Orijinalini görmek için tıklayınız : En çılgın polis diyaloglarıi
ocean0636
11-12-2009, 12:14
Polis ile aranızda geçen ilginç komik diyalogları paylaşalım.
yok daha neler.......
ya arkadaşlar etmeyin eylemeyin bu kadarda değil.........
Vardı yau böyle bir konu ama silinmiş olabilir.
ocean0636
11-12-2009, 12:16
Internnete gorduklerımden bır tanesı Vatandaş arabasını bankamatiğin önüne çeker.Hemen para çekip gidecektir..Kartı sokar şifreyi girer.Tam o sırada polis aracının megafonundan 34 .... aracınızı bulunduğu yerden kaldırın..Adam panikle döner arkaya seslenir.Memur bey para çekiyom hemen gidecem..Aynı ses megafondan yine duyulur..O zaman 100 lira fazla çek cezayı yedin..... :D
nicomedia
11-12-2009, 12:17
ne baarıyon nan bana senin maaşını ben ödüyom :D
hehuheuheuhe
224 radardan gecmişim sinir havliyle gri reno 19 la adam arkamdan gelmiş bi 5 dakıka sora fark ettim kardeşim nereye gidiyosun hem nasıl egzoz o helikopter gecıyo sandım ama ehlıyette kaydılar amman canım sağolsun..:)
Leon'umu çok seven polisler durduk yere çevirirdi beni..
Polis: Ne iş yaparsın?
Ben: Öğrenciyim
Polis: Yeditepe mi?
Aynı dialogu belki 10 kere yaşamışımdır..
Yeditepe değil, Kocaeli diyince de; "Oo kardeşim yolundan ettik, hadi iyi akşamlar" diyip gönderiyordu ne hikmetse.. :)
nicomedia
11-12-2009, 12:28
izmitlidir polisler o zaman :D
bunu iyi okuyun aklıma geldi 96 senesinde gri kartalımla gezerken polıs ceirdi indik ehlıyetım yok evrak sormak yok kimlik sadece memur inin dedı tmm sora ismail abiye sordu ne iş yapıosun pompa yapıorum dedi ismail abiye polıs girişti ismail abide ona daldı ortalık karıstı tayfaya bak kör ali sarhoş zübük pompacı ismail ben hauhauha polıs dedı sen ne biçim konusuyosun kalmadı dedı dizel pompacısıyımlan deyince ortalık karişti ama olan oldu saldılar bizi gülmekten yıkılmiştık..dier yandan polıs cevırdı subaruda muayne yoktu hundayın ruhsatını verdım baktı devam et dedi hahahah
2 ekip otosu geçerken birbirlerine la Mustaaa napan la Mustaaa :D :D
Yarıl...
nicomedia
11-12-2009, 12:35
dier yandan polıs cevırdı subaruda muayne yoktu hundayın ruhsatını verdım baktı devam et dedi hahahah
:d:d:d hahaha
ocean0636
11-12-2009, 12:36
yaşanmış bi telsiz muhabbetti polisler arası
Merkez:69112 mevkiniz?
69112: ananın yerindeyiz merkez :D
(ananın yeri lokanta)
Edit: polis soruşturma geçirmiş :D
CasabLanca
11-12-2009, 12:40
geçen ay tam kömür işletmelerinin ordaki yoldan gidiyorum emniyetin hizasındayım, birden "ne bekliyorsunuz lan burada b.k mu var" diye bir ses duydum afalladım aynadan bir baktım polis emniyetin önünde bekleyen araçlara diyor :D:D
ocean0636
11-12-2009, 12:41
Internette bulduklarımdan 1 tane daha :
otobanda düzce gişelerden çıkıyorum amcamlar çevirdi
polis: ooo farlarda güzelmiş
ben: teşekkürler
polis: bakim hımmm stoplarda ledliii
ben: evet baya aradım bulmak içinn
polis: sislerede xenon takmışsınn
ben: daha önceki araçtan elimde kalmıştı onu değerlendirdim
polis:filmler kaç numara aynalı yapsaydınya
ben: 2 numara ama yaptırmadan önce bu kadar koyu durmuyolardı
ben içimden diyom tamam ayvayı yedik adam bütün mod ları çözdü sağlam bi ceza kitliycek bide baktımki polis amcam aracın resimlerini çekiyo geldi yanıma
bende sparişi verdim 1 haftaya kadar gelicek buynları nerden aldın adresini verirmisin dedi ben gülmekten adama cevap veremiyom
:D
Alperen-B
11-12-2009, 12:43
birinde de ışıkta yanıma asayiş durdu. genc bir polis
polis : araba güzel olmuş
ben: saolasın :D
polis :eksoz niye yok
ben : sizin yüzünüzden :D
polis: bende de golf var düğmeli eksoz yaptırdım sende yaptır öyle gez
ben: ona da ceza kesiyorlar :D
polis: boşver bu arabanın eksozsuz tadı çıkmaz
ben: yapacak bişey yok :D
(ananın yeri lokanta)
yer şile herhalde o lokanta hala mevcut gerçi anamın yeri ismi de =)))
nakayama
11-12-2009, 12:48
Bir gün arkadaşla gidiyoruz yunusa denk geldik :D
Yunus=O camlarda filmmi var?
Ben=Evet
Yunus=Sökeyimmi filmleri?
Ben=Abi biz sökeriz :D
Yunus=Siz sökmezsiniz.
Ben=Abi sökeriz vallahi:D
Yunus=Tamam birdaha görmeyeyim :D
M.Can Çimir
11-12-2009, 12:49
(ananın yeri lokanta)
Kayseri'nin en ünlü mantıcısı bildiğim kadarıyla :D ilk gittiğimde de bana orayı söylediler ilk başta garip geldi bana da :D tabelasının önünde foto falan çektirmiştirk arkadaşlarla :D
initial-D
11-12-2009, 12:51
egzostan duruduruldum
polis-bi saattir seni bekliyoz yau,bu ses nerden geliyo diye merak ettik:D
156 ile radara girmisim
polisin ilk sözü:ölürsün:D:D
ocean0636
11-12-2009, 12:55
Bir gün arkadaşla gidiyoruz yunusa denk geldik :D
Yunus=O camlarda filmmi var?
Ben=Evet
Yunus=Sökeyimmi filmleri?
Ben=Abi biz sökeriz :D
Yunus=Siz sökmezsiniz.
Ben=Abi sökeriz vallahi:D
Yunus=Tamam birdaha görmeyeyim :D
O arkadaş tanıdık geldi bana :D:D:hahaha:
Çevirme Noktası
Polis: Kardeş bu eksoz ne böyle
Ben : abi bunların orjinali bu
Polis : Yok canım böyle orjinal egsozmu olur
Ben : abi valla inanmıyorsan eğil bak kaynak falan yok orjinal yani
Pol : alala neyse hadi git öyleyse
--------------------
Polis : eksozunuz aşırı gürültülü ceza kesicem 128 tl
Ben : ses yok
Polis : neden itraz etmiyorsun dedi :
Ben : haksızım ne diyim abi
Polis : cok efendi adamsın ceza kesmem sana git hadi :)
daha taze gecen hafta yedigim cam filmindeki muhabbeti anlatıorum =))
Yer Göztepe Işıklar =)) Kırmızı Işıga kalıp polis abimizin beni ayıklamasından sonra muhabbetimiz böle dewam etmiştir...
Polis: Ehliyetiniz ruhsatınız?
Ben: Buyrun...
Polis: Bi camınızı yarıya kadar kapatır mısınız?
Ben: Tabii..
Polis: Cam filmi var aracınızda...
Ben: Evet doğrudur mevcut..
Buraya kadar hersey normal sonrasına 2.ci bir polis abimiz geliyor ve arka kapıyı açmak istiyor..Doğal olarak kapılar kilitli =)) neyse kiliti actım açti arka kapıyı.. Efsane burda başlıyor =))
Dier Polis arkadaş: Arka camı yarıya kadar indirebilir misiniz?
Ben: Tabii buyrun:
Snrasında diğer polis arkadaş inen arka camın cam filmini tırnaklamaya başlıyor tabii ben sinirlendim
Ben: Ne yapmaya calısıorsunuz cam filmi var mı dediniz var dedik daha niye arka camı tırnaklarınızda dikikliyorsunuz?
Polis : Koyuluğuna bakıyorum..
Ben : Onları tırnaklarınızla anlamanız zor olmayacak mı istiosanız ben size yardımcı olıyım önler 1 arkalar 3 numara.
Polis : Bu arka camlar nie koyu?
Daha bişi diemedim allah'a hava ettim kendisini.... =)))
Not: içimden sövmedim desem yalan olur =)))))
Bana polisin bi sözü cok koymustu
" Ya cok efendi uslu adamsın hiç yakısıyormu böyle arabalarla gezmek. Bak sırf kişiliğin yüzünden ceza kesmiyorum binme bu arabaya"
Böyle dedi bana ya
M.Can Çimir
11-12-2009, 13:08
Bana polisin bi sözü cok koymustu
" Ya cok efendi uslu adamsın hiç yakısıyormu böyle arabalarla gezmek. Bak sırf kişiliğin yüzünden ceza kesmiyorum binme bu arabaya"
Böyle dedi bana ya
Senin tipin de uslu adam tipi adam ne yapsın sağda solda yanlıyosan :D
birinde de ışıkta yanıma asayiş durdu. genc bir polis
polis : araba güzel olmuş
ben: saolasın :D
polis :eksoz niye yok
ben : sizin yüzünüzden :D
polis: bende de golf var düğmeli eksoz yaptırdım sende yaptır öyle gez
ben: ona da ceza kesiyorlar :D
polis: boşver bu arabanın eksozsuz tadı çıkmaz
ben: yapacak bişey yok :D
:hehe: buna bittim :D
M.Can Çimir
11-12-2009, 13:37
Benim de başıma egzozla ilgili bir olay gelmişti vosvos varken
Önümde trafik ekip otosu gidiyordu ben de başıma geleceği bildiğim için arkasından yavaş yavaş ilerliyordum ki kırmızı yandı 3. bir araba polisin arkasında durdu. ben de onun arkasına geçsem iyice dikkat çekicem sağ şerit bomboş solda 3 tane araba var dümdüz yolda :D öyle bir durum olmasın diye sağa geçtim ama polis arabasının yanına kadar yanaşmadım arka tampon hizasında durdum. Sağ koltukta oturan polis dönüp arabaya bi baktı bi de kafayı arkaya doğru uzatıp sesi dinledi, sonrası şöyle:
polis: yanıma gel
ben: tamam abi (yanında durdum)
polis: bu arabadan niye böyle ses çıkıyo?
ben: abi egzoz patlamış, öğrenci adamım yaptıracak fırsatı bulamadım henüz, bir süre idare edin, ilk fırsatta yaptırıcam
polis: tosbağanın ekzozunu komple söksen ne yazar ki bu kadar ses çıkar mı bi arabadan?
ben: abi manifoldun ordan ve susturucunun dibinden kırılmış
polis: tamam bi daha görmiyim
derken yeşil yandı önde polis arkada ben tın tın rölanti devrinde devam ettim :D bu arad arabada headers + 2X çift çıkış egzoz vardı :hahaha:
http://img182.imageshack.us/img182/1752/dscn8830wv6.jpg
manken kızın fotosunu koydum yanlış anlaşılmasın, benimle alakası yok yalnızca 2007'de fuarda arabanın başında durdu yazmak serbest :D
Önümde trafik ekip otosu gidiyordu ben de başıma geleceği bildiğim için arkasından yavaş yavaş ilerliyordum ki kırmızı yandı 3. bir araba polisin arkasında durdu. ben de onun arkasına geçsem iyice dikkat çekicem sağ şerit bomboş solda 3 tane araba var dümdüz yolda :D öyle bir durum olmasın diye sağa geçtim ama polis arabasının yanına kadar yanaşmadım arka tampon hizasında durdum. Sağ koltukta oturan polis dönüp arabaya bi baktı bi de kafayı arkaya doğru uzatıp sesi dinledi, sonrası şöyle:
ben: abi egzoz patlamış, öğrenci adamım yaptıracak fırsatı bulamadım henüz, bir süre idare edin, ilk fırsatta yaptırıcam
polis: tosbağanın ekzozunu komple söksen ne yazar ki bu kadar ses çıkar mı bi arabadan?
derken yeşil yandı önde polis arkada ben tın tın rölanti devrinde devam ettim :D bu arad arabada headers + 2X çift çıkış egzoz vardı :hahaha:
manken kızın fotosunu koydum yanlış anlaşılmasın, benimle alakası yok yalnızca 2007'de fuarda arabanın başında durdu yazmak serbest :D
Manken?:hahaha: :D
Puhahah... :D
Ahmetfikri
11-12-2009, 14:08
bornovoda çevirmeye girdim gecenin 2sinde arabaya doğru gelirken arabayı süzdü alkolmetreyi aldı yanına
polis:iyi akşamlar genç
ben:saool abi sanada
p:evrakları alayım
b:buyur abii
p:alkol varmı
b:yok
p:olsun yinede bi üfle bakalım
b:üffhfghf
p:harbiden yokmuş(ehliyet-ruhsatta temiz)
p:jantlar yakışmamış (siyah konig feather)
b:aldığımda üstündeydi
arabanın arkasına baktı
p:egzozynda abartı değil
b:sevmiyorum ben öle şeyleri
p:nasıl gençsin sen ooolm hondaların çoğunda abartı egzoz var
içimde kahkaha fırtınaları koptu
bornovoda çevirmeye girdim gecenin 2sinde arabaya doğru gelirken arabayı süzdü alkolmetreyi aldı yanına
polis:iyi akşamlar genç
ben:saool abi sanada
p:evrakları alayım
b:buyur abii
b:yok
p:olsun yinede bi üfle bakalım
b:üffhfghf
p:harbiden yokmuş(ehliyet-ruhsatta temiz)
p:jantlar yakışmamış (siyah konig feather)
b:aldığımda üstündeydi
arabanın arkasına baktı
p:egzozynda abartı değil
b:sevmiyorum ben öle şeyleri
p:nasıl gençsin sen ooolm hondaların çoğunda abartı egzoz var
içimde kahkaha fırtınaları koptu
Adam hayal kırıklığına uğramış. :D
bır keresınde sısılıde durdum astra gtc ıle o zamanlar yenı cıkmıstı tanı bızım araba sım sıyah arabada oturuyorum camlar flım polıs etrafında gezınıyor bende ızlıyrum hemen dıger arkadasıda geldı bakıyorlar sımdı arabayaa bende ındım arabadan hayırdır dedım bakıyrum bu aracın markası ne falan dıye sordular dedım opel yenımı cıktı falan dıye sordular evet dedım hemen arkadası atladı batman ın ar5abası gıbı olmus sımdı bu arabada flımvar ben bu aracı baglarım dedı benden gelen tepkı sen bagla bende senı baglarım dedım dedı neyle baglıcan dıye sordu dedım bununla arabada halat vardı cıkarttım gosterdım bunlar guleye basladı sonra bamın arkadası geldı hayırdır gencler dedı ne oluyor burda dedı bunların ıkısıde sok aramın ustundekı unuformadakı yıldızları ve celenklerı gorunce ellerı ayayklarına karıstı ne yapaıcanı bılemedıler yok bırsey amırım dedı aracı ıncelıyorduk dedı sonra ben durumu anlattım boyle boyle oldu doye ararcı baglıcaklardı tamda zamında geldınız dıye soyleseydın bınerdım tepelerıne dedı cok guldukk sonra yolumuza devam etttık :)
bır keresınde sısılıde durdum astra gtc ıle o zamanlar yenı cıkmıstı tanı bızım araba sım sıyah arabada oturuyorum camlar flım polıs etrafında gezınıyor bende ızlıyrum hemen dıger arkadasıda geldı bakıyorlar sımdı arabayaa bende ındım arabadan hayırdır dedım bakıyrum bu aracın markası ne falan dıye sordular dedım opel yenımı cıktı falan dıye sordular evet dedım hemen arkadası atladı batman ın ar5abası gıbı olmus sımdı bu arabada flımvar ben bu aracı baglarım dedı benden gelen tepkı sen bagla bende senı baglarım dedım dedı neyle baglıcan dıye sordu dedım bununla arabada halat vardı cıkarttım gosterdım bunlar guleye basladı sonra bamın arkadası geldı hayırdır gencler dedı ne oluyor burda dedı bunların ıkısıde sok aramın ustundekı unuformadakı yıldızları ve celenklerı gorunce ellerı ayayklarına karıstı ne yapaıcanı bılemedıler yok bırsey amırım dedı aracı ıncelıyorduk dedı sonra ben durumu anlattım boyle boyle oldu doye ararcı baglıcaklardı tamda zamında geldınız dıye soyleseydın bınerdım tepelerıne dedı cok guldukk sonra yolumuza devam etttık :)
Hea yani evlatliklar saglam baaabadan dolayi diyosun :D
TanerErbay
11-12-2009, 14:21
rütbe konusmus desene :)
M.Can Çimir
11-12-2009, 14:30
Manken?:hahaha: :D
Puhahah... :D
ellerinde bu varmış bunu verdiler napıyım :D
ehliyetim kot pantolonun arka cebinde 7-8 parçaya ayrılmış.
polis : evraklar
ben : bu ruhsatım bunlarda ehliyetim
polis : bune lan
ben : evde yiyenin canı sıkılmıştı bende ehliyeti kırdım puzzle yaptım :D
gecenin sonunda cezayı yedik tabii ...
blackk35alp
11-12-2009, 14:43
konyadan izmire dönüyorum.artık yolda yorulmuşum biraz sıkıyım dedım.210 220 km hızla dumduz kaymak gibi yolda öyle uzamışım ki radarı görüp ayağımı gazdan çekene kadar ancak 206 km düşebilmişim .radarın yanından geçince dedım nasıl olsa gırdık radara sıkmaya dewam egsozda oyle acık ki radar arkamdam bakıp arabanın markasını anlamaya çalısıyor.tak ilerdeki çewırmeden önce girdim soldaki ilk shell benzinliğe tuwalete girip bı nescafe aldım elıme .90 km hızla yanstım cewırmeye memur yanıma kosarak geldı sankı dewamlı müsterıymısım gıbı.ehlıyet ruhsat dan once dedıgı ılk kelıme su oldu sen nasıl bir insansın 206 km hızla kahwe mı ıcıyordun olum dedı .bende gayet pişkin ewet amırım dedım.izmire giderken baska radar warmı deyınce herıf ıyıce ayar oldu .bı de bunun ustune gun içinde aynı cezadan yanı bı daha radar dan yazmaya hakkınız warmı deyınce bana cok guzel bı ceza yazdı 490 tl aklına gelen butun seylerı ekledı egsoz cam fılmı radar ws ws ws.ben dedım olum olan oldu .son bombaysa MEMURA odemeyı pesın yapsam makbuz alabılırmıyım deyınce sen kesın sorunlusun gıt artık dedı.izmire kadar sıkmaya dewam aga...izmirden ilk işim cezayı yatırmak oldu ama cok guzel we keyıflı bır yolculuktu.yuksek suratte kahwe ıcmeye dewammmmmmmmmm:):)hıc bır memur bılmıyorkı 5500 den sonrakı hayatı....
arabayı ilk adığım zamanlar adliyenin önündeyken du bi gazliyim dedim:D 10 metre anca gazladım. kırmızıda durdum. adliye kapısındaki polis kırmızıdayken yanıma geldi. yeşilde sağa çek dedi. çektim. evrakları verdim. polis o ses senden mi geldi dedi. arabadan dedim :D baktı eksozun çok büyük dedi. bn takmadım dedim. farketmez sende şu an dedi. evet dedim. sesi sorunsa susturucusu var dedim. ses önemli deil deliği çok büyük orijinali böyle değil dedi. baktım olmayacak. 1 saniye dedim. açtım bagajı silencer'i taktım. şimdi orijinalden bi farkı bar mı dedim. yok dedi. evrakları alayım dedim. elinden çektim ruhsatı ehliyeti. bindim arabaya görüşmek üzre dedim ve vın....
dragon07
11-12-2009, 15:00
evimize 100m mesafede aracı BABAM sürerken
polis:ehliyet görebilirmiyim
babam:yok
polis:neden
babam:alkolden aldılar.
polis:ruhsatı ver ozaman
babam:sigorta muayene yok konyada ruhsat
polis:(2-3sn bekledi ve bombayı patlattı)...ABİ SEN GİT EVİNE YAGG DEDİ :D
alanyadan antalyaya gelirken(ben sürerken)
170-180le radara girdim ve cevirmeye 200m mesafede bi dag yolu gördüm,ve hemen saga döndüm...çıktım yukarı bi ev vardı önünde amcalar var
dedim bu yolun sonu var biyere varıyormu dedim...
amcam yolun sonu burası dedi...:D
bindim araca polis bana asagıdan gel gel diye hareket yapıyor şapkayla :D
bari gidicek yer yok gidiyim dedim..
durdurdu beni polis ve dialog basladı:D
polis:ne yapıyon len dagda
ben:abi nenemi ziyarete gittim dedim...bi elini öpeyim dedim
polis(gülerek):merak etme biras sonra bende seni öpücem dedi
ben:tmm abi dedim...
2 dk sonra devresi nar yermisiniz die ceza yiyenlere sordu
beni durduran poliste...
polis:o maviliye nar verme o dagdan geldi yemiştir orda dedi:D
ben:abi beni napıcaksınız dedim
polis:sen kaçtın daga senin suçun büyük dedi:D
herkezi gönderdiler ve
polis arabadan:ne yapıcaz lan seni efe dedi
ben:abi ne yapıcagınızı biliyorsunuz dedim ve 20euroyu verdigim gibi gittim :D ama ömrümün sonuna kadar unutmucam bu muhabbetii :D
rahat olmamın sebebi zaten bokun yedin efe dedim :D bari zevk almaya bak dedim :D
ocean0636
11-12-2009, 15:07
evimize 100m mesafede aracı BABAM sürerken
polis:ehliyet görebilirmiyim
babam:alkolden aldılar.
polis:ruhsatı ver ozaman
babam:sigorta muayene yok konyada ruhsat
polis:(2-3sn bekledi ve bombayı patlattı)...ABİ SEN GİT EVİNE YAGG DEDİ :D
alanyadan antalyaya gelirken(ben sürerken)
170-180le radara girdim ve cevirmeye 200m mesafede bi dag yolu gördüm,ve hemen saga döndüm...çıktım yukarı bi ev vardı önünde amcalar var
dedim bu yolun sonu var biyere varıyormu dedim...
amcam yolun sonu burası dedi...:D
bindim araca polis bana asagıdan gel gel diye hareket yapıyor şapkayla :D
bari gidicek yer yok gidiyim dedim..
durdurdu beni polis ve dialog basladı:D
polis:ne yapıyon len dagda
ben:abi nenemi ziyarete gittim dedim...bi elini öpeyim dedim
polis(gülerek):merak etme biras sonra bende seni öpücem dedi
ben:tmm abi dedim...
