PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İş araniyor

Sayfa : [1] 2

Brs_eg
11-02-2010, 22:22
Şuan caliştgm şirkette huzursuz olmamdan dolayi farkli bi iş bakiyorm.

Daha once bicok amatorce pc işi yaptm.

Gercek cv yazilabilecek tarzdada.

Bimekste 1 sene.
Electrworlde 1 sene dvm ediyo. iş tecrubem var

Askerlk 2012 kdr tecillym ztn acik ogretm fln uzar gider.

Bileşimle alakali herhangi bişyler olablir.satiş artk pek dusunmuyorm ama mecbur kalirsam yaparm gene.

Aklimda oto servis danişmanligi geldi.Tecrubem yok sadece bi fikir :)

Cevrenizde bildgnz duydugnz herhangi bişy olursa die konu acaym dedim sonucta az cok samimiyetmz var kasilmaya grk yok :) he mod lar tarafndan gereksiz bi konu olarak gorulurse silineblir.

brv
11-02-2010, 22:33
Hazır konu açılmış bende arıyorum arkadaşlar :D

Muhasebe Denetim Vergi Maliye vb tarzı şeyler...
Otomobil satış işi de olur galeri vb tarzı yerlerde...

pesimist206
11-02-2010, 22:35
topkapıda bı ford plaza satıs danısmanı arıyordu bıldıggım kdrı ıle ınternette rast gelmıstım ama hala arıyorlarmıdır bılemem zaten satıs danısmanlıgında pek ogrenıme vs bakmıyorlar dırek mulakat ve tatlı dıl :)

Brs_eg
11-02-2010, 22:38
Bu arada unttm anadolu yakasi pendikteym.

Diyadin
11-02-2010, 22:45
Muhasebe deneyiminiz yada bilginiz varmı?

Denetim yaptığımız firmalarda bazen personel ihtiyacı olabiliyor..

Brs_eg
11-02-2010, 22:46

hiç yok malesf.

tesekkurler.

XoR
11-02-2010, 22:48
Barış,

www.kockariyer.net

Burdan bi cv yarat kendine bir süre şirketleri var elbet bişey çıkar diye düşünüyorum.

Brs_eg
11-02-2010, 22:49
Barış,

www.kockariyer.net

Burdan bi cv yarat kendine bir süre şirketleri var elbet bişey çıkar diye düşünüyorum.

saolsn abi burayi bilmiyordm.hmn bakioyrm.

Selman
11-02-2010, 22:49
Bende işimde pek huzurlu değilimde hiç kıpırdamıyorum şimdilik:)

Diyadin
11-02-2010, 22:50
hiç yok malesf.

tesekkurler.

Önemli değil umarım huzurlu ve severek çalışabileceğin bir iş bulursun ...

XoR
11-02-2010, 22:51
saolsn abi burayi bilmiyordm.hmn bakioyrm.

Ama kafanı toparla sakin bir şekilde çok detaylı doldur. Aman burasıda boş kalsın demeden tek tek oku incele. Çünkü ufacık detaylara takılıp kalıyolar bu tarz kurumsal firmalar çok farklı cevapları arıyolar doldurulan bu Cv'lerde.

Low-Rider
11-02-2010, 22:52
Kolay gelsin barış inş kısa zamanda bulursun , bende arıyorum uzun süredir.

En son biryerle görüştüm inş olur , sıkıldım artık boş oturmaktan:o

Brs_eg
11-02-2010, 22:54

boş oturmak ayri bi dert hakketen.Bende bimeksten sora 4ay boş kalmiştm gercekten sıkıntılı maddi durumunu geçtm evde durmaktan ayri bi sıkıntı geliyor.

Şimdi bazi arkdaslar diyolardir işte calişiomssn nie kaşiniyosn ama durum ole olmuyor malesf :)

brv
11-02-2010, 22:56

Mezun olduğumdan beri adam gibi bir iş bulamadım açıkçası o yüzden pratik olarak çok fazla tecrübem olduğumu söylemem zor...Ancak derslerden öğrenilen şeyler...Bildiklerimi pratiğe dökmenin zamanı geldi de geçiyor açıkçası...Adam gibi uzun vadeli bir iş bulamazsam ağustosta askere gidicem,en azından o zamana kadar biraz daha işi öğrenmem adına ufakta olsa muhasebe ofisinde veya denetim firmasında bir iş bakıyorum öncelikli olarak...

brv
11-02-2010, 22:58

Askerliğini yaptığın için daha rahat iş bulacağına düşünüyorum...Boş oturmak inanılmaz sıkıntılı bir durum inşallah görüşmen olumlu sonuçlanır :)

XoR
11-02-2010, 22:58
Barış sen Sabiha Gökçene baya bi yakınsın sanırım. Havacılık ile alakalı iş düşünürsen cv'ni yollarmısın bana.

concierge.istanbul@hilton.com

Low-Rider
11-02-2010, 22:59
Askerliğini yaptığın için daha rahat iş bulacağına düşünüyorum...Boş oturmak inanılmaz sıkıntılı bir durum inşallah görüşmen olumlu sonuçlanır :)

Şimdi internette yapılan başvurulara bakarsak , askerliğimi yapmadan önce ve yaptıktan sonrası arasında pek fark yok hatta hiç fark yok:)

Kariyer sitelerine inanmıyorum ben , arkadaşlarım da aynı durumu yaşıyorlar arayıp soran geri dönen çok çok az.

Tanıdık oldumu oluyo bu işler malesef

Brs_eg
11-02-2010, 23:02
Barış sen Sabiha Gökçene baya bi yakınsın sanırım. Havacılık ile alakalı iş düşünürsen cv'ni yollarmısın bana.

concierge.istanbul@hilton.com

pm attm abi.

XoR
11-02-2010, 23:04
pm attm abi.

Cevapladım kardeşim.

Aynı şekilde Anadolu yakası Sabiha Gökçene yakın olanlar varsa Cv yollasınlar ihtiyacı olanlar elimden geleni maximum yapmaya çalışıcam.

koraycagiran@hotmail.com

OmeR-FE
11-02-2010, 23:06
Bende 1 Hafta Önce Mevcut İşimde Ayrıldım.. Daha Doğrusu Ayrılmak İstiyorum Fakat Çıkış İşlemlerimi Yapmadılar, Gez Dolaş Kafanı dağıt dediler bana Ama kararlıyım çıkmakta..
Yarın Sanırım Çıkış İşlemlerimi Halledicem, Resmen Yarın İşsizim..
Bende Bakınıcam, En Kötü Eski Mesleğim Mağazacılık'a Devam Edicem Nasipse..

Şuanda Ayrılacağım Meslek, Nakliyat Şirketinde Sevkiyat Amirliği.. Yaklaşık 2 Senedir Çalışıyordum..
Daha Öncede Colin's - Loft Fab. Satış Mağazasında Müd. Yardımcılığı, Lufian Fab. Satış Mağazasında Mağ. Müdürlüğü Yaptım..

Hakkımızda Hayırlısı..

connectfun
11-02-2010, 23:07
bu zmanda iş bulmak gercekten cok zor kendini garantiye almadan işten cıkmamamnı tavsiye ederim
kız arkadasım makine ressamı mezun olalı 1.5 yıl oldu nerdeyse ama hala iş bulamadık, ve cv si de dolu ama iş yok piyasada, biz 1.5 yıldır bu şanssızlığı yasıyoruz. eldeki bulgurdanda olma ;)
umarım gönlündeki işi bulursun

brv
11-02-2010, 23:09
Şimdi internette yapılan başvurulara bakarsak , askerliğimi yapmadan önce ve yaptıktan sonrası arasında pek fark yok hatta hiç fark yok:)

Kariyer sitelerine inanmıyorum ben , arkadaşlarım da aynı durumu yaşıyorlar arayıp soran geri dönen çok çok az.

Tanıdık oldumu oluyo bu işler malesef

Sırf eleman alıyoruz iyi durumdayız demek için ilan veriyorlar bence...1.5 senedir bir tane mi düzgün iş çıkmaz arkadaş çok sinir bozucu bir durum...

Bursa'da olsam bir şekilde girerdim işe'de İstanbul'da zor...

Allah hepimize kolaylık versin ne diyim :)

XoR
11-02-2010, 23:09
Bende otelde artık kafayı sıyırmış durumdayım 12 sene oldu otelcilikte Lise1'de başladım. Ama kendinizi garantiye almadan çıkmayın işinizden şuan mevcut ortam cidden çok kötü.

Low-Rider
11-02-2010, 23:11
Sırf eleman alıyoruz iyi durumdayız demek için ilan veriyorlar bence...

Aynen ;) .

hddsheriff
11-02-2010, 23:11
Bende otelde artık kafayı sıyırmış durumdayım 12 sene oldu otelcilikte Lise1'de başladım. Ama kendinizi garantiye almadan çıkmayın işinizden şuan mevcut ortam cidden çok kötü.

bende otelcilik mezunuyum okul bitti ben otelcilikten emekli oldum :D darısı başına....

Melih-Ö
11-02-2010, 23:12
İş bulmak gerçekten çok zor. Bende korkuyordum bi ara star satılcak diyolardı. Starın satılması demek kanaldaki personeli yarı yarıya düşmesi demek. Şuanda birşey yok ama rahatız çok şükür daha doğrusu beklemedeyiz çalışıyoruz. Hakkımızda hayırlısı.

Umarım istediğiniz gibi bir iş bulabilirsiniz.

TheAce
11-02-2010, 23:13
sefaköyde çalışabilcek makina yada endüstri mühendisi aranıyor demişti bir arkadaşım bilginize.

XoR
11-02-2010, 23:13
bende otelcilik mezunuyum okul bitti ben otelcilikten emekli oldum :D darısı başına....

Ben otelciliği nüfusuma geçirdim zor bu saatten sonra başka bir iş yapmam :) Istanbul dışına açılacak diğer Hiltonlara daha yüksek pozisyonlarda iş imkanları var aslında ama Istanbul'u bırakıp gitmek gözümde büyüyo. Açılacak olan iller Kütahya, Bursa, Mardin.

brv
11-02-2010, 23:15
Ondan sonra nie arabaya jant almıyossun iş yok para yok,para yok jant yok :D

hddsheriff
11-02-2010, 23:15
Ben otelciliği nüfusuma geçirdim zor bu saatten sonra başka bir iş yapmam :) Istanbul dışına açılacak diğer Hiltonlara daha yüksek pozisyonlarda iş imkanları var aslında ama Istanbul'u bırakıp gitmek gözümde büyüyo. Açılacak olan iller Kütahya, Bursa, Mardin.

