2 araçta full stock 0-180 ve 60-180 sonuc ne olur karşılaştırmalara baktım ama bulamadım umarım daha onceden acilmamistir...
2 araçta full stock 0-180 ve 60-180 sonuc ne olur karşılaştırmalara baktım ama bulamadım umarım daha onceden acilmamistir...
bende 1,5 sene önce baska bi 106 varken miniyle denemştm 200 e kadar cok guzel gectm arabadan arabaya fark edyo heralde![]()
ikisinede sahip olmuş biri olarak..
mcs geçer denemek isteyene stock minimiz var stock 106 bulabilirseniz..
Hatta imzandaki siyah 106 gti da bizdeydi şimdi sen mi aldın bilemiyorum![]()
aramızda konusuyoduk sizlerinde fikrinizi alalım dedik burası forum, paylasım yapılıyo dimi?sizden de farklı gorusler cıkıyo tekrar denemeye bahane oluyo ömrunuz kavga olmuş nolsa altında bseyt arıyonuzayrıca imzamdaki 106 benim deil avatarımdaki benimo da siyah deil parlament mavi ve ilk sahibinide yıllardr tanıyarak kendisinden aldım 106 bizdeydi diyen arkadas baska bi arabaya benzetti heralde
dier konuya gelince de cok hızlıyım varsa gercekci stock cooper s tanıdığı veya sahibi olan arkadas yönlendirin deneyelim?
![]()
yıllardır bu forumda kavga ettiğimi hatırlamıyorum kimseyle.
Bende sana iki aracada sahip olmuş biri olarak, sağlıklı iki araba iki şoför ile 106'nın hiçbir şekilde stock olarak geçemeyeceğini söylüyorum.Denediğin araba zırttır pırttır bilemem, burda iki aracada sahip olmuş kişilerin fikrini okuyosun işte kimsenin sana bişey dediği yok.
Şu andada gider yaptın kendi kendine çok hızlıyım falan diye sana kimse yavaş demedi.
Ben bayaa bi geçtim yazarsan buda sağlıklı bir sonuç değil demekki bir terslik var.
ikisinede sahip oldum stock minimiz de var denemek isteyene kapımız açık stock 106 nız varsa deneyelim hatta chip filtre egzoz 106 mızda mevcut..
o siyah 106 konusuna gelince o foto bizim fotomuz ve bizdeyken çekilen bir kare körfez pistinde toll-ga çekti fotoğrafı orjinalini bulursam koyucam birazdan..
Al buyur kardeşim orjinal fotoğraf budur sende koy orjinalini istersen resimler ne kdr birbirine benziyormuş görelim bu fotoğraf çekildiğinde araç bizdeydi mavi de değil araç kör değiliz![]()
kobalt mavi dersin anlarım yada indigo mavi parlament mavi dediğinde kobalt mavidir sanırım..
http://www.facebook.com/home.php?#/p...2&id=555187981
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)