Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra gsi 156hp & 106 gti
2 arkadasımın aracı kısa zaman ıcınde denıcekler havalar guzel olursa tabi
astra gsi 156 hp lık 16 ınc jant var egsoz fıltre hiçbişey yok
106 gti 2001 model filtre kiti ve düz boru mevcut
400 metre ve 800 metre sonuç ne olur sizce
bircok 106 drag'ta gsi'i gecer istisnalar olabilir:)
Emre-G
400m de 1006 çok az farkla önde olursa bile 800de gsi önde olacaktır. Tabi her ikiide sağlıklı ise.
Sefa_vts
04-02-2010, 19:49
Emre-G
NE zaman drag yaptıda geçti :p
VAlla araç kondisyonu çok etkili.. astra tahminim 94 model felandır.. 16 yılda araba aynı kalmaz.. Hacminin avantajını kullanamıcak haldeyse az çok sonuç belli olur..
Ama ben farklı olucağını sanmam.. Oyum gsi dan yana :)
iki aracta gayet saglıklı
özellıkle astranın 3. vitesi araba cıldırıyor adeta
Sefa_vts
04-02-2010, 19:53
iki aracta gayet saglıklı
özellıkle astranın 3. vitesi araba cıldırıyor adeta
Sağlıklı bir gsi'ın neler yaptığını hepimiz gördük her ne kadar beni geçemesede ahah :)
Dediğim gibi.. Gsi önde bitirir tahminen oda.. Her gsi her 106 ya karşı değil tabiki genel söylüyorum..
NE zaman drag yaptıda geçti :p
VAlla araç kondisyonu çok etkili.. astra tahminim 94 model felandır.. 16 yılda araba aynı kalmaz.. Hacminin avantajını kullanamıcak haldeyse az çok sonuç belli olur..
Ama ben farklı olucağını sanmam.. Oyum gsi dan yana :)
benim 3. vitesim kotu gibi yaw hele 5e atinca hic yurumuyor :D dimi la :D
emg
Sefa_vts
04-02-2010, 19:56
benim 3. vitesim kotu gibi yaw hele 5e atinca hic yurumuyor :D dimi la :D
emg
3 ü bilmiyorum aynadan anlaşılmıo gelip gelmediğin :D Ama 5. senkromen'in oraya elektronik nos bağlattığını düşünüyorum.. 200 le yanımda öyle bi geçiş yok :) Atmosferik değil olm senin 5. vitesin :D
neyse simdi ne zaman deniyoruz bak arkadaslarin merakini giderelim konu amacina ulassin :D
0.400 106 gti 0.800 kesinlikle gsi alır
chiefkadir
04-02-2010, 20:33
400 metre ve 800 metre sonuç ne olur sizceÖncelikle 156hp diye bir model yok.Sadece otopazarı ve sanayi ağzı olarak 156 diye geçer..O motor 150hp.dir. Kadett olsun astra olsun 150hp. dir. En sağlıklısı 145hp.verir..
Gti ile roll olayına gelince ikiside sağlıklı ise az farkla gsi geçer..
Gti başta önde olur sonra durum eşitlenir diye düşünüyorum 400 m
VeNoM_35
04-02-2010, 21:17
106 çok az farkla geçer gibi geliyor.
ilk 106 fırlar sonra GSI yakalar
iyi yürüyen bir 106 ise az farkla 106 alır bence
deneme nerde olucak acaba?
Havalar ısınsada denemeler başlasa :)
Havalar ısınsada denemeler başlasa :)
ankarada olsaydın senlede ben denerdik :D:D
ankarada olsaydın senlede ben denerdik :D:D
Acemiyim daha :)
Acemiyim daha :)
bende :D:D
sadece düzde basıyorum :D
aLperTunga
04-02-2010, 22:07
her türlüü 106 alırr..
ben düzdede basamıyorum hesapla işte :):)
ben düzdede basamıyorum hesapla işte :):)
o zaman dikkat et makina sakat :)
deneme nerde olucak acaba?
Ankara da olursa haber verselerde burdan canlı canlı izlesek
vkarayel
04-02-2010, 22:39
400 de gti, 800 de gsi gibime geliyor astra 3. vitesten sonra uzamaya başlar kanımca ...
Ankara da olursa haber verselerde burdan canlı canlı izlesek
hatta izlemesek bizde denesek...
hatta izlemesek bizde denesek...
deneriz gsi ile hiç üstüme alınmıyorum:D
bız denedık 106 adı ;) 0-400 ama
Sefa_vts
04-02-2010, 23:43
Hertürlü 106 yazan arkadaşları kutluyorum.. :) Fanatikliğe gerek yok.. Ben de 106 sahibiyim..
Sağlıklı bi gsi sağlıklı bi gti a geçilmez.. En azından roll de diyelim tartışma çıkarmamak için..
kalkısta plotajın bı nebze daha onemı oluyor rollde gsi alır heralde 0-400de 106 diyorum
gsi_club
05-02-2010, 00:24
pilotaja baglidir.arabayi iyi kaldiran yürütür isi.iki araç ta stock ise ne olacagi bilinmez.bu arada astra f gsi sfi motorlu araçlar 150 hp dir 156 hp degildir.156 hp olanlar cosworh kapakli olandir.Türkiye de zannedersem yok denecek kadar azdir.
Alperen-B
05-02-2010, 00:39
pilotaja baglidir.arabayi iyi kaldiran yürütür isi.iki araç ta stock ise ne olacagi bilinmez.bu arada astra f gsi sfi motorlu araçlar 150 hp dir 156 hp degildir.156 hp olanlar cosworh kapakli olandir.Türkiye de zannedersem yok denecek kadar azdir.
benim bildigim bi kolbenschmit bi de coscast. yani 2 kapak var diye biliyordum. cosworh
u yeni duyuyorum
renault_f1
05-02-2010, 01:05
stock gsi sfi ile stock 160lık HB VTİ 0-400de kafa kafaya gidiyorlardı stock verilere baktığımda 106 daha yawaş gözüküyor 0-100 süresi olarak felan ben GSİ diyorum ama pilotaj büyük etken tabiki we araç durumu tartışmasız...
VeNoM_35
05-02-2010, 01:35
şu cosworth ve 156 hp olayına açıklık getireyim de, yanlış yorumlar yazılmasın;)
This is by no means meant to be a definitive guide to the Cosworth produced 20XE cylinder heads, i'm just collating all the stuff i know into one pile and hopefully it should go some ways to dispelling a few myths and answering a few questions about the illustrious chunks of metal! The main two points of discussion seem to be that the head produces more power than the GM variant, the other discussion banded about is that Coscast heads are not prone to the infamous 20XE porosity issue.
So the story starts back in 1987/1988 when Vauxhall decided to develop a range topping 2 litre 16v double over head cam engine for the forthcoming Astra GTE16v. It was based on the current range topping 2.0 8v family-2 engine block with changes to the crank, rods and pistons. The first major point is that Cosworth did not design the cylinder head. To my knowledge they had no involvement in the design process at all. The 20XE cylinder head was penned by Opel advanced engine development, lead by german born chief engineer Dr Fritz Indra. I think the confusion was fueled by the fact that Cosworth had previously designed and produced heads for the 70/80s CIH engines, most notably motorsport and road going heads for the 2.4 manta 400 power plant.
So, where do Cosworth come into the equation ? Well simply, Vauxhall commissioned Cosworth to produce the original astra cylinder heads at much cost I might add. Infact, Dr Fritz Indra’s approach to whole engine was one of complete perfection with little regard to cost. How he managed to convince the number crunchers at opel is beyond me. It bares testament to the units over-engineering, the fact there are thousands still going strong and being tuned further, 10-15 years later.
Designs built in large numbers are often spoiled by insufficient attention to detail, he says - a four-valve head is wasted unless every other part of the engine is carefully optimised to exploit its breathing potential and combustion efficiency. "You must have the best induction system, the best injection system, the best exhaust system, the best ignition system and proper knock control." In some rival four-valve engines, he says, the potential for free breathing is thrown away by the use of an intake air cleaner of the same size as for the two-valve variant
The trade mark “Coscast” is a licensed method to produce quality castings, molten aluminium is pumped into an inverted high quality mould made from a grade of zircon sand, via a sealed crucible. Crucially the same grade of aluminium was used for both the later Kolbenschmidt (see below) produced heads as the Cosworth heads (LM25TF with the TF being the brinnel hardness range). So the only difference was down to Cosworths comprehensive casting method.
Now, this is where my info gets a little vague as I don’t know the exact reason, but, late in 1989 GM dropped the contract with Cosworth and farmed the production of the cylinder heads out to the german engine manufacturer Kolbenschmidt. Using the same design as the original Opel head but utilising their own inferior casting process, they then pumped out heads in their thousands between 1989 and 1993, so basically late GTE’s, and mk3 Atras/Cavaliers. A second run from cosworth was produced later in 1993, and cars from that date onwards had either type fitted.
So what is porosity? well, despite what the name suggests its nothing to do with the metal becoming porous (allowing water to seep through its microscopic structure), it is infact a physical crack between the main oil channel in the front centre of the cylinder head (between exhaust ports 2+3) and the coolant gallery above cylinders 2+3. In the Kolbenschmidt produced heads, the cast was too thin in this area, in some cases critically, and the alloy was slightly harder and thus brittle, a combination of concentrated pressure from the front centre head bolt and the extreme cylinder heat below, this forms a crack in the alloy allowing oil to enter the coolant passages. Then you get the trade mark mayonnaise in the coolant system as oil and water mix together with resulting confusion that its a head gasket failure. On this premise alone it is still possible for a coscast head to go "porous" but its infinitely less likely due to the casting being thicker at the key point and the alloy itself being physically stronger. Vauxhall never admitted liability for the failures and there was never a proper recall for the fault, but, any car that came in with this fault under the manufacturers warrantee was fitted with a tube repair in the oil gallery or an exchange Coscast head. Aparently post 1993 Kolbenschmidt heads had softer alloy structure, added to the porosity issue, its rumoured this is why Vauxhall altered the method of tightening down the XE/LET head bolts from the earlier 5 stage sequence to the later 4 stage sequence. Later engines also were fitted with short head bolts from the factory.