Kazanacağın parada fark edecekse git valla :) Biz 4000 km uzağa gidiyoruz para kazanmak için paran varsa 2 saate istanbuldasın :)

XoR
11-02-2010, 23:17
Kazanacağın parada fark edecekse git valla :) Biz 4000 km uzağa gidiyoruz para kazanmak için paran varsa 2 saate istanbuldasın :)

Kazanacağım para düşüyor maalesef ama pozisyonum yükseliyo biraz karmaşık bi durum :) yaklaşık 2 sene orda görev yaptıktan sonra tekrar bu tarafa dönme durumları var ama net değil. Bizimkisi bi nevi askerlikte şark hizmeti gibi :D

Low-Rider
11-02-2010, 23:19
Kazanacağım para düşüyor maalesef ama pozisyonum yükseliyo biraz karmaşık bi durum :) yaklaşık 2 sene orda görev yaptıktan sonra tekrar bu tarafa dönme durumları var ama net değil. Bizimkisi bi nevi askerlikte şark hizmeti gibi :D

Bursa mantıklı aslında yaw 4çeker çok çeker dağa çıkarsın :D

hddsheriff
11-02-2010, 23:20

sonuçta para için çalışıyoruz araya adam koyalım sen cidde hiltona gel hem benzinde neredeyse bedava :D

XoR
11-02-2010, 23:21
Bursa mantıklı aslında yaw 4çeker çok çeker dağa çıkarsın :D

Yok be Özgür 2 defa yurtdışına çıktım 1'er sene periyodlar halinde gerçekten zor oluyo ailenden uzak tanımadığın bilmediğin bi yerde yaşamak. Bundan dolayı ben kariyeri bir kenara itiyorum önce ailemi sonra parayı tercih edip burda kalıyorum :D

ufuck
11-02-2010, 23:21
iş arıyorum.. ssk yapmıcakkk!!! çünkü bağkurum war :D e+d sınıfı ehlıyetım warr!!!!

Low-Rider
11-02-2010, 23:22
Yok be Özgür 2 defa yurtdışına çıktım 1'er sene periyodlar halinde gerçekten zor oluyo ailenden uzak tanımadığın bilmediğin bi yerde yaşamak. Bundan dolayı ben kariyeri bir kenara itiyorum önce ailemi sonra parayı tercih edip burda kalıyorum :D

http://4.bp.blogspot.com/_u6SAJpLy9xc/SYtwZs2U1oI/AAAAAAAADbI/DnOxr9lPqLQ/s400/%C3%87ocuk+da+Yapar%C4%B1m+Kariyer+de.jpg
:D

XoR
11-02-2010, 23:24
http://4.bp.blogspot.com/_u6SAJpLy9xc/SYtwZs2U1oI/AAAAAAAADbI/DnOxr9lPqLQ/s400/%C3%87ocuk+da+Yapar%C4%B1m+Kariyer+de.jpg

Süper oturdu tam bana uygun :D özellikle dergi ismi :D 4saat 35 dakika sonra kalkıp işe gidecek olmama rağmen hala burda lak lak yapıyorum :D

Diyadin
11-02-2010, 23:28
Denetim firmasında portföy yönetmeniyim Sorumlusu olduğum 13 firmada aynı sorunlar var..

Kriz hala devam ediyor malesef :(

2009 yılı mali tablolar çoğu firmamız için iç açıcı değil...

İşverenler personel sayısını azaltıp daha çok çalıştırarak maliyeti azaltmaya çalışıyor..

Kendileri çıkarmasalar bile yıldırma politikasıyla tazminat vermemk için istifa ettirmek istiyorlar..

Özellikle bikaç yıldır aynı yerde çalışan arkadaşlar dikkatli olsunlar bence başka bir iş ayarlamadan sakın işinizden ayrılmayın..

Brs_eg
11-02-2010, 23:32
Denetim firmasında portföy yönetmeniyim Sorumlusu olduğum 13 firmada aynı sorunlar var..

Kriz hala devam ediyor malesef :(

2009 yılı mali tablolar çoğu firmamız için iç açıcı değil...

İşverenler personel sayısını azaltıp daha çok çalıştırarak maliyeti azaltmaya çalışıyor..

Kendileri çıkarmasalar bile yıldırma politikasıyla tazminat vermemk için istifa ettirmek istiyorlar..

Özellikle bikaç yıldır aynı yerde çalışan arkadaşlar dikkatli olsunlar bence başka bir iş ayarlamadan sakın işinizden ayrılmayın..

2.5 senedir bir calişani aynen bu hamleyle tazminatsiz şekilde bi şekilde istifa ettirerek cikardilar.bi suru mazert.bnmde için son nokta bu oldu.

brv
11-02-2010, 23:34

Bursa dediğin 2 saatlik yol daha iyi bir pozisyon olduktan sonra düşünülebilir bursa...Sıkıldın mı istanbul'dasın...
Gazlamak için güzel otobanlar var hem :D

Diyadin
11-02-2010, 23:45
2.5 senedir bir calişani aynen bu hamleyle tazminatsiz şekilde bi şekilde istifa ettirerek cikardilar.bi suru mazert.bnmde için son nokta bu oldu.

Sabırlı olmakta fayda var istifa ettiğinizde işkurdan işsizlik ödeneğide alamazsınız.

Dediğim gibi birçok arkadaş çok yoruluyor gergin ortamda çalışıyor ve huzursuz.

İş bulmadan ne olursa olsun işinizi bırakmayın. İşveren tarafından çıkarılırsanız bile kesinlikle imzaladığınız kağıtlara dikkat edin.

slowmotion
11-02-2010, 23:55
bende adanadayım, iş arıyorum. çukurova işletme mezunuyum. askerliğimide yaptım. geçen mayısta geldim. telefonum bile neredeyse çalmıyor iş için. bende iş arıyorum :(

Göki,ZD
12-02-2010, 00:10
bende arıyorum akü, baba ile çalışmak çok zor kafayı yedirtecek bana bigün

Frid
12-02-2010, 00:40
Sırf eleman alıyoruz iyi durumdayız demek için ilan veriyorlar bence

Allah hepimize kolaylık versin ne diyim :)

aynen katılıyorum bende 6 aydır arıyorum son 2 aydır çok yoğun arıyorum ama hep fos

otomotiv 2009 myo mezunuyum
e sınıfı ehliyetim var
askerlikten muafım
office 2007

ve daha var ama eleman begendiremiyoruz millete makine mühendisi olacak ama 850 tl çalışacak istiyorlar. yakında çıplakta uzan derler :D :D

Ome_RS
12-02-2010, 19:17
bende iş arıyorum 1 aydır işsizim.
1 yıl alce trafoda trafo test yaptım (stajer)
1 yıl Pendik Alper otoda motor mekanik olarak calıstım.
1 yıl Altınlale kuyumculukta kasiyer tezgahtar olarak calıstım.

lise elektrik
üni otomotiv mezunuyum.
acık öğretim işletme okuyorum.
3 yıl tecilliyim.
Pendikte oturuyorum.

su an ne iş olsa yaparım modundayım :)

İbrahim Erdem
12-02-2010, 19:48
Bu hızla daha da devam ederse tekrar öss ye girip tıp fakültesi yazıp kendimi sağlama almayı düşünmüyor değilim.:(

makif84
12-02-2010, 20:47
arkadaşlar işinizi ayarlamadan kesinlikle çalıştığınız yeri bırakmayın.valla 2 yıldır zam yapmıyolar çıkarıcaklar korkusundan sesimizi çıkaramıyoruz.şimdi iş bulmak çok zor

Boost Up
12-02-2010, 20:51
Lojistik okumayı düşünüyorum da, yanlış iş mi yapmış olurum acaba:confused:

Selman
12-02-2010, 20:54
arkadaşlar işinizi ayarlamadan kesinlikle çalıştığınız yeri bırakmayın.valla 2 yıldır zam yapmıyolar çıkarıcaklar korkusundan sesimizi çıkaramıyoruz.şimdi iş bulmak çok zor

Aynen bizde 2 yıldır zam alamadık bekliyoruz öylece. Ama bişeyde yapamıyoruz.

makif84
12-02-2010, 20:57
Aynen bizde 2 yıldır zam alamadık bekliyoruz öylece. Ama bişeyde yapamıyoruz.

beklemekten başka çare yok özel sektörde kimse bulunmaz hint kumaşı değil.ali çıkar veli girer patronun işi görülür olan çıkana olur....

Onurkk06
12-02-2010, 21:54
ben de denizlide okuyorum akşamcıyım şöförlükle alakalı bi iş olursa ya da doru düzgn bi iş olursa ben de denizlide yapabilirm

umut01
13-02-2010, 12:59
Bu hızla daha da devam ederse tekrar öss ye girip tıp fakültesi yazıp kendimi sağlama almayı düşünmüyor değilim.:(

bende senin gibi eczacılık düşünüyordum ama hükümet onlara da el attı:)

korki
13-02-2010, 18:21
Bu hızla daha da devam ederse tekrar öss ye girip tıp fakültesi yazıp kendimi sağlama almayı düşünmüyor değilim

Yazmıştım zamanında hatırlıyorum mak.müh. tercih etme diye...

İbrahim Erdem
13-02-2010, 18:32
Bu hızla daha da devam ederse tekrar öss ye girip tıp fakültesi yazıp kendimi sağlama almayı düşünmüyor değilim

Yazmıştım zamanında hatırlıyorum mak.müh. tercih etme diye...

Ama tıp yaz dememiştin :D

Bölümümden de okulumdan da memnunum aslında ama gidişat kötü olduğu için tedirginim bu halden daha da kötüsüne giderse de hiç düşünmeden bırakırım. Sene kaybettim diye de hiç üzülmem.;)

TheAce
13-02-2010, 18:49
tıp okuma makine müh. iyidir merak etme çalışacak yer bulursun hep böyle gitmez...

Brs_eg
15-03-2010, 20:22
Evetttt bugun itibariyle işşizim :D

sonucta bu olayla biraz cevreylede alakali

o yuzden duyan bilen gore iş ariyorm :)

mmustu
15-03-2010, 20:23
hayırdır yavrım ne oldu ?

Ranthor
15-03-2010, 20:24
ben de geçe hafta pzt istifa ettim. hiç çalışmak istemiyorum ama napalım, gönül borcumuz var

Frid
15-03-2010, 20:25
Evetttt bugun itibariyle işşizim :D

sonucta bu olayla biraz cevreylede alakali

o yuzden duyan bilen gore iş ariyorm :)

aramıza hoşgeldin :D:D

Melih-Ö
15-03-2010, 20:29
Star satılcak diye korkuyordum allahtan satılmadı. Şuan sigortalı olarak kadrolu elemanım doğan holdingde. Umarım bçr ömür boyu gider. İşssizlik kötü birşey gerçekten allah kolaylık versin...

kv661
15-03-2010, 20:33
Ben ilaç müvessiliği düşünüyorum ciddi ciddi

www.kariyer.net'e girin bakın

gökan
15-03-2010, 20:33
norveçe gıdıcem ben arastryorum

Diyadin
15-03-2010, 20:37
Bende istifa ettim ay sonuna kadar çalışıcam , Ülker'e başlama ihtimalim var gidersem ne kadar iş arayan varsa yanıma alıcam söz :D

aqustic
15-03-2010, 20:47
kariyer netteki ilanların çogu reklam amaçlı.Bıktım oraya başvurmaktan.