2 dk sonra devresi nar yermisiniz die ceza yiyenlere sordu
beni durduran poliste...
polis:o maviliye nar verme o dagdan geldi yemiştir orda dedi:D
ben:abi beni napıcaksınız dedim
polis:sen kaçtın daga senin suçun büyük dedi:D
herkezi gönderdiler ve
polis arabadan:ne yapıcaz lan seni efe ugur öztaylan dedi
ben:abi ne yapıcagınızı biliyorsunuz dedim ve 20euroyu verdigim gibi gittim :D ama ömrümün sonuna kadar unutmucam bu muhabbetii :D
:hehe::hehe::hehe: iimiş baya :D
akucukdogan
11-12-2009, 15:36
Ankaraya gidiyoruz öğrenci arkadaşlarla geyik gırgır muhabbet falan.. Ankaranın içine girdik geziyoruz başka bi arkadaş bizi alıcak bizde zaman öldürmek için geziyoruz.. Polis çevirmesine girdik yarım saatte 2 kere.. 3üncü tekrar durdurdu saat geç olduğundan alkol kontrolü sandım..
Polis : Iyi akşamlar gençler.
Ben : Iyi akşamlar memur bey.
Polis : Alkol var mı aldınız mı gençler ? ( Öyle bi sordu ki sanki alkol var mı varsa verin gibisinden )
Arkadaşlardan bitanesi : Memur bey alkol yokta fanta var içerseniz ?
Polis : kahkahalar içinde iyi geceler demişti :)
Komik 1 anıydı :D
H22Power
11-12-2009, 16:26
bir arkadaşın başına gelmiş...
pol:gençler iyi akşamlar üstünüzde bişi var mı?
bizimki:abi üstümde walla bişi yok hepsi kafada :D
deeperblack
11-12-2009, 16:33
Yer : Altunizade
Saat: gece 04:30 suları
Rutin çevirmeye girdim.
Polis amce ne ehliyet nede ruhsat sordu.
Direksiyonun üstündeki logoları göstererek
-Bunlar ne işe yarıyo bi de bakem bana dedi.
Şaşırdım ve hız sabitleme düğmeleri olduğunu söyledim. Sonra diğer taraftaki düğmeleri sordu onlarında müzik sistemiyle ilgili olduğunu açıkladım. Daha sonra teybin saati nasıl
ayarlanıyor sorusu ve ardından cevabı geldi.
Gecenin bi vakti bu sorular bana garip gelince ne o alkolmetrenin pipeti bitti böylemi kontrol yapıyosunuz diye sorunca ikimizde koptuk.
Meğer dayı 4 kapısından almış bu tuşların ne işe yaradığını bilmiyomuş :)
nakayama
11-12-2009, 16:36
Yer : Altunizade
Saat: gece 04:30 suları
Rutin çevirmeye girdim.
Polis amce ne ehliyet nede ruhsat sordu.
Direksiyonun üstündeki logoları göstererek
-Bunlar ne işe yarıyo bi de bakem bana dedi.
Şaşırdım ve hız sabitleme düğmeleri olduğunu söyledim. Sonra diğer taraftaki düğmeleri sordu onlarında müzik sistemiyle ilgili olduğunu açıkladım. Daha sonra teybin saati nasıl
ayarlanıyor sorusu ve ardından cevabı geldi.
Gecenin bi vakti bu sorular bana garip gelince ne o alkolmetrenin pipeti bitti böylemi kontrol yapıyosunuz diye sorunca ikimizde koptuk.
Meğer dayı 4 kapısından almış bu tuşların ne işe yaradığını bilmiyomuş :)
:D:hahaha::hahaha:
Yalnız bu muhabbetler gerçekse,polisler cidden sabırlı adamlarmış...
Bizi g.t etmişlerdi geçen haftalarda.
Arkadaşla gidiyoruz,egzos var arabada.Durdurdu işte,rutin muhabbetler...
"Egzos ne böyle ?" dedi.
Arkadaşım ; "Satıcam zaten arabayı." dedi.
Polis ; "İyi 100 lira da benim için fazla yaz,egzosdan yazıyorum." dedi.
biz ; :(
2007 yılı ağustos ayıydı sanırım,sabah 05.00 gibi antalyadan çıktım ankaraya gidiyorum tek başıma,dizel c4 var şirket arabası yol sabah sabah boş radarda yok o saatlerde yapıştıra yapıştıra gidiyorum,sandıklıya yaklaşıyorum,ama abartısız c4 limitlerde gidiyor oraya kadar,sandıklının ilk trafık ışığına geldım kırmızı yandı,yolun solundakı petrolden üniformalı bir memur koştura koştura yanıma geldi,camı açtım günaydın dedim,evraklar dedi,verdim evrakları,Metin bey 163 km ile radara girdiniz dedi,ben tabii dumur,dedim abi ekip nerdeydi göremedim dedi,göremessin dedi tabii o hızla,yalnız garip bi durum vardı,etrafta ekip otosu yoktu,dedim abi diğer arkadaşlar nerde,dedi onlar şubeye gitti,seni telsizden anos ettiler ben bekledim dedi,eeee dedim napıyoz,memur şubeye gidiyoz dedi,(sandıklı şube,sandıklının çıkışında solda bilenler bilir)memur bindi gidiyoz şubeye doğru,ben tabi yusuf yusuf,bağlantı atmaya çalışıyorum adama,ne iş yapıyosun nerden geliyosun nereye gidiyosun filan diye sordu,dedim abı ben rent a car işi yapıyorum,ankara ofise araç lazım oldu acilen o yüzden basiyorum dedim,neyse şubenin önüne geldik ben aracı stop ettım,araçtan inmeye hazırlanıyorum,memur bey sen nereye geliyosun dedi,dedim ceza yazmıcakmısınız bana,memur güldü,evrakları arabaya attı,nasıl yedin ama dedi kahkaha atmaya başladı,ben tabii bakıyorum öyle,meğerse adamın evi oraya yakın bi yerdeymiş,sadece şubeye gitmek için öyle bı oyun yapmiş bana,dedim abi sabah sabah ömrümden bi yıl aldın,artık basmassın giderken dedi gülerek.
2007 yılı ağustos ayıydı sanırım,sabah 05.00 gibi antalyadan çıktım ankaraya gidiyorum tek başıma,dizel c4 var şirket arabası yol sabah sabah boş radarda yok o saatlerde yapıştıra yapıştıra gidiyorum,sandıklıya yaklaşıyorum,ama abartısız c4 limitlerde gidiyor oraya kadar,sandıklının ilk trafık ışığına geldım kırmızı yandı,yolun solundakı petrolden üniformalı bir memur koştura koştura yanıma geldi,camı açtım günaydın dedim,evraklar dedi,verdim evrakları,Metin bey 163 km ile radara girdiniz dedi,ben tabii dumur,dedim abi ekip nerdeydi göremedim dedi,göremessin dedi tabii o hızla,yalnız garip bi durum vardı,etrafta ekip otosu yoktu,dedim abi diğer arkadaşlar nerde,dedi onlar şubeye gitti,seni telsizden anos ettiler ben bekledim dedi,eeee dedim napıyoz,memur şubeye gidiyoz dedi,(sandıklı şube,sandıklının çıkışında solda bilenler bilir)memur bindi gidiyoz şubeye doğru,ben tabi yusuf yusuf,bağlantı atmaya çalışıyorum adama,ne iş yapıyosun nerden geliyosun nereye gidiyosun filan diye sordu,dedim abı ben rent a car işi yapıyorum,ankara ofise araç lazım oldu acilen o yüzden basiyorum dedim,neyse şubenin önüne geldik ben aracı stop ettım,araçtan inmeye hazırlanıyorum,memur bey sen nereye geliyosun dedi,dedim ceza yazmıcakmısınız bana,memur güldü,evrakları arabaya attı,nasıl yedin ama dedi kahkaha atmaya başladı,ben tabii bakıyorum öyle,meğerse adamın evi oraya yakın bi yerdeymiş,sadece şubeye gitmek için öyle bı oyun yapmiş bana,dedim abi sabah sabah ömrümden bi yıl aldın,artık basmassın giderken dedi gülerek.
süper =))):hahaha::D
ben arabanın içine rakı sofrası kurmuştum her türlü meze vardı öyle yeşilköy den sahilden eve dönerken 5. kısım girişinde köprü altında çevirdiler ...
1. polis baktı aniden koşa koşa ekip otosuna gitti komiserim gelin canlı görün diye içerden komiserle beraber 1 polis daha geldi toplam 3 kişi bi 10 saniye baktılar sonra başladılar gülmeye
bu ne dedi ?
abi içiyorduk arakadaş aradı acil gitmemiz gerekti dedim ..
adam 20 senemi o civara yakın polisim böyle birşey görmedim dedi ... sonra nerde oturduumu sordu bende evin hemen yanda oldupu söyledim ondan sonra tamam git arabanı otopark a bırak evde içmene devam et dedi
saolun abi dedim kademi kaldırdım şerefinize dedim bi daha güldüler bıraktılar :)
ocean0636
11-12-2009, 18:37
ben arabanın içine rakı sofrası kurmuştum her türlü meze vardı öyle yeşilköy den sahilden eve dönerken 5. kısım girişinde köprü altında çevirdiler ...
1. polis baktı aniden koşa koşa ekip otosuna gitti komiserim gelin canlı görün diye içerden komiserle beraber 1 polis daha geldi toplam 3 kişi bi 10 saniye baktılar sonra başladılar gülmeye
bu ne dedi ?
adam 20 senemi o civara yakın polisim böyle birşey görmedim dedi ... sonra nerde oturduumu sordu bende evin hemen yanda oldupu söyledim ondan sonra tamam git arabanı otopark a bırak evde içmene devam et dedi
saolun abi dedim kademi kaldırdım şerefinize dedim bi daha güldüler bıraktılar :)
:D :hahaha::hahaha:
Vtec-SEDAN
11-12-2009, 18:46
bu ne dedi ?
ahaha :hahaha: :D
Geçen akşam çorbacı dönüşünde işkembe havuzunda yüzdüm döndüm eve gidiyorum ev arkadaşımla çakırım sadece
İki ekip aracı iki kaldırım arası sıfıra sıfır çekmişler
arkadaş yandan bende aralarından geçerken kolum bir connectin aynasına çarptı hemen döndüm yamulmamış bile devam ettim...
Biri döndü hayvan herif önüne baksana lan dedi aynı şekilde...
Döndüm durdum düşündüm düşündüm daha öncede başıma geldi filmin sonu her zaman iyi bitmeyebiliyor ; el işaretiyle pardon yaptım , devam ettim girdim evime
Adam adam olsun önce memurluk kolay...
Samsun'da sahil yolunda kontrol wardı ,
Polis : o egsoz ne ses yapıyprmu?
Ben: Yok abi bende cok ugrastım ama araba dizel ses cıkmıyor
Polis: Çalıştır bas gaza , bas bas bas ,(Yanımızdan son derece modlu bı cıvıc gecıyor ama duyan yok seslerı) :D
Ben:ses cıkmadıgı halde kesıcıdeyım
Polis: Arabanın herşeyi tamammı
Ben : Her sey tamam abi
Polis: Ehlıyetıde yenı almısın, sana ceza bulımmı ?
Ben: Şaşırarak bul abı ,
Derken ole gondermıstı , ehlıyetın ıllk ayında 2 cevırme ...
Vtec-SEDAN
11-12-2009, 19:07
şaşkınbakkaldan arkadaşlarımdan gece eve geç bir vakit 2 gibi falan dönmem gerekti..
geçtiğimiz yaz haziran ayında boğaz köprüsüne inen yokuştan yaklaşık 80-90km gidiyorum ve etraf sakin. arkamdan ekip olduğunu anladığım yunuslar hızlı bir şekilde yaklaştı (vitesi boşa attım direk) ve köprü girişine yakın yerde sirenle mavi ışık falan durağın oraya doğru yanaştırdı beni..
dedim gece gece iş aldık şimdi başımıza.. neyse aracın yanına biri geldi..
polis: iyi geceler
ben: size de
polis: nereye
ben: merter'e eve gidiyorum. arkadaşlarımdan dönüyorum ve alkol yok :)
polis: gülerek kusura bakma yolundan ettik
ben: önemli değil, ne demek..
polis: sigara kullanıyorsanız 2 dal verirmisiniz??
ben: al abi paketi yaaa... al gözünü seveyim ya.... :D
paketden bir tane bana verdi gerisini aldı :hahaha: :D
ocean0636
11-12-2009, 19:13
şaşkınbakkaldan arkadaşlarımdan gece eve geç bir vakit 2 gibi falan dönmem gerekti..
geçtiğimiz yaz haziran ayında boğaz köprüsüne inen yokuştan yaklaşık 80-90km gidiyorum ve etraf sakin. arkamdan ekip olduğunu anladığım yunuslar hızlı bir şekilde yaklaştı (vitesi boşa attım direk) ve köprü girişine yakın yerde sirenle mavi ışık falan durağın oraya doğru yanaştırdı beni..
ehueheuh :hahaha::D:D
Hea yani evlatliklar saglam baaabadan dolayi diyosun :D
hssttt orasını kurcalama gsi le gezerken oyle olmuyor yanı :D
Bende diğer araçlarla gezerken sorun yok
Ne zaman apaçi ruhum kaynıyor şahinle çıkıyorum tak çevirme anında :)
-Abi bunu özellikle mi yapıyorsunuz?
-Neyi?
-Bir sürü arabayla geçiyorum ama neden bununla çeviriyorsunuz?
-Öyle bir şey yok görevimizi yapıyoruz :)
-Ee cezada kesemiyeceksiniz...(kontroller v.s)
-Öyle görünüyor
-Ben ne yapayım şimdi?
-Git bari
:)
Ehaeuaeh :D:D
İyimiş..
Bende diğer araçlarla gezerken sorun yok
Ne zaman apaçi ruhum kaynıyor şahinle çıkıyorum tak çevirme anında :)
-Abi bunu özellikle mi yapıyorsunuz?
-Neyi?
-Bir sürü arabayla geçiyorum ama neden bununla çeviriyorsunuz?
-Öyle bir şey yok görevimizi yapıyoruz :)
-Ee cezada kesemiyeceksiniz...(kontroller v.s)
-Öyle görünüyor
-Ben ne yapayım şimdi?
-Git bari
:)
ahahaa aynen kangoo ıle gezıyorum bısey yok
gecen sokaktan cıkıyo polis ben caddeden gıdıyorum sahınle 3-5 araba sonra cıkabıldı yola nasıl gelıyo arkadan geldı durdurdu arıyo arabayı dedım satıcam sızın yuzunuzden arabayı ulan bır zevkımız var şahın ondada bır rahat vermıyosunuz
106 mızı aldık izmirden cıkıcaz son bi duralım bakkala girelim dedik yanımda efe...efe sen otur arabada ben gidip geliyim dedi bende araba calısır vaziyette arabada bekliyorum dakka 1 yanımda polis,
p:ac camı
b:buyrun memur bey
p:bu ne egsoz böyle
b:hayırdır dedim
p:gaza bas dedi
b:daha basar basmaz egsoz patladı(buda benim şansımdaha 2000-3000 devirde)
p:bağlicam bu arabayı
b:abi yatma etme dedim arabayı yeni aldık tamda antalyaya doğru gidiyoruz 10 dakikaya cıkıyoruz izmirden
p:eee naapiyim?
b:abi bak yapma etme bağlama cekiyorum adama (bu arada efede gelmek bilmiyor gittiği yerden)
P:o zaman arabayı yeni almıssın sana bi hayırlı olsun cezası yaziyim
b:abi yuhh dedim bak gidiyom bi daha görmicen beni(efe hala yok ortada:))
p:iii hadi git bidaha görmiyim seni burada kaybol
b:tamam abi şimdi cıkıyorum izmirden :)
ve efe tüm bu olaylar olur biter ve öyle gelir :) efe ne maceraydı be kardeşim.... :)
Bodrumda 200sx le Sitemize Üye Olan Bi Arkadaşla Başımızdan Geçen Olay..
(Yerler Islak Yeni Yağmur Yağmış Biz Düz Gidemiyoruz Arkadaş Beni Bırakmak İçin Sağda Müsait Biyerde Durur Ve Muhabbet Başlar...)
Sivil Polis Amcalar Ceylan Gibi Seke Seke Hop Mop.
Polis:Gençler Kolay Gelsin.
Biz:Eyvallah Abi
Polis:Ehliyet Ruhsat Sen Kimlik Ver(bana)(bu arada arabanın içini inceliyorlar sadece 2 ön koltuk var arkası bomboş:D)
Biz:Mallaşmış Bir Şekilde Evrakları Verdik..
Polis:Arabanın Etrafında Dolaşıyor.(egsozu Çözmeye Çalışıyodu:D)
Biz:Abi Bu Arabayla Kaza Yaptık Araç Yandı Döşemeler Falan Söküldü Daha Yeni Topluyoruz O Yüzden Böle Egsozuda Patladı Şimdilik Dümdüz Boru Var Yaptırıcaz Para Bekliyoruz vs.vs.
Polis:Oğlum Sizi Bir Döverim Kimse Elimizden Alamaz Ne Len Bu Çevreye Verdiğiniz Rahatsızlık vs. vs.
Biz:Kedi Gibi Kuyruğumuzu Kıstırdık Zaten:D Etme Abi Yapma Abi..
Polis:Bu Seferlik Affediyorum Yoksa Sizi Bulacağım Olum..Bana Dönerek Tansel NALÇACIOĞLU 2 Oldu 3.de Görüşmeyelim Diyerek Postasını Koydu Ve Gitti..
Böle Aptalca Bi Olaydı :D
caprice ile gece alsancaktan dönüyorum polis amca durdurdu.
-kaç silindir bu
-8 abi
-kaç cc
-3500 (5700 ruhsatta 3500 geçiyo)
-kaç lira yakıyo bu
-1 liraya kadar çıkıyo abi
-tüp varmı
-yok benzinli
-üflermisin Okan bey
-tabi abi
-rakı içtim 1 duble
-kaç saat oldu
-2 saat olmuştur
-iyi geçmiş etkisi gidebilirsin Okan
-teşekürler abi hayırlı görevler iyi akşamlar
_basta bi sesini duyalım
-ayıpsın abi dedim
bütün bornova sokagını inleterek geçtim:D
Birde sahilde arkadaşın arabasıyla giderken ege ordu komutanın önünde çevirme oluyor öglen saatleri bizde 4 kişiyiz arabada bütün gece oturup çizim yapıp üniversitede onları sergiledik tabi sinirli yorgunuz.Ege ordu komutanlıgının ordan içeri gircez sagdan sakın sakın giderken önümüzdeki otobüs yüzünden çevirmeyi fark etmedik tam banketlerin önünde kaldk solumuzdan sıkıştıran belediye otobüsü yüzünden solada dönemiyoruz.polislerin durdugu şeritte boştu nasıl olsa sağa döncez şurdan geçelim dedik.
Polis amca bizi görünce hemen önümüze atladı çek sağa.Durduk geldi memur napıynz gençler.Dedik sola döncektik otobüsten dönemedik zaten sağa geçcz diye girdik dedi arkadaş.Ehliyeti ruhsatı ver bakalım dedi.Abi naptık dedik kemer takılı hızlıda gitmedik bankete girdiniz.mecbur kaldık girmeye filan desekte koydu kafasına ceza kescek.indik arabadan derdimizi anlatmaya çalışyoruz adam sallamıyo bizi dinlemiyo zaten sinirimiz tepemizde bagırmaya başladık memura.Arabadaki memurda ceza yazmaya başladı arkadaş başladı ana avrat düz gitmeye memur yazdı cezayı imzala dedi.Elemanda başladı ceza makbuzunu karalamaya napyn sen lan şerefsiz küfür kıyamet indi arabadan bütün polisler çevirmeyi bırakıp bizim başımıza geldiler.ötekilerde başladı küfür etmeye lan bela gibi 4 kişi geldiniz başımıza başladılar saymaya.Elemanın ehliyetı alıp seni psikoloğa yolluyocam sorunlusun sen saydırmaya başladı adamın elinden zorla aldım ehliyeti.başladılar nasiyat çekmeye geldiniz daldınız bi özür dilemek yok.Dedik sen müsade ettinmi bize anlatalım bide üstüne ana avrat düz gittiniz saydırdınız.Sizin bizle böyle konuşmaya hakkınız yok dediler.Sizinde bize ana avrat saymaya hakkınız yok dedik memur delirdi iyice aldı ceza makbuzunu elemanın elinden fırlattı si.... gidin a.... koyiyim diye kagıtta rüzgardan kafasına çarptı biz gülmeye başladık hadi gidin başımızı belaya sokmayın dediler yolladık 5 dk mevzu yüzünde yarım saat ugraştık ama son anda adamın kafasına çarpan ceza kagıdı çok güldürmüştü bizi hani biyerdede eglendik deydi o kadar muabbete:D
derken yeşil yandı önde polis arkada ben tın tın rölanti devrinde devam ettim bu arad arabada headers + 2X çift çıkış egzoz vardı
harbiden sesli çalışıyodu ve çok fena zıplıyodu :D
geçen nisan ayında kale'ye foto çekmeye çıktık bizde, tripodu fln ayarladık derken 1. ekip arabası geçti 2. geçti 3. durdu yanımızda.
ekip: iyi akşamlar gençler
biz : iyi akşamlar
ekip : napıyosunuz burda
biz : foto çekicez abi
ekip : kaç megapiksel bu kamera?
biz : 10mp abi
ekip cebinden kompakt makineyi çıkartır ve : olm buda 10mp aynı işi görüolar ddemekki
biz: doğrudur abi :D
ekip: feysbukamı koycaksınız lan fotoları çekip
biz: evet abi :D
ekip: yakışıklı çocuklarsınız karı kız muhabbeti nasıl orda :)
biz : fena deil işte abi idare ediyo :D
ekipten bi memur sigara çıkartır : ateş varmı gençler?
biz : var abi
ekip : eyw. ne iş yapıyosunuz?
biz : öğrenciyiz abi :) bölümleri fln söyledik birerde sigara yaktık o arada.
ekip : iyi iyi :)
tam ekip gidicekken ben birşey rica edebilirmyiim abi dedim :D foto çeksek beraber arabaları ?
ekip : tamam hadi çabuk olun :D
30sn odaklanma süresi geçtikten sonra çekildi foto
ekip (bu süreyi beklerken) : la olm foto mu çekiyon resimmi çiziyon hadi diye megafondan bağırıyodu
biz gülmekten yıkıldık tabi
ekip : iyi akşamlar gençler dedi ve gittiler :)
şubatta antalyadan dönüyoruz ailecek ben kullanıyorum 90 km ye sabitledim koltuğa da gömüldüm derken radar varmış , ben girmediğim halde çevirdiler.
memur: ehliyet ruhsat
ben : buyrun , hayırdır kurallara da uygun geliyorduk?
memur : bizim radardaki arkadaş seni yakışıklı ve genç görmüş bi yokla bakalım dedi :)
ben : evy abi, oturuştandır heralde?
memur : sanırım :D neyse devam edebilirsiniz iyi yolculuklar.
ben : tşkler kolay gelsin
aradan 55-60 km geçti 2. radardada aynı şekilde çevrildik :D
memur : ehliyet ruhsat
ben : gençmi görmüş abi radardaki arkadaş beni :D
babam : az önce de çevrildikte memur bey :)
memur : olabilir, öyle görmüş evet.
memur belgeleri verir ve yollar :)
ama resmen koltukta yatarak geliyodum :D
M.Can Çimir
11-12-2009, 21:53
harbiden sesli çalışıyodu ve çok fena zıplıyodu :D:D
Eee ben de az zıplamadım millete :D :D <2.0 Non - gti,vts,vti,rs olanların çoğuna zıplamışımdır :D
bu ne dedi ?
bunca yıllık memurum böyle manyak görmedim :D :D :D:hahaha:
Eee ben de az zıplamadım millete :D :D <2.0 Non - gti,vts,vti,rs olanların çoğuna zıplamışımdır :D
kale'de babanın zıplatmasını unutamam zaten gözümün önünde her an :D
M.Can Çimir
11-12-2009, 22:11
kale'de babanın zıplatmasını unutamam zaten gözümün önünde her an :D
o zaten eski zıplatıcılardan :D adamda dizel araba var diye benim arabaya salça oluyo zaten habire, benzin parasından bıktım takas edicem en son arabaları geçicem dizele sağ şeritten ağır ağır oohh mis :cool: :D
o zaten eski zıplatıcılardan :D adamda dizel araba var diye benim arabaya salça oluyo zaten habire, benzin parasından bıktım takas edicem en son arabaları geçicem dizele sağ şeritten ağır ağır oohh mis :cool: :D
ne kullanıyo dizel olarak can ? :) dizele bi chip karakteri değişir ama hatırlatmama gerek yok :D
İzmirden bizim garibanla istanbula geldim finalleri verip odamdan pılıyı pırtıyı toplayıp dönecem.
bir dersin finalinden önce proje teslim etmek gerekiyor A1 boyutlarında aydınger almak lazım...
dedim beşiktaşa ineyim necdet ozailtten alırım ..
indim beşiktaşa döndüm eski tansaşın arkadan köprü döndürdü beni indim yola..
ulen diyorum necdet nerde kaldı tez elden U dönmem lazım.
yol sağdan genişliyor cep gibi baktım taksinin biride girdi U döndü.. aha dedim olay budur aynısından bende yapayım..
girdim oraya arkadamdan da gelen var karşıdanda gelen var.. derken tavana vuruyor biri.. döndüm polis devam devam dedi.. o ara ben yola burnu soktum döndürüyorum arabayı birde dönmedi manevra yaptık :D
neyse durdurdu beni..
devam et diyorum neden dinlemiyorsun ver evrakları dedi..
hay dedim ne iş arkadaş kısmete bak .. cüzdan cepte emniyet kemeri takılı bende ruhsat torpidoda.. dedim ruhsatı vereyim sonra cüzdandan ehliyeti çıkarırım..
verdim buna ruhsatı, çözdüm kemeri cüzdandan ehliyeti çıkartırken attı ruhsatı içeri ruhsat düştü sağ tarafın paspasın üstüne..
