Orijinalini görmek için tıklayınız : :( O Artık PERT!!! :( :( :(
Xenomorph
08-02-2010, 23:56
Kaput Sol Çamurluk Ve Sağ Arka Kapıda Boya Olan Değişeni Olmayan Canımdan Çok Sevdiğim Araç Şerefsiz Bir Otobüs Şöförü Yüzünden bu Hale Gelmiştir
Allah Hepinizin Araçlarını Korusun Benim Yaşadığımı Yaşamayın
Dikiz Aynasına Baktığımda Üstüme Yan Bir Şekilde Gelen 0-403 Görünce Arabadan Yaklaşık 5 Sn İçersinde İnip Kaçmam Sonucu Ve Kar Yağan Bir Yolda 120 km/h Süratle Gelen Üstüne Birde Ben Vurmadım O Arabaya Diyecek Kadar Şerefsiz Bir O.Ç Arabamı Mahvetmiştir
Allah Hepinizi Korusun
Daha Fazla Yazamıyorum Hala Ağlıyorum Buyrun
Kaskosu Vardı Ama Değeri 19.750......:(:(:(
http://img40.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=grnt038vy.jpg
buyrun
olm gecmis olsun ya sana bisey olmamis ya...araba bu daha iyisini alirsin...
geçmiş olsun Allah tan ölüm yok boşver
road runner
08-02-2010, 23:58
çok ama çok geçmiş olsun dostum :(:(
Hassikome :(
Olm okadar çağırdık çıkartmadın arabayı karda gelmem dedin.
Nerde oldu bu ?
Büyük geçmiş olsun Mert Allah korumuş.
Arkada kimse yoktu inşallah arkadan çok fecii:(
Xenomorph
08-02-2010, 23:59
abi anlatıcam biraz düzelmem lazım çok kotüyüm hala üstüme yan gelen 403'ten koşarak uzaklaştım kendimi kurtardım ama aracı kurtaramadım
Emir_b16a
08-02-2010, 23:59
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın :(
çok büyük geçmiş olsun sen canını kurtarmıssın gerisi önemli değil
Geçmiş olsun cok kotu bi kaza olmus.
size birsey olmaması sevindirici..
Çok geçmiş olsun , içinden sağ çıkmışsın ya o yeter , mal sonuçta 3-5 eksik fazla konur yerine , arabanın durumu cidden çok kötüymüş Allah korumuş da çıkabilmişsin.
Arkada oturan kimse olmaması isabet olmuş.
overblack
09-02-2010, 00:01
çok geçmiş olsun.cana geleceğine mala gelsin dicem ama dediğin gibi 120 ile filan çarptıysa o yolda süzme o.ç muş.
çokk geçmiş olsun canın sağolsun :(
Büyük geçmiş olsun. :(
Allah korusun Arka koltukta birileri olsaydı çok kötü sonuçlar oluşabilirmiş. Cana gelmemiş, gerisi önemli değil. Bir şekilde yerine yenisi konur...
yatıp kalkıp dua etmek lazım arabanın arkasında kimse oturmuyor diye,cana geliceğine mala gelsin çok geçmiş olsun
Xenomorph
09-02-2010, 00:02
Arkada oturan kimse olmaması isabet olmuş.
vardı dikizden gördüm 3 kişiydik kaçın dedim kaçtık son anda....
onursumer
09-02-2010, 00:02
geçmiş olsun ya çok kotu olmuş allahtan erken farkedip uzaklaşabilmişsin ;)
Çok geçmiş olsun. Şu anda iyi olduğuna sevindim bu satırları okuyunca.
vardı dikizden gördüm 3 kişiydik kaçın dedim kaçtık son anda....
Olan olmuş şükretmek lazım can'a bişey olmadığına Mert. Elimden gelecek bişey olursa herzaman arayabilirsin numaram sende var.
ALLAH beterinden korusun üzme canını sana bişey olmamış önemli olan bu
araba çok kötü halde ziktir et verilmiş sadakan varmış cana geliceğine mala gelsin, çalışır daha güzelini alırsın, araç cidden kötü hiç kafana takma mal geri gelir bi şekilde canından sağlıgından önemli değil.
cok cok cok gecmıs olsun cok kotu olmuş.allatan arabadan ındın tekrar cok gecmıs olsun...
oha ya biçmiş çok geçmiş olsun.
Shadow_Dancer
09-02-2010, 00:04
Sana bişe olmamış Allah korusun... büyük geçmiş olsun
Xenomorph
Allah Razı Olsun Sizden Hepinizden Koray Abi Çok Teşekkürler
hddsheriff
verilmiş sadakanız varmış büyük geçmiş olsun...
Çok gelmiş olsun:( Vardır herşeyde bir hayır, Allah beterinden korusun.
çok büyük geçmiş olsun :(
erkin006
09-02-2010, 00:05
offff çok geçmiş olsun ya...
hakkaten fena bi durum...ben olsam belki kaçmak yerine arabaya doğru koşardım o panik anında...
neyse cana gelmemiş anladığım kadarıyla...
çok geçmiş olsun, canını kurtarmışsın, şükret...çok üzüldüm gerçekten...:(
Gokhan43
09-02-2010, 00:06
Çok büyük geçmiş olsun :(
Ama herşeyden öte ; burada sağ salim bir şekilde yazıyor olabilmeniz herşeyden önemlisi..
