Orijinalini görmek için tıklayınız : 21 subat Beylıkduzu Photo Day yorumları
Çorludan 5 araç olarak gercekten güzel orgz. oldu emeği geçen ve fotolaro çeken hereke tşkr. arası gazlayan olsun vb. cıkan oldu ama yinede güzeldi :)
Low-Rider
22-02-2010, 14:39
mert benide çekmedi:ofk:
arkadasim cekmis senikini ;)
http://www.askam.com.tr/v2/images/as250/galeri/02_b.jpg
Önden önden gittin abi.. hakan abinin camı pimapen gibi çıkar çekerdim.. subaru kovala anca sen. :D
sen nerdeydin mertcim çıkışta yanımızda yoktun
Baktık lastik yakan falan var,ortam değişti. gitme vakti geldiğini düşündük vedalaşamadık kimseyle..
+++ NİME nickli kişi bu abimizmidir ?
http://i46.tinypic.com/2w21xy1.jpg
http://i49.tinypic.com/n155c0.jpg
http://i50.tinypic.com/154zz14.jpg
SekoLive
22-02-2010, 14:51
emin abinin fotolar eklenmiş :)
orhansah
22-02-2010, 14:53
o kadar aracın arasında sen de ben de aşırı stock kalıoduk kabul et :)
bana mı dedin :)
stock oğlu stock diyicektin heralde :p
yok WRX_STI nickli üye için demiştim :)
mert naptın sen ağlamak istiyorum yaa emin abinin aracını bi benmi görmedim off şu yansımaya bak :(
susayım susayım diyorum ama dayanamıyorum , içimde ukte oldu, benim fotom çekilmemiş , arabam çıkmamış diyenlere çok pis uyuz oldum,kullandıkları cümle şu ,
benim arabamın fotosu çekilmemiş
ben o kadar geldim kimse görmemiş,
iyiki ben çekmişim yoksa kimse çekmeyecekmiş vs.vs.
hiçbi şekilde fotoğraf çekenlere hesap soramazsınız, çünkü fotoğraf çekenler kendi isteği doğrultusunda gelip çekimlerini yaptılar, görende parasını vermişsiniz hakkını almamışsınız zannedecek..,çokmu istiyorsunuz ? rica edersiniz bi iki fotoğraf çeker koyarız, ama hesap sormak biraz bencillik , yani tamam araban güzel olabilir, senin için stock bile olsa uçak olabilir, kimse kimsenin arabasını çekmek zorunda değil, isterse çeker istemezse çekmez, sırf fotoğrafım olsun diye geldiğiniz çok belli oluyor, benim fotoğraftan ziyade gelme amacım herkesle tanışmaktı,ve tayfun abinin yönettiği organizasyonda ricası üzerine getirdiğimiz makinalarımızdı gelme amacımız..
sefaköyden gelmişsin ha dizel ha benzinli , tapagaz gelsen 50 lira yakar..
adamlar izmitten gelmiş taa oralardan basık araçlarıyla, geldiler fotolarını çekip gittiler, ama niye benim fotoğrafım yok diye cıngar çıkarmıyorlar, amaçları üç beş fotoğraf değilmiş demekki takdir ettim.. ha fotoğraflanası arabalar yokmuydu ? evet vardı, düzen istedim düzensiz çekmek istemedim , bekledim beklerken kaybettiklerim oldu, onlar içinde ayrı üzgünüm zaten..özellikle emin abinin aracı, karelerimde olması gereken öncelikli araçlardandı..
bunun dışında, ben fotoğraf çekerken arkamdan çek çek güzel çek , şurasını da çek burasını da çek diye emir verenler oldu onlara ayrı sinirlendim zaten bi insan bu kadar yüzsüz olur.. utanma da yok hiç..
bi dahaki buluşmada , rica üzerine fotoğraf çekenlere emir vermeden , isyan etmeden güzel fotolar çekmek dileğiyle
amacım ortalığı karıştırmak değil, sadece gereksiz hareketler olduğu için söyleme gereği duydum, benim aracım da stocktu kimse çekmedi çekmesini de beklemem zaten, kendim gittim üç dört çektim geldim..
taşı bana da attın sanırım. ama benim için sorun değildi çekilip çekilmemesi gerçekten.
