Orijinalini görmek için tıklayınız : Chicago / Parça Tedarik Yardım
Arkadaşlar Chicago kasabasında :) parça bulabileceğimiz bulunan satılan bir yer varmıdır. Özellikle honda parçası turbo parçaları. Paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
turbo&quattro
24-12-2009, 04:30
http://chicago.craigslist.org/
Tayfun buradan chicago ile herseyi bulabilirsin..
Ayrica Chicago'ya geliyorsan eger Baltimore a ugramadan Tr'ye donemezsin ona gore:p
M_PROJECT
24-12-2009, 05:52
tayfun ne alicaksan internetten siparis gec bilindik sitelerden , kalacagin adrese postalat . yoksa dukkan felan gezmeye kalkarsan zor hem yuksek fiyat verirler hemde beklersin stoklarinda yoktur . tavsiyem honda sitelerinin vendorlarina bakman .
Burak Kasim
24-12-2009, 07:19
Slm Tayfun,
Eger geliceksen ne kadar kalicaksin?
Bana onceden bilgi verirsen sana istedigin adresine mallarini ulastiririm.
Mproject in dedigi gibi hic bi yerde ole gidiim aliim die stok bulamassin herkes siparis ustune calisir, ayrica dukkanlar internetten pahaliya satar.
Onceden bikac arkadasa ayni uygulamayi yaptik buralara gelmislerdi Otellerine yada Fuar alanlarina yolladik.
Istersen pm at yardimci oliim.
los angelesten order yapabılırısn bılındık cok fırma var
Slm Tayfun,
Eger geliceksen ne kadar kalicaksin?
Bana onceden bilgi verirsen sana istedigin adresine mallarini ulastiririm.
Mproject in dedigi gibi hic bi yerde ole gidiim aliim die stok bulamassin herkes siparis ustune calisir, ayrica dukkanlar internetten pahaliya satar.
Onceden bikac arkadasa ayni uygulamayi yaptik buralara gelmislerdi Otellerine yada Fuar alanlarina yolladik.
Istersen pm at yardimci oliim.
Kanka ortalama ayda bir kardeşim uçuyor gelirken bavulunda getirebilir. Konuşalım ufak ufak parça toparlamam lazım.
Tüm cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
Burak Kasim
24-12-2009, 16:40
Kanka ortalama ayda bir kardeşim uçuyor gelirken bavulunda getirebilir. Konuşalım ufak ufak parça toparlamam lazım.
Dedigim gibi istersen mail at yardimci olurum.