Memur al diyor onun içindekini.. :o ulen ne iş allah allah ne var acaba diyorum bir açtım 10ytl var içinde :D sanayide 40 liralık bir iş yaptırmıştım 50 liranın üstü.. oraya bırakmışım ta izmirden gelmiş..
abi diyorum aman yanlış anlama öyle niyeti yok falan çıkardım içinden parayı ikisini beraber kapı cebine attım..
mallaştım bu arada elim ayağıma giriyor versene evrakları diyor :D yine tamam abi dedim attım eli kapı cebine uzatıyorum ruhsatı bu sefer 10 ytl rustat un üstünde parmağımın arasına sıkışmış :D:D
bak diyor hala veriyor .. abi diyorum yok valla falan iyice öküze bağladım dedim sıçtık .. gel dedi gel ben sorcam sana ... stop ettim arabayı indim kafayı kaldırdım
beşiktaş devlet güvenlik makemesi yazıyor.
aboğğ dedim ben cami duvarına işemişim haberim yok ..
temizinden 108 lira yazdı bana ... gittim aydıngeride aldım 1 liraya
proje 109 liraya maloldu bana..
M.Can Çimir
11-12-2009, 22:19
ne kullanıyo dizel olarak can ? :) dizele bi chip karakteri değişir ama hatırlatmama gerek yok :D
4 kapı aile arabası :D megane.
ha bide ehliyeti kaptırma muhabbetim var oda felaket..
izmirdeyiz arkaşla dedik içelim balık tutalım vs neyse indik inciraltına
dedim olum ben ikitane içeyim fazlası zarar araba var vs.. içtik velhasıl zaman geçiyor .. arkadş 4-5 bira görmüştür ..
gece oldu 2-3 dedik dönelim geri.. çorbada içtik dönerken zaman iyice geçiyor yani..
f.altay da çevirdiler beni.. :D
neyse evrak falan fistan ... dedi alkol varmı ? valla dedim abi var ama baya oldu çıkmaz heralde..
üfürdük 0.76 :D
diyorum tamam bişeyler olacak ama ne hiç bilmiyorum prosedürü 0.50 sınır bir onu biliyorum..
bir baktım ahmet işin fena ehliyet gitti falan diyor abi dedim ne iş yapma etme hemen mi alıyorsunuz cezası yok mu önce falan :D
var dedi ayrıca 480 lirada o :o ohaa dedim öğrenci adamım abicim naptınız yapmayın etmeyin falan..
fayda etmedi attık imzamızı zımbaladılar ehliyeti arkdaşın durumu nasıl gelsin buraya arabayı ona vercez imza atacak dedi.. eleman beter ayakta duramıyor imza attı etti..
adamlar geyiğe vurdular artık enayinin ehliyeti kaptık hesabımıdır nedir.. olum valla seni bekliyoduk :D 1 dakka daha gelmesen gidyorduk diyor adam bana :D
sonra giderken geldi yanıma açtı camı bak olum iki genç adamsınız böle sap sap dolanmayın gidin bak ehliyet torbalıdan çıkmış oralısın heralde gidin kemalpaşa kavşağına cingen **ikersiniz dedi.. gülüştüler basıp gittiler torosla...
gecenin körü kimse kalmadı koca f.altay meydanı benm araba rölantide tıkırdıyor sadece..
vay anasını 5 dakkada neler oldu bee diye diye koca yazı teskere bekleyen asker gibi şafak saya saya geçirdim.. :o
Tuning055
11-12-2009, 22:29
İzmirden bizim garibanla istanbula geldim finalleri verip odamdan pılıyı pırtıyı toplayıp dönecem.
bir dersin finalinden önce proje teslim etmek gerekiyor A1 boyutlarında aydınger almak lazım...
dedim beşiktaşa ineyim necdet ozailtten alırım ..
indim beşiktaşa döndüm eski tansaşın arkadan köprü döndürdü beni indim yola..
ulen diyorum necdet nerde kaldı tez elden U dönmem lazım.
yol sağdan genişliyor cep gibi baktım taksinin biride girdi U döndü.. aha dedim olay budur aynısından bende yapayım..
girdim oraya arkadamdan da gelen var karşıdanda gelen var.. derken tavana vuruyor biri.. döndüm polis devam devam dedi.. o ara ben yola burnu soktum döndürüyorum arabayı birde dönmedi manevra yaptık :D
neyse durdurdu beni..
devam et diyorum neden dinlemiyorsun ver evrakları dedi..
hay dedim ne iş arkadaş kısmete bak .. cüzdan cepte emniyet kemeri takılı bende ruhsat torpidoda.. dedim ruhsatı vereyim sonra cüzdandan ehliyeti çıkarırım..
verdim buna ruhsatı, çözdüm kemeri cüzdandan ehliyeti çıkartırken attı ruhsatı içeri ruhsat düştü sağ tarafın paspasın üstüne..
Memur al diyor onun içindekini.. :o ulen ne iş allah allah ne var acaba diyorum bir açtım 10ytl var içinde :D sanayide 40 liralık bir iş yaptırmıştım 50 liranın üstü.. oraya bırakmışım ta izmirden gelmiş..
abi diyorum aman yanlış anlama öyle niyeti yok falan çıkardım içinden parayı ikisini beraber kapı cebine attım..
mallaştım bu arada elim ayağıma giriyor versene evrakları diyor :D yine tamam abi dedim attım eli kapı cebine uzatıyorum ruhsatı bu sefer 10 ytl rustat un üstünde parmağımın arasına sıkışmış :D:D
bak diyor hala veriyor .. abi diyorum yok valla falan iyice öküze bağladım dedim sıçtık .. gel dedi gel ben sorcam sana ... stop ettim arabayı indim kafayı kaldırdım
beşiktaş devlet güvenlik makemesi yazıyor.
aboğğ dedim ben cami duvarına işemişim haberim yok ..
temizinden 108 lira yazdı bana ... gittim aydıngeride aldım 1 liraya
proje 109 liraya maloldu bana..
:D:D:D allahım:D
Bi gün alsancakta giderken Palmiyelerin arkasına bi polis gizlenmiş bi anda atladı önüme çek sağa yaptı;
-Polis: ooo sesini limandan duyuyoruz hoş geldinn..
-Ben: Yok abi o kadar değildir..
-Polis: o kadar o kadar gaz ver bakiim..
-Ben: Memur bey tamam sizin dediğiniz gibidir ama ben gideyim
-Polis: Gaz ver gaz ver
-Ben: Tamam abi egzos var işte
-Polis: Gaz ver dedim sanaaa, 3bin devire getir
-Ben: Voop vooopp (hassiktir s.çtık dedim)
-Polis: Bu ne yaaa, benim arabada da böyle (eliyle gösteriyo, futbol topu büyüklüğünde açtı) egzos var bu kadar ses çıkmıyor! (amir yanımıza geldi) Komserim egzosa bakarmısın bağlayalım aracı
-Amir: Evrakları ver!
-Polis: Amirim bağlayalım
-Amir: küçük bi ceza yaz gönder
-Polis: Amirim çok büyük :D bağlayalım
-Amir: Ben ne diyorsam o kemerden yaz gönder
-Polis: Ama amirim.. Tamam amirim..
-Ben: Abi kemerden yazmada Telefonla konuşmaktan yazsana
-Polis: İkiside aynı para
-Ben: Olsun abi kıza derim ki senin yüzünden, artık araba kullanıyorken arama bak ceza yiyorum!
-Polis: (Gülmekten yerlerdee)
ama yinede cezayı yedik (Cep telefonundan) :D
Yine bi gün hatay taraflarında gidiyorum yanımda arkadaşım var kafalar çok güzel, Arkamdan asayiş geliyormuş sonradan farkettim ama resmen arkada çırpınıyormuş anonslar sellektörler tepe lambaları fln, çektim sağa..
polisler hemen üstümüzü arabayı aramaya başladı, hayırdır dedim, bi araç arıyoruz da siyah, bu sandık (benim arabada Gri, ne alakaysa) arabayı ararken polislerden biri arka camda satılık yazısına baktı, başladı araba hakkında sorular sormaya yolun ortasında, sohbete dönüştü.. takas yaparmısın fln dedi olur dedim, bende corsa var olurmu dedi olabilir dedim aracı görmek lazım demeye kalmadı beni takip et dedi, bindi polis otosuna gidiyo, 1-2 km gittik adam evine götürmüş, açtı arabasının kapılarını araç bu fln... tabi arkadaşla ben kafalar çok güzel ayakta bile duramıyoruz nerdeyse, adamla anlaşmışız fln filan (pek hatırlamıyorum numaralarımızı vermişiz) bi gün sonra aradı hadi napiyoruz ben ilk hatırlamadım sonra hatırlayınca abi ya ben vazgeçtim dedim, adam sinirli sinirli bak arabanı biliyorum, seni de biliyorum akşam alkollüydünüz sesimi çıkartmadım ama bir daha denk gelme sakın bana, fena yapıcam seni dedi kapattı.. :D arabada anlaşamayınca polisle kötü olduk :D :D :D
olum üfle
üflemem abi
üfleeeeeeee
ok
kesik kesik üflüyom
adam gibi üfle sabaha kadar üfletirim
sabaha kadar üflerim abi
tabi direnişte bi yere kadar
üfledim
189 promil+680 tl+2 yıl 128 günüm kaldı...
devilboy
12-12-2009, 02:00
gece 2.30 çevirmeye girdik dizel 207de egsozdan durdurdular ehliyet ruhsatı verdim bas gaza dedi egsoz var bunda dedim abi dizel arabada ne egsozu bass dedi amiri geldi bağla bağla baksana çıkan sese deyince sorgulama yapıldı egsozu trafikten düşürülmediği için bağlicaz dediler yanımdaki arkadaşım kafa trilyon sen yaz dilinin döndüğünü yaz kaleminde mürekkep bitecer bende para bitmez lann deyince olaylar koptu zaten arabayı bağladılar trafiğe giderken memuru verdiler yanıma adam biner binmez ekranı gördü oo bide araba sürerken porno izliyorsunuz haa dedi ( n.e.r.d lap dance klibini izliyorduk tavsiye ederim:D)olurmu abi klip o dedim göstergelere kafayı taktı ne lan bunlar hertarafta ibreler var ne ayaksınız olum siz deyince koptuk arkadan şahinle takip ediyorlar magafonla anons geldi HALİT olum biraz hızlı lan teslim edelimde şunları nöbeti devredelim diye bi ses geldi bas hadi biraz dedi memur dedim bunada yazmayın yok yok siz zaten ayvayı yediniz bişe olmaz daha dedi trafiğe kadar dip gaz gittim ekip 15 dk sonra geldi nasıl sürüyorsun olum sen arabayı öyle yarışçımısın lan sen dedi koptuk bağladılar arabayı gecenin 4ünde sokakta kalmıştık :D çok eğlenceli bi deneyimdi
2 gün sonra 1 civarı yine 207 ışıklarda yanımda siyah bi 3.20 durdu camlardan içeri görünmüyor cam açıldı 3 kız piişşştt dedi bastı kaçtı kovalarken karşı tarafta çevirme varmış görmedim ileride ekip durdurdu ehliyet ruhsatı sordu verdim hayırdır memur bey dedi anons geldi egsoz sesinden şikayet varmış dedi abi ne alaka dedim dizel arabadan sesmi gelir yok baksana arabanın şekline vardır kesin dedi yok abi bak istersen dememe rağmen olum düğme müğme yapmışsındır sen tipinden belli dedi vay tiğime s.kim deyince güldü yazarken sordum abi sen şimdi cezayı yazdın evet yazdım aynı cezadan aynı gün içinde tekrar yazamazsın evet dedi bu esnada cezayı kesti aldım beklermisin bi sn abi dedim bindim arabaya çalıştırdım iyi dinle abi dedim çektim el frenini yaktım lastikleri üzerime doğru koştu yanındaki bende kaçarken megafonla seni yakalarım ama diye bağırdı bende korna çalarak kaçtım:D
30sn odaklanma süresi geçtikten sonra çekildi foto
ekip (bu süreyi beklerken) : la olm foto mu çekiyon resimmi çiziyon hadi diye megafondan bağırıyodu
abi bittim koptum yarıldım resmen ya puhaha :D:D:D :hahaha: :hehe:
polis : arabayı çalıştır otoparka gidiyoruz.
mmustu: sen en iyisi çekici çağır araba çalışmıyor
puahahahhahahaahahhaha en cok buna guldumm :D::D:D:D:D:D::D:D:D:D:D
Bu hakkaten bayagı iyiymis :D:hahaha:
puhahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa koptum yaa.Çok iyidi.... :D :hahaha:
aracım trafikten men olmuştu egsozdan ozman geçti başımdan bi olay
polis- araba nerde
ben- dışarda pembe olan
polis- yaa bu egsozsuz olur mu?
ben-abi hep ceza yazıosunuz ne yapalım
polis-bende fx coupe var düğmeli yaptırdım sende yaptır dedi
bide nerde yaptıracağımıda tarif ediyor :)
Kırmızıda sağ şeritte durdum yeşili bekliyorum. Polis yanaştı o arada eğildi arabaya hönkürerek;-Kapat o Eksozu dedi. Işık yeşile dönmesinden gelen çesaretle "Neyle kapatayim ?" diye sordum cevabı cok bekleyemedim. :D
------------
Birde polise asla verilmemesi gereken bir cevap vardır sinirli bir anımda o cevabı verdim ceza kesti. Bana arabanda eksoz var dedi bende eksozsuz arabamı var demiştim. Sakın siz demeyin :D
-------------
Geçenlerde civicle gidiyorum. Heryeri orjinal. Arkamda ekip otosu belirdi tepe lambaları yeni tiplerden ledli afilli bi araç. Bi baktım altta sisler açık. Kırmızıda durduk yanına durdum şimdi zıctım aazına dedim gittim ekibin yanına. Pardon ben gecende sisler yüzünden ceza yemiştim sizde yemeyin bence sisleri kapatın dedim" Şöför seri bi şekilde kapattı yüzü bembeyaz arkada baya kodoman bi amcam vardı :D
buda adanada bilinir ünlü bir polis :) çevirmede durmamış kaçmıştım sonra başka yerde karşılaştık :) ceza yazmam ama foto çekilim diodu en son :)
http://img190.imageshack.us/img190/5764/n5488276817354336484.jpg (http://img190.imageshack.us/i/n5488276817354336484.jpg/)
yan verirken burun buruna gelinen ekip otosu tarafindan durdurulur ve sonrasinda ne yapiyorsun aksam aksam diye gelen soruya;
memur bey yerler cok islak lastiklerimde biraz eski bende alisik degilim arkadan itise donerken yanlislikla arkasi kaydi bende zor toparladim kasitli yapilan bi hareket degil araba yuzunden denir :)
polis:
-anladim ama arabaya degil bu cezayi sana yazmam gerekiyor masumsun ama yapacak birsey yok :D
kızlı erkekli bir grupla ataşehir dolayları:
polis: iyi geceler gençler
ben: iyi geceler
polis: nerden böyle alkol varmı?
ben: var ama az
polis: yeditepedemi okuyorsunuz?
ben: evet.
polis: ben oralardayım dikkat et, orta sıraya parketme. hadi iyi geceler.
ben: tamam !?!
M.Can Çimir
12-12-2009, 10:48
Bu arada arşivden bir foto buldum, güzel bir anı geldi aklıma :) yaklaşık 3 yıl önce yaşanan bir olay.
Yaklaşık 10-12 arabayı Konyaaltı sahiline çekmişiz gece apaçi apaçi içiyoruz kaldırımda, ekip otosu geldi
Polis: (megafondan) gençler bu arabalar sizin mi?
Bir Apaçi: evet abi bizim
Polis: (arabadan iner ve bize doğru yürüyerek) Oğlum ben size ceza yazmıyım da ne yapayım.
Bir Apaçi: Yaz abi canın sağolsun ama kullanırken içmiyoruz ki akşam burda yatıcaz
Polis: Hepiniz mi?
Bir Apaçi: Evet abi sahilde sarılıp uyuruz
Polis: (Hafiften gülerek) Ne içiyosunuz bakayım?
Bir Apaçi: Abi votka var bira var meyve suyu var enerji var ne ikram edelim?
Polis: Görev başında içemem de az meyve suyu doldur bakayım
Bir Apaçi: (meyve suyunu doldurup polise verir ve) Abi bi foto çekinebilir miyiz?
Polis: (gülerek) Çekinelim de açık sitelere koymayın ha
Sonuç:
http://img46.imageshack.us/img46/7886/n6801247541256990638.jpg
bı denıze atmadıgınız kalmıs polısıı :D
dragon07
12-12-2009, 13:41
106 mızı aldık izmirden cıkıcaz son bi duralım bakkala girelim dedik yanımda efe...efe sen otur arabada ben gidip geliyim dedi bende araba calısır vaziyette arabada bekliyorum dakka 1 yanımda polis,
p:ac camı
b:buyrun memur bey
p:bu ne egsoz böyle
b:hayırdır dedim
p:gaza bas dedi
b:daha basar basmaz egsoz patladı(buda benim şansımdaha 2000-3000 devirde)
p:bağlicam bu arabayı
b:abi yatma etme dedim arabayı yeni aldık tamda antalyaya doğru gidiyoruz 10 dakikaya cıkıyoruz izmirden
p:eee naapiyim?
b:abi bak yapma etme bağlama cekiyorum adama (bu arada efede gelmek bilmiyor gittiği yerden)
P:o zaman arabayı yeni almıssın sana bi hayırlı olsun cezası yaziyim
b:abi yuhh dedim bak gidiyom bi daha görmicen beni(efe hala yok ortada:))
p:iii hadi git bidaha görmiyim seni burada kaybol
b:tamam abi şimdi cıkıyorum izmirden :)
ve efe tüm bu olaylar olur biter ve öyle gelir :) efe ne maceraydı be kardeşim.... :)
bende dışarı çıktım araba yok saga bakarım yok sola bakarım :D seninki baktım yürüyerek geliyor :) çabuk gidelim diyor :D ne güldük ama heee
apos2000
12-12-2009, 13:51
benım s2k bursadan antalyaya yola cıktım tam afyona gırdım polıs amcalar cewırdi...ehlıet ruhsat buyrun dedım....ne iş yaparsın sen.. baba futbolcuyum ben dedım ayak ustu 5 dk sohbet arabanda cok guzelmıs tesekkurler memur bey....ceza yazmıcam fakat gıderken bı bagırttır bakalım nasıl egsozların war dedı.. hay hay dedım 1.2.3 redlıne ortalık yıkılıyor:):)bolede polıs abılerımız warrrr:D:D
merttepe
12-12-2009, 14:17
okurken çok keyif aldım, süper muhabbetler dönmüş.
benim şansıma polislerle hiç bi vukuatım olmadı, yalnız okula giderken üçkuyular meydanındaki büyük göbeği hep yan yan alıyordum, birün yine yanı şekilde dönerken ilerde ekip arabası karşıdan karşıya geçiyordu, ekip beni görünce durdu, bende durdum panikle göz göze gelmemek için eğildim yattım arabanın içine gitmelerini bekledim ahaha, kalktığımda gitmişlerdi :D
ygtkrmdnz
12-12-2009, 16:23
Daha polisle bir diyaloğa girmedim ama bir video wardı ankarada.. Şahin yanlarken arkadan polis megafonla küfrediyordu :)
Jam da Joker
12-12-2009, 16:52
Dün gece karşıdan eve dönüyorum hafifte alkol var fena tuvaletim geldi seri bir şekilde gidiyorum birtanede 300 C yapıştı öyle sağlı sollu gidiyoruz tam Tike ışıklara geldik sinyali verdim dönücem arkadan anons geldi sola dön sağda bekle diye.. Barlar sokağından beridirde peşimde tek farı yanmayan bir connect vardı farketmiştimde.. Çevirdi kimliğini gösterdi ehliyet ruhsat aldı çalıştır bakalım arabayı dedi çalıştırdım gaza bas, bastım. Tamam yeterli abartı egzoz var bağlicaz arabayı dedi. İndim araba orjinal fabrika çıkışı böyle bak ruhsata normal leonlarla karıştırma dedim baktı evet 178 kw 240 küsur beygir yapar dedi şaşırdım :) Cam filmi var dedi yok orjinal arka camlar renkli dedim fener tuttu baktı ordanda tutturamicak ozaman tehlikeli araç kullanmaktan 128 tl dedi alkol var diye dahada irdeliyemedim yazdı gitti. Dedim 300 C nolucak onuda alırız merak etme biz hancıyız o yolcu dedi :Deli:
odtunun orada cevırmeden kactıktan sonra angora evlerıne dogru dondum, mıneseraya dogru yaklasmısken arkamda bır tane megane ısıgı gordum tam dıbımde uzunlarla gelıyo...ayaroldum tam sovmeye baslayacakken?!?!?!?! megane mı? dedım kendı kendıme...sonra sıren sesı ve dıyolaglar...:
polis:cevırmede durmadın..
ben: hayır cevırmeyı gordum ama bana ısaret yapmadınız..
polis: yolun ortasına cıkıp fener tuttuk arabana sesın armadanın ordan berı gelıyordu..bu egzos ne?
ben: sormayın memur bey walla bende nefret ettım bu arabadan yenı aldım zaten ben pgrencıyım boyle seyler ne ısım olur benım aldıgım adam taktırmıs kafa beyın kalmadı zaten...
