Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 gti vs mini cooper s
HaLuK-35
17-12-2009, 17:24
2 araçta full stock 0-180 ve 60-180 sonuc ne olur karşılaştırmalara baktım ama bulamadım umarım daha onceden acilmamistir...
HaLuK-35
17-12-2009, 17:26
Bu arada mini R53
tabiki mini geçer
geçemez :hehe:
olm standart dio tunanın mini bnm al yi geçiodu zamanında bende seni geçtiğime göre auhauhauah
HaLuK-35
17-12-2009, 17:43
bende 1,5 sene önce baska bi 106 varken miniyle denemştm 200 e kadar cok guzel gectm arabadan arabaya fark edyo heralde:)
geçemez :hehe:
106 diyo sen cık aradan :D
DoDo_hamann
17-12-2009, 17:46
bende 1,5 sene önce baska bi 106 varken miniyle denemştm 200 e kadar cok guzel gectm arabadan arabaya fark edyo heralde:)
geçmişsin ozaman bitmiş olay konu açmadaki amaç nedir?
Sağlıklı bir mini sağlıklı bir 106'yı ikiside stock olmak şartı ile her şekilde geçer.
ikisinede sahip olmuş biri olarak..
mcs geçer denemek isteyene stock minimiz var stock 106 bulabilirseniz..
Hatta imzandaki siyah 106 gti da bizdeydi şimdi sen mi aldın bilemiyorum :)
Cimmeria
17-12-2009, 17:48
geçmişsin ozaman bitmiş olay konu açmadaki amaç nedir?
Sağlıklı bir mini sağlıklı bir 106'yı ikiside stock olmak şartı ile her şekilde geçer.
bencede :)
ne 106 larınız varmış bnmde vardı hemde 3 tane hepside hızlıydı ama seninki kadar hızlı olamamışlar
ne 106 larınız varmış bnmde vardı hemde 3 tane hepside hızlıydı ama seninki kadar hızlı olamamışlar
banamı dedin uzman :)
yok be olm yukarıdaki arkadaş varya çok hızlı 106 sı varmış geçmiş miniyi :)
DoDo_hamann
17-12-2009, 17:57
evet benimde 2 tane 106'ım oldu ama biz süremiyoduk demekki :D
yok be olm yukarıdaki arkadaş varya çok hızlı 106 sı varmış geçmiş miniyi :)
bende takılıyım dedim kanka :)
evet üstüne üstlük bir de konu açmış :) sonucuda biliyor kendisi..
evet benimde 2 tane 106'ım oldu ama biz süremiyoduk demekki :D
olum yalnız tüm miniciler en az iki tane 106 gti binmiş :D
sen miniyide ikiledin ya neyse :p
HaLuK-35
17-12-2009, 18:01
aramızda konusuyoduk sizlerinde fikrinizi alalım dedik burası forum, paylasım yapılıyo dimi?sizden de farklı gorusler cıkıyo tekrar denemeye bahane oluyo ömrunuz kavga olmuş nolsa altında bseyt arıyonuz :) ayrıca imzamdaki 106 benim deil avatarımdaki benimo da siyah deil parlament mavi ve ilk sahibinide yıllardr tanıyarak kendisinden aldım 106 bizdeydi diyen arkadas baska bi arabaya benzetti heralde :) dier konuya gelince de cok hızlıyım varsa gercekci stock cooper s tanıdığı veya sahibi olan arkadas yönlendirin deneyelim? :)
DoDo_hamann
17-12-2009, 18:06
aramızda konusuyoduk sizlerinde fikrinizi alalım dedik burası forum, paylasım yapılıyo dimi?sizden de farklı gorusler cıkıyo tekrar denemeye bahane oluyo ömrunuz kavga olmuş nolsa altında bseyt arıyonuz :) ayrıca imzamdaki 106 benim deil avatarımdaki benimo da siyah deil parlament mavi ve ilk sahibinide yıllardr tanıyarak kendisinden aldım 106 bizdeydi diyen arkadas baska bi arabaya benzetti heralde :) dier konuya gelince de cok hızlıyım varsa gercekci stock cooper s tanıdığı veya sahibi olan arkadas yönlendirin deneyelim? :)
yıllardır bu forumda kavga ettiğimi hatırlamıyorum kimseyle.