Frid
15-03-2010, 20:52

aynen bende bıktım valla iş verenler ne acımasız :confused:

brv
15-03-2010, 20:53
1*2 aydır bıraktım iş aramayı...nasıl olsa çağırmıyolar adam gibi yerlerden...saçma sapan yerlerden bile çağırmıyolar...bu dönem yüksek lisansta derslerim bitsin yazın ya asker ya da başka planlarım var...daraldım,bunaldım işsizlikten...

Low-Rider
15-03-2010, 21:08

Geçen kariyer netten başvurduğum biyer aradı diyalog aynen böyle

ik-deneyim varmı
ben-yok
ik-iyi günler
ben- ana avrat sövdüm

ayıptır ya

tool
15-03-2010, 21:14
norveçe gıdıcem ben arastryorum

iyi bisey varsa bende gidiyim ;)

gökan
15-03-2010, 21:18
iyi bisey varsa bende gidiyim ;)

arastrma içerisindeyım buaralar:):):)

initial-D
15-03-2010, 21:26
yardımcı olur belki,uygun özellikte olanlar varsa aramızda

http://www.thy.com/tr-TR/corporate/news/announcements/announcement.aspx?aid=4629

maf
15-03-2010, 21:44
bu başlık iş yapar.profesyonel iş arayıcıyım bende:D

Ersin YILDIZ
15-03-2010, 21:47
ızmırde varsa bende faydalanabılırım bu topıcten :)

OmeR-FE
15-03-2010, 23:33
İzmit'ten Güncel, Bakınıyorum Hala :)

Mr.K
15-03-2010, 23:33
nerddeyimlan ben hahahha

GKS
16-03-2010, 00:19

ordan bişey çıkmaz firmalar reklam amacıyla kullanıyor orayı site ziyaretçi sayısı ve tıklanma oranları çok olduğu için gizli reklam yapmış oluyolar çaktırmadan birde sektörde iş yapan firmalar rakiplerini takip ediyo büyüme süreci varmı eleman alıp genişliyolarmı diye fln olay bundan ibaret tr de en iyi iş tanıdık eş dost akraba ile bulunur varsa tanıdık cv olmadan tek telle en güzel işi kaparsın yoksa 2 ünide bitirsen imkansız

Dragger
16-03-2010, 00:22
Aynen tanıdık olmadan bu isler yalan :)

Ben o kariyer.nette kendi egitimimden bilgimden cok daha alt islere basvurdum ona ragmen dönüs bile olmadı.

Misal BAT ilan veriyor, eleman alınacak diye...İcerde calısan tanıdıga söylüyorsun su an alım yokki sirkette cevabı alıyorsun.

aleeco
16-03-2010, 00:29
askerlik onunde ciddi bir engel olmasa daha ii olurdu ama su an sartlarinda hicbirsey bahne degil hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin

gökan
16-03-2010, 07:49
bence artık işe gırmek torpıl olmus torpılı olan işe gırıyor su zamanda

fsunnetci
16-03-2010, 08:06
Karamsarlık her alanda mevcut bakıyorumda..Arkadaşlar ekmek aslanın midesinde.Piyasa şartları malumm öyle he demeye iş bulamazsınız tabiki.kendinizi iş verenenin yerine koyun ve birde onların gözüyle bakmaya çalışın..Köyden kente göçü durduramadığımız sürece bu işşizlik her zaman için problem olur,İş aslında var ama amele sınıfında olanlara var yetişmiş elemana ihtiyac çok az..KPSS yaklaşıyor bu sınava bu sene başvuru sayısı 2'ye katlanmış KPSS kursları bile bu kadar talep beklemiyorduk diyor yani buda şunu gösteriyorki dışarda o kadar diplomalı işşiz gurubu varki tahminlerin bile üstünde malesef:rolleyes:

GKS
16-03-2010, 09:10
aslında birkaç iş bulma yolu var :=) büyük firmada işe girmek istiyorsanız insan kaynaklarında çalışan kızlardan birini tavlayın eğer ufak firmaysa patronun sekreterini kafalayın veya para teklif edin işe alınma karşılığında. eğer arkadaşlarınızın size iş bulmasını istiyorsanız sadece iş aradığınızı sölemeniz yetmez iş bulma karşılığında para teklif edin miktarı sizin gücünüze kalmış.. bu şekilde işe giren arkadaşlarım var biraz ağzınız iyi laf yapsın gerisi çok kolay.

Brs_eg
20-08-2010, 18:45
bence artık işe gırmek torpıl olmus torpılı olan işe gırıyor su zamanda

malesfiki güncel beyler tanidigi olan varmi ? ilgileneblicek daha dogrusu

araba satiş showroom vs.

artk aklima başka bişy gelmiyor konuyu guncellekemkten başka sitedekiler kusura bakmasn

Göki,ZD
20-08-2010, 18:48
Barış sen bilgisayardan anlıyodun dimi satışcıydın?

Brs_eg
20-08-2010, 20:19
Barış sen bilgisayardan anlıyodun dimi satışcıydın?

evet kanka bimeks electroworld fln caliştm

gorke
20-08-2010, 20:29
bence şirketlere gidip tek tek kendi cv formlarını doldurup bırakın yanınızda pro bir cv nizde olsun sizin hazırladığınız ikisini iliştirip o şekilde bırakın ik larına. düzgün hiçbir firma o cvleri es geçmez bunu asla unutmayın uygun pozisyonlardaiseniz kesinlikle olumlu vyea olumsuz geçse bile sizi çağırılar. buda kendini gerçek ve real karşı tarafa anlatma olanığı tanımlar. ben iş ararken uygulamıştım bunu ve baya işe yaramıştı.

CTG
20-08-2010, 20:39
aslında birkaç iş bulma yolu var :=) büyük firmada işe girmek istiyorsanız insan kaynaklarında çalışan kızlardan birini tavlayın eğer ufak firmaysa patronun sekreterini kafalayın veya para teklif edin işe alınma karşılığında. eğer arkadaşlarınızın size iş bulmasını istiyorsanız sadece iş aradığınızı sölemeniz yetmez iş bulma karşılığında para teklif edin miktarı sizin gücünüze kalmış.. bu şekilde işe giren arkadaşlarım var biraz ağzınız iyi laf yapsın gerisi çok kolay.

para teklifiyle nası oluyo yav ilk defa duydum :) çalıştığım şirket için düşünüyorum da, patrona 1 milyon teklif etmediğin sürece vız gelir tırıs gider o kadar para varsa zaten şubesini açarsın kara ortak olursun :D

Frid
20-08-2010, 21:05
para teklifiyle nası oluyo yav ilk defa duydum :) çalıştığım şirket için düşünüyorum da, patrona 1 milyon teklif etmediğin sürece vız gelir tırıs gider o kadar para varsa zaten şubesini açarsın kara ortak olursun :D

ara elemanlara patronu etkileyebilecklere yada personel müdürlerine gibi

CTG
20-08-2010, 22:02
bizim insan kaynakları müdüresi de pek boş değil o da yemez :)

HALUK
20-08-2010, 22:03
http://www.tav.jobs/form_tr_1.2.asp?ilan=GENERALAPPLICATION&location=GEORGIA

http://www.doco.com/turkey/index_jobs_turkey.htm

havalimanında TGS die bir firma var orasıda sürekli personel alıyor, birde orayı ziyaret et,
bence havalimanına bir gününü ayır tüm firmaları dolaş, ama takım elbise ve saç sakal düzgün traş ol arkadaşım,
okumuş insan kıla tüye takmaz ama kapısında bekleyen sekreteri yada güvenlik görevlisi keçi sakalada uzun saçada küpeyede takar onları geçemedikten sonra sakalında küpeninde bir anlamıda yok zaten.
işe alınmanda yardımcı olamam ama ramazan sonrasında gelirsen öglen yemegi ısmarlarım. referansta yazabilirsin beni 10 yıldır oralardayım ;)
işsizligi askerden geldigimde 2 sene boyunca tattım, para sıkıntısı yoktu ama babama senin oglan ne iş yapıyor diye soruldumu yıkılıyordum, allah yardımcın olsun.
dip not: ilk girişte asgari ücret +ssk+yemektir. 3 ay 5 ay yada 1 sene sonra degişir hepsi senin çalışmana dürüstlüğüne baglıdır diyecem ama yalan :) yalakalığına baglı, sabah yarım saat önce geleceksin, akşamda en son çıkacaksın, yemegini yarım saate yiyip işinin başına döneceksin. bakınız ben :)

saygın86
20-08-2010, 23:27
vallah arkadaşlar bu konu ılgılı bende bır zaman once konu acmıstım.hatırlayanlarınız olur belkı.ben ıstanbuldan umıde kestım antalyada ıs buldum ay sonu gıdıyorum hayırlısı ıle.istanbul bıtmıs abı bıtmıs yalana baglamıs.torpılın varsa yuzuyor bır yerlerı vuruyorsun yoksa balıkcı teknesı gıbı sezonu beklıyorsun.