polis: (yanındakıne donerek) yaw kemal kac km dır takıp edıyoruz bız bunu?
polis2: walla bi 30 km oldu amırım...
ben: yuhhhh baskan ne yaptın?
polis2: bence oldu o kadar..
polis1:yaw genc adam buralarda corbacı war mı?
ben: ne renk corba lazım abı sıze?
polis1:sarı renkte olanlardan ıyı olur..
ben: abı buralarda onu guzel yapmıyolar ama yesıllerı cok hafıf oluyor aksam ıcın ıdeal..hem zaten ben yanımdada yesıl corbalardan kaldı bır tek...
polis1:iyi artık yesıl le idare edicez..
ben: (cebım ıcerısınde bankadan yenı cektıgım paralar butun halınde duruyor onların hemen yanındada bır 50 lık bır yırmılık var...ama hangısı yırmılık bılemedım?:D:Do an net bır harektele yaradan sıgınıp cepten cektım parayı 50 lık geldı:D:D)
polis1: kemall bak lan sarı corba en sevdıgımden dedı elımden parayı aldı gıttı...:D:D:D
cembozbey
12-12-2009, 17:03
senelerden 99 falan olması lazım,
plis;bu ne
ben;corolla
p:devam et
http://img267.imageshack.us/img267/5500/image422.jpg
nakayama
12-12-2009, 17:04
odtunun orada cevırmeden kactıktan sonra angora evlerıne dogru dondum, mıneseraya dogru yaklasmısken arkamda bır tane megane ısıgı gordum tam dıbımde uzunlarla gelıyo...ayaroldum tam sovmeye baslayacakken?!?!?!?! megane mı? dedım kendı kendıme...sonra sıren sesı ve dıyolaglar...:
polis:cevırmede durmadın..
ben: hayır cevırmeyı gordum ama bana ısaret yapmadınız..
polis: yolun ortasına cıkıp fener tuttuk arabana sesın armadanın ordan berı gelıyordu..bu egzos ne?
ben: sormayın memur bey walla bende nefret ettım bu arabadan yenı aldım zaten ben pgrencıyım boyle seyler ne ısım olur benım aldıgım adam taktırmıs kafa beyın kalmadı zaten...
polis: (yanındakıne donerek) yaw kemal kac km dır takıp edıyoruz bız bunu?
polis2: walla bi 30 km oldu amırım...
ben: yuhhhh baskan ne yaptın?
polis2: bence oldu o kadar..
polis1:yaw genc adam buralarda corbacı war mı?
ben: ne renk corba lazım abı sıze?
polis1:sarı renkte olanlardan ıyı olur..
ben: abı buralarda onu guzel yapmıyolar ama yesıllerı cok hafıf oluyor aksam ıcın ıdeal..hem zaten ben yanımdada yesıl corbalardan kaldı bır tek...
polis1:iyi artık yesıl le idare edicez..
ben: (cebım ıcerısınde bankadan yenı cektıgım paralar butun halınde duruyor onların hemen yanındada bır 50 lık bır yırmılık var...ama hangısı yırmılık bılemedım?:D:Do an net bır harektele yaradan sıgınıp cepten cektım parayı 50 lık geldı:D:D)
polis1: kemall bak lan sarı corba en sevdıgımden dedı elımden parayı aldı gıttı...:D:D:D
Rüşvetciye bak sen :D
yan verirken burun buruna gelinen ekip otosu tarafindan durdurulur ve sonrasinda ne yapiyorsun aksam aksam diye gelen soruya;
memur bey yerler cok islak lastiklerimde biraz eski bende alisik degilim arkadan itise donerken yanlislikla arkasi kaydi bende zor toparladim kasitli yapilan bi hareket degil araba yuzunden denir :)
polis:
-anladim ama arabaya degil bu cezayi sana yazmam gerekiyor masumsun ama yapacak birsey yok :D
hehehehe her yanlayıp yakalananın cevabı aynımı oluyor yahu :)
bı tane daha...
evden cıktım..supercharger zamanları..catapata gıdıyorum..angoranın onunden gectım yıne 3 tane ısık var hıc bırınde durmadım ama manyak gıbı gazlıyorum yo her vıtes kesıcı yıkılıyor ortalık...beytepe kampusunun oradakı ısıklardanda tam gaz gectım 3 de kesıcı yıne catatatata gıdıyorum alttakı ısıklarda durmak ıcın dıp fren yaptım ki ne goreyım cevırme!!!! ıste o an kulagımda tek ses
http://www.youtube.com/watch?v=3BMq_qDPmwM :D:D
ben ekıbın ve cevrılen arac sahıplerının neden kaldırımda korku ıle bekledıklerını dusunurken zar zor durdum cevırmede...
jandarma: (benı alkıslayarak) bravo hakkaten 1 km lık yolda bu kadar ceza toplamak ayrı basarı o suratle gıderken durmak cok ayrı basarı...
ben: (dumurlar dumuru mahsunun sesı kulaklarımda gıtmıyo nedense:D:D:D:D)
jandarma: sen soyle kenarda bekle ısımız uzun dedı...
ben: hassıttırrrrrrr dıyorum ıcımden neyse gectım bı sıgara yaktım..ortalık sakınledı..
jandarma arabanın etrafında donmeye basladı..bende yawru ordek gıbı onun pesınde...
jandarma: plaka yok!
ben: evet komutanım yok
jandarma: camlarda fılm var!
ben: evet komutanım var..
jandarma: 3 tane ısık ıhlalı yapmıssın...!
ben: evt komutanım yaptım..
jandarma: egzos var!
ben: evt komutanım var..
jandarma:cok hızlı gıdıyodun!
ben: evt komutanım gıdıyodum...
jandarma: e ben sana ne yapayım sımdı? bız nıye kaldırımdaydık dusundun mu?
ben: bende onu dusunuyodum komutanım neden?
jandarma: ısıklardakı ekıp yolu bosaltın cok tehlıkelı arac gelıyor dedı ondan kaldırımda duruyorduk dedı!!!!
ben: dogrudur komutanım...aman komutanım yaptık bı hata bızde memur cocu...
jandarma: bırak sımdı memur cocugunu ne yapayım ben sana onu soyle..
ben: ne dıyım komutanım vur kır parcala hakettık..
jandarma: sana kemerden ceza yazacagım ama bır daha gormeyeyım senı dedı...
ıste o an kulagımda mahsun kırmızı gul sesı gıttı yerıne
http://www.youtube.com/watch?v=mtJGJP50zNw geldı....bende sagdan sagdan akıllı akıllı gıttım:D:D:D
dragon07
12-12-2009, 18:44
şimdi insan suçlu oldugunu bilince niçlige vuruyor olayı.zaten olcagı kadar olmuş en fazla ceza yeriz diyosun...damardan giriyosun :) rüsvet çok geçerli bi sistem özellikle gençleren para almaya bayılıyorlar :)
bı tane daha...
evden cıktım..supercharger zamanları..catapata gıdıyorum..angoranın onunden gectım yıne 3 tane ısık var hıc bırınde durmadım ama manyak gıbı gazlıyorum yo her vıtes kesıcı yıkılıyor ortalık...beytepe kampusunun oradakı ısıklardanda tam gaz gectım 3 de kesıcı yıne catatatata gıdıyorum alttakı ısıklarda durmak ıcın dıp fren yaptım ki ne goreyım cevırme!!!! ıste o an kulagımda tek ses
ben ekıbın ve cevrılen arac sahıplerının neden kaldırımda korku ıle bekledıklerını dusunurken zar zor durdum cevırmede...
jandarma: (benı alkıslayarak) bravo hakkaten 1 km lık yolda bu kadar ceza toplamak ayrı basarı o suratle gıderken durmak cok ayrı basarı...
çok güldüm, hauhauzhau :D :D :D iyi niyetli bir adama rasgelmişin hayrına
ben: hassıttırrrrrrr dıyorum ıcımden neyse gectım bı sıgara yaktım..ortalık sakınledı..
jandarma arabanın etrafında donmeye basladı..bende yawru ordek gıbı onun pesınde...
jandarma: ısıklardakı ekıp yolu bosaltın cok tehlıkelı arac gelıyor dedı ondan kaldırımda duruyorduk dedı!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=mtJGJP50zNw geldı....bende sagdan sagdan akıllı akıllı gıttım:D:D:D
hahahaha çok güldüm, :D :D :D Cidden iyi niyetli bir komutana rastgelmişin :D
Low-Rider
12-12-2009, 19:30
tünay lan yüzümü güldürüyosun hep allahta seni güldürsün:D
benimde basımdan çok ilginç olaylar geçti,
gece saat 2 civarı suadiye sahil çevirmeleri klasiklesmis daha öncesindede caddebostanda tekelden alkol aldım posette duruyo yan koltukta...
polis abi çevirdi
Alkol varmı ?
Var abi dedim
Üfle dedi
üfledim.
E hani çıkmadı dedi ??
Bende poseti aldım gösterdim :)))) Abi daha içeye baslamadım dedim
bi .iktir olm dedi gece gece kafa bulma dedi :)))) gülüstük gittik :) diğer cevrilenlerde bize bakıyoooo :))
bende dışarı çıktım araba yok saga bakarım yok sola bakarım :D seninki baktım yürüyerek geliyor :) çabuk gidelim diyor :D ne güldük ama heee
tam bir filmdi halimiz yaaa...hahahahhaha :D
benimde basımdan çok ilginç olaylar geçti,
gece saat 2 civarı suadiye sahil çevirmeleri klasiklesmis daha öncesindede caddebostanda tekelden alkol aldım posette duruyo yan koltukta...
polis abi çevirdi
Alkol varmı ?
Var abi dedim
Üfle dedi
üfledim.
E hani çıkmadı dedi ??
Bende poseti aldım gösterdim :)))) Abi daha içeye baslamadım dedim
bi .iktir olm dedi gece gece kafa bulma dedi :)))) gülüstük gittik :) diğer cevrilenlerde bize bakıyoooo :))
hahah bu cok iyi bizde yapmistik zamaninda :D
bı tane daha...
Tünay yarıldım valla...Ama böyle bir Başçavuş varmıydı ya Ümitköy?Adamın bence sen çok iyi gününe denk gelmişsin,onlarda muhtemelen kotalarını doldurmuş gideceklermiş ama sen dağı taşı yıka yıka gelince dayanamamış beklemişler...:D
vatandaş park yapılmaza park eder hemen orda bulunan ekip megafondan
-arkadasım oraya park yasak cek arabanı der.
vatandaş:ekmek alıp geliyorum abi der.
yaklaşık yarım saat sonra vatandaş tam arabasına binerken polisten bir anons daha:
-ekmek nerde lannn...
kaynak: ekşisözlük
vatandaş park yapılmaza park eder hemen orda bulunan ekip megafondan
-arkadasım oraya park yasak cek arabanı der.
vatandaş:ekmek alıp geliyorum abi der.
yaklaşık yarım saat sonra vatandaş tam arabasına binerken polisten bir anons daha:
-ekmek nerde lannn...
kaynak: ekşisözlük
buda ıımısss :D
tünay lan yüzümü güldürüyosun hep allahta seni güldürsün:D
eywallah kardesım:)
chevy_Boy
13-12-2009, 21:05
lisedeydim o zaman mersin tece de yazlık var tömükden bi arkadaşı almaya gittik chevy le arabada kızlı erkekli 7 kişiyiz önde 3 arkada 4, çat çevirme ehliyet yok arabayı zaten kaçırmışım :D nese durduk evraklar dedi polis, ruhsatı verdim yalandan cüzdan arıyorum. bana ruhsat soran polis araba senden yaşlı dedi gülümsedi dedim dede yadigarı abi polis otosunu orda duran 2 polis buna klip teklifi geliyor mu deyip kahkahalara başladılar yanımdaki polisde gülmeye başladı fırsattan istifade abi cüzdanı unutmuşum yazlıkda tömükten dönüyoruz arkadaşı almaya geldik (dayım çukurova üni de öğretim görevlisi arabada ç.ü arması vardı) armayı gösterip zaten çukurovada öğrenciyiz dedim bana bakıp babacan bi gülümsemeyle hadi gününüzü rezil etmeyim dedi :D:D böyle bir yusuf yusuf yoktu o ana kadar benim için :D
benim polisler ile pek muhabbetim olmadı ama 6. bağlanışımda şöyle bi muhabbet geçmişti
Suadiye otopark görevlisi : hoşgeldin gökhan
:D:D
Atlı Spor Klübünün orada çevirme var , mazda minibüs de 7 kişiyiz alıyı sarhoş.
Polis çevirdi , minibüs de muayene de yok ( sene 2005)
Polis : hayırdır gençler gece gece nereye böyle ? (saat gece 2)
Ben : (kıvıracak birşey düşünüyorum ve baktım kalabalığız ) Abii halı saha macından geliyoruz. ( Hava da sıcak önde oturanlar sortlu bu arada)
P : Evrakları alayım
(polis seven bir tipe benziyordu ülkücü bıyıklı felan ama ben içtiğimizi belli etmemek için sıkıyorum kendimi , tam o sırada ehliyet diye Gazi Üniversitesi kimliğimi vermişim.)
Polis : Okan cım siz Gazi de mi okuyorsunuz?
(memur hemen kendi görüşünden zannetti bizi , evrağı felan bıraktı başladı muhabbete)
Ben :BAŞKAN o da var da karanlık da görmemişim
Polis : eee gençler dersler nasıl gidiyor , maç ne oldu yendiniz mi?
Ben : BAŞKAN dersler iyi , maç da berabere bitti , eve geç kalıyoruz biz müsadenle
Polis : hadi devam edin , derslerinize iyi çalışın.
Ben : eyvallah REİS , kendine iyi bak , deriz ve kaçarız ortamdan
Eğer o değil de başka polis biterdim ben... Polise BAŞKAN ve REİS diye hitap etmeme hala inanamıyorum kendime ama o anda nasıl olduysa yaptım ve kurtulduk.
halilkarakas
13-12-2009, 23:22
.......................................
Emir_b16a
14-12-2009, 00:05
ewt taksimde başıma gelen tarlabaşına doğru yürürken
polis : duuuur
bn : (kulağımda ı pod wardı duymadım doğal olarak)
koluma yapıştır bişiler sölüyo çıkardım kulaklığı we diyalog başlar
p: baarıyoz duymuyomusun 1 saattir
b:kulaklık war duymadım hayırdır
p:hayır hayır wer bakiim sn kimliğini
b: buyur
p: hiç suçun warmı
b: ne suçu
p: adli waka adli
b: hea öle desene memurum 37 faili mechul cinayetim war
p: dalgamı geçiosun bnle
b: ewt
P:dewletin polisiyle dalga geçemezsin
b: dewletin polisi gbtme bakıp ne suç işlediğimi bulur
arkadan bi ses amirim çocuk temiz bu o diil
o gün ihbar üstüne işlenen bi cinayetin zanlısı aranıomuş az kaldım b.k yoluna gidiodum :D
CasabLanca
14-12-2009, 00:19
ewt taksimde başıma gelen tarlabaşına doğru yürürken
polis : duuuur
bn : (kulağımda ı pod wardı duymadım doğal olarak)
koluma yapıştır bişiler sölüyo çıkardım kulaklığı we diyalog başlar
p: baarıyoz duymuyomusun 1 saattir
b:kulaklık war duymadım hayırdır
p:hayır hayır wer bakiim sn kimliğini
b: buyur
p: hiç suçun warmı
b: ne suçu
p: adli waka adli
b: hea öle desene memurum 37 faili mechul cinayetim war
p: dalgamı geçiosun bnle
b: ewt
P:dewletin polisiyle dalga geçemezsin
b: dewletin polisi gbtme bakıp ne suç işlediğimi bulur
arkadan bi ses amirim çocuk temiz bu o diil
o gün ihbar üstüne işlenen bi cinayetin zanlısı aranıomuş az kaldım b.k yoluna gidiodum :D
al bunu al bunuuu cümlesini duymamışsın iyi ki :hahaha:
benim polisler ile pek muhabbetim olmadı ama 6. bağlanışımda şöyle bi muhabbet geçmişti
süpermiş :D
:hahaha::hahaha:
turbo&quattro
14-12-2009, 04:24
:hahaha::hahaha::hahaha:
Ben Susayım Resimler Konuşsun
http://img237.imageshack.us/img237/2080/dsc01357x.jpg
http://img706.imageshack.us/img706/6233/dsc01348.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/9027/dsc01353ez.jpg
http://img524.imageshack.us/img524/2623/dsc01355kopya.jpg
seyfi 07
14-12-2009, 06:34
ben bu vıdeo yu facebookta seyretmıstım ve polıslere cok gulmustum(gur seısıde ortalıgı yıkıyodu hanııııı:) )
eski bi tospamız vardi, içmiş(bir kaç bira sadece) taksimden dönüyorudk, direksiyonda abim vardı :)
camı sadece aralamak istedi ama eski araba olduğundan cam düştü :D
cam düşünce,
polis:eliyle burnunu yelledi(ama alkol koktu der gibi)
ve 3puanlık soru :D
polis:alkol varmı gençler?
abim: yok abi. şurada tekel görüyorum ama istersen hemen alır gelirim :)
polis: (şok) gidin lan burdan, sizinle uğraşıcak zmnım yok benim!!
camıda kapatabilseydik çok daha fazla gülerdik herhalde :) sanslı günümüzdeydik ;)
bıraz daha kurcalaymısın akrabag cıkarmısın :D
:hehe: :hehe: yarıldım ya
Golf gti zamanlarımız uçuyoruz kaçıyoruz bostancı kızıltoprak çalışıyoruz caddbostandan bostancı istikametine doğru giderken yakın bir arkadaşımı gördüm başladı sıkmaya S e kadar geldik SS son susturucu vardı kat iptal 4 ten 3 e aldım daldım bi baktım içerde motorlu abi beni beklio bakıştık dip gaz devam baktım arkadan atladı gelio hiç kesmeden devam bostancı ido nun oraya geldik trafik kaput :) sağa çektim indim aşağı hemen:)
polis:serseri niye kaçıyorsun ?
ben :abi ben kaçmıyorumda sen gelemedin sanırım :D
polis:evrakları ver takip et beni ...
ben:suadiye otopark a gidiyoruz sanırım :)
bostancıdan döndük suadiye ye doğru soldan trafiği açıo önümde polis abi motorla bende sakin sakin soldan mırıl mırıl gidiyorum bana bakıyor iyice yavaşlıyor kafasını önüne çevirince dipliyorum gazı :) her neyse otoparka girdik külübeye
polis:yazim mi cezayı ?
ben:ne yaptım abi suçum nedir?
polis:çok hızlı gidiyorsun ,şerit ihlali yaptın !!
ben:peki abi yaz haketmişim o zaman (sırıtıyorum bi yandan )
polis:bak yazıcam ...
ben:yaz abi ...
polis:at bişiler git işte (bu arada makbuza kalemi değdirdi) yazıyorum
ben:yaz dedim senin cebine girceğine devlete öderim cezamı :)
polis:(anons falan geçiyor amirim sahilde hız yapan gençleri yakaladık,işin artisliğine döküldü iş)
aldım makbuzu çıkıyorum durdurdu gene beni,
polis:bu egzos ne ?
ben:orjinali bu abi ,fabrika çıkışı bu modeller böyle :)
polis:olm benden sna abi tavsiyesi zaten avantayıda vermedin cezayıda aldın ilerde bi çevirme daha var onada akıllı gir çık bide kulağına küpe olsun uçmayı bilmiyorsan xpnelik yapmıcaksın ...
ben:o lafın üzerine sabaha kadar pedal paspasta dolaştım :)
o lafı o gündür bugündür hiç unutamıyorum :D
Bigün cevirmede durdum egsoz var cam filmi var hızlıca ruhsatın arasına 20 lira koydumki ilk rüşvet denememdi
-ruhsat ve ehliyet dedi
verdim açtı ruhsatı parayı gördü
-arkadaş arasında paran kalmış
deyip verdi parayı dedim ahanda bittim dedim soğuk ter dökerken
-gel dedi
Verdi evrakları araçta oturan amirine üstümde aselsan t-shırt var (Arkadaşım hediye etmişti denk geldi üstümdeydi)
amir
-Sen aselsan'damı çalışıyorsun
dedi atladım hemen evet dedim mühendisim ne iş yapıyosun dedi gözüme telsiz takıldı aselsan marka bu telsizlerin ekranını yapıyoruz dedim
-Arkadaş bizdenmiş salın gitsin
dedi bi topuk çakarsın daha arkama bakarmıyım :D
CasabLanca
14-12-2009, 11:21
Bigün cevirmede durdum egsoz var cam filmi var hızlıca ruhsatın arasına 20 lira koydumki ilk rüşvet denememdi
-ruhsat ve ehliyet dedi
verdim açtı ruhsatı parayı gördü
-arkadaş arasında paran kalmış
deyip verdi parayı dedim ahanda bittim dedim soğuk ter dökerken
-gel dedi
Verdi evrakları araçta oturan amirine üstümde aselsan t-shırt var (Arkadaşım hediye etmişti denk geldi üstümdeydi)
amir
-Sen aselsan'damı çalışıyorsun
dedi atladım hemen evet dedim mühendisim ne iş yapıyosun dedi gözüme telsiz takıldı aselsan marka bu telsizlerin ekranını yapıyoruz dedim
-Arkadaş bizdenmiş salın gitsin
dedi bi topuk çakarsın daha arkama bakarmıyım :D
adam telsizde sıkıntı var bir bak dese napcaktın abi :beuj: :D
Bulut Y.
14-12-2009, 11:23
yarın servise gelirim dicek aynen devam edicek :D
Emir_b16a
14-12-2009, 11:30
bn sadece kalıpçıyım abi dicekti biz ekrenları yapıoruz sadece elektroniinden anlamam :D
ocean0636
14-12-2009, 17:33
Bende facebooktaki videoyu izlemiştim 10 numero :D bu arada s2k'nin ses de fenaaaaa :D
yıl 2o06
yer kocaeli
araç golf II gti
bir yaz günü muhtemelen sanayiden eve dönüyorum.
bilenlerin malumudur, kocaeli trafik müdürlüğünün öününde trafik ışıkları var.ışıkta durunca 45 yaşlarında bir memur geldi.gideceğim yeri sordu.söyledim.benim gideceğim yerden daha ilerde bir yere gidiyormuş.farketmez dedi oraya kadar geleyim.
koltuğa oturur oturmaz
-bu nasıl silecek dedi.padişah miki gibi ortada dik duruyor :D
sağdan ilerlerken bende anlatmaya başladım.işte bunlar kit halinde satılıyor.çalıştırınca yine ortada duruyor falan.
-sen acemisin herhalde dedi
- niye ki dedim.
-2 saattir sol şeride geçemedin dedi
-ben uzun bir kahkaha attıktan sonra ,bu sozü söyleyeceğin son kişi ben olmalıydım.yanlış kişiye söyledin dedim.
niye demeye vakit bulmadan.dip gaz ,ful makas yaklaşık 1 km gittim.