Tekrar büyük geçmiş olsun Allah daha beterlerinden korusun..
Xenomorph
Arabanın İçinden Dikizden Görüp Kaçtım Arkada Oturan Abi 2 Çocuk Babasıydı Güzelim Canım Arabam Mahvoldu Sabah 7'de Oldu Kaza Hala Ağlıyorum....
Allahtan Herkesi Uyandırabildim Allah Gösterdi Dikizden...
Ben Araca Koşcaktım Fakat Yanımda Oturan Seçkin Abi Beni Döverek Uzaklaştırdı Allah ondanda Razı Olsun 45 Dakka Boyunca Feryat Ettim Arabam Diye Çok Kötüyüm Arkadaşlar Çok
HarunToprak
Çok geçmiş olsun gerçekten çok kötü bir kaza. Allah beterinden saklasın.
Çok geçmiş olsun
Size bir şey olmamış bence en büyük teselli, bu kadar büyük bir olayda.
Araba yine alınır ama can gittiğinde geri gelmez.
Talih.b16
09-02-2010, 00:07
kardesım buyuk gecmıs olsun sana bısı olmamıs araba senden onemlıı dııl tekrar gecmıs olsun
S.Özeren
09-02-2010, 00:07
çok büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış farkedip kaçabilmişsiniz cana gelceğine mala gelsin parayla olan herşey çözülür
Gökhan Biraltın
09-02-2010, 00:08
çok büyük geçmiş olsun,sende bişey yoksa sorun yok,kaskosuda varmış 3 aşağı 5 yukarı alırsın paranı önemli olan sana ve yanındakilere bişey olmamış olması,o yüzden sinirlerini bozmaya hiç gerek yok.
iyi bilirim üstüne arac gelirken kacamamanın caresizligini... benimde ekmek kamyonu cıkmıstı aracıma,kendimi arka koltuga atabilmistim.
redbaron
09-02-2010, 00:08
geçmiş olsun.nasıl oldu ya ? allah korusun iyiki araçta değilmişssiniz çok büyük şans yoksa o araçtan sağ çıkmak çok zor. honda yine bükülmüşş:(
mertım gecmıs olsun,ne desek bos ama allah canınızı bagıslamıs resmen,fotoları gorunce elım ayagım bosaldı,canınız sagolsun mal alınır koyulur can gerı gelmez:(
çok çok geçmiş olsun..her zaman söylerim kaza çok kötü şey Allah düşmanımın başına vermesin.
Xenomorph
09-02-2010, 00:10
Allah Razı Olsun Toparlanınca Detaylı Bir Şekilde Anlatıcam Olayı Tekrardan Teşekkürler Pazar Günü Photoshoota Gelicektim Beni Alın Biriniz Arabam Artık yok :(
ço...k geçmiş olsun hocam ya.. allah kurtarmış gerçekten ..
hani kazadır bilmem ne dicemde .. bu kazadan sonrada o o.ç otobüs şoförünün ben vurmadım demesinden sonra allah yarabbim diyebilicek hali kalmayana kadar döverdim heralde ..
umarım çok daha iyisini alırsın
gokhan07
09-02-2010, 00:12
çok geçmiş olsun sende bişey olmaması sevindirici
çok çok geçmiş olsun, allah korumuş gerçekten. bugün konuşurken sesinden belliydi ciddi bişey olduğu. içim sızladı valla görünce.
cok gecmis olsun mert fotolari gorunce resmen sok oldum , cok uzuldum :( cana gelecegine mala gelsin neyseki sna bisi olmamis.tekrar gecmis olsun yapabilecegimiz bisi varsa buralardayz biliyorsun...
Low-Rider
09-02-2010, 00:13
Çok geçmiş olsun , iyi ki gelen otobüsü görüp inebilmişin araçtan.
Allah korusun daha kötüsüde olabilirdi
delsolemrah
09-02-2010, 00:13
geçmiş olsun sana olmamış bişey alahtan
çok çok gecmiş olsn.sizlere bişy olmamasi cok sevindirici.ama nolursa olsn işte uzuluyor insan.gundelk veya umursanmadk bi araba olsa aman dersin gecersnde.bu kdr emekten sora evlat gibi oluyor.uzulmemek elde degil.
Tekrardan buyuk gecmiş olsn.
geçmiş olsun Allah korumuş. üzüntünüzü anlıyorum, ama her zaman için cana gelecek mala gelsin.
usta verilmiş sadakan varmış ben ilk arabayı hb sandım sedanmış çok geçmiş olsun tekrar
Xenomorph
09-02-2010, 00:15
45 dk haykırdım... 45 dk
Kağan Celep
09-02-2010, 00:15
Geçmiş olsun allah korumuş.
su durumdan o sekılde kacmanız mucıze resmen... arabaya hıc uzulme... kasko degerı de o fıyat dıye uzume basının gozunun sadakası olsun... cok gecmıs olsun mert
Xenomorph
09-02-2010, 00:16
selcuk bır nazardır sen bılırsın bu arabayı... anlamıyorum kardesım ölümün eşiğinden döndüm resmen allah hade devam et sen burdasın dedi
Cok gecmıs olsun... Olan mala olsun sıze bırsey olmamıs cok sukur. Verilmiş sadakan varmıs. Allah daha iyisini nasip etsin...
