazıyorm.
Bir silindiri eksik olduğu halde :) 80bg 200nmtork orjinal hali fiesta 68 bg 160 küsür tork bence sen abarttın
multijet içinde geçerli aynısı 1.2 75bg;)

mmustu
11-12-2009, 14:51
valla 1,3 punto multijetle 1,4 tdci fiestaları geçiyodum

tabi hepsi şirket arabalarıydı :D

YEY®
11-12-2009, 14:55
Multijetin üstüne hafif kasalı bi araba oturttuktan sonra fiestayı tabiki geçer :) Motor olarak aralarında farklı firmalar tarafından üretilmesinini dışında büyük farklar yok.

oğuzk
11-12-2009, 14:55
Ben multijet 1.4 tdci 'ı geçemez demedim zaten 1.4tdci 1.0 benzinlilerle gider:)

1.4 TDİ için dedim 90bg multiyi bilemem ama geri kalan <1.4 lerin hepsini yer TDİ

Dragger
11-12-2009, 14:58
Ben yanlıs anlamısım pardon ama 1.4tdi kac kilo?

980kg punto multijeti bence gecemez ;)

oğuzk
11-12-2009, 15:03
Ben yanlıs anlamısım pardon ama 1.4tdi kac kilo?

980kg punto multijeti bence gecemez ;)

1050kg
Baz versiyonu daha azdır herhalde.
GP 980kg mı?

TDİ 1422cc Multi 1248 :)

Eyup Duygun
11-12-2009, 15:26
konuda bayagı bir sayfa gelmıs aldnzmı bılmem ama bu arbaya benm arkdsm almayı dusndu gittik baktık araca cokamacok temiz kaza boya yok dendi cokda ayrntılı bakmadım ama arka koltugunda örtü bile vardı tavsiye ederim 307 hdi ve focus 1.6 motoru var gaytde iyi gdebilr bir arac bu arabann plakasınn sonu 90 olması lazm.

XoR
11-12-2009, 15:33
konuda bayagı bir sayfa gelmıs aldnzmı bılmem ama bu arbaya benm arkdsm almayı dusndu gittik baktık araca cokamacok temiz kaza boya yok dendi cokda ayrntılı bakmadım ama arka koltugunda örtü bile vardı tavsiye ederim 307 hdi ve focus 1.6 motoru var gaytde iyi gdebilr bir arac bu arabann plakasınn sonu 90 olması lazm.

Teşekkür ederim henüz gidip görmek nasip olmadı :)

Shadow_Dancer
11-12-2009, 16:00
Beyler mevzu multijet ya da tdci degil,adam zaten perfomanstan yana çok bişe beklemiyor... Ben gp hakkında gerekenleri fazlasıyla soyledim koraya...ha ılla performans dıyosanız.aynı motora sahip focus bana 4-5 boy attı

mmustu
11-12-2009, 16:01
Beyler mevzu multijet ya da tdci degil,adam zaten perfomanstan yana çok bişe beklemiyor... Ben gp hakkında gerekenleri fazlasıyla soyledim koraya...ha ılla performans dıyosanız.aynı motora sahip focus bana 4-5 boy attı

ya moruk focuslar 1,4 mü yada senin arabanın motoru ne :D

gp için olumlu yorum yaptığını düşünerek :D kutluyorum seni

Dragger
11-12-2009, 16:10
1050kg
Baz versiyonu daha azdır herhalde.
GP 980kg mı?

TDİ 1422cc Multi 1248 :)

Yok gp degil, mk2 punto :)

XoR
Beynim sulandı yemin ederim :D bidaha araba marba satmıycam.Sahibinden.com'u görüyorum Tv ekranına bile bakarken :)

Dragger

1.6 focustan bahsediyor, 1.6 90lık tdci focuslar var sirket arabası spec :D

mmustu
11-12-2009, 16:12
lan arızalı herif zaten süratle falan işim yok diyosun al çiçek gibi bi punto fiestadan 10 kat daha konforlu rahat edersin yakıt yine fiestadan çok daha ekonomik en fazla bi çip yaparsın gücü kuvvetide yerine gelir ;) al buda dragır smile :D

XoR
11-12-2009, 16:34
lan arızalı herif zaten süratle falan işim yok diyosun al çiçek gibi bi punto fiestadan 10 kat daha konforlu rahat edersin yakıt yine fiestadan çok daha ekonomik en fazla bi çip yaparsın gücü kuvvetide yerine gelir ;) al buda dragır smile :D

Ya Moruk ne bilim Punto bi güzel geliyo bi çirkin geliyo gözüme anlamsız bi şekilde :)

İstediklerim çok iyi yol tutsun
Minimum 2007 Model olsun
40-50 bin civarında mümkünse daha az hatta
Çift Airbag,abs,klima,elekt. ayna ve cam olsun başka donanıma ihtiyaç duymam
Mutlak dizel olmalı

Bütçem Min. 20 Max 22

Bu detaylara bağlı olarak ne araba alınır hatta varsa bildiğiniz arabalar varsa link verirseniz çok sevinirim.