Whats the difference between Kolbenschmidt and Coscast heads and how can I tell which one I have ? Apart from the porosity issue described, the heads are virtually identical. There is an exception however, the early astra heads between 1988-1989 had hand finished inlet ports from the chamber all the way to inlet manifold, they also had 2mm bigger valve guides, and slightly deeper valve seats, they also used dish shaped valve springs seats as opposed to the later flat disk. The later coscast heads after 1993 were same in specification as the interim Kolbenschmidt heads, basic machining around the valve throat is all they got. The port finish was just left from the cast, almost like the complexion of orange peel. As mentioned earlier, the early pre catalysed 20XE engines made 156bhp from the factory, purely by coincidence the Kolbenschmidt cylinder heads were introduced at the same time as factory fitted catalysts and the power dropped to 150bhp. Needless to say ever since rumours are bound that the power difference was due to Coascast heads being better, this simply isn’t the case! The catalyst sapped the power.
The most definitive way to tell if you have a Coscast head is to look under the 2nd exhaust port along from the cam belt end of the engine and you will see the coscast oval. Clearly visible if the head is on the bench, or its still possible to see with a small vanity mirror held under the exhaust manifold…
http://www.max-boost.co.uk/max-boost/internet_articles/Astra-mk2_com%20-%2020XE%20Coscast%20Cylinder%20head%20dossier_file s/cos.jpg
Alternatively there are distinct casting differences such as the posts that the engine lifting rings bolt to, and the exhaust heat shield bolt to, these are U shaped on Coscast heads and just round posts on Kolbenschmidt heads…
http://www.max-boost.co.uk/max-boost/internet_articles/Astra-mk2_com%20-%2020XE%20Coscast%20Cylinder%20head%20dossier_file s/cos2.jpg
Also on the distributor end of the head you will see a tapered hole and a distinct Z shaped ledge along the side of Coscast heads…
http://www.max-boost.co.uk/max-boost/internet_articles/Astra-mk2_com%20-%2020XE%20Coscast%20Cylinder%20head%20dossier_file s/cos3.jpg
Note also in the above picture the head is plain cast at the distributor end. On Kolbenschmidt and post 1993 Coscast heads it will have a GM stamp and GM part number there in raised lettering. So this particular picture is the nicer early gte head.
The following chart is a guide to the production dates and types of head fitted to different types of car. Kadett-E being mk2 Astra, Astra-F being mk3 Astra, Vectra-A being mk3 Cavalier. Note this is just a guide to the heads produced during those periods, its been nearly 15 years since the engines were first produced and the amount of mixing and matching will be widespread by now. So some cars made after 1989 can and do have Coscast heads.
http://www.max-boost.co.uk/max-boost/internet_articles/Astra-mk2_com%20-%2020XE%20Coscast%20Cylinder%20head%20dossier_file s/cos4.jpg
stock gsi sfi ile stock 160lık HB VTİ 0-400de kafa kafaya gidiyorlardı stock verilere baktığımda 106 daha yawaş gözüküyor 0-100 süresi olarak felan ben GSİ diyorum ama pilotaj büyük etken tabiki we araç durumu tartışmasız...
üç aracında iyi oldugunu varsayarsak 0-400 de hiçbiri 106 yı gecemez,istisnalar olabilir belki ama genel olarak 106 dragta önde olur..
veriler bence cok önemli degil
Alperen-B
05-02-2010, 01:46
şu cosworth ve 156 hp olayına açıklık getireyim de, yanlış yorumlar yazılmasın;)
hmmmm... ben aracımı rektefiye ettirirken özellikle kapaga bakmıstım. coscast miş
DogukanB
05-02-2010, 01:48
oğuzhanın huyudur verilerden yola çıkmak:D
KA®ANLIK
05-02-2010, 08:53
Bitmez bu kargaşa karşılaştırma :D
Ahmet'in 106
Bülent'in GSI ı geçer.
Cüneyt'in GSI
Davut'un 106 yı geçer.
Erdinç'in 106
Fahri'nin GSI ı geçer
Göksel'in GSI
Hayrettin'in 106 yı geçer...
bu böyle uzar gider :D
bu arada y@sin, yuh diyorum sana :D
üç aracında iyi oldugunu varsayarsak 0-400 de hiçbiri 106 yı gecemez,istisnalar olabilir belki ama genel olarak 106 dragta önde olur..
veriler bence cok önemli degil
stock vti stock 106 yı geçemezmi diyosunaynı sağlıkta olan ve aynı şöförlerin kullandığı vti alır gibime geliyor.gercı konu gsi dı saptırmayalım
Ahmet'in 106
Bülent'in GSI ı geçer.
Cüneyt'in GSI
Davut'un 106 yı geçer.
Erdinç'in 106
Fahri'nin GSI ı geçer
Göksel'in GSI
dökülsün inciler :)
devilboy
05-02-2010, 10:56
stock vti stock 106 yı geçemezmi diyosunaynı sağlıkta olan ve aynı şöförlerin kullandığı vti alır gibime geliyor.gercı konu gsi dı saptırmayalım
400 için konuşmak gerekirse geçemez..
gsi ve 106 ya gelince alperen arkadaşımla öylesine ufaktan bastığımızda arka tamponumdaydı
agırlıkları ne dır bu aracların?
bana 400de 106 alır gıbı gelıo.
Ahmet'in 106
Bülent'in GSI ı geçer.
Cüneyt'in GSI
Davut'un 106 yı geçer.
Erdinç'in 106
Fahri'nin GSI ı geçer
Göksel'in GSI
Ne alaka olum manyakmısın bana sataşıp duruyorsun :)
istersen gel drag yapak :D bir gsi için çıkarttırma 106 yı garajdan 3 - 5 tane bul :D
stock vti falanda karışmış ortaya bayram yeri oluyor evet belli ortalık :)
stock vti değil filtre egzoz headers vti,chip filtre egzoz 106 geçemez dragta :)
gecemez diyorum,varsa deniyelim...rollingde bile geciyo gecemiyo dragta 106 yı nasıl gecicek Allah aşkına :)
gecemez diyorum,varsa deniyelim...rollingde bile geciyo gecemiyo dragta 106 yı nasıl gecicek Allah aşkına :)
106 ve vti sahipleri daha oncekı denemelerınden yorum yaparlar heralde benim bildiğim 2sindede yay bile yoksa vti alıyor.tabi şöförlerin ve araç sağlıklarının aynı olduğunu varsayıyorum
106 ve vti sahipleri daha oncekı denemelerınden yorum yaparlar heralde benim bildiğim 2sindede yay bile yoksa vti alıyor.tabi şöförlerin ve araç sağlıklarının aynı olduğunu varsayıyorum
bende o kadar 106 la vti yarıstırdım daha bi kere vti gectigini görmedim(dragta)..bende ikisindende vardı :icon_tup:
KA®ANLIK
05-02-2010, 12:06
Ne alaka olum manyakmısın bana sataşıp duruyorsun :)
istersen gel drag yapak :D bir gsi için çıkarttırma 106 yı garajdan 3 - 5 tane bul :D
stock vti falanda karışmış ortaya bayram yeri oluyor evet belli ortalık :)
stock vti değil filtre egzoz headers vti,chip filtre egzoz 106 geçemez dragta :)
hiçbirşey anlamadım yasin tiktir et :D
yıl 2010 halen stoklarımı deniyoruz
mad_max1978
05-02-2010, 14:08
deneriz gsi ile hiç üstüme alınmıyorum:D
kanka senlede bi buluşup deniyemedik ya arabaları:)
valla yürüyen 106 yürüyen 106 var.hiç biri aynı gitmiyo ama bellide olmaz 106 800dede alabilir ama tabi arada ciyer söz konusu:)
teknik veriler hikaye, teknik veriye bakarsanız 206 gti da 106 gti geçiyor 0-100 de :)
hiçbir standart vti standard gti ı geçemez aynı senede üretilmiş olsunlar aynı adamlar kullansın rüzgar aynı yönden essin hiçbişey farketmez :)
astrada gti da sağlıklıysa 0-400 gti, 0-800 birbirlerine çok yaklaşırlar gibi.
mehty185
05-02-2010, 14:38
valla 106 var 106 var arkadaşların dediği gibi dolu iş şöförde bitiyo diyebilirim 0-400 106 geçer 800de astra alır gıbıme gelıyo baska bı yorumda vti için stock vti ben daha gormedim 106yı geçtiğini tabi yine ekliyorum şöförde biitiyo iş :)
KingoAtmo
05-02-2010, 14:49
ben denemiştim 106tim varken,
2 . vitesde rolling yaptığımızda her seferinde geçtim , hatrı sayılır bir farkla hemde.
Gsi de chip veya yazılım da yok galiba. +16 jant gsi nin işi zor bu speclerde.
yıl 2010 halen stoklarımı deniyoruz
2010 da stock araç denenmezmi beni stock oğlu stock nolcok şimdi ezikmi benim oğlan:D
kanka senlede bi buluşup deniyemedik ya arabaları:)
yaw akın pek adil olmayacak ama gel egonu datmin edem benim oğlanla seni havalar güzelleşsin ortaam söz
ahmet3425
05-02-2010, 17:46
saglıklı ve eşit plotaj olmak sartı ile hiç bir 106 gti hiç bir SFİ ı 0-400 olsun 0-4000 olsun gecemez...
Sefa_vts
05-02-2010, 21:53
saglıklı ve eşit plotaj olmak sartı ile hiç bir 106 gti hiç bir SFİ ı 0-400 olsun 0-4000 olsun gecemez...
yok o kadar uzun boylu değil malesef :) Ben sabahtan beri yazıyorum kondisyon meselesi diye,gsi geçer her ikiside aynı kondisyondaysa diye ama bu kadar iddia etmedim ''Hiç bir gti,hiçbir gsi '' diye.. Foruma dragta 1.4 is e geçilen gti koyuldu diye ezmeyin bu kadar.. Ben gerektiği zaman emre-g ile de denerim.. Çok güzel giden bir gsi ama oda söylicektir 106 nın belli bir hıza kadar önde olucağını...
Millet atmosferik olayını bıraktı biz stock arabayı kaldırıoruz :) Yerimizde satmak gibi.. Ben kurtulucam yakında bu muhabbetlerden,inşallah emre-g de :D
yok o kadar uzun boylu değil malesef :) Ben sabahtan beri yazıyorum kondisyon meselesi diye,gsi geçer her ikiside aynı kondisyondaysa diye ama bu kadar iddia etmedim ''Hiç bir gti,hiçbir gsi '' diye.. Foruma dragta 1.4 is e geçilen gti koyuldu diye ezmeyin bu kadar.. Ben gerektiği zaman emre-g ile de denerim.. Çok güzel giden bir gsi ama oda söylicektir 106 nın belli bir hıza kadar önde olucağını...
