Orijinalini görmek için tıklayınız : Fn2 typer vs. scırocco 1.4tsı ABT(210hp)
ocean0636
15-01-2010, 18:48
Merhaba arkadaşlar,
Bi süredir aklımı kurcalayan bir konu,
Filtre egzozlu bı fn2 ıle 1.4tsı abt (210hp) scırocco roll'de ne olur..?
devil_berk22
15-01-2010, 18:50
fn2 alır gider gibi duruo ama tork canavarı scirocconunda süpriz yapabileceği gelio aklıma
_muhaRRem
15-01-2010, 18:51
fn2 alır gider gibi duruo ama tork canavarı scirocconunda süpriz yapabileceği gelio aklıma
scirocoo geçer
Juggernaut
15-01-2010, 20:07
200 km üstü fn2 geçebilir.
Alicanrs
15-01-2010, 20:37
Fn2 Abt chipli roccoyu geçer ama rocco revo yazlımlı olsa tabiki rocco diyorum
Fn2 Abt chipli roccoyu geçer ama rocco revo yazlımlı olsa tabiki rocco diyorum
hadi herkes sildirsin chiplerini revo yaptırsın .. sanki aralarında dağlar kadar fark var , yada varsa bile bunu biraz teknik olarak anlatsaydın ..
yanlış anlama tepkim sana diil ama böyle kestirip atılan msjlara anlam veremiyorum,
abt geçemez ama revo " tabiki" geçer gibi
Revo = 225 Hp 330 Tork
ABT = 208 Hp 300 Tork
arada çok bi fark gözükmese bile denemeler sonucu Ciddi Fark var
Almanci Tane-R
15-01-2010, 22:01
ben yolda giderken 160 lığına gelmiştim. 2 de bastık fark 4-5 boydan fazla olmuştu.
fn2 her türlü alır diyorum. bu sciroccolar nedense hic yürümüyor. bunlar bana sırf görüntü geliyor
yanlışın var yürüyen roccolara denk gelirsen bir gün nasıl gittiğini görürsün ozmn
profesyonel ellerde 1.4 tsi ın neler yapabildigini gosterdik aslında bikaç hafta önce golf gt ile.. :) guzel bir remap yapılmıs 1.4 tsi için fn2 gercekten hafif kalacaktır.. :)
Alicanrs
15-01-2010, 22:21
hadi herkes sildirsin chiplerini revo yaptırsın .. sanki aralarında dağlar kadar fark var , yada varsa bile bunu biraz teknik olarak anlatsaydın ..
yanlış anlama tepkim sana diil ama böyle kestirip atılan msjlara anlam veremiyorum,
abt geçemez ama revo " tabiki" geçer gibi
Abt liyide biliorm revoluyuda biliorm kardeşim bindim gördüm arada baya fark var kağıt üzerinden yorum yapma biri 205 hp biri 215 gibisinden 226 hp revolu abtli 204 filan bu fark yolda belli oluoki tork farkı çok etkişli 320 ye 290 ;)
Almanci Tane-R
15-01-2010, 22:22
istanbulda fn2 sahibi arkadaşlarımız var. scirocconuzla deneyin isterseniz. aradaki farkı görün.
Alicanrs
15-01-2010, 22:23
gökselle filan çok knştm bi denk getiremedik getirsek revolu roccoyla denetirz
yazıcağımı kimse yanlış anlamasın ama çoğu kişi scirocco 1.4 leri küçük göruyo ne yalan soylim hepimzde 1.4 ten bukadar güç beklemezdik ama kaliteli bi remap ile 220 230 lara kadar çıkan Hp orjnali 240 olan torkun 330 340lara kadar çıkan ciddi rakamlardan sonra gerçekten çok farklı bir gidiş güç oluşuyo arabada 160 ile 240 hp ye kadar olan çogu araba klasmanında çok farklı araçla denedik sonuç ise çk başarılı yani demek istedğim kimse sciroccoları küçk görmesin =)
Alicanrs
15-01-2010, 22:24
yazıcağımı kimse yanlış anlamasın ama çoğu kişi scirocco 1.4 leri küçük göruyo ne yalan soylim hepimzde 1.4 ten bukadar güç beklemezdik ama kaliteli bi remap ile 220 230 lara kadar çıkan Hp orjnali 240 olan torkun 330 340lara kadar çıkan ciddi rakamlardan sonra gerçekten çok farklı bir gidiş güç oluşuyo arabada 160 ile 240 hp ye kadar olan çogu araba klasmanında çok farklı araçla denedik sonuç ise çk başarılı yani demek istedğim kimse sciroccoları küçk görmesin =)
+9999 katılıorm krdşm =) 1.4 filan ama işte canavar maşallah
istanbulda fn2 sahibi arkadaşlarımız var. scirocconuzla deneyin isterseniz. aradaki farkı görün.
olablr maksat nasıl gittiğğini görmek geçilsekte geçsekte sorun yok
Almanci Tane-R
15-01-2010, 22:26
olablr maksat nasıl gittiğğini görmek geçilsekte geçsekte sorun yok
aynen çünkü bende çok merak ediyorum ve seviyorum sciroccoları. kazasız belasız
225 beygirlik sciroccolar var fn2 yi uzerler;)
fn2 ler yapılsın hele bir:icon_tup:
Alicanrs
15-01-2010, 22:42
Rocco 2.0 likte yapılsın seko güzel olur dimi =)
Rocco 2.0 likte yapılsın seko güzel olur dimi =)
2lt cok para 1.4 yetiyor hem:icon_tup:
Alicanrs
15-01-2010, 23:02
tabiki 1.4 kendine göre çok iyi gidiyor yetio yani dediğin gibi =)
_muhaRRem
15-01-2010, 23:04
ben biliyorum sciroccoların nasıl gittiğini,bizzat gördüm. 200 e kadar en hızlıları stock fn2 ye 5-6 boy atar.
Abt liyide biliorm revoluyuda biliorm kardeşim bindim gördüm arada baya fark var kağıt üzerinden yorum yapma biri 205 hp biri 215 gibisinden 226 hp revolu abtli 204 filan bu fark yolda belli oluoki tork farkı çok etkişli 320 ye 290 ;)
bende böyle bir açıklama yapmanı istediğim için söyledim zaten .. yoksa aynı marka/model araca farklı 2yazılımla çok farklı yürüyeceği bir su götürmez bir gerçektir..sadece kestirip atma yorumlar saçma geliyor ve mesajımda belirttim sana karşı değildi ;)
Silverbullet
16-01-2010, 06:14
2.0sciroccoyla bilemem sonuc neolur ama bu karsılasmada fn2 bence.
Kaa scirocco
16-01-2010, 10:02
2lt cok para 1.4 yetiyor hem:icon_tup:
+11 cok para 2.0 roccolar ama 2.0lar bir apr yapsın bakalım fn2 de koysun bassınlar sonucu hep beraber izleriz :)
Alicanrs
16-01-2010, 10:06
2.0 tsi la fn2 evt fn2 diorm ama revolu bi 1.4 160 lık fn2 yi aynen 200 e kdr götürür baya
Ankarada ki 1.4 tsi Golf gt yi herkes unuttu valla. Burada ep3 tayyarları meeletiodu resmen. Şimdi eksozlu fn2 yi geçermi dioruz. İi yazılımlı bir rocco fn2 yi azda olsa geçer.
kimse dememiş ben yazayım bari.k pro'lu type-r uzar gider :D
DoDo_hamann
16-01-2010, 10:43
fn2 typer önce ep3 le yakın yürüsün sonra sciroccoyla denesin :)
chiefkadir
16-01-2010, 10:51
Fn2 böyle taze gelin edasındayken fark yer 210 luk roccodan ,Ancak head,cai,egz.lu ep3 kadar yurudugunde geçer ..rocco kilosu ile golf gt fark yoksa,onuda bizim ank.golf gibi ufak tefekle desteklersen ıyi giden sk2 ya dahil bye bye yapar :)
deeperblack
16-01-2010, 10:53
Ah gidi zavallı FN2 :) Adam gibi ne parçası geldi ne yürüyeni oldu. Dillerde dolaşıp duruyor sürekli.
Rocco fn2 yi üzer kaldı ki çok ciğerli olmayan bir çok ep3 ü dahi üzebilir.
1.4 motoru kimse hafife almasın gerçekten güzel makina.
Ah gidi zavallı FN2 :) Adam gibi ne parçası geldi ne yürüyeni oldu. Dillerde dolaşıp duruyor sürekli.
işte objektif bir bakış. arkadaş geçer geçilir şahsi algılamamak lazım. Herkes araç yürütmeye çalışıyor. tekrar yorum için tebrik ediyorum
BMK TypeR
16-01-2010, 11:26
cogu fırmada, headers var. fırmaya maıl atın, fıyatta ve kargoda anlaşın, gelsın tr ye:) faturayı ama 200dolar altında gostersınler onu unutmayın soylemeyı:) gelsın headers ara boru cekın kromdan 70mm son bı susturucu tamam. ınjen caı var zaten, bıtanede k-pro ve mugen beyın gelene kadar safc afr 13.5 yapın bakalım bu araba yururmu yurumezmı:)
Millet 6 sene garanti var diye mi tırsıyor hakkaten, şöyle göremedik adam gibi yüklü FN2.