XoR
11-12-2009, 16:38
http://www.sahibinden.com/cupra_r_donanimli_masrafsiz_1_9_tdi_150_ps-47WQQaXQQ11372087WQQpXQQdisplayitem

Güzelmiş :D

Day Walker
11-12-2009, 16:38
putomu hayatta tavsiye etmem öne öyle gaza basıyosun kimse yok sonra tatatata önler sarmaya başlıyo dizel yariz tek geçerim :D

XoR
11-12-2009, 16:39
putomu hayatta tavsiye etmem öne öyle gaza basıyosun kimse yok sonra tatatata önler sarmaya başlıyo dizel yariz tek geçerim :D

Otelde bugün Test günü yaptım kendime Vale'ye bırakılan denedim sürekli :D

Yaris bana gelmez Hacı 3 oda 1 salon Impreza'dan sonra çok ama çok küçük geldi test sırasında.

Day Walker
11-12-2009, 16:40

Yaris bana gelmez Hacı 3 oda 1 salon Impreza'dan sonra çok ama çok küçük geldi test sırasında.

hacı impodan sonra sana hiç bi dizel gelmez çok kötü olıcaksın

hee bu arada sizin otele geldiğimde valeye bırakmıycam arabayı :D

orhansah
11-12-2009, 16:41

yarisin iç mekanı fiestadan büyük hacı :)

Day Walker
11-12-2009, 16:45
adı üstünde büyük küçük :D

XoR
11-12-2009, 16:47
hacı impodan sonra sana hiç bi dizel gelmez çok kötü olıcaksın

hee bu arada sizin otele geldiğimde valeye bırakmıycam arabayı :D

yarisin iç mekanı fiestadan büyük hacı :)

adı üstünde büyük küçük :D

Dijital gösterge yüzünden başım döndü :D

Day Walker
11-12-2009, 16:49
Dijital gösterge yüzünden başım döndü :D

3d o kardeşim :D

OmerRS
11-12-2009, 17:00
Ya Moruk ne bilim Punto bi güzel geliyo bi çirkin geliyo gözüme anlamsız bi şekilde :)

Minimum 2007 Model olsun
Mutlak dizel olmalı

Bütçem Min. 20 Max 22

Bu detaylara bağlı olarak ne araba alınır hatta varsa bildiğiniz arabalar varsa link verirseniz çok sevinirim.

Bu kriterlerde oldukça memnun eder. Ekstradan 4 adrenalin bir de SONY Focus teybi(direk oturuyor direksiyon kumandası da çalışıyor) takarsan o viraj senin bu viraj benim diye girersin baya eğlenceli olur.

XoR
11-12-2009, 17:03
Bu kriterlerde oldukça memnun eder. Ekstradan 4 adrenalin bir de SONY Focus teybi(direk oturuyor direksiyon kumandası da çalışıyor) takarsan o viraj senin bu viraj benim diye girersin baya eğlenceli olur.

Fiesta S'i çok fazla 1.4 Tdci Beyaz şirket arabaları kullanarak yorum yapan arkadaşlar olduğu için herkes mokluyo ama ben hala Fiestadayım zaten :D

Çünkü aradığım bütün kriterlere uyuyo maşallah :)

Shadow_Dancer
11-12-2009, 17:08

Minimum 2007 Model olsun
Mutlak dizel olmalı

Bütçem Min. 20 Max 22

Demek bazen çirkin geliyo öyle mi :D

http://i49.tinypic.com/6fxija.jpg

Any Question?

Mr.K
11-12-2009, 17:09

Any Question?

Olum gidip en cirkin fotosunu koymusun:D o egzoz ne o abarth jantlar ne allasen ya :D abarth`in n zmn jantlari gzel oldu ki gp`de guzel olsun :D abarht tampon yapsin sdece yaa valla:D

XoR
11-12-2009, 17:09

Any Question?