şu an yok ama o tarihte vardı- heykel ışıklarda trafıkte yine durduk. benim durmamla ,bu öndeki bir aracı göstererek arkadaşımın aracı dedi teşekkur ederek aractan inip kaçarcasına öne doğru koştu gitti.gülmekten bakamadım da hangi araca bindi ? binmedimi
gazladığım müddetçe hiç konuşmadık.tırsıp tırsmadığına ,kendini sıkıp sıkmadığına dikkat etmedim.indikten sonra da gülmekten sağ koltukta ıslaklık olup olmadığıda bakmakta aklıma gelmedi açıkçası.:)
http://i297.photobucket.com/albums/mm240/corrado41/IMGP2302.jpg
Bende facebooktaki videoyu izlemiştim 10 numero :D bu arada s2k'nin ses de fenaaaaa :D
link varsa bizde izleyelim video yu ? =)
link varsa bizde izleyelim video yu ? =)
videoyu sildim faceden :)
Tuning055
14-12-2009, 23:04
bende arıom arıom bulamıom:D alla alla dıom:D
ahmetdrift
14-12-2009, 23:55
sene 2005, kuru cesmede gece1 gıbı cevırme yapıyo polıs. corvette var ozaman onde plaka yok hemen aldılar benı kenara.
polıs: plakanı takmamıssın ben bu porscheye ceza yazmadan gondermem dedı
ben: tamam abı sen porscheye ceza kes ben gıdıyım ozaman demıstım
polıs abım uyuz oldu zor atlattık
Hilmi ve Ahmetin eski dükkandan kalabalıkça çıkıp sahile inerken çevirme görüp komple kaçışımız anlatılmaz yaşanırdı :D
Tek duyduğumuz kovalarkene Durunnn laaannnn şeklindeki anonstu :D
Hilmi Ahmet el verin hele ordan agalar :D
Bulut Y.
15-12-2009, 01:46
Hilmi ve Ahmetin eski dükkandan kalabalıkça çıkıp sahile inerken çevirme görüp komple kaçışımız anlatılmaz yaşanırdı :D
araclar neeeeyy?? yarı Şarabasımıııı :D:D:D
araclar neeeeyy?? yarı Şarabasımıııı :D:D:D
6-7 azgın arkadan iter :D
edit : unuttum bide önden çeker clio turbo :D
Bulut Y.
15-12-2009, 02:14
6-7 azgın arkadan iter :D
edit : unuttum bide önden çeker clio turbo :D
cezalar arkadan gelmedimi ? :D
Alperen-B
15-12-2009, 03:10
Polislerden bana gelen sıkca sorulan sorular
polis: Renk ruhsata işli mi???
ben : evet :D
polis: tmm gidebilirsin.
---------------------------
polis: bunun markası ne ??
ben : opel astra gsi
polis: 106 ya benziyorda ondan sordum..
ben : hmmmm çok benzetiyorlar zaten (ne alaka)
-----------------------------------------------
Sitemize üye Kcann_220(integra vtec) arkadasımız ceza yerken
Kemal: Mekanda güzelmiş ha :D (çevirme yerinden bahsediyor)
Polis : ?????
Polis: Al bu ceza makbuzun dur sana bi de men kağıdı verecem
Kemal: Amirim o ne işe yarıyor
Polis: Beni salak yerine koyma benden iyi biliyosunuz işte ne işe yaradıgını. Aracın men oluyor işte
Kemal: hııı bunu öğrendigim iyi oldu :D :D
Alperen-B
15-12-2009, 03:26
http://www.youtube.com/watch?v=b515hjlbuBw
Bu da bonus
Turbo Sadık :D
valla boku yerdik herhalde :D
Bu da bonus
Turbo Sadık zaten bombaa :D
videoyu sildim faceden :)
eğer sakıncası varsa sılebilirsiniz;)
http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=183664098544&ref=nf
ocean0636
18-12-2009, 19:46
Turbo Sadık zaten bombaa :D
Ben bunu bizim ant. Eski sanayi şahinlerinden saniyordum izmirde mı çekilmiş meger :D:D
ahmetdrift
18-12-2009, 20:25
heya ne geceydı ben cevırmeden 200sxle nası olduda gectım sız u donusu yapıp kactınız amma acayıp geceydı:)
turbo&quattro
18-12-2009, 20:36
Bu da bonus
Moralim ne zaman bozuk olsa izliyorum:D
Ben bunu bizim ant. Eski sanayi şahinlerinden saniyordum izmirde mı çekilmiş meger :D:D
Bende Ank.dan biliyorum ama:rolleyes:
bende ankara diye biliyorum
Rockford
19-12-2009, 14:45
Internnete gorduklerımden bır tanesı Vatandaş arabasını bankamatiğin önüne çeker.Hemen para çekip gidecektir..Kartı sokar şifreyi girer.Tam o sırada polis aracının megafonundan 34 .... aracınızı bulunduğu yerden kaldırın..Adam panikle döner arkaya seslenir.Memur bey para çekiyom hemen gidecem..Aynı ses megafondan yine duyulur..O zaman 100 lira fazla çek cezayı yedin..... :D
buna benzer bişi bi kac yıl once basıma gelmişti param bitti diye bankamatige girip 50lira cekeyim öle devam edim demiştim bi kac kişi sıra vardı parayı cektim geldim aracın camında makbuz 49liralık park cezası :) cektigim paradan 1lira kalmıs :) geri dönüp bidaha cekmek zorunda kaldık.
enginman01
26-12-2009, 17:58
arkadaslarla bırgun toplandık ama yaklasık 40 arac var hepsı modlu egzozssuz aracyok bı amır geldı 2 yıldız caycıda oturuyoruz amır ınınce herkes toplandı tabı basına
amır:gencler napıyorsunuz burda yarısmı var ?
SU vtec ın sahıbı umut atladı hemen ya amırım ne yarısı hangı arabayı ıstıyorsan al verelım anahtarı bak hepsının benzın lambası yanıyor hepımız acız amırde dahıl herkes kopar tabı amırden bır soru gelır ya ben bı teyp alacam varmı bıldıgınız bı yer :D ZR 106 nın sahıbı cem hemen atlar abı ben tesisatcıyım amır sorar ne tesısatcısı ordan bırı atlar su tesısatcısı :D ahaha cok ıyı bı geceydı ya
arkadaslarla bırgun toplandık ama yaklasık 40 arac var hepsı modlu egzozssuz aracyok bı amır geldı 2 yıldız caycıda oturuyoruz amır ınınce herkes toplandı tabı basına
amır:gencler napıyorsunuz burda yarısmı var ?
SU vtec ın sahıbı umut atladı hemen ya amırım ne yarısı hangı arabayı ıstıyorsan al verelım anahtarı bak hepsının benzın lambası yanıyor hepımız acız amırde dahıl herkes kopar tabı amırden bır soru gelır ya ben bı teyp alacam varmı bıldıgınız bı yer :D ZR 106 nın sahıbı cem hemen atlar abı ben tesisatcıyım amır sorar ne tesısatcısı ordan bırı atlar su tesısatcısı :D ahaha cok ıyı bı geceydı ya
ehehe su tesisatcısınıda ben demiştim :D:D
Tholl-ga
28-12-2009, 07:40
sen ilk sırada s2k ile Dr Bahadır arkanda bizde burakla(miata) hepinizin arkasında çevirmeyi görünce hepimiz çevirdik :D doğukan clio ile petrol ofisinin orda duruodu.burağa dur dedim durmadı ve amansız kovalamaca başladı :D
2 s2k ve arkada miata.direk bizim arabanın içi kırmızı beyaz ve anonslar 'durun laaaaaaaaan kaçmayınn ulaaaaaaan''
her girdiğimiz viraj ıslakmı olur.buğra ve bahadır feyk attılar bi sapaktan kaçtılar biz kaldık :D
bizde bi süre mücadeleden sonra atlattık :D
koca kalabalıkta 3 kurban :D
sen ilk sırada s2k ile Dr Bahadır arkanda bizde burakla(miata) hepinizin arkasında çevirmeyi görünce hepimiz çevirdik :D doğukan clio ile petrol ofisinin orda duruodu.burağa dur dedim durmadı ve amansız kovalamaca başladı :D
2 s2k ve arkada miata.direk bizim arabanın içi kırmızı beyaz ve anonslar 'durun laaaaaaaaan kaçmayınn ulaaaaaaan''
her girdiğimiz viraj ıslakmı olur.buğra ve bahadır feyk attılar bi sapaktan kaçtılar biz kaldık :D
bizde bi süre mücadeleden sonra atlattık :D
koca kalabalıkta 3 kurban :D
mınder bob yıne ortalıgı karıstıryorsunzu haa :D
polis:araçınızda polis megofonu varmış şikayet aldık.
ben:doğrudur komserim.
polis:bana bunun açıklamasını yapın çabuk
ben: komserim şimdi kötü bişeye yapmıyoruzki polis olmaya özeniyoruz.
polis: ulan önce polis olun sonra takılısını veriyolar zaten nasıl üniversite öğrencisisiniz.
tabi megafonu söktü aldı bizide saldı :D
bi kaç arkadaş içmeye gidiyoruz şahin altımızdaki araba ve V8 motor gibi ses cıkıyo :D daha alkol almamışız neyse tekel bayine giderken polis cevirdi saga cek dedi..
P : gençler iyi akşamlar
B : iyi akşamlar abim iyi görevler :) (yıkama yaglama)
P : alkol aldıkmı ?
B : (işte polisin dumur oldugu an) yok abi almaya gidiyoruz :D:D
adam egzozdan ceza yazacaktı bize gülmekten unuttu gönderdi :D
polis:araçınızda polis megofonu varmış şikayet aldık.
ben:doğrudur komserim.
polis:bana bunun açıklamasını yapın çabuk
ben: komserim şimdi kötü bişeye yapmıyoruzki polis olmaya özeniyoruz.
polis: ulan önce polis olun sonra takılısını veriyolar zaten nasıl üniversite öğrencisisiniz.
tabi megafonu söktü aldı bizide saldı :D
bu ıyımısss :D
bu ıyımısss :D
hatta ilk camı açtırdı. sivilmisin dedi bende yok abi öğrenciyim:D ozaman hemen inni aşşa :D
yucelebeci
28-12-2009, 14:58
bakırköyde biri cupra iki leonun ışıklarda bağırttıra bağırttıra gazlaması durması sonra yine gazlaması sonuncu hareket halindeki polis aracının megafonundan gelen ses;
polis: evett arkadaşlar araçlar güzelmiş ama insan gibi kullanalım lütfen
biz: *?$#$&+^^£#$ :)
EvrenCan_RS
28-12-2009, 15:36
Şti araçlarlarından biri ile samsun da çevirmeye girer arkadaşlardan biri...
Polis evrakları incelerken bizim arkadaş boş boğazlık eder.
Bu araç şti aracı abi hiç bir eksik bulamassın.
Polis: Araç eksiksiz ama senin emniyet kemerin eksik
Zeki: He He abi yaaa... Takmayı unutmuşum Bu işi başka türlü halletsek olmazmı??
Polis: Piyangomusun lan sen.Ben seni başka türlü halletmeden s.tir git şurdan der.
34btr1907
29-01-2010, 20:05
arabayı ilk adığım zamanlar adliyenin önündeyken du bi gazliyim dedim:D 10 metre anca gazladım. kırmızıda durdum. adliye kapısındaki polis kırmızıdayken yanıma geldi. yeşilde sağa çek dedi. çektim. evrakları verdim. polis o ses senden mi geldi dedi. arabadan dedim :D baktı eksozun çok büyük dedi. bn takmadım dedim. farketmez sende şu an dedi. evet dedim. sesi sorunsa susturucusu var dedim. ses önemli deil deliği çok büyük orijinali böyle değil dedi. baktım olmayacak. 1 saniye dedim. açtım bagajı silencer'i taktım. şimdi orijinalden bi farkı bar mı dedim. yok dedi. evrakları alayım dedim. elinden çektim ruhsatı ehliyeti. bindim arabaya görüşmek üzre dedim ve vın....
oda arkandan el salladı yani:)
Ögrenciyim diyince daha çok sinirleniyolar :)
Nerde okuyosun işin gücün var mı muhabbetine kadar geliyor
Yaşın genç arabanda modifiyeliyse polislerden biraz çekinmek lazım
Burak Mehmet
29-01-2010, 20:59
turbo sadık bizim etliğin adamı yav...
b:varda bana yetecek kadar
p:sieeeee lan gıt basımdan:hahaha::D
p:egsoz var ceza kesıcem
b:abı kesme
p:nıe
b:abi kemal abının selamı var
p:kemal kım
b:abı kemal abıyı tanımıyomusun sana selam soledı
p:hangi kemal olum
b:20 lırayı cıkarıp beton kemal abi
p:heee desene olum bızım kemal abi die.. taam devam et hadı
baskent unıv.onunde gece 2-3 cıvarı eve doru gıderken cevırmeyı gordum soldan yapıstırdım kacak modu..yolu kesmısler dubalarla bıtanesı ısıkla cek kenara yapıo yolda kımse yok cektım kenara.dıgerı aractan ındı ıyı aksamlar evrak bla bla bla.canım egsoz acık sısler yanıyo(sondurdun gordum)plaka takılı degıl on arka ehlıyet yok(evde kaldı)egsoz muayne yok....kocum sana bı 1.5 2 lıra ceza arac parka..abı etme eyleme yok..anahtarı verdım al ben gıdıom dedım gel dedı..fazla uzatmıorum aklınıza gelebılcek tum dılı doktum ama her kanala gırdım.acık acık para ver dedı.yok ustumde kalmadı kart var dedım para yok dedım.3-5 kez daha para ıstedı 20 de olu dedı en son:)artık yapck bısey yok dedi sana bı cep harclıgı 700 800 yazıorum o zaman dedı.aglama modu abı yapma...tam elını cezaya goturdu yazcaaak bıtane araba dıger ısık tutanın ustune surdu kactı.bunlar kufur ede ede arabaya bındı bende elımı actım ruhsatı ver gıbı gel takıp et dedı.adam kacar polıs kovalar ben takıp..polıs yetısemedı 3 dk falan gıttık..gırdım dotune polısın sellektor cekılmıo bıda bıda en sonunda anladı.karsıda dıger ekıpler bakıo:)baarttra baarttra yapıstrdım adama yetstım ustune kıra kıra durdurdum ındıler adama kostular bende kostum polıs cebınden ruhsatı cıkardı ben aldım baktım yokbısey devam et sen saol kocum dedı adama baktım arkama aglıooooo ben vıııın evdeyım.bılıorum ıyı kaymıstır bana ama ruhsat....:)
S.Özeren
30-01-2010, 09:19
ahahaha çok iyi muhabbbetler var yA:D
CallMeInsane
30-01-2010, 09:37
polise yardım etmek lzm tabi :D
baskent unıv.onunde gece 2-3 cıvarı eve doru gıderken cevırmeyı gordum soldan yapıstırdım kacak modu..yolu kesmısler dubalarla bıtanesı ısıkla cek kenara yapıo yolda kımse yok cektım kenara.dıgerı aractan ındı ıyı aksamlar evrak bla bla bla.canım egsoz acık sısler yanıyo(sondurdun gordum)plaka takılı degıl on arka ehlıyet yok(evde kaldı)egsoz muayne yok....kocum sana bı 1.5 2 lıra ceza arac parka..abı etme eyleme yok..anahtarı verdım al ben gıdıom dedım gel dedı..fazla uzatmıorum aklınıza gelebılcek tum dılı doktum ama her kanala gırdım.acık acık para ver dedı.yok ustumde kalmadı kart var dedım para yok dedım.3-5 kez daha para ıstedı 20 de olu dedı en son:)artık yapck bısey yok dedi sana bı cep harclıgı 700 800 yazıorum o zaman dedı.aglama modu abı yapma...tam elını cezaya goturdu yazcaaak bıtane araba dıger ısık tutanın ustune surdu kactı.bunlar kufur ede ede arabaya bındı bende elımı actım ruhsatı ver gıbı gel takıp et dedı.adam kacar polıs kovalar ben takıp..polıs yetısemedı 3 dk falan gıttık..gırdım dotune polısın sellektor cekılmıo bıda bıda en sonunda anladı.karsıda dıger ekıpler bakıo:)baarttra baarttra yapıstrdım adama yetstım ustune kıra kıra durdurdum ındıler adama kostular bende kostum polıs cebınden ruhsatı cıkardı ben aldım baktım yokbısey devam et sen saol kocum dedı adama baktım arkama aglıooooo ben vıııın evdeyım.bılıorum ıyı kaymıstır bana ama ruhsat....:)
demekki biz modifiyeciler polislerden daha gözü kara ve çılgın olabiliyormuşuz :D polisle aman çarpcaz aman dürtcez die üstüne bile süremezlerdi sanırım :hahaha:
Ehliyetimi ilk aldım izmire babaannemi hacı için hava alanına yolcu etmeye goturuyoruz taby bende yeni ehliyet almışım onun verdiği rahatlıkla yapışdırdım fln ahmetliye yaklaşdık peder beyleri yavaşla olm burlarda radar çok olur dedi tmm baba dedimm hızımı dusurdum pat ilerde polis cevirdi hobaa dedim girdik cevirmeye slm alekum alekum slm polis radara grdiniz dedi farkındayım kaçla grmişim memur bey dedim bende oda 109 demesinmi nkdr ceza dedim 128 ytl dedi ozaman geri dönim radar nerdeyse cezanın hakkını verim memur bey dedim 2 araba gidioduk dieride trafik polisiydi komşunun damatı cezayı o aldı noldugunu bilmiorum :D:D
Bir gün arkadaşlar S'de muhabbet edilecek gelin dediler. S virajının apaçi olmadan önceki hali sene 2002-2003 falan. Bende EK Civic HB var, Plaka yok, Araba basık, Farlarda çakarlar açık, sisler yanık 2. vites redline 3 e alıp S'e girdim baktım S tamamen boş. şaşırdım tabi birileri olması lazım diye. Yanaştım cebe doğru sonra arabanın burnunu yola doğru çevirdim. yolda basanları seyredeyim diye yanaştım stop ettim arabayı. bizimkileri aradım. Aradığımda mechanix mustafaydı ha bide Sword murat geleceklerdi. mustafanın FWD zamanları vtec varken:D Telefon çaldı abi S'e sivil geldi biz kaçtık kesinlikle durma orda derken benim sol cam çaldı "tık! tık! tık!" gayet yakışıklı 45 yaşlarında bir polis amca geldi sivil tabi kendisi in dedi arabadan. Dedim hayırdır? in sen anlatıcam dedi. dedim kimsin sen niye ineceğim dedim Salağa yatıyorum tabi. Hemen kimliği çıktı. Zaten dikiz aynasındanda bej renkli toros sivil araçta gözüme çarpmıştı. neyse indim. evrakları ver verdim. Evraklar temiz. arabaya döndük. başladı saymaya. plaka yok, film var, yasak aydınlatma tertibatı (çakarları söylüyor polisçe), jant, egzos falan (egzos yoktu filtre vardı adı hemen egzos oldu) evraklar bende kalıyor sen suadiye otoparka çekiyorsun dedi. hayırdır. dedim trafikten men araba dedi. Dedim uğraştırma bizi gerek yok bu tarz şeylere gideyim ben dedim. yok dedi bi abimiz vardı o bölgede hatırlı. onu aradım. rüşvet falanda teklif etmedim yakışmaz diye. Neyse abimizi aradım görüştür beni dedi. telefonda görüşmedi polis itiraz etti. Dedi ekibin plakasını söyle ben hallederim dedi. Neyse dedim bekliyorum. gitmem otoparka çözecekler işimi dedim. Polis ters yapmaya başladı git sen kimsin. suçlusun kılsın yünsün. ben sert konuşmadım gider falanda yapmadım. neyse 3-4 dk sora araçtaki diğer sivil geldi abi böyle böyle bırakacakmışız dedi. bu arada benimle ilgilenen memur koçanda başlamıştı ceza falan yazmaya. tutuldu tabi anonstan sonra. dedi olmaz falan diğeri abi emir böyle dedi. neyse bu sefer bana koçanı imzalatmaya kalktı dedim imzalamam. ne farkı var bu işin dedim. Dedi doldurdum numarası var bana hesabını sorarlar dedi. Aradım tekrar abimi. Dedi ne yazmış dedim alfabedeki tüm harfler ve 1'den 100 e kadar tüm sayılar var dedim koçanda :D:D:D
dedi imzalama bana ver telefona bu sefer mecburen konuştu polis. Tamam amirimi 9-10 kere tekrarladıktan sonra bana S virajı içinde hatalı dönüşten bi 45 tl ceza kesmişti. öle maceranın sonuna gelmiştim.