başkasının gözünden kendi aracımı görmek isterim yalnızca
orhansah
22-02-2010, 15:21
hee Burak stock değil ki :confused: bagajda R1 ve SPORT armaları var :D:D:D
hee burak stock değil ki :confused: Bagajda r1 ve sport armaları var :d:d:d
hahaahah o da iyi :D ......
mert naptın sen ağlamak istiyorum yaa emin abinin aracını bi benmi görmedim off şu yansımaya bak :(
bende de var emin abinin aracın fotoları ama photobucket patladı heralde tüm upload ettiğim fotolar görünmüyo :(
malii bende burak memnun oldum :) o kadar kalabalıktıki keşke herkesle konuşabilseydim tanışabilseydim.Ayrıca benim arabanında sadece 1 resmi çekilmiş :D
Nede olsa beylikdüzünde oturuyoruz arabaya birkaç operasyon yaptıktan sonra shoot yaparsın dimi dostum :o
:) :)
hahaahah o da iyi :D ......
Orhan kaptan doğru söylüyor
110 du +10 beygir arttı onlarla :cool:
benim far karartma da 5500 den sonra devreye girio ne yalan söyliim :D
Tholl-ga
22-02-2010, 15:29
yaw orhan abi erken çıktım deneyemedik :D
orhansah
22-02-2010, 15:30
yaw orhan abi erken çıktım deneyemedik :D
ya bırak bu işleri kaçtım demiyosun da :p
:D:D
Day Walker
22-02-2010, 15:35
bana mı dedin :)
stock oğlu stock diyicektin heralde :p
niye jant kapakların yoktu :D
Önden önden gittin abi.. hakan abinin camı pimapen gibi çıkar çekerdim.. subaru kovala anca sen. :D
Baktık lastik yakan falan var,ortam değişti. gitme vakti geldiğini düşündük vedalaşamadık kimseyle..
bi daha ki sefere o zaman :)
Güzel bir gündü gelen ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler...
Abim görüstügümüze cok sevindim, selamlar ;)
Beni cekti de noldu, kendimden sogudum hahaha :D
Xenomorph
22-02-2010, 16:18
Canım Arabam Uçtu Gitti Mahvoldu Gelemedim VTI'ların Yanına Benim Beyazı Çekemedim Bütün Gırgırı'da Kaçırdım Diye Üzülüyorum Milletin Tutulduğu Şeye Bak Töbe Ya
Bu arada festival alanında efendi durup, ana caddeye cıkınca öküz gibi basan kisilerin de festival alanında donut cizmeye calısan mallardan farkı yoktu.
Organizasyondan ayrılıyorsun ok, o caddede it gibi basıp festival alanında geride kalan insanları riske atmaya ne hakkın var?
Bastıkları yerde de otobüs duragı var, genci yaslısı coluk cocugu otobüs duragında otobüs bekliyor, bir tümsekte duramasan direksiyonu kırsan otobüs duragına gireceksin.
Hadi hicbirsey olmadı diyelim, orada 15-20 tane araba bastı ya polis gelip alandaki geri kalan arabaların hepsini toplasaydı?
Bence bu is bundan sonra özel bir alana para ödeyip, site icindeki dogrudüzgün adamlarla yapılmalı...
valla haklısın moruk hesap et ben bile gaza basmadım :D :D
SULTANOGLU
22-02-2010, 16:28
valla haklısın moruk hesap et ben bile gaza basmadım :D :D
aynen nmotoru bile çalıştırmaya korktum rahatsız olurlar diye :D çıkarkende paşa paşa gittim e 5 e girene kadar
aynen nmotoru bile çalıştırmaya korktum rahatsız olurlar diye :D çıkarkende paşa paşa gittim e 5 e girene kadar
sen çıkışta nereye kayboldun hacı neler kaçırdın neler :D
SOMEONESPECIAL
22-02-2010, 16:29
Bu arada festival alanında efendi durup, ana caddeye cıkınca öküz gibi basan kisilerin de festival alanında donut cizmeye calısan mallardan farkı yoktu.
Organizasyondan ayrılıyorsun ok, o caddede it gibi basıp festival alanında geride kalan insanları riske atmaya ne hakkın var?
Bastıkları yerde de otobüs duragı var, genci yaslısı coluk cocugu otobüs duragında otobüs bekliyor, bir tümsekte duramasan direksiyonu kırsan otobüs duragına gireceksin.