Hem çirkinleri görüyorum demekki :p

Shadow_Dancer
11-12-2009, 17:13
Olum gidip en cirkin fotosunu koymusun:D o egzoz ne o abarth jantlar ne allasen ya :D abarth`in n zmn jantlari gzel oldu ki gp`de guzel olsun :D abarht tampon yapsin sdece yaa valla:D

Jantlar Abarth degil tjet jantı sadece karbon boyalı ;) Eksozda tjet eksozu.. Arabada sadece kw coilover var ve jantlar boyalı :) Kaldı ki bu kasada abarthın orijinal jantı oldukça başarılı; örnek vermek gerekirse bkz.

http://i47.tinypic.com/2jczn6p.jpg

Sen uzun zamandır abarth'ı takip etmiyon heralde cigerim

OmerRS
11-12-2009, 17:14
Bende ikisi de var ve st nin sürüşünde arka taraf çok daha iyi destekliyor ön lastiklerin tutuşunu. viraja girerken arka tarafta esneme hiç olmuyor ve virajın içine rahatlıkla yanaşabiliyosun.

spor şasinin farkı sadece sert süspansiyon değil arkadaki burulma çubuğu daha kalın, şasi daha sert ve viraj çubukları da daha kalın. direksiyon kutusu kısa turlu çok iyi denilebilecek normal fiestadan bile baya iyi.

2004 ten beri kullanıyorum ve en ufak bir dökülme olmadı ki benim aracım ilk çıkan modellerden vs asmli. sadece oksijen sensörü arıza yaktı temizledik taktık sorun kalmadı. st de zaten daha problem yok bir tek bol basslı parçalarda kapı açma kolu zırıltı yapıyor.

YEY®
11-12-2009, 17:19
Bence şuna karar vermen gerekiyor.Dizel arabamı istiyorsun yoksa sportif bi dizel mi bakıyosun :)

Çünkü tek kapı grande sportif bi dizel değil bence.Yani yürüyeni olsun,body-kit,spor recaro tarzı koltukları olsun 4 kapıyla arasında fark olan araç sportif olandır..

Bu klasmandada

ibiza cupra var bildiğim fiesta s'e alternatif olarak.Oda sonuçta çok daha hacimli ve güçlü motora sahip.Tabi bu rakamada bu kadar temizini bulması mümkün değil.

arfy
11-12-2009, 17:21
Fiesta S'i çok fazla 1.4 Tdci Beyaz şirket arabaları kullanarak yorum yapan arkadaşlar olduğu için herkes mokluyo ama ben hala Fiestadayım zaten :D

Çünkü aradığım bütün kriterlere uyuyo maşallah :)

emin ol o şirket arabalarıyla S 'ler arasında en başta kullanış keyfi açısından dağlar var ..

fiesta S in en çok koltuklarını ve direksiyona verdiği tepkilerini seviyorum mesela ;)

XoR
11-12-2009, 17:25
Bende ikisi de var ve st nin sürüşünde arka taraf çok daha iyi destekliyor ön lastiklerin tutuşunu. viraja girerken arka tarafta esneme hiç olmuyor ve virajın içine rahatlıkla yanaşabiliyosun.

spor şasinin farkı sadece sert süspansiyon değil arkadaki burulma çubuğu daha kalın, şasi daha sert ve viraj çubukları da daha kalın. direksiyon kutusu kısa turlu çok iyi denilebilecek normal fiestadan bile baya iyi.

2004 ten beri kullanıyorum ve en ufak bir dökülme olmadı ki benim aracım ilk çıkan modellerden vs asmli. sadece oksijen sensörü arıza yaktı temizledik taktık sorun kalmadı. st de zaten daha problem yok bir tek bol basslı parçalarda kapı açma kolu zırıltı yapıyor.

ömerim ağzından bal damlıyo :) bilinçli kullanıcıda aracın durumu ortada.

Bence şuna karar vermen gerekiyor.Dizel arabamı istiyorsun yoksa sportif bi dizel mi bakıyosun :)

Çünkü tek kapı grande sportif bi dizel değil bence.Yani yürüyeni olsun,body-kit,spor recaro tarzı koltukları olsun 4 kapıyla arasında fark olan araç sportif olandır..

Bu klasmandada

ibiza cupra var bildiğim fiesta s'e alternatif olarak.Oda sonuçta çok daha hacimli ve güçlü motora sahip.Tabi bu rakamada bu kadar temizini bulması mümkün değil.

Ben sportif özelliklere sahip öncelikle yol tutuşu çok iyi olan bir dizel araba istiyorum.

Ibiza Cupra Tdi'lar hacim olarak daha cezbedici olsada fiyat olarak yüksek.

OmerRS
11-12-2009, 17:26
http://i18.photobucket.com/albums/b112/GrahamVFR/Brands%20Hatch/Performance%20Ford%2024-11-09/29.jpg
http://i18.photobucket.com/albums/b112/GrahamVFR/Brands%20Hatch/Performance%20Ford%2024-11-09/12.jpg

XoR
11-12-2009, 17:27
emin ol o şirket arabalarıyla S 'ler arasında en başta kullanış keyfi açısından dağlar var ..

fiesta S in en çok koltuklarını ve direksiyona verdiği tepkilerini seviyorum mesela ;)

Pazar günü inşallah test sürüşünde çözücez işi :)

Koltukları benimde çok hoşuma gitti ama kızakları uyarsa elimdeki Sti Replica koltukları ile bu keyfi dahada arttırıcam :)