Ankarada ki 1.4 tsi Golf gt yi herkes unuttu valla. Burada ep3 tayyarları meeletiodu resmen. Şimdi eksozlu fn2 yi geçermi dioruz. İi yazılımlı bir rocco fn2 yi azda olsa geçer.
Bi beyaz var bi gri beyaz zaten fazla gelir gri de hazîr degil ayni aracin ist da nasì5 gittigi biliniyor bu durumda neyi meletiyor?
deeperblack
16-01-2010, 11:49
cogu fırmada, headers var. fırmaya maıl atın, fıyatta ve kargoda anlaşın, gelsın tr ye:) faturayı ama 200dolar altında gostersınler onu unutmayın soylemeyı:) gelsın headers ara boru cekın kromdan 70mm son bı susturucu tamam. ınjen caı var zaten, bıtanede k-pro ve mugen beyın gelene kadar safc afr 13.5 yapın bakalım bu araba yururmu yurumezmı:)
Abi anlatması kolay. Aslına bakarsan Hondata da çıktı yani bi şekilde beyin problemide çözülür ama işin aslı headers ın çok pahalı olması
150.000¥ yani 2bin TL + shipping çok para. Sirkülasyon olmadıkçada kimse distribütörlük şeklinde getirtmeyecek. Bu durumda headers gelmeden Fn2 yi yürütmek çok mantıklı değil.
Piyasadaki parça durumuna bakarsak şimdilik sirocco geçer :)
Ama ilerde neler olur onu eminim herkes tahmin ediyordur. :)
Bi beyaz var bi gri beyaz zaten fazla gelir gri de hazîr degil ayni aracin ist da nasì5 gittigi biliniyor bu durumda neyi meletiyor?
iide geçtimi farkmı attı?? yooo resmen ıkındı sıkındı. Bozuk diyorsunda, ya gt de istanbulda yürürse nolacak?? ben gt kprolu dolu arabaya kaf tutar demiorum bak dikkat et. scirocco yüklendimi sadece eksoz caili fn2 zor fark atar diorum olay bu. artık ahmet mehmeti geçerse, ömer cemale fark koyarsa, ömerle mehmet arası farkı hesaplamakta bize kalmasın ;)
_muhaRRem
16-01-2010, 11:54
Abi anlatması kolay. Aslına bakarsan Hondata da çıktı yani bi şekilde beyin problemide çözülür ama işin aslı headers ın çok pahalı olması
150.000¥ yani 2bin TL + shipping çok para. Sirkülasyon olmadıkçada kimse distribütörlük şeklinde getirtmeyecek. Bu durumda headers gelmeden Fn2 yi yürütmek çok mantıklı değil.
FN2 ye deli lazım deli :D hep diyorum
chiefkadir
16-01-2010, 12:02
Bi beyaz var bi gri beyaz zaten fazla gelir gri de hazîr degil ayni aracin ist da nasì5 gittigi biliniyor bu durumda neyi meletiyor?Beyazı karıştırmayın o kendını kurtardı 1.4 ün hışmından :D
http://videos.streetfire.net/video/Civic-TypeR-vs-Golf-GT_725786.htm
Alicanrs
16-01-2010, 12:05
Beyazı karıştırmayın o kendını kurtardı 1.4 ün hışmından :D
baya kurtarmış abi :D:D:D
_muhaRRem
16-01-2010, 12:26
Beyazı karıştırmayın o kendını kurtardı 1.4 ün hışmından :D
burada rev limit 9200mü abi :)
DoDo_hamann
16-01-2010, 12:30
Gt 1350 kilo bunuda belirteyim :)
Hazır değilsen denemiceksin yan battı çamura yattı olmaz. bizimde daha yazılımımızın ince ayarı yapılmadı log tutularak güncellenmedi vs vs. bunları bahane ederek nereye varılır. eğlendikmi eğlendik bu kadar basit, typer hazır değilse s2000'lede ne kadar yakın yürüdüğü belli gt'nin.
Yine fanatiklik yapacaksanız bizim arabamızın adi geçmesin lütfen, biz typer geçelim diye hazırlamadık arabamızı keyifli keyifli biniyoruz.:icon_tup:
chiefkadir
16-01-2010, 13:21
burada rev limit 9200mü abi :)9000:icon_tup:
GKS TypeR
16-01-2010, 15:32
neden hep stock daha sadece filitresi çıkmış fn2 ye karşı chipli, egzoslu, vs. araçlar karşılastırılırki :confused:
stock fn2 ye stock araçların karşılaştırması yapılsa daha iyi olmazmı
e rocco chipliyse fn2 de hondatalı olsun birde ozaman karşılaştıralım
sonuçmu hondata girdimi olay değişir dimi :cool:
BMK TypeR
16-01-2010, 15:37
bız ep3 aldık toda sıfır aldıgım fıyatından kullandıktan sonra ıkıncı el daha cok paraya sattım:) 1200dolar+kargo fn2 ups gelırse 100-110dolar kargo, dhl gelırse 250dolar 1300-1450dolar para yapar cumhur 1950tl-2200tl gıbı rakam,
Gt 1350 kilo bunuda belirteyim :)
Hazır değilsen denemiceksin yan battı çamura yattı olmaz. bizimde daha yazılımımızın ince ayarı yapılmadı log tutularak güncellenmedi vs vs. bunları bahane ederek nereye varılır. eğlendikmi eğlendik bu kadar basit, typer hazır değilse s2000'lede ne kadar yakın yürüdüğü belli gt'nin.
Yine fanatiklik yapacaksanız bizim arabamızın adi geçmesin lütfen, biz typer geçelim diye hazırlamadık arabamızı keyifli keyifli biniyoruz.:icon_tup:
İst da mugen fb typer ın chipli cupra ile yurudugu videolar var gecti gecildi birsey demiyorum yorum yapmıyorum siz ona yakın speclerdeki aracı 1.4 GT ile bir tutuyorsanız chipli bir cupra ile yurumenizi tavsiye ederim size :icon_tup:
Kısaca ne kadar ince ayar yaparsan yap iyi hazırlanmıs bir ep3 bir kaç gomlek fazla gelir, ankarada rakım farkı atmosferik araclarda fark eder.
Bu arada fanatik degilim ama olmayacak duaya amin demem;)
DoDo_hamann
16-01-2010, 16:11
Bunlar boş muhabbetler.
Golf'ü istanbula getirsek denesek typer geçince ya işte rakım farklı gelin bide Ankara'da deneylim demem.Bu hırs yapmaktan öteye gitmez komik, elimize cihaz alıp rakım ölçelim bari.
Golf bize göre yeterince iyi, mugen beyinli headerslı eksozlu typer'la ve eksozlu filtreli s2000le nasıl yürüdüğü belli. 1.4 hacım 1350 kg araba gideri bu kadar.
Bunlar boş muhabbetler.
Golf'ü istanbula getirsek denesek typer geçince ya işte rakım farklı gelin bide Ankara'da deneylim demem.Bu hırs yapmaktan öteye gitmez komik, elimize cihaz alıp rakım ölçelim bari.
Golf bize göre yeterince iyi, mugen beyinli headerslı eksozlu typer'la ve eksozlu filtreli s2000le nasıl yürüdüğü belli. 1.4 hacım 1350 kg araba gideri bu kadar.
Hırs yapacak birsey yok aracımı hazırlayıp kalkıp gidipte GT ile denemem gecinde vay ben 1.4 um 1350kg ım muhabbeti olacak sonra ama benim dedigim rakım olayı genel gecerligi olan bir olgu arada fark var ikisi arasında:)
DoDo_hamann
16-01-2010, 16:30
yok öyle bi muhabbete gerek kalmadı videolarda gördügün gibi, araya tırda girseydi kadir abinin geçtiği gibi, öyle bir lafımız olmaz, hatta topici bulursan oku konuyu tek bir bahanemiz varmı veya kimin bahanesi var veya yok.
takdir etmek bu kadar zoruna gitmemeli insanın benim kızdığım nokta bu.typer'ın zaten klasmanı 2.0 tfsi golf gti oluyor, bir gt'de bu arabaya tutunuyorsa takdir edilmelidir bence.
Serhat Y.
16-01-2010, 16:44
stock fn2 ve stock golf gti ben bizzat denedim gti dsg şanzımanlıydı, 2 defa üstüste denedik ilkinde 1-2 boy geçtim 2.denemede hemenhemen aynı gittik ama golf hiç burun çıkaramadı, denediğimiz hızlar 60-210
stock fn2 ve stock golf gti ben bizzat denedim gti dsg şanzımanlıydı, 2 defa üstüste denedik ilkinde 1-2 boy geçtim 2.denemede hemenhemen aynı gittik ama golf hiç burun çıkaramadı, denediğimiz hızlar 60-210
serhatcım yanlış yapmışsın stock fn2 chipli golf gti la denicektik fn2 yürümüyor olucaktı :hahaha:
fn2 ci arkadaslar bu gece clioda olur scirocco da neden denemiyorsunuz sadece injen bile yeterli gelir deneyin derim..
chiefkadir
16-01-2010, 17:01
Bunlar boş muhabbetler.