Brs_eg
21-08-2010, 00:07
http://www.tav.jobs/form_tr_1.2.asp?ilan=GENERALAPPLICATION&location=GEORGIA

http://www.doco.com/turkey/index_jobs_turkey.htm

havalimanında TGS die bir firma var orasıda sürekli personel alıyor, birde orayı ziyaret et,
bence havalimanına bir gününü ayır tüm firmaları dolaş, ama takım elbise ve saç sakal düzgün traş ol arkadaşım,
okumuş insan kıla tüye takmaz ama kapısında bekleyen sekreteri yada güvenlik görevlisi keçi sakalada uzun saçada küpeyede takar onları geçemedikten sonra sakalında küpeninde bir anlamıda yok zaten.
işe alınmanda yardımcı olamam ama ramazan sonrasında gelirsen öglen yemegi ısmarlarım. referansta yazabilirsin beni 10 yıldır oralardayım ;)
işsizligi askerden geldigimde 2 sene boyunca tattım, para sıkıntısı yoktu ama babama senin oglan ne iş yapıyor diye soruldumu yıkılıyordum, allah yardımcın olsun.
dip not: ilk girişte asgari ücret +ssk+yemektir. 3 ay 5 ay yada 1 sene sonra degişir hepsi senin çalışmana dürüstlüğüne baglıdır diyecem ama yalan :) yalakalığına baglı, sabah yarım saat önce geleceksin, akşamda en son çıkacaksın, yemegini yarım saate yiyip işinin başına döneceksin. bakınız ben :)

electro worldten ayrildiktan sora iş bulamadm bi sure ve taşaron firmada gecici bi iş cikti 3 aylk ona gireym dedim hatta işin son 15gunu fln sabiha gokcendeym suan ortamala 3 aydir calişyorz orda.TGS diye birşey 1 ay once yokken 1 ay içinde acaip bi yapilanma yaptilar aprondan şutaltina vs. vs. heryerdeler.havalimaninda ilk bi sure gozlemledm nasildir fln die direk leyla gidi atlamak istemedm envanter demirbaş projesi oldugu için heryeri gezdm defalarca bi ucagin içine girmedgm kaldi.Son 10gundur insanlarla iş hakknda konusmaya başladm oranin bilgi işlem şefiyle gorustum acikcasi pek olumlu degildi he beni cok aşan bi işmiydi degildi sadece kullanilan sistemleri ogrenmem gerekecekti 1-2ay yani pc muhendisi olsanda helpdesk tarafinda yapilacak iş ayni neyse o bolumde kadro olmadigi soylediler vs. tabi 2aydir ortada gezen elemanlar için nie ugraşssn şef.insan kaynaklariina direk elden cv verdm odalarnda bulundugu zmn.daha sora en son tgs geldi cok kişi aldilar yemekhane boşken dolar oldu öle bi cogaldilar :) havalimaninda uzun suredir bulunan bir kişiye daniştm nasil yaklassam daha iyi olur bu adamlara direk cv mi birakalm nettenmi başvuralm die adamin cvpi falanca yerde tanidign varmi dedi yok dedim gulumsedi o zmnda kafamda farkli carklarini oturtmuslar durumu olustu bilmiyorm ne kdr dogrudur ve cv bile vermedm belki olesine hafta içi birakarm ofislerine.

Havalimani şartlar ve ortam olarak guzel tabiki calişilcak bi yer konuma gore.ama birazda kismet ramp calişmak zor.en kotu ihtimal trafik için belki gorusurm daha sora tekrardan ama onlarda 24 saatlik gun dilimi içinde 8ayri vardiya donuyorlar o biraz zor.

Ayrica tesekkur ederm ilgilendignz için isg de iseniz ben daha 10gun oralardaym tanişmak isterm :)

Brs_eg
22-08-2010, 20:08
showroom araba satişi nasildir arkdaslar aramizda bu işi yapanlar illaki vardir hangi firmalar iyidir vs. kazanc durumu nasildir birde işe girmek zormudur daha once bu işte tecrubesi olmayanlari için :)

oğuzk
22-08-2010, 20:14
showroom araba satişi nasildir arkdaslar aramizda bu işi yapanlar illaki vardir hangi firmalar iyidir vs. kazanc durumu nasildir birde işe girmek zormudur daha once bu işte tecrubesi olmayanlari için :)

+ üniversite isterler tabide hangi bölüm isterler?

Bence markasında eski olmuş firmalar daha iyidir misal; Ford da Otokoç gibi

alex
22-08-2010, 20:34
bende 4 senedır

burgerkıngde calısıorm
askerlık durumum yok
cürük raporu werıldı bundan 5 sene evvel kanser tedavisi göruordum

elım elektronıge cok yatkın

bılgısayar deneyımım war program orenırırm cabuk

Ludacris
22-08-2010, 20:45
Barış araba satışı için öğrenim durumundan çok,
izlenim önemli duruşun,uslubun vs... Bi ara bende niyetlenmistim. Tanidigin arkadasin varsa musait oldugunda sansini dene dilersen

Brs_eg
22-08-2010, 20:50
Barış araba satışı için öğrenim durumundan çok,
izlenim önemli duruşun,uslubun vs... Bi ara bende niyetlenmistim. Tanidigin arkadasin varsa musait oldugunda sansini dene dilersen

duruş üslüp olarak cok sıkıntı olcagini sanmiyorm 3 sene magazacilik insanlarla konusmayi ogretti bana yeterince he tabiki notebook la araba satmak farkli şeyler ama temeldeki şeyler ayni gibidir.bakalm artk kismet birazda bu sahada şanşimi deniycem :)

Brs_eg
14-10-2010, 19:16
güncel araki bulasin

Bad-Fast
14-10-2010, 19:49
2 aydır bakıyorumda abuk sabuk işler 600 lira verip adamın canını çıkarmak istiyorlar diploma almadan baya bi zor bulcaz herhalde

OnurK
15-10-2010, 21:09
Gerçekten İstanbulda yaşayıp o kadar firma,fabrika,mağaza olmasına rağmen torpil yada referans olmadan olmuyor Otomotiv bölümünü bitirdim Renault Bağdatlılar Yetkili Serviste Stajımı yaptım servislere cv mi bıraktım , kariyer.net başvurular yaptım ama yok yok ....
Araç kabul,danışman,2.el ekspertiz,Satış danışmanı departmanlarında iş arıyorum...

Brs_eg
26-11-2010, 14:44
güncel araki bulasin

güncel evde oturmaktan daral geldi :D

by_hayali
26-11-2010, 16:04
güncel evde oturmaktan daral geldi :D

Barış İş Bankası çağrı merkezi alım sınavı var bi bak istersen kardeşim ;)

http://www.isbank.com.tr/content/TR/Insan_Kaynaklari/Kariyer_Firsatlari/Pozisyonlar/Cagri_Merkezi_Elemani-680-241.aspx

Brs_eg
04-08-2011, 16:10
Bi sene sora tekrar iş araniyor günceli :D

volume81
04-08-2011, 16:30

hahahah :D

bende arıyorum walla ama yok :/

anadolu teknik lisesi bilgisayar programcılığı

Kocaeli üni. bilgisayar programcılığı ( önlisans bitti alttan derslerimi verdikden sonra lisans tamamlamaya geçicem :)

askerlik baya bi süre yok :) tanıyan bilen varsa İstanbul Kocaeli Düzce iş arıyorum :)

alperkirman
04-08-2011, 17:12
yarın itibariyle çalıştığım muhasebe bürosundan ayılıcam yani işsizler kervanına katılıcam :(

Burak E.
04-08-2011, 18:03
Bende İşsizlerin Arasına Giriyim Dedim Okul bitti

Bayrampaşa Ticaret meslek Lisesi Bilgisayarlı Muhasebe

Kırklareli Üniversitesi Maliye Bölümü (fakat Daha Bitmedi )

Acık Üniversiteden İktisat Devam Ediyor Referanslarda Saglam fakat 3-4 Ayrıdr İşsizim

Ome_RS
05-08-2011, 01:16
Bende arıyorum.
lise elektrik mezunu 2 yıllık üni otomotiv halen aof 3. sınıf işletme okuyorum
1 sene kuyumcu
1 sene tuv geçmişim var
yarısmacı arkadaslara basarılar :D

Frid
05-08-2011, 01:45
ben kariyer.net ten buldum 9 ay bekledim tabi çok memnun olmasakta daha iyisini bulana kadar elimizde ki en iyisi aklımızda olsun yardımcı olabilirsek ne mutlu .

LAST_ZZ
05-08-2011, 02:02
işşizler kulubu +1 :)

fosgate
05-08-2011, 03:48

otomotivde servisçilikten ziyade satış kanadını daha çok öneririm ki teknik bilgi ve daha önceki yazdığın iş tecrübelerine dayanarak her iki departmanıda çok rahat götürürsün..
üç sene İzmir'de servis danısmanlığı yaptım sinir stress sahibi olmak ıstemiyorsan bence satışı düşün servise hiç bulaşma...Pendikte ikamet ediyormuşsun ama borusanda üniversiteden çok samimi bi arkadaşım çalışıyor eleman ihtiyaçlarını sorucam senin için

Brs_eg
09-08-2011, 14:01
Güncel iş iş işi işişşşş şşiişş :D

Not : Konu alakasiz veya gereksiz olarak görülüyorsa silinebilir.

Ome_RS
09-08-2011, 14:02
Sen ayrıldın mı işten daha iyi sartlarda bir işmi arıyorsun

tool
09-08-2011, 14:02
Güncel iş iş işi işişşşş şşiişş :D

Not : Konu alakasiz veya gereksiz olarak görülüyorsa silinebilir.

noldu gene mi tatil?

Brs_eg
09-08-2011, 14:07
:) Ayrilmadim ama çok düşük imkanlarla çalışmaktan sıkıldım

powERS
09-08-2011, 20:31

düşük imkanlardan kast ın ne ?

bende iş arıyorum. izmirde ithalat ihracat la ugrasan olur gumruk olur.

ithalat ihracat okudum salihli myo oda.

2 yıl daha burdayım. 3 4 yapıcaz kısmet olursa.

S.Saka
09-08-2011, 20:50
bende arıyorum iş şuan çalışıyorum biryerde ama öldürüyolar beni pestil oldum bir ayda birde ramazan ramazan çok zor oluyor ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

Vlkn-fb
09-08-2011, 23:19

AH be kardesım electro worldden cıkılırmı ya bende 1,5 senedır electro worlddeyım heryerde sana kostek olucak ınsan var ama benden sana soylemesı tabı yonetıcıler falan ıyı degılse orası bıraz cekılmez hal alıyor ama temelde cok rahat ve hedeflerın olmasıyla great 3 ısen 1400 u devırıyorsun ben ısımı sevıyorum zorakı degıl ama kımseyle ısım olmuyor ısımı yapıyorum gıdıyorum evıme gecen saturne gıttım ıs gorusmesı ıcın ızmır gazıemırde magaza acıcaklarmıs egerk ben takım lıderı olarak basvurdum kabul gorurse sende gel evlı degılse takılırız:D aksam sahıl kordon boyu vs :D arac satıs olayına gelınce o ıste tecburbe meselesı degıl ınan bana egerkı bızım kadar araba sevdası degılse karsımızdakıde yılların pek bır onemı yok bırde satıs olarak yılların verdıgı tecrube ıle olay bırlesınce yaparsın ama kurumsal fırmalar bıraz daha ıse alımda katı o yuzden kendını ınsan kaynaklarına ıyı pazarlaman lazım en azından cv'nde belırtmek ıcın chery bıle olsa gır bıraz calıs sonrası zaten gelır hayırlısıı olur ıns

Brs_eg
09-08-2011, 23:40
AH be kardesım electro worldden cıkılırmı ya bende 1,5 senedır electro worlddeyım heryerde sana kostek olucak ınsan var ama benden sana soylemesı tabı yonetıcıler falan ıyı degılse orası bıraz cekılmez hal alıyor ama temelde cok rahat ve hedeflerın olmasıyla great 3 ısen 1400 u devırıyorsun ben ısımı sevıyorum zorakı degıl ama kımseyle ısım olmuyor ısımı yapıyorum gıdıyorum evıme gecen saturne gıttım ıs gorusmesı ıcın ızmır gazıemırde magaza acıcaklarmıs egerk ben takım lıderı olarak basvurdum kabul gorurse sende gel evlı degılse takılırız:D aksam sahıl kordon boyu vs :D arac satıs olayına gelınce o ıste tecburbe meselesı degıl ınan bana egerkı bızım kadar araba sevdası degılse karsımızdakıde yılların pek bır onemı yok bırde satıs olarak yılların verdıgı tecrube ıle olay bırlesınce yaparsın ama kurumsal fırmalar bıraz daha ıse alımda katı o yuzden kendını ınsan kaynaklarına ıyı pazarlaman lazım en azından cv'nde belırtmek ıcın chery bıle olsa gır bıraz calıs sonrası zaten gelır hayırlısıı olur ıns

Ben artik magazacilik yapmak istemiyorum.Ben great 2 olarak başladm ole dvm etmiştm 3 için konustugmzda askerligi bahane etmekteydiler :)Bişy lgzm olupta herhangi magazaya girince bile geriliyorum.Bana yetti 3 seneye yakin deneyim magazada :) Son ihtimalimdir işşiz kalirsam son cagrem olur başka bişy olmaz.

