Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda 1.6 VTI vs Honda 2.0 EP3 TypeR
Biliyorum gördüm TB plaka :)
Biliyorum gördüm TB plaka :)
vtec var vtec var bızım gıbı 10 12bın usd lerde harcayıp 25 26 yazanda var far stop egzoz fıltre takıp 25 yazanda
Onlar çok temizmiş ama Selçuk :p Yani neredeyse bir EP3 edecek kadar temiz :)
valla ben stock bı vtec 18 sayarak harcadıgımın yarısını ekledım 26 yazdım. lıstemde ortada ne olduguda. cuzı pazarlık yaparım alan alır satılmazsada bınerım cıcek gıbı
gencpower
01-01-2010, 22:13
http://www.youtube.com/watch?v=AeF2oedbneI
bu videoya ve kasaya bakarsam 1.6 VTI ;)
Çok güzel bir konu bunun açıklaması 1.6 vti Yeni kasası üretilmediği için piyasasını sahipleri belirliyor.
ep3 yeni kasası çıktığı için fiyat normal bir şekilde düşüyor.
Bur da anormal olan vti fiyatlarının bu mertebede oluşu ben 98 hb vti ımı 5 yıl önce sattım 22 bin liraya halen yakın rakamları istiyorlar.
bybmw(ss)
03-01-2010, 23:17
bence vti huzur her yönden ele alınırsa , typer da bindim vtecde vtec ağır basıyo her yola geliyo vtec ;)
_muhaRRem
04-01-2010, 00:52
haala vtı alırım diyenler var bu nasıl birşey anlamıyorum.. typeR diyorus ne olursa olsun yani. k20 gibi bi motoru var ..Bence kıyaslamak bile saçma typeR ı vtı la
nicomedia
04-01-2010, 01:14
paradan bahsedin varsa tabiki typer ama kısıtlıysa vti şu an oldugu gibi.. aslında iki vti ı satıp bi typer almak mantıklı :) ama şimdi 18- 20 bin gibi bi bütçe varsa tek tercih vti olur.. gidipte sorun manyagı arabalara 13-16 bin verip sanayiden kombine alacagıma vti ımın locasında gazlarım :D
haala vtı alırım diyenler var bu nasıl birşey anlamıyorum.. typeR diyorus ne olursa olsun yani. k20 gibi bi motoru var ..Bence kıyaslamak bile saçma typeR ı vtı la
zevk meselesi arkadaşım sen type-r diyorsun diye herkezmi dicek..bana görede kasa bakımından ek yada eg kasa çok çok daha güzel ep kasasından + motor parçalarıda neredeyse!! yarı fiyatına
tr deki yek kötü yön b serisi bakımından b18 c + r ların gelmememiş olması bunlar k serisi ile rahatça kıyaslanabilinir..
ben seçenekleri yeni okudum ama 99 da olsa vtec 25 milyar felan etmez benim gözümde bu ne ya 2.el passat alırsın o paralara.
Vtec bana göre çok eski benim gözümde ederi 13 maksimum 14bin TL
bide şu noktanın üzerine değinmek istiyorum siyah olan kısma ;)
ben sedan vtı seviyorum ama fiyatlar gerçekten fazla abartılmış durumda en temiz çiçek gibi sedan vtı mak 20/21 eder oda 4 kapı aile otomobili sınıfında olabileceği için.
ama typeR'ın görüntüsü sesi yürürü tabiki çok iyi denildiği gibi paran varsa typer yoksa vtı :) dicem ama 25bin veren 30da verir fiyatlar bu kadar yakınken TYPER ;)
ben sedan vtı seviyorum ama fiyatlar gerçekten fazla abartılmış durumda en temiz çiçek gibi sedan vtı mak 20/21 eder oda 4 kapı aile otomobili sınıfında olabileceği için.
ama typeR'ın görüntüsü sesi yürürü tabiki çok iyi denildiği gibi paran varsa typer yoksa vtı :) dicem ama 25bin veren 30da verir fiyatlar bu kadar yakınken TYPER ;)
Konu da o zaten. 25.000 TL VTI ya verebilen adam üzerine 5 daha koyup TypeR alabilir. Hem modeli daha yeni, hem özellikleri çok daha iyi. Bu arada VTI için aile arabası deniyor ancak typeR' ın tek kapı olması dışında içinin de dar olduğu pek söylenemez. Gayet geniş bir iç hacmi var arabanın.