Golf bize göre yeterince iyi, mugen beyinli headerslı eksozlu typer'la ve eksozlu filtreli s2000le nasıl yürüdüğü belli. 1.4 hacım 1350 kg araba gideri bu kadar.Dodo sıkılmadınızmı yaw,Çağlar nerede yarına çıkalım derim:)
fn2 ci arkadaslar bu gece clioda olur scirocco da neden denemiyorsunuz sadece injen bile yeterli gelir deneyin derim..
bakırköyde yağmur var şu anda..
ayrıca fn2 , chipli roccoya geçilmez gibi geliyor bana. Deneme şartlarına göre değişir elbette ama hızlandıkça typerın avantajına olacağını belirtmeliyim.
DoDo_hamann
16-01-2010, 17:07
Dodo sıkılmadınızmı yaw,Çağlar nerede yarına çıkalım derim:)
çıkalım abi:icon_tup:
Serhat Y.
16-01-2010, 17:09
bende yazılımlı rocconun stock fn2 yi geçebileceğini düşünüyorum kaldıki sadece egzostlu fn2 nin de stock halinden iyi gideceğini düşünmüyorum ama işin içine hondata girerse fn2 geçebilir. aslında bende denemek isterim roccoyla muhtemelende geçilirim ama sonra bu forumlarda abuksabuk yazılara cevap vermek istemiyorum açıkcası,
chiefkadir
16-01-2010, 17:10
çıkalım abi:icon_tup:Yerler kurur inşalah :)
Serhat Y.
16-01-2010, 17:13
yerlerin nezaman ıslanacağı belli olmaz istanbulda şuan riske atmaya değmez bence, zaten toputopu bitanecik cai miz var ordanda su çektirip güldürmeyelim kendimize:)
chiefkadir
16-01-2010, 17:15
yerlerin nezaman ıslanacağı belli olmaz istanbulda şuan riske atmaya değmez bence, zaten toputopu bitanecik cai miz var ordanda su çektirip güldürmeyelim kendimize:)Dün aem söktük yarım kilo su çıktı :)
bende yazılımlı rocconun stock fn2 yi geçebileceğini düşünüyorum kaldıki sadece egzostlu fn2 nin de stock halinden iyi gideceğini düşünmüyorum ama işin içine hondata girerse fn2 geçebilir. aslında bende denemek isterim roccoyla muhtemelende geçilirim ama sonra bu forumlarda abuksabuk yazılara cevap vermek istemiyorum açıkcası,
Gucu headers verecek hondata cila olacak:D
bendede rocco ile denemek lazım mumkunse teke tek olun:icon_tup:
Istedigi kadar asiri beslemeli olsun Dodo`nun da dedigi 1350 kg ve 1.4 makina icin mukemmel giden bir arac Golf GT... Gercekten takdire sayan....
tebrik ederim açıklamandan dolayı çok samimisn
bı denensınde gorelım bence ben rocconun cok rahat gecebılecegıne ınanmıyorum acıkcası
fn2 de gecebılır denemeye deger bence her turlu...
aslında fn 2 nin rakibi rocco 2.0 hatta fifth gear da karşılaşmada rocco bi adm onde alıyo ama bizden denicek 2.0 yok 1.4 yazılmlı var onda anca eşdeğer bakalm deneriz goruruz bence 200 e kadar ya onde gider ya kafakafaya gider 200 den sonra motor hacmi ile alır die tahmn edıyorm hava güzel olunca bi denemek lazım
Serhat Y.
17-01-2010, 19:22
havalar duzelince fikri güzel, bende denemek isterim iyi giden yazılımlı 1.4 roccoyla..
havalar duzelince fikri güzel, bende denemek isterim iyi giden yazılımlı 1.4 roccoyla..
Cok yakin ve zevkli olur.
Serhat Y.
17-01-2010, 19:32
bencede zevkli olur, denenirr
Cimmeria
17-01-2010, 20:13
antalyada saxo vts 1.4 160 beygire çıkmış roccoya boy boy atmıştı biraz çelişki yokmu burda ? o vts fn2den hızlımıdır acaba ?
ne alakası var 160hp ıle 200+roccodan bahsedılıyo fn2 ıcın kapısabılecek
kı o rocco kesın bıle degıl 160 oldugu
Cimmeria
17-01-2010, 20:19
160 lık rokko ile 210luk arasında 50 beygir fark var saxo ile type r arasında 60-70 beygir varda onun ıcın soyledım
Juggernaut
17-01-2010, 20:23
Cok yakin ve zevkli olur.
Bide ep3 olursa daha zevkli olur.
Bide ep3 olursa daha zevkli olur.
100-200 her turlu..diger turlu fn2 ile devir tutmaz ep3 ün. 220,230 filanda olur 200 lafin gelisi..
Kaa scirocco
17-01-2010, 20:35
100-200 her turlu..diger turlu fn2 ile devir tutmaz ep3 ün. 220,230 filanda olur 200 lafin gelisi..
type-R ın vtecte tam devrinde basması gerekir ki buda sanırm rocconn bir ust viteste olmasını gerektiricektir ozaman cok daha saglıklı denemeler olur ben vteclerle o sekilde gazlıodum...2.vitesdde 60 da cok olu kalır fn2
Juggernaut
17-01-2010, 20:41
Ortak bir hız bulursunuz elbet.
100-200 en temizi iste herkes 3 te basar basmaya.
type-R ın vtecte tam devrinde basması gerekir ki buda sanırm rocconn bir ust viteste olmasını gerektiricektir ozaman cok daha saglıklı denemeler olur ben vteclerle o sekilde gazlıodum...2.vitesdde 60 da cok olu kalır fn2
2 de 60 da vtec açık oluo olması lazm fn2 lerde
Serhat Y.
17-01-2010, 20:59
2 de 60 da vtec açık oluo olması lazm fn2 lerde
vtec açık oluyor ama karşındaki araçta aşırı besleme, 3 te 100-200 en mantıklısı:icon_tup:
imhoteb vti ile deneyen rocco stock muydu bende cam car dim?
Kaa scirocco
17-01-2010, 21:20
imhoteb vti ile deneyen rocco stock muydu bende cam car dim?
Ewtt ben denedım onlaa stoctm ndn ki
nasıl olmuştu sonuç
Kaa scirocco
17-01-2010, 21:23
nasıl olmuştu sonuç
Alıp gidiodu
Honda Type_R
17-01-2010, 21:32
cok zevkli bir cekisme olur
Merak sadece. Revolu vs stock kac boy?
GKS TypeR
18-01-2010, 09:28
türkiyede roll e çıkan vtecler kadran indirirken, benim burda denediğim hızlı vtecler bile 220-230 da gaz kesmezken, 2000cc olan typer ın 200 e kadar denemek hakkımıdır 200 typer için düşük bi km değilmidir. rocconun 1.4 olması top speede olmaması typer ın suçumudur. diyelimki chipli rocco 200 e kadar 1 boy önde bu durumda rocco daha mı hızlıdır :confused:
ya 200 sonrası :cool:
chipli iyi yürüyen rocco ile 100-240 deneyebilirim.
100-240 da denensin
40-200 de denensin her hızda herkes denesin
Merak sadece. Revolu vs stock kac boy?
70 ten 200 e kadar 2 tır alır herhalde arasına :) Bu arada FN2 vs. Rocco ya bende gelmek isterim Cam-Car olarak :D alışkanlık yaptı....
100-240 da denensin
40-200 de denensin her hızda herkes denesin
Revo yazılımlılar 40 tan basamaz direk sarıyor çünkü 7100 devire saplanıp kalıyor araç....
70 ten 200 e kadar 2 tır alır herhalde arasına :) Bu arada FN2 vs. Rocco ya bende gelmek isterim Cam-Car olarak :D alışkanlık yaptı....
Revo yazılımlılar 40 tan basamaz direk sarıyor çünkü 7100 devire saplanıp kalıyor araç....
Nerden nasil istersen:)
honda bütün arabaları geçer bence
Kaa scirocco
18-01-2010, 10:55
türkiyede roll e çıkan vtecler kadran indirirken, benim burda denediğim hızlı vtecler bile 220-230 da gaz kesmezken, 2000cc olan typer ın 200 e kadar denemek hakkımıdır 200 typer için düşük bi km değilmidir. rocconun 1.4 olması top speede olmaması typer ın suçumudur. diyelimki chipli rocco 200 e kadar 1 boy önde bu durumda rocco daha mı hızlıdır :confused:
ya 200 sonrası :cool:
chipli iyi yürüyen rocco ile 100-240 deneyebilirim.