çok büyük geçmiş olsun mümkün olduğunca takmamaya çalış bence artık sonuçta gelen mala gelsin sizlere bişey olmamış önemli olan o şuanda :(
yazık olmuş ama bi şerefsiz yüzünden..
çok geçmiş olsun allah korumuş sizleri inşallah daha iyisini alırsın
çok geçmiş olsun , Allah sizi korumuş.
gerçekten allah korumuş çok geçmiş olsun.:(
geçmiş olsun. tez zamanda daha iyisini alırsın inşallah
45 dk haykırdım... 45 dk
mert hakketen nazar.insanlar gozuyle ucak dusurcek konuma geldiler.ole bi bakarlarki kendi malindan hayir alamaz hala gelirsn.:mad:
boşver yat uyu dinlen
büyük geçmiş olsun üzüldüm :(
Çok geçmiş olsun,Allah korumuş..
güzel bi araçtı,nazar değdi:(
ilkerrrrr
09-02-2010, 00:22
çok geçmiş olsun. Benim anlamadığım otobüs nasıl ben vurmadım diyebiliyor. Aracın üzerinde hiç mi otobüsün boyasının falan kalıntısı yok. O şöföre verebileceğiniz kadar maddi hasar verin bence. Gerekirse dava edin. Bu kadar ucuz kurtulamayabilirdiniz.
Xenomorph
09-02-2010, 00:22
artık cevap yazamıyorum hungur hungur aglıyorum ıyı geceler allah razı olsun
dragstar
09-02-2010, 00:23
abi valla çok büyük geçmiş olsun aman sana bşy olmamış ya önemli olan orası cana geliceğine mala gelsin boşver çok seviyordun arabanı ama biri gider biri gelir volvoylada o kdr uğraşmıştın
otobüs şöförününde ifadesini almak lazım
MR.TurboALİ
offfffff offf içim acıdı valla billa Allah sabır versin cok güzel arabaydı cok geçmiş olsun ustad.diğicek laf yok.cana geliceğine mala gelsin..
street_cops
Çok geçmiş olsun. Sizlere birşey olmaması sevindirici. Allah korumuş.
delsolemrah
kardeş takma kapa bilgisayarı yat dinlen canına bişey olmadı şükret üzme daha iyisini koyarsın yerine
büyük geçmiş olsun Allah korumuş..bizde kaskoda yok öyle bişey olsa bittim ben...tekrardan buyuk gecmiş olsun
mert cok gecmıs olsun..sana bısey olmamıs yaa gerısı onemlı degıl...
Çok geçmiş olsun sükür kurtulmussunuz eski gibi olmasada illaki yerine gelir yenisi
CasabLanca
09-02-2010, 00:25
bununla geçmiş olsun araçta yaralanan olmaması çok sevindirici
ahmetbaha-drs
09-02-2010, 00:26
Geçmiş Olsun,inşallah daha iyisini alırsın hayırlısıyla..
emre yeşil
09-02-2010, 00:26
Çok geçmiş olsun.
TolgaEsentepe
09-02-2010, 00:27
Allah'a şükredin sadece sizlere birşey olmamış.. Verilmiş sadakanız varmış.. Allah sağlık sıhhat verdikçe daha güzellerini alırsınız inş. geçmiş olsun çok çok..
Yağız Somuncu
09-02-2010, 00:28
Çooook geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış.. İnşallah daha güzeli tekrar olur cana birşey olmadığı sürece..
chiefkadir
09-02-2010, 00:32
Geçmiş olsun kardeş..
Vtec-SEDAN
09-02-2010, 00:32
daha iyisini alırsın, daha güzelini yaparsın. araçlarımızı hepimiz çok seviyoruz ve sakınıyoruz ama kimsenin canından daha kıymetli değil.
çok geçmiş olsun.
Ozan Özer
09-02-2010, 00:33
Mert büyük geçmiş olsun..Allah daha büyüğünden korusun derler ya bundan büyüğü de olamaz zaten..Aracın için gerçekten üzüldüm,emek verdiğin birşey yok yere yitip gitmesi gerçekten anlatılamaz bir duygudur,az çok anlayabiliyoruz seni..
Ama herşey bir yana can'larınız kurtuldu buna şükret bence.Arabanın biri gider biri gelir,ama can'larınız yansaydı,ne kasko kurtarırdı nede başka birşey!Ki senin dışındaki 2 kişininde hayatını kurtarmışsın,Allah'ın sevgili kuluymuşsun derim başkada birşey demem..Ama bugün ama yarın illaki bir yerden bunun karşılığını alırsın merak etme sen...Yeniden büyük geçmiş olsun kardeşim..
selcuk bır nazardır sen bılırsın bu arabayı... anlamıyorum kardesım ölümün eşiğinden döndüm resmen allah hade devam et sen burdasın dedi
Beni yanlış anlama ama işte buna şükretmelisin.. Üzme dostum kendini.. Olacağı engelleyemiyoruz zaten.. Canına gelmemiş ya gerisi bir şekilde halollur..