Yani bir 106, Saxo veya Clio gibi içi küçük değil.
vti efsanesi türkiyede aybek (sanırım) ve özgün'ün vti ile başladı ama ben hiçbir ep3 efsanesi görmedim. Bu benim görüşüm ve her zaman eski bi arabaya fazla para verilecekse vti'dan yana oy kullanırım.
Tabi genel görüşüm yeni olsun taştan olsun :D Sonuç honda olcaksa fn2 ya da s2k ;)
B.Aktepe
04-01-2010, 11:34
ep3 typer da hatırı sayılır var ismi ile tanınan. cemal abi k24 ile, yüreğir turbo ile, gns typer beyaza boyatması ve içini acımadan sökmesi ve ilk k-pro deneyimi ile,han typer urfa gokhan rollingleri ile, hdf typer,daha saymadığım ep3 typer ilk çıktığı zamanlarda birşeyler yapan insanlar, bunların çoğu. ek4 vti da bahadırı unutmamak lazım vti sevdiren adamların başında gelir.
vti efsanesi türkiyede aybek (sanırım) ve özgün'ün vti ile başladı ama ben hiçbir ep3 efsanesi görmedim. Bu benim görüşüm ve her zaman eski bi arabaya fazla para verilecekse vti'dan yana oy kullanırım.
Tabi genel görüşüm yeni olsun taştan olsun :D Sonuç honda olcaksa fn2 ya da s2k ;)
Bence TR de hızlı hothatchlerin hemen hemen birçoğunda mutlaka makinasını çok iyi yürüten arkadaşlarımız çıkmıştır. EP3 lerde de makinasını ciddi yürüten isimler çok var.
Tabii efsane teriminden anladığımız nedir ona bakmak lazım :)
Bence vtec'i efsane yapan Vtec fatihtir.Gazlamasıyla, yanlamalarıyla:) Abd'den parçalar gelmesiyle zaten ilk yapanlar efsane olmuştur...
ITR'lar gelseydi konu şimdi. B18 ile K20 olurdu bence.
benım favarim 99-00 cıvıc coupe si bunlar tr ye gelseydı ozaman direk ep3 parası ıstenırdı:)
http://image.hondatuningmagazine.com/f/8786498/htup_0803_07_z+1999_honda_civic_si_coupe+jdm_mugen _rear_wing.jpg
benım favarim 99-00 cıvıc coupe si bunlar tr ye gelseydı ozaman direk ep3 parası ıstenırdı:)
http://image.hondatuningmagazine.com/f/8786498/htup_0803_07_z+1999_honda_civic_si_coupe+jdm_mugen _rear_wing.jpg
İyi de bunun motoru normal Vtec ile aynı motor. Sadece kasa farklı olunca nasıl EP3 parası isterler anlamadım :confused:
_muhaRRem
04-01-2010, 13:06
zevk meselesi arkadaşım sen type-r diyorsun diye herkezmi dicek..bana görede kasa bakımından ek yada eg kasa çok çok daha güzel ep kasasından + motor parçalarıda neredeyse!! yarı fiyatına
tr deki yek kötü yön b serisi bakımından b18 c + r ların gelmememiş olması bunlar k serisi ile rahatça kıyaslanabilinir..
hepsini kullandım dediin arabaların.. k20 nin esnekliği sürüş zevki bence ne F20c de var ne b16 da nede b18cR da ..
8.000rpm
04-01-2010, 13:37
ep3 typer da hatırı sayılır var ismi ile tanınan. cemal abi k24 ile, yüreğir turbo ile, gns typer beyaza boyatması ve içini acımadan sökmesi ve ilk k-pro deneyimi ile,han typer urfa gokhan rollingleri ile, hdf typer,daha saymadığım ep3 typer ilk çıktığı zamanlarda birşeyler yapan insanlar, bunların çoğu. ek4 vti da bahadırı unutmamak lazım vti sevdiren adamların başında gelir.
