Orijinalini görmek için tıklayınız : Favori Parfüm!
Fresh parfümler sevdiğimden midir bilmiyorum, hiç kalmıyor üstümde arkadaş
Armani gio di profondo’nun edt, edp falan değil direkt Profomo-Parfum serisini aldım, 1 saattir kaybolup gidiyor ya da bana gelmiyor.
Kış geldiği için odunsu bir şeyler de alabilirim.
Kalıcı ve silajı güzel hem fresh hem odunsu önerilere açığım :)
Armani gio di profondo’nun edt, edp falan değil direkt Profomo-Parfum serisini aldım, 1 saattir kaybolup gidiyor ya da bana gelmiyor.
dior homme intense kalıcılık vs iyi bol baharatlı
EnesPolatdemir
20-10-2025, 16:46
Mininin rıskını parfüme yatırırım dersen oud for greatness çok fena kokudur abi ;)
Mininin rıskını parfüme yatırırım dersen oud for greatness çok fena kokudur abi ;)
Haha bu iyiydi :D
Armani mania kullanırdım hala varmı bilmiyorum
Dior Sauvage en favori parfümüm. Bütçe bulabilirsem alacağım :D 200ml 9.990 Lira :D
Mevcut kullandıklarım
- Viktor and Rolf Spicebomb (gece)
- ck free (ofis & günlük)
- Jil Sander Sun Men (ofis & günlük)
- Paco Rabanne 1 million (gece)
Günlük olanları freeshop en ucuzlar standından fix alıyorum 19 Euro oluyor hep :D
1 million 'ı Kos'dan aldık geçen hafta 200ml 90 Euro'ya. Yüzyıl gider ebatı itibariyle :D
Hoca Jil Sander Sun Men'i nereden buluyorsun yav.
Yazlık efsane kokudur, çok uzun süre kullandım sonra bulamamaya başladım, ondan sonra da bıraktım zaten.
1-2 buldum, sahte dediler falan...
Kalıcılığı sıfırdı çünkü..
Orijinalini kullandığım dönemde çok tezahürat alıyordum.
Bir defa asansöre bindiğimde bi teyze "bu ne güzel bir parfümdür yahu, nedir bu, kokusu hiç ağır değil, çok beğendim" demişti.
CloudGrey
20-10-2025, 23:05
şunu şuraya bırakayım , sonra teşekkür edersiniz .
Valentino Uomo 100 Ml Erkek Parfum - 959114 | Boyner (https://www.boyner.com.tr/valentino-uomo-100-ml-erkek-parfum-p-959114?srsltid=AfmBOopRRzv2Yj4UkCw8zB3_PWMpRJcPyJD Nzjc4JXEpBvzPTVUXfiaX)
Hoca Jil Sander Sun Men'i nereden buluyorsun yav.
Yazlık efsane kokudur, çok uzun süre kullandım sonra bulamamaya başladım, ondan sonra da bıraktım zaten.
1-2 buldum, sahte dediler falan...
Kalıcılığı sıfırdı çünkü..
Orijinalini kullandığım dönemde çok tezahürat alıyordum.
Bir defa asansöre bindiğimde bi teyze "bu ne güzel bir parfümdür yahu, nedir bu, kokusu hiç ağır değil, çok beğendim" demişti.
19 Euro her duty free'de var :D Bodrum genel anlamda yazlık olduğu için çok uyuyor buranın iklimine :) alırım ilk Kos'a gidişimde kargo yaparım :surucu:
şunu şuraya bırakayım , sonra teşekkür edersiniz .
Valentino Uomo 100 Ml Erkek Parfum - 959114 | Boyner (https://www.boyner.com.tr/valentino-uomo-100-ml-erkek-parfum-p-959114?srsltid=AfmBOopRRzv2Yj4UkCw8zB3_PWMpRJcPyJD Nzjc4JXEpBvzPTVUXfiaX)
Sıkıp yollada ona göre alalım :D
https://www.blabmarket.com/idea/df/26/myassets/products/343/koku-kagidi-parfum-test-cubugu-seiriti-fiyat.png?revision=1725863471
Ozan Özer
21-10-2025, 11:05
19 Euro her duty free'de var :D Bodrum genel anlamda yazlık olduğu için çok uyuyor buranın iklimine :) alırım ilk Kos'a gidişimde kargo yaparım :surucu:
+1 olarak bende alırım direk :)
Birkan61
28-10-2025, 10:11
Aman hocam töbe et çarpılırsın :) benim favori parfümüm bu. 10 farklı parfümüm var bunu tek geçerim:) ben sabah sıkıyorum, bazen akşama bazen ertesi sabaha kadar gidiyor kokusu.