Hadi hicbirsey olmadı diyelim, orada 15-20 tane araba bastı ya polis gelip alandaki geri kalan arabaların hepsini toplasaydı?
Bence bu is bundan sonra özel bir alana para ödeyip, site icindeki dogrudüzgün adamlarla yapılmalı...
Çok ayyuka çıktı duyan geldi çünkü...
SULTANOGLU
22-02-2010, 16:31
ya ben okadar yoruldumki birde belim fena ağrıyordu, oyüzden direk eve kaçtım. kusura bakmayın kimseye güle güle hoşçakal bay bay diyemedim çünkü orda apaçi bir üstü siyah altı portakal rengi olan bir cisim donut yapıyordu stress oldum dayanamadım kaçtım gittim :D
Çok ayyuka çıktı duyan geldi çünkü...
Duyan geldi doğruda,
Ben girişte durdum geleni gideni uyardım.
Polis içeride herkesi topladı uyardı.
Eds nin sahibi tunaya gittim konuştuk tanıştık söyledim basma diye, giderken selamlaştık daha 30 sn. ye geçmedi yolda yardırdı.
Geride kalanları düşünmeden yapmayın böyle şeyler. Ben çıktımya s.k.mden aşağı yapmayın arkadaşlar.
Aynı şekilde Mor meganlı arkadaşımızıda 2 defa uyardık çıkışta selamlaştık vedalaştık oda yardırdı.
Daha var bi dünya bunu neden yaptılar ebenizin a. görün diyemi.
Allaha şükür polis tekrar gelipte içerdeki o kadar arabaya musallat olmadı.
benm zaten yakıt sıkıntım vardı 2d/dk gecmedim 200km boyunca :D:D
ama o e5 yolunda yardıranlar bayagı hayır dua aldılar ;)
Dedikki Techturkeyde takılan okuyan adam adamdır yapmaz. Oda yetmedi alan girişinde herkese hoşgeldiniz aman egsoz bağırttırmayın dedim , polis geldi aynısını söyledi. Maksat egsoz bağırttırmak olsaydı başka yerde toplanırdık
Dedikki foto çekimi sakin sessiz adam gibi foto çekimi. Demekki bu kadar oluyormuş.
Yavuzum foto çekimi içinde para verip mekan tutma olayına kimse yanaşmazdı. Yarış pistide yok artık bir daha ne zamana yapılır böyle bişey kısmet.
SOMEONESPECIAL
22-02-2010, 16:55
Duyan geldi doğruda,
Eds nin sahibi tunaya gittim konuştuk tanıştık söyledim basma diye, giderken selamlaştık daha 30 sn. ye geçmedi yolda yardırdı.
Geride kalanları düşünmeden yapmayın böyle şeyler. Ben çıktımya s.k.mden aşağı yapmayın arkadaşlar.
Aynı şekilde Mor meganlı arkadaşımızıda 2 defa uyardık çıkışta selamlaştık vedalaştık oda yardırdı.
TT içinde olsaydı kalsaydı duyulsaydı sorun yaşanmazdı :icon_tup:
Herkes birbirini tanıyor taşkınlık yapacak adamlar belli...
(örnek: EkEray) :D:D:D
Beni cekti de noldu, kendimden sogudum hahaha :D
problem bende değil abi , sana bişeyler olmustu dün :D ahaha
Dedikki Techturkeyde takılan okuyan adam adamdır yapmaz. Oda yetmedi alan girişinde herkese hoşgeldiniz aman egsoz bağırttırmayın dedim , polis geldi aynısını söyledi. Maksat egsoz bağırttırmak olsaydı başka yerde toplanırdık
Dedikki foto çekimi sakin sessiz adam gibi foto çekimi. Demekki bu kadar oluyormuş.
Yavuzum foto çekimi içinde para verip mekan tutma olayına kimse yanaşmazdı. Yarış pistide yok artık bir daha ne zamana yapılır böyle bişey kısmet.
sadece eksoz sesi olsa.. polis bi tane motor sesi müzik sesi duymıcam demesine ragmen güm güm bassları acmaya calısanlar vardı kime neyin havasını atmaya calısıyorsa..
TT içinde olsaydı kalsaydı duyulsaydı sorun yaşanmazdı :icon_tup:
Herkes birbirini tanıyor taşkınlık yapacak adamlar belli...