bi de NIF vardır mesela , unutmamak lazım :D
kim yapmıştı yaa onu :beuj:
:D:D:D:D
road runner
04-01-2010, 13:39
sonuçta işin ucu maddiyata bakıyor :) 30 lıraya alınacak bır typer'ında masrafsız olucagını hiç sanmıyorum en kötü 2-3lira harcanır... yani daha öncede yazıldığı gibi para warsa typer az paran warsa vti :)
ama stock 99 model bir vti içinde 25 bana göre cok stock... değilse zaten yapılan ilavelerlede o paraları eder...
type-RRR
04-01-2010, 13:39
ben b serisi sevmiyorum diye kimse sevmicek deil ama b serisi kullandım hiç beğenmedim doğan slx'ler zamındaymış b serisi arabalar 80 hp iken şimdiki dizeller 150hp dünyayı takıcan 270hp olcak arabada 1 koltuk bırakıcan anca yürücek
türkiyeye b18c+R gelmedi belki ama jdm k20de gelmedi b serisinde işin sonu b18 ise
b18c+R a da bindim gene zevk almadım evet b serisinin parçası ucuz ama şahininde ucuz zevk vermedikten sonra ucuz olmuş anlamı yok
B.Aktepe
04-01-2010, 13:40
bi de NIF vardır mesela , unutmamak lazım :D
kim yapmıştı yaa onu :beuj:
:D:D:D:D
NIF; aybek, bahadır, özgüne göre daha yeni kalır ;) bak NIF dedin eski anılarım kıpraştı ahh ahh :) plakayı nıf mı alsam ya :D
road runner
04-01-2010, 13:45
ben b serisi sevmiyorum diye kimse sevmicek deil ama b serisi kullandım hiç beğenmedim doğan slx'ler zamındaymış b serisi arabalar 80 hp iken şimdiki dizeller 150hp dünyayı takıcan 270hp olcak arabada 1 koltuk bırakıcan anca yürücek
türkiyeye b18c+R gelmedi belki ama jdm k20de gelmedi b serisinde işin sonu b18 ise
b18c+R a da bindim gene zevk almadım evet b serisinin parçası ucuz ama şahininde ucuz zevk vermedikten sonra ucuz olmuş anlamı yok
şahinle vti kıyaslaman enterasa olmus :D b serisi araclar sana zevk wermedi diye baskasına zewk wermeyecek diye bir kural yok sonucta tamamen zewkler we renkler :)sende yazmıssın bunu zaten :)
type-RRR
04-01-2010, 14:09
şahinle vti kıyaslaman enterasa olmus :D b serisi araclar sana zevk wermedi diye baskasına zewk wermeyecek diye bir kural yok sonucta tamamen zewkler we renkler :)sende yazmıssın bunu zaten :)
şimdi ben corvette binsem burda ep3 ile ilgili olumlu bişi yazmamı kimse beklemesin :D
ama ep3 az yakıyo vergisi düşük v.s.. gibi durumlar züğürt tesellisi olur
konuya dönersek parasına göre kıyaslanınca 25 milyara vtec alacağıma 35e type-R mantıklı secim olur fakat benim bakış açım 20-25 milyara vtec alacağıma 12-13 milyara 106 alıp yüklemek olurdu :)
vti pahalı derken arabanın piyasası bu yani bunun 1.4 olanıda 13-14 milyar satılıyosa vti16-17 edecek hali yok
merte bende takılıyorum bu konuda 25 milyar vtec e felan verceğime 106 alır yüklerim cayır cayır virajımıda yaparım gazlarımda walla :D Vtecten öyle bi soğudum ki artık külüstür geliyo bana
yada 17 - 18 vereceksem gider 206 RC alırım en kırmızısından hem modelide yüksek biraz fazla yakıyo ama beğeniyorum yada Clio RS alırm biraz daha ucuza ama VTEC e o parayı vermem.
