PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra gsi 156hp & 106 gti

Sayfa : 1 2 [3]

Alperen-B
13-02-2010, 00:04
bu arada devilboy (bahri) kardesimin ayagına saglık güzel deneme oldu. bizim aramızda bunun kawgası bile olmaz. iki kuruşluk teneke parçalarının. tekrar söylüyorum arabası arızalı olabilir ona bişey diyemem.

UĞUR YUMAK
13-02-2010, 00:08
bu arada devilboy (bahri) kardesimin ayagına saglık güzel deneme oldu. bizim aramızda bunun kawgası bile olmaz. iki kuruşluk teneke parçalarının. tekrar söylüyorum arabası arızalı olabilir ona bişey diyemem.

Doğrusuda bu . Hiç tanımayıp yolda denemeye başladığım ve sonra çekip bi kenara tanışıp arkadaş olup takıldığım o kadar çok insan varki.

Alperen-B
13-02-2010, 00:09
şunu ekleyim tekrar söylüyorum. aracımın sıkıstırması yüksek. ve aracım normalden biraz hafif. stepne bagaj alt ve üst panzotu yani bagajda hiçbişey yok 14 sac jant war önlerde we arkalarda.

TheAce
13-02-2010, 00:10
söylediğin speclerde 8 boy (artık gazdan ne zaman ayağınızı çektiniz 230 dan sonramı bilmem) zorlar gibi geliyor. ilk mesajda yanlış anlama ama egzoz chip demişsin sonra sorulunca egzoz chip kapak, birkaç kere daha sorsak itb ye gidermi diye bir korku yaşadım.

TheAce
13-02-2010, 00:11
şunu ekleyim tekrar söylüyorum. aracımın sıkıstırması yüksek. ve aracım normalden biraz hafif. stepne bagaj alt ve üst panzotu yani bagajda hiçbişey yok 14 sac jant war önlerde we arkalarda.

söylediğin speclerde 8 boy (artık gazdan ne zaman ayağınızı çektiniz 230 dan sonramı bilmem) zorlar gibi geliyor. ilk mesajda yanlış anlama ama egzoz chip demişsin sonra sorulunca egzoz chip kapak, birkaç kere daha sorsak itb ye gidermi diye bir korku yaşadım.

:D ne diyim devamı gelcek sanırım :beuj:

Alperen-B
13-02-2010, 00:12
alakası yok orda ben kapak yazmayı unutmustum. speclerini tekrar yazim

chip-eksoz-kapak. bagajda hiçbişey yok. önlerde ve arkalarda 14 sac jant war.

saxo da 15 jant war.

fatiii
13-02-2010, 00:12
fatii sen bu forumu bir oku en baştan...

devilboy arkadaşın "bahaneler" adlı konferansını bir oku, bak nasıl hak vereceksin.

bak benim burda kişi yada kişilere yada onların araclarına,aralarındaki sorunlara bişey dedigim yok iddalaşmışlar yarısmıslar gecmiş yada gecilmiş bu beni baglamıyo..ben gecememiş demiyorum...

ben normal sartlar altında bu tip gormedigim göremedigim yarısların buralarda imkansız oldugunu dile getiriyorum..

TheAce
13-02-2010, 00:15
inanmak zorunda değilim tabi ama bir dyno verisi falan anca insanı tatmin eder. sıkıştırman ne kadar yüksek? bide çok sıkıştıysa nasıl sıkıştı :)

Alperen-B
13-02-2010, 00:18
kapaktan 2 kez alındı. sıkıstırmamın su an kaç oldugu hakkında hiçbir bilgim yok. adana da
dyno yok olsaydı şimdiye çıkmıştım.

devilboy
13-02-2010, 00:19
bugün foto çekimlerinden sonra kendi aramızda deneyelim dedik 5 6 araba çıktık bastık sıfırdan durup hiç kalkmadık hareket halinde 4000dd 1. viteste bastık sadece saxo vtı gsı 3lü bastık ben vtı ile giderken alperen gitti bunu ne yalanlarım nede inkar ederim gocunmamda ama santim santim ölçülmüş gibi net şekilde rollingde 8 boy dragta 5 gibi net şekilde konuşuyor bunu anlamıyorum ayrıca bi tebrik bile etmeden yazılması ayıptır...

tago ve fatiii arkadaşlarım kardeşlerim ben ne bahaneler konferansı verdim geçilmenin bahanesi olmaz arızam olsa yada olmasada geçildiysem geçilmişimdir dansözlük olmaz bende aracımda vtr değil klasmanında hatrı sayılır gideri vardır övünme değil yanlış anlaşılmasın ama oldu yani yapacak bişe yok bugün geçilirim yarın geçerim