Gerçekten fotoğrafları görünce tüylerim ürperdi.. Tekrar tekrar geçmiş olsun.. Verilmiş sadakanız varmış.. Allah hepimizi beterinden korusun..
cok cok gecmıs olsun kardes..cok uzuldum gercekten:(
ofofof çok yazık gemiş olsun iyiki kimseye bişey olmamış
arkadaşım büyük geçmiş olsun allah korumuş
renault_f1
09-02-2010, 00:37
çok geçmiş olsun ....
barışbazan
09-02-2010, 00:43
Çok geçmişler olsun ne desek boş ama birde kaskonuzun olmadığını düşünün:(:(Gelen parayla gene bir şekilde alırsınız belki böylesi olmaz ama genede olur.:)Kimsenin canına birşey olmamış o önemli.Tekrar geçmiş olsun..
gokhan035
09-02-2010, 00:44
büyük geçmiş olsun :(
çok büyük geçmiş olsun cana gelceğine mala gelsin daha iyisini yaparsın
kayaakin
09-02-2010, 00:48
Büyük geçmiş olsun, üzme artık kendini. iyi tarafını düşün
Çok geçmiş olsun .
En azından sende bişey yok sıkma canını daha iyilerini alırsın inşallah ...
bılırım bılırımde takma bosver. mısıl mısıl uyu. arabadır gıder yenısı gelır
Çok geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun...
Geçmiş olsun , henüz yeni bitirmiştin görselliğini :( Nazar :(
kardes oncelıkle cok cok gecmıs olsun.buna yakın cıddı bı kazayı gtı la gecırdım hatta arac o haldeyken stoplara falan bakıodum kullanabılırmyım bsy olmusmu dıye yasayan bılır bende pert ettım neye uzulcgını sasryo ınsan.fakat ben isyan ettim sag cıktgıma sevıncegıme....alla daha beterını verdı hemde anında.cogumuz cocugu gbı sevıyoruz ama bence tevekkulu elden bırakma sukret cana gelmedıgıne.bıde ımkanın varsa bı kan akıt.tekrar cok gecmıs olsun allah beterınden saklasın..
KuBilaYY
09-02-2010, 00:55
arabanı çok begeniyodum inan görünce çok üzüldüm geçmiş olsun :(
üff dıyorum kardesım allah korumuskı suan bızımle bunu paylasıosun bosver olan mala olsun cıdden can sıkmaya degmez kader boleymıs sakınan goze cop batar .
kaskosunuda bosver bı yerde emek gıdıyor para bıle onune gecemıyor ama dusunme olan olmus allah korumus..
allah kazalardan belalardan korusun hepımızı..
ocean0636
09-02-2010, 00:58
Kardeşim çook çook geçmiş olsun,çok üzüldüm valla..:(:(:(
Allahtan farketmişsin,dalgınlığına denk gelmemiş, size bir şey olmamış çok şükür..
çok geçmiş olsun inan kendi arbammış gibi üzüldüm :S :S kendını kurtarmıssın ya ona sükür.. daha ıyılerını alırsın ınsallah
ecthelion
09-02-2010, 01:01
Geçmiş olsun.
verilmiş sadakan varmış Allah korumuş,geçmiş olsun..
bence tevekkulu elden bırakma sukret cana gelmedıgıne.bıde ımkanın varsa bı kan akıt..
Allah rızası için bi kan akıt gerçekten başından geçen ciddi bi olay
çok geçmiş olsun sizlerde bişi olmaması sevindirici bir durum...
hiç bir araç insan canından daha kıymetli değildir daha iyilerini alırsın inşallah...
EfeTopcu
09-02-2010, 01:05
çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten :(
egeturbo
09-02-2010, 01:09
ooff çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin abi
geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin boşver o kadar üzerinde durma :(
Ludacris
09-02-2010, 01:21
geçmiş olsun valla araç mahvolmuş, ama çok şükür sizde bişey yok e gerisinin saten önemi yok
Offf çok üzüldüm. Büyük geçmiş olsun.:(:( Size birşeyin olmaması sevindici...
Çok Geçmiş olsun.. O araçtan burnunuz bile kanamadan çıkmanız mucize, gerçekten verilmiş sadakanız varmış...
bora1311
09-02-2010, 01:42
cok gecmis olsun...
devil_berk22
09-02-2010, 01:46
büyük geçmiş olsun araç gerçekten çok büyük hasar almış
recepserkan43
09-02-2010, 01:47
iki damla gözyaşı da ben döktüm nasıl bişi bu ya allah sabır versin
nicomedia
09-02-2010, 01:58
kelimelerin kifayetsiz kaldıgı an :( :( :(
allah seni sevdiklerine bagislamis, boyle bir kazadan sonra psikolojinin bozulmasi son derece normal sonucta ucuz yirtmissin.
araba maraba hic onemli degil be bosver, bu arabanin icinde olacagina 10 tane araba feda olsun bosver....
slhdmr34
09-02-2010, 02:05
büyük geçmiş olsun, bazı arkadaşların da dediği gibi iyiki arkada kimse yoktu...
Aracın durumu fena.Verilmiş sadakanız varmış gerçekten. :(
korhan abimizin dediiği gibi hiç önemli değil psikolojinin bozulması normall sonuçta içinden 5 saniyede kaçmışın ne olursa olsn canın gidebilirdi allah korumuşş zaman içinde düzelir inşallah... araba falan mühimm değil cana geliceğinee mala gelsinn hiç problem değil herşey istenildiği zaman yapılabilecekk kişileriz..
ben sadece ilk fotografi gormustum ilk seferde, sonra diger fotograflari gordum..araba resmen kagit parcasi gibi katlanmis..