Millet atmosferik olayını bıraktı biz stock arabayı kaldırıoruz :) Yerimizde satmak gibi.. Ben kurtulucam yakında bu muhabbetlerden,inşallah emre-g de :D
o denemeyi kıstas alma yavrum eşit kilo ve şuanki halimle bikez daha deneyelim :D
ayrıca haklısın şarjlanmak lazm:D
Sefa_vts
05-02-2010, 22:00
o denemeyi kıstas alma yavrum eşit kilo ve şuanki halimle bikez daha deneyelim :D
ayrıca haklısın şarjlanmak lazm:D
O deneme değil yavrum benim kıskas aldığım.. Drag muhabbeti :)
Amaan.. Kim denerse denesin kim geçerse geçsin.. Beni ''şarj''a takın arkadaş :D
bu arabaları pistlerde görmek istiyoruz..
varsa ankarada bu kadar iddalı gsi deneriz..ama bende Kalıbımı basarım iyi giden 106 yı iyi giden gsi 0-400 de geeeeceeemeeeeeezzzzzz....
EvrenCan_RS
05-02-2010, 23:00
Bence sağlıklı olursa GSI geçecektir..
Bulut Y.
05-02-2010, 23:08
dikiş tutmuş bi gsi her zaman tehlikelidir.
çağlarcoskun
05-02-2010, 23:22
dikiş tutmuş bi gsi her zaman tehlikelidir.
:icon_tup::icon_tup: katılıyorum
0.400 106 gti 0.800 kesinlikle gsi alır
ibrahim abiye katılıyorum
volkan106
05-02-2010, 23:36
106 nın ustundekı söforse 106 affetmzz 400 de ama 800 de cıger dewreye gırıo:D
Ahmet_28
05-02-2010, 23:38
O deneme değil yavrum benim kıskas aldığım.. Drag muhabbeti :)
Amaan.. Kim denerse denesin kim geçerse geçsin.. Beni ''şarj''a takın arkadaş :D
senin şarjın bende :D
ERkut 205
06-02-2010, 00:20
1/2/3 106 nın gerisi Gsi 'ın gibi.
aLperTunga
06-02-2010, 00:51
Hertürlü 106 yazan arkadaşları kutluyorum.. :) Fanatikliğe gerek yok.. Ben de 106 sahibiyim..
Sağlıklı bi gsi sağlıklı bi gti a geçilmez.. En azından roll de diyelim tartışma çıkarmamak için..
kardeşim 3 senedir 106 cıyım ve öle ortalıkta gezen apaçi 106 cılardan değilim ne demek istediğimi anlamışsındır..106 ya binmek önemli değil şimdi cebine 8 9 lira koyan herkes 106 ya biniyor ama önemli olan onu hakkını vererek kullanmak ve hakkın vererk bakmak..sadede geleyim gti sevdamdan öncede 2 senede 94 model(156hp) gsi kullandım ve saglam yürürü vardı en ölümcümcül vitesi 3 eger saglam bi gsi ise 0-800 de zorlar ama 0-400de sansı yok...yani bunun fanatiklikle alakası yok..
Sefa_vts
06-02-2010, 00:53
kardeşim 3 senedir 106 cıyım ve öle ortalıkta gezen apaçi 106 cılardan değilim ne demek istediğimi anlamışsındır..106 ya binmek önemli değil şimdi cebine 8 9 lira koyan herkes 106 ya biniyor ama önemli olan onu hakkını vererek kullanmak ve hakkın vererk bakmak..sadede geleyim gti sevdamdan öncede 2 senede 94 model(156hp) gsi ve saglam yürürü vardı gsi ın en ölümcümcül vitesi 3 eger saglam bi gsi ise 0-800 de zorlar ama 0-400de sansı yok...
Abi Hertürlü deme bak böyle sebep açıkla o zaman senin ile ilgili düşüncelerim düzelmiş olsun :)
Şansız gsi a binip şanslı gti binmiş diyorum o zaman.. Örneğin emre-g ile denemenizi öneririm.. :)
aLperTunga
06-02-2010, 01:00
Abi Hertürlü deme bak böyle sebep açıkla o zaman senin ile ilgili düşüncelerim düzelmiş olsun :)
Şansız gsi a binip şanslı gti binmiş diyorum o zaman.. Örneğin emre-g ile denemenizi öneririm.. :)
kardeşim bendeki gsi zamanında daha gecen olmamıştı cok saglam bi chipi vardı (lexmaull grup N chip) o zamanlar daha gecen bi gsi veya bi 306 olmadı veya bi 106..şöyle söyleyebilirim suanda nasılki emrenin gsi favori ise gsi lar arasında o zamanlar da aynısı benımkı içinde gecerli..bu bahsettiğim zamanlar drag muhabbetinden roll muhabbetine geçiş zamanları..roll daha yeni başlamıştı ;)ama rollde iş değişir uzunda 106 nın şansı yok gibi..he şöyle olursa 106 saglamsa(gırtlak değil) ve kısası varsa ve 106 nın devrinde basılırsa uzundada şansı var!!tamam denemek isterim emreg ile 0-400 0-800..
ben 0'dan denemem malesef:) yanlış anlaşılmasın 106 sıfırdan daha avantajlıdır vs. diye düşündüğümden değil arabayı yormak istemiyorum. roll istersen müsait bi zamanda deneriz
106 nın şansı falan var ne demek anlamış degilim yahu..
tabiki şansı war yokmu ankarada iyi giderli bi gsi sahibi ne kadar şansı war bi görsek 106 nın..bana kalsa giderli 106 bitene kadar astra 106 yı gecemez(200-210) 0 dan degil rollda..
aLperTunga
06-02-2010, 01:10
ben 0'dan denemem malesef:) yanlış anlaşılmasın 106 sıfırdan daha avantajlıdır vs. diye düşündüğümden değil arabayı yormak istemiyorum. roll istersen müsait bi zamanda deneriz
tamam kardeşim no promlem sadece sefa kardeş dene istersen diyince bende olur dedim sorun yok yani..bende 0 dan kalkınca 106nın avantajlı oldugunu bildiğim için öle dedim yanlış anlaşılmasın..gsi uzunda iidir.ben arabada 4 kişi iken tam 260a oturtmuştum :)
nicomedia
06-02-2010, 01:17
ya 2 dakkada vtı yine en alta attınız....
siz bi kendi aranızda king i bulun gti gsi neyse işte :)
sonra vti lara sarın
4 kişi 260 ı 106 damı oturttun ? anlayamadım:beuj:
sonra vti lara sarın
öylede kingiz diyosun yani :)
Emir_b16a
06-02-2010, 01:47
sonra vti lara sarın
vtı çık aradan :D illa gircek hot hatch ler arasına bi vtı yaa çok sewiorum :D
chiefkadir
06-02-2010, 01:58
106 nın şansı falan var ne demek anlamış degilim yahu..
tabiki şansı war yokmu ankarada iyi giderli bi gsi sahibi ne kadar şansı war bi görsek 106 nın..bana kalsa giderli 106 bitene kadar astra 106 yı gecemez(200-210) 0 dan degil rollda..Combo Ivedık spec eşşek gsi lar ile şuan emreG de olan gsi gibi iyi sağlıklıları karıştırma :) Deneyelım derken Tuğbayın dolu 106 ıle boş gsi mı denıcen :D
Combo Ivedık spec eşşek gsi lar ile şuan emreG de olan gsi gibi iyi sağlıklıları karıştırma :) Deneyelım derken Tuğbayın dolu 106 ıle boş gsi mı denıcen :D
dolu derken sadece piston var abi ne kısa ne dereceli ne başka bişey..
ben boş demedim hangi gsi olursa deneriz.
chiefkadir
06-02-2010, 02:24
Tamam bro bakarız gsi da chip bile yok :)
Combo Ivedık spec eşşek gsi lar ile şuan emreG de olan gsi gibi iyi sağlıklıları karıştırma :) Deneyelım derken Tuğbayın dolu 106 ıle boş gsi mı denıcen :D
Abi bak sen en iyisi senin makinanın arkasına bi GSI logosu yapıştır sonra isteyen 106 larla denersin :hehe:
astra GSI sfi'nin torku yeter..
Ahmet_28
06-02-2010, 08:57
sağlıklı bi c2 vts gsi,gti,vti hepsini geçer ahauahauahau
chiefkadir
06-02-2010, 11:09
Abi bak sen en iyisi senin makinanın arkasına bi GSI logosu yapıştır sonra isteyen 106 larla denersin :hehe:1.4 ler yetıyo baksana vıdeolara:hahaha:
ahmet3425
06-02-2010, 12:06
bu arabaları pistlerde görmek istiyoruz..
varsa ankarada bu kadar iddalı gsi deneriz..ama bende Kalıbımı basarım iyi giden 106 yı iyi giden gsi 0-400 de geeeeceeemeeeeeezzzzzz....
deneyin koyun hep birlikte gorelim...
mad_max1978
06-02-2010, 12:22
yaw akın pek adil olmayacak ama gel egonu datmin edem benim oğlanla seni havalar güzelleşsin ortaam söz
olurmu burakcım ya geçmek geçilmek benim için valla hiç önemli deil.zaten dragda şansım yok 13/61 le araba çok sarıyo:)
aLperTunga
06-02-2010, 13:03
4 kişi 260 ı 106 damı oturttun ? anlayamadım:beuj:
tek başıma göremem 260ı 106 ile:p..o bahsettiğim eski gsim ile..
devilboy
06-02-2010, 14:41
konu yine çok farklı yerlere geldi burda herkes kendi arabasının eşsiz olduğunu savunuyor ve böyle de olacaktır kısa bi sürede olsa gsı sahibi oldum 400 için konuşuyorum hantal kalacaktır biraz mantıklı olalım kilo farkı bariz şekilde ortada vtı içinde geçerli söylediğim bu işten hiç anlamayan birisi bile aynı şeyi söyler gtı ve vts drag için en iyi tercihtir 800 için bişe söyleyemiyorum denenirse bende merakla bekliyor ve izlemek istiyorum
tek başıma göremem 260ı 106 ile:p..o bahsettiğim eski gsim ile..