Anlamadıgm bisey war sadece 1 keremi basma hakkınız war 60 da basarsın 80de basarsın 100de basarın bas ozgursun bence bu konada bi engel yok...bildigim kadaryla bence en kısa zamanda cıkıp basmak lazım herkesde merak etti sonucu burdan yazmakla olmuo
Alicanrs
18-01-2010, 11:13
aynen +999 çıkın deneyin göksel dediğin gibi tamam 1.4 son hızı sizinki gibi olmayabilir 2.0l motorn var ztn rocconun tutanabilceği yer 210 a kdr sorası typer alır =) bunu hangi roccocu inkar ederki =) bide çıkmıosn o kdr çağırmama rağmen :P
Rocco'nun tork fakiri Fn2'yi çiple dövmesi muhtemel diye düşünüyorum. :D
Almanci Tane-R
27-02-2010, 15:38
yok mu hala deneyen :)
dün akşam rocconun 1.4 tsi versiyonuna fazla yüklenilmemesini gördüm kendi gözlerimle...
bu deneme güzel olur olur sonucu kestirmek kolay değil.fn2 geçer gibime geliyor...
ahmet3425
27-02-2010, 15:53
yazılımlı rocco 200 den oncede sonrada fn2 yi gecer gibime geliyor bkz. vidolar bolumu scirocco vs s2000 in...
MuratGürakan
27-02-2010, 21:31
170 lik golf egzoz cai yazılım ile headers li ep3 typeR geçiyor videoları sitede mevcut.
160 lıkların turbosu 170 liklerden biraz daha büyük dolayısıyla gideri daha fazla. Fn2 lerinde ep3 lere geçildiğini bildiğimize göre tsi tabikide alır. Çok kafa karıştırıcı bir problem dğl bence :)
Juggernaut
27-02-2010, 22:14
dün akşam rocconun 1.4 tsi versiyonuna fazla yüklenilmemesini gördüm kendi gözlerimle...
Niye noldu?
Niye noldu?
sanırım piston ortadan 2 ye ayrılmıstır veya kol bloktan çıkmıstır
duydugumuz şeyler bunlar normal :)
erkanayasli
27-02-2010, 22:40
mertcan kol bloktanmı cıkmış piston egzosdanmı ? :)
mertcan kol bloktanmı cıkmış piston egzosdanmı ? :)
hahha neyse orasını karıştırmayalım kanka:)
yiğit sanırım bizden bahsediyorsun ?? ***** dün ataşehirde karşılaştık, ama rocco'muz hala sapasağlam .. şuandada caddede sıkıntısız yürüyor .. her çekici üstünde gördüğümüzü kırmış diye duyurup yanlış anlatmayalım ..
fn2 biraz agır kalıyo sicirocco sttr olup gider diyorum ben her ne kdr k20ci olsamda
.::EmrE::.
27-02-2010, 23:17
Rocco geçer gibime geliyor benim..GTyi gördükten sonra chipli... :D
ahmet3425
28-02-2010, 01:35
yiğit sanırım bizden bahsediyorsun ?? ***** dün ataşehirde karşılaştık, ama rocco'muz hala sapasağlam .. şuandada caddede sıkıntısız yürüyor .. her çekici üstünde gördüğümüzü kırmış diye duyurup yanlış anlatmayalım ..
bu haber kendi adıma konusmam gerekirse cok sevindirici oldu kopru ustunde o aracı cekici ustunde gordugumde cok uzulmustum gecmis olsun tekrardan...
ahmet3425
28-02-2010, 01:36
bu arada su yeni rocco r mıdır nedir az once e-5 de Gecici plaka bitane gordum ilk defa:)
o kadar konuşulduki hem edirnekapıda hem de ataşehirde acaba mı dedik...
eğer birşey olmamışsa çok sevindim sizin adınıza...
106 ile ne oldu acaba bu arada ???
.::EmrE::.
28-02-2010, 02:01
bu arada su yeni rocco r mıdır nedir az once e-5 de Gecici plaka bitane gordum ilk defa:)
Vayh anasını :D
rocco r ler başlayacak yakında....
:D:D
bu haber kendi adıma konusmam gerekirse cok sevindirici oldu kopru ustunde o aracı cekici ustunde gordugumde cok uzulmustum gecmis olsun tekrardan...
teşekkür ederiz..
o kadar konuşulduki hem edirnekapıda hem de ataşehirde acaba mı dedik...
eğer birşey olmamışsa çok sevindim sizin adınıza...
106 ile ne oldu acaba bu arada ???
cemal abi yani aracın sahibi aracına çok dikkat eden , epeyde pimpirikli bir insandır.. egzosu yeni yapmıştı ilk defa sıktık kat ışığı yanınca yandı tutuştu hemen dedik dedik dinletemedik .. abi olur o2 sensöründendir falan hallederiz yarın diye ama hemen çekicisini çağırdı.. yoksa bişeyi yoktu aracın .. :)
senelerdir bu işlerin içindeyiz ilk defa kat ışığı için arabasını çekiciyle götüren gördüm .. ah cemal abi :D
+ eski denememize göre KVN çok fazla hızlanmış .. maşallahı var
Rockford
28-02-2010, 04:21
teşekkür ederiz..
cemal abi yani aracın sahibi aracına çok dikkat eden , epeyde pimpirikli bir insandır.. egzosu yeni yapmıştı ilk defa sıktık kat ışığı yanınca yandı tutuştu hemen dedik dedik dinletemedik .. abi olur o2 sensöründendir falan hallederiz yarın diye ama hemen çekicisini çağırdı.. yoksa bişeyi yoktu aracın .. :)
senelerdir bu işlerin içindeyiz ilk defa kat ışığı için arabasını çekiciyle götüren gördüm .. ah cemal abi :D
iyimis :) gecmis olsun yinede.
şekili güzel vergi avantajı var ep3 yada fn2 kadar yürüyebilio yada buna layık goruluyo güzel bişi bide fiyatı biraz daha makul olsa güzel şey scirocco :) gerçi fiyat göreceli bişey bana göre fazla diyeyim.
scirocco r için sitesinde acıklama yok henuz fiyatı bellimidir?
Golf R 50.000 Euro ise scirocco ondan biraz daha pahalı olur büyük ihtimalle. Fakat videosunu izledim vw sitesindeki çok güzel olmuş, o 300 kadranı devirir mi acaba :) Bence type-r'ın dengi şimdi geliyor.
teşekkür ederiz..
aracını ne kadar çok sevdiğini gösterir.;)
Jam da Joker
28-02-2010, 11:18
Golf R 50.000 Euro ise scirocco ondan biraz daha pahalı olur büyük ihtimalle. Fakat videosunu izledim vw sitesindeki çok güzel olmuş, o 300 kadranı devirir mi acaba :) Bence type-r'ın dengi şimdi geliyor.
Audi S3 veya Leon Cupra Type-R ın dengi değildi VW Scirocco dengimi olucak ?
Ben çözemedim aradaki farkı
tam bir yorum veremiyorum ama böyle bir roll gerçekten yapılıp video çekilirse güzel bir deneyim olur. :)
Evet tam anlamıyla Hothatch sınıfı için üretilicek Scirocco R.
Yalnız Golf R gibi 4wd olmayacakmış, fwd+lsd.
Ama benim duyduğum, 4wd olmamasından ötürü Golf'ten ucuz olacağı yönünde.
yok yok yanlış anlamışsın, konu 1.4 tsi üzerinden gidiyordu ve bence rakip değiller, o kadar hacim farkı vs vs. o sebeple dedim asıl dengi diye :icon_tup:
27.000 pound ingiltere fiyatıymış. ne kadar ediyor acaba?
MuratGürakan
28-02-2010, 11:37
Hala neyin tartışması yapılıyor anlamıyorumki.
170 lik gt golf un egzoz yazılım cai ile headers li ve diri bir ep3 ü geçtiğinin videoları sitede mevcut. 170 likten daha büyük bir turboya sahip olan scirocco nun aynı speclerle dahada üstün konuma gelceği tartışmasız.
Jam da Joker
28-02-2010, 11:47
Hmm anladım yani Cupra ve S3 tam anlamıyla Hothatch sınıfı araçlar değillermiş..
27.000 pound ingiltere fiyatıymış. ne kadar ediyor acaba?
2.5 - 2.7 arası bişeyler olması lazım pound aşagı yukarı fiyatını cıkarabilrsin + kdv otv 2.000cc vergisini koyarak tabiki :D
http://img51.imageshack.us/img51/7615/27835170.jpg
değerler çok iyi ;)
Hmm anladım yani Cupra ve S3 tam anlamıyla Hothatch sınıfı araçlar değillermiş..
Hayır Cupra hothatch sınıfı bir araç. Ben dengi değil ya da dengi demeye çalışmadım. Scirocco R'ın sınıfı hakkında bilgi verdim.
S3 biraz daha executive kaçıyor ama o da öyle.
ahmet3425
28-02-2010, 16:20
biz ctr ile gormustuk gece e-5 de R ı biraz bekledik yolda bostu gelsin sıkalım gorelim diye ama arkadas gelmedi kısmet değilmis...
TYPERHAKAN
28-02-2010, 19:42
fn2 lerin karşılaştırıldığı araba ya bak!1.4 sroccolar fn2 yi üzüyorsa yazıklar olsun böyle honda ya.