Bir keresindede KTM tolganın abisi evlendiğinde gelin arabasını sürüyordum. Mercede vito VIP vardı geçe fenerbahçe stadının önünde çevirme oldu. durdurdular. Dedi buyrun gelin alkol muayenesi yapacağız. dedm ok. İndim alkol varmı diye sordu. Dedim araba Free shop gibide bende alkol yok dedim. Neyse üfletti zımbırtıyı çkan sonuç 0.01 promil polis şaşırdı nasıl çıktı bu falan dedi. Dedim biraz önce dürümcüdeydik yemekten sonra kolonyalı mendille ağzmı silmiştim ondan öyle çıkmıştır dedim. :D:D:D polis epey bi koptu. öyle uğurlamıştı beni.
bir gün gece kemer disco infernodan dönüyoz. polis çevirdi
polis : alkol varmı gençler?
biz : abi valla kalmadı yeni bitti.
polis : inin lan arabadan... :D
arkdaşın doğum gününe giderken izmir alsancakta çevirmeye girdim okuldan arkadaşlarla.
polis: ehliyet ruhsat
ben:buyrun
polis bi döndü arabanın etrafında.ozmnda egzoz yoktu cam filmi vardı sadece.
polis: kızlar güzel jantlarda güzelmiş
ben: abi janttan cezamı yazılır ya
polis:yok ben sana filmden yazcam
sonra 61 tl yazdı gönderdi:D
Internette bulduklarımdan 1 tane daha :
otobanda düzce gişelerden çıkıyorum amcamlar çevirdi
polis: ooo farlarda güzelmiş
ben: teşekkürler
polis: bakim hımmm stoplarda ledliii
ben: evet baya aradım bulmak içinn
polis: sislerede xenon takmışsınn
ben: daha önceki araçtan elimde kalmıştı onu değerlendirdim
polis:filmler kaç numara aynalı yapsaydınya
ben: 2 numara ama yaptırmadan önce bu kadar koyu durmuyolardı
ben içimden diyom tamam ayvayı yedik adam bütün mod ları çözdü sağlam bi ceza kitliycek bide baktımki polis amcam aracın resimlerini çekiyo geldi yanıma
bende sparişi verdim 1 haftaya kadar gelicek buynları nerden aldın adresini verirmisin dedi ben gülmekten adama cevap veremiyom
süpermiş :D:hahaha:
KuBilaYY
30-01-2010, 15:29
gece iş ten çıktık kuzenim ve iki arkaş dedik evlere gitmeden ortaköye gidip bişeyler yiyelim hava alalım falan çantamı işyerinde unutmuşum ehliyette içindeydi kuzene sen sür ne ehliyet ne kimli üzerimde bişey yok neyse çıktık gittik yedik içtik gezdik dönüyoruzz dolma bahçede çevirdiler evrakları istediler :) herşeyi düşünmüştüm kuzenim direksyondaydı ama ruhsattında o çantada oldugunu atlamışım :D
anlattık derdimizi,kuzenime neyse memleketine dua et dedi :D
http://www.facebook.com/CagriCiger?v=feed&story_fbid=304895084873#/video/video.php?v=1311941967725&ref=mf
Antalyanın en çok ceza yiyen grubu tofaş saten ne olursa olsun :D her hafta sonu sanayıde toplanılıyor bu vıdeo bıraz eskı ama su anda farkı yok genellıkle polısle kovalamaca oynarlar sanayıden cıkmazlar polıs yaklasınca yavaslayıp ters yone dönerek tekrar kacarlar öle bir eğlence tofaş severlerinki :D video sonunda anlarsınız saten olayı :D
dragon07
30-01-2010, 15:41
http://www.facebook.com/CagriCiger?v=feed&story_fbid=304895084873#/video/video.php?v=1311941967725&ref=mf
Antalyanın en çok ceza yiyen grubu tofaş saten ne olursa olsun :D her hafta sonu sanayıde toplanılıyor bu vıdeo bıraz eskı ama su anda farkı yok genellıkle polısle kovalamaca oynarlar sanayıden cıkmazlar polıs yaklasınca yavaslayıp ters yone dönerek tekrar kacarlar öle bir eğlence tofaş severlerinki :D video sonunda anlarsınız saten olayı :D
puahha :D normaldir her hafta sanayiyi yakyıor adamlar :D vıdeoda bayagı iyimiş ;)
Tam o meydanada piyazcı açıldı polisler ora bir oturuyor sabaha kadar :D
Xenomorph
30-01-2010, 15:44
Çok Olay Geldide Başıma Yazmadan Geçmiyim Dedim Aklıma Gelen 2 Tane Var :)
Cevahir'e Gelmeden Sağdan Fulyaya İnen Bir Sapak Vardır Orda Çevirdiler Arkadaşın Clio'ylayız Bende Sağ Koltukta Geniş Geniş Bira İçiyorum :) Dedim Herşeyi Tamam Araba Standart Birşey Olmaz Çevirdi Evrakları Sordu Bi Taraftanda Bana Baktı Rahatım Tabi Ama Bir An Şok Olduk Adam Ehliyetide Ruhsatıda Evde Unutmuş Ben Şok Oldum Polis Dediki Ne Terbiyesiz Adamsınız Hem İçiyorsunuz Hemde Evraksız Geziyorsunuz Öyle Böyle Derken Elimde Bira İndim Aşağı :)
Abi Dedim Akıl Var Mantık Var Adam Geldi Ta Karşıdan Geziyoruz Ne Bileyim Bunda Ehliyet Olmadığını Bende Huzurla Bira İçiyorum Arabada Keyif Yapıyorum Vallahi Bende Şoktayım Dedim,Senin Ehliyetin Varmı Dedi Var Abi Dedim Benim Aracımın Ruhsatı'da Yanımda Ama Bu Kamil Neden Böyle Birşey Yaptı Anlamadım Harbiden Unutmuş Çocuk Dedim Yoksa Manyakmıyız Abi Benimki Dururken Evraksız Arabayla Gezelim Diye
Çok İçtinmi Dedi 2. Biram Dedim Geç Direksıyona Götür Bunu Dedi Bir Dahada Görmim :) Elimde Birayla Oturdum Direksiyona Geldi Yanıma Eşşeğin ... Su Kaçırma Sende Artık Dedi Abi Verim Sen Takıl Dedim Az Kaldı Zaten :) Hade Gidin Töbe Töbe vs Şeklinde Bir Diyalog
Gittik :)
4 5 Sene Öncede Takmışız Egzozları Ehliyetler Yeni 4 5 Araba Geziyoruz Kesicilerde Maltepe Burger'in Önünde Bizim Konvoyun Önüne Çekti Aldı Evrakları Benim Arabada Sebring Var Geldi Gaza Bas Dedi Abi Bu Volvo Ötmez Dedim Bas Bas Dedi Bastım Resmen Bağırdı Egzoz Tamam Sende Birşey Yok Dedi Şok Oldum :D Neyse Arkadaşın Arabaya Sardılar Bu Sefer Bizimkiler Başladı Yalvar Yakar Girdim Araya :) Kendi Arabamı Kurtarmış Olmanın Bahanesiyle :)
Bir Şey Söylicem Sonra Naparsanız Yapın Dedim
Buyur Dedi
Dedim Bak Bugün Cumartesi Millet Taximde Hap Atıyor Parklarda Esrar İçiyor Karı Kızla Geziyor Orda Burda Uygunsuz Hareketler Vs Bizde bu Kadar Saf 30 Ytl Cebimizdeki Parayla Benzin Atıp Egzoz Bağırttırıyoruz Dedim :) Kime Ne Zararımız Var Sesten Başka
Güldü Sütten Çıkmış Ak Kaşıkmısınız Dedi
Dedim Abi Olay Bu Ben Sana Söylüyorum Naklen Dedim Al Bak Herkesin Ustunu Ara Git Benzin Göstergelerimize Bak Hepsi Çeyreğin Altında Toplasan Bizi Burda 40 Lira Para Çıkar Oda Sigara Ekmek Parası Diye :)...Kimseye Zararımız Yok İster Bağla İster Bırak Ben Başka Birşey Demiyorum :)
Bir Kaç Çevirme Daha Var İlerde Bu Gece Alırlar Sizi Uygulama Var Dedi (Bizim Gözlerde Bir Umut Bir Parıltı)
Abi Dedim Sen Bizi Bırak Biz Onları Hallederiz :)
Bıraktı Sağolsun :)
COOLFEAR
30-01-2010, 22:54
Özel bir firmada pilotum
rx8 arac ucusa gidiorum yesilkoye basıorum gaza gec kalmısım sisler acık agzost var shellin ordaki ısık yandı ben bir fırladım roket gibi camlar film plaka yok.Tek elle kullanıp kravatı baglıyorum
Grişteki polis atladı öne panelin oraya cekti beni
Polise gelio arkadan
Oolis: arkadasım öne ses ole yavas BAAARTA BAARTA GELİOSUN
ben: camı acıorum o arada resmi kıyafet var üzerimde
polis beni görünce
Polis: Wat kaptan hem havada hem yerde ucuosun :D plaka yok nasıl gircen otoparka
oto park bu arada plaka okumaz ise kapıyı acmıyor:D
Özel bir firmada pilotum
rx8 arac ucusa gidiorum yesilkoye basıorum gaza gec kalmısım sisler acık agzost var shellin ordaki ısık yandı ben bir fırladım roket gibi camlar film plaka yok.Tek elle kullanıp kravatı baglıyorum
Grişteki polis atladı öne panelin oraya cekti beni
Polise gelio arkadan
Oolis: arkadasım öne ses ole yavas BAAARTA BAARTA GELİOSUN
ben: camı acıorum o arada resmi kıyafet var üzerimde
polis beni görünce
Polis: Wat kaptan hem havada hem yerde ucuosun :D plaka yok nasıl gircen otoparka
oto park bu arada plaka okumaz ise kapıyı acmıyor:D
iyiymiş :D hem havada hem yerde uçuyorsun :D
MERTECE54
13-05-2010, 01:47
polıs ' yawas yawas dur dur dur napıosun kavsaga hızlı gırdın sora noluo faılı mechul kaza kemerde yok ehlıyet ruhsatı alım'
CooperSTR
13-05-2010, 04:02
4 5 Sene Öncede Takmışız Egzozları Ehliyetler Yeni 4 5 Araba Geziyoruz Kesicilerde Maltepe Burger'in Önünde Bizim Konvoyun Önüne Çekti Aldı Evrakları Benim Arabada Sebring Var Geldi Gaza Bas Dedi Abi Bu Volvo Ötmez Dedim Bas Bas Dedi Bastım Resmen Bağırdı Egzoz Tamam Sende Birşey Yok Dedi Şok Oldum :D Neyse Arkadaşın Arabaya Sardılar Bu Sefer Bizimkiler Başladı Yalvar Yakar Girdim Araya :) Kendi Arabamı Kurtarmış Olmanın Bahanesiyle :)
Bir Şey Söylicem Sonra Naparsanız Yapın Dedim
Buyur Dedi
Dedim Bak Bugün Cumartesi Millet Taximde Hap Atıyor Parklarda Esrar İçiyor Karı Kızla Geziyor Orda Burda Uygunsuz Hareketler Vs Bizde bu Kadar Saf 30 Ytl Cebimizdeki Parayla Benzin Atıp Egzoz Bağırttırıyoruz Dedim :) Kime Ne Zararımız Var Sesten Başka
Güldü Sütten Çıkmış Ak Kaşıkmısınız Dedi
Dedim Abi Olay Bu Ben Sana Söylüyorum Naklen Dedim Al Bak Herkesin Ustunu Ara Git Benzin Göstergelerimize Bak Hepsi Çeyreğin Altında Toplasan Bizi Burda 40 Lira Para Çıkar Oda Sigara Ekmek Parası Diye :)...Kimseye Zararımız Yok İster Bağla İster Bırak Ben Başka Birşey Demiyorum :)
Bir Kaç Çevirme Daha Var İlerde Bu Gece Alırlar Sizi Uygulama Var Dedi (Bizim Gözlerde Bir Umut Bir Parıltı)
Abi Dedim Sen Bizi Bırak Biz Onları Hallederiz :)
Bıraktı Sağolsun :)
Kesinlikle budur :D 10 arabaları öğrenciden toplasan 100 lira bile cıkmaz işte türkiyede öğrencilik böyle bişey :D ama o dostluk o muhabbet hiç bişeye değişilmez
ocean0636
10-02-2011, 01:20
Konuyu hortlatıyım :) yokmu güncel diyaloglar :D
Bizim sitenın cıkısı tam 4 yol agzının bı ucu. cıkıyosun dırek kavsak yanı. ehlıyet yok tabı bende. :D gece muhabbet falan ettık bızım guwenlıkle santıye halınd oldugu ıcn aracları ıstedgn gıbı parkedıyorm:D neyse arac orda duruyo. neyse markete gıdım fln dıye cıktım tam gazlıcam polısn bırı el kol yaptı neye ugradıgımı sasırdım bısmıllah adamı gormems gıbı gazladım tam bızm sıtenın gırısıne yatmıs:D dedım takılıyımda dagılsınlar :D 1 saat gectı gıttım adamlar orda :D hayde bısmıllah dedım daldım:D cevırdı ama ben sıtenın ıcıne daldım parkettım gerı gerı polıs benı beklıyo:D ındım dedım ya bos bos konusck sımdı:D adam dedı makına guzelmıs 23 e bırakırsan yarın alırım. noluyo dedım ıcımden :D dedım abı satmayı dusunuyorum dedı sana kartımı verıyım satarsan haberım olsun:D 3 gecedr burda cevırme yapıyoruz nerdeyse 30 kere baktım dedı arabana :D
bi gunde ızmır menemen falan o cıvar yolunda gıdıyoruz tatıle yol havaalanı gıbı zaten yanı 3 serıtlımı ne basmasan ıcın gıder. babamda allah ne verdıyse bastı 1.6 clıo hb :D fln ama araba savursa bıttık kucuk bısey bıde agır bavul falan gıtmıyo araba :D cat ılerde polıs cevırdı. dedı bu aracla 185 km yapmıssınız kutlarım :D tam o anda bmw geldı :D 206 km ıle yedı :D
bıde hıc unutmam :D
520 i vardı bızde beyaz :D
babamın kafa 1 mılyon ıkımız gıdıyoruz polıs cevırdı sılıvrıden cıkınca.babam sılıvrıde baya tanınır.
cıktık adam cevırdı bızı. beyfendı ehlıyet ruhsat
babm dedı hayırdır napıcnkı ehlıyetımı al ruhsatı ehlıyetımı vermem dedı :D ruhsatı cıkardı attı yere :D adam aldı baktı babam dedı bak kardesm bulasma bana zararlı cıkarsın.
adam dedı abıcım zaten senı tanıyoruz durdurmıcaktık yanlıslık olmus v.s :D:D
mechanıcer
10-02-2011, 02:10
bostancı cıkısı e-5 e :) gelın arabası
polıs:ıyı aksamlar alkol varmı
x:dugun sonrası bıras var
polıs:nerelısın?
x:damat amasyalı dıe amasyalıyım dedım
polıs:topragım bende amasyalıyım kızı nereye goturuosunuz ?
x:amasyaya abı
polıs:ben sızı tutmıyım topragım yolunuz uzun :)
ılerıde 2 ıncı cevırme.
polıs:ıyı aksamlar alkol aldıkmı
x:abı az once arkadakı ekıpte abı vardı amasyalıyız dıe bızı bıraktı gelın goturuoz
polıs: butun amasyalıları salıo bu gece gene.. neyse devam edın :)
Kardeşim köyde iki evin arasına 5 6 metre yükseklikten boynunun üstüne düştü ben duydum eve gittim baygın arabaya koyduğum gibi yaktım dörtlüleri gidiyorum. can ya o an düşünmüyo 18 km merkeze köyün uzaklığı ben ALLAH ne verdiyse basıyorum bi çevirme var ben durmadım çünki çocuk hala ayılmamış aşırı korkuyorum. arkamdan işaret ediyo eliyle bn 30 50 metre ilerde asıldım frene durdum indim arabadan bağırdım bu dörtlüler birşey için yanıyo hasta var gitmem lazım diye. bana tamam tamam devam et dedi bende doğru acile can derdindeyiz ya. sonra kardeşim iyileşti filan çok şükür 15 gün sonra eve 270 tl ceza geliyor o tarihte o saatte o şerefsiz hastam olduğu halde arkamdan cezayı yazmış hakkımı bu dünyada almıcam ama ağırette hakkım helal değil.. bazen anlayışlı değil de sütü bozuk rastlıyor insana işte..
geçen otobanda roll e çıktık :D polis amca yakaladı ben düştüm önüne .çektik sağa yarışıomuşunuz dedi yok komserim ne yarışı dedim ihbar geldi bi hondayla yarışıomuşunuz dedi yok komserim derken petrole giren arkadaş Yanımızda dip gaz geçti tanımıyonmu bunu dedi yok komserim ne tanıması fln dedim evrakları alım dedi verdim aha ded,m bittik :D geldi tekrar ulan dedi Yarışıosunuz bari otobanda yarışmayın dedi.yarış yok komserim yolda gördük sapancadan dayımdan geliom :Ddedim s..tir lan dedi :D Verdi evrakları bidaha görmim dedi.şaşırdım gözlerim doldu Vallaha Kral adammış inş :D hep böle memurlara denk geliriz
samet_61
10-02-2011, 03:20
egzosztunda abartmıs bu bagajdakı duduklu tencere ne ıse yarıo(subwoofer)
2010 nisan filan m3 u yeni almisim askerden geleli 2 ay filan olmus yapanlar bilir doguda ozellikle geceleri cok cewirme olurdu bizde hemen hemen her aksam girer araclar sivil oldugu icin cami acar jandarma istihbarat der tamam kolay gelsin der gecerdik.caddede m3 le cewrildik niyeyse hic bir sey hissetmedim yanima geldi actim cami jan.... Dedim kaldim pardon?dedi yok bisi abi dedim :) cok uzulmustum askerden geldigime :) sonra cam filmi filan derken yalanin biri bin para abi gozlerim rahatsiz askerden geldik dagdaydik yapma etme sanirim 60 kusur bisi yaslamisti :). // en son gokhanin yasadigi bi olay su sekilde gokinin arabada vergileri odenmemis trafik sigortasi sanirim son3 senedir yok muanne desen yok arabanin ici komple sokuk havalanndirma hidrolik hic bisi bisi yok duz boru egzos war bi tek :) polis cewirir gokhan arabadan iner anahtarla ruhsati tavana koyar al abi napiosan yap baglama baglarsan cikartamam der yurumeye baslar..polis:gel lan buraya der cezasini nakit keser :)
polis : sisleri yanıyo kapat onları
x : abi araçta sis farı yokki
polis : hmm... zenonlar yasak ama
x : sökücem abi zaten onlarıda
polis : tamam iyi akşamlar
bugra_0101
10-02-2011, 07:14
polis : oo bu arabada egzos var deli gibi ötüyo
ben : valla yko abi egzos filan komple orjinal gsi
polis : yok yok var o ses nerden geliyo egzos olmasa sen bi çalıştır
ben : abi valla billa egzos yok
polis : sen çalıştır görelim o zaman yoksa bağlarım uğraşırsın
ben : peki o zaman dedim gülümsedim marşa basınca araba hayvan gibi çalışmaya başladı böğüre böğüre
polis : hani egzos yoktu ? bu ses ne böle
ben : abi valla egzos yok gel bak arkaya ( egzosu sattığım için son susturucu yok :D )
polis : aa harbi egzos yokmuş bunda , demek ses ondan öle çıkıyo, iyi güldürdün beni hadi yok ol
ben : abi sabahtan beri anlatıyom dinlemiyosun ki :D
polis : git yaptır onu , hadi iyi geceler :)
demesiyle sıka sıka uzaklaştım olay yerinden :)
utkuselamoglu
10-02-2011, 07:48
polis: in arabadan ve amirin yanına git.
ben: peki
bende önce ceza yemiş vatandaş: çok teşekkür ederim bana ceza yazdıgınız için
ben:hopbala....
polis amir otosu: hiç önemli değil biz teşekkür ederiz.
polis amir otusu: gel bakalım genç.
ben:geldim.
polis amir otosu: nedir bu aracın hali?
ben:ne var orjinal her şey..
polis amir otosu: anladım.
ben:amirim şimdi ceza mı yazıcaksınız bana.
polis amir otosu: evet tabikide deminki adam kimdi biliyomusun trafik müfettişi sivil. ona bile ceza kestigimiz için bize teşekkür etti ve gitti.
ben:yapmaa yaw.
polis amir otosu: valla öle kesmem lazım.
ben: bu seferlik kesemesek:
polis amir otosu:kesicez.
ben: ya yok kesmeyelim...
polis amir otosu:kesicezz kesiyorum..
ben:amirim..
polis amir otosu: ya tamam kaç paran var
ben:valla 5 tl var başka yok.
polis amir otosu ceza koçanı arası: koy koyyy
utkuselamoglu
10-02-2011, 07:54
polis:cek sağa
ben:hay hay
polis:ehliyet ruhsat
polis: ruhsatın arasında paranızı unutmuşsunuz
ben:yok unutmadım.
polis:lütfen alın veri ruhsatı verin
polis:teşekkürler. ben geliyorum birazdan.
ben: hay hay
polis:alkol varmı ?
ben:hayır
polis: ölçelim
polis:evet yokmuş
ben:evet
polis:sizin araç modiyemi
ben:yok orjinal
polis: anladım
ben: evet
polis: ama arka tampon ve ön tampon spor duruyor
ben:evet orjinal ek onlar
polis: olabliir ceza yazılıcak amir öle istiyor.
--- polis gider amire geri gelir 5 dk sonra
polis: lüften ruhsatın arasına çıkarttıgınız şeyi geri koyun.
ben: hay hay.
---sonra bas gaza devam
utkuselamoglu
10-02-2011, 08:19
polis:dur
ben:duruyorum zaten kırmızı ışıktayım
polis:aracı kenara çek
ben:çekmem
polis: hemen çek
ben: yok çekmeyecegim
polis: elini ve kolunu kapının üzerine yaslar
ben:araca yaslanma cek elini
polis: çeker
ben: bak ben şimdi yeşil ışık yanıcak ve burdan gidecegim, kenara aracı çekmiyorum tamam mı
polis: hayır
-- yeşil ışık yanar
ben: hadi eyvallah
ben içimden: bu ne ya bıktım artık her şey için duruyoruz, her gün ceza her gün ayar
utkuselamoglu
10-02-2011, 08:24
-- polis durdurmak için yolun ortasında eline kaldırır
--bende durmak için son anda görünce ani fren vs bide çukura düşerim
polis:dur
ben: indim arabadan, nedir sorun?
polis: öle durdurduk amir ile görüşücen.
ben: ben görüşmem amirlen
polis: neden?
ben: hiç bişi yapmadım. işim var benim sizinlen uğraşamam
polis: anladım
ben: ben gitmek istiyorum
polis: dur biraz senin sağ far yanmıyor
ben: senin yüzünden yanmıyor, yolun ortasında ani frenyaptırdır bana senin yüzünden belediyeni kapatmadıgı çukura girdim ve aracın çok sert bir darbe aldı. rot ayarı balans ayarı süspansiyon yara aldı bunun hesabını ver bana. çukur yüzünden far gitti. aha bak şimdi yanacak.
-- fara sert bir yumruk attım. far yandı.
polis: tamam kardeş sen git.
ben: hadi eyvallah.. çok sinirliyim şu anda.
utkuselamoglu
10-02-2011, 08:31
- dışarda deli gibi kar yagıyor yerler komple dolmuş
trafik tıkalı yokuş yukarı bekliyoruz arabalar perişan, bi sağa bi sola 2 geri hop spin yol kenarına..
kavşaga yaklaştım. etrafta 1 2 polis var sonra. benim cam açık beklyiorum hala sıramı yol açılınca aradan gidiyoruz. polis geldi.
polis: evladım bunca araç yolda kalıyor sen çok rahatsın bu insanların hiç birisi ilerleyemiyor biz napıcagımızı bilmyioruz sen çok rahatsın araç hiç kaymıyor senin nasıl oluyo bu?
ben: sava eskimo hocam.....
--polis öndeli patinaj atan slk yı durdurur. siz durun der aradan bir araba geçicek.
polis: siz geçin der
ben: çok teşkkür ederim
--dikizden baktıgımda polis hala bakıyordur.
flexamin
10-02-2011, 09:31
2-3 sene oldu heralde yılbaşında fıçı diye bir meyhaneden dönüyoruz ama bir yandan da devam içmeye :) 4 arkadaş dördümüzde de saç sakal birbirine girmiş :) neyse tunalıya girmeden polis çevirdi. aha sıçtık dedim içimden. Neyse arabada da ney li bir parça çalışıyor. Polis tık tık cama vurdu açtım.
B: hayırdır memur bey?
P: hayır hayır.. bizden şer mi çıkar
B: tabi cnm..
P: Bu arada film var
B: film yok renkli cam var istenmi?
P: Alkol var mı ?
B: Bugün yılbaşı abi .. Gerçi çokta tın biz hak yolundayız B..K yolunda değiliz dedim :)
Adam bir bize baktı dördümüz molla yusuf gibi saç sakal bir arabay baktı birde çalan ney'li parçaya baktı :D iyi hadi gidin dedi :) Hayırlı geceler iyi nöbetler Allah'a emanet olun dedik. gazladık :D ahah adam inanmayıp da üfletseydi :D ehliyet araba olmucaktı
fatih(fb)
10-02-2011, 09:41
göztepede benin 1998 1.6ies le durdurdu rutin çevirme park sis yanıyor benim sarı olandan. geldi yanıma stop et in dedi bu kadar ışık fazla değilmi dedi
ben- abi benim gözler bozuk dedim
peki dedi kimlik kontolü falan
neyse tamam gidebilirsin dedi bastım marşa geldi yanıma tekrar bida çalıştırabilirmisin dedi tabi dedim bastım bidaha marşa, dediki bunların bu sesine hastayım bendede var aynısından bu ses çıkmıyor:D benden son söz gidebilirim dimi :)
arkadaşımın eşiyle otoban çıkışı çevirmesi.
polis : iyi akşamlar alkol varmı?
arkadaş: Evet var. (1 şişe şarap içilmiştir.)
p : o zaman bi üfletelim
a : ne gerek var üflersem kesin çıkar.
p : ne iş yapıyosun
a : eczacıyım
p : bi inip gelsene
inip arabadan bi miktar uzaklaşınca.
p : ***** haptan var mı?
a : bi dakka (torpidodan numune viagra alınır)
a : buyrun memur bey
p : sağolasın iyi akşamlar.