Bestsi
11-12-2009, 17:29
Fume muhtesemmiş ömer birde yeni fiestalar hakkında ne diorsun forumlarda cok ses yapıyor falan diorlr bende onlardan dusunuyorum bir dizel şart

Shadow_Dancer
11-12-2009, 17:34

Kardeşim denklem ortada.. 1.6 litre hacimli 90 beygirlik tdci motor multijetleri rahat geçiyor ;) benim arabam 75lik versiyon 90hplik olsada çok rahat geçer mesela Thollga'nın arabası 90hplik multijet.. Ben 1.4 hacimli tdci fiestayı çok rahat geçtim ikimizde stockken gerek rollingte gerek drag'ta..

Korayın istedigi 90 hplik 1.6 motorlu araba kendisini hayli hayli tatmin eder.. Kaldı ki tipide düzgün.. ufak tefe sportif detaylar var tıpkı FUN paket gp gibi.. o detaylar çok şeyi farkettiriyor..

OmerRS
11-12-2009, 17:38
Fume muhtesemmiş ömer birde yeni fiestalar hakkında ne diorsun forumlarda cok ses yapıyor falan diorlr bende onlardan dusunuyorum bir dizel şart

Ses konusunda birşey söyleyemicem abi gerçekten dikkatimi çekmedi. Sürüşü çok güzel ama. Eskisinden daha konforlu direksiyonu daha hafif debriyajı kullanması daha kolay. eski kasada özellikle st de sürüş biraz ağır oluyodu. ben yeni kasayı seviyorum. değiştircek olsam alırdım bi tane otomatik. ha sen hangi ford u sevmiyosun dersen e orası da var ama yeni kasalar baya başarılı oldu.

Zetec s bu arada füme olan:

http://i18.photobucket.com/albums/b112/GrahamVFR/Fiesta%20Zetec%20S/Random/11-2.jpg

XoR
11-12-2009, 17:43
Kardeşim denklem ortada.. 1.6 litre hacimli 90 beygirlik tdci motor multijetleri rahat geçiyor ;) benim arabam 75lik versiyon 90hplik olsada çok rahat geçer mesela Thollga'nın arabası 90hplik multijet.. Ben 1.4 hacimli tdci fiestayı çok rahat geçtim ikimizde stockken gerek rollingte gerek drag'ta..

Korayın istedigi 90 hplik 1.6 motorlu araba kendisini hayli hayli tatmin eder.. Kaldı ki tipide düzgün.. ufak tefe sportif detaylar var tıpkı FUN paket gp gibi.. o detaylar çok şeyi farkettiriyor..

Fabrika çıkışı Ön arka Tampon ve Koltuklar açıkcası beni çok cezbediyo kanka :)

Shadow_Dancer
11-12-2009, 17:47
Fabrika çıkışı Ön arka Tampon ve Koltuklar açıkcası beni çok cezbediyo kanka :)

çok güzel araba kardeşim ;) bi de sen niyetlenmişsin bu arabaya, boş yere başka modellere bakıp kafanı karıştırma... 2006da grande punto ilk çıktıgında ben bu arabayı alacam dedim sonradan kısmet oldu gayette memnunum..

1.4 tdci fiesta alacam deseydin elimden geleni yapardım almaman için.. herkesin malıdır bişe diyemem ama gerçekten kötü bi araba.. Ama 1.6 S dersen herşey degişir ;) şirkette çalışan bi arkadaşımda da var elma kırmızısı gayet şık duruyor performansıda ortada..

O yüzden güzel temiz hırpalanmamışını bul bütçene denk düşerse de direk al ;)

Şimdiden hayırlı olsun ;)

XoR
11-12-2009, 17:50
çok güzel araba kardeşim ;) bi de sen niyetlenmişsin bu arabaya, boş yere başka modellere bakıp kafanı karıştırma... 2006da grande punto ilk çıktıgında ben bu arabayı alacam dedim sonradan kısmet oldu gayette memnunum..

1.4 tdci fiesta alacam deseydin elimden geleni yapardım almaman için.. herkesin malıdır bişe diyemem ama gerçekten kötü bi araba.. Ama 1.6 S dersen herşey degişir ;) şirkette çalışan bi arkadaşımda da var elma kırmızısı gayet şık duruyor performansıda ortada..