Kışlık tavsiye olarak;
Boss Bottled Absolu
Mugler A*Men Fantasm
Emporio Armani You Absolutely
Dior Homme Intense
Givency- Gentlemen Society
Kullandıklarım;
1- Tommy hilfiger Impact Intense (bu parfumden daha iyi bir parfum benim icin daha uretilmedi)
2- Spice Bomb Night Vision
3- Givency- Gentlemen Society
4- Emporio Armani- Stronger With You Absolutely
5- Paco Robanne Invictus Platinium
6- Boss Bottled Absolu
7- Paco Robanne Invictus Parfum
8- Versace Eros
9- Versace Blue Jeans
10-Lacoste Essential
Tarih, bayatlama mevzusu mu söz konusu, veya boyner sahte parfüm mü satıyor bana öyle bir durum denk gelmiş olabilirim. Gurmesi değilim fakat 3-4 saat dursa gam yemeyeceğim. 1 ay'da 100 ml'den 25ml falan kalmıştır. Koksun diye öyle sıkıyorum yani :D
Siz yurtdışında yaşıyorsunuz sanırım, iş seyahati denk gelince freeshopta bulabilirsem oradanda alıp deneyeceğim. Kokusu gerçekten çok çok güzel bende çok beğeniyorum.
Tarih, bayatlama mevzusu mu söz konusu, veya boyner sahte parfüm mü satıyor bana öyle bir durum denk gelmiş olabilirim. Gurmesi değilim fakat 3-4 saat dursa gam yemeyeceğim. 1 ay'da 100 ml'den 25ml falan kalmıştır. Koksun diye öyle sıkıyorum yani :D
Siz yurtdışında yaşıyorsunuz sanırım, iş seyahati denk gelince freeshopta bulabilirsem oradanda alıp deneyeceğim. Kokusu gerçekten çok çok güzel bende çok beğeniyorum.
3-4 saat bile durmuyorsa boyner ile alakalı yada eski tarihli olabilir. 1 ayda 75 ml bitirmek büyük başarı valla neredeyse 5-6 senedir bitmeyen 50ml parfümüm var :D ama o derece kokmuyorsa keşke iade etseydiniz. Ben gratisten Lacoste almıştım 1 saat bile gitmiyordu iade almışlardı:D Bu arada Check the date of manufacture of perfumes and cosmetics (https://www.checkfresh.com/) bu siteyi öneririm. Ben parfüm alırken batch code'undan üretim tarihine bakıp 5-6 ay dan eski olanları almamaya çalışıyorum.
Bu arada ilk kullandığımda Boynerden almıştım diğerini yurt dışından aldım. Dayanıklılık arasında gerçekten fark var.
bir çılgınlık yapıp beymenden BLUE TALISMAN aldım narenciye notaları çok baskın yazlık sayılır kötü tepki almadım
EnesPolatdemir
30-10-2025, 09:17
Foruma yeni yeni dahil olmaya başladığım sıralar arama yerini beceremediğimden dolayı mal gibi konu açmıştım. Bu arada mayıs sonuna doğru 100ml parfüm bitti ki ağır bir koku aslında.
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/246531-boyner_den_parfum_alan_var_mi_.html?highlight=
Sti_Ozan
30-10-2025, 11:12
Abi burda bir kaç değişken var, parfüm eğer çok güçlü değilse (LV Ombre nomad gibi) zaten inanılmaz bir yayılım ya da tende kalıcılığı olmuyor.
Angel Share, Grand Soir, Arabians Tonka gibi parfümler mesela 3-4 saatten sonra dibime girip koklamazlarsa çevreye inanılmaz yayılmıyor ama gidip 2 gün sonra kıyafeti kokla buram buram duruyor orda.