Allah korumus resmen baska aciklamasi yok.. :( cok gecmis olsun..
çok çk geçmiş olsun, Allah korumuş....
JumboAli
09-02-2010, 02:45
varya Yemın ederım allah belamı versın ıcım cız ettı cok guzel dıodum kendı kendıme
Allahtan olum yaralanma yok Saglık olsun ... Kendı aracımın basına gelmıs gıbı uzuldum cok gecmıs olsun.
gecmiş olsun Allah korumuş...olan arabaya olsun daha iyileri nasip olur insallah...
Çok fena oldum fotoları görünce Allah'ım seni esirgemiş kardeş.. Boşver arabayı.. İşallah daha iyileri nasip olur ve böyle olaylardan uzak kalırsın :(
Kardeşim araba kağıt gibi katlanmış, Azrail teğet geçmiş...
Canınızı kurtarmışsınız şükredin bence halinize...
Vtecmis, kasko bedeliymiş boş işler bunlar...
Kasko bedeli 50bin olsa nolur, sen veya o arkadaki abin canından olsa bunun telafisi varmı? Tabiki yok...Ben bunu yaşadığın üzüntüye bağlıyorum.
Dediğim gibi yat kalk Allahına dua et, canını bağışladı seni ailene bağışladı diye...
Araba alınır dert etme canın sagolsun yeter.
M_PROJECT
09-02-2010, 03:22
yasicak omrun varmis , Allah korumus . fani seyleri takma kafana , bolca sukret bugun o arabayi disardan gorebildigine . cok gecmis olsun
Bulut Y.
09-02-2010, 04:13
kardeş cok geçmiş olsun mal yerine konur cana gelmesin......
bir vtec'i daha kaybettik.....
canın sağolsun takma kafana...
turbo&quattro
09-02-2010, 04:27
Cana gelmemesi sevindirici...Kaskoda varmis zaten alirsin yine birsekilde icine sinecek birsey...Cok cok gecmis olsun.
Büyük geçmiş olsun Allah korumuş
fotolara baktım.bence sen mutluluktan aglamalısın yasıyorum ve arkadaslarımın hayatını kurtardım diye.cok byuk gecmiş olsun allah beterinden esirgesin.cok cok daha iyisini alırsın inş...
typeRace
09-02-2010, 05:27
Sevinimlesin kimseye birşey olmadı diye.Panik yapsan yada kapılar 3-5 saniyeliğne kapalı kalsa olucakları düşün şükret bence..büyük geçmiş olsun ..
Resimler çok fena, çok çok geçmiş olsun, Allah korumuş...
içinde kalıp o karda kışta itfaiye yada ambulans bekliyor olabilirdin bunu bi düşün istersen çok şanlısın yaşayacak ömrün varmış allahtan diğer arkadaşlara bişey olmamış arabaya üzüldüğünden daha çok vicdan azabı yada acı çekebilirdin araba dediğin nedirki biri gider biri gelir bulursun bi tane daha alır çekersin altına
By_HaNNibaLL
09-02-2010, 07:03
Cok büyük gecmiş olsun araçin fotolarini öyle görünce dedim eyvah ölü yarili vardir.arkadaşlar doğru söylüyorlar zor arabani kaybettin ama en güzeli şükür etmelisin yaşayacak omrun varmiş daha
oha arabanın resmen yarısı yok ya :S sana bişi olmamış boşver para araba geri gelecek şeyler
akbaba78
09-02-2010, 07:11
Buyuk gecmis olsun Allah korumus:(
Çok geçmiş olsun. Cana gelecek mala gelsin. Fakat senin yerinde olsaydım otobüs şöförünü eşşek sudan gelene kadar döverdim. Hem canına hem malına kast ederek tehlikeli araç kullandığı için.
initial-D
09-02-2010, 07:17
geçmiş olsun mert,cana gelmedi ya,daha iyisini alırsın
kısaca bır yıldız daha kaydı
Çok büyük geçmiş olsun aracı boşver sen canını kurtarmışsın gerisi önemli değil daha iyisinide alırsın ;)
mert çok geçmiş olsun kardeş yaa valla çok üzüldüm.. allah'tan sana ve arkadaşlarına bir zeval gelmemiş.. :(
Sierra Rs
09-02-2010, 07:25
yazını okuyunca ilk mesajda üzüldüm arabaya ama olm o araba ne öyle siktir et o araba o hale gelmiş ve sende bisey yok sükredilicek olay öyle bak düsün cok gecmis olsun kardesim elimden gelen bisey olursa tel 7/24 acık..
blackk35alp
09-02-2010, 07:44
kardesım buyuk gecmıs olsun .ALLAH daha iyilerini werır sıkma canını....arkada kımsenın olmaması gercekten cok ısabet olmus.
vtecburhan
09-02-2010, 07:46
cok kötü olmuş cok büyük gecmiş olsun kardesım
çok büyük geçmiş olsun allahtan fark edip arabadan çıkmışsınız
thedevil
09-02-2010, 07:52
çok büyük geçmiş olsun
çok geçmiş olsun.Valla paniklemeyip kendini kurtarmışın helal olsun verilmiş sadakan varmış
serhat306
09-02-2010, 08:01
gecmiş olsun kardesım...