Bende sana iki aracada sahip olmuş biri olarak, sağlıklı iki araba iki şoför ile 106'nın hiçbir şekilde stock olarak geçemeyeceğini söylüyorum.Denediğin araba zırttır pırttır bilemem, burda iki aracada sahip olmuş kişilerin fikrini okuyosun işte kimsenin sana bişey dediği yok.
Şu andada gider yaptın kendi kendine çok hızlıyım falan diye sana kimse yavaş demedi.
Ben bayaa bi geçtim yazarsan buda sağlıklı bir sonuç değil demekki bir terslik var.
ikisinede sahip oldum stock minimiz de var denemek isteyene kapımız açık stock 106 nız varsa deneyelim hatta chip filtre egzoz 106 mızda mevcut..
o siyah 106 konusuna gelince o foto bizim fotomuz ve bizdeyken çekilen bir kare körfez pistinde toll-ga çekti fotoğrafı orjinalini bulursam koyucam birazdan..
Al buyur kardeşim orjinal fotoğraf budur sende koy orjinalini istersen resimler ne kdr birbirine benziyormuş görelim bu fotoğraf çekildiğinde araç bizdeydi mavi de değil araç kör değiliz :)
kobalt mavi dersin anlarım yada indigo mavi parlament mavi dediğinde kobalt mavidir sanırım..
http://www.facebook.com/home.php?#/photo.php?pid=936072&id=555187981
senmıydın yoksa ozan sheepmi:):D
HaLuK-35
17-12-2009, 18:11
yıllardır bu forumda kavga ettiğimi hatırlamıyorum kimseyle.
Bende sana iki aracada sahip olmuş biri olarak, sağlıklı iki araba iki şoför ile 106'nın hiçbir şekilde stock olarak geçemeyeceğini söylüyorum.Denediğin araba zırttır pırttır bilemem, burda iki aracada sahip olmuş kişilerin fikrini okuyosun işte kimsenin sana bişey dediği yok.
Şu andada gider yaptın kendi kendine çok hızlıyım falan diye sana kimse yavaş demedi.
Ben bayaa bi geçtim yazarsan buda sağlıklı bir sonuç değil demekki bir terslik var.
hızlıyım konusunu gider olsun diye deil dier arkadaslar direk olayı makaraya vuruyolar yok cok hızlı baksana blmemne yazmıslar onlara cvp verdm baya gectm olayı da sıfırdan kalktık 140-150 civarına kadar rahatca öndeydim yavasca yaklastı 190 dan sonra gecti yoksa bzde az cok bliyoruz hangi arabanın neler yapablceini :)
HaLuK-35
17-12-2009, 18:13
ikisinede sahip oldum stock minimiz de var denemek isteyene kapımız açık stock 106 nız varsa deneyelim hatta chip filtre egzoz 106 mızda mevcut..
o siyah 106 konusuna gelince o foto bizim fotomuz ve bizdeyken çekilen bir kare körfez pistinde toll-ga çekti fotoğrafı orjinalini bulursam koyucam birazdan..
Al buyur kardeşim orjinal fotoğraf budur sende koy orjinalini istersen resimler ne kdr birbirine benziyormuş görelim bu fotoğraf çekildiğinde araç bizdeydi mavi de değil araç kör değiliz :)
kobalt mavi dersin anlarım yada indigo mavi parlament mavi hangisiymiş ?
http://www.facebook.com/home.php?#/photo.php?pid=936072&id=555187981
adamım ben imzamdaki 106 benim deil dedim zaten o fotoyu nette buldum hoşuma gitti koydum :) avatardaki araba benim parlament mavi dediim kendisi zaten :)bu arada benm arac stock ama siz biraz uzaksınız heralde:)
HaLuK-35
17-12-2009, 18:16
senmıydın yoksa ozan sheepmi:):D
bendim kardesim baska bi 106 yla :) ozan zaten geciyodu ona grek yok :)
0 dan 106 gibi kalkabilen başka önden çeker var mı ki zaten , o bir güç kıstası diyemeyiz :)
adamım ben imzamdaki 106 benim deil dedim zaten o fotoyu nette buldum hoşuma gitti koydum :) avatardaki araba benim parlament mavi dediim kendisi zaten :)bu arada benm arac stock ama siz biraz uzaksınız heralde:)
tmm kardeşim yanlış anlaşılma oldu orada ben imzandaki araç için zaten bizim dedim..