O yüzden güzel temiz hırpalanmamışını bul bütçene denk düşerse de direk al ;)

Şimdiden hayırlı olsun ;)

Saolasın Sonerim senide yordum soru sora sora :)

Kısmet bakalım bütçemize uygun düzgün temiz bi araba bulup almaya kaldı iş artık :)

Shadow_Dancer
11-12-2009, 17:52
Saolasın Sonerim senide yordum soru sora sora :)

Kısmet bakalım bütçemize uygun düzgün temiz bi araba bulup almaya kaldı iş artık :)

Estafurullah kardeşim ne demek.. Puntoyuda kullanayım kafamda kalmasın diyosan gel buyur her zaman ;)

XoR
11-12-2009, 17:53
Estafurullah kardeşim ne demek.. Puntoyuda kullanayım kafamda kalmasın diyosan gel buyur her zaman ;)

Fiesta'yı pazar günü kullanayım ondan sonra haber veririm kanka saolasın :)

oğuzk
12-12-2009, 13:37
Punto'nun Fun'da neler var ilk defa duydum:)
Fiesta'daki 1.6tdci ile focustakinin farkı ne ?

Berkan
12-12-2009, 14:39
fiesta 90 focus 110 hp :D baska fark varsa detaylı bilgi OmerRs :D

OmerRS
12-12-2009, 14:46
turbo, sıkıştırma oranı vs hep farklı. VTG yok.

emp:)
12-12-2009, 16:18
Yol tutuşu, frenleri ve direksiyonunun harika olduğunu biliyorum:) Ama istenilen fiyat çok fazla bu araçların 0km fiyatları(2008) 28-30 civarıydı, 2007 model 20-21 anca eder gibi geliyor.

XoR
12-12-2009, 16:21
Yarın test sürümüşüzü yapıp kesin kararı vericem inş :)

OmerRS
12-12-2009, 19:37
Yol tutuşu, frenleri ve direksiyonunun harika olduğunu biliyorum:) Ama istenilen fiyat çok fazla bu araçların 0km fiyatları(2008) 28-30 civarıydı, 2007 model 20-21 anca eder gibi geliyor.

sıfır km iken 32 36 arasıydı. Bayilerin elinde kalanları düşük fiyata bıraktıkları durumlar var tabi.

Schumi
12-12-2009, 21:31
Koray stock binicem az hızlı gidip biraz viraj kasıcam hemde az yakıyo dersen güzel araç. Ama huzur diyorsan çok sessiz ve konforlu olduğunu söyleyemem. Zaten genelde yol tutan hiçbir araçta pek konfor olmuyo. Bazı istisnalar vardır tabi.

XoR
12-12-2009, 21:33
Koray stock binicem az hızlı gidip biraz viraj kasıcam hemde az yakıyo dersen güzel araç. Ama huzur diyorsan çok sessiz ve konforlu olduğunu söyleyemem. Zaten genelde yol tutan hiçbir araçta pek konfor olmuyo. Bazı istisnalar vardır tabi.

Hacı nedir önerin mesela ?

Low-Rider
12-12-2009, 21:36
Bugün konuştum Fiesta sahibi arkadaşımla , aracında 5lik yay var şu anda ama yaylar yokkende zaten sert olduğunu söyledi.

Yarın sürersin bakarsın artık kararını ona göre verirsin.

XoR
12-12-2009, 21:38
Bugün konuştum Fiesta sahibi arkadaşımla , aracında 5lik yay var şu anda ama yaylar yokkende zaten sert olduğunu söyledi.

Yarın sürersin bakarsın artık kararını ona göre verirsin.

Özgürüm yarın sen Impreaya binince sert neymiş görücen diyim sana sadece :D :D

Bana Fiesta E200 Avantgarde konforu verir :D

Low-Rider
12-12-2009, 21:40
ahah abi bana hava hoş.

Sen konforlu stock istiyorum dedin diye şey ettim:D

XoR
12-12-2009, 21:47
ahah abi bana hava hoş.

Sen konforlu stock istiyorum dedin diye şey ettim:D

:D benimkide stock :D Km'de 0,50 kuruş yakıyor :D :D :D

OmerRS
12-12-2009, 22:07

Standart Mondeo, Fiesta, Focus ve benzer şasiye sahip Volvo ve Mazdalar çok güzel yol tutuyor sert olmadan. Zaten işin güzel yönü de bu İngilizler falan çok tercih ediyor haliyle. Yol performansı sert araçlarla çok azalıyor bazen ama yumuşak araçlarda her koşulda daha iyi sürüş sağlaması daha büyük bir başarı.

emp:)
13-12-2009, 04:07
sıfır km iken 32 36 arasıydı. Bayilerin elinde kalanları düşük fiyata bıraktıkları durumlar var tabi.

http://www.akoto.com.tr/fiyatlar.html 2008 ağustos ayından fiyatlar.

Schumi
13-12-2009, 11:49

Standart Fiesta da sert. Bide Bu madem spor paket ST ye yakın. Bu daha serttir. Bence Focus bak.

Low-Rider
13-12-2009, 13:47
Koray abi geldi kullandı baktı inceledi çok beğendi , artık top onda

XoR
13-12-2009, 14:02
Standart Fiesta da sert. Bide Bu madem spor paket ST ye yakın. Bu daha serttir. Bence Focus bak.