(örnek: EkEray) :D:D:D
TT içinde kalmasını nasıl sağlayacaktık kanka. Maruana içenler gelsin diye şifre falanmı kullanacaktık.
Ekeray gelmedi allahtan apaci herif ama telefonla aradı yine tacizde bulundu.
yaw genel bi sorun var herhalde mert :D bende fotolarda accık kilolu gözüküyorum :hehe:
Duyan geldi doğruda,
sadece eksoz sesi olsa.. polis bi tane motor sesi müzik sesi duymıcam demesine ragmen güm güm bassları acmaya calısanlar vardı kime neyin havasını atmaya calısıyorsa..
kimmiş bu arkadaşlar?
Day Walker
22-02-2010, 16:58
sen geldinde ne oldu taşçıya esir oldun :D bizde ne geyik döndü ne geyik döndü :D
Ya yine olabilecek en iyi sekilde gecti.
Bundan daha iyisi olamazdı zaten...
Para olayı da cok büyük bir otopark bulunur, kisi bası giris 5 lira denir.
Zaten dogrudüzgün adam o 5 lirayı verir, arabasını ceker bir daha da ellemez.
Otoparkta da öyle araba bagırtma, tesisat acma vs sansı olmaz.
yaw genel bi sorun var herhalde mert :D bende fotolarda accık kilolu gözüküyorum :hehe:
cidden kilo almışsın abi sen.. mertle aramızda bi konusma geçti.
aa mustafa binin önünde bişey gidiyo
haa göbekmiş :D
kimmiş bu arkadaşlar?
Orda kim ne yaptığını çok iyi biliyor sorunsuz atlattık bitti gitti.
Sevindiğim olay 85 araç ortalaması içinde max 5 araç falan çıktı.
Bir dahakine daha dikkat ederler kimsenin kimseye benim şeyimi gör deme ihtiyaçı yok artık.
Yıllardır bu ortamın içindeyiz egsozunu duyursan ne olur duyurmasan.
kimmiş bu arkadaşlar?
valla arabalar zaten alcak alandan yol görünmüyordu sadece kesici sesleri eksoz patlamaları flan geliyordu yola doğru baktıgımda herkesin yüzündeki hasssktr kim bu denyo basımızı yakacak ifadesi beliriyordu.
müzik sesini acanı zaten hemen durdurlar hop ne yapıyosun diye kim oldugunu göremedim.
aslında birdaha böyle org yapılacagı zaman siteden liste yapılsn.org düzenleyen alan basında ör Tayfun abi gbi listeden aracları kontrol edip içeri öyle alsın tanımadık kimse içeri girmesin.adını yazdırıpta yine bu sekilde harekette bulunanlarıda artık süresiz uzaklastırmamı paklar ne patlat takdiri yönetim..
cidden kilo almışsın abi sen.. mertle aramızda bi konusma geçti.
aa mustafa abinin önünde bişey gidiyo
haa göbekmiş :D
hauhaua yanlış tahmin :hehe: başka bişi o ahuahauhaha
Ya yine olabilecek en iyi sekilde gecti.
Bundan daha iyisi olamazdı zaten...
Para olayı da cok büyük bir otopark bulunur, kisi bası giris 5 lira denir.
Zaten dogrudüzgün adam o 5 lirayı verir, arabasını ceker bir daha da ellemez.
Otoparkta da öyle araba bagırtma, tesisat acma vs sansı olmaz.
Evet genel kanı bu şekilde olduğu için gelen herkese teşekkürlerimi iletiyorum diye daha ilk konu açıldığında yazdım.
Düşünsene yavuz orda gelip egsozu olupta efendi duran insanları çıkışta polis tek tek çevirsin trafikten men etsin vs.vs. Bana bişey olmaz modunda takılan arkadaşlar vardı tamam sana bişey olmaz sen geride kalanlara saygını göster bi.
valla arabalar zaten alcak alandan yol görünmüyordu sadece kesici sesleri eksoz patlamaları flan geliyordu yola doğru baktıgımda herkesin yüzündeki hasssktr kim bu denyo basımızı yakacak ifadesi beliriyordu.
müzik sesini acanı zaten hemen durdurlar hop ne yapıyosun diye kim oldugunu göremedim.
aslında birdaha böyle org yapılacagı zaman siteden liste yapılsn.org düzenleyen alan basında ör Tayfun abi gbi listeden aracları kontrol edip içeri öyle alsın tanımadık kimse içeri girmesin.adını yazdırıpta yine bu sekilde harekette bulunanlarıda artık süresiz uzaklastırmamı paklar ne patlat takdiri yönetim..