yuhh yani mert şahinle vti'î parça bakıından kıyasladınya sana sadece :) rim
road runner
04-01-2010, 14:17
şimdi ben corvette binsem burda ep3 ile ilgili olumlu bişi yazmamı kimse beklemesin :D
ama ep3 az yakıyo vergisi düşük v.s.. gibi durumlar züğürt tesellisi olur
az önceki mesajınla bu mesajın biraz çelişkili oldu bence :D pahalı arabaya biniosam ucuz arabayı kötülerim der gibi oldu :hahaha: he bide vti sahiblerine züğürtmü demek istiosun :D yada benmi öle algılamak istedim acaba :)
bu arada arkadaşlar gerçekden kendi fikirlerinizi benimsemişsiniz herkezin kendi zevki var. ona bakarsanız benim aracıma harcadıgım para ile üzerine 3-5 bin tl. harcasam type-r alırdım ama zevk meselesi tamammi ile bunlar:icon_wack:icon_tup:
aynen ne tayyarmış be :D 83 model arabayı 2005 parası gömdüm ben :D :D
TypeR tabiki...
VTI güzel olsa da kullanıslı olsa da eskidi artık.
Aynen Yavuz abiye katılıyorum bende,
TypeR yol tutuş motor vs olarak çok daha üstün VTi a göre sonuçta.Eskisi daha iyiyse adamlar neden yenisini yapsınlarki ;)
_muhaRRem
04-01-2010, 15:09
honda hangi arabalara kırmızı logo koyuyor ve neden koyuyor bunu bi araştıralım bence ??
honda hangi arabalara kırmızı logo koyuyor ve neden koyuyor bunu bi araştıralım bence ??
10karakter
evt mesela s2000 e koymuyor :)
_muhaRRem
04-01-2010, 16:48
evt mesela s2000 e koymuyor :)
evet ..bencede haketmiyor s2000 kırmızıyı ama onun yerinede kırmızı külbütor kapağı koymuşlar :D yine biryerlerde kırmızılıklar var.. ama sen istediin kadar boya tutmaz o rengi :D
evet ..bencede haketmiyor s2000 kırmızıyı ama onun yerinede kırmızı külbütor kapağı koymuşlar :D yine biryerlerde kırmızılıklar var.. ama sen istediin kadar boya tutmaz o rengi :D
ben boya ıle deıl başka sekılde tutruorum sen bılırsın:)
_muhaRRem
04-01-2010, 17:01
ben boya ıle deıl başka sekılde tutruorum sen bılırsın:)
ben bilmiyorum abi :D
ben bilmiyorum abi :D
kacış yok :)
_muhaRRem
04-01-2010, 17:23
kacış yok :)
Bi ara geri vitese geçmiodu SKN :) o derece yani..
bybmw(ss)
04-01-2010, 18:54
iyide sen herşeyi motor olarak görüyosun bende gsxr 1000 motor var k5 200 hp sürat istediğimde inan 50 tane k20 adrenali yaşatıyo araba alırken herşey göz önüne alınmalı alıp binemedikden sonra her yola gidemedikden sonra turşusunu kur ;)
_muhaRRem
04-01-2010, 20:23
iyide sen herşeyi motor olarak görüyosun bende gsxr 1000 motor var k5 200 hp sürat istediğimde inan 50 tane k20 adrenali yaşatıyo araba alırken herşey göz önüne alınmalı alıp binemedikden sonra her yola gidemedikden sonra turşusunu kur ;)
ep3 ü olupta gitmek istediği yere gidemeyen var mı acaba ???? şahsen ben heryere gidiyordum ne kadar alçak olduğunuda herkes bilir, sürtse sürtse ara boru sürter onunda metresi 20 lira :D polis derdi her egzostlu araba için geçerli zaten..
EvrenCan_RS
04-01-2010, 21:06
Ep3 Tayyar olsun zevkle kurulur turşusu...;)
bybmw(ss)
04-01-2010, 21:58
Ep3 Tayyar olsun zevkle kurulur turşusu...;)
kurunda yanına kuruyla pilavda olsun sade miğdeyi ekşitiyo :D
type-RRR
04-01-2010, 22:10
kurunda yanına kuruyla pilavda olsun sade miğdeyi ekşitiyo :D
mide ekşisin sorun deil önemli olan roll den sonra 6 tokmak 300kusür beygir araç sahibi arkadaşların yüzü ekşimesin :D
EvrenCan_RS
04-01-2010, 22:22
mide ekşisin sorun deil önemli olan roll den sonra 6 tokmak 300kusür beygir araç sahibi arkadaşların yüzü ekşimesin :D
Daha iyi anlatılamazdı :bravo:
_muhaRRem
04-01-2010, 22:25
tatmayan bilmez :D :D :D
bybmw(ss)
04-01-2010, 22:29
m3 typer konusuna ilker abi (ruf m3) beni geçmeden kimse m3 geçtim demesin don lastiği yaparım sizi diyerek son noktayı koymuştur ;) allah şükür m3 le hiç yüzümüz ekşmide :)
bybmw(ss)
04-01-2010, 22:31
Daha iyi anlatılamazdı :bravo:
bak sen ankaradaymışsın typerında var m3 le denermisin ? haftaya gelcem ankaraya ?
