Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : En çılgın polis diyaloglarıi

Sayfa : 1 2 3 4 [5]

Ormanci
11-02-2021, 21:42
Yine böyle akşamları takılıyoruz, S'te hergün çevirme yaptıkları zamanlar. Otururken ekip geldi, hazırlık yaptılar ama çevirmeye başlamadılar, kukalar dizili sadece. Polislerden biri yürüdü yanımıza geldi, gençler iyi akşamlar, iyi akşamlar abi... Bizim arkadaş laf attı "abi bu akşam çevirme yok galiba?" dedi, "yok yeğenim, çıkın gazlayın serbest" dedi :D Haha hoho abi yak bi sigara falan, oturdu muhabbet ettik :D Biz işte soruyoruz, abi siz bazen şu Suadiye sapağına giriyorsunuz park serbest mi arabayı oraya koyduk ama falan, yok yok dedi bişey olmaz hangisi senin araba, şuradaki 106 abi... Ooooo 106 demek, çıkın basın olum bizi gördünüz de mi durdunuz dedi :D Yok abi biz takılıyoruz burada sohbet muhabbet...

Bizim diğer arkadaş soruyor işte, ya bazen görüyoruz buradan kaçıyolar sizi görünce, ne yapıyosunuz falan dedi. Ya dedi adamın egzozu var, muayenesi yok, sigortası yok, bi eksiği var illa ondan kaçıyor bişey olmaz kaçsın, bugün kaçar yarın yakalanır, ama dedi ihbar gelir, teröristtir, suçludur bilmemnedir, zaten o zaman şansı yok, en fazla bikaç sokak gider, hele buralarda hiç kaçamaz yakalarız dedi.

Sonra arkadaşa döndü "ha ama 106'ın varsa gaçarsın" dedi, biz tabi yine hiııhaıhıaıhaa :D gırgır şamata...

O polisti sanırım, şey anlatmıştı bir de;

Bizde diyor akşam görev verirler, çıkarız, bu akşam far kontrol, farı yanmayanı alırız.
İşte atıyorum X yerdeki ekip alkolcüdür, alkol kontrolü yapar, bi diğeri sadece kemere bakar.
Yani çok kaşınmadığın dikkat çekmediğin sürece kemer var mı var, tamam der geçer, seni çevirmez başka şey için, ha çevirdiği sırada başka şey denk gelirse ne ala ama kemerci, alkolcü, farcı diye ayrılır hep, o akşam sadece o işi yapar döneriz demişti.

Ormanci
11-02-2021, 21:51
Aha bi tane daha geldi :D

98-99 yılları falandı herhalde, rahmetli dedemle anneannem İstanbul'a gezmeye gelmiş, babam da hep beraber bizi aldı Üsküdar'da sahilde bi kebapçı vardı Harem yönüne doğru giderken, ona gidiyoruz. Polis de tam önünde çevirme yapıyor, babama "gel" dedi, babam da anlamamış, döndü, kebapçının önüne yanaştık.

Babam stop etti, herkes arabadan indi, polis de şaşırdı;

Polis: Yav hepiniz niye indiniz, amcacım teyzecim rahatsız olmasaydınız dedi.
Babam: Yav sen bizi mi çevirmiştin?
P: Eveet? Siz buraya mı geldiniz?
B: Evet ben de buraya park ettim bize işaret ettiğinizi anlamadım, siz geçin oturun çocuklar ben evrakları vereyim...
P: Ha yok yok siz yemeğe geldiyseniz buyurun beyefendi kusura bakmayın..
B: Yok yav ne demek, ehliyet ruhsat mı istiyodunuz ne istiyodunuz kontrol edecekseniz vereyim evrakları...
P: Yok yok beyefendi lütfen, rahatsız olmayın siz yiyin yemeğinizi, afiyet olsun

Bu arada gülüyo herkes falan böle komedi bi ortam oldu :D