Geçmiş olsun.Verilmiş sadakanız varmış
nitrO_Oxide
09-02-2010, 08:09
Çok geçmiş olsun karda araba kullanmaktan nefret ediyorum sen hata yapmasan baskası elbet yapıyor.
Allah korumuş gerçekten..
geçmiş olsun çok.Üzücü bir durum valla cana gelceğine mala gelsin.Bulunur gene VTEC.
yuh ya cok buyuk gecmıs olsun cok kotu olmus gercekten size bırsey olmaması gercekten sevındırıcı.....
*QuaReSMa*
09-02-2010, 08:13
Çok büyük geçmiş olsun kardeşim...
Verilmiş sadakanız varmış.... :(
KA®ANLIK
09-02-2010, 08:20
Çok geçmiş olsun.
Allah beterinden saklasın.
gelecekse Mala gelsin...
yerine koyulur daha güzelleri...
lucky Jackal
09-02-2010, 08:22
allah korumuş,verilmiş sadakan varmış.büyük geçmiş olsun
geçmiş olsun.. kaza nasıl şiddetliyse arabayı HB sandım.. eğer HB olsaydı arkada oturan/lar kesin ölürdü... mutlaka mal kaybı hele çok sevdiği arabanın kaybı seni üzer ama şimdi geçmiş olsun yerine allah rahmet eylesin yazmıyoruz.. kaza yaptığın günü bence yeni doğum günün olarak düşün...
VTec_king
09-02-2010, 08:23
çok geçmiş olsun arkadaşım :(:(
Cimmeria
09-02-2010, 08:23
herkes yazmış ama araba dediğin şey sonuçta metal yığını evet hepimiz çok seviyoruz arabalarımızı ama sonuçta araban pert oldugunda yenisini alabilirsin, değerinden 3 lira eksik verirler çalışır eksiğini tamamlarsın ama şu bir gerçekki canın ve sağlığın geri dönüşü yok.
Şu durumda çok kızgın ve üzgün olduğunu tahmin ediyorum ama biraz sakinleştikten sonra böyle bir kazadan herkesin yara almadan kurtulmus olması allahın lutfudur bence şükretmek lazım
KingoAtmo
09-02-2010, 08:26
Dostum geçmiş olsunda,
Arabanın bu haline göre sen burnun kanamadan kurtulduğuna şükret,
allah korumuş
BoraÇİFTÇİ
09-02-2010, 08:29
geçmiş olsun hiç hafife alıncak gıbı bır kaza değil bence size bir şey olmammış olması arabanızdan daha önemli arakdaşında dediği araba yenıden alınır. .Tekara Geçmiş Olsun
cana geliceğine mala gelsin dostum sağlığın yerinde ya ona şükret
çok geçmiş olsun allah beterinden korusun
ha_SaaaN
09-02-2010, 08:30
allah beterinden saklasın gercekten üzücü bir durum ama sana bişey olmamız onun için sevinmelisin bence cok gecmıs olsun
GKS TypeR
09-02-2010, 08:30
büyük geçmiş olsun allah seni korumuş küçük bi kaza değil.
çok ama çok büyük geçmiş olsun dostum cana gelceğine mala gelsin kardeşim allahtan arabadan çıkıp kurtarmışın kendini
Geçmiş olsun,önemli olan size birşey olmaması...
carpediem
09-02-2010, 08:32
Çok büyük geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış, Resimlere baktıktan sonda Giden araba olsun araba geri gelir yerine, Fakat can gelmez.
ulasoztas1
09-02-2010, 08:33
çok geçmiş olsun, cana geliceğine mala gelsin dostum boşwer o araçta kaşlsaydın çok daha kötü şeyler olabilirdi gene sana bişey olmamış.. Arabana illaki üzüleceksin ama sana bişey olmadığına sevinmelisin. Tekrar geçmiş olsun :(
BEmre0075
09-02-2010, 08:33
çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
çok geçmiş olsun allah beterınden saklasın cokuzuldum cok sewdiim beenndiim bı aractı mert allah korumus kardeşim sen kurtulmussun ya gerisini boşver araba yıne alınır ....
hic bişey sağlıktan daha önemli değil kaskosuda varmış daha iyilerini alırsın geçmiş olsun
SOMEONESPECIAL
09-02-2010, 08:36
Bu ne ya :eek:
Mert geçmiş olsun öncelikle... Çok sevdiğim beğendiğim bir arabaydı. Hatta
Fuat'a sormuştum satıyormu filan diye... İlk etapta sen dahil o arabadakiler
şükredin şu an yaşadığınıza. Ama bir gerçek var ki mal canın yongası...
97 senesinde yanan arabadan sağsağlim çıkan biri olarak yaşadığın psikolojiyi
en iyi ben anlarım. 1 ay 1.5 ay hep o anı yaşayacaksın, uykularını bölecek.
Ama kim ne derse desin bir kez daha inandım nazara...