TaGo
13-02-2010, 00:24
şu son paragraf yakıştı sana ;)

Alperen-B
13-02-2010, 00:24
bugün foto çekimlerinden sonra kendi aramızda deneyelim dedik 5 6 araba çıktık bastık sıfırdan durup hiç kalkmadık hareket halinde 4000dd 1. viteste bastık sadece saxo vtı gsı 3lü bastık ben vtı ile giderken alperen gitti bunu ne yalanlarım nede inkar ederim gocunmamda ama santim santim ölçülmüş gibi net şekilde rollingde 8 boy dragta 5 gibi net şekilde konuşuyor bunu anlamıyorum ayrıca bi tebrik bile etmeden yazılması ayıptır...

tago ve fatiii arkadaşlarım kardeşlerim ben ne bahaneler konferansı verdim geçilmenin bahanesi olmaz arızam olsa yada olmasada geçildiysem geçilmişimdir dansözlük olmaz bende aracımda vtr değil klasmanında hatrı sayılır gideri vardır övünme değil yanlış anlaşılmasın ama oldu yani yapacak bişe yok bugün geçilirim yarın geçerim

bahri ben yazdım oraya ayagına saglık diye kardesm. ben göz kararı bu kadar mesafe
gördüm. gördügümü yazıyorum. evt drag dedigim 1. viteste 3000-4000 gibi bastk oda
otobanda oldugumuz ve duramadıgımızdan dolayı. ben diyorum hala demekte ısrarlıyım
sen arabana *** atanlara karsı da gelirim çünkü senn araban adanada kendi
kategorisinde en iyi giden 106 saxo klasmanındaki araçlardan. benm 3 ay önce vti ile
denemem de sen egzantrikli 106 yı geçmiştin hepimiz şaşırmıştık hatta.

devilboy
13-02-2010, 00:29
alperen kimsenin gelmesine gitmesine gerek yok geçerim geçilirim problem değil ilk yazman önemliydi yarış bittikten sonra park ettikten sonra ayağına sağlık deyip elini sıktım ama senin yaptığına bak neyse herkes kendine yakışanı yapar benimle deneyen gelen herkesin ayağına sağlık

Alperen-B

dedigim gibi bizim aramızda bunun kavgası olmaz. geçme geçilme muhabbetinin. ikimizde cok samimmi iki arkadasız.

bu da saxonun videoları vtr diyenler için , doya doya izleyin :

http://www.streetfire.net/video/Vts-vs-Vti_722156.htm

http://www.streetfire.net/video/Vts-Vti-2_723976.htm

http://www.streetfire.net/video/Vts-vs-Vti-3_723974.htm

http://www.streetfire.net/video/205-19-gti-vs-vts_723970.htm

http://www.streetfire.net/video/Vts-vs-vti_722166.htm

http://www.streetfire.net/video/Vts-vs-Vti-2_722160.htm

http://www.streetfire.net/video/Vts-vs-Vti-5_722170.htm

devilboy

yakıştı derken ??

Alperen-B
13-02-2010, 00:31
alperen kimsenin gelmesine gitmesine gerek yok geçerim geçilirim problem değil ilk yazman önemliydi yarış bittikten sonra park ettikten sonra ayağına sağlık deyip elini sıktım ama senin yaptığına bak neyse herkes kendine yakışanı yapar benimle deneyen gelen herkesin ayağına sağlık

bahri tmm eyw. ayagına saglık cok az kişinin yapacagı seyi yaptın. elimi sıkıp araban
güzel gidiyor, ayagına saglık dedin. evet benm de yaptıgım yanlıs. kusura bakma ben teneke parçası için
kavga edecek adam değilim.

fatiii
13-02-2010, 00:32
dedigim gibi bizim aramızda bunun kavgası olmaz. geçme geçilme muhabbetinin. ikimizde cok samimmi iki arkadasız.

bu da saxonun videoları vtr diyenler için , doya doya izleyin :

ben ne izliyecem bilader otur sen izle..bu cevrede olsan ben sana 106 yla bi videolar cekerdim oturur aksama kadar izlerdin :icon_tup:

TaGo
13-02-2010, 00:33
bahane yapsan izlemedeydim anlamında...

allahtan kendi söylemindeki gibi yaptın bahane bilmedin. o anlamda yakıştı dedim.

yinede sen sen ol, astralı arkadaş gibi delikanlı bir kankan var. sen o kadar gider yaparken genede alttan aldı, oysa sen serin kanlılığını korumadın. adam gene geldi; teneke parçaı için arkadaşlık bozulmaz dedi. takdire şayan söylem...