Kanka gel biz deneyelim de herkes rahatlasın her telden ayrı nota çıkmaya başladı
ahmet3425
06-02-2010, 16:07
konu yine çok farklı yerlere geldi burda herkes kendi arabasının eşsiz olduğunu savunuyor ve böyle de olacaktır kısa bi sürede olsa gsı sahibi oldum 400 için konuşuyorum hantal kalacaktır biraz mantıklı olalım kilo farkı bariz şekilde ortada vtı içinde geçerli söylediğim bu işten hiç anlamayan birisi bile aynı şeyi söyler gtı ve vts drag için en iyi tercihtir 800 için bişe söyleyemiyorum denenirse bende merakla bekliyor ve izlemek istiyorum
hacim var guc var tork var sadece hafif olmakla bitmiyor is...
EvrenCan_RS
06-02-2010, 16:30
Aynen katılıyorum..:icon_tup:
106 ların ne yaptıgını herkes bılıyor bosuna bır kapısma olur
ByShaGGy
06-02-2010, 19:29
106 GTI 0-400 de yarım boy önde olur. uzuna cıktıkları zaman 150 GSi önde olur.. onların HP gücü 156 diil 150'dir....
TolgaEsentepe
06-02-2010, 21:58
kısada gtı uzunda gsi diyorum :)
ermaneray
06-02-2010, 22:11
400 de 106 geçer
800 de gsi geçer
devilboy
06-02-2010, 23:08
ben aksini idda ettiğimi görmüyorum yazdığımda boşa kendimizi kandırmayalım konuşmam sadece 400 metre için 800 için ne olacağı belli olmaz çünki
Sefa_vts
06-02-2010, 23:54
106 GTI 0-400 de yarım boy önde olur. uzuna cıktıkları zaman 150 GSi önde olur.. onların HP gücü 156 diil 150'dir....
Yarım boy ? Net rakam mı bu? Eğer bi boy geçerse gsi ı servise mi götürelim?
Emin konuşulmıcak bir konuda halen emin yorumlar oluyo.. :)
dolu derken sadece piston var abi ne kısa ne dereceli ne başka bişey..
ben boş demedim hangi gsi olursa deneriz.
Kardeşim bi yıl önce nerdeydin ya :D o zamanlar benim gsi varken "hah gsi bu kadar gider" diyebilioduk simdi böyle bi araba bilmiorum malesef :) Bizim dier gsi var da onu dakimseyle denemez osman abi :)
yukarlarda boş yorumlar görüyorum varsa gsi deneriz görürüz torku hacimi bilmem neyi:icon_tup:
Kardeşim bi yıl önce nerdeydin ya :D o zamanlar benim gsi varken "hah gsi bu kadar gider" diyebilioduk simdi böyle bi araba bilmiorum malesef :) Bizim dier gsi var da onu dakimseyle denemez osman abi :)
bi tane gsi kaideyi bozmazki moruk..senin gectigin 106 lar vardır ama elbet bi 106 gelir seni gecer :D
genel olarak konusursak su anda 10 gsi gelse 10 tanede gti gelse 0-400 de en fazla 2 tane gsi 106 yı gecebilir..
uzunda neyi kıyaslıyosunuzki onu çözemedim.o zaman 1.6 ya 1.6 kıyaslayın getirin corsa gsi,isterseniz 800 deil 800000000 metre olsun :)
yukarlarda boş yorumlar görüyorum varsa gsi deneriz görürüz torku hacimi bilmem neyi:icon_tup:
bi tane gsi kaideyi bozmazki moruk..senin gectigin 106 lar vardır ama elbet bi 106 gelir seni gecer :D
genel olarak konusursak su anda 10 gsi gelse 10 tanede gti gelse 0-400 de en fazla 2 tane gsi 106 yı gecebilir..
uzunda neyi kıyaslıyosunuzki onu çözemedim.o zaman 1.6 ya 1.6 kıyaslayın getirin corsa gsi,isterseniz 800 deil 800000000 metre olsun :)
Hacım öle deme eli yüzü düzgün gsi yürür yani :) beni gecti 106 tabi eksanitrik piston hacim vs vs hersey vardı ama :)
corsa demişsin corsa da yürür :D zamanında corsa da vardı 106 yı boy boy gectigimi hatırlarım :D
arabadan arabaya cok deişir ama ikiside tamamen std ve iyi durumda dersek astra alacaktır :)
Hacım öle deme eli yüzü düzgün gsi yürür yani :) beni gecti 106 tabi eksanitrik piston hacim vs vs hersey vardı ama :)
corsa demişsin corsa da yürür :D zamanında corsa da vardı 106 yı boy boy gectigimi hatırlarım :D
arabadan arabaya cok deişir ama ikiside tamamen std ve iyi durumda dersek astra alacaktır :)
0-400 de astra?
valla gülerim be erhanım :D
corsayı gırtlak doldurursan egzozlu chipli falan bi 106 yı gecersin oda dogru :D
ahmet3425
07-02-2010, 00:40
neye gore kime gore bos yorumlar? sana bos geliyor olabilir ama bunlar gercekler...
neye gore kime gore bos yorumlar? sana bos geliyor olabilir ama bunlar gercekler...
hadi bi görelim gercekleri??
nerde bu yuruyen gsi lar?bi gösterin bende ooo tamam gsi 400 de bizim 106 yı gecti diim.nerde?
chiefkadir
07-02-2010, 01:03
0-400 de astra?
corsayı gırtlak doldurursan egzozlu chipli falan bi 106 yı gecersin oda dogru :DCombo astra motorlu corsa ıle deneyekmı :D
VeNoM_35
07-02-2010, 01:03
corsayı gırtlak doldurursan egzozlu chipli falan bi 106 yı gecersin oda dogru :D
boş yorumlara ben de gülüyorum...
boş yorumlara ben de gülüyorum...
hadi varsa deniyelim arkadaslar hayatımda hic bos yorum yapmadım yapmamda..
bizim araba ortada varsa gsi corsa astra farketmez deneriz hadi bi gecinde bizde helal adamalr haklıymıs diyelim ya..
ben lafla peynır gemısı yurutmem arkadasım araba ortada getir deniyelim..
Combo astra motorlu corsa ıle deneyekmı :D
:D
onlada deneriz abi fark yapmaz ama o farklı bi olay.
Sefa_vts
07-02-2010, 01:09
Gsi'lar yeri geldiğinde dragda da başarılılar.. Örneğin NE 500 plakalı gsi hatırlayanlar olucaktır.. s2000 i geçmeleri dragta vs...
Çok basit bi araba gözüyle bakmamak lazım.. Cin olmadan adam çarpmamak lazım.. MEtal parçasını bu kadar savunmamak,olabilir geçen geçer demek lazım.. :)
ehehehehh la bu gsi'lar hiç yürümüyor neden üretildiyse saçma sapan bi araba:D
VeNoM_35
07-02-2010, 01:12
hadi varsa deniyelim arkadaslar hayatımda hic bos yorum yapmadım yapmamda..
bizim araba ortada varsa gsi corsa astra farketmez deneriz hadi bi gecinde bizde helal adamalr haklıymıs diyelim ya..
ben lafla peynır gemısı yurutmem arkadasım araba ortada getir deniyelim..
köpeksiz köyde değneksiz gezme muhabbetlerini boşuna yapmayın. getirin bende 1000 beygirlik 106'yı geçmezsem.
chiefkadir
07-02-2010, 01:14
Speedweekend Drag 2. olmuştum :D
Astra gsı da henuz ezgantrık bıle yoktu..Fınalde bu benı geçen s2k ıse gırtlak demışlerdı HIZ plaka ;)
_QoHl-wlwH8
köpeksiz köyde değneksiz gezme muhabbetlerini boşuna yapmayın. getirin bende 1000 beygirlik 106'yı geçmezsem.
biz yarın enkadayız gelip gecmek istiyen gsi ları bekleriz ;)
köpegide deynegide oturup hep beraber izleriz sonra burda :icon_tup:
ne güzel hem lafta gsi gti 400 de gecer diyin hadi deniyelim diyincede köpeklerle degneklerle ugrasın :D
oda iyiymis :D
VeNoM_35
07-02-2010, 01:22
biz yarın enkadayız gelip gecmek istiyen gsi ları bekleriz ;)
köpegide deynegide oturup hep beraber izleriz sonra burda :icon_tup:
ne güzel hem lafta gsi gti 400 de gecer diyin hadi deniyelim diyincede köpeklerle degneklerle ugrasın :D
oda iyiymis :D
ben konunun en başında gti geçer dedim ama sen gittin en gırtlağı gelsin fln yazdın. bilmediğin araba hakkında saçmalamanın anlamı yok, 1.6 hacimden 225e kadar yolu var;) tr'de yapan yoksa o beni ilgilendirmez. aynı şeyler 106 için de geçerli tabi, yaptıktan sonra her araba yürür.
buarada bu sfi motorlu corsa'da mod olarak neler var bilen yazabilirmi?
chiefkadir
07-02-2010, 01:24
corsa boş stock 150 ama 145 anca ğelır :) Şuan 950 kılo 106 dan ağır :D
VeNoM_35
07-02-2010, 01:29
corsa boş stock 150 ama 145 anca ğelır :) Şuan 950 kılo 106 dan ağır :D
ozaman arkadaşın söylediği gibi farklı bir olay değilmiş;) filtre egzoz egzantrikli 106 zaten o hp civarlarında sanırım denesinler görelim.
ozaman arkadaşın söylediği gibi farklı bir olay değilmiş;) filtre egzoz egzantrikli 106 zaten o hp civarlarında sanırım denesinler görelim.
egzantrik yok ;) sadece 11.5 piston var
artı o makina astra gsi degil ;)
burda sabahtan beri swapları göz önüne alarakmı yorum yaıodun
++ gene deneriz ;)
ahmet3425
07-02-2010, 01:30
hadi bi görelim gercekleri??
nerde bu yuruyen gsi lar?bi gösterin bende ooo tamam gsi 400 de bizim 106 yı gecti diim.nerde?
bana oyle geliyor ki sen hiç yuruyen gsi gormemissin cok iddalı konusuyorsun olurda biri denediğinde gti gecilirse burda kimseye kulp uydurma bastan soyliyim sonra papaz olmayalım:D
VeNoM_35
07-02-2010, 01:35
++ gene deneriz ;)
ben sizin 106dan bahsetmedim, genel olarak filtre egzoz üstüne egzantrik yada piston yaptınmı zaten 140-145 hp oluyordur dedim 106 için. yani corsa ile denk hp olur.
swap olmasına gerek yok 1.6 motordan da o güçler alınabiliyor, fazlası da hatta. dediğim gibi tr'de yapan yok şuan bildiğim kadarıyla olsa da izlesek.