İstediğin kadar plakasını filan kapat milletin gözü göz değil bir Maşallahı esirgiyorlar
zafer_0403
09-02-2010, 08:37
çok geçmiş olsun resimlere bakarken inanın o anı yaşadımm
Çok büyük Geçmiş olan sizlere bişi olmaması en sevindirici haber daha iyileri senin olur hiç üzülme arkadaşım tekrardan çok geçmiş olsun..
siyahinci34
09-02-2010, 08:37
çok büyük geçmiş olsun.aynı şekilde benimde aracıma halk otobüsü vurmuştu.allah kimsenin başına vermesin.
punto_multijet
09-02-2010, 08:39
büyük geçmiş olsun
off offf büyük geçmiş olsun , verilmiş sadakanız varmış , çok üzüldüm, insanın arabası evladı gibidir sizi anlayabiliyorum.. allah korumuş..
Büyük geçmiş olsun...Önemli olan can sağlığı..
Aynı kazayı bir lpg araç yaşasa facia olurdu herhalde..
kardeşim çok geçmiş olsun Allah kurtarmış sağ salimsiniz hepiniz, mal bir şekilde geliyor çok sevdiğimiz değer verdiğimiz aracımız gidiyor elden birşey gelmiyor ama sen iyisin öenmli olan o...
çok geçmiş olsun. VTI ları çok seviyorum sizin aracınızı da çok beğenirdim.
Allah daha beterlerinden korusun.
Biri gider birisi gelir çok üzerinde durmayın. Canınıza bişey olmamış o çok güzel bir ayrıntı burada.. Allah daha iyilerine KAZASIZ olarak binmeyi nasip etsin.
Belki de TypeR, S2000 lere binmek için bir sebep bu.. Bir kapı açtı Rabbim.. :) Bir de bu noktadan bakın ;)
büyük geçmiş olsun çok üzüldüm :(
serdargoksu
09-02-2010, 08:56
Geçmiş olsun
ohaaaaaa resimlere bakınca şok oldum canına kurtardığına dua et dostum arabanın arka tarafı tamamen yok olmuş allahtan arkada oturan biri yokmuş ve sende tam zamanında farketmişsin...Cana gelceğine mala gelsin ama bu şerefsizler aramızda malesef :(
Day Walker
09-02-2010, 09:01
büyük geçmiş olsun allah korumuş :(
B.Battal
09-02-2010, 09:02
Çok geçmiş olsun :( bu işler böyle gözünden sakınırsın hayvanın biri gelir biçer :(
Allaha şükürler olsunki canınız sağ..! çok geçmiş olsun ..
imparatoR
09-02-2010, 09:06
büyük geçmiş olsun cidden allah korumuş
TURBO CİVİC
09-02-2010, 09:07
offffff valla inanılmaz kotu oldum allahtan size birsey olmamıs.cok gecmis olsun.
büyük geçmiş olsun allahın sevgili kuluymuşsun hakikaten
çok çok geçmiş olsun
Allah korumuş sizi
usta büyük geçmıs olsun be, sağlık olsun sana bişey olmamıs gerısı onemlı deıl...
R_Kaptan
09-02-2010, 09:12
çok geçmiş olsun,Allah korumuş..
offf byk geçmiş olsun sna bişey olmamışya gerisini salla
8.000rpm
09-02-2010, 09:15
geçmiş olsun
allah korumuş cidden
verilmiş sadakanız varmış
üzülmemek lazım , candır esas önemli olan...
Geçmiş olsun. Allahtan sizde bişey yok. valla çok üzüldüm bende.
kansu_ilhan
09-02-2010, 09:18
çok büyük geçmiş olsun mala gelsin
allah sağlık versin hepsi olur
8.000rpm
09-02-2010, 09:19
fotoğraflara bir daha baktım da...
gerçekten geçirdiğiniz travmanın ne denli ciddi olduğuna bir kez daha kanaat getirdim
söylemesi yazması çok kolaydır böyle zamanlarda
geçmiş olsun..üzülme..cana geleceğine mala gelsin..vs..vs..
cidden çok ama çok üzüldüm , size birşey olmamasına da bir o kadar çok sevindim...
SekoLive
09-02-2010, 09:22
hastir beee
allah korumuş allah sevdiklerine bağışlamış seni .... çok üzüldüm ....
Ahmet_28
09-02-2010, 09:23
mert çok geçmiş olsun kardeşim sen sağsınya gerisini boş ver.allah sağlık sıhhat versin mal tekrar yerine gelir
cengiz üngör
09-02-2010, 09:23
Büyük geçmiş olsun resimleri göremiorum işyerinde olmamdan dolayı ama üzüntünüzden ve anlattıklarınızdan anlaşılıo nasıl bi olay yaşadığınız Allah bir daha göstermesin...Kimsenin başına vermesin inş...
çok büyük geçmiş olsun gerçekten çok üzücü bir olay allah can kayıplarından korusun. :(
geçmiş olsun, mal gelir geriye boşver..