Alperen-B
13-02-2010, 00:35
ben ne izliyecem bilader otur sen izle..bu cevrede olsan ben sana 106 yla bi videolar cekerdim oturur aksama kadar izlerdin :icon_tup:

tabi geçtigim için döne döne izlerdim :D

fatiii
13-02-2010, 00:35
he bide artı drag nedir onu ögren sonra bi heyecanla girip yazarsın dragta 5 boy rollda 8 boy diye :)

sıfırdan kalkmakla giderken basmak arasındaki dagları bayırları ben anlatmayım sana ;)

fatiii
13-02-2010, 00:36
tabi geçtigim için döne döne izlerdim :D

buralarda hayat o kadar toz pembe deil ;)

Alperen-B
13-02-2010, 00:37

allahtan kendi söylemindeki gibi yaptın bahane bilmedin. o anlamda yakıştı dedim.

yinede sen sen ol, astralı arkadaş gibi delikanlı bir kankan var. sen o kadar gider yaparken genede alttan aldı, oysa sen serin kanlılığını korumadın. adam gene geldi; teneke parçaı için arkadaşlık bozulmaz dedi. takdire şayan söylem...

eyw. ustam ya devilboy benm cok samimi arkadasım zaten. yeri gelir yedigimiz içtigimiz ayrı gitmez. yok ben onun öyle yapmasına bozulmadım çünkü bende hatalıydım abi. aramızda lafı olmaz. benim arabam onun arabası.

devilboy
13-02-2010, 00:40

belki yanlış anlaşıldım ama ben kimseye gider yapmadım yapmamda el elden üstündür çünkü bugün alttan almasının sebebi söylediklerimin doğru olmasıdır ilk yazdığıyla son söylemi arasında 1 sayfa var ama ilk başta yapılacak işte bence ama neyse kendiylede konuştuk geçmişteki konuyu evet haklısın söylediklerin doğru dedi yalansa kendi söylesin burda ben okadar kalkalım dediğim zaman denemedi ne yazdıysam hepsi doğrudur ama dediğim gibi bu işin bahanesi olmaz geçildiysem ayağına sağlık der elini sıkarım

Alperen-B
13-02-2010, 00:41
he bide artı drag nedir onu ögren sonra bi heyecanla girip yazarsın dragta 5 boy rollda 8 boy diye :)

sıfırdan kalkmakla giderken basmak arasındaki dagları bayırları ben anlatmayım sana ;)

Anlat o zaman aydınlanim bende. Kusura bakma ama hiç polemiğe giremem senle. Biz
denedik oldu bitti. Sende yorumunu yazdın tamam eyw. uzatmanın alemi yok. Git ankara
da hangi gsi a video çekiosan çek. He eğer varsa problemin ben adana dayım her zaman
beklerim... Geldiginde güzel de bi adana kebap yediririm. Sonrada drag mı roll mü nasıl
istiyosan onun videosunu çekeriz :)

Alperen-B
13-02-2010, 00:43
belki yanlış anlaşıldım ama ben kimseye gider yapmadım yapmamda el elden üstündür çünkü bugün alttan almasının sebebi söylediklerimin doğru olmasıdır ilk yazdığıyla son söylemi arasında 1 sayfa var ama ilk başta yapılacak işte bence ama neyse kendiylede konuştuk geçmişteki konuyu evet haklısın söylediklerin doğru dedi yalansa kendi söylesin burda ben okadar kalkalım dediğim zaman denemedi ne yazdıysam hepsi doğrudur ama dediğim gibi bu işin bahanesi olmaz geçildiysem ayağına sağlık der elini sıkarım

ewt ben yalanlamadım. sen kalkalım dediginde ben kalkmadım. bunda da haklısın. bu
olanlarda da haklısın ben sana bişe demiorm ki. benm yaptıgım yanlıstı kusuruma bakma