MuratGürakan
28-02-2010, 19:55
fn2 nin yanına ep3 de koyalım biz :) hatta direk ep3 diyelim fn2 kendiliğinden elensin :)
ocean0636
28-02-2010, 20:20
fn2 lerin karşılaştırıldığı araba ya bak!1.4 sroccolar fn2 yi üzüyorsa yazıklar olsun böyle honda ya.
Revo chıplı rocco s2k ıle yuruyor bu duruma ne dıcez?
Bende hondanın daha baska arabalarla karsılastırılmasını ısterdım ama napalım gıdıyor rocco..
mechanıcer
28-02-2010, 22:55
beyler bence iyi kapışma olur :) linke bakılırsaa
http://www.streetfire.net/video/EP3-Civic-Type-R-vs-FN2-R_203238.htm
bu da benden :)
http://www.streetfire.net/video/Ek-Civic-Vti-vs-VW-14-Tsi_737821.htm
http://www.streetfire.net/video/Ek-Civic-Vti-vs-VW-14-Tsi_737826.htm
ocean0636
28-02-2010, 23:01
bu da benden :)
http://www.streetfire.net/video/Ek-Civic-Vti-vs-VW-14-Tsi_737821.htm
http://www.streetfire.net/video/Ek-Civic-Vti-vs-VW-14-Tsi_737826.htm
Bu rocco stock ama bız chıplıden bahsedıyoruz chıple rocconun kaderı degısıyor :)
GKS TypeR
04-03-2010, 13:20
valla chip liyi bilmiyorumda stock rocco yu fena üzüyorum... ;)
mertacar
04-03-2010, 13:23
valla chip liyi bilmiyorumda stock rocco yu fena üzüyorum... ;)
ne kadar fark oldu acaba? normalde baya olması lazım 1.4 160hp.
GKS TypeR
04-03-2010, 13:26
ne kadr olduğunu boy olarak yazamam ne dersem aşşağısını söyliyecekler. ama dediğin gibi baya oldu. ;)
ne kadr olduğunu boy olarak yazamam ne dersem aşşağısını söyliyecekler. ama dediğin gibi baya oldu. ;)
Plaka neydi hemen verilerini söyliim ben...
Kaa scirocco
04-03-2010, 15:58
öle deme stoc sciroccoları üzüolar :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Almanci Tane-R
04-03-2010, 16:06
ben yolda giderken 160 lığına gelmiştim. 2 de bastık fark 4-5 boydan fazla olmuştu.
fn2 her türlü alır diyorum. bu sciroccolar nedense hic yürümüyor. bunlar bana sırf görüntü geliyor
kardeşim aynısı dediğin gibi bende de oldu :)
stock fn2 ile stock rocconun sonucu belli demek ki.
birde chipli rocco ile denemek lazım.
o şekilde çok güzel yürüdüğü söyleniyor
stock fn2 ile stock rocconun sonucunun belli olması normal değil mi arada 40hplık bir fark var ankarada varsa stock yada modlu fn2 deneyebiliriz
mertacar
04-03-2010, 16:28
stock fn2 ile stock rocconun sonucunun belli olması normal değil mi arada 40hplık bir fark var ankarada varsa stock yada modlu fn2 deneyebiliriz
bende onu demek istedim iki araçta standart olunca fark olması normal bence chiplisinin fn2 yi geçme ihtimali var
Stock vs. stock Rocco non ztn hic bir sansi yok ama Yazilimli rocco vs. Type-r dersek ozmn Scirocco one cikabilir cunku stockla arasinda 60bg / 80nm fark oluyor en azindan kendi aracim icin fark bu sekilde siyah olan 6bg / 10nm daha fazla verdi benden yani YYY :)
ahmet3425
04-03-2010, 18:37
abt yazılımlı ile denenirse zevkli olacagını dusunuyorum biz aksam bi rocco ile denedik dbs ile aracda ne vardı bilmiyorum ama 2 ve 3 vites yan yana yuruduk 4 e gecerken vites kacırınca o uzadı
fn2 ilede yenisemiyoruz gibi bisey yarım boy cıkıyor one kalıyoruz ole:)
abt yazılımlı ile denenirse zevkli olacagını dusunuyorum biz aksam bi rocco ile denedik dbs ile aracda ne vardı bilmiyorum ama 2 ve 3 vites yan yana yuruduk 4 e gecerken vites kacırınca o uzadı
fn2 ilede yenisemiyoruz gibi bisey yarım boy cıkıyor one kalıyoruz ole:)
Denenen aracta Revo yazilim susturucu iptali ve CAI var... 226bg 331nm verileride su anda icimizde en iyi yuruyen Scirocco dur kendisi :D
Denenen aracta Revo yazilim susturucu iptali ve CAI var... 226bg 331nm verileride su anda icimizde en iyi yuruyen Scirocco dur kendisi :D
benimde dynom 224 beygir 202 nmcik yarın denk gelirsek 129nm tork farkını goruruz :)
Hehehe ama biz kucuk hacimin sikintisini cekiyoruz uzunda kesiliriz gibi geliyor bana 70-200 zevkli bir deneme olabilir... Bu arada 226 dogru hesapla cikan guc pasaoglunda 233 bg veriyor :D tosun masallah tosun...
Kaa scirocco
04-03-2010, 19:16
benimde dynom 224 beygir 202 nmcik yarın denk gelirsek 129nm tork farkını goruruz :)
senn araba gecer
ahmet3425
04-03-2010, 19:24
biz onunlamı denedik yani:S
bana hiç en iyi yuruyen gibi gelmedi bizi rahat rahat gecmesi gerekmiyormuydu onun? ayrıca siyahtı bizim denediğimiz ve tek kisiydi...
ahmet3425
04-03-2010, 19:25
sen vtec altı basmayacagın icin tork farkını falan goremessin:D
Kaa scirocco
04-03-2010, 19:28
biz onunlamı denedik yani:S
bana hiç en iyi yuruyen gibi gelmedi bizi rahat rahat gecmesi gerekmiyormuydu onun? ayrıca siyahtı bizim denediğimiz ve tek kisiydi...
yazdıgın yoruma karsı videoyu gene izledim hatta vites kacrıdım yazmıssınzz,ama scirocco zaten rahat gecio yaa
ahmet3425
04-03-2010, 19:39
yazdıgın yoruma karsı videoyu gene izledim hatta vites kacrıdım yazmıssınzz,ama scirocco zaten rahat gecio yaa
yok bana guvenebilirsin vites kacırdık sesler kotu belli olmuyor ama dikkat et baslangıc vitesi 2, 2 bitiyor rocco tork sayesinde kafa cıkarıyor 3 e geciyoruz 3 dede anca camerada rocconun stopları beliriyor 4 de atarken vites cartlıyor 2 kez geciriyoruz:) ve rocco direk 2 boy one zıplıyor...
kelimesi kelimesine anlattım olayları:D
yanlışın var yürüyen roccolara denk gelirsen bir gün nasıl gittiğini görürsün ozmn
160 lık bana bile denk geldi zar zorda olsa 2 boy attım
aracımda sadece afc neo var
kvn nin verileri daha iyi ozaman .. son haliyle yani .. YYY ile KVN denemesi zevkli olur bence ..
arkadaşlar bence her aracı stock halleri ile karşılaştırmak lazım,
yani fn2 ile 2.0 tfsi ne yapar gibi?
yoksa 1.4 chipli olsa ozaman fn2 de beyinli olsa diyelim dimi? :)
kvn nin verileri daha iyi ozaman .. son haliyle yani .. YYY ile KVN denemesi zevkli olur bence ..
KVN :D O akşam dönüşte kısık programlı CAI olmayan Revo yazılımlı Rocco KVN yi geçmiş ki YYY haydi haydi geçer bu durumda... Ama tabi bir deneme lazım aslında son durumu görmek için KVN nin son değerleri cidden aktarabiliyorsa canavar gibi gitmesi lazım yani Görkem & Yekta ikisilisne kafa tutabilecek durumda olması lazım 260bg 400nm ciddi rakamlar...
GKS TypeR
05-03-2010, 09:10
chipli rocco ile denemek isterim chipsiz çok ağır kaldı çarşamba gecesi gördüklerime göre chipli ile baya zevkli olur çok eğleniriz ;)
chipli rocco ile denemek isterim chipsiz çok ağır kaldı çarşamba gecesi gördüklerime göre chipli ile baya zevkli olur çok eğleniriz ;)
Çok yakın ve çok zevkli olur :icon_tup:
Senin 5 kaçta bitiyor bilmiyorum ama rocco lar 70-200 deneriz diyorlar hacimden dolayı 70-220 gibi olsa super zevkli olur :icon_tup:
Bizim 5 chiplide 260 küsürda bitiyor 6500ten 7100 çekiyorlar kesiciyi fakat 200 den sonra sıkışmaya başlıyor motor...
Serhat Y.