İyiydi iyiydi hem deneyim kazandık hemde gördükkü 85 arabadan 80 i adam gibi geldi gitti.
kimmiş bunlar?
kimmiş bunlar?
Kanka kim olduğu önemli değil bundan sonrası için tek söylenecek söz.
ARİF OLAN ANLAR
Çorludan sizlerle tanışmak için gelen.
kırmızı bemoş
beyaz era
kırmızı swift
gri 1.6 ies
gri 307
arkadaşlarım adına önce Tayfun ve selçuk'a sonrada emegi geçen herkese teşekkür ederiz.
sabah gelirken yolda polis amcaların 62 den tavşan yapmalarına ragmen güzel bir gündü.
tavşanların da bizden önce ordan geçen kendini bilmez bir kaç arkadaş yüzünden yapıldıgınıda yazmak isterim.
ORDA ÇAS CUS YAPAN 59 PLAKALI DOBLO NUN BİZİMLE ALAKASI YOKTU.
Tayfun ve Selcuk gönlünüze saglık. benden boya koruma kazandınız. mümkün olan en kısa zamanda sizi çorluya bekliyorum.
son olarak okadar yazıldı çizildi, yapmayın etmeyin diye hadi okumadınız, okuma yazmanız yok. girişte tayfun ve selcuk hem sözle hemde el haraketleri ile uyardı, yine anlamadınız.
anlama şeklinizi belirtsenizde insanlar o şekilde uyarıda bulunsalar.
polis amcaların eksoz sesleri üzerine mekana gelip bizim tavşanlara birerde eş yapmamaları için. erken çıkmak zorunda kaldık, yani bırakıldık...
Edit 307 hariç:D
bizimle birlikte ist dan çorluya ve tekrar ist geldiğin için sana tşkr ederiz abii artık çorluda da bi mangal spec partısi yapılmasında öncü olursun. başta teyfun abi stp selçuk sizeri burda görmek bizler onur verir.
ya neydi o cadde hikayeleri tayfası :D
valla ben bi beyaz bi siyah bi gri typar gördüm plakasını bilmediğim
sonra mor megane :D siyah turuncu 131 falan ama araçlar kimin bilmiyorum :)
İyiydi iyiydi hem deneyim kazandık hemde gördükkü 85 arabadan 80 i adam gibi geldi gitti.
yine bu durumda sizin buyuk org. yöneticiliğiniz katkısı var içeri giren ve cıkan her aracı karsıladınız uyarıda bulundunuz tebrikler :icon_tup:
kimmiş bunlar?
Ben cogunu tanımıyorum.
Genelde kendi olusumu olup, buraya da takılan tipler...
1 tanesi basıyor, arkasından 10 tanesi daha...
Fazla heyecanlı gencler, bundan sonra akıllanırlar umarım...
Forumdan uzaklastırman vs de bir ise yaramaz cünkü zaten 1i geliyor, pesine duyan 10u da...
Evet dostum aynen öyle Nime = tersi Emin = 34 GT 242 :D
Ellerine sağlık Allah razı olsun kardeşim :icon_tup:
Al sana resim Ramo si :D:D:D
Evet dostum aynen öyle Nime = tersi Emin = 34 GT 242 :D
Ellerine sağlık Allah razı olsun kardeşim :icon_tup:
Al sana resim Ramo si :D:D:D
buyur abi 2 fotoda benden :)
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/TechTurkey/TechTurkey126.jpg
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/TechTurkey/TechTurkey145.jpg
Buğra A.
22-02-2010, 17:23
Gelemedim,fakat çok güzel geçtiğini duydum ve fotoğraflardanda gerçekten başarılı bir organizasyon olduğu belli oluyor.Tayfun abime böyle bir organizasyon projesi için teşekkür ederim.TechTurkey'e yakışır bir organizasyon olmuş.Ellerinize ve emeklerinize sağlık.
siyah vtec bi başka oluyoo nedense siyah vtec bombaydı
Sağol dostum süpersin :) Eline sağlık :)
GT cok güzel masallah ;)
Allah razı olsun dostum :)
Ben cogunu tanımıyorum.