++ denerseniz video bekleriz izlemesi zevkli olur.
chiefkadir
07-02-2010, 01:36
++ gene deneriz ;)Denerız bro amaç muhabbet :) Ankarada benım bıldığım ıyı gıden Gsı yok,ama ankara buyuk mutlaka çıkar :D
chiefkadir
07-02-2010, 01:37
ben sizin 106dan bahsetmedim, genel olarak filtre egzoz üstüne egzantrik yada piston yaptınmı zaten 140-145 hp oluyordur dedim 106 için. yani corsa ile denk hp olur.
swap olmasına gerek yok 1.6 motordan da o güçler alınabiliyor, fazlası da hatta. dediğim gibi tr'de yapan yok şuan bildiğim kadarıyla olsa da izlesek.
++ denerseniz video bekleriz izlemesi zevkli olur.XE dekı öküz gibi Torku unutma;)
Bu vıdeoda chipli Astra Coupe ile benim Gsi'ın en iyi gittiği dönem :D Phase I Calibraları ağlatıyodum :D
dmcvNMVlPPg&feature=related
bana oyle geliyor ki sen hiç yuruyen gsi gormemissin cok iddalı konusuyorsun olurda biri denediğinde gti gecilirse burda kimseye kulp uydurma bastan soyliyim sonra papaz olmayalım:D
beni benim bildigim gti baglar ;)
yoksa bu forumda 1.4 ies le 106 gecen arkadaslar tanıyorum:icon_tup:
ben al bunu gec dersem sizde gecerseniz derimki harbiden gsi 400 de gti i geciyomus..
bundan gocunmam ben opelide severim güzel bi gsi olsa binerim..aksine 106 yı saxo yu da pek sevmem bu kadar dandik arabalar olamaz..
amaaa ben herseye gerceklik yonuyle yaklasırım.yigidi öldürürüm hakkını yemem.
ben bugune kadar 400 de iyi bi gti gecen astra gsi görmedim varsa görelim diyorum:icon_tup:
fatii senin iddian 400de sanırım. drag değilde 2den bassalar nolur sence?
fatii senin iddian 400de sanırım. drag değilde 2den bassalar nolur sence?
işte ona karışmam :D
ikiside orjin olursa gsi illaki uzunda gecer..
bizim gti i göz önüne alarak yorum yaparsam iyi bi gsi la denense tahminimce 180 de falan 1 boy önde olur ama sonra yine gsi gider.
VeNoM_35
07-02-2010, 01:51
XE dekı öküz gibi Torku unutma;)
Bu vıdeoda chipli Astra Coupe ile benim Gsi'ın en iyi gittiği dönem :D Phase I Calibraları ağlatıyodum :D
dmcvNMVlPPg&feature=related
en iyi gittiği dönemde neler vardı ki üstünde, hard modifiye hatırlamıyorum?
torku unutmadım tabiki, 50 nm kadar fark var:)
Bu tip arabaları genel olarak kıyaslamak yanlış olur zaten bizzat 2 aracı kıyaslamak lazım modellerinden dolayı hepsinin aynı gitmemesi gayet normal geçmişi önemli. Hele ki astra gsi dediğimiz araba 94 model ve o zamanlarda ***** 106gti vti falan yoktu yani tecavüz edilcek araçların başında astra gsi geliyordu o yüzden günümüzde düzgün yürüyeninin denk gelmesi biraz zor:)
Sizin 106da piston dışında hiçbişey yokmu kapakta gaz kelebeğinde, debriyaj volan vs hepsi stockmu?
Bu tip arabaları genel olarak kıyaslamak yanlış olur zaten bizzat 2 aracı kıyaslamak lazım modellerinden dolayı hepsinin aynı gitmemesi gayet normal geçmişi önemli. Hele ki astra gsi dediğimiz araba 94 model ve o zamanlarda ***** 106gti vti falan yoktu yani tecavüz edilcek araçların başında astra gsi geliyordu o yüzden günümüzde düzgün yürüyeninin denk gelmesi biraz zor:)
Sizin 106da piston dışında hiçbişey yokmu kapakta gaz kelebeğinde, debriyaj volan vs hepsi stockmu?
herşey stock tabi normal olarak chip var onu yazmıyorum...sadece egzantrik arıyoruz bulursak 51 takmayı planlıyoruz.
cenker abi alttan alttan okuma konuyu yapılı xe istiyoruz yapta izleyelim hep beraber:)
chiefkadir
07-02-2010, 02:20
en iyi gittiği dönemde neler vardı ki üstünde, hard modifiye hatırlamıyorum?
torku unutmadım tabiki, 50 nm kadar fark var:)276derece cadde tıpı turk yapımı egzantrık,cıp,kısa,hafıf volan,buyuk gaz kelebeğı vardı... Pıston ve Lexmaul yoktu, ınce contada yoktu..
cenker abi alttan alttan okuma konuyu yapılı xe istiyoruz yapta izleyelim hep beraber:)
emrecim senelerdir aynı karsılastırmalar.:D.benim denediğim, bende 106 varken körfez pistinde stock 106-stock gsi 300 mt de 3 ayrı gsi yla denemiştim.2 gsi elemiştim.yarım boy kadar.3. gsi ya yarım boy geçildim.400 mt iş değişir gsi alır bence, en fazla 1 boy (araçlar stock)
emre dolu arabayı boşalttım :).yaza doğru bakarız;)
dolu gsi ile denerim 0-400 değil ama 0-800 uyar mı
CasabLanca
07-02-2010, 05:46
fatih sizin 106yı alperin corsa ile denetmek lazım 0-400 0-800
Emre-G
Katılıyorum :D
Göki kudurucak :D hahahahah
fatih sizin 106yı alperin corsa ile denetmek lazım 0-400 0-800
yarın enkaya gelsin deniyelim 400 800 1600 3200...
şu anda 106 nın durumu corsadan cıkmıs vaziyette o corsa cok iyi yürüyoduda en fazla motoru stock olan rozla yürüyodu bu rozdan biraz daha önde normal olarak piston sayesinde:icon_tup:
CasabLanca
07-02-2010, 07:10
şu anda 106 nın durumu corsadan cıkmıs vaziyette o corsa cok iyi yürüyoduda en fazla motoru stock olan rozla yürüyodu bu rozdan biraz daha önde normal olarak piston sayesinde:icon_tup:
en son yapılan ayarda avans vurmaya başlamıştı ayarı var mı yok mu bu sıralar tam bilmiyorum ben söylerim
bu arada yarından kastın bugün heralde :icon_tup:
en son yapılan ayarda avans vurmaya başlamıştı ayarı var mı yok mu bu sıralar tam bilmiyorum ben söylerim
bu arada yarından kastın bugün heralde :icon_tup:
gece 3.30 da yatıp sabahın korunde geri işe gelırsen yarınlar bugunler karışır :D
anladın sen :D
KA®ANLIK
07-02-2010, 14:49
emrecim senelerdir aynı karsılastırmalar.:D.benim denediğim, bende 106 varken körfez pistinde stock 106-stock gsi 300 mt de 3 ayrı gsi yla denemiştim.2 gsi elemiştim.yarım boy kadar.3. gsi ya yarım boy geçildim.400 mt iş değişir gsi alır bence, en fazla 1 boy (araçlar stock)
emre dolu arabayı boşalttım :).yaza doğru bakarız;)
senin için GSI king diyorlar abi,
doğrumu :D
en başta dediğim gibi,
Bitmeeeezzzz :D
ama ortak bir yorumun çıkması, beni çok şaşırttı :)
0-400 GTI
sonrasında GSI ...
ermaneray
07-02-2010, 15:16
400 metre ve 800 metre sonuç ne olur sizce
konu nerelere gitmiş ya konuyu hatırlatayım
gsi da hiç bişey yok ve 16 jant var
gti da filtre ve düz boru ekstradan var
400 de gti önde olacaktır 800 de gsi yakalayıp uzayacaktır ama gsi gti gibi egzoslu chipli olsa
400 bayagı eglenceli olurdu sonuç değişebilirdi 800 yine gsi önde olurdu
Katılıyorum :D
Göki kudurucak :D hahahahah
meydan boş kaldı bro ondan oluyor bu:D
ben denedım gsı ın bı suru versıonu ıle lexmaullusyla denedım stoguyla denedım dolusuyla denedım bende pıston vardı chıp bıle yoktu bıde dandık eksozum vardı ozaman normalını ara gazı vererek gecıyordum dragda rollde lexmaullusu 1 boy arkamda kalıyorud dolusu 170 gıbı gecmeye baslıyordu gsı öle aman aman tehlıkelı bı araba degıl
onurum ama sen 106 king değildin ki :D :D
onur sen vtec mi aldın ahuahuahua
onur sen vtec mi aldın ahuahuahua
göki agzından cıkanı kulagın duysun :Deli: hondamı töbe gıder bısıklete bınerım hondaya bınmem
herhalde başka bi corsa dan bahsedilmiş burda..
gsi'cı arkadas 400 kalkmıyor
gti'cı arkadas 800 kalkmıyor
:D:D:D
KA®ANLIK
07-02-2010, 19:00
ben denedım gsı ın bı suru versıonu ıle lexmaullusyla denedım stoguyla denedım dolusuyla denedım bende pıston vardı chıp bıle yoktu bıde dandık eksozum vardı ozaman normalını ara gazı vererek gecıyordum dragda rollde lexmaullusu 1 boy arkamda kalıyorud dolusu 170 gıbı gecmeye baslıyordu gsı öle aman aman tehlıkelı bı araba degıl
maşallahı varmış aracının.
aragaz vererek falan... :)
DOLUSU da ıkına ıkına geçmiş seni GSI ın.
valla tebrikler :icon_tup:
ben bile soğudum bak şimdi GSI dan :icon_wack
hoş zaten pek sıcak değildim :D
tasak gecer gıbı yazmısında varsa 20 gune denerım gsı felan dolusu bosu hıc farketmez !
maşallahı varmış aracının.
aragaz vererek falan... :)
DOLUSU da ıkına ıkına geçmiş seni GSI ın.
valla tebrikler :icon_tup:
ben bile soğudum bak şimdi GSI dan :icon_wack
hoş zaten pek sıcak değildim :D
en dolunuz kim onu söyleyebilirmisin valla merak ettim.
yada ben söyliyim dolunuz yok,
adam oflayn oldu gsı dan forumdan sogudu
KA®ANLIK
07-02-2010, 22:07
ben DOLU GSI var demedim zaten ?