Cokta işşiz kalmiş arkadaş var bi o kdrda memnun olmayan vardir eminim :) allah herkeze hayirlisi nasip etsin :)

onursumer
09-08-2011, 23:49
suan benım magazamda ıhtıyacım yok ama zaman zaman lazım olabılıyor elektronık marketlerde satısta calısmak ısteyen olursa cv alabılırım ben yardımcı olmaya calısırım

Ome_RS
10-08-2011, 00:24
Onur anadolu yakası yardımcı olabilirmisn

powERS
10-08-2011, 00:38

satürn işi olursa. oylarınızı ersin kervan a kullanın :D bende basvuru yaptım. sm olur mt olur.

sMh
10-08-2011, 05:44
ben kariyer.net ten buldum 9 ay bekledim tabi çok memnun olmasakta daha iyisini bulana kadar elimizde ki en iyisi aklımızda olsun yardımcı olabilirsek ne mutlu .

ilk defa kariyerden iş buldum diyen biri ile karşılaşıyorum:)

Brs_eg
25-08-2011, 12:34
güncel iş güncel iş güncel. :)

yokmudur anadolu yakasinda araç satışında calişip yardimci olabilecek kimse ?

Ome_RS
25-08-2011, 13:41
güncel iş güncel iş güncel. :)

yokmudur anadolu yakasinda araç satışında calişip yardimci olabilecek kimse ?

+1 servis danısmanda olur :)

Dragger
25-08-2011, 14:29
Avrupa yakasında da ben varım :)

Ome_RS
25-08-2011, 14:42
Yavuz abi turizm sektörü iyi değilmi :)

Low-Rider
25-08-2011, 14:44
Ahahahhaa yavuz:D

XoR
25-08-2011, 14:47
Yavuz abi turizm sektörü iyi değilmi :)

10 senemi, sırma saçlarımı feda ettim turizm sektörüne :D

Karaktersiz bir Meslektir hatta sıfır karakter :D

ef186
25-08-2011, 14:50

korayin geclik yillarini bilirim ne guzel up uzun sirma saclari vardi hatta iki yana orgu yaptigi bile olmustur .

ayni boleydi eskiden :

http://www.denizkizi.org/img/urun/polyanna.jpg

maxpower
25-08-2011, 14:51

sen ne iş yapıyorsun şimdi koray abi?

XoR
25-08-2011, 15:00
korayin geclik yillarini bilirim ne guzel up uzun sirma saclari vardi hatta iki yana orgu yaptigi bile olmustur .

ayni boleydi eskiden :

http://www.denizkizi.org/img/urun/polyanna.jp

Yeah baby :D

XoR
25-08-2011, 15:01
sen ne iş yapıyorsun şimdi koray abi?

http://paintingtoronto.net/wp-content/uploads/2010/03/wallpaper-rolls.jpg

mmustu
25-08-2011, 16:27
evet beyler 6 ay daha hava değişimi aldım bugün :D

bir fantazi yapayım bende iş arıyorum kafama göre bişeyler bulursam eski şirketime dönmeyeceğim.

Day Walker
25-08-2011, 16:29
evet beyler 6 ay daha hava değişimi aldım bugün :D

bir fantazi yapayım bende iş arıyorum kafama göre bişeyler bulursam eski şirketime dönmeyeceğim.

Tamam işte hacı bitti askerlik zaten bundan sonra almazlar kuruldan çürük raporu çıkar :D

VTec_king
25-08-2011, 17:19
haha konuya ne olmuş

Dragger
25-08-2011, 18:57
20 bin lira kredi ceksek, ne is yapılır? :D

Yıkama dısında aklıma bisey gelmiyor, araba alıp kiraya falan mı versek?

ensoztrk
25-08-2011, 19:56
bi yer kiralanıp paintball olabilir diye düşünüyorum yada paintball olayına ben çok takıldım:D

XSi
25-08-2011, 21:45
ilk defa kariyerden iş buldum diyen biri ile karşılaşıyorum:)

ben 1 ayda başvuruda bulunup iki ayrı 2 iş teklifi aldım :)

daha yeni hemde..

sanctuary35
25-08-2011, 22:42
bende askere gidene kadar bi iş bulsam cok iyi olcak.. aslında staj gibi bişeyede rağzıyım

Brs_eg
06-09-2011, 10:54
Güncelling :D

job job job :D

CaN000
06-09-2011, 11:19
aha...hayırlı olsun yine hortladı bu konu

Brs_eg
13-12-2011, 14:43
Güncellinggggggggg :D

istifama 3 kala günceli :)

yiğit205
13-12-2011, 15:05
araç kıralama işine giteceksen bıldıgın tanıdıgın bırısıyle yap..yoksa para kazanmayı bırak uzerıne para bıle odersın..

not:tecrubeye ıstınaden yazdım..

bilalMW
13-12-2011, 15:39
istanbulda anadolu yakasında yarı zamanlı pc-elektronik satış v.s pc amatör toplama v.s konularında tüm ilanlara açığım. :)

Ferhat_V
13-12-2011, 15:43
gerek kalmadı edit..

Brs_eg
13-12-2011, 15:45
anadolu yakası kartaldaki şirketimize inşaat işlerinde çalışabilecek birini arıyoruz bizde..varmı iş arayan şantiye işi sabah gelip akşam evine gidecek..

iş ilanlarıyla ilgili bi konu vardı oraya yaz istersen daha faydali olablir.

Ferhat_V
13-12-2011, 15:46
iş ilanlarıyla ilgili bi konu vardı oraya yaz istersen daha faydali olablir.

haha pardon konular karıştı galiba öyle bir konuyu hatırlıyorum bende bu senin konunmuş :) bulursam orayada kopyalarım :)

Brs_eg
13-12-2011, 15:47
haha pardon konular karıştı galiba öyle bir konuyu hatırlıyorum bende bu senin konunmuş :) bulursam orayada kopyalarım :)

konusu onemli degilde orda daha cok kişi gorebilir :)

VTec_king
14-12-2011, 00:14
hayırdır barış neden ayrılıyorsun?

powERS
14-12-2011, 01:13
Barış hakkaten senin sıkıntın ne :D don degistirir gibi iş değiştiriyon aga :D

Bi güncelde benden olsun. İzmirde 2015 e kadar tecil. Dıs Ticaret Myo Mezunu. AÖF 3.sınıf öğrencisi. yaş 24 184 boy 84 kg. daha ne olsun. Sıkcak taş arıyorum bulamıyorum :(

kv661
14-12-2011, 06:46

Ankara'da da durum farklı değil.

Herkes bitmiş durumda

Burak E.
14-12-2011, 10:14
Sanırım aranızda kariyer den iş bulanlaran biriyim cok zor oldu 4-5 ay bekledim ama buldum sonunda iş cagrı merkezinde calışıyorum. :)

alper_pug
17-01-2012, 12:39
Bir güncel desek. Diğer konuyu bulamadığım için buraya yazıyorum.

Uluslararası lojistik myo mezunuyum. Şuan çalışıyorum fakat hiç memnun değilim işimden :(

mert_leon
17-01-2012, 12:44
kariyerden bende iş bulmuştum pfhizer de ilaç mümessili olucaktım mulakattan geçtik filan eğitime çağırdılar fakat bana avcılar bölgesi demişlerdi daha sonra kçekmece firüzköy avcılar oldu ulaşımda maaşın içinde olunca dedim yuok :D

powERS
17-01-2012, 13:08
kariyerden bende iş bulmuştum pfhizer de ilaç mümessili olucaktım mulakattan geçtik filan eğitime çağırdılar fakat bana avcılar bölgesi demişlerdi daha sonra kçekmece firüzköy avcılar oldu ulaşımda maaşın içinde olunca dedim yuok :D

neden ? ne kadar verdiler ki ? arac vermıyorlarmı ? öle yerlerin şartlar iyi diye biliyoruz hep ama yalan demekki :D

TünayK
17-01-2012, 13:12
olay kariyer.net beyler...benim özensiz cv'ım ve onyazılarıma bile bi ton firma dondu bir siürü görüşme yaptım...en son kafama yatan işe girdim...

Quantum
17-01-2012, 13:14
CV niz biraz dolu ise, beyazyakalı yönetici ya da personelseniz, bir uzmanlığınız varsa kariyer.net ile birlikte ik firmalarına da cv nizi gönderin.

HeadHunter lar sizi sağlam bir firmaya satarlar :)

Her bir pozisyon için 2.500TL proje başlatma bedeli
+
Çalışmanın sonucunda temin edilen her bir personelin/yöneticinin bir yıllık brüt ücretinin %14’Ü (ücret+primler) + KDV

şeklinde firmaya fatura ediyorlar sizi.. :)
O yuzden ücret skalanızı yüksek tutmanız IK firmaları için farketmez, daha da işlerine gelir. Suyunu çıkartmamak kaydıyla tabi :)

BarışArdalı
17-01-2012, 13:20
peki kariyer mi secret mı?şirketler daha çok hangi siteyi seçiyor bilginiz var mı bu konuda ?