Genelde kendi olusumu olup, buraya da takılan tipler...
1 tanesi basıyor, arkasından 10 tanesi daha...
Fazla heyecanlı gencler, bundan sonra akıllanırlar umarım...
Forumdan uzaklastırman vs de bir ise yaramaz cünkü zaten 1i geliyor, pesine duyan 10u da...
haklısın yavuz ama
böyle davrananları sevmediğimizi, burada istemediğimizi de belirtiyoruz böyle konuşarak;)
okanturan
22-02-2010, 17:55
organizasyon gerçekten çok mükemmeldi birbirinden güzel araçlar vardı
forumda konuştuğumuz kişlerle tanışma fırsatımız oldu
emeği geçenlere çok teşekkürler bu tarz buluşmaların devamını bekliyoruz.
pesimist206
22-02-2010, 18:01
adam gıbı geldım adam gıbı dondum mutluyum hatta erken cıkma sebebım onden gıdenlerın gerıde kalanları dusunmeyecegını bılmemdı cıkan yardı cıkan yardı yaranlarda zaten masallah soba borusu.... kıme neyın seklı yapıldı anlamadım....
TechApaçiTurkey üyeleri kimler hepimiz merak ettik :D :D
TechApaçiTurkey üyeleri kimler hepimiz merak ettik :D :D
hangi grup bole icten,cancana kan kanaysa odur :p
pesimist206
22-02-2010, 18:06
bu arada sadece cıkıpta yaranlara bakmayan festıval alanı ıcerısındede ılk vıtesı bıtırenler oldu onlarıda herkes gördu zaten .....
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/TechTurkey/TechTurkey126.jpg
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/TechTurkey/TechTurkey145.jpg
arac temiz olunca gercekte de resimde de belli edio masallah
ygtkrmdnz
22-02-2010, 18:24
Beklediğimdende güzel olmuş katılım çok iyi maşallah daha nice böyle güzel orglara :)
Mert gülüm TB nin üze4rinde otururken fotolarım vardı onları akşam msne gelince göndersene bana
bizimle birlikte ist dan çorluya ve tekrar ist geldiğin için sana tşkr ederiz abii artık çorluda da bi mangal spec partısi yapılmasında öncü olursun. başta teyfun abi stp selçuk sizeri burda görmek bizler onur verir.
en kısa zamanda havalar ıyı oldugu gunde yaparsanız gelırız seve seve :)
Valla çok iyi olur siz tarih verin yeterli.
Mert gülüm TB nin üze4rinde otururken fotolarım vardı onları akşam msne gelince göndersene bana
Msn deyim Kerem abi ?
mrtsngl@istanbul.com
Msn deyim Kerem abi ?
mrtsngl@istanbul.com
gülüm kendi evimde değilim Annemdeyim almam şuan ifade etmez yani akşam 10-11 gibi evde olucam yatmazsan v.s. akşam alıyım
gülüm kendi evimde değilim Annemdeyim almam şuan ifade etmez yani akşam 10-11 gibi evde olucam yatmazsan v.s. akşam alıyım
Tamamdır abi.. göz kırptığın fotoğrafta varda alenen yayınlamadım :D
düzenleyen arkadaşlara teşekkürler...
devamlılığı olan bir org. serisinin başı olması dileğimle...
TBnin üzerindeykenki fotonu ben çekmiştim ama :) ekledim foto başlığına?
TBnin üzerindeykenki fotonu ben çekmiştim ama :) ekledim foto başlığına?
saol malicim aldım onları mert sonrada aracı köşeye çektiğimde çekmişti sende de 2-3 foto olması lazım aslında sanırım
keremsamsa@hotmail.com ekle akşam sendende orjinal boyutları alayım kardeşim.
tamamdır,
22-02-2010, 19:53
bazı eklemediğim araçların da fotoğrafları var..