Atmosferik olarak "yapılmış" ADAM GİBİ yürüyen bir GSI yok zaten benim bildiğim.
Fanatikliğin anlamı yok, ben öyle GSI için ölen her arabayı geçer şöyle araba böyle araba diyen biri değilim.
Ama şu bir gerçek,
"AYNI SPEC"lerde bir 106GTI ile Astra GSI denerse,
drag da 106 GTI önde olabilir, ama bir rolling de 106GTI ın pek fazla şansı yok açıkçası. hiç fanatiklik yapmayın.
İlk mesajımı yazdığımda bu konuya dedim,
Ahmet'in 106
Bülent'in GSI ı geçer.
Cüneyt'in GSI
Davut'un 106 yı geçer.
Erdinç'in 106
Fahri'nin GSI ı geçer
Göksel'in GSI
anlatmak istediğim şudur ki,
öyle sizin dediğiniz gibi, her şartta 106GTI önde olamaz.
150hp 196nm stock güce sahip bir arabadan bahsediyorsunuz, fanatikliğin anlamı yok. Dragta eyvallahta, Rolling de "Eşit Spec"lerde 106GTI tutunamayacaktır. he zaten en baba 200-220 ye kadar çıkacaktır bir GTI ve bu da bir başarıdır zaten bana göre de, 2.0 bir araba karşısında...
Atmosferik olarak "yapılmış" ADAM GİBİ yürüyen bir GSI yok zaten benim bildiğim.
Fanatikliğin anlamı yok, ben öyle GSI için ölen her arabayı geçer şöyle araba böyle araba diyen biri değilim.
Ama şu bir gerçek,
drag da 106 GTI önde olabilir, ama bir rolling de 106GTI ın pek fazla şansı yok açıkçası. hiç fanatiklik yapmayın.
150hp 196nm stock güce sahip bir arabadan bahsediyorsunuz, fanatikliğin anlamı yok. Dragta eyvallahta, Rolling de "Eşit Spec"lerde 106GTI tutunamayacaktır. he zaten en baba 200-220 ye kadar çıkacaktır bir GTI ve bu da bir başarıdır zaten bana göre de, 2.0 bir araba karşısında...
yav cıkmadık dıe pıayasaya 1 senedır uzak kaldık dıe amma cok dallandı budaklandı mıllet ya
sen muneccımsın kainmısın nerden bılıon 106 nın önde olamıycagını ?
Ama şu bir gerçek,
aynı spec'lerde çip,filtre,egsoz diyelim GSI sonradanda gelemez, ben kendi tecrübelerime dayanarak ve şu şu an elimin altında olan ne var EMG o bile geçemez,(ha emg değil derseniz en iyi N\a yı söyleyin onla deneteyim) işin içine bi kısa girdimi emre sonucunun neler oldugunu çok iyi biliyor, ki sağlıklı 106 yı bulmak çok zor, ha istenirse ben ayarlarım ama Emre'yide paket ettirmek istemiyorum ahuahuah
başka speclere geçelim çip filtre egsoz bide egzantrik takalım sonucu düşünmek bile istemiyorum :D
bide ben fanatik değilimdir:)
İşin özü GSI 106'yı 2 türde geçemez diyorum aksini kanıtlamak isteyen varsa her türlü spec çeşidi 106 mevcut etrafımda :D
aynı spec'lerde çip,filtre,egsoz diyelim GSI sonradanda gelemez, ben kendi tecrübelerime dayanarak ve şu şu an elimin altında olan ne var EMG o bile geçemez,(ha emg değil derseniz en iyi N\a yı söyleyin onla deneteyim) işin içine bi kısa girdimi emre sonucunun neler oldugunu çok iyi biliyor, ki sağlıklı 106 yı bulmak çok zor, ha istenirse ben ayarlarım ama Emre'yide paket ettirmek istemiyorum ahuahuah
başka speclere geçelim çip filtre egsoz bide egzantrik takalım sonucu düşünmek bile istemiyorum :D
ahuahua ikisindede SADECE filtre egzoz chip olsun başka hiçbişey olmasın deneyelim uyar bana:D
KA®ANLIK
07-02-2010, 22:24
:D :D Emre paket olsun abi boşver, alışacak zamanla :)
Açıkçası ben Egzantrik falan girince işin içine ne olur kestiremiyorum, senin videoları falan izledim, sonuç dediğin gibi YÜKLENDİKÇE değişedebilir. YÜKLÜ bir GSI görmediğim için bu konuda hakikaten 106GTI a birşey diyemem kaldı ki, hakkını veriyor makine
Ama iş Chip Filtre'ye falan girerse, drag değilde rolling de çekişme olur ve GSI önde olur bence.
denenebilinir.
Hakikaten sadece Chip Filtre olan bir 106 GTI ile bir org yapalım bir ara, emre de gelir bende, atraksiyon olur görürüz sonucu da.... ;)
KA®ANLIK
07-02-2010, 22:33
duzgun usluplu cevap yazdım sana yukarı postta coolmu yapıosunuz forumda cevap vermıyerek felan goccum gectıgınız yollardan 50 sefer donduk de nedır bu ınanmama ayakları felan gsı parcalar gsı candır gsı ezer ezdımmmmmmmmmmmmmmm dıyorum gsı yı
sen maytap gecer gıbı yazıyosun cevap yazıyorum coool yapıosun erkek ayakabı numaran kac senın
ilk mesajım....
Ahmet'in 106
Bülent'in GSI ı geçer.
Cüneyt'in GSI
Davut'un 106 yı geçer.
Erdinç'in 106
Fahri'nin GSI ı geçer
Göksel'in GSI
sen geçiyorsundur, olabilir de...
lafım yok helal olsun ne diyeyimmm...
ahuahua ikisindede SADECE filtre egzoz chip olsun başka hiçbişey olmasın deneyelim uyar bana:D
emre seni Mami ile denetelim yine ? bu arabalar ile denedin sonuçlarını biliyosun
EK 106 Beyaz - conta,filtre (saxo ile çıktıgın geceki 106 )
UM 106 Lacivert - filtre,egsoz
vaf vtec ile denedğin gece AUG 106 ile denedin ince conta,filtre vardı bu arabalar gelicek yine gerek varmı gelmelerine yoksa gelsinler mi ?
Gerek yok göki boşver:)
niye ? stock verelim olmaz mı
yan yattı çamura battı olmasın, spec ler bunlar. Denemek istiyosan Salı akşamı Mami gelicek söledim ona hatta bütün filtre,egsoz,çip lileri getir dedim.
yok R yapıyorum şuanda denemicem kimseyle:)
aLperTunga
07-02-2010, 22:53
ek le ve aug ile tam olarak ne oluyor emrenin gsi?
mamide şuan selimin eski arabası var ac hakkaten çok güzel yürüyen bir araba keşke kendi arabamda öle yürüse hasta oldum geçen geceki denemelerine maşallah allah kaza bela vermesin
Gerek yok göki boşver:)
yok R yapıyorum şuanda denemicem kimseyle:)
o zaman gider yapmıcaksın emre, sefa ile erel i geçmekle 106-306 geçmiş olmuyosun, işinin ehli arabalar üzer her zaman.
ben gidermi yapıyorum göki sen yapma bari:D deneyelim diyodum şuan için vazgeçtim yaza doğru deneriz:)
aLperTunga
07-02-2010, 22:58
valla 106 da chip chip diyorlar ama okadar 106 mıza chip yaptırdık ama bi .oka yaramadı araba 7200 e kadar aynı verimde 7200 den sonra eksiye düşüyor..örneğin ben yaptırdım aynen de böyle oldu.buna birtürlü anlam veremedim..
ben gidermi yapıyorum göki sen yapma bari:D deneyelim diyodum şuan için vazgeçtim yaza doğru deneriz:)
az önce deneyelim diyodun şimdi ne oldu, drag istemiyosun oke al sana rolling 2'de 60,80,90 geçebilcekmisiniz uzunda bile, ne oldu şimdi iş ciddiye bindi diyemi denemiyor kimse:beuj:
Ahmet_28
07-02-2010, 23:02
valla 106 da chip chip diyorlar ama okadar 106 mıza chip yaptırdık ama bi .oka yaramadı araba 7200 e kadar aynı verimde 7200 den sonra eksiye düşüyor..örneğin ben yaptırdım aynen de böyle oldu.buna birtürlü anlam veremedim..
alt devirlerlerin canlanmıştır ama alper ;)
Ahmet_28
07-02-2010, 23:03
araçlar aynı speclerde olsun demiş herkes
tamam aynı speclerde olsun 106 da 2.0 lt hacim olsun,118 yerine 150 hp olsun astrada yalan olsun :D
aLperTunga
07-02-2010, 23:04
alt devirlerlerin canlanmıştır ama alper ;)
yok kardeşim altta üstte aynı..çünkü 14/60 lı bi araba var alt devirde beni 2 boy acıyor üst devirde kafa kafaya gidiyoruz..chipten öncede sonrada alt üst devir denedik değişen hiç bişey olmadı beni kızdıran tarafıda bu oldu zaten boşu boşuna chip yaptık yalandanda arabanın speclerine chip eklendi..zaten ilk fırsatta orjınale cevirecem..
az önce deneyelim diyodun şimdi ne oldu, drag istemiyosun oke al sana rolling 2'de 60,80,90 geçebilcekmisiniz uzunda bile, ne oldu şimdi iş ciddiye bindi diyemi denemiyor kimse:beuj:
evet dedim ya işte geri vites yapıyorum denemiyorum 106 geçer boşver:)
madem okadar pişmansın kanka sök ilk fırsatta getir süleyman abiye söktürelim orjinalini takalım olsun bitsin
yazılımda sorun vardır, öyle bi dünya yok işe yaramadı diye, kime yaptırdıysan oraya git baktır bence
yazılımda sorun vardır, öyle bi dünya yok işe yaramadı diye, kime yaptırdıysan oraya git baktır bence
kanka varsa sağlam bir çip bana hedie etsene
aLperTunga
07-02-2010, 23:07
hadi bana yaramadı yaptırdıgımız herkesedemi yaramadı gökii..arabanın sadece cutoff u hızlandı daha hızlı da da dat yapıyor ;)
Ahmet_28
07-02-2010, 23:09
chip traş bence dandik chipten bol miktarda kopyalanmıştır
hadi bana yaramadı yaptırdıgımız herkesedemi yaramadı gökii..arabanın sadece cutoff u hızlandı daha hızlı da da dat yapıyor ;)
yazılım kötü ve herkese aynısını çaktıysa sence ? :)
Sefa_vts
07-02-2010, 23:11
o zaman gider yapmıcaksın emre, sefa ile erel i geçmekle 106-306 geçmiş olmuyosun, işinin ehli arabalar üzer her zaman.
o saydığın 106 larda chip + timing de var :)
Yapılırken ben crm de köfte yiodum hatta :D
Buarada yinede diyorum.. iyi bir gsi iyi bir gti ı geçer.. Drag ı geçtim roll den bahsediyorum...