TolgaEsentepe
17-12-2009, 19:39
2side stokken gti ın miniyi geçmesi biraz yahal ürünü ...
deneyııp gormek lazım ona gore yarumumu yazarım :)
depresif
17-12-2009, 19:46
edit...........
Ahmet_28
17-12-2009, 19:50
mini biraz daha ağır sanırım ve elektronik gaz kelebeği vardı yanılmıyorsam
ahmet3425
17-12-2009, 20:05
normal sartlarda Cooper s 106 ya chip filtre ve egzos avansı bile verebilir anca o zaman biraz cekisme olur dusuncesindeyim yinede mini gececektir. 106 iyidir hostur ama bu kadarda abartmamak gerek.
HaLuK-35
17-12-2009, 20:28
Arkadaslar ben ck iddialym bu knuda sadece arkadas ortamında konusu gcti dye sizede sormk istedik yanlış anlaşılmasın roll için konusmuyrum ama 0 dan kalkarsk 170-180 ciwarina kadar gecerim yok mu iZmrdn bı akadas deneyelim hem gorelim hem nese olsun...:)
Tuning055
17-12-2009, 21:40
0-180 de gti kalkışta kafayı cıkartır snra cooper s alır gıbıme gelıyor.. 60-180 denemesınde gti yın şansı yok gıbı..
Sefa_vts
17-12-2009, 22:54
cooper s ve 106 stock.. :) Valla zır stock mini sahipleri oldu etrafımda yekta-akın.. İmkansız diyorum.. Her araba farklı olabilir.. 106 minin rakibi olucak kadar iyi gitmio stock iken..
Yekta zır stockken biz 2 kişi type-r 1 kişi ile denedik arabayı aldığının 3. günü.. komple yan yanaydık.. öle kıyas et.. (type-r aemv2-ara boru ve egzoz heaaders yok..)
Ahmet_28
17-12-2009, 23:10
cooper s ve 106 stock.. :) Valla zır stock mini sahipleri oldu etrafımda yekta-akın.. İmkansız diyorum.. Her araba farklı olabilir.. 106 minin rakibi olucak kadar iyi gitmio stock iken..
Yekta zır stockken biz 2 kişi type-r 1 kişi ile denedik arabayı aldığının 3. günü.. komple yan yanaydık.. öle kıyas et.. (type-r aemv2-ara boru ve egzoz heaaders yok..)
sefa yaşar abinde 106 gti ile type-r ı boy boy ayırmıştı :hehe:
ama şöyle birşey de var sefanın arabasıyla özgün bana saplamıştı 0 dan 100 e kadar kalktığımızda :D tabi ben bi türlü tutturamadım arabayı orası ayrı :D çirkef özgün de direk gazı kesti ben tutununca hahah :D
rollda 106 pek mümkün değil ama dragda belli bi yere kadar önde olabilir :)
merak ettim bu denicek arabaların 2 side stok mu ? hadi mini olabilirde stok 106 kaldımıki, boş bi karşılaştırma bence, 106 mini değilde bence siz plakaları karşılaştırın
106 geçer
Özellikle stock ZaDe pis ezerdi :D
serhat306
18-12-2009, 08:47
bu sorunun cevabı bellı bende ıkı aracı kullandım halen 106 kullanıyorum ama mınıyle basa cıkamaz stock 106 abartmayalım...