Mavi hatc vti çok güzel duruyor fotosu warmı elinizde acaba çeken pek olmamış ?
ya resimlerin tamamını bi türlü açamıyorum gözükmüyor Mesela EKE nin 1 tane fotosunu görüyorum eğer bu kadarsa çekmeyenlerin elleri kırılsın makinaları bozulsun :hehe:
ygtkrmdnz
22-02-2010, 20:02
Eke'nin fotosu war bence nette bir sorun olabilir :)
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=47419&page=4
ve işte yeni resimler :) vala hepsi var sanırım
ygtkrmdnz
22-02-2010, 20:08
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=47419&page=4
ve işte yeni resimler :) vala hepsi var sanırım
Eline sağlık o mavi vti bitirdi beni çok güzel duruyor diğer araçlarda güzel çıkmış ;)
http://xs.to/image-D93F_4B82D270.jpg
yamuk mu cıkmıs ne:beuj:
34 ed 0339 - Arkadan harika gözüküyor. Ayrıca o arkadaki kırmızı parça, Ferrarilerin arkasında olan ışıktan mı merak etim?
Sarı jantlı beyaz eg kasa civic de (plakasını göremedim) ferfena duruyor ancak 1 resmini görebildim. Belki benim dikkatsizliğimdendir. Yinede harika duruyor : )
Boost Up
22-02-2010, 20:25
http://xs.to/image-D93F_4B82D270.jpg
yamuk mu cıkmıs ne:beuj:
dandiiiikk:hihih:. Eğimli yerde durmuş olmayasın?:D
durunn dandik olan benim kadrajım, önceki gün 5 saat arabayla uuraşınca belimden oldum, belim ağrıyınca , yere foto çekmek için eğildiğimde kadrajımda yamuk oldu kusura bakmayın :)) photoshopta düzeltilir o ama ben ellemedim düzeni bozuluo fotonun diye
valla resimlere felan baktım cok güzel bigün olmus tebrikler gelmek nasip olmadi..
dandiiiikk:hihih:. Eğimli yerde durmuş olmayasın?:D
kirli olabilir ama dandik değil :D:D
durunn dandik olan benim kadrajım, önceki gün 5 saat arabayla uuraşınca belimden oldum, belim ağrıyınca , yere foto çekmek için eğildiğimde kadrajımda yamuk oldu kusura bakmayın :)) photoshopta düzeltilir o ama ben ellemedim düzeni bozuluo fotonun diye
önemli değil deger verip cekmen bile yeterli eline sağlık ;)
pesimist206
22-02-2010, 21:47
melıı abı senı almaya geldıgımızde ordan oraya zıplıodun kaykayla vala bende alkoun etkısı suruyo zannettım :D :)
çok güzel bir gündü bende oradaydım organizasyonu yapan yardımcı olan başlıca tayfun ve selçuk ebiye tebriği ve teşekkürü borç bilirim
SULTANOGLU
22-02-2010, 21:55
alkol candır :D:D:D
SULTANOGLU
22-02-2010, 21:57
ben cumartesi gnü gerizekalılar dışındaki herşeyi kafamdan sildim :D:D:D:D:D hatırlamıyorum hatırlayamıyorum :D
Ellerine sağlık MertS resimler tadından yenilmedi birde sıcak olunca :)
Emin abi birde NXTi çekelim diyordun NXT siz bile Arap Şeyhlerinin krom araçları gibi Maşallah :)
Fotoğraflarda herhangi bi parlatma burntool vs. bişey yok.boyutlandırdım ışık patlaması varsa onu düzelttim koydum. arabalar orcinalir :D
teşekkürler bu arada.
vtecburac
22-02-2010, 22:10
Mavi hatc vti çok güzel duruyor fotosu warmı elinizde acaba çeken pek olmamış ?
avatarındaki resim bizim araç eger ondan bahsedıyorsan ama vtı deil 1.4 ama vtı gibi duruyor katılıyorum sana ;)
Fotoğraflarda herhangi bi parlatma burntool vs. bişey yok.boyutlandırdım ışık patlaması varsa onu düzelttim koydum. arabalar orcinalir :D
teşekkürler bu arada.
bari şu siyah vti için deme mert :D bariz belli herşey
orjinalini atıyorum msn den :)
avatarındaki resim bizim araç eger ondan bahsedıyorsan ama vtı deil 1.4 ama vtı gibi duruyor katılıyorum sana ;)
:icon_tup:
Hala Organizasyona İzmitten Bizimle Gelen O Arkadaşı İkna Edemedik 1,4 Olduğuna :)
O Vtec Ya Kesin Diyor Kendinden Emin Şekilde :D
Murat, Kankacım Tekrar Tekrar Maşşalllahh.