çok geçmiş olsun kardeşim gerçekten çok yazık olmuş çok beğeniyordum arabanı mala gelsin cana gelmesin yapcak bişey yok daha iyisini alırsın inşallah
Onurkk06
09-02-2010, 09:51
geçmiş olsun peki bu şerefsiz otobüs şöförünün durumu nolacak? o karda otobüs kaymaz die bastıkca basmıştır şerefsiz
çok üzüldüm,ama sizlere bişey olmamması sevindirici...arabadır nihayetinde bir şekilde yerine yenisi gelir bayaz olmaz kırmızı olur vs olur...üzülmeyin bu kadar,ciddi bir kaza geçirmişsiniz,yaşadığınıza şükredin bence,verilmiş sadakanız varmış...Allah cumlemizi daha beterinden saklasın...
by_hayali
09-02-2010, 09:55
Büyük geçmiş olsun kardeşim Allah korumuş :(
karsiyakaliozi
09-02-2010, 10:07
çok geçmiş olsun
Haydaaa:( allah korumuş hocam...Cana geleceğine mala gelsin....Bu otobüs şöförleri ne hikmetse öküz gibi sürmeye başladılar..Dünde bizim burada bir tane beledıye otobüsü ters şeride geçip park halindeki araçları biçti...
Tekrardan çok geçmiş olsun....
SULTANOGLU
09-02-2010, 10:15
çok büyük geçmiş olsun, hakikaten söyleyecek bir şey bulamıyorum :(
YavuzNaz
09-02-2010, 10:21
allah beterinden saklasın farkedemeseydin daha kötüsüde olabilirdi ucuz atlatmışsınız allah daha iyilerini nasip etsin çok geçmiş olsun..
BAHADIR24
09-02-2010, 10:23
büyük geçmiş olsun Allah korumuş...
Caneration
09-02-2010, 10:26
off mert'im ya boğazım düğümlendi yemin ederim,çok çok geçmiş olsun arabanın gittiğine üzülmemek elde değil tahmin edebiliyorum ama ben böyle bir kazada ve aynı arabayla abimi kaybettim ALLAH sana uzun ömürler versin şükret kardeşim,ALLAH kimseye yaşatmasın.akşam yanına gelcez konuşuruz kardeşim.
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
Cok geçmiş olsun kardeşim allah yardımcın olsun .
Çok büyük geçmiş olsun..Üzücü bir durum :(
Çok Geçmiş Olsun.
Allah Beterinden Saklasın..
Kendini Kurtarmışsın Kardeşim Ona Şükür Et..
Tabii Araç Üzülünmeyecek Bir Araç Değil, Fakat Mal'dan Önce Can Gelir Her Zaman..
Şükürler Olsun ki, Tek Bir Çizik Almadan Kurtulmuşsun Bu Kazadan..
Allah Daha İyi Bir Araç Almayı ve Kazasız Belasız Kullanmayı Nasip Etsin..
Buyuk gecmis olsun :( ALLAH beterinden saklasin..:(
Tü allah kahretsin ne güzel araçtı :( büyük geçmiş olsun kardeşim. Çok üzüldüm sana bişey olmaması sevindirici ne güzel resmini çekecktik arabanın. :(
ADMISE R1
09-02-2010, 10:51
Geçmiş olsun çok üzücü bir durum allah kimsenin başına vermesin
çok geçmiş olsun kardeş verilmiş sadakan varmış size bi şey olmamış
yasintezcan
09-02-2010, 11:03
büyük geçmiş olsun,gerçekten çok üzücü bi olay:(
ama boşver kardeşim cana gelmesin.mala gelsin.
gecmis olsun Allah beterinden saklasin, araba sonucta her zaman alinir.
ohaaaa o nasıl bi otobüstür ki bu hale getirmiş o güzelim arabayı.çok büyük geçmiş olsun.verilmiş sadakan varmış.canına gelmemiş en azından.
GökhanAk
09-02-2010, 11:23
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın :(
çok geçmiş olsun üstad..
allah korumuş gerçektende..
bugün o arabaya dışardan baktığınıza için şükredin bence... yaşayacak ömrünüzü varmış daha..
tekrar geçmiş olsun.
saygılar
Rıdvan..
qwertynord
09-02-2010, 11:28
Mert çok geçmiş olsun boşuna kendinide üzme seni o şekilde görüp ailenide üzme olmuş bitmiş bide kaskosu olmadıgını düşün olaya iyi yönden bak şükret. arabaya filan ihtiyacın olursada bi telefon yeterli biliyosun.
tesellisi olan bi durumdasın kardeş. arabanın yenisi gelir. allahtan sana bişey olmamış. çok geçmiş olsun.. gerçekten üzüldüm başına gelene. kimseye yaşatmasın allah.
cana geleceğine mala gelsin.ama arabayı görünce benimde içim fena oldu :S tekrardan geçmiş olsun.allahtan size birşey olmamış
maxpower
09-02-2010, 11:56
çok geçmiş olsun. araba gitmiş ama fotolara bakınca ucuz atlatmışsınız
daha iyileri olur inş
siz dururken mi geldi vurdu o.ç??
HaLuK-35
09-02-2010, 11:58
Gecmis Olsun cok uzucu bi durum gercekten ama arkadaslarında bahsettiği gibi size bisey olmamış olması sevindirici tekrardan gecmis olsun..
By_FresH
09-02-2010, 12:19
çok geçmiş olsun dostum allah korumuş
geçmiş olsun allah başka kaza bela vermesin
çok geçmiş olsun.allahtan size bişey olmamış allah korumuş
çok geçmiş olsun. allahtan size bişey olmamış. yerine yenisi alınır koyulur hiç üzülmeye gerek yok. sizlere bişey olmamış....
vtc mania
09-02-2010, 12:49
bıraderım cok gecmıs olsun ALLAH korumus..