05-03-2010, 09:45
bizim 5.vites 216 da bitiyor, 70-220 arası bende denemek isterim chipli rocco ile
Bizim 5 chiplide 260 küsürda bitiyor 6500ten 7100 çekiyorlar kesiciyi fakat 200 den sonra sıkışmaya başlıyor motor...
motor sıkışmaz yaw ne yaptın yok ole birsey varsa elinde dyno egrin ve vites oranların lastik olculerin yaz sebeine bakalım :)
5. vites 7100 devirde 260 yapıyorsa ; 1000 d/d 36 km/h yapar ;
http://www.superchips.co.uk/curves/VAG14TSI160PS.pdf
yukarıdaki egrideki arac bile 6000 devirlerde 197 beygir ile bile 220 lere kadar canlı tırmanır :icon_tup:
kaldıki siz +25 beygir daha guclusunuz dyno egriniz olsa net yorum yapılır:)
bizim 5.vites 216 da bitiyor, 70-220 arası bende denemek isterim chipli rocco ile
ep3 218 de sizde kısa son dişli var 225/40/18 var + 200 devir fazlası var cok guzel dengelenmiş sadece 2 km/h oynuyor aramızda , ep3 stock iken 6 da bayılıyor sanırım siz bayılmıyorsunuzdur :icon_tup:
Deneriz bakarız :D 220 lere kadar canlı kalıcakmıyız die ... Sorun yok ama havalar yağmurlu... Düzeldiği zaman denenir...
Alicanrs
05-03-2010, 09:59
göksel abi =) 200 e kdr rocco bi adım önünde olabilirde sorasında alırsın ztn :D iyi çekişme olr YYY ile dene:)
GKS TypeR
05-03-2010, 10:00
çık aradan serhat ben deniycem çok fena gözüme kestirdim :D
şaka biyana harbiden çok zevkli olur. :icon_tup:
göksel abi =) 200 e kdr rocco bi adım önünde olabilirde sorasında alırsın ztn :D iyi çekişme olr YYY ile dene:)
seni nasıl yakalayıp gecmisti cam car rocco hatırlıyormusun ben sana diyeyim sanırım viaport orada idi olay ve tırmanıyordunuz :icon_tup:
Alicanrs
05-03-2010, 10:02
tırmanmada yokum abi =) ama sizle çekişmeleri olur baya=) tork var sonuçta:D göksel abiylede biraz tırmandık :D
Alicanrs
05-03-2010, 10:03
GKS BC YYY 3 nüz bi deneyin güzel olcak =)
SekoLive
05-03-2010, 10:03
:icon_tup: :icon_tup: :icon_tup: :icon_tup:
GKS TypeR
05-03-2010, 10:04
banada sanki 160 a kadr yanyana yürürüz sonrasında K20 farkından dolayı açarım gibi geliyor. deneyip görmek lazım. :icon_tup:
Alicanrs
05-03-2010, 10:06
evet olabilir :) denemek lazım dediğin gibi =) Ne zmn yapıosnz güzel bi video gider bu 3 lüye :D
GKS TypeR
05-03-2010, 10:09
evet olabilir :) denemek lazım dediğin gibi =) Ne zmn yapıosnz güzel bi video gider bu 3 lüye :D
sende gel teke tek :D
Alicanrs
05-03-2010, 10:10
=) tamam abi sen iste gelcem senle aylardır knşuodk o güne kısmetmiş =) bu akşam buji kablolarını deiştiriorm titreme yapıo yapıyım deneris :) dayansam dayansam 180 e kdr dayanabilcem :D 4 lü yaparz tmm şerit kalırsa:D
Alicanrs
05-03-2010, 10:11
Bs ile noluo sizin denedinz mi =)
70-220 BC ye veriyorum oyumu :D
zır stock fn2 ile denemek adil degil ama denerim istek uzerine vtec altı basarım sorun degil yorumum;
bc - rocco - fn2 olur 200 e kadar
sonrasında fn2 ile rocco yer degisirmi bilemiyorum.
Alicanrs
05-03-2010, 10:13
:D:D sen çekil aradan bencede YYY GKS BS denesin :D senle ayrı takılırız:D
GKS TypeR
05-03-2010, 10:14
herzaman deniyoruz onla 1 bazen 2 boy oluyor. sonuçta arabalar aynı onun bay bi ağırlığı var hayırdır onumu kestirdin gözüne :D
bak söylüyorum :D seni üzeceği kesin :D
Alicanrs
05-03-2010, 10:15
:D:D:D kestirmedim ya :D denerim sorun deil :D deneriz tekrar bakalım titreme olayını kaldırıyım güç kesio çnkü =)
Alicanrs
05-03-2010, 10:16
o gece 206 rc ile denedin mi =)
GKS TypeR
05-03-2010, 10:16
70-220 BC ye veriyorum oyumu :D
zır stock fn2 ile denemek adil degil :icon_tup: ama denerim istek uzerine vtec altı basarım sorun degil yorumum;
bc - rocco - fn2 olur 200 e kadar
sonrasında fn2 ile rocco yer degisirmi bilemiyorum.
öylede deneriz :icon_tup:
GKS TypeR
05-03-2010, 10:18
o gece 206 rc ile denedin mi =)
oda arkadaşım onlada sürekli deniyoruz onlada aşağı yukarı serhatla olduğu gibi oluyor yada aza biraz daha fazla
Alicanrs
05-03-2010, 10:19
Onunla tekrar denemek istiorm hep 2 ye tek bastık tekti bende tek olucam bu sefer :D ve korna duymadım vites kaçırdım gibi şeler dedi sürekli 5 kez denedik aşağı yukarı önündeyim hep ama adil olsn die tekrar teke tek denemek isterim :)
GKS TypeR
05-03-2010, 10:24
Onunla tekrar denemek istiorm hep 2 ye tek bastık tekti bende tek olucam bu sefer :D ve korna duymadım vites kaçırdım gibi şeler dedi sürekli 5 kez denedik aşağı yukarı önündeyim hep ama adil olsn die tekrar teke tek denemek isterim :)
:soru: tekrar deneyin arabası daha çok yeni alışamamış olabilir deneyin görün ama sizinki çok zevkli olur :icon_tup:
Alicanrs
05-03-2010, 10:25
evet baya zevkli oluyodu zatende biz iki kişiydik işte =) teke tek zevk alırmı bilmem :D
GKS TypeR
05-03-2010, 10:26
he buarada konuya gölge düşürmeden arada bişey söylemek istiyorum.
benle deniyecek (BS hariç) FN2 arıyorum.
bilginize..
GKS TypeR
05-03-2010, 10:27
evet baya zevkli oluyodu zatende biz iki kişiydik işte =) teke tek zevk alırmı bilmem :D
ulan varya :D güldür beni kardeşim ya :D alır alır rahat ol :icon_tup:
Alicanrs
05-03-2010, 10:28
hehe:D:D:D fn2 varmı başka sizden :D 3 lü dolaşıodnz dierini bilmiorm :D bide o gün jum plaka vardı :)
SekoLive
05-03-2010, 10:30
ulan varya :D güldür beni kardeşim ya :D alır alır rahat ol :icon_tup:
206rc dediğiniz K vtecle 207 Rc geçen tamer abimi?
rc -clio denemeleri noldu yazıosunuz ama ben anlamadım orda olmadığım için :)
GKS TypeR
05-03-2010, 10:31
hehe:D:D:D fn2 varmı başka sizden :D 3 lü dolaşıodnz dierini bilmiorm :D bide o gün jum plaka vardı :)
var var başka fn2 lerde var biz bi gecede 5-6 fn2 çıktığımızı biliyorum
BS de iyi JUM da iyi ama ben en iyisiyim. :D
GKS TypeR
05-03-2010, 10:32
206rc dediğiniz K vtecle 207 Rc geçen tamer abimi?
evet seko o tamer daha arabasınada alışamadı vites atışlarınd bazen problem yaşıyor ama yakında çözer.