100-200 hızlanmaları göz önüne alınırsa bu çok basit :) bunun için X gti Y gsi a gerek yok.. Bilimin doğruladığını sizler inkar etmeyin :D
öle deme ayıp niye söylüyosun :D
Sefa_vts
07-02-2010, 23:14
öle deme ayıp niye söylüyosun :D
Yok um ile ben denemiştim Yaşar abi bilio.. Geçmiştim onu.. sonra chipsizken seni nası geçiolar anlamadım :D
timing her arabada olması gereken bişey şunu kafanıza bi yazın artık, yok paşa timing yok crm timing kişiye özel bi timing şeklide yok, arabaya sonradan takılan bi parça değil. çipde olsun fark etmez
aLperTunga
07-02-2010, 23:15
yazılım kötü ve herkese aynısını çaktıysa sence ? :)
iide gökan herkesin yaptırgığı ve çok ünlü bi yerde yaptırdım bende gidip bizim mahalledeki elektronikçiye bana chip koy demedim yani:p
iide gökan herkesin yaptırgığı ve çok ünlü bi yerde yaptırdım bende gidip bizim mahalledeki elektronikçiye bana chip koy demedim yani:p
bende 3 senedir aynı yazılım var randımanı alana kadar 4 kere yazılım değişti, bilmem anlatabildim mi
Sefa_vts
07-02-2010, 23:16
timing her arabada olması gereken bişey şunu kafanıza bi yazın artık, yok paşa timing yok crm timing kişiye özel bi timing şeklide yok, arabaya sonradan takılan bi parça değil. çipde olsun fark etmez
:)
Yok um ile ben denemiştim Yaşar abi bilio.. Geçmiştim onu.. sonra chipsizken seni nası geçiolar anlamadım :D
SEbep buydu.. Hatta elektrikçi ismail abide bilio.. :) Onun yanında çalışan birinde araç suan çünkü..
Buarada ben denediğimde chip vardı..
aLperTunga
07-02-2010, 23:18
bende 3 senedir aynı yazılım var randımanı alana kadar 4 kere yazılım değişti, bilmem anlatabildim mi
ee nabıcaz peki yani her chip her arabaya yaramıyormu?mesela senin chipi benım arabaya kopyalatsak yaramayabilirmi mesela onumu demek istiyorsun..ve ben adama gittiğimde elinde olan yazılımlar 7200 7500 7800 8000 8250 idi bende 8250 yaz dedim öle yani..
hadi kim deniyor şimdi Nerde GSI'lar
0-400 ü geçtim, rolling yapılcak uzunda var işin içinde:)
Ahmet_28
07-02-2010, 23:19
:)
SEbep buydu.. Hatta elektrikçi ismail abide bilio.. :) Onun yanında çalışan birinde araç suan çünkü..
Buarada ben denediğimde chip vardı..
o eskidendi kardeş:D araba satılalı çok oldu
Sefa_vts
07-02-2010, 23:20
o eskidendi kardeş:D araba satılalı çok oldu
Heh ahmet abide bilio.. SEnde hatırlarsın abi.. Hatta hakan abinin chipsiz arabası onunla yürüodu.. Şimdi filtre egzoz ile nası emg yi geçio anlam veremedim :D
Yanlış mı hatırlıyorum?
ee nabıcaz peki yani her chip her arabaya yaramıyormu?mesela senin chipi benım arabaya kopyalatsak yaramayabilirmi mesela onumu demek istiyorsun..ve ben adama gittiğimde elinde olan yazılımlar 7200 7500 7800 8000 8250 idi bende 8250 yaz dedim öle yani..
bakkaldan ekmek mi alıyosun devire göre :)
benim beyini 3 kişiye taktık 2 sinde yaradı 1'inde yaramadı (sefa'nın araba)
göki reis varsa fazladan bir yazılım hedie edermisin bana :)
aLperTunga
07-02-2010, 23:22
bakkaldan ekmek mi alıyosun devire göre :)
benim beyini 3 kişiye taktık 2 sinde yaradı 1'inde yaramadı (sefa'nın araba)
valla kardeşim ben adamın söylediğinii söylüyorum aynen öle dedii zaten öylede chipler var..neyse 2 arabaya yaradı derken nasıl yaradı kaç boy verdi mesela yarayan arabalara?
mantar'a gidin dicem ama gökmen abiyi beklerseniz daha iyi, yada paşaoğluna bekir'e gidin.
aLperTunga
07-02-2010, 23:25
valla göki acıkcası ben mantarda yaptım chipi!!
sen mantarda yaptırmadın ara sokakdaki beyincide yaptırdın mantarın üstünden :) o yüzden gökmen abiyi bekleyin dedim ya :) ama onun gelmesi oOoO... paşaoğlu bekire gidin, yada mantara gidin bu olmadı diyin elinde 25 tane yazılım var yüklettirin
olm gökmenle hergün konuşuyoruz msnde geçen evi aradı tellede konuştuk ama tam netbirgün vermiyor geleceği ile ilgili tming çip yaptırcam onu bekliyorum o olmadanda ne çip nede başka bişi başkasına yaptırmak istemiyorum bi gelsede arabamız yürüse
sen mantarda yaptırmadın ara sokakdaki beyincide yaptırdın mantarın üstünden :) o yüzden gökmen abiyi bekleyin dedim ya :) ama onun gelmesi oOoO... paşaoğlu bekire gidin, yada mantara gidin bu olmadı diyin elinde 25 tane yazılım var yüklettirin
aynen doğru söledin gökan oranın mantarla alakası yok :) çip yapan herkes mantarın sanıyor orayı
hadi kim deniyor şimdi Nerde GSI'lar
0-400 ü geçtim, rolling yapılcak uzunda var işin içinde:)
Güncel :heyoo:
aLperTunga
07-02-2010, 23:31
mantarın beyincisi nuri usta..
mantarın beyincisi nuri usta..
ee ne olmuş :) nuri güzel isim :D
aLperTunga
07-02-2010, 23:33
ee ne olmuş :) nuri güzel isim :D
ee tamam işte mantarın chiplerini yazan adam bi gün öncesinden oktaylada konuştuk hatta..ondan başka yazanmı var sanayide?
göki m estiriyor gene :)
işi daha ciddiye bindirmedin :D
cmc'de bitiremedik olm bu muhabbeti Tech'de bitermi :hahaha:
filtre egzoz yapınca deneriz göki acele etme kaçmıyor arabalar sonuçta
Güncel :heyoo:
göki senlemi denencek senle denencekse ben yokum 2 tır boyu geçilip gsi sattırtma bana:D.maksat muhabbet,denemek değilmi 0-800 denerim;).yine diyorum aynı speclerde ya kafa kafaya yada en fazla 1 boy olur BENCE.senlede denerim rahat rahat geçeçeğini bildiğim halde;)
Ahmet_28
07-02-2010, 23:41
bende denemek istiyorum astra gsi la :D
göki senlemi denencek senle denencekse ben yokum 2 tır boyu geçilip gsi sattırtma bana:D.maksat muhabbet,denemek değilmi 0-800 denerim;).yine diyorum aynı speclerde ya kafa kafaya yada en fazla 1 boy olur BENCE.senlede denerim rahat rahat geçeçeğini bildiğim halde;)
cenker abi cumartesi atasehire gel söz senle deneyeceğim
deneme olucaksa chip filtre egzoz bir 106 mız var bende denemek isterim :)
filtre egzoz yapınca deneriz göki acele etme kaçmıyor arabalar sonuçta
ne oldu emre ne değişti ?
abi yok benle denemicek kimse olay benle alakalı değil zaten:)
[QUOTE=göki;1159074]ne oldu emre ne değişti ?
bişey değişmediki başından beri aynı şeyi söylüyorum zaten. şuanki durumumu bilmiyomuş gibi konuşuyosun, filtre egzoz yapiyim deneriz diyorum ama bu aralar yapamam seninde bildiğin gibi
cumartesi olmazda pazar sabahı,kalabalık olmıyacak sekilde çıkar deneriz.sonrada iyi bir kahvaltı eder muhabbetimize sohbetimize bakarız:).
Sefa_vts
07-02-2010, 23:55
Bu gti chip+filtre+egzoz ile 5-6 boy hızlanabilio..
Peki bir gsi? ne kadar?
3 sene 106 gti kullandım ve ciğerlişinin nasıl gittiğini,chip vs nasıl farkettiğini biliyorum.hakkını veriyor.ama gsi da onu göremedim açıkçası.gti kadar farketmiyor..
cumartesi olmazda pazar sabahı,kalabalık olmıyacak sekilde çıkar deneriz.sonrada iyi bir kahvaltı eder muhabbetimize sohbetimize bakarız:).
olur fark etmez hava iyi olsun yeterki
aLperTunga
08-02-2010, 00:19
eee ibocan eski bir gsi cı şimdiki 106 cı olarak hiç bi yorum yapmadın sanki konuya..sen nerdersin?
ee tamam işte mantarın chiplerini yazan adam bi gün öncesinden oktaylada konuştuk hatta..ondan başka yazanmı var sanayide?
o bişe yazdıgı filan yok ya elinde yazılımlar var onları yüklüyor o kadar bişeyden anladıgı yok onun:)
mantar ona bikaç yazılım verdi ordan para kazanıyor işte, sen oktaya git bu olmadı de yardımcı olurlar
eee ibocan eski bir gsi cı şimdiki 106 cı olarak hiç bi yorum yapmadın sanki konuya..sen nerdersin?
milyonlarca kez açılmış konu hersite var bu konudan ben gereken yorumu yaptım sen okumamışsın
aLperTunga
08-02-2010, 00:26
yaa göki şuanda ben acil olarak kısanın peşindeyim artık chipten bi beklentim yok benim,önce bi kısa sonrada akabinde allah nasip ederse egzantirik..
bide alpercim benim gsi m yokken tam 3adet değişik renklerde 106 gti im vardı şimdi binmedim gti ye ben yine sölüyorum gsi dragda kaybeder rolde alır
aLperTunga
08-02-2010, 00:35
bide alpercim benim gsi m yokken tam 3adet değişik renklerde 106 gti im vardı şimdi binmedim gti ye ben yine sölüyorum gsi dragda kaybeder rolde alır
bişey demedik olm ne celallendin yine tamam en büyük 106 cı sensin ;) seviyorum lann senii:redspotda
olur fark etmez hava iyi olsun yeterki
reis beni es geçme davet edersen gelirim :icon_tup:
aLperTunga
08-02-2010, 01:31
reis beni es geçme davet edersen gelirim :icon_tup:
kanka sen orcunla teke tek denedinmi hiç?
kanka sen orcunla teke tek denedinmi hiç?