Quantum
17-01-2012, 13:22
bilgim dahilinde yenibiriş + kariyer
daha sonra secret vsvs geliyor.
çok yaygın değil secretcv
alternatif olarak kullanılıyor.
master ik sitesi kariyer

BarışArdalı
17-01-2012, 13:25
bilgim dahilinde yenibiriş + kariyer
daha sonra secret vsvs geliyor.
çok yaygın değil secretcv
alternatif olarak kullanılıyor.
master ik sitesi kariyer

teşekkürler.genelde kariyerden buluyorum ama çok zaman alıyor.yenibirişe de saldıralım ozaman :)

TünayK
17-01-2012, 13:36
peki kariyer mi secret mı?şirketler daha çok hangi siteyi seçiyor bilginiz var mı bu konuda ?

tabıkı karıyer...çalışmaya başladıkta bir süre sonra linkedin ilaç ilaç...

powERS
17-01-2012, 14:24
secrette de kariyerdede cv m var. secretten allah rızası ıcın 1 donus bıle olmadı.

karıyer nette oldu ama sonucsuz. kaldı hep kendı ımkanlarımızla bulduk gene.

powERS
17-01-2012, 14:25
olay kariyer.net beyler...benim özensiz cv'ım ve onyazılarıma bile bi ton firma dondu bir siürü görüşme yaptım...en son kafama yatan işe girdim...

özensiz cv ni merak ettim tünay.

mert_leon
17-01-2012, 14:27
neden ? ne kadar verdiler ki ? arac vermıyorlarmı ? öle yerlerin şartlar iyi diye biliyoruz hep ama yalan demekki :D

o bölgede çalışan kadın doğum yapmış yerine parttime beni almak istediler araç yok yemek ulaşım maaşa dahil 500 lira maaş :D satışlardanda prim alıcaktım ama işi öğrenene kadar eminim ilk iki aya kaçıcaktı bana o yüzden gitmedim.

powERS
17-01-2012, 14:37
o bölgede çalışan kadın doğum yapmış yerine parttime beni almak istediler araç yok yemek ulaşım maaşa dahil 500 lira maaş :D satışlardanda prim alıcaktım ama işi öğrenene kadar eminim ilk iki aya kaçıcaktı bana o yüzden gitmedim.

oha istanbulda yemek yol yok 500tl maas. hadisinler :D

TünayK
17-01-2012, 14:40
özensiz cv ni merak ettim tünay.

orneği hazırda yok ama...super lise+ gazi kimya müh. 2 tane staj + aile şirketinde 2 yıllık proje yöneticiliği...bu kadardı

ha birde çok iyi ingilizce...

powERS
17-01-2012, 14:42
orneği hazırda yok ama...super lise+ gazi kimya müh. 2 tane staj + aile şirketinde 2 yıllık proje yöneticiliği...bu kadardı

kimya mühendisisin ailede olsa şirkette 2 yıl proje yöneticiliği ve ozensiz cv diosun:D

kafana gore olan iş neydi ? peki?

leader_T
17-01-2012, 14:47
Zaten Satış ekibini bu yönde yönetmek (sömürmek) moda oldu. satıştan prim vermeve maaşını düşük tutmak şirketlerin çok işine gelen bir yöntem. Düşününce neden olmasın diyor insan :D ama çalışan için tam bir sörme sistemi.

TünayK
17-01-2012, 15:09
kimya mühendisisin ailede olsa şirkette 2 yıl proje yöneticiliği ve ozensiz cv diosun:D

kafana gore olan iş neydi ? peki?

satış mühendisliğiydi oldu şükür...daha sattığımız bişey yok ama:)patron beni sevdi bırakamıyor:D

powERS
18-01-2012, 13:13
satış mühendisliğiydi oldu şükür...daha sattığımız bişey yok ama:)patron beni sevdi bırakamıyor:D

tamamen bilmediğimden soruyorum satış mühendisliği nedir ? :soru:

oytun200sx
05-03-2012, 18:26
bi işsiz günceli olsun. Beykent Üni Uluslararası Lojistik mezunuyum.şuan aöf te işletme 3 sınıftayım.askerliği sorun yapmıcak yerlerde iş arıyorum.

rapstar
05-03-2012, 18:38
3-4 aylık bir işsiz olarak konuya benimde katkım olsun aslında böyle katkı olmaz olsun. Teknik Lise + Kocaeli Myo Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama Mezunuyum. Hali hazırda mezunum denemez alttan dersim yok ama mayıs ve temmuz aylarında yapacağım "göstermelik" birer aylık stajdan sonra diplomamı alacağım. Bilgi İşlem, IT gibi bölümlerde çalışmak kariyer yapmak istiyorum. Askerliği sorun göstermeyecek yerlerde iş arıyorum.

fatihcakin
05-03-2012, 19:19
Elektrik Ark Oksi-gaz ve MAG kaynakçısıyım iş aranıyor :)

S.Saka
05-03-2012, 19:47
Elektrik Ark Oksi-gaz ve MAG kaynakçısıyım iş aranıyor :)

gaz altı biliyormusunuz ?

fatihcakin
05-03-2012, 20:08
gaz altı biliyormusunuz ?

Evet + Olarak beceri eğitim kursu gördüm 203 saat.

S.Saka
05-03-2012, 20:27

gebzeye bulunduğun yerden ulaşım imkanın var ise bir görüşme ayarlıyabilirim sana ?

ama baştan söyliyim ücret 800 tl veriyorlar + asgari geçim indirimi

2jzgte
05-03-2012, 20:32
benimde motor üstüne kendimi geliştirceğim bi dükanda arıyorum ankarada tek aradığım şart iş veren kişinin kendi oğlu gibi işi öğretmesi az çok kafam basıyo bu işlere :)

S.Saka
05-03-2012, 20:37
benimde motor üstüne kendimi geliştirceğim bi dükanda arıyorum ankarada tek aradığım şart iş veren kişinin kendi oğlu gibi işi öğretmesi az çok kafam basıyo bu işlere :)

bırak da buna ustan karar versin istersen :)

Low-Rider
16-05-2012, 09:38
Vtec-Sedan Ercan iletti , kendisi işyerinden foruma giremediği için ben yazıyorum.

Belki ilgilenen olur.

T-Bank İkitelli şubesi için şoför ehliyeti olan kurye aranıyormuş.

İletişim: T-Bank Şube Müdürü Cem Bey

E_RtugrulJAP10
16-05-2012, 23:06
İstanbul Anadolu Kadıköy - Maltepe- bostancı - göztepe vs yerlere yakın semtlere herhangi bir mağazasına eleman arıyan pm atabilir teşekkürler.

korki
16-05-2012, 23:49

sertifikan varsa filmlik kaynak atabiliyosan gaz altı için bana pm den ulaşabilir misin

Slmcnsl
17-05-2012, 00:05
ticaret hayatima son verip üniversitesini okudugum meslegime dönmeye karar verdim..
4 yıllık turizm mezunuyum , her türlü otel acente işine varım.. evde canım çok sıkılmaya başladı
iletişim için dm lütfen.)

F.Esen
17-05-2012, 00:22
bursada bunyemizde calısmak üzere pazarlama elamanı aramaktayız kriterler askerliği bitmiş olması ve oto yan sanayisinde bilgisi olması birde ehliyet gerek B sınıfı ve SRC yeterli...

fatihozturk
17-05-2012, 09:29
Bu devirde üni mezunu olacağına bi yerlerde tanıdığın olsun lafına kendi başıma gelince hak verdim.. ben şuan dünyanın en büyük kaynak makinaları ve elektrotları üreten firmasında kalite kontrol bölümünde çalışıyorum lise mezunuyum.. içerde tanıdığım olmasaydı bu firmaya girmem imkansızdı..

alper_pug
17-05-2012, 10:06
Bu devirde üni mezunu olacağına bi yerlerde tanıdığın olsun lafına kendi başıma gelince hak verdim.. ben şuan dünyanın en büyük kaynak makinaları ve elektrotları üreten firmasında kalite kontrol bölümünde çalışıyorum lise mezunuyum.. içerde tanıdığım olmasaydı bu firmaya girmem imkansızdı..

Çalıştığın firma şeyhli - pendik'te mi?

KADİR KIRIŞ
17-05-2012, 10:43
benim de bi yeğen var üni okuyoo yaz sonuna kadar çalışa bilceği bi iş bulması gerekiyormuş bu hafta sonuna kadar stajer olarak (bölümü veri tabanı yazılım grafikerlik ) yardımcı olabilecek varmı anadolu yakasııı ...

KADİR KIRIŞ
17-05-2012, 10:46
benim de bi yeğen var üni okuyoo yaz sonuna kadar çalışa bilceği bi iş bulması gerekiyormuş bu hafta sonuna kadar stajer olarak (bölümü veri tabanı yazılım grafikerlik ) yardımcı olabilecek varmı anadolu yakasııı ...

numaram 05414203553 bu numardan da ulaşabilirsiniz yardımlarınızı bekliyorumm

1998corsa
17-05-2012, 13:23
barış seni çok iyi anlıyorum bende 1 ay oncesıne kadar ıssızdım yana yakkıla ıs arıyodum burdanda acmıstım hatta konu... sonunda havalanında bır ıs buldum free shopta eger oyle bır ıs teklıfı gelırse sana ısın detaylarını anlatabılırım... ınsallah hayırlısı ıle bıran once bulursun

coder
20-05-2012, 18:16
Haziran sonu İstanbul'a taşınacağım ve iş arıyorum;

-Web Tasarım (css, xhtml)
-Web Programlama (php programla dili ileri düzey mysql veritabanı ile birlikte)
-Sunucu yönetimi (linux [centos, redhat, ubuntu, BT])
-Sistem güvenliği & Web güvenliği

bilgilerine sahibim CEH (http://en.wikipedia.org/wiki/Certified_Ethical_Hacker) eğitimim var, Normalde freelance olarak Pentest işi yapıyorum (web & sunucu güvenliği testleri) ama düzenli bir işe girmem gerekiyor.İsteyenlere CV yollayabilirim teşekkürler.

burkaykalyon
21-05-2012, 13:49
herkese selamlar öncelikle.ya hafta sonları çalışabileceğim bir iş aramaktayım. Hafta içi tam zamanlı çalışıyorum ancak cumartesi ve pazarım boş. Hem hafta sonlarımı değerlendirmek hem de ek gelir elde etmek için istiyorum. Yeteneklerime gelince: :) organizasyon tecrübem var. 5sene tiyatroculuk ta yaptım. Geçen sezona kadar. herkese teşekkürler iyi forumlar....

made ın JAPAN
21-05-2012, 14:30
askerden yeni geldim klima beyaz esya servis uzerıne ıs arıyorum 5 sene arcelık yetkılı servısınde calıstım acil iş bulmam lazım sıkıldım :) hepinize teşekkür ederim

altima
21-05-2012, 16:54
iş arayan arkadaşlar,, tokat civarında olan varsa,,, kendi işini kurabilir...