VTec_king
05-03-2010, 10:33
bc serkan yyy yi alır gecen haftaki gidişine bakılırsa
Alicanrs
05-03-2010, 10:33
Clio Rs 206 Rc denemelerini bekliceksinz biraz videolu olarak :D denk geldiğimizde yapıcaz =)
Alicanrs
05-03-2010, 10:34
bc serkan yyy yi alır gecen haftaki gidişine bakılırsa
Seko Alır BC de Gökselle YYY tam denk olcak =) Bc yi katmayın şimdi :D ona yer yok :D
GKS TypeR
05-03-2010, 10:35
rc -clio denemeleri noldu yazıosunuz ama ben anlamadım orda olmadığım için :)
ya uzman ben ne dersem yalan ben onları denerken görmedim ben osırada başka arabalarla deniyodum
ama tamer in söylediğine göre 1 boy rc geçiyomuş
alican ın söylediğine göre 1 boy rs geçiyomuş
sonuçta 2 ye bir olmuş denemeler bir daha denemeleri lazım
bana sorarsan ne olur bende bilmiyorum. 2 side çok iyi
Alicanrs
05-03-2010, 10:38
tamer abi korna duymadım vites kaçırdım gibi şeler dedi bizde tamam dedik utkuyla gişelerin ağzına kdr sıktık bide :D bi o önde oldu bi ben ama 2 ye tek oldu denemeler ve ben 80 utku 90 kg teke tek olsa önde olcağımı düşünüorm denemek lazım tekrar deneyip video yaparız güzel olr :) 2 araç denk eşit çnkü
GKS TypeR
05-03-2010, 10:43
tamer abi korna duymadım vites kaçırdım gibi şeler dedi bizde tamam dedik utkuyla gişelerin ağzına kdr sıktık bide :D bi o önde oldu bi ben ama 2 ye tek oldu denemeler ve ben 80 utku 90 kg teke tek olsa önde olcağımı düşünüorm denemek lazım tekrar deneyip video yaparız güzel olr :) 2 araç denk eşit çnkü
heh şimdi oldu kardeşim :icon_tup: ama dediğin teke tek denek lazım
bende cam car olabilirm :D
Alicanrs
05-03-2010, 10:45
tamam hep beraber çıkarız =) güzel denemeler olur yine =) o gün dönüşte merter mc teydinz sanırım gördm =) eve gidiodm :D
heh şimdi oldu kardeşim :icon_tup: ama dediğin teke tek denek lazım
bende cam car olabilirm :D
valla biraz daha bekleyinde bende gazlarım yanınızda
Alicanrs
05-03-2010, 10:52
ben beklerim =) hatta Utkuda gelir 2 rs 206 rc Fn2 lerle zevkli olr
ben beklerim =) hatta Utkuda gelir 2 rs 206 rc Fn2 lerle zevkli olr
biz ztn deniozda extra siz olursunuz :)
GKS TypeR
05-03-2010, 11:33
biz ztn deniozda extra siz olursunuz :)
kanka artık sende gel olmuyor böle :)
kanka ya ben gene gelirimde geçiosunuz yani şuan yapcak bişi yok :)
haybeye sıkmaya gerek yok:)
GKS TypeR
05-03-2010, 11:39
kanka ben seni zaten denemek için çağırmıyorum muhabbet ediyoruz makara yapıyoruz.
Alicanrs
05-03-2010, 11:41
hava güzel bu gün :P hazırda olr araç benim denesekmi göksel bey :D
benim yerime de gazlayın :)
Serhat Y.
05-03-2010, 12:04
herzaman deniyoruz onla 1 bazen 2 boy oluyor. sonuçta arabalar aynı onun bay bi ağırlığı var hayırdır onumu kestirdin gözüne :D
bak söylüyorum :D seni üzeceği kesin :D
hacı sorma beni zaten gözüne kestiren kestirene:D hemen bana yanaşıyorlar mimlenmiş benim plaka hazır ağırlıkta var bi saplıyım şuna muhabbeti dönüyordur aralarında, bizde yapmıyormuyuz aynı şeyi, ben makarasındayım yanlış anlaşılmasın, nekadar çok araçla denersem benim için kar, elimizde veri olmuş olur, sonuçta bu araç hep böyle kalmıycak :D
SekoLive
05-03-2010, 12:07
hacı sorma beni zaten gözüne kestiren kestirene:D hemen bana yanaşıyorlar mimlenmiş benim plaka hazır ağırlıkta var bi saplıyım şuna muhabbeti dönüyordur aralarında, bizde yapmıyormuyuz aynı şeyi, ben makarasındayım yanlış anlaşılmasın, nekadar çok araçla denersem benim için kar, elimizde veri olmuş olur, sonuçta bu araç hep böyle kalmıycak :D
güzelin alıcısı çok olur abi öyle düşün :)
Serhat Y.
05-03-2010, 12:08
benim arabada 206rc gibi nazlı olmaya başladı son zamanlarda, gks ile farkı yarım boya kadar indirmiştim çokta mutluydum ama son iki denemede nedense fark açıldı, yağ değişimi ve vites topuzunu değiştikten sonra ya benim araba yavaşladı ya gks ilahi bir güç tarafından hızlandı, yıllardır kullandığım mobil1 den vazgeçip yoğun istek üzerine castrol 10 60 edge koydum bilmiyorum iyimi yaptım..?
Alicanrs
05-03-2010, 12:10
=)=) gökselle denedim bide senle deneyelim walla yanlış anlama m.ediorm nolcak gözüme kestirmedim yani :) ondan biraz yavaşsan zevkli olur:D:D
Serhat Y.
05-03-2010, 12:13
=)=) gökselle denedim bide senle deneyelim walla yanlış anlama m.ediorm nolcak gözüme kestirmedim yani :) ondan biraz yavaşsan zevkli olur:D:D
doğrudur ondan biraz yavaşım, bu hafta olmaz ama benim arabanın biraz işi önümüzdeki hafta seveseve:icon_tup:
GKS TypeR
05-03-2010, 12:14
benim arabada 206rc gibi nazlı olmaya başladı son zamanlarda, gks ile farkı yarım boya kadar indirmiştim çokta mutluydum ama son iki denemede nedense fark açıldı, yağ değişimi ve vites topuzunu değiştikten sonra ya benim araba yavaşladı ya gks ilahi bir güç tarafından hızlandı, yıllardır kullandığım mobil1 den vazgeçip yoğun istek üzerine castrol 10 60 edge koydum bilmiyorum iyimi yaptım..?
kanka vites topuzu değiştirrrrrrr orjinale dönnnnn
Alicanrs
05-03-2010, 12:15
evet haftaya filan daha iyi olur bende bu gün halledicem sorunlarımı akşama kdr zaten bitiririmde müsait olunca hep birlikte deneriz =)
GKS TypeR
05-03-2010, 12:16
bak söylüyorum alican kardeşim zevkli olur ama onun benden yavaş halide seni üzer. :D
başkasının seni üzmesine izin vermem gel benle teke tek :D :D :D
ayrıca serhat fena geliyor. please waiting..... :D
Not: yanlış anlama samimiyetinden böyle yazıyorum.
Alicanrs
05-03-2010, 12:18
biliorm abi alınmıorm =)=) araçlarını çok güzel görüntüsü yeter:D:D deneriz ya sorun deil benim görmek istediğim şuan buji kablolarını deiştirdim titreme kalkıcak üst devirlerdede titriodu filtrem yoktu onuda yaptm bakalm =) yoksa elime video alıp yola düşenlerden deilm =)
Neyse ben cıkıyom aradan benim aracın akibeti aksama belli olur ne durumdayım anlarım:)
Alicanrs
05-03-2010, 12:23
aksam geçiomsn ataşhire çıkcan mı yollara:D:D
gelsin artık parçalar o zaman :D
Alicanrs
05-03-2010, 12:26
ben çekiliorm aradan :D yekta geldiyse:D:D yada yekta çekilsin aradan :D klasmanımız deilsin :D
aksam geçiomsn ataşhire çıkcan mı yollara:D:D
11:10-11:30 rezerve sonrası yarım saat daha takılabilirm :D
servise bırakacaktım arabayı filtre ve bujileri degissin diye password jdm intake gelmeden cai ile son olurunu goreyim istiyordum olmadı :)
ben çekiliorm aradan :D yekta geldiyse:D:D yada yekta çekilsin aradan :D klasmanımız deilsin :D
hahahha est. bro ne alakası var :D
pancar motoruna süpürgeyi takmışlar bizde alabildiğmizi almaya çalışıyoruz :D
Alicanrs
05-03-2010, 12:44
:D:D almışsın alcağını yeter o sana =)
gelsin artık parçalar o zaman :D
duyanda bi *** gelio sancak hee sırf kuru gürültüyüm :D
duyanda bi *** gelio sancak hee sırf kuru gürültüyüm :D
hahahah görkeme yeter onlar :p
Almanci Tane-R
05-03-2010, 14:31
he buarada konuya gölge düşürmeden arada bişey söylemek istiyorum.
benle deniyecek (BS hariç) FN2 arıyorum.
bilginize..
istabula gelir alırım anahtarını :D
GKS TypeR
05-03-2010, 14:33
istabula gelir alırım anahtarını :D
gider yapmasak yazıcağınız yok :D
KVN :D O akşam dönüşte kısık programlı CAI olmayan Revo yazılımlı Rocco KVN yi geçmiş ki YYY haydi haydi geçer bu durumda... Ama tabi bir deneme lazım aslında son durumu görmek için KVN nin son değerleri cidden aktarabiliyorsa canavar gibi gitmesi lazım yani Görkem & Yekta ikisilisne kafa tutabilecek durumda olması lazım 260bg 400nm ciddi rakamlar...
ilk zamanları sıkıntılıydı zaten .. şuanda eski haliyle kesinlikle alakası yok .. bence en güzeli denensin görelim hayli hayli geçeni :)
onursoytam
05-03-2010, 15:27
Rocco 2 araba gibi geçer diyorum..