Gökhan Biraltın
13-02-2010, 00:44
ne konuymuş beee,açan arkadaş pişman olmuştur.. :D

devilboy
13-02-2010, 00:45
ben sana bişe diyorsun demedim zaten fevri davranma alperen bugün konuştuk okadar şimdi bu söylediğine kimse inanmicak 8 boy 5 boy video yok çünkü bende görmesem bende inanmam ama kendi aramızda denedik oldu bitti video çekilip koyulacaktı söylemeyle olmaz

fatiii
13-02-2010, 00:46
Anlat o zaman aydınlanim bende. Kusura bakma ama hiç polemiğe giremem senle. Biz
denedik oldu bitti. Sende yorumunu yazdın tamam eyw. uzatmanın alemi yok. Git ankara
da hangi gsi a video çekiosan çek. He eğer varsa problemin ben adana dayım her zaman
beklerim... Geldiginde güzel de bi adana kebap yediririm. Sonrada drag mı roll mü nasıl
istiyosan onun videosunu çekeriz :)

neyse bişey demiorum artık :)

Alperen-B
13-02-2010, 00:48
ben sana bişe diyorsun demedim zaten fevri davranma alperen bugün konuştuk okadar şimdi bu söylediğine kimse inanmicak 8 boy 5 boy video yok çünkü bende görmesem bende inanmam ama kendi aramızda denedik oldu bitti video çekilip koyulacaktı söylemeyle olmaz

tmm inanmaması normal bişe demem ona. ancak yok saxo vtr mi yok araban 250hp gibi
mi yorumların yapılması da yanlış...

chiefkadir
13-02-2010, 00:49
Fatıı sen boşver onları yaww Alfayı çıkar alfayııı :D
Bak sızın klasmanda kaç araba oldu :)

chiefkadir
13-02-2010, 00:52
tmm inanmaması normal bişe demem ona. ancak yok saxo vtr mi yok araban 250hp gibi
mi yorumların yapılması da yanlış...Bu tıp yorumlarada hazırlıklı olacaksın :) Adanadan bırı yorum yapsa konuşur dener muhabbet edersın ,bızdede aynı ankara ıçınden bırısının aklına takılan bışey olduğu zaman bıraraya gelme şansımız oluyor ama uzaktakıne ızahta bazen zorlanıyoruz.:)
Tıpkı Golf gt yı anlatırken olduğu gibi :D

fatiii
13-02-2010, 00:53
Fatıı sen boşver onları yaww Alfayı çıkar alfayııı :D
Bak sızın klasmanda kaç araba oldu :)

öle yapacam abi napıyım artık :D

alfa bitti yaw wastegate kısaldımı olayı çözücez inş.

piyasa tam onun kalemi arabalarla doldu.önümüzdeki hafta ici cıkarırım ksımetse şu ara subinin şanzumana kafa yoruyorum malesef :D:D

devilboy
13-02-2010, 00:57
mi yorumların yapılması da yanlış...

sen direk girip böyle yazarsan insanlarda böyle yazar alperen sen aracını biliyorsun sorun değil kimseyi inandırmak zorunda değilsin doğaldır oda inanmaz benim arabama vtr dedi :) desin problem değil

Alperen-B
13-02-2010, 00:59
Bu tıp yorumlarada hazırlıklı olacaksın :) Adanadan bırı yorum yapsa konuşur dener muhabbet edersın ,bızdede aynı ankara ıçınden bırısının aklına takılan bışey olduğu zaman bıraraya gelme şansımız oluyor ama uzaktakıne ızahta bazen zorlanıyoruz.:)
Tıpkı Golf gt yı anlatırken olduğu gibi :D

ya yorum yapabilir ama dalga geçici şekilde yorum yapması yanlış. benim tutupta burda yalan söyleyecek halim yok. inanır inanmaz o da onun sorunu. benim takıldıgım konu
burası işte. kendisi de yasını basını almıs bir insan ben ona böyle bir yorumu yakıstıramadım.
bunun aynısı kendisine de yapılsaydı tepkisi de aynı olurdu diye düşünüyorum.

fatiii
13-02-2010, 01:03
ya yorum yapabilir ama dalga geçici şekilde yorum yapması yanlış. benim tutupta burda yalan söyleyecek halim yok. inanır inanmaz o da onun sorunu. benim takıldıgım konu
burası işte. kendisi de yasını basını almıs bir insan ben ona böyle bir yorumu yakıstıramadım.
bunun aynısı kendisine de yapılsaydı tepkisi de aynı olurdu diye düşünüyorum.

yalan söliyecek halim yok diyosun dragta 5 araba yazıosun sonra okuyoruzki giderken basmışsınız daha neyin peşindesin anlamadımki...

ben bigün astrayla cok iyi giden bi vts ye dragta 5 araba attım dersem sakın bana inanma ;)

fazlada söze gerek yok tebrikler size :icon_tup:

