Orijinalini görmek için tıklayınız : God of war sorunsalı..
.::EmrE::.
02-01-2010, 20:30
Aranıza Gears of War oynayan illaki vardır dedim :) O yüzden beni gıcık eden şu sorunun cevabını bilen de vardır..
Yükledim oyunu herşey on numara,ancak illa profil olusturmamızı istiyor,ve doğal olarak windows live id + oyunun seri numarasını istiyor...Girmeden de save edemiyoruz oyunu :(
Patch yapmayı denedim ancak hata verip 1.2 ye yükseltimyor oyunu...Oynayan arkadaşlar varsa nasıl halledebileceğimizi bilen varmı?
O oyunu bilmiyorum ama live id artık bircok oyunda istiyor.
GTA4 de istiyor aynı seyi ve offline profil olusturarak cözüyorsun, tüm oyunlarda böyle olmalı ;)
02-01-2010, 20:37
O oyunu bilmiyorum ama live id artık bircok oyunda istiyor.
GTA4 de istiyor aynı seyi ve offline profil olusturarak cözüyorsun, tüm oyunlarda böyle olmalı ;)
Offline profil malesef yok oyunda :S
nakayama
02-01-2010, 21:51
GOW PC çıktımı ? link varsa verirmsiniz.
02-01-2010, 22:34
Edit : Oyunu yanlış yazdık iyi mi,Gears of War'dan bahsdiyordum ben :D
02-01-2010, 22:37
Bu arada harika bir hata yapmışım,admin arkadaşlardan düzeltme istiyorum :D Oyun God of War değil , Gears of War olacaktı,nedense her zaman karıstırıyorum ikisini.
emrecim oyunu daha 1 hafta olmadı bende bitireli çok zevkliydi ayıptır söylemesi :D
da , run time error veriyordu onun için bir yama yapıp crack'leyip girdim oyuna offline id yaptığımı hatırlamıyorum :S keşke silmeseydim :S
yada sen konuyu keşke 1 hafta önce açsaydın :D
bende senin gibi god of war die okumuştum :D
mutlaka offline account seçeneği vardır. Create new account'tan 2seçenekten biri olan offline seçersen eğer oyun açılacaktır die tahmin ediyorum.
03-01-2010, 11:38
Bulamadım malesef :( Create account veya use existing account var,create account diyince zaten internet sayfası acıyor oyundan cıkıp...Existing diyince de product key soruyor,ayar etti :D
Oyunda olmayacakki zaten offline profili liveid penceresinden yapacaksın.
Modemi cek, internet baglantısını kes belki o sekilde olusturabilirsin.
Hos ben baglantı varken olusturmustum.
İnternetten arastır, offline profil olusturmayı halledersin.
03-01-2010, 12:46
Ok abi bir uğraşayım bakalım :)
lisans sözleşmesinin olduğu sayfayı aşşağı çek offline profil olması gerekiyor kanka
06-01-2010, 22:43
Ya arkadaşlar ayar oldum yemin ediyorum..Batman Arkham Asylum yükledim bugun...Offline profil tuşunu kaldırıp taa en aşağıya minicik bir yazı ile profil oluştur eklemişler...Profil oluşturuyorum "offline" olarak,ancak bu sefer yine "You have not signed into a profile." diyor iki oyun da ... Seciyorum kendi profilimi tık yok yahu..
edit : Batman:'de aynı sorunu yaşayanlar PM atsın :) CrackFix gerekliymiş çözdüm olayı. Ayrıca CrackFix ile Glide kick yapamama sorunu da ortadan kalktı.