Arkadaş antalyada yedek subay çevirmeye giriyor
p : radara girdiniz ehliyet ruhsat (bu arada ruhsatta tugaya araç giriş kartı rütbede eczcacı teğmen yazıyor)
p : piyade tugayında mısınız?
a : evet
Amirini çağırır amirle diyalog başlar
p : benimde yeğenim asker orda
a : yarın bana gelsin 1 hafta kafa iznine yollayalım evine
telefonlar karşılıklı alınır bu olaydan sonra antalya'da bi daha ceza yenmez :D
ehliyetimi alkolden kaptırdıkdıktan 3 hafta sonra..... (ehliyeti kaptırmadan daha önce kaybettiğimi zannettiğim ehliyetimi tekrar çıkarmıştım yani cebimde bi ehliyet daha var:)
aracımda illegal sadece app vardı:) ışıklardayım
P: Sağa çekermisin
B: tabi abi diip arabadan iner inmez abi plakaların orj. bagajda dur gösteriim dedim (aklıma başka hiç bişii gelmio:)
P:yok yok.. ehliyet varmı ?
B: ıııı var abi diip garip bi tedirginlikle cüzdandan çıkartıp ehliyeti verdim
P: ehliyete baktı..senin ehliyetini ben almadım mı?
B: O SENMİYDİN!!! SENİN İŞİN GÜCÜN YOKMU LAN KOCA ANKARADA VB ÇAMURLUKLAR
P: gayet rahat bi şekilde sen fazla hoplama sahtekarlıktan işlem yaparım:)
B: abi kem küm sen büyüksün hani görevin tabi ama hani başka bi işlem yap gibi geri vites halleri:)
ulan alkolden ehliyeti verdik..ehliyetimi alan aynı memur hiç bi suç teşkil etmemişken sadece arabayı tanıdığı için böyle bi işlem yaptı bunun cezasıda 600 lira şimdi bu memura saygı duyulurmu
YSM poloyla 1 sene önce falan gece dolmabahçe dönüşü ışıklardan u dönmim dedim kurallara uyucaz ya stadın etrafından dolaşim baktım maçkadan inişte çevirme oraya bakıp gülüodum önümde polisi gördüm :D durduk yanımda kız arkadaşım varya gayet rahatım verdim ruhsatı ehliyeti polis gitti ama ben uyanmıorum sonra dedim gidiyim bakim ne oldu dedi arabanı bağlıorum abi benim arabam değil dedim :D nasıl yani dedi arkadaşımın abi iyi o zaman arkadaşın gelir alır neyse 10 15 dakika bi bağlantı sonucunda (afyonlu hemşerimle ama ben aslen kastamonuluyum :D ) anlaştık sonra bana ters yapan arkadaş demez mi ya çok güsel araba kaç lira bunların piyasası bi bine bilirmiyim bune şune falan izinli günümde görüşelim mi :D sonra samimi olduk ya dedim ya ben eyübe gidicem başka çevirmeye girmiyim nerden gidiyim başka memuru çağırdı bi geldi demezmi bu arabanın hali ne :D böle makine yapmışsın leş gibi geziosun :D bi derin nefes aldım dedim söz yarın yıkıycam sonra temiz yol tarifi alarak ayrıldım 45 dakika sürmüştü hepsi :D
ali_utku
10-02-2011, 10:18
7-8 yıl önce babamla beraber konyadan çıktık karamana gidiyoruz.o zamanlar 99 model opel vectra GT miz var.neyse yolun boş olduğunu görünce biraz bastık.radara girmişiz 220 küsürlü bi hızla.ileride çevirmeyi gördük zar zor durduk.camı açtık.
polis : (alkış çalar vaziyette) bugün rekor sizde.
peder- ben : dumur :D
Diyolag benim değil ama zamanında çok gülmüştük, Yaklaşık 15 araç ve 30 kişi felan vardı herhalde yıllar önce Ice cafe zamanları gece toplanılmış piyasa muhabbeti koyu ortam güzel.. trafik geldi 10 dk öncesinde de 2 eleman şahinle yanları verip gitmişlerdi lastik sesleri felan.. şikayet gelmiş.. muhabbet içinde Genç polis ilerde duran DTM'li golf'ü görür diyalog başlar ;
polis: Şu aracın tepesindeki demir ne ?
arkadaş: Deteme kanat abi
polis: ne oluyor o ?
arkadaş: Kanat işte abi rüzgarı kesiyor.. (polis büyük ihtimal ilk defa görüyor)
polis: rüzgarı niye kesiyor la ?
arkadaş: (Polisle birlikte araca yönelirler) Abi şimdi şöyle anlatayım bu bizim araçlar modifiyeli olduğu için ve biz hızlı kullandığımız için (araç stock 1.6 bu arada) yüksek hızlarda aracın altından giren hava çok olduğundan dolayı arkasını savurmasına neden olabilir onun için bu rüzgarı yönlendirip aracın kıçını yere basıyor abi olay bu yani... Arkadaş bu esnada parçanın yararlı birşey olduğunu anlatmanın verdiği heyecanla koltuklar biraz kabarır ve polisin yüzüne bakarak daha ne diyebileceğini bekler ve sırıtmaya başlar..
polis: La iyide bu ..ına ..dumun almanları arabayı üretirlerken bunu düşünememişler mi oğlum...
arkadaş: Dumur :D
Ortamda fena kahkaha kopar... :D poliste kahkahayla gülmeye başlar :hahaha:
Yazlıkta komşumuz polis epey rütbelide.Sivil aracı falan var.Neyse geçen sene acil tarafından izmire gitmem gerekiyordu sabah kalktım bütün ototbüs firmalarını gezdim hiç biri yer yok diyor ulan tamam kaç saatse kaç saat ben o arada yerdede giderim diyor olmaz orası yasak polis ceza yazıyor diyor.Neyse eve geri döndüm dedim bari meyve sebze halin de tanıdık var o tarafa giden birinin kamyonuyla giderim olmazsa.Eve dönünce komşumuz sordu hayırdır ufuk sen bu saatte kalkmazdım işte abi izmire gitmem lazım acil ama gidemiycem gibi falan neyse sana kolay gelsin dedi.Gitti işe akşam üstü 5 falan saat aradı evi ufuk hala yer bulamdın mı dedi yok abi işte tüm firmalar dolu iyi gel yanıma dedi.Bindim minibüse gittim yanına elimded sırt çantası yani bavulum falan yok öyle ufak bir çanta.1-2 yeri aradı hani hatır-rica çözeriz diye yüksek sezon olduğundan bütün firmalar koltukları yaz başından satmış.Neyse baktım saate 6 buçuğu geçiyor neyse dedim abi sanada zahmet verdim ben döneyim eve.Dur dedi daha bitmedi bindik bir ekip otosuna önde memur yanında benm komşu arkada ben tam şehir merkezi çıkışı bir otobüsü çevirdiler hemen şöföre izmire mi gidiyorsun dedi
Evet dedi.Ben işte şube şu falan .Bu kardeşimiz bilet bulamamış sizin aracınızla izmir otogarında inecek falan şöför hemen efendim elbette falan.Öyle önde muavin koltuğunda gittim izmire hatta indiğimde o firmanın şehir içi minibüsyle bornovaya kadar gittim :D
Allah razı olsun kendisinden :)
Bu da diyalog sayılmaz ama anı işte yazıyım dedim.
utkuselamoglu
10-02-2011, 10:32
--istanbulda köprü trafigine kalınır saat 8:50 falandır karşıya geçilicektir.
--yolda trafikte beklerken ilerde 1 grup polis vardır 4 5 kişi. sonra trafik akarken ben ne yapacagımız düşünürken sıra bize gelir evet polislen yan yanayızdır.
polis: hemen dur sağa çek.
polis ehliyet ruhsat
polis: utku yolculuk nereye
ben: istanbul
polis: bu arabanın hali ne
ben: ne var halinde
polis: bu araba modifiye utku
ben: yok abi modifiye yok
polis: yok modifiye bu
ben: yok abi orjinal her şey
polis: nasıl orjinal bune bu borular arabanın içindeki?
ben: o mu o koruma roll cage
polis: niye yaptın bunu
ben: ben yapmadım annem yaptırdı kaza olursa ölmeyim diye
polis: anladım bu tamponlar ne böle
ben: orjinal bu tanponlar
polis: yok utku bu araç moıdifiye
ben: inatlan yok değil
polis: utku kabul et modifiye
ben: tamam kabul ediyorum abi modifiye bu araç
polis: tamam gidebilirsiniz.
initial-D
10-02-2011, 10:35
alsancakta karşıdan karşıya "yaya" şekilde ama yayalara kırmızı yanarken geçiyorum.bir polis düdüğü;
p:sana çalıyorum,dur orda.(ve 10 metre öteden yanıma gelir koşarak..insan üstüne sebepsiz yere koşarak gelen bir polis görünce değişik hislere kapılıyor:D)
ben:!?!?!?
polis: kırmızıda geçtin.yayalarında kırmızıda geçmesi yasak cezası var.(tam o sırada arkadan 2 genç daha kırmızıda geçti ve tam yanımızdan geçerlerken birini kolundan yakaladı) "hop nereye durun bakalım..
1.genç: hayırdır abi
polis: kırmızıda geçtiniz cezası var
2. genç: abi bizde plaka yokki:D(tabi yaya 2 insanda plaka olmaması çok garip:D:D)
polis: olum bakgencecik adamsınız,kırmızıda geçiyosunuz sonra eziliyorsunuz yollarda.daha geçen gün ezildi biri sizin yaşınızda,bir de gelip telefonla fotoğrafını çekiyorsunuz....(polisin kafa nasıl bir kafa onu merak ediyorum ben bu sırada:))
ben ve gençler: abi yapma etme öğrenci adamız
polis:iyi hadi yazmıyorum,paranız cebinizde kalsın,gidin eğlenin benden olsun
biz:eywallah baba:D
Ön cam dahil 3 numara filmli siyah leonum vardı, acıbadem hasanpaşa köprüsünün altında yunus çevirdi,
Tabiki her zamanki ilk okul muhabbeti
- Nerde okuyosun ? 7tepe mi ?
- Yok Doğuştayım
Arabayı incelemeye başladılar
- Hee o zaman sende para çoktur
- Yok be abi 2. el aldım bu halde modifiyeli
- Kaça
- 23 milyara ( Nasıl yalan ama :D )
- Hee ii ii diyip arabanın içini aramaya başladılar,
- Araban güzelde bi sıkıntı var !
- Nasıl yani ? beğenmediniz mi modları
- Yook olum arabayı yapmışın içi boş kız yok heheheh diye gülüşüyolar
- Var var şimdi doldurmaya gidiyorum
- Tabi yaa boş bırakma böyle arabayı hee bide bak dikkat et bağlatma bu arabayı filmler çok koyu yazık olur hee ( nasihat ) :D
utkuselamoglu
10-02-2011, 10:42
-- ehliyet henuz yoktur.
--araba kullanırken ehliyetsiz çok uzun yıllardır yakalanmamanın sevinci içerirsindeyken. sonunda olan olur ve polis amiri yolda arabasıylan turlarken beni görür ve çevirttitrir..
dururuz yolda.
polis: ehliyet ruhsat
ben: ehliyeti boşver ruhsat yeter
polis: ehliyet yok mu
ben: yok daha alamadım
polis: tamam arabayı çek sağa in
--araba çekilir inilir
ben: ne olucak şimdi?
polis: arabayı bağlayacaz
ben: yok bağlayamayız
polis: sen karar veremessin
ben: ya bağlamayalım işte.
polis: aslında seni bırakıcaktım ama amir görmüş bu yüzden park a çekicez ordan alırsın yarın
ben: tamam hadi öle olsun
polis: ok
ben: arabayı nasıl çekicez çekici var mı?
polis: yok benim arkadaşım gelicek onlan gidiceksiniz
-- 15 dk beklenir polis 2 gelir
polis2: selamın aleyküm
ben: aleyküm selam
polis2: hayırdır vs.. hadi gidelim.
ben: tamam gideli nasıl gidicez ben sana sürdürmem.
polis2: yok ben sürücem.
ben: ok dikkat et ha
--- arabaya binilir yol alınırken
ben : abi bu işi burda halledelim park a çekmeyelim
polis2: park tan alırız yarın merak etme.
--- polis bu arada ters yönde gitmektedir ve karşıdan gelen araçlar selektor yapıp uyarmaktadır şapkasını işaret edeip ben polisim her yola girerim demektedir. karşıdaki araçtaki insanların hepsi dumurdur
polis 2: bak gördünmü ben her şeyi yapabilirim ben.
ben: abi büyüksün
-- yol alınır falan gidilir park a 100 metre kala uzun düzlükte
polis2: dur bi basım sunun gazına
ben: yok basma
polis2: dur dur lan kaymak gibi gidiyo lan bu
ben: ıhhh
polis2: off off çok ii
ben: abi durrrrrrr
-- polis fren yapar ama araç durmaz öndeki araca vurur ve oda onun önündekine
ben: hayatını ya
polis2: ses yok
devamı karakol
ali_utku
10-02-2011, 10:55
ehliyeti yeni almış olmanın verdiği güvenle her yere girip çıkılmaktadır.bir gün sapa bir yerde kafa çeken arkadaşların yanına uğranılır.biraz muhabbetten sonra geri dönüş için yola çıkılır.tam arkadaşların yanından ayrıldıktan sonra arkadaşlara telefon gelir.şikayet var kaçın polis oraya doğru geliyor arabaları bağlar v.s. (araçların hepsi filmli egzoslu) arkadaşlar başka bir yoldan kaçar.dönüş yolunda polisle karşı karşıya gelince polis in aşağı der.
indim aşağı.alkol v.s. olmadığı için rahatım.araçda pederin aracı full stok.
P: burda ne işin var.
B: memur bey kayboldum.ben istanbulda yaşıyorum ailemi ziyarete geldim.pek bilmem buraları ( öğrenci kimliği çıkarılır istanbulda yaşadığımı kanıtlamak için)
P: iyi peki evraklarını al gel o zaman.
ruhsatı açıp baktığımda trafik sigortasının tarihinin bittiğini gördüm.polise yalvarmaya başlanır.
P : peki tamam plakanı aldım.bi daha gördüğümde durdururum.trafik sigortanı yenilememiş olursan bu sefer affetmem.
bulunduğum yerde bir kaç yaralama olayı olmuş.uzun uzun nasihat ettikten sonra ben kendi halimde bi adamım.alkol bile almıyorum denilir yanlarından ayrılınır.
2 gün sonra memleketin pavyonlarının olduğu sokakta gece 1 de aynı polislerle karşılaşılır :D polisler korna selektör el sallayarak yanımdan geçip gittiler.niye böyle samimice bi selam verdiler anlayamadım :D
utku sende ne hikayeler varmiş ya :D
Yeditepe olayı nedir biri anlatabilir mi? :)
Yeditepe olayı nedir biri anlatabilir mi? :)
Burda bi kaç kişi daha yazmış, anadolu yakasında özellikle cadde tarafında çevirince polisler hep soruyodu öğrenciyim diyince :) benimde defalarca başıma gelen bi durumdu :)
halilcan9455
10-02-2011, 12:02
çok eskilerden dedemler dolmuşculuk yapıyormuş .tabi o zmnlar üstüste balık isitif yapıyorlarmış yolcuları
dedemin bir arkadaşı adı mahmuttu galiba çevirmeye girmiş araba tıklım tıklım 15 kişilik arabada tam 30 kişi varmış.
polis: herkes aşşağı insin..araba tıklım tıklım 15 kişilik arabada tam 30 kişi var.nasıl yaptın nasıl ettinde bu kadar kişiyi sığdırdın.
mahmut: Napim ekmek parası
polis: bak sana bir şans veriyim bu 30 kişiyi 3 dk da tekrar arabaya sığdırısan ehiyetini filan vericem ceza kesmicem..
mahmut: gülerek herkes yerini biliyor zaten herkes arabaya demiş 1 dk geçmeden herkes binmiş arabaya
polis de gülerek iyi yolcuklar demiş :D
Yarım saat direnmenin sonunda ehliyetimde memleketin Of olduğunu görünce baştan neden söylemedin topraaaaam diyip gülüp yol vermişti bana.
Boşu boşuna kıvrandım :)
utkuselamoglu
10-02-2011, 14:17
gece yolda gidiliyordur. polis çevirmesine girilir
genç polis: dur
genç polis: çek sağa
genç polis: ehliyet ruhsat
ben: hay hay
genç polis: amirim bu araç modifiye, garip bişiler var bu arabada
ben: amirim yanınıza geliyorum
genç polis: ok
yaşlı polis (amir): hayırdır utku
ben: amirim beni durdurdu bu arkadaş hiç bi suçum yok her şey on numara
yaşlı polis:anladım ama araç ta sıkıntı varmış
ben: yok araç orjinal
yaşlı polis: valla görüyosun ne kadar ceza yazdık bu gece
ben: evet ben sizi çok iyi anlıyorum fakat benim hiç suçum yok bişi yapmadım
yaşlı polis: ya neyse işte
ben: bana ceza mı kesiceksiniz şimdi
yaşlı polis: kesmemiz lazım
ben: kesmeyin ben hiç bişi yapmadım bak çok üzgünüm
yaşlı polis: ıhhh ımmmm
--ceza koçanı aralanır
ben : çok teşekkür ederim:D
--bu işlem genç polisten ayrıldıktan sonra 2 dk içinde olmuştur.
daha sonra hemen arabaya binip giderken ben genç polis e hoşçakal denmiştir.
genç polis: dur nereye gidiyorsun ceza yemedin mi?
ben : byes
ocean0636
10-02-2011, 14:19
Utku valla sana bir kitap cıkartmamız lazım, harbı baya sey yasamıssın polıslerle :D Zevkle okuyorum hepsini :)
utkuselamoglu
10-02-2011, 14:34
Utku valla sana bir kitap cıkartmamız lazım, harbı baya sey yasamıssın polıslerle :D Zevkle okuyorum hepsini :)
aklıma geldikçe yazıyorum
Hahah konuyu görünce direk daldım şuan arkadaşlarmla dalga tutuyoruz hala face Sayfamda :D :D :D
Arabamla 4'lü manifolt açık ve sesi çok acaip olduğundan herkes sağaçekilir genelde Yüklenmiş Yokuş çıkıyorum Ve antebe gelen Turistler tuhaf tuhaf Bakıyorlar çıkan sese hergangi bir anlam veremiyorlar sanırım şahinden bu ses nasıl çıkar haha :D ve tam yokuşu çıkarken polis önüme atlar ve hemen alttan egsoz elektirikli olduğu için kapattım tam o an kaçma planları yaparken
polis amcam o elini içeri uzattı kontaktan anahtarı aldı :D
Polis - Ehliyet Ruhsat
Ben - Var
Polis - Ver
Ben - Niye ?
Polis Olum Versene Manyakmısın
Ben - Tamam
Polis - bu egsoz ney böyle bu ses ney herkesi rahatsız ediyorsun terbiyesiz
Ben - ne egsozu abi günahımızı alma töbe de
Polis - Ben gerizekalımıyım ??
Ben- olurmu abi sen bir adamsın :D
polis - çalıştır arabayı
ben - tamam ve araba çalışır
polis - ve işte o soru ( Egsoz Nereye Gitti ) biz o an yerlerde sürünüyoruz gülmekten
ben - abi bu arabada egsoz yok
polis - ben gerizekalımıyım ben bunu bulurum ve 1 saatimiz orda egsozu bulmaya çabaladı egsozun
düğmesini dörtlü düğmesinde olacağını tahmin edemediği için siktirin gidin allah belanızı versin o zaman egsoz sesi nerde :D
utkuselamoglu
10-02-2011, 15:18
çevirmeye girilir
polis:dur çek
polis: ehliyet ruhsat, bu araba ne böle ya
ben: ne var arabada
polis:böle olmaz
polis 2: polis1 gel baksana eksoza
ben: ne oldu eksozda
polis1: oha
ben: orjinal abi o normali bu bu arabanın
polis2: yok sanmıyorum
polis1: arabayı çalıştır gaza kökle
ben: üzgünüm yapamam
polis2: yap
ben: hayır yapmam yapmayacagım yaptıramassınız, ayrıca çok sinirliyim aracımın benzinini bitiriyorsunuz
polis1: o zaman ceza yazarız
ben: yaz en kralında yaz
polis1: sen şöle bi gelsene
-- arabaya gidilir
polis1: bak şu anda 750 tl yzıyoruz
ben: ya neye yazıyosun 750 ne var arabanın her şey orjinal bu yaz ya valla çok sinirliyimm
polis1: sakinol bak yazmak istemyiorum
ben: ben size dedim her şey normal di siz bu duruma zorladınız beni
polis1: ama haklıyım
ben: abi bak kusuruma bakma ama bende hakılıyım aracın benzini bitirmek istediniz ses mes nedir bu ya
polis1: o eksoz yarın sökülücek başka takılıcak
ben: tamam yarın apexi takıcam o daha az ses veriri
-- 60 tl ceza yazılır yola devam edilir.
Gecen yaz ailecek babamın arabasıyla ankaradan ayvalğa gidiyoruz.
polatlıya 5km kala cevirme ben yanda uyuyorum babam sürüyor.
polis: evraklar lütfen
babam: memurbey hastamız varda onun için hızlı gidiyoruz.
polis: hmm anladım o zaman ben sizin cezayı hemen yazayımda göndereyim
ahuauhauhauuha nekadar düşünceli bi polise rastgelmişsiniz :D
yardım sever polis :D
berkay_aydin
10-02-2011, 16:40
Geçen gün babam'la gidiyoruz polis çevirdi şirketin arbası palio van.
Polis:Arka koltukları ne yaptın??
Babam: param yoktu sattım :D :D
Polis: tamam devam edebilirsiniz ..
Ben gidene kadar güldüm insan biraz bilgili olur bu kadarda değil :) :)
saat gece 1 suları. üsküdar'da selamsızın üst taraflarında ara sokaklardan birindeyiz. arkadaşı evine bıraktık, biz de (kardeşim ve ben) eve dönücez. sola dönmem gerekirken, yolu karıştırıp karşı sokağa geçtim. o sokaklar biraz karışıktır bilen bilir. karıştırdığımı farkedince fazla içeri girmeden geri geri gelmeye başladım. girdiğim sokağın ucunda da ekip otosu varmış, ben sokağa girip geri çıkınca şüphelenmişler.ben farketmedim ekip otosunu tabi. girmem gereken yola girdim tın tın gidiyorum.polis amcalar sireni açmış yardırmış geliyor arkamdan. bi de megafondan anonsu basıyor, sağa çek sağa çek diye. şimdi sağa girecek yer arıyorum, yok. g*t kadar sokak zaten. çeksene lan sağa diye anons geldi. durdum yolun ortasında. bekliyoruz arabada. 3 memur indi, abiler silahları çıkarmış yapıştılar arabaya :D inin lan aşağı dediler, indik. üstümüzü aradı bi tanesi. sonra arabayı aradılar. bişey yok tabi. o sırada biri soruyor, gençler cigara var mı diye. abi dedim cigara yok sigara var içer misin. ne var dedi, marlboro abi dedim. çıkardım uzattım, marlboro da kaçak. olm kaçak mı lan bu, zehir gibi bu içilmiyo yaa dedi. ciğer meselesi abi dedim :D diğeri de arabanın arkasına geçti, satılık ilanı vardı ona bakıyor. lan salih araba arıyodun bak aha satılıkmış dedi. dur lan bakiyim dedi salih, ilana bakıyor. kaç kuruş yakıyo bu dedi, dedim abi 45 kuruş civarı. oha lan içiyo mu bu benzini dedi, ciğer meselesi dediğim gibi abi dedim :D hahaha-hasiktr dedi salih memur :D diğer memur atladı, bende de vectra biliyon mu ne bmw'ler mercedes'ler yedim onla ben dedi. yemişsindir abi (!) dedim. bi gece kapıştıralım lan seninle dedi. üzersem ceza kesmiyceksin ama abi dedim, tamam lan tamam dedi. telefonumu istedi, verdim. sonrasında tokalaştık ayrıldık :D hala daha arıycak :D
2000'li senelerin başı..