BU SON.PAZARLIKSIZ 25.000 1 HAFTALIĞINA ACİL İNTERNET CAFE sahibinden.com'da - 81003804 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-bu-son-bu-fiyata-kacirmayin-1-yilda-amorti-81003804/detay)

ilginiizi ceker diyerekten koyuyorum.

tşk ler
Rıdvan.

cookies
21-05-2012, 17:09
Bende düzene girmeliyim Grafik tasarımcıyım..
Abant İ.B.Ü Eğitim fak. Grafik tasarım mezunuyum..
İllustrator photoshop corel draw ındesign büyük bölümüne hakimim..
Freelance değil sabah evden işe gidebileceğim bir işe ihtiyacım var teşekkürler..

brv
22-05-2012, 00:19
Göktürk bölgesinde çalışabilecek arkadaşlar varsa eğer kasiyer-reyoncu-şarküteri olarak iş bulmaları konusunda yardımcı olabilirim. Yöneticisi olduğum mağazaya personel ihitacımız bulunmakta. Foruma çok sık giremiyorum etrafınızda o bölgede çalışmak isteyen arkadaşlar varsa bana mesaj atarlarsa sevinirim.

Göktürk Kemerburgaz'ın biraz ilersinde.Alibeyköy - Gazi - Kağıthane bölgesinden ulaşımı rahattır.

altima
24-05-2012, 22:46
beyler slm.

tanıdıgımız bi kafede nargile,, köz dagıtcak,, yada cay kave dagıtcak garson vari eleman aranıyor.. yeşilkoy civarında bi cafe....

ihtiyacı olan varsa PM ile ulaşabilir bana..

tşk ler..
Rıdvan.

onursumer
24-05-2012, 23:06
İsten okadar sikildimki is bakmaya basladim en azindan saatleri duzgun bir is :)

ertutez
24-05-2012, 23:18
Ayıp olmasında konu sahıbınden özür dileyerek bende yaz tatılında para bırıktırmek için iş arıyorum yaş 17 :D

RottingChrist
24-05-2012, 23:45
Biraz agir istir ama dusunursen pm at yardimci olurum. Hatta iki kisi lazim.

[/B]
Ayıp olmasında konu sahıbınden özür dileyerek bende yaz tatılında para bırıktırmek için iş arıyorum yaş 17 :D

Almanci Tane-R
25-05-2012, 09:49
denizlide is arayan varsa bana pm atabilir

Tunç
25-05-2012, 09:50
istanbuda banada iş lazım aslında suanda boştayım

Bulut Y.
25-05-2012, 09:50
evrak işi koşturacak prezentabl sahibi gerekli devlet mercileriyle muhattab olmayı bilecek hafif yırtık eleman aranıyor ANTALYA

Germanian
25-05-2012, 09:56
ya bende çok daraldım iş yerinde izmir içinde varsa birşeyler değiştirmek istiyorum..

Bayrampaşalı
25-05-2012, 09:57
bayrampaşada markette calısıcak eleman arıyoruz arkadaslar genc arkadaslar olursa daha ıyı olur fazla iş yok bızle beraber takılıcak gece gunduz tech te olucaz :)

Cliosportve
25-05-2012, 10:00
bayrampaşada markette calısıcak eleman arıyoruz arkadaslar genc arkadaslar olursa daha ıyı olur fazla iş yok bızle beraber takılıcak gece gunduz tech te olucaz :)

Teklifim geçerli panpa :D

Bayrampaşalı
25-05-2012, 10:00
Teklifim geçerli panpa :D

senden anca patron olur pampa :D

ZaZy
28-05-2012, 19:30
Kimya bölümü son sınıf kısmetse 1 aya bitecek. ilaç mümessili olmak çok istiyorum

PAZARLAMA becerim çok yüksektir. Bana bir mal verin ben onu satarım :)

Ne iş olsa yaparım abi modundayım; yeterki iş ola

Anecdote
28-05-2012, 22:43
Beykent Kipa Mağazasına Part - Time personel alınacakmış. Mağaza Müdürü tanıdığım ilgilenen arkadaşlara duyurulur. Çalışma saati günlük 6 saat ve haftada 4 gün.
Maaş + SSK + Sodexo + 3 aydan sonra Alışveriş Kartı ( Bonus Kontör ) , 1 sene tamamlandıktan sonra ikramiyeli sistemde devam ediyor maaşlar.
Full Time'da alabilirler tam bılgım yok o konuda ama giderseniz zaten görüşme sağlarsınız.

Ve yine Beykentte İsmar Açıldı Geçen gün tesadüfen gördüm Kasiyer ve şarküteri elemanı arıyorlarmış. ismarda tanıdıgım yok malesef ki sadece iş arayan arkadaşlara yol gösterme amaçlı yazıyorum.

Eyüp
28-05-2012, 22:46
Bende staj yapmak için dis ticaret şirketi veya lojistik firması arıyorum :)

Varsa çok iyi olur,dis ticaret bölümünde okuyorum..

bilalMW
28-05-2012, 22:49
dış ticaret elemanı arayan varmı yeni mezun yetiştirmek bünyesine katmak isteyen en az 2 sene tecilim var. pc lerle aram gayet iyidir hatta elektronik eşya satış da olur. :)

TünayK
29-05-2012, 08:12
beyler biraz daha ayrıntılı bilgi verin bence:D

RJEiHuC3bcA

MehmetCanA.
29-05-2012, 10:59
Atatürk Oto Sanayi'de iş arıyorum. Yaş 17-18 :) Şöförlüğüm var, ehliyetim yok. Bişeyler öğrenebiliceğim bi iş olmasını istiyorum :D

Telefon ; 0538 799 89 altmışdört

Vtec-SEDAN
29-05-2012, 19:12
Arkadaşlar çevrenizde biri varsa bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz belki faydası olur ;

Müşterilerimden kablo sektöründe faaliyet gösteren büyük bir firmanın Yönetim Kurulu Başkanı için avrupa yakasında ikamet eden ( merter-eyüp-bayrampaşa-fatih-g.o.paşa-zeytinburnu fabrikaya mesafe açısından daha iyi olur) ileri düzeyde ingilizce bilen, üniversite mezunu prezentabl bayan personel aranıyor.

Fabrika adresi - Arnavutköy (Boğazköy)

CooLeqenD
29-05-2012, 19:45
Web Tasarım alanında stajyerlik yapabileceğim, ister tam zamanlı ister haftanın 3 günü olabilecek. Yeterki işi öğrenebileceğim bir yer arıyorum. Yaşım 20 ayriyettende Grafik üzerindede ağırlığım vardır.

Teşekkürler.

Brs_eg
30-05-2012, 11:30
ooo bnm konu almiş yürümüş :D

neyse yazayim bugun imzami attim :D şirket mali problemlerinde zaten 3 aydır para vermiyordu.bugunde attim imzayi haziran sonu boştayim :D

onursumer
30-05-2012, 12:01
bende sınırlarımı zorluyorum bu şirkette az kaldı imza atmaya :D

RafetAraç
30-05-2012, 23:42
merhaba arkadaşlar. 1 hafta sonra okulum biticek ve istanbul silivri olan memleketime dönüş yapıcam. fakat döndüğümde boş durmamak için çalışmak istiyorum. acaba bulunduğum bölgelerde çalışacak birine ihtiyacı olan varmıdır forumdan ? ehliyetim var ve otomotiv - otomobil konusunda az çok tecrübeye sahibim. cevaplar için teşekkürler. bu arada üniversitedeki bölümüm otomotiv.

A.Cem
30-05-2012, 23:48
Elektrik Elektronik Mühendisi arayan varsa iş arıyorum...

CasabLanca
30-05-2012, 23:50
ankara il sınırları içerisinde iş arıyorum :hehe:
geçmiş cvde otomotiv sektöründen turizm sektörüne kadar piyasanın bilindik firmalarının referansı vardır

Jerky
30-05-2012, 23:57
Bizde çağrı merkezinde çalışacak arkadaşlar arıyoruz.

İlgilenen arkadaşlar aşağıdaki linklerden başvuru yapabilir.

Yüksek Gelir Sağlamak İsteyen Telesatış Yöneticler | Tekhedef Teknoloji İletişim Hizmetleri Paz.Tic. LTD. ŞTİ. | Secretcv.com (http://www.secretcv.com/ilan/yuksek-gelir-saglamak-isteyen-telesatis-yoneticler_438832.html)

Tekhedef Teknoloji İletişim (http://tekhedefteknoloji.com.tr/letiim.html)

huseyinturk
31-05-2012, 00:05
Arkadaşlar çevrenizde biri varsa bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz belki faydası olur ;

Müşterilerimden kablo sektöründe faaliyet gösteren büyük bir firmanın Yönetim Kurulu Başkanı için avrupa yakasında ikamet eden ( merter-eyüp-bayrampaşa-fatih-g.o.paşa-zeytinburnu fabrikaya mesafe açısından daha iyi olur) ileri düzeyde ingilizce bilen, üniversite mezunu prezentabl bayan personel aranıyor.

Fabrika adresi - Arnavutköy (Boğazköy)

Abi 'yönetim kurulu başkanı için' 'ileri düzeyde ingilizce bilen, üniversite mezunu prezentabl bayan personel aranıyor.' biraz sakıncalı olmuş sanki :D Yönetim kurulu başkanlığı için olmasın o :)

ST
31-05-2012, 00:12
bende bakınıyorum 4 senelik mağazacılık tecrübem var.

mavi bilgisayar + gold bilgisayar , ürün yöneticisi olarak çalışıyorum

anadolu ticaret bilgisayar prog mezunuyum.

açıköğretim okuyorum 4 senelik.

ve artık birşey söylemeliyim.

hizmet ve mağazacılık sektöründen bıktım!insanlar iğrenç geliyor artık. :(

huseyinturk
31-05-2012, 00:15
Bu konu genel bir konu olmuş sanırım konu kirliliği olmasın burdan güncel çekeyim arayışıma bende ...

İnşaat mühendisiyim diplomaya 2 dersim kaldı 2013 şubata elimde kısmetse. Kendimi geliştirebileceğim ve 30 günlük kalan stajımıda tamamlayabileceğim , aileme olan yükümü engelleyecek bir iş arıyorum (kendi alanımda)
Ehliyet şöförlük mevcut
yaş 22

Tekfen inşaat bomonti apartmanları şantiyesinde 30 gün staj yaptım
çorluda ertaş yapı denetim adlı firmada 2 aya yakın çalıştım firmaya hayrına çalıştığımızı anlayınca bıraktım...

istanbulda mimarobada ikamet etmekteyim iş durumuna göre çorlu yada tekirdağ merkezde olabilir..