Bugün 5cm yay takılmış olan haline bindik 3 kişiydik arabada ve gayet konforlu geldi bana Impreza'dan sonra :)

Koray abi geldi kullandı baktı inceledi çok beğendi , artık top onda

Özgürcüm tekrar sana ve Eser'e çok teşekkür ederim.Bu havada çıktınız benim için dışarı :)

Evet aracı gerçekten çok beğendim görüş açıları,arka kısmın rahatlığı,gidişi,performansı,direksyon tepkileri herşeyiyle çok tatmin etti beni.Aynı arabayı Özgür'de kullandı tek kişiyken 3. vites 1500 devir'den bastığımız zaman aracın kendini bianda toparlayıp gitmesine ikimizde bayıldık resmen :)

Schumi
13-12-2009, 14:09
Bugün 5cm yay takılmış olan haline bindik 3 kişiydik arabada ve gayet konforlu geldi bana Impreza'dan sonra :)

Hmm o zaman Impreza at arabası. Ateş su toprak TAHTA dörtlemesindeki tahta tabiri de geçerli. :D

XoR
13-12-2009, 14:22
Hmm o zaman Impreza at arabası. Ateş su toprak TAHTA dörtlemesindeki tahta tabiri de geçerli. :D

At arabası değil tabikide :) ama sonuçta her arabanın bi üretim amacı ve buna göre kullanıcısına sağladıkları var.

Impreza zaten sert bir araba Stock olarak bundan konfor beklemek yanlış olur.Bide benim gibi daha sert sevenler var :D bundan dolayı sanırım bana Fiesta gayet konforlu geldi.

Özgür bindi arabama gerçi çok bi yol yapmadık rahatsızlık verecek kadar.

Dragger
13-12-2009, 14:45

Özgürcüm tekrar sana ve Eser'e çok teşekkür ederim.Bu havada çıktınız benim için dışarı :)

Evet aracı gerçekten çok beğendim görüş açıları,arka kısmın rahatlığı,gidişi,performansı,direksyon tepkileri herşeyiyle çok tatmin etti beni.Aynı arabayı Özgür'de kullandı tek kişiyken 3. vites 1500 devir'den bastığımız zaman aracın kendini bianda toparlayıp gitmesine ikimizde bayıldık resmen :)

Tamamdır is bitmis o zaman :)

Ama chipsiz binme, dumansız söyle 110 115 hp güzel olur :)

Cem.B
13-12-2009, 14:49
kanka içinde hala bu işlere bi kıvılcım kaldıysa dizelden çabuk sıkılırsın ama sölim bunlar hızlı dizeller deil sonuçta

aslında astra gtc filan baksan hem konforludur hemde tatmin eder normal insan gibi gzersin

ben sırf bu içimde tamamen bitmediğinden mini aldım en alzından bişiler yapcak bi araba var ama yapmıorum o ayrı,ama öle bi arabanın oldğunu bilmek güzel

XoR
13-12-2009, 15:22

Denediğimiz araç çok az duman attı oda Özgür 1-2 çok devir çevirdi arabayla.Özellikle yapsın istedik görmek için iyi oldu :)

XoR
13-12-2009, 15:24
kanka içinde hala bu işlere bi kıvılcım kaldıysa dizelden çabuk sıkılırsın ama sölim bunlar hızlı dizeller deil sonuçta

aslında astra gtc filan baksan hem konforludur hemde tatmin eder normal insan gibi gzersin

ben sırf bu içimde tamamen bitmediğinden mini aldım en alzından bişiler yapcak bi araba var ama yapmıorum o ayrı,ama öle bi arabanın oldğunu bilmek güzel

Kanka ben hızlı araba kullanmıyorum artık :)

Fiest'ya yapılabilecek baya bişey var ya biraz araştırdım netten.Ama ben zaten bişey yapmayı düşünmüyorum stok oğlu stok binicem :D

Benzinli araç düşünmediğim için Gtc bana gelmez.

Low-Rider
13-12-2009, 15:39
Tamamdır oldu bu iş , Fordçu oluyorsun artık:D

XoR
13-12-2009, 15:42
Tamamdır oldu bu iş , Fordçu oluyorsun artık:D

Kısmet inşallah diyelim Özgür :) almayı düşündüğüm kişi ile pazarlığa oturalım bakalım uyacakmı ikimizede :)

PROMINENT
13-12-2009, 15:48
hayırlı olsun bende seversin diye düşünmüştüm :)

OmerRS
13-12-2009, 15:54
Hayırlı olsun özel mesajla kayıt formunu yolluyorum:D

XoR
13-12-2009, 15:59
hayırlı olsun bende seversin diye düşünmüştüm :)