Bir de ne kadar katılırsınız bilmiyorum her parfüm her tende kokmuyor orda da saçma bir denklem var bence.
Angel Share bende çok iyi kokmuyor ama bir arkadaşım var, eleman parfümü sıkınca inanılmaz beğeniyorum.
Boynerden daha önce pek parfüm almadım sadece TF Bitter Peach almıştım ama zaten kendisi çok zayıf bi parfüm olduğu için boyner hakkında yorum yapamıyorum.
Birkan61
30-10-2025, 11:43
3-4 saat bile durmuyorsa boyner ile alakalı yada eski tarihli olabilir. 1 ayda 75 ml bitirmek büyük başarı valla neredeyse 5-6 senedir bitmeyen 50ml parfümüm var :D ama o derece kokmuyorsa keşke iade etseydiniz. Ben gratisten Lacoste almıştım 1 saat bile gitmiyordu iade almışlardı:D Bu arada Check the date of manufacture of perfumes and cosmetics (https://www.checkfresh.com/) bu siteyi öneririm. Ben parfüm alırken batch code'undan üretim tarihine bakıp 5-6 ay dan eski olanları almamaya çalışıyorum.
Bu arada ilk kullandığımda Boynerden almıştım diğerini yurt dışından aldım. Dayanıklılık arasında gerçekten fark var.
Verdiğiniz site üzerinden akşam kontrol edeceğim çok teşekkürler. Parfümü aldığım dönemin peşine uzunca bi hastane serüvenimiz oldu iade ile falan uğraşmadım açıkçası sıkıp geçtim.
Önerileriniz dikkate alacağım :) Ama gözlemlediğim belli ki gerçekten en iyisi freeshop
Foruma yeni yeni dahil olmaya başladığım sıralar arama yerini beceremediğimden dolayı mal gibi konu açmıştım. Bu arada mayıs sonuna doğru 100ml parfüm bitti ki ağır bir koku aslında.
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/246531-boyner_den_parfum_alan_var_mi_.html?highlight=
Başıma geldikten sonra biraz araştırma yaptım senin konunuda okudum şimdi, bu gibi şeyler olabiliyormuş maalesef.
Abi burda bir kaç değişken var, parfüm eğer çok güçlü değilse (LV Ombre nomad gibi) zaten inanılmaz bir yayılım ya da tende kalıcılığı olmuyor.
Angel Share, Grand Soir, Arabians Tonka gibi parfümler mesela 3-4 saatten sonra dibime girip koklamazlarsa çevreye inanılmaz yayılmıyor ama gidip 2 gün sonra kıyafeti kokla buram buram duruyor orda.
Bir de ne kadar katılırsınız bilmiyorum her parfüm her tende kokmuyor orda da saçma bir denklem var bence.
Angel Share bende çok iyi kokmuyor ama bir arkadaşım var, eleman parfümü sıkınca inanılmaz beğeniyorum.
Boynerden daha önce pek parfüm almadım sadece TF Bitter Peach almıştım ama zaten kendisi çok zayıf bi parfüm olduğu için boyner hakkında yorum yapamıyorum.
Tenime yorum yapamayacağım muhakkak çok fazla değişken vardır ama avm'de david walker doldurma parfümüm var iş sonrası arabada sıktığım (kirli iş kıyafeti üzerine bile sıkıyorum), o bu aldığım tommy'den daha uzun kalıcılığı var.
Tommy'de kıyafetimde aynı günün gecesinde parfümden koku kalıntısı kalmıyor neredeyse. Dediğim gibi yurtdışı seyahatim olunca freeshoptan aynısını alıp deneyeceğim. Bir de tarihini vs verilen site üzerinden kontrol edeceğim.
EnesPolatdemir
11-11-2025, 12:59
YSL kullanan, eşine dostuna almak isteyen, kendine almak isteyenler için fırsat buldum fırsat görürsen paylaşa da atacağım (forum kuralları için bu bir sıkıntı mı bilmiyorum) oraya bakmayan ama ihtiyacı olanlar faydalansın maksat çünkü indirim ciddi güzel ve direkt ysl satıyor.
Attention Required! | Cloudflare (https://ty.gl/cwdu95nj3qaxy)