RS240 plakalı Escort Cosworthleyiz.
Arabada o dönem Calibra Turbosu olan Onur, ben ve RS'in sahibi Cenk var.
Her gece rutini olan gece 2-3 gibi dışarı çıkıp turlama-dürüm yeme-fenerde çay içme atraksiyonumuzu yapmak için evden çıktık.
Dürümlerimizi yedikten sonra Fenerbahçeye indik ve çayımızı içtik. Biraz muhabbetten sonra 1-2 tur atıp dağılmak için kalktık. Fenerden yukarı çıkarken arkamıza bir akrep ( boyu kısa ama diklemesine uzun, tepesinde ışıkları olan askeri araç ) takıldı. Altımızdaki araç epey yapılı ve gürültülü olduğundan hızlı da gidemiyorduk. Akrep ise sanki inat eder gibi arkamızdan geliyor, anlamsız anlamsız tepesindeki ışıkları yakıyor, megafondan acaip sesler çıkarıyordu.
Neyse sahile döndük ve akrebi geride bıraktık. Ağır ağır devam ediyorduk. Erenköy ışıklarda yanımıza bir corvette geldi. Yanlış hatırlamıyorsam cov plaka..
Diğer yanımıza ise bir audi yaklaştı..
Eh kendi altımızdaki arabaya da güveniyoruz, 3'ümüz kalktık. Audi anında gerimizde nokta oldu. Tike virajına corvette ile kafa kafaya girdik. S'e geldiğimizde önüne geçmiştik, hiç gaz kesmeden altımızdaki aracın 4 çeker ve yol tutuş modifikasyonuna güvenerek epey hızlı bir şekilde girdik. Düzlükte de aradaki farkı açtık...
AZK'ya geldiğimizde biraz yavaşlamıştık. Çevirmeyi gördüğümüzde iyicene yavaşladık ve çevirmeye girdik.
Corvette yanımızdan hiç durdurulmadan geçti.
Çevirmede polis hepimizi arabadan indirdi. Ehliyet, ruhsat istedi. Tam ceza muhabbetine girecekti ki Fenerbahçede rastaladığımız akrep ışıklarını yaka yaka geldi.
Biz kendi aramızda "aha sıçtık" dedik... Arkamızdan geldiğine göre görmüştü muhtemelen yarıştığımızı.. E arabanın da elle tutulur yanı yok..
Akrep çevirmeye yanaştı, içerisinden 2 adam indi.
Tipleri görünce biz iyicene sıçtığımızın resmini çizmeye başladık. Polis de aynı sırada bağlama laflarını etmeye başlamıştı.
Akrepten inen adamlar hızlıca polisin yanına geldi
- Noluyor?
Polis : Bağlayacam bu arabayı
Karadenizli ağabeyimiz karadenizli şivesiyle;
-yahu gençler yarışiii ne bağlıyorsunuz bırakın gitsin
dedi ve bizler koptuk. Polis 3-5 mırın kırın etti, tamam bırakırız sen git demeye getirdi. Akrepten inen adamlar gene karadeniz şivesiyle
- Ben sizi bilirim bırakıcaz dersin, bırakmazsın. Bırak dedim çocukları deyince
Biz hem şok hem de mutlu bir şekilde arabamıza bindik, öttüre öttüre devam edip evlerimize dağıldık...
Bir olay da polis değil ama komik sayılır..
Gene yukarıda anlattığım kadro sabaha karşı sahilde turluyoruz. Benim Guk70 Megane'dayız..
S'teki çevirmeyi sorunsuz geçtik, azk'ya geldik. Ağır ağır turladığımızdan gayet normal bir şekilde azk'ya girdim ki karşıdan gelen farları gördüm..
Ben yavaşladım, adam yavaşladı... Geldi yanımda durdu..
Camları açtı, içeride sanki soba var.. Adamların kafalar bir ton.. Gözleri şeytan.
Yılışık bir şekilde
-kaaardeş caddeye nasıl çıkcaz yavvvv
Dedi..
S'teki çevirme aklıma geldi.
-Dümdüz devam edin, hiçbir yere sapmayın. İlerideki virajdan sonra çıkarsınız
Dedim..
Sonrasında ne olduğunu hayal etmek çok zor değil.
HondatugraL
10-02-2011, 20:29
Leon'umu çok seven polisler durduk yere çevirirdi beni..
Polis: Ne iş yaparsın?
Ben: Öğrenciyim
Polis: Yeditepe mi?
Aynı dialogu belki 10 kere yaşamışımdır..
Yeditepe değil, Kocaeli diyince de; "Oo kardeşim yolundan ettik, hadi iyi akşamlar" diyip gönderiyordu ne hikmetse.. :)
e bnım crx ı durdururlarsa ben yedıtepelıyım kıtlıcekelrmı cezayı sımdı :D:D
2006-2007 seneleri araba ile antalyadan artvine gidiyoruz. Ankara-Samsun arasında babam radara girdi ceza yazıldıktan sonra babamla polıslerın arasındakı dıyalog.
Babam : İleride başka radar varmı ona göre basıcamda ?
Polis: Siz hızlı gidin onlar kendini belli eder :D
serkankıvrak
10-02-2011, 21:22
Üsküdardan çevre yoluna çıkyorum yunus çevirdi önce plakaya baktı (22 plaka) camlar filmli eğildi arka koltuğa baktı sonra bayağı bi inceledi..trafik akıyor ve ben sorguya çekmesin zorlamasın diye tam yolun ortasında durdum arkadan gelenler korna basıp geçiyorlar tabii
Yunus:Öğrencimisiniz?
Ben:Evet abi..
Y:Nerede?
B:Trakya üni.
Y:Camla....
B:Abi trafik :)
Y:Tamam gidin hadi kilitlemeyelim boş yere trafiği şimdi..ekip yanından geçerkende camları açın yabancı plakasınız..
B:Tamam abi sağol :):)
snoopking
10-02-2011, 21:48
Bir gece arkadaşla eğlenip biraz(!) alkol aldık. Arkadaşımın kullandığı araba ile eve dönerken çevirmeye takıldık.
Polis: iyi geceler beyler ehliyet ruhsat.
Arkadaşım: iyi geceler peki memur bey
P: alkol aldıkmı ?
A: 2 duble bişeyler içtik
P: hadi bir üfle bakalım
Sonuç 370 promil
Polis: Yuhhh !! Makineyimi patlatacan bize abim?
Sonuç: yüklü 1 ceza ve 3 ay ehliyete el koyma xD
kemer sanayisine gitmiştim dönüşte köprünün orda jandarma var ve göz teması kuruldu :D çağırdı gittim..
j:evraklar
b:buyrun
j:arabada egzoz var
b:evet var
j:ceza yazıcam
b:yazmasanız
j:olmaz yazıcam
b:peki
daha sonra cezayı yazarken bu benim ilk cezam dedim..görevli de hee ehliyetinide bi sorguluyalım bi dedi..pc ye bilgileri girdi ve hani ilk cezandı senin..bende bu arabayla ilk cezam dedim:D daha sonra bu ne ya sen resmen trafik canavarısın dedi :D tam 2 sayfa yediğim bütün cezalar çıktı:D bak ehliyetin gidecek dikkat et dedi tamam dedim teşekkür ettim ve yoluma devam ettim :)
Hikaye cokda en garibi; Geri geri giderken polise çarptım, adam fena sinirlendi önüne baksana kardesim yuh oğa diye bagrindi cok net sekilde önüme baktığımın icin çarptım diyince adam kitlendi sanırım yolladi direk :)
HondatugraL
10-02-2011, 23:12
kemer sanayisine gitmiştim dönüşte köprünün orda jandarma var ve göz teması kuruldu :D çağırdı gittim..
j:evraklar
b:buyrun
j:arabada egzoz var
b:evet var
j:ceza yazıcam
b:yazmasanız
j:olmaz yazıcam
b:peki
daha sonra cezayı yazarken bu benim ilk cezam dedim..görevli de hee ehliyetinide bi sorguluyalım bi dedi..pc ye bilgileri girdi ve hani ilk cezandı senin..bende bu arabayla ilk cezam dedim:D daha sonra bu ne ya sen resmen trafik canavarısın dedi :D tam 2 sayfa yediğim bütün cezalar çıktı:D bak ehliyetin gidecek dikkat et dedi tamam dedim teşekkür ettim ve yoluma devam ettim :)
2 sayfamı :D hahha aahahah :hahaha:
güneşbalkan
10-02-2011, 23:17
antalyalı arkadaşlar bilir.tramvay yolundan elektrikli bisikletle gidiyorum.trafik polisi karşı kaldırımdan telefonla konuşarak aheste aheste yanıma doğru geldi.
ben : abi sende mi kontrol ediceksin bugün 3. oldu
polis : hayır ben ceza yazıcam
dalga geçtiğini sanıyodum.2dk sonra yanıma 140 tl ceza ile geldi.tramvay yolundan gidiyorum diye :) şimdiye kadar polisle olan tek münasebetim bu
HondatugraL
10-02-2011, 23:32
antalyalı arkadaşlar bilir.tramvay yolundan elektrikli bisikletle gidiyorum.trafik polisi karşı kaldırımdan telefonla konuşarak aheste aheste yanıma doğru geldi.
ben : abi sende mi kontrol ediceksin bugün 3. oldu
polis : hayır ben ceza yazıcam
dalga geçtiğini sanıyodum.2dk sonra yanıma 140 tl ceza ile geldi.tramvay yolundan gidiyorum diye :) şimdiye kadar polisle olan tek münasebetim bu
ohaaa yaa mıllet arabayla gıdıyo o yolda onu gormezler ama. Elektrıklı bısıkletın zararı ne o yola valla bahtsız bedeviymişsin abi ya geçmiş olsun :)
hddsheriff
10-02-2011, 23:35
2010 yılının ağustos ayı kız arkadaşımla şarköye gitmek için yola çıktı. Gri 106 gti var zaman bende, Tekirdağ girişinde uygulamay yapan ekip otosunun yanında durdum ve Şarköye nereden gidilir diye yardım istedim. Sahilden gitme eds radar vs. var bu yolu kullan yardıra yardıra gidersin dedi :D kız arkadaşım ve ben şoku şarköye kadar atamamıştık :D
yer bilecik bozüyük....
oralar trafik olarak biraz durgun olduğu için polisler genelde arabada oturur falan bütün günleri boş geçer....
bigün aracı geri geri caddede park ediyorum, karşı şeritte ekip arabasında canı sıkılan polislerden biri megafondan 'gel gel gel.... tamaaaamm' diye anons yapmıştı....
allah razı olsun :D:D:D:D:D
yer yine bozüyük,....
ehliyeti alalı 1 ay olmuş, aracı ana caddede yolun ortasında çok saçma bi yere 4lüleri yakıp bıraktım ve markete gittim.... döndüğümde dayımın arkadaşı olan polis memuru....
polis:manyakmısın sen araba buraya brakılırmı... hem senin ehliyetin yok şimdi bağlıyorum arabayı görürsün seen'....
ben: yoo benim ehliyetim var memur bey buyrun.....
polis:boşuna almışın sen o ehliyeti brak brak....
ben:iyi ozaman geri veriyim bari al buyur.....
polis: (3 4 saniye yüzüme bakıp) senin kaynanana atlarım yürüü.... dayına söylicem seni eşşek sıpası.....
:D:D:D:D:D:D:D
::ZaFeR::
10-02-2011, 23:50
yer bilecik bozüyük....
oralar trafik olarak biraz durgun olduğu için polisler genelde arabada oturur falan bütün günleri boş geçer....
bigün aracı geri geri caddede park ediyorum, karşı şeritte ekip arabasında canı sıkılan polislerden biri megafondan 'gel gel gel.... tamaaaamm' diye anons yapmıştı....
allah razı olsun :D:D:D:D:D
Eskiden çevre yolu yokken,gece kamyoncular rolling yapıyorlardı Meslek lisesinden sonra :D Bozüyük'teyken orada 1 tane gri renkli Subby vardı sadece.
Eskiden çevre yolu yokken,gece kamyoncular rolling yapıyorlardı Meslek lisesinden sonra :D Bozüyük'teyken orada 1 tane gri renkli Subby vardı sadece.
o subbi sedat amcanın subisiydi, 1.6 body kitli :D:D:D:D:D
suprolla
11-02-2011, 00:19
2009 yazı antalyadan dönüyoruz 3 arkadaş ,havaalanında bizi alcaklar ama 4 kişi gelmişler şahinle :D
neyse bindik arabaya e-5 yanyoldayız ama gece1 falan 50 metre önümüzde bi araba var bizim arkadaş bunu 50 metre geriden sollamaya çalıştı aynaya bakmadan meğer yanımızda araba varmış kimse fark etmedi 5 kişiyiz arkada+bavullar var
adamı bariyere soktuk falan neyse polsi geldi biz rahat gidelim diye polis otosuna bindik başladık muhabbete
polis:gençler nasıl oldu olay
ben:abi tatilden geldik eve dönerken oldu
polis:nererye gittiniz?
ben:alanya
polis:karı-kız var mı?(25-26 yaşlarında 2 polis arkadaşlar :) )
ben:var abi dolu hemde uffff
polis: olum bizde izine çıkıcaz nereye gitsek diyoruz nasıl orda kızlar varsa gidelim mi?
ben:gidin ama rusça lazım ingilizceye bakmıyolar
polis:vay anasını deneriz artık gidince şansımızı eeee başka nasıl ortam bar falan?
lafın arasına girerim
ben:abi o değilde bizim olayı konuşsak ya?
polis:sen karı kızı anlat olum olayı karıştırma
konuşma 10-15 daha uzar gece sonunda karşı taraf suçlu bulunur :D
2009 yazı antalyadan dönüyoruz 3 arkadaş ,havaalanında bizi alcaklar ama 4 kişi gelmişler şahinle :D
neyse bindik arabaya e-5 yanyoldayız ama gece1 falan 50 metre önümüzde bi araba var bizim arkadaş bunu 50 metre geriden sollamaya çalıştı aynaya bakmadan meğer yanımızda araba varmış kimse fark etmedi 5 kişiyiz arkada+bavullar var
adamı bariyere soktuk falan neyse polsi geldi biz rahat gidelim diye polis otosuna bindik başladık muhabbete
polis:gençler nasıl oldu olay
ben:abi tatilden geldik eve dönerken oldu
polis:nererye gittiniz?
ben:alanya
polis:karı-kız var mı?(25-26 yaşlarında 2 polis arkadaşlar :) )
ben:var abi dolu hemde uffff
polis: olum bizde izine çıkıcaz nereye gitsek diyoruz nasıl orda kızlar varsa gidelim mi?
ben:gidin ama rusça lazım ingilizceye bakmıyolar
polis:vay anasını deneriz artık gidince şansımızı eeee başka nasıl ortam bar falan?
lafın arasına girerim
ben:abi o değilde bizim olayı konuşsak ya?
polis:sen karı kızı anlat olum olayı karıştırma
konuşma 10-15 daha uzar gece sonunda karşı taraf suçlu bulunur :D
Süper ya ahahaha :D
dragstar
11-02-2011, 00:26
geçen yaz unoyla geliboluya giderken keşan girişinde radar varmış normalde çıkışta olur, bende yokuş aşağı kaç görücem diye gaza oturmuş gidiyordum yokuşun ortasındayken radarı gördüm frene bassamda ceza yiyeceğim için düm düz devam ettim, ekip arabası belki giderde ceza yemem diye benzinliğe girdim yemek yedim arabayı yıkattım benzin aldım fln, çıktım yolda kimseler yokderken keşan çıkışında çevirme :D direk gel tabi
p- nerdesin ya 1 saat oldu radardan geçeli
b- memur bey mola verdimde istanbuldan geliyorum yorulmuştum fln
p- 183 km ile radara girmişiniz, bu kdr gidiyormu ya bu araba (vts olsaydu görürdün diyom içimden )
b- hadi ya hiç dikkat etmedim yokuş aşağı diye hızlanmışım
p- ceza kesmek zorundayım dikkat edin litfen yokuş aşağı diye saldım çayıra mevlam kayıra olmaz
b- normalde dikkat ederimde yorulmuşum ondandır, geliboluya kdr başka radar varmı?
p- gelibolu girişinde olabilir dikkat edin
b- teşekkürler
Sene 99. O zaman bende ehliyhet falan yok sağ ön koltuk benim. =))
Alfa Romeo 146 var, o zamanlar ülkemizde Alfa Romeo şimdikinden daha az bilinen bir marka.
Çeşme otobanın gişelerden çıktık. Gişelerin hemen önünde olan rutin çevirmede kimseyi durdurmayan polis, bizi resmen önümüzü keserek durdurur.
Ehliyet ruhsat sormadan kapıyı açar ve "İyi günler. Ben bu Alfa'ları çok beğeniyorumda, inceleyebilir miyim?" der ve biz izin verince konsolu, arka kapıları, bağajı, stepneye kadar açıp her yerini inceler. Sonunda teşekkür edip, iyi yolculuklar diler, bizde yolumuza şaşkın bir şekilde devam ederiz.
=)
Burak SARIKAYA
11-02-2011, 02:08
Kadett'le eskişehir sanasiyinde rutin bir kurcalama günüm öğlen vakitleri sanayi çıkışında meşhur bir göbek var yeşil yandı oturdum gaza başladı arkası koptu döndük düzelttik kıçımızı sıkıştıra sıkışıtıra makas eşliğinde devam aynadan bakıyorum benimle beraber zır stok beyaz bir şahin takipte önümdeki arabaları geçtim önüm boşaldı hızımı düşürdüm sağdan tın tın gidiyorum bu geldi yanıma zannettimki bana selam verecek tanıdık bir arkadaş kafamı çevirdim sağ arkada oturan bir polis memuru sinirden çıldırmış camı sonuna kadar açmış kafayı çıkarmış bana bağırıyor -SENİ VURURUM SENİ VURMADAN DURDUR ARABAYI İT OĞLU İT !!! yavaşladım çektim sağa önüme kırdı 2 memur indi arka koltukta oturan rütbeli bağırarak tepinerek indi ben daha inmeye çalışıyorum rollcage de var inip binmesi zaten eziyet kemerler ayrı eziyet kapıya başıma dikildiler indim hemen özür diledim ;
Polis : Göbekten buraya kadar kaç adet trafik kuralını çiğnediğinin farkındamısın dedi ?
Ben : Abi arabanın arkası hafif kaydı zemin biraz kaygan dedim ve arkasına hemen ekledim özür dilerim dedim
Polis : Bağlayayım mı senin arabanı şimdi ne yapayım dedi ?
Ben : Abi yapma etme aklıma gelen bütün yalanları söylüyorum...
Polis :Evraklarımı aldı arabayı kullanan polis memuruna verdi sorgulattır dedi arabanın kapısı açtı içini inceliyor arkada koltuk yok kapılarda panzot yok ön göğüs yok her yer şalter boru senin mi dedim benim dedim.Çalıştır dedi çalıştırdım eksoz yoktu şükür ama dedim bu bağlayacak ben sürekli abi yapma diyorum abi diyorum polise yanındaki şöför memurda abi değil müdürüm diyeceksin dedi dedim bunlar arabayı bağlar o zamanlarda eskişehir trafik şube müdürü babamın yakın arkadaşı olur klasik arabaları sever benim arabamıda çok sever abi dedim inanın ben aslında böyle araç kullanmıyorum beni trafik şube müdürüne sorabilirsiniz dedim
Polis : O müdürse bende müdürüm dedi etraf kıyamet gibi insan doldu rezil oluyorum utandım arabanın her yerini şöförü kurcalıyor yalvar yakar zor ikna etmiştim.
Yol ortasında işlek caddenin birinde plaka buldum aldım merkezde sağda park halinde bulunan trafiğin arkasına yanaştım arabadan indi plaka bulduğumu onlara vermek istediğimi söyledim plakayı aldı bagaja koydu evraklarını ver bakalım gel şöyle dedi eksiğim yoktu kontrol etti bildiğim bütün küfürleri ettim dilim damağım kurudu.
Alkollü hikayeleriniz hiç olmasa keşke :)
..........................
ocean0636
11-02-2011, 03:31
Gecen meyhanedeyiz bizim arkadasla 2 tanede rus manken geldi yanimiza ben 2 buyuk ictim bizim elemanda 1 kasa bira icti. sonra hesap kabarik geldi karilarada caktiramadik gittik meyhane sahibini vurduk. bindik benim arabaya nasil sikiyoruz ama 260-270 makaslar yanlar kopartmalar filan. Tabi 6 patlarda elimde. muzik son ses; hatunlar ciglik ciglik. polis cevirdi dedi sizi vuracaz artik kacariniz yok. dedim yavas vur. siktim 2 tane de onlara yatti onlarda yere. bindik arabaya yine tapagaz. hatunlar sikildi gitmek istedi dayanamadik onlarida oldurduk. 2 tanede hap attik sonra. Arabayida yaktik ustune geldik eve. Arkamdan plaka cezasi yazmis bide okuzler 67 TL...
Usta ayıptır sorması suanda ne kadar içtin ? :rolleyes:
Usta ayıptır sorması suanda ne kadar içtin ? :rolleyes:
bende baya saskınlıkla okudum :rolleyes:
ocean0636
11-02-2011, 03:33
Rica etsem yukarıdaki yazdıklarını tekrar bi okurmusun :)
yarim sise ice tea :D
iyki hepsini içmemişin :)
ocean0636
11-02-2011, 03:37
iyki hepsini içmemişin :)
Ahahaha koltuktan dustum allah cezanı vermesın :D :hahaha:
maksat sosyal mesaj vermek olsun. ;)
ocean0636
11-02-2011, 03:42
maksat sosyal mesaj vermek olsun. ;)
Sosyal mesaj yerı burası degıl ;)
14 sayfa boyunca herkes basından gecen ıyı kotu tatlı polıslerle arasında gecen dıyaloglarını paylasıyor, yasadıgı 1 geceyı anlatmıyor en onemlısı kafasından bırsey kurgulamıyor :icon_tup:
Butun mesajları buyuk bır zevkle en az 1 kere okudum, senınkını okuyorum alla alla uykum geldı ondan mı dıyıorum yenı ayıktım mevzuyu, her neyse ... :)
Sosyal mesaj yerı burası degıl ;)
14 sayfa boyunca herkes basından gecen ıyı kotu tatlı polıslerle arasında gecen dıyaloglarını paylasıyor, yasadıgı 1 geceyı anlatmıyor en onemlısı kafasından bırsey kurgulamıyor :icon_tup:
Butun mesajları buyuk bır zevkle en az 1 kere okudum, senınkını okuyorum alla alla uykum geldı ondan mı dıyıorum yenı ayıktım mevzuyu, her neyse ... :)
seni mi kiricaz canin sagolsun. :)