İçinde çok öyle daralmadım en çok ona sevindim.Büyük arabadan sonra nefes alamam diye düşünüyodum arabanın içinde ama sıkıntı olmadı.İnsanlar birbiri ile kaynaşıyo böyle arabalarda :D

Hayırlı olsun özel mesajla kayıt formunu yolluyorum:D

Yolla yolla :D

XoR
13-12-2009, 16:03
Ömer arabayı alırsam sizden Özel bir Ford hediyesi bekliyorum artık :D

Bak Subaru aldım maketi geldi,gömleği geldi,şapkası geldi,tshirt'ü geldi :D

Haberin olsun yani şimdiden söyliyim :D

Shadow_Dancer
13-12-2009, 16:06
Oldu bu iş :) hayırlısı olsun Koray..

Low-Rider
13-12-2009, 16:09
1.6 iyidir ya sonra 1.3 mjet'ciler hadi deneyelim diye salça olamazlar:D

OmerRS
13-12-2009, 16:11
Ömer arabayı alırsam sizden Özel bir Ford hediyesi bekliyorum artık :D

Bak Subaru aldım maketi geldi,gömleği geldi,şapkası geldi,tshirt'ü geldi :D

Haberin olsun yani şimdiden söyliyim :D

Tamam canım yaylar hazır:D

"zetec s owners club"

Shadow_Dancer
13-12-2009, 16:13

Hadi len ordan :p

XoR
13-12-2009, 16:52
Oldu bu iş :) hayırlısı olsun Koray..

Aklım bulanmasın diye iyice senden test sürüşü istemedim :D

Dragger,Shadow_Dancer,XoR rolling night :D

Tamam canım yaylar hazır:D

"zetec s owners club"

Yaylar kaçlık ? :D

OmerRS
13-12-2009, 16:52
20-25 mm diyor.

mehmetelt
13-12-2009, 16:59
güçlü bir dizel düşünüyorsan sana benim araçtan tavsiye ederim.

BlackEmperor
13-12-2009, 17:00

heheheh artık Xorumu dizel konularında aktif olarak görecez :D

XoR
13-12-2009, 17:00
güçlü bir dizel düşünüyorsan sana benim araçtan tavsiye ederim.

Güçlü değil iyi yol tutan dizel bir araç istiyorum :)

mehmetelt
13-12-2009, 17:02

emin ol iyi yol tutuyor. belirttiğin fiestadan daha kötü yol tutacağını sanmıyorum

Low-Rider
13-12-2009, 17:03
Yanlız sizin aracınızda düşük km'lerde bulmak biraz problem

mehmetelt
13-12-2009, 17:06
Yanlız sizin aracınızda düşük km'lerde bulmak biraz problem

o konuda haklısınız. zaten çok fazla yok türkiyede. olanlarda gerçekten yüksek km deler. ama yinede linkte verilen fiestadan daha ucuz. bakımını düzgün yaptıktan sonra tdi kalitesi tartışılmaz. özellikle 1.9 tdi ise.

OmerRS
13-12-2009, 17:10

Ibizaya o kadar para verene kadar:

http://www.sahibinden.com/2006_mondeo_ghia_dizel_full_orjinal-49WQQaXQQ19320642WQQpXQQdisplayitem

Bunlardan alınır.

XoR
13-12-2009, 17:11
20-25 mm diyor.

Hmmm tam tadında :)

Sen zaten 215456456 farklı arama yapıp makale okumuşsundur benim tekrar araştırmama gerek yok :)

XoR
13-12-2009, 17:12
emin ol iyi yol tutuyor. belirttiğin fiestadan daha kötü yol tutacağını sanmıyorum

1.9 Tdi'ın vergi dezavantajı ve yüksek Km'de olmalarından dolayı düşünmedim hiç açıkcası.

Yıllık nedir vergisi ?

OmerRS
13-12-2009, 17:13
Hmmm tam tadında :)

Sen zaten 215456456 farklı arama yapıp makale okumuşsundur benim tekrar araştırmama gerek yok :)

Yok aslında hiç araştırmadım ya. H&R kaliteli marka diye aldım daha önce kullanan hiç yoktu. Araba kazık gibi oldu yol tutuşunu beğenmedim söktüm. Eibach en çok tercih edileni.

Genelde coilover takıyolar ama baya kit var.

mehmetelt
13-12-2009, 17:15
1.9 Tdi'ın vergi dezavantajı ve yüksek Km'de olmalarından dolayı düşünmedim hiç açıkcası.

Yıllık nedir vergisi ?

bende öyle zannediyordum ama farklı bir hesaplama sistemi ver. kasko bedelinden doğru hesaplanıyor. çıkan hesap mtv den düşük çıkarsa bir alt dilimden yatırabiliyorsun. ben temmuz vergisini 400 tl gibi bişey yatırdım.