EvrenCan_RS
04-01-2010, 22:33
Tabiki neden olmasın..0533 488 15 01
cembozbey
04-01-2010, 22:33
bu konuda m3ün ne alaksı var onu annamadım ama benim yuzum hiç ekşimedi?
bybmw(ss)
04-01-2010, 22:36
Tabiki neden olmasın..0533 488 15 01
ok ulaşcam sana :icon_tup:
bak şahinci arkadaş:)20 tl. imiş type-r araboru:D
bu konuda m3ün ne alaksı var onu annamadım ama benim yuzum hiç ekşimedi?
eksiyecek birsey yok bu maksat zevk almak kimlerle denedin sen??
bybmw(ss)
04-01-2010, 22:44
allah aşkına mert sen typerınla hangi m3 yüzünü ekşittin bi onu söle bana ?? bak m3 var deniceksen hemen yarın akşam basalım ankaraya gitcem hafta içi ??
cembozbey
04-01-2010, 22:45
eksiyecek birsey yok bu maksat zevk almak kimlerle denedin sen??
kim oldugu önemli deil yuzumun ekşimedigini söledim sadece eski konularımdan bakrsın istersen....zaten bu konu honda konusu burdada 6 tokmak vs yazılması ne alaka..bak ben ne guzel oyumu verdim ep3ê ,okuyorum....tokmaklık konu yok onu anlatmaya calıstım.
oki yorumumuda yabayım estetik ve teknolojik acından ep3 diyorum ama tolga abiminkinden:)
chiefkadir
04-01-2010, 22:46
Durun naapıyonuz nerde m3 kimle neyi deniyonuz :)
_muhaRRem
04-01-2010, 22:48
ben gidiyorum abi m3 -typeR muhabbeti oldu yine :D hiçç uraşamam selamletle
bybmw(ss)
04-01-2010, 22:52
konuyu biz acmadık durup dururken cıktı pertde olmasın arkadasın konusu bence vtec ;) bana daha huzurlu geldiği için ..
ben gidiyorum abi m3 -typeR muhabbeti oldu yine :D hiçç uraşamam selamletle
Behlül kaçar :)
Aahah kanka team yakuza gerisi hikaye ;)
Sırf model yenilemek gerekiyorsa type r tabıkıde...
25 lıra veripde vtı alacak adamda heralde yoktur...Zaten sahıbınden.com da fıyatlar bellı 19-22 arası oynuyor.
nıye sımdı vtec alıp doldurcak adam mısal benım arabamı almazmı? 10bın usd den fazla harcanmıs para var ustunde mantıksızmı 25 lıraya almak
nıye sımdı vtec alıp doldurcak adam mısal benım arabamı almazmı? 10bın usd den fazla harcanmıs para var ustunde mantıksızmı 25 lıraya almak
eheh abi benıde bılıorsun bende bıton masraf yaptım bende masraflarımı bı kenara koysaydım 3-5 daha ekleseydım type r alırdım hani o 35.000 tl civarında olanlardan.
ama nedense arabayı satarken yapmıs oldugun masraflar gözardı edılıyor...Satan kişide genelde parcalarını cıkartıp orjınale cewırıp satıyor...