http://www.yeniresim.com/data/media/545/lale.jpg
arac temiz olunca gercekte de resimde de belli edio masallah
Cila bile yapmadım sen düşün :D Eğer NXT çila yapsaydım gök yüzünü bırak uçan sinekler bile yansırdı :p Sağol bu arada :)
ya öyle deme ben zaten üzüldüm sende böyle yapma bir ara sana özel gelicem oraya çekersin olur mu kardeşim hem muhabbet olur :p ama yıkarda dediğim gibi cila yok gerisini tasavvur et :confused:
Ellerine sağlık MertS resimler tadından yenilmedi birde sıcak olunca :)
Emin abi birde NXTi çekelim diyordun NXT siz bile Arap Şeyhlerinin krom araçları gibi Maşallah :)
Valla çekseydim ozaman çok feci olurdu ama arkadşlara ayop olmasın diye çekmedim :D Arap şeyhi mi hadi nan :D:D:D Sağol kardeşim bu arada arabalar bahane oldu muhabbet harikaydı valla hatta en kısa zamanda yeniden buluşalım :icon_tup:
Gözünle görünce anlarsın :D
Hala Organizasyona İzmitten Bizimle Gelen O Arkadaşı İkna Edemedik 1,4 Olduğuna :)
O Vtec Ya Kesin Diyor Kendinden Emin Şekilde :D
Murat, Kankacım Tekrar Tekrar Maşşalllahh.
http://www.yeniresim.com/data/media/545/lale.jpg
SAĞOL ÖMERİM NACİZANE 1.4 İS ELİMİMDEN GELDĞİNCE ORJINALLİĞİNİ KORUMAYA ÇALIŞIYORUM.. :icon_tup:
kurtbil'in fotoğraflarını görebilen var mı?
çok güzel organizasyon olmuş
kurtbil'in fotoğraflarını görebilen var mı?
ben gordum , cok net, guzel cikmis genelde :)
ben gordum , cok net, guzel cikmis genelde :)
yarın bi daha denerim artık :)
yarın bi daha denerim artık :)
bazi fotolar yarim yamalak aciliyor tum mesajlarda, google chrome'da boyle, linklerini alip firefox'ta aciyorum, 1 kez yenileyince fotografin tamami aciliyor.. chrome'da ne kadar yenilediysem tamamini goremedim o acilmayan fotolarin.. :D
Firefox kullanyorum bende kendı cektıgım fotoları eklemeden once de sorun yoktu tum fotolar acılyodu
bazi fotolar yarim yamalak aciliyor tum mesajlarda, google chrome'da boyle, linklerini alip firefox'ta aciyorum, 1 kez yenileyince fotografin tamami aciliyor.. chrome'da ne kadar yenilediysem tamamini goremedim o acilmayan fotolarin.. :D
crome u güncelle :D
yukardaki 10 yarım anahtar işaretine bas google crome hakkındaya bas orda görürsün güncelmi deelmi :D
bende ie'den misafir olarak bakıyorum ama onda da çıkmıyor kurtbilin fotolar. chrome güncel ama o hiç yemiyo zaten
ya fotoların % 60 ını göremedim bende açmıyo bi türlü
Lanetlı fotolar:)Bosuna mı ekledım yaw nıe gorunmuyo bunlar:)
SekoLive
24-02-2010, 11:43
ben görebilyorum sorunsuz
Aynen hepsi güzel güzel gözüküyor. Forever Telekom ve İE :)
arac karsilastirmalari kismina ie vs safari acicam birazdan :D
SOMEONESPECIAL
24-02-2010, 12:26
Telekom & MF 3.5.8 :icon13:
bende görüyorum telekom mF :)
yakında bilgisayarları kıracam :fire:
kastım ama görebildim fotoları.
youtube için proxy kullanıyodum ilk başta onu kapadım bi kaçı çıktı bi kısmı çıkmadı
modemi kapatıp açtım
denedim yemedi
sonra ktunnel'dan açıp görüntüledim yedi. 1 haftadır filan sorun var zaten internette imgeshack'e hiç giremiyorum normal olarak.
dns ıp flan değiş belki faydası olur ;)
baktım hepsine artık zorlamasyonda olsa oldu :D
slhdmr34
24-02-2010, 22:58
bi kac refreshten sonra hepsi gorunuyor :)
crome u güncelle :D
yukardaki 10 yarım anahtar işaretine bas google crome hakkındaya bas orda görürsün güncelmi deelmi :D
guncelmis baskanim :D