Askerlik sorunu yok.

matthardy
31-05-2012, 00:44
vallahi genel konu olmuş :)

bende bıktım muhasebecilikten yemin ediyorum limon satıcam.
bu yıl işler kesat batan batana..
benimde ortalama akşam 17.00'den gece 01.00 kadar boş zamanım var.bunu değerlendiricek bir iş bakıyorum.
yazım dedim belki denk gelir.
muhasebenin yanında, pc net telefon tamirat tadilat otomotiv uzmanlık alanım :)
onu yapmam bunu yapmam gibi dertlerim yok.
ev kredim var onu ödemem lazım :D

ali_utku
02-06-2012, 15:49
Elektrik Elektronik Mühendisi arayan varsa iş arıyorum...

İç anadolu bölgesinde çalışacak elektrik yada elektrik-elektronik mühendisi arıyoruz.

iletişim: Ali Utku 0530 beş yüz bir 70 on

Vtec-SEDAN
02-06-2012, 15:50
Abi 'yönetim kurulu başkanı için' 'ileri düzeyde ingilizce bilen, üniversite mezunu prezentabl bayan personel aranıyor.' biraz sakıncalı olmuş sanki :D Yönetim kurulu başkanlığı için olmasın o :)

adam başkan tercihi böyle :D

pirasa
02-06-2012, 16:09
netcad - arcgis bilen harita mühendisiyim. sahada çalışabilirim :D temmuz 07 den sonra bursa çevresinde iş arıyorum.

ulas
02-06-2012, 16:12
Bireysel antrenör arayan varsa pm atabilir.

tolga er
02-06-2012, 16:52
Bankacılık ve sigortacılık bölümü son sınıf öğrencisiyim muhtemelen okulu 2 dersten bitiremicem ve okul uzucak.T.C Ziraat bankasında staj yaptım (1 ay) yazında Anadolu sigortanın merkez binasında(levent iş kulelerinde) staj yapıcam.Stajdan sonra çalışmak için iş arıyorum.Eta7 ve BetaQL programını kullanıyorum ve bu programı kullandığıma dahil elimde eğitim belgesi var.Bölümümle ilgili elimde 6 tanede sertifikam var.İstanbul beyoğlu'nda yaşıyorum.Ehliyetim var.Aileme yük olmaktan sıkıldım artık.Kendi paramızı kazanma zamanı geldi.Uygun bir iş olursa pm atabilirsiniz.

Şimdiden Teşekkürler...

ali_utku
05-06-2012, 13:46
İç anadolu bölgesinde çalışacak elektrik yada elektrik-elektronik mühendisi arıyoruz.

iletişim: Ali Utku 0530 beş yüz bir 70 on

Guncelleyelim

by_hayali
05-06-2012, 14:44
bende askerden yeni geldim lisans işletme ön lisans bil. tek. ve prog. mezunuyum 4,5 sene kadar bankacılık yaptım, iş arıyorum :)

aslan
05-06-2012, 14:48
Hayali ingilizcen varmı hangi bankada çalıştın?

by_hayali
05-06-2012, 14:52
Hayali ingilizcen varmı hangi bankada çalıştın?

ingilizce orta seviye :)
İş Bankası Dış işlemler bölümündeydim

nemonomani
05-06-2012, 16:10
Bizede 4 5 masaya bakacak bir garson lazım ama önemli bir dip not var babam çok ama çok agrasif bir adamdır anlaşamazsanız mesuliyet kabul etmiyorum :D:D yerimiz eminönünde yolu düşen olursa misafirde edebilirim

MehmetCanA.
05-06-2012, 16:38
Bizede 4 5 masaya bakacak bir garson lazım ama önemli bir dip not var babam çok ama çok agrasif bir adamdır anlaşamazsanız mesuliyet kabul etmiyorum :D:D yerimiz eminönünde yolu düşen olursa misafirde edebilirim

pm atıyorum

Low-Rider
06-06-2012, 15:02
Enerji, Maden Sondaj, İnşaat ve Ziraat üzerine geniş yelpazezi olan bir firma için yeni mezun ve/veya 2 yıl tecrübeli,
Üniversitelerin, İnşaat, jeoloji, jeofizik Mühendislik bölümlerinden mezun (Mühendis olmasa da Matematik, Fizik mezunu da olabilir.)
Seyahat engeli olmayan, gelişime açık, İstekli , dinamik ve
İyi derecede İngilizce bilir olmalı.

Bu şartlara uygun arkadaş varsa bana pm atabilir , gerekli yere yönlendiririm.

altima
05-07-2012, 18:58
arkadaşlar selam...

bi gazetede gordugum iş ilanına istinaden yaptıgım telefon gorusmesinde;

istanbul atakoyde galleria onundeki VALEPARK icin eleman aranmakta.. ben gittiğimde şartlar ilk ay 900 sonraki ay 1000 TL,,, sabah 11,30 akşam 11,30,, h ici bi gun izin,,, yemek akşam servis ve sigorta olarak belirttiler.

aramızdaki bazı arkadaşlara yararı olur diyerekten buraya yazıyorum... isteyenler gidip elemanla gorusebilirler... ilanınızı gazetede gordum dersiniz.

tşk
Rıdvan.

Jerky
05-07-2012, 19:49
Bizde çağrı merkezinde çalışacak arkadaşlar arıyoruz.

İlgilenen arkadaşlar aşağıdaki linklerden başvuru yapabilir.

Yüksek Gelir Sağlamak İsteyen Telesatış Yöneticler | Tekhedef Teknoloji İletişim Hizmetleri Paz.Tic. LTD. ŞTİ. | Secretcv.com (http://www.secretcv.com/ilan/yuksek-gelir-saglamak-isteyen-telesatis-yoneticler_438832.html)

Tekhedef Teknoloji İletişim (http://tekhedefteknoloji.com.tr/letiim.html)

günceldir :)

coder
05-07-2012, 19:53
günceldir :)

tekhedef sitenizde virüs var bilginiz olsun daha 2 gün önce analiz ettim rus botnetçiler :icon13:

pirasa
05-07-2012, 19:58
yokmu harita müh. isteyen :D

Jerky
05-07-2012, 23:55
tekhedef sitenizde virüs var bilginiz olsun daha 2 gün önce analiz ettim rus botnetçiler :icon13:

Yarın bir baktırayım o zaman. Teşekkürler uyarı için.

Ronin_
06-07-2012, 03:11
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

oğuz
12-07-2012, 17:41
işveren olmayıp çalıştığı yerde iş alımı olanlar daha fazla belirtirse buraya işsiz arkadaşlar yararlanabilir.

mumin35
24-08-2012, 14:00
merhabalar abilerim bende izmirde iş arıyorum bilgisayar - webtasarım- oto olabilir

ACTPK
27-08-2012, 14:47
Tir soforu ve tas ocaginda calismak uzere kaynakci ariyorum ilgilenen arkadaslar pmle ulasabilirler.
Santiye izmir/torbalidadir kalacak yer mevcut. Detaylari konusuruz

BLuEBoY
27-08-2012, 14:51
yüksekokul end. otomasyon mezunu 25 yaşında genç dinamik gelişime açık Xerox teknik servisden ayrılmış eleman isteyen varmı ? :)

Skyhawk34
31-08-2012, 07:00
3 yıldır aktif olarak ticari araçlarla pınar su dağıtımda ve ülker dağıtımda araç kullanarak çalışmış 20 yaşında Nadir isimli çok samimi bir arkadasım var şu sıralar işten çıkmak zorunda kaldı kendisine yeni bir iş arıyor koşuşturmayı sever, iş içindeki zaman aralıklarını iyi bilen bir arkadaştır çünkü dagıtımda her zaman dakik olma zorunlulugu vardır :)

sizden ricam ofisinde, dağıtımda, serviste vesayre... eleman arayan varsa lütfen ilgilenin...

arkadaşın sorumlusu tamamıyla benim yeterki şu sıralar istanbul avrupa yakası düzgün bir iş bulalım ona

Teşekkürler...

civic@ef
03-09-2012, 15:37
üç tane nokta

AhmetYılmaz
03-09-2012, 16:45
Part time iş arıyorum bende. Şişli çevresinde. Cafe hariç. :) bakınıyorum bi kaç biyer. c&a gibi yerler alıyomuş sanırım ama...

CasabLanca
12-09-2012, 11:22
Arkadaşlar firmamıza bayan yönetici asistanı arıyoruz. Çevrenizde eşinizde dostunuzda aşağıdaki niteliklerde iş arayan birisi varsa gönül rahatlığı ile yollayabileceğiniz bir iş. Şirketteki ortam aile ortamı gibidir kalabalık personel yoktur (annem ve ben aynı firmada çalışıyoruz örnek olarak). İşin ilk etapta oryantasyonunu ben yaptıracağım. İşyerimiz Ankara Ostim'de, ithalat ve ihracat ağırlıklı inşaat sektörü satış ofisi.

Aradığımız personel bayan yönetici asistanı olacak. İyi derecede İngilizceye sahip olmalı; gerek yazışarak gerek telefonda konuşarak bağlantı kurabilmeli. Bunun yanı sıra ön muhasebe bilgisine de sahip olması gerekiyor.

Dileyen varsa 0312 386 09 07 nolu telefondan şirkete, 0532 344 22 46 nolu telefondan bana ulaşabilir.

Eray GÜR

suprolla
18-09-2012, 17:38
hafiften güncel yapayım konuyu :)
bu sene otomotiv bölümü bitti şimdi açık öğretime devam edicem bursaya taşınmak istiyorum o yüzden bursada elimden gelebilcek iş arıyorum....otomotiv konusunda bi miktar bilgim var :)

CasabLanca
18-09-2012, 18:54
Arkadaşlar firmamıza bayan yönetici asistanı arıyoruz. Çevrenizde eşinizde dostunuzda aşağıdaki niteliklerde iş arayan birisi varsa gönül rahatlığı ile yollayabileceğiniz bir iş. Şirketteki ortam aile ortamı gibidir kalabalık personel yoktur (annem ve ben aynı firmada çalışıyoruz örnek olarak). İşin ilk etapta oryantasyonunu ben yaptıracağım. İşyerimiz Ankara Ostim'de, ithalat ve ihracat ağırlıklı inşaat sektörü satış ofisi.

Aradığımız personel bayan yönetici asistanı olacak. İyi derecede İngilizceye sahip olmalı; gerek yazışarak gerek telefonda konuşarak bağlantı kurabilmeli. Bunun yanı sıra ön muhasebe bilgisine de sahip olması gerekiyor.

Dileyen varsa 0312 386 09 07 nolu telefondan şirkete, 0532 344 22 46 nolu telefondan bana ulaşabilir.

Eray GÜR

güncel :icon_tup:

bilalMW
18-09-2012, 19:06
yetiştirmek üzere dış ticaret mezunu eleman arıyan varmı ? teorik bilgi var da pratik yok. :)

güncell :)