En son denememizde yanında zakkum vardı 3 vit. başladık sonucu sende biliyosun
opeldostlar
08-02-2010, 10:14
her 2 araçta eğer stoksa gsı alır
UĞUR YUMAK
08-02-2010, 10:50
araçlar aynı speclerde olsun demiş herkes
tamam aynı speclerde olsun 106 da 2.0 lt hacim olsun,118 yerine 150 hp olsun astrada yalan olsun :D
Bunlarla beraber GTI da 1150 kilo olsun :icon_tup:
Bunlarla beraber GTI da 1150 kilo olsun :icon_tup:
O zaman 106 1150kg olmuşken 2000cc olsun;)
Eski gsi sahibi olarak dragta geçemez gsi rollingtede 150 gibi geçmeye başlar ufak ufak çok fark olmaz. Efsane giden GSI görmedim ama 106 çok gördüm öyle bişey denk gelirse 200km'ye kadar arkasında tutar gsi'ı:)
CorsaGSI
08-02-2010, 13:31
0-400 de astra?
bahsettiğin corsa 1.4 lermi :)
CorsaGSI
08-02-2010, 13:37
Doldurunca birşey olmuyormuş ya çok yakın arkadaşımın iki arabada sadece manifold vardı arabada denerken. Diğer aracın durumu düzgün giden bir saxoydu.
5500 devir http://videos.streetfire.net/video/citroen-saxo-vts-opel-AR_682789.htm
3500 devir http://videos.streetfire.net/video/opel-tigra-AR-citroen-vts_682503.htm
Fazlada doldurmaya gerek yok ;)
arkadaşlar bu konuda vtec & 106 veya gsı & 106 konusu ;Yumurtamı tavuktan tavukmu yumurtadan çıkmış hikayesine döndu iiice yaa bence:)
bende 14 le zamanında bu konuyu işlemiştik ama istenirse 15 lerlede tekaran işleriz...;)
CorsaGSI
08-02-2010, 13:52
arkadaşlar bu konuda vtec & 106 veya gsı & 106 konusu ;Yumurtamı tavuktan tavukmu yumurtadan çıkmış hikayesine döndu iiice yaa bence:)
:D aynen valla doğru söylüyorsun. Zaten konu tavuk yumurta yumurtamı tavuktan değil. Bu tavukların horozu kim o bulunamadı daha :D
polemıge gırmem ben basar gecerım;)
CorsaGSI
08-02-2010, 13:58
polemıge gırmem ben basar gecerım;)
Horoz bulundu :eek:
Aslında böle konulara artık yazmak istemiyorum çünkü kırıcı oluyoruz bazen ama insan dayanamıyor.106 saxo gerçekten çok kulandım çok yakın arkadaşlarımda var gerçekten neşeli araçlar ama bazen çok abartılıyor.Astra konsuna pek bişi yazmıcam sağlıklısı düzgünü gerçekten çok az sayılı yanlız sağlıklı bi astra stock 106 saxoyu gerçekten üzer ama dediniz gibi 0 400 de tutunabilir ama daha fazlası olamaz.İzmirde olsanız denicek çok c20xe var düzgün giden onlarında burda neler yaptığını herkez biliyor yazmama gerek yok bazen düşünüyom sizin oranın 106 larımı farklı yada burdakilermi bitik ama okadar çok 106 saxo varki hepsimi bitik gitmiyo:)Corsa konusuna gelince 2 3 senedir kulanıyoruz 94 doch modelini motor olarak yılların vermiş olduğu yorgunluk ve 220 binde olmasına rahmen bir çok 106 saxo ile denedik hiçte öle boy lar tırlar girmiyor ya kafa kafaya bazen 106 bazen corsa heleki ufak devirlerde basıldı zaman ozaman işte çok komik oluyor:)Şu anda corsamızda sadece emme manifoldu var ve motorun durumu pek iyi dil stock chipli 106 saxoları çok rahat geçiyor defalarca farklı araçlarla denendi.Şu anda biraz sorunları var onları haledip farklı farklı araçlarla deneyip videoları paylaşırız.Kaldiki izmirdeki arkadaşlar bilir kendi tigramızın 1.6 da nasıl gidini gerçekten böle uçar deler yatırır muhabetlerini çok gülüyorum sadece şu lenet olası opellerle uraşan yok Baksanıza uzunda stock 106 ile astrayı geçerim deniyor bi tanesi hadi gel deneyelim demiyor gerçekten yazık:)Neyse herkezin aracı kendine güzeldir kimse kulandı araca laf söyletmez bu böledir.:)
ahahaha corsa geçiyomuş 106 yı hiç güleceğim yoktu ahahaha ya bi dragda yada bi rollingde bi başarınızı göstersenize ??? evet malesef piyasada bitik 106 sayısı sizin kum havuzundaki kadar çok:hahaha:
http://www.yildizpark.net/images/YILDIZPARK/KUMKUMSALI/genis_sekizgen_kum_havuzu_b01.jpg
göki tam ben yazacaktım sen yazdın oldu mu şimdi :)
ben de hiç draglarda yürüyen corsa görmedim...
ahahaha corsa geçiyomuş 106 yı hiç güleceğim yoktu ahahaha ya bi dragda yada bi rollingde bi başarınızı göstersenize ??? evet malesef piyasada bitik 106 sayısı sizin kum havuzundaki kadar çok:hahaha:
http://www.yildizpark.net/images/YILDIZPARK/KUMKUMSALI/genis_sekizgen_kum_havuzu_b01.jpg
Kumdakiler sen ve arkadaşarınmı:D:hahaha:
CorsaGSI
08-02-2010, 14:08
işte sizin verebileceğiniz cevaplar anca bu kadar oluyor nedense. Bu yuzden bu konular hep kavga ile bitiyor.
göki tam ben yazacaktım sen yazdın oldu mu şimdi :)
ben de hiç draglarda yürüyen corsa görmedim...
seni beni mi var abi önden büyükler :D
Kumdakiler sen ve arkadaşarınmı:D:hahaha:
sen :hahaha:
Farkındaysan ben kimseyle dalga geçmden düzgün cevap verdim kimsenin arabasıyla dalga geçmedim neyse konu uzamasın.
işte sizin verebileceğiniz cevaplar anca bu kadar oluyor nedense. Bu yuzden bu konular hep kavga ile bitiyor.
erkek kımse bısıy demedı sayfalar once dedımkı 20 25 gune dolusu bosu farketmez getırın bı gsı deneyım daha önce dendıklerımı söledım yazdım ama bırı maytap gecer gıbı cevap verdı ıstanbuldada gokı ler denemıs sonucu yazdı daha neyın pesındesınız anlamadım ?
kum havuzuna davet etmıs sızı :icon_tup:
seni beni mi var abi önden büyükler :D
sen :hahaha:edit......
bahsettiğin corsa 1.4 lermi :)
kardeş corsayı 106 ya karşı hiç mevzu bahis bile yapma istersen :)
hee yok illa yapıcam dersen boş konuşma al bi corsa gsi gel o zaman görürüz 1.2 mi 1.4 mü ;)
bence iki araba da eldeki imkanlarla (ne yapalım astranın modifiye parçaları bu kadar diye bahane üretmeden) atmo yüklenirse (hafifletme dahil) 106 GTi, astrayı geçer...
ahhh ROZalina olcaktı ki :D:D:D
erkek kımse bısıy demedı sayfalar once dedımkı 20 25 gune dolusu bosu farketmez getırın bı gsı deneyım daha önce dendıklerımı söledım yazdım ama bırı maytap gecer gıbı cevap verdı ıstanbuldada gokı ler denemıs sonucu yazdı daha neyın pesındesınız anlamadım ?
kum havuzuna davet etmıs sızı :icon_tup:
Kimse bişeyin peşinde dil biz sayğılı bi şekilde yorumuzu yaptık orda onlar denemiş olabilir burdada biz denedik bundan daha doğal bişi yok.
CorsaGSI
08-02-2010, 14:14
kardeş kusura bakma 106 saxo ugruna ankaraya gelecek adam değilim boş vaktim yok bnm. Güzellikle cevap verdikçe bu şekilde oluyor. Opel yürümüyor mutlu oldunuzmu? Bu şekilde tavır içinde olan adamla gazlmama ben zaten biz muhabetine neşesine gazlayan adamlarız. Egomu tatmin etmek için arabada doldurmam ;)
kardeş kusura bakma 106 saxo ugruna ankaraya gelecek adam değilim boş vaktim yok bnm. Güzellikle cevap verdikçe bu şekilde oluyor. Opel yürümüyor mutlu oldunuzmu? Bu şekilde tavır içinde olan adamla gazlmama ben zaten biz muhabetine neşesine gazlayan adamlarız. Egomu tatmin etmek için arabada doldurmam ;)
hatay dörtyolda erkan var gri saxo onla dene o zaman ankaraya gidemiyorsan ? istiyosan ayarlıyalım, izmir'deki tanıdıklarım yüklü ama kurcalanmamış örenirsem haber ederim
canım kardesım netıcelerı yazdık ıste amerıkayı kesfettık defalarca dıyorumkı hala neyın pesındesınız ????????????????????
bos vaktın yoksa nıe sidik yarıstıryorsun forumda?
demısınızkı tavukmu yumurtadan yumurtamı tavukdan cıkar bende dedımkı ben basar gecerım polemıge gırmem ?