walla kusura bakmasınlar benım arabam yuzde 90 ı gıbı caı headers egzozdan ıbaret degıl tıllahı var, lısteyı toplasınlar bı vtec daha alırlar ıvır zıvırıyla. cok goruyoruz oyle ben alır kendım yaparımcıları alıyolar headers yakıyolar bıtıyo. gerısı tırt
Emir_b16a
04-01-2010, 23:45
walla kusura bakmasınlar benım arabam yuzde 90 ı gıbı caı headers egzozdan ıbaret degıl tıllahı var, lısteyı toplasınlar bı vtec daha alırlar ıvır zıvırıyla. cok goruyoruz oyle ben alır kendım yaparımcıları alıyolar headers yakıyolar bıtıyo. gerısı tırt
snin arabaya 25000 werseler cidden werirmisin pki :D
snin arabaya 25000 werseler cidden werirmisin pki :D aslını ıstersen 26250 yazdım ve 250 teferruatı, cok para harcadım ve suankı halı kusursuz sekılde emın olabılırsın, 25 ı dusunurum dıyım kesın verırım demıyorum. suan bır omur bınılcek halde yapıldı
Sende haklısın....
Emir_b16a
04-01-2010, 23:55
aslını ıstersen 26250 yazdım ve 250 teferruatı, cok para harcadım ve suankı halı kusursuz sekılde emın olabılırsın, 25 ı dusunurum dıyım kesın verırım demıyorum. suan bır omur bınılcek halde yapıldı
walla bn snin kdr uğraşsam sat desler döwerim adamı :D
walla bn snin kdr uğraşsam sat desler döwerim adamı :D
typer zamanı geldı gecıyo ;)
Emir_b16a
05-01-2010, 00:03
typer zamanı geldı gecıyo ;)
bırak şu hondayı artık :D performans 6 silindirle başlar :)
ehehe yok yaw bız 4 te daha cok sey yaparız :D
type-RRR
05-01-2010, 08:33
allah aşkına mert sen typerınla hangi m3 yüzünü ekşittin bi onu söle bana ?? bak m3 var deniceksen hemen yarın akşam basalım ankaraya gitcem hafta içi ??
dostum benim m3 geçerim diye bi iddam yok şimdilik stoc arabam :) konu başka yerlere sapmasın ama illa denemek isteyen varsa m3 sahibi izmirde erdemle denesin :D
burda izmir yarış pistinde çipli egzantirikli m3 geçen atmosferik vtec gördük tolgaların sayesinde şimdi bende tolgaların v-tec'ini geçmeyen m3 vtec geçtim demesin mi diyim yada cemal aguşun type-r'ını geçmeyen m3 type-r geçtim demesinmi diyim :rolleyes: her type-r her m3'ü her m3 her type-r'ı geçemez diyelim bence ;)
benim tuner mantığım kendinden daha güçlü stoc olan aracı geçmek 3.vites de klima açık içinde 4kişi yan giden arabayı küçümsemek deil :)
type-RRR
05-01-2010, 08:37
bak şahinci arkadaş:)20 tl. imiş type-r araboru:D
type-r ara boru değil boru 20tl boru type-r parçası değil ;)
erol b serisi ile k serisi swaplamak aynı para olsa hangisini yapardın
bu konu hala bitmedi mi yaw? :)
yavruu tabiki k serisi derim. teknolojik olarak daha yeni bir motor nihayetinde ama kimi arkadaşlar b serisini çöp yaptı kedi çiger misali..
tahminimce halaa dünyada en çok yapılan seri b serisi olmalı
B.Aktepe
05-01-2010, 08:51
B.Aktepe, 8.000rpm, EGVTEC, SONE-R, sword, type-RRR, VTEC®
Konuyu okuyanlara bak auhahuahua:D
B.Aktepe
05-01-2010, 08:51
hondacılar kardeştir bunları ayıranlar kalleştir euheehue:D
fırsat veren nedır:) kitlese kardeşim sonuc alınmış anketten:)
type-RRR
05-01-2010, 08:53
yavruu tabiki k serisi derim. teknolojik olarak daha yeni bir motor nihayetinde ama kimi arkadaşlar b serisini çöp yaptı kedi çiger misali..