XoR
13-12-2009, 17:16
Yok aslında hiç araştırmadım ya. H&R kaliteli marka diye aldım daha önce kullanan hiç yoktu. Araba kazık gibi oldu yol tutuşunu beğenmedim söktüm. Eibach en çok tercih edileni.

Genelde coilover takıyolar ama baya kit var.

Bu yüzden zaten stock binmek istiyorum :D

XoR
13-12-2009, 17:17
bende öyle zannediyordum ama farklı bir hesaplama sistemi ver. kasko bedelinden doğru hesaplanıyor. çıkan hesap mtv den düşük çıkarsa bir alt dilimden yatırabiliyorsun. ben temmuz vergisini 400 tl gibi bişey yatırdım.

400+400 olarak ozaman senelik.

Varmı bildiğiniz ilan şuanda satılık olan incelemek isterim.Sadece merak amaçlı.

mehmetelt
13-12-2009, 17:18
siyah bir tane var. gayet güzel duruyor. linki direk yazabiliyormuyuz buraya

BlackEmperor
13-12-2009, 17:20
http://www.sahibinden.com/seat_ibiza_1_9_tdi_180hp_410nm_acil!!-82WQQaXQQ13723000WQQpXQQdisplayitem

en duşuk km lı bu var koray

mehmetelt
13-12-2009, 17:20
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_turkiyede_tek-70WQQaXQQ18905907WQQpXQQdisplayitem
benim favorim bu

BlackEmperor
13-12-2009, 17:22
evet buda güzel yazılımla guzel bi hale geliyolar :) bulandırmayın aklını şimdi bi dizel rolling night yapalım bi geçiyim ondan sonra alsın çuprasını :D

XoR
13-12-2009, 17:22
Bunlarda Km'ler uçmuş ya :) Ben Maximum 50bin'de bir araç alıcam.

XoR
13-12-2009, 17:23
evet buda güzel yazılımla guzel bi hale geliyolar :) bulandırmayın aklını şimdi bi dizel rolling night yapalım bi geçiyim ondan sonra alsın çuprasını :D

Buda var ama hem km'si yüksek bide bunlar sanırım 3 silindirmiş

initial-D
13-12-2009, 17:24
beğeniceğin belliydi zaten,güzel bi araç için anlaşabilirsin umarım.tartartar gezersin artık:Dböbrek taşınada iyi gelir:D:D

fiestadan başka şeylerle kafa karıştırma bence:)

BlackEmperor
satiyim benım kara kaçanı sana ? :D "07 46k 120 bg :)

mehmetelt
benim aracım 148 bin de tık demiyor. gayetde güzel gidiyor. biri rolling mi dedi?

mehmetelt
13-12-2009, 17:26
1.4 tdi lar evet 3 silindir. 1.9 ve 2.0 tdi lar 4 silindir

XoR
13-12-2009, 17:29
beğeniceğin belliydi zaten,güzel bi araç için anlaşabilirsin umarım.tartartar gezersin artık:Dböbrek taşınada iyi gelir:D:D

fiestadan başka şeylerle kafa karıştırma bence:)

Evet abi fazla bulandırmamam lazım :D

satiyim benım kara kaçanı sana ? :D "07 46k 120 bg :)

Japon arabası Benzinli olur Vtec açar,kaçar :D

benim aracım 148 bin de tık demiyor. gayetde güzel gidiyor. biri rolling mi dedi?

Heh deneyin işte siz Sinanla :D

1.4 tdi lar evet 3 silindir. 1.9 ve 2.0 tdi lar 4 silindir

Teşekkür ederim net bilgi için :)

imhotep
13-12-2009, 17:31
ya kanka grande punto dıyoruz sana....:D

BlackEmperor
13-12-2009, 17:33
Evet abi fazla bulandırmamam lazım :D

Japon arabası Benzinli olur Vtec açar,kaçar :D

Heh deneyin işte siz Sinanla :D

Teşekkür ederim net bilgi için :)

moruk bindin benım arabaya dizel oldugunu söylemesen anlamayacaktın :hehe: viteğinde kralını acıyo 1800 devirden sonra tekme spec :ramo :D

mehmetelt
13-12-2009, 17:33
valla istanbulda olsak denerdik. geçmek veya geçilmek önemli değil. maksat denemek ve görmek :)

BlackEmperor
13-12-2009, 17:35
valla istanbulda olsak denerdik. geçmek veya geçilmek önemli değil. maksat denemek ve görmek :)

tabi cnm :) maksat muhabbet olsun ;) ama durumu eşitlemek adına sana biraz yolcu takviyesi yapalım ::D

mehmetelt
13-12-2009, 17:35
senin araba ne sinan? ve kaç kilo? benimki 1190 kg zaten