HaLuK-35
18-12-2009, 10:23
merak ettim bu denicek arabaların 2 side stok mu ? hadi mini olabilirde stok 106 kaldımıki, boş bi karşılaştırma bence, 106 mini değilde bence siz plakaları karşılaştırın
benm arabada spor filtre bile yok gkhan 65000 km de orjinal ötesi :) valla arkadaslar abartcak bi olay yok yada benim denediim s tarihin en kotu arabasıydı :) neyse kuru kuru yazmaya grek yok var 1-2 arac içlerinden en duzgun olanını secip denicez bakalım sonucu bildiririz yorumlara devam ederiz :)
stock mcs stock type r aynı gidiyor yani o da iyi :icon_tup:
stock mcs stock type r aynı gidiyor yani o da iyi :icon_tup:
forumda can var ankaradan stock 207rc var stock fn2 ile yanılmıyorsam kafa kafaya gidiyordu yada geciyordu mini cooper s de kafa kafaya gidebilir bu durumda
forumda can var ankaradan stock 207rc var stock fn2 ile yanılmıyorsam kafa kafaya gidiyordu yada geciyordu mini cooper s de kafa kafaya gidebilir bu durumda
Kafamı yapıyorsun gercektenmi yazdım stock mcs r53 ile stock ep3 aynı gidiyor diyorsun yani:D
evet ben gidiyordum stockken :) hatta 5 te geçtiğimde oldu..
Sefa_vts
18-12-2009, 12:18
Evet bu detayı atlamışız 5 te öne çıktık.. Plaka verelim mi? Sahibine sorarsınız.. oturup konuştuk sonra saolsun efendi biriydi..
focus musty35
18-12-2009, 12:27
haluk bız ozanla denemıstık sanırım ki aracta o zaman stock deıldı 106 yınede 200 e kadr falan gecme vs yoktu sen hangı coper s le denemıstın ?
Evet bu detayı atlamışız 5 te öne çıktık.. Plaka verelim mi? Sahibine sorarsınız.. oturup konuştuk sonra saolsun efendi biriydi..
Harbi merak ettim ozelden yazarsanız sevinirm bu arada type r 5 te yurur yani mcs ne yapar bilmiyorum ama type r stock bile olsa 215-218 lere kadar tırmanır :icon_tup:
HaLuK-35
18-12-2009, 12:38
Mustafa ozanla 50 kere denediniz onları zaten bliyoruz kardesim ama senin gelmediğin bi gece ag106 yı yeni aldıımızda otobanda tamerle hem roll hem drag yapmştık yanımda da besok vardı hatta 180 den sonra doal olarak yakalayıp baya bi geciyodu ama oraya kadar öndeydm :) onlarda sasrmıslardı hatta bende o kadar beklemiyodum acıkcası neyse ustunden 2 sene gecti nerdeyse smdi yeni bi deneme yapcaz bakalım bulablirsek bi cooper :)
focus musty35
18-12-2009, 12:44
Mustafa ozanla 50 kere denediniz onları zaten bliyoruz kardesim ama senin gelmediğin bi gece ag106 yı yeni aldıımızda otobanda tamerle hem roll hem drag yapmştık yanımda da besok vardı hatta 180 den sonra doal olarak yakalayıp baya bi geciyodu ama oraya kadar öndeydm :) onlarda sasrmıslardı hatta bende o kadar beklemiyodum acıkcası neyse ustunden 2 sene gecti nerdeyse smdi yeni bi deneme yapcaz bakalım bulablirsek bi cooper :)
ok o zaman kardeş tahanın coper s vardı kırmızı oda stocktu herhalde bı sorun dener oda herhalde
HaLuK-35
18-12-2009, 12:45
aynen kardesm soner konuscaktı haber bekliyoruz bakalım..
focus musty35
18-12-2009, 12:52
benım komsudada var coper s 2002 manuel oda kırmızı 40 000 km de orjınalın orjınalı ama adam doktor denemez :)
dener belki ya forumda dişci arkadasımız cooper si var onun maşallahı var gerci arabasında yok yok:)
kısa şanzumanlı 106 gti stock mini cooper s i dragta geçiodu ama 2 araçta stock olursa çekişmeli bi deneme olur.
romanson
19-12-2009, 14:38
sıkıtılı bir karşılaştırma:)
Kalkışta lastiği ve balatası ii olan alır (pilotaj demiorum bile). Sonrasında cooper gene gelir geçer.
rollde cooper direk ayırmaya başlar.
bu gece ataşehirde cooper clio rs czt gibi araçlar olacak denemek isteyen 106 lar varsa bence onlarda katılsın :)
dragstar
19-12-2009, 15:43
ikiside stocksa mini geçer ama 106 biraz oynanmıişşa 106 geçer