tahminimce halaa dünyada en çok yapılan seri b serisi olmalı
fiyat performans oranı en güzel motor şuan için yani en mantıklı olan :)
B.Aktepe
05-01-2010, 08:54
fırsat veren nedır:) kitlese kardeşim sonuc alınmış anketten:)
sonucu söyle o zaman ek mı ep mi :D
bide vti oy verenlere baksanıza :D 3-5 adam kalmışız nerdeee O eski vtecilerrrrr:)
B.Aktepe
05-01-2010, 08:58
eski vtecciler bardak ooldu :D
yaşasın ep3 :p
B.Aktepe, 8.000rpm, EGVTEC, SONE-R, sword, type-RRR, VTEC®
Konuyu okuyanlara bak auhahuahua:D
1 haftadır yoktum.. yeni geldim :D :D
type-RRR
05-01-2010, 08:59
type-r aldılar :D
evet sanırsam dediginiz gibi eee sword ne zaman satıp ep3 alıyorus:)
type-RRR
05-01-2010, 09:01
1 haftadır yoktum.. yeni geldim :D :D
şu imzandaki resmini değiştir soner her gördüğümde içimi acıtıyo valla
şu imzandaki resmini değiştir soner her gördüğümde içimi acıtıyo valla
peki değiştireyim.. fotoğrafın konusunu biliyosundur.. merhametsiz insanlara güzel bir ders niteliğinde :(
ep3 alsam coktaannn ama bora nın dedıı spec almam:)
sevmıroum kardeşim ep3
k20 tabıkı süper ep3 out bana :) benım ıcın kasa ve motorun mukemmel uyumu s2k :)
yano clio rs kasası neyse ep3 de o yok canım cok ağır oldu okdada deıl:)
katılıyorum ya eg ye k20 ya ek ya k20 yada s2k
8.000rpm
05-01-2010, 10:08
bide vti oy verenlere baksanıza :D 3-5 adam kalmışız nerdeee O eski vtecilerrrrr:)
:D ben tercih yapamıyorum arkadaş :D
hepsinin tadı ayrı... kesinlikle...
hiçbiri bir diğerinin yerini dolduramaz , yerini alamaz...
eg geldi ef unutuldu mu? hayır , şimdi bile yapılı ef kasalara nasıl iç çekiyoruz..
ek geldi eg çöp mü oldu? kesinlikle hayır...
ep geldi ek güzelliğini mi kaybetti? buna evet diyebilen yoktur bence...
fn-fd geldi , ep ikinci elde değer mi kaybetti? :):)
tabii bunlar kasa sadece...
gelelim motorlara...
b16-b18 geldi d15 sohc vtec'ler unutuldu mu? bi bakın bakalım yabancı sitelere...
k serisi f serisi geldi de ne oldu? b serisi bitti mi?
bu motorların herbirinin yeri apayrı...
b serisinin tadı ile k serisinin tadı ya da f serisinin tadını kıyaslamak bence külliyen yanlış...
her biri çok farklı ve mükemmel makineler...
tartışmak ya da tercih yapmaya çalışmak yersiz...
:)
en güzel araba benim arabam
eğer bende vti varsa en güzeli vti
bende type-R varsa en güzeli type-R.
Üstüme alınmıyorum :D
:) yano clio rs kasası neyse ep3 de o yok canım cok ağır oldu okdada deıl:)
Seni de şiddetle kınıyorum kardeşim :D Kıskanma mis gibi Clio RS' i :hahaha:
Şaka bir yana ağırlık EP3 'ten yana. Ancak oy oranına bakarsanız VTI' ın yaşına göre gerçekten hala ciddi talep görmesi, Hondanın bu konuda nekadar başarılı bir isim olduğunu ispat etmeye yetiyor benim için.
Nitekim geçen bir Volvo ilanı gördüm, ki dünyanın en sağlam arabalarındandır bilirsiniz, 2.0T 225 HP 2001 model full ama full otomatik ve sadece 23 milyar gibi komik bir rakam :) Yani her yönden VTI ' dan üstün bir araç ama yine de VTI kadar değeri yok. Bu da yukarıda yazdığım aynı sonuca vardırıyor insanı.
Bakalım bundan 5 sene sonra Honda Type RS veya S3000 gibi bir model çıkarırsa o zaman da eski EP3 ler için bir anket açar değerlendiririz :rolleyes:
tayyarın fiyatı bence normal sorun vti cılarda uçmuş durumdalar
racing3000
31-01-2010, 11:44
Çok doğru bir teşhis +1
VTec_king
31-01-2010, 11:56
98 vti in kasko değeri hala 19.800 TL :)