Alperen-B
13-02-2010, 01:06
yalan söliyecek halim yok diyosun dragta 5 araba yazıosun sonra okuyoruzki giderken basmışsınız daha neyin peşindesin anlamadımki...

ben bigün astrayla cok iyi giden bi vts ye dragta 5 araba attım dersem sakın bana inanma ;)

fazlada söze gerek yok tebrikler size :icon_tup:

drag yapamadık otobanda 3 şeriti kapatamadık arkadan arabalar geliyordu o yüzden 1.
viteste 3000 devir gibi bastık. ben senn bana inanmamana bişey demiyorum ama alay
geçmeni sana yakıstıramıyorum. yorumunu yaparsın gidersin. araçlarla dalga geçmenin
manası yok .

fatiii
13-02-2010, 01:10
drag yapamadık otobanda 3 şeriti kapatamadık arkadan arabalar geliyordu o yüzden 1.
viteste 3000 devir gibi bastık. ben senn bana inanmamana bişey demiyorum ama alay
geçmeni sana yakıstıramıyorum. yorumunu yaparsın gidersin. araçlarla dalga geçmenin
manası yok .

sen beni anlamadın sanırım??

sen bana öyle dersen bende normal olarak vtr mi diye sorarım arkadasım..

çünkü normalde bilirizki astra dragta anca vtr ye 5 boy atar..

burda bu kadar adam war hadi biride yalan desin?

Alperen-B
13-02-2010, 01:16
yaw neyse konu uzamasın ok...

CorsaGSI
13-02-2010, 10:12
sen beni anlamadın sanırım??

sen bana öyle dersen bende normal olarak vtr mi diye sorarım arkadasım..

çünkü normalde bilirizki astra dragta anca vtr ye 5 boy atar..

burda bu kadar adam war hadi biride yalan desin?

Arkadaşım öncelikle yaşını bilmediğimden dolayı arkadaşım diyorum eğer benden büyüksen hitabımın kusuruna bakma. Birşey soracağım çok merak ettim sakın sorumuda yanlış anlama. Saxo 106 Sahibleri araçlarını bu kadar sahiplenmiyor sen niye bu arabaları bu kadar sahipleniyorsun? Avatarında Alfa var. Sanırım alfa sahibisin, 106 Saxon varsa bilememde sadece merakımdan soruyorum.

PPR engineering
13-02-2010, 10:54

İyi günler ben bir şey sormak istiyorum yakın bir zaman içersinde saxso vtsmi alıcaksınız???

PPR engineering
13-02-2010, 11:05
saxo vtr ye 5 boy atarmış bizde manavız burda hiç arabaya binmedik..anlamıyorum farklı gezegendenmiş gibi konuşuyosun bu sfi motor honda s2000 cıkana kadar en başarılı atmosferik motordu....

3rk4n
13-02-2010, 12:10
saxo vtr ye 5 boy atarmış bizde manavız burda hiç arabaya binmedik..anlamıyorum farklı gezegendenmiş gibi konuşuyosun bu sfi motor honda s2000 cıkana kadar en başarılı atmosferik motordu....

Domatesin kilosunu kaçtan veriyorsunuz :D

TaGo
13-02-2010, 12:54
çok çok ii bir kare motor c20xe. Bir emme manifoldu ile bile 22hp alabiliyor. 200hp çok çok basit ve olası bir stage. 280hp lik yurt dışı atmosferik örnekleri mevcut....vsvsvs

Ama parçaları o denli pahalıki (tune edilecek parçalar) kimse yazılım ve eksoz dışı bi işleme girmiyor.

bir lexmaul emm manifoldu yurt dışında bile 750 euro.
lexmaul eksoz manifoldu (bulamassın ya neyse) 2. eli bile 1000tl
bildiğin SFI kutusunun yerine taktığın L boru yapısına sahip POWERCAP 300tl
dereceli egzantriği 1000tl
bi soft yazılımları ucuz 100-150 tl arasında.

TaGo
13-02-2010, 13:05
berkeri ayrı tutuom canım :D

o piyasa dışı çalışıo :D

TaGo
13-02-2010, 13:07
melih piyasayı bozuonuz :D

bende 4 çeşit farklı yazılımda var, ama hiç satmıorum... yani diorum ya bu c20xe nin bi yazılım olayı ucuz diğerleri uçuk.

aynı olayı şu lexmauller için yapsanda kurtulsak :)

ermaneray
13-02-2010, 13:17
yazılım var yazılım var arkadaşlar ;)

Ranthor
13-02-2010, 17:15
yeter.................