Orijinalini görmek için tıklayınız : Eskişehir Yolu’nda hız limiti artırıldı
Ankara’da şehir içinden Eskişehir, Konya, Samsun ve İstanbul istikametine açılan yolların bazı kesimlerinde hız limiti 50’den 70’e çıkartıldı.
Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, UKOME kararıyla bu yolların çevre yoluna kadar olan kesimlerinde hız limiti 70 kilometre olarak belirlendi. Şehir içindeki bulvar ve caddelerde hız limitinin 50 kilometre olduğunu hatırlatan emniyet yetkilileri, İstanbul ve Konya yollarının Migros ayrımı, Eskişehir yolunun AŞTİ köprüsü, Samsun yolunun ise Aydınlıkevler kavşağından itibaren çevre yoluna kadar olan kesimlerinde hız limitinin 70’e çıkartıldığını kaydetti.
Hürriyet/ANKARA
Hayırlı Olsun:heyoo:
aylar önce çıkarılmıştı zaten :soru:
aylar önce çıkarılmıştı zaten :soru:
şu an kesinleşti ve tabelalar 70 oldu dikkat ederseniz..
aylar önce hala 50 tabelaları vardı.:icon_tup:
zafer_0403
26-01-2010, 17:00
benim duyduğum abi beytepe köprüsünün altındaki radar 50 iken adamlar dur duraksız ceza gönderiyorlarmış
Eskişehir yolu hariç kimse hız limitini sallamıyor ki :D
Eskişehir yolnda bi anda herkezin ip gibi dizilip sonra yapıştırması fena :D
erkin006
26-01-2010, 17:13
konya yolunda özellikle panoraya veya orana giderken dikkat edin...
ben gecen hafta perşembe günü gene radardan ceza yedim 5 şeritli çevre yolunda ya :D
120km hiz - 270 Lira..
Serencebey
26-01-2010, 19:34
Emnıyet muduruyle bı konusma sansımız olmustu hırsız zamanında 77 uzerine otomatık yazıormus kameralar.
50 den ceza yiyenler noolcak şimdi?
70de yetmez o yollara ama yapcak bişey yok benimde yediğim oldu ceza peh
70 olsa da yetmez trafiği rahatlatmaya... ortalık gaspet sürücüyle dolu.. mal gibi araba kullanıyorlar...
brkkksln
26-01-2010, 20:34
eskişehir yolunda en sağ şeritte radar yok.büyükşehir belediyesinin araçları rahaaaatça gazlayıp gitsinler diye.tavsiye ederim...
ya beytepe köprüsündeki radar çalışıyor mu ben anlayamadım ak. bundan önce gördüğüm bütün o radarlı geçitlerde bir ışık falan var ama özellikle bakıyorum ne ışık var ne bir canlılık hemde bir kaç kere hem elimde telefonla hemde 110 -120 gibi hızlarla geçtim ama ne gelen var ne giden.
oradan ceza yiyen var mı hiç??
burak keşke şu emniyet müdürüne beytepe deki ne zaman çalışacak gibi bir zarf soru sorsaydın :)
deathofacar
27-01-2010, 09:47
ben gecen hafta perşembe günü gene radardan ceza yedim 5 şeritli çevre yolunda ya :D
120km hiz - 270 Lira..
hangi çevre yolunda nerde???
serhatayasli
27-01-2010, 11:14
benim hiçbir aracımda ön plaka yok gerçi hızlıda gitmiyorumda...arkadan çekiyormu bu hız kameraları?
konya yolunda özellikle panoraya veya orana giderken dikkat edin...
Konya yolunda foto cekecek kamera yok sadece radar var hız belirliyor o :) Eeger varsa sctım zaten 230 la geciorum altından :D
fsunnetci
27-01-2010, 11:20
şehirlerarası otobanlarda radar var radar ile hız tespiti yapıyorlar.sollama radarlarıda yeni çıktı snrm bilginize :) gidiş gelişli iki şeritli yolda araç sollama yapınca çakıyor cezayı..:cool:
ecthelion
27-01-2010, 11:23
eskişehir yolunda en sağ şeritte radar yok.büyükşehir belediyesinin araçları rahaaaatça gazlayıp gitsinler diye.tavsiye ederim...
artık var, kurulumunu biz yaptık ;)
Ben zaten ekonomi yapıcam diye 70 i gecmiyodum, cok iyi oldu benim icin.. :)
erkin006
27-01-2010, 11:48
Konya yolunda foto cekecek kamera yok sadece radar var hız belirliyor o :) Eeger varsa sctım zaten 230 la geciorum altından :D
sabit değil genelde araç içinde yada trafikte seyirhalinde oluyor radar aman dikkat hacı:D
sabit değil genelde araç içinde yada trafikte seyirhalinde oluyor radar aman dikkat hacı:D
onları biliorum evet o mavi gibi bi corolla var allah cezasını versin o arabanın :D Allahtan gece yoklar :D
o mavi corolla dan başka kırmızı bir corolla del sol da var bilkent e çıkarken yolun diğer tarafında -yokuş aşağı basmayanı döverler- hemen konuşlanmışlar ve ilerisinde de ekipler duruyordu.
şimdi beytepe köprüsündeki radar çalışıyor ve foto çekiyor mu biri şuna net bi cevap versin ??
kaç defa geçtim oradan 90 la 110 la patlamayalım sonra..
brkkksln
27-01-2010, 16:04
artık var, kurulumunu biz yaptık ;)
yolun boş fotosunu çekip kameranın önüne koycam ya artık valla gına geldi :D
hangi çevre yolunda nerde???
abi esenbogaya gidiyordum.. :o
çevre yolundan ayrılıp Özal bulvarıydı sanırım, esenbogaya giden o yolda çevrildim..
Bir de Beytepe radarına kadar basa basa gidip zank diye fren yapan sürücü arkadaşlarımıız var. Alayına ayar oluyorum :D.