Orijinalini görmek için tıklayınız : 1,9 jtd
1,9 JTD 105 hp aracım war transporter ın arkasından ayrılmıyor ama daha iyi kaçması için ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.
Chıp uygulaması işini görücekdir. Aracında ekstardan yaptığın bir şey varmı kat iptali egsoz ? vs
chıpletebilirsin chıplı halinden sonra kesinlikle yol tutuşu artırmak için bişeyler yapman gerek
1.9u bi arkdasm chiplemsti kullandğmda grcekten cok sasırmıstm.1 2 3 full sara sara kalkıosn gaza braz fazla yuklenldğnde.dyno ya sokmamstk ama grcekten alt devirler cok canlanmstı
1.9 JTD için tek ihtiyacın olan sey chip tuning.. transporterdan cok daha hızlı olursun bu sekilde ;)
fsunnetci
17-01-2010, 10:27
turboyu değiştirip büyütebilirsin sonrada chip modlaması en sonda da kat iptali ve egr iptali.transporteri değil geçmek içinden geçersin:hahaha:
SifirinciMurat
17-01-2010, 12:44
powerbox mı nedir o dalgayı takınca böyle oluyor
http://www.bestservis.com/dinamometre/fiatdoblojtd.gif
200 ustu t5 130 luksa yine gelir gecer ..
130 luk t5 özellikle uzun şasiyse chıplı dobloyu gelip geçemez 174lüğünü kullanmadım ama o gelip geçebilir
130 luk t5 özellikle uzun şasiyse chıplı dobloyu gelip geçemez 174lüğünü kullanmadım ama o gelip geçebilir
Doblonun devri yetmezki gitsin 230..
Chiple canavar gibi olur :)
145hp 1.9 hacim süper ;)
Bu arada transporter topspeedte gecebilir tek.
max speed karşılaştırması olarak bakmadım hiç ama doblonun chıplısıyle 210-215 gibi bir değere çıktım kesmedi devir olarak ama transpoterin 230 gibi bir hıza ulaşması için güzel bir eğim olması gerekir ki redline değeridir ivmelenme olarak bakarsak olaya:)
normal bi chiple 130 hp civarları, biraz daha aşırı beslenmiş chiple 140 lı beygirlere ulaşılabilir.
stock doblo jtd 210 km gibi süratlere kadran üzerinde ulaşabiliyor (kadran hatası vs. hesaplanmamıştır).