Benim iki aracıda kullanma imkanım oldu Fn2 eski aracımdı 1 sene bindim şu anda scirocco kullanıyorum ve ilk izlenimlerim fn2 scirocco stock olursa rahat geçer ama yazılımlı scirocco da biraz zorlanır gibime geliyor. Benim scirocco da yazılım ,süpersprint downpipe komple egzos kiti ve eibach coilover kit var şuan Fn2 yi zorlarım gibi geliyor kafa kafaya.iki aracın artıları ve eksileri var tabi Fn2 turbo beslemeli olmadığı için torku çok düşük eğer aracın devrini kaybederseniz tekrar hızlandırmak için bayağ bagırtmanız gerekiyor ve araç zorlanıyor ama scirocco turbo besleme sayesinde devamlı atak olabiliyor yaz aylarında Çeşme ye otobandan giderken Fn2 de yokuşlarda filan gücü kaybederseniz zorlanıyorsunuz ama scirocco ne isterseniz onu yapıyor bu yüzden scirocco bana daha keyifli ve hızlı geliyor.Scirocco da olmayan eksik ne derseniz şanzıman Fn2 nin müthiş vites geçişlerine ayak uydurması zor.Ve son olarak yol tutuş derseniz maalesef (fn2 ciler için)scirocco fn2 yi hertürlü ezer .Fn2 nin yol tutuşu kötü demiyorum asla ama scirocco bir başka inanın eskiden Fn2 ile girdiğim virajlara scirocco ile bi başka giriyorum.Son hızlara gelirsek yine Çeşme otoban deneyimlerimde yokuş aşağıya Fn2 ile enson 262 km gördüm scirocco ile 265 km .
not: bu yazdıklarım stock Fn2 ve yazılımlı egzos lu scirocco içindi.Modifikasyonlu bir Fn2 de fikirler değişebilir
konu hortladı sanıırm...
hortlamak değilde öyle bakınırken gördüm yazayım dedim:)
fn2 lagzımmı sıkınıt yok hertürlü deneriz :D
otopratik
11-01-2011, 15:46
fn2 typer var isteyenle deneyebiliriz standart
konu hortlamış böle bişi deneyen olmadımı hiç ? merak ediyorum valla sonucu ?
Almanci Tane-R
12-01-2011, 16:47
olmamış sanırım :)
VtecDream
13-01-2011, 23:18
bide ben yorum yapimya arkadaslar gidip typera atmosferil doldurucam diye onlarca para yatırcanıza alın mk5 golf gti atın goapr stage4 kit ozaman bakalım bide =) para olsa hçbi araçla uğraşmm direk yapacagm iş bu
konu açılalı tam 1 sene olmuş hiçmi denenmedi ?
otopratik
12-12-2011, 16:47
arkadaşlar merak etmeyin fn2 ile 1.4 224 hp scirocco ile yürüdü.2-3 boy fark var.
çünkü scirocco yola tutunamayan berbat bir araç sahibine kafa yedirtir.
arkadaşlar merak etmeyin fn2 ile 1.4 224 hp scirocco ile yürüdü.2-3 boy fark var.
tutunamayan mı acaba?
denemeyi anlatabilrmsnz?
Rocconun nasıl gittiğini bilirim hele manuelse....
Ben 180lik cupra ile fn2 yi 1 boy alıyorum 180 190 a kadar
Abtli Rocco Fn2 yi cok rahat alır...
SekoLive
15-12-2011, 11:18
Rocconun nasıl gittiğini bilirim hele manuelse....
Ben 180lik cupra ile fn2 yi 1 boy alıyorum 180 190 a kadar
Abtli Rocco Fn2 yi cok rahat alır...
stock fn2 yimi alıyosn 1 boy arkana?
Serhat Y.
15-12-2011, 11:24
Revolu rocco - filtreli Fn2(egzost headers yok) denemislerdi zamaninda GKS denemisti 180kmh. kadar cok yakinlar sonrasinda Fn2 acmaya basliyor hiz 200-210 gibi 2boya yakin fark oluyordu. Keza ben zamaninda sadece filtrem varken yazilimli golf gt ile denemistim sanirim 170hp.oluyordu onlar standarttan, bende gecmistim ayni sekil. Hatta benimkinin videosu olmasi lazim streetfire da golf gt vs. fn2 diye aratilirsa bulunabilir.
Yorumun komik ötesi olmuş :D Rocco sahibiyim kafayı falanda yemiyorum, yolada gayet güzel tutunuyor.
Allah aşkına biri denesinde hepimiz aydınlanalım merak ediyoruz :)
stock fn2 yimi alıyosn 1 boy arkana?
Aynen hatta denediğim araba 34SBR plakalı kırmızı FN2 ydi stock...
Serhat Y.
15-12-2011, 12:42
nerdeyse üç sene önceki denemeler, golf gt ile basıyoruz ozamanlar bende sadece injen cai var, bagaj full+full müzik sistemi o dönem hatırlayanlar bilir BS yi. iki video var azçok fikir edinmenizi sağlar
Golf 1.4 TSI GT 170 Vs FN2 Type R - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/golf-14-tsi-gt-170-vs-fn2-type-r_210552.htm)
Golf 1.4 TSI GT 170 Vs Clio RS Vs FN2 Type R - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/golf-14-tsi-gt-170-vs-clio-rs-vs-fn2-type-r_210554.htm)
kelalper
15-12-2011, 13:30
Clionun vites geçişlerine çok güldüm. Araya iki vites daha girer o ne yaw.
Juggernaut
15-12-2011, 13:35
nerdeyse üç sene önceki denemeler, golf gt ile basıyoruz ozamanlar bende sadece injen cai var, bagaj full+full müzik sistemi o dönem hatırlayanlar bilir BS yi. iki video var azçok fikir edinmenizi sağlar
Golf 1.4 TSI GT 170 Vs FN2 Type R - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/golf-14-tsi-gt-170-vs-fn2-type-r_210552.htm)
Golf 1.4 TSI GT 170 Vs Clio RS Vs FN2 Type R - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/golf-14-tsi-gt-170-vs-clio-rs-vs-fn2-type-r_210554.htm)
Burdaki golf gt tamamen standart ve iki kişiydi.Yazılımlı ile yazılımsız araçlar kıyaslanmasın arada bayağı fark var.
Aynen hatta denediğim araba 34SBR plakalı kırmızı FN2 ydi stock...
Sen önce filtre egzost düz borulu vti ı 180-190a kadar arkana alda sonra fn2yi alırsın.
180hp. cuprayla arkana aldığın sözkonusu plakalı fn2 videosunu istiyoruz.
Serhat Y.
15-12-2011, 13:43
Burdaki golf gt tamamen standart ve iki kişiydi.Yazılımlı ile yazılımsız araçlar kıyaslanmasın arada bayağı fark var.
aksini iddia edemem dogrudur, fikir edilinebilir diye koymuştum ben, benim gibi sadece filtreli fn2 GKS vardı o dönem bendeki müzik sistemi ile alakalı bana yaklaşık iki boy atardı hatta sende bilirsin o daha iyi yürüyor derdiniz falan. yani aynı golf gt ile o dönem GKS deneseydi fark bu videodakin üzerine +2boy fn2 lehine olurdu,
Serhat Y.
15-12-2011, 13:48
Clionun vites geçişlerine çok güldüm. Araya iki vites daha girer o ne yaw.
barış adında ateşli bi arkadaş vardı bizamanlar belki tanırsın sanırım o kullanıyor burada, ama ben videodan nasıl vites atmıştır anlamadım açıkcası renocular anlıyor demek:D
Juggernaut
15-12-2011, 13:50
aksini iddia edemem dogrudur, fikir edilinebilir diye koymuştum ben, benim gibi sadece filtreli fn2 GKS vardı o dönem bendeki müzik sistemi ile alakalı bana yaklaşık iki boy atardı hatta sende bilirsin o daha iyi yürüyor derdiniz falan. yani aynı golf gt ile o dönem GKS deneseydi fark bu videodakin üzerine +2boy fn2 lehine olurdu,
Evet o hafif olduğu için biraz daha iyi gidiyordu hatırladığım kadarıyla.Yazılımlada gelen güç ve tork oldukça fazla aradaki fark kapanır gibime geliyor.Yüksek hızlarda fn2 yine geçebilir tabi.Tahmini kolay bir karşılaştırma değil denemek lazım.
Sen önce filtre egzost düz borulu vti ı 180-190a kadar arkana alda sonra fn2yi alırsın.
180hp. cuprayla arkana aldığın sözkonusu plakalı fn2 videosunu istiyoruz.
:eek:
aa vti filtre headers ve egsozla ıbıza cupra yı geçiyor mu gözünüzle gördünüz mü ?
:eek:
aa vti filtre headers ve egsozla ıbıza cupra yı geçiyor mu gözünüzle gördünüz mü ?
bknz jetta vti videoları.180 ibiza bağırtır biraz vti ı :D
bknz jetta vti videoları.180 ibiza bağırtır biraz vti ı :D
valla ne yalan soylıyım vaktınde vtı sahıbıde olduk şuan cupra ya bınıyoruz sanmıyorum öyle bişeyin olacagını ama ne bılıyım olabilir mekanık bu arkadaş da oyle yazınca vardır mutlaka bı bıldıgı ...