Orijinalini görmek için tıklayınız : Fd6 sound
ocean0636
21-02-2010, 19:02
Katalizörü,son susturucu orjinal sadece ortada 51mm. düz boru var..
Tizz bi ses çıktı paylaşıyım dedim, yorumlarınızı bekliyorum..
3ckqJfWbsWs
Direkt Link:http://www.youtube.com/watch?v=3ckqJfWbsWs
ocean0636
21-02-2010, 19:03
Videoyu şimdi yükledim henüz aktif olmamış sanırım..
Videoyu izlemeden hemen sorayım, filtre kiti var mıydı acaba?
ocean0636
21-02-2010, 19:05
Videoyu izlemeden hemen sorayım, filtre kiti var mıydı acaba?
Aem Cai var ama kış şartlarından dolayı şuan shortram ve eziyet çekiyor sesden başka bi getirisi yok yani..
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=45057
ocean0636
21-02-2010, 19:19
Video açılmıştır..
Güzel bir son susturucuyla baya ses alınır vallahi,
Şu haliyle bile belli ediyor std olmadığını :D
ocean0636
21-02-2010, 19:24
Güzel bir son susturucuyla baya ses alınır vallahi,
Şu haliyle bile belli ediyor std olmadığını :D
Megan Racing Oem vardı bayaa da güzel ses veriyodu arada bi patırdamalar falan çok memnundum sağolsun polis amcalar söktürmek zorunda kaldım geçen hafta :(
Düz boruya dokunmadık böyle de bi ses çıktı :)
tak gitsin ya .. oem le nasıl bağlattın kanks ya ... görüntüden yırtardın falan oynasaydın üstüne .. ne bilim .. biz ölelim sen onla bağlattıysan :)
ocean0636
21-02-2010, 19:34
tak gitsin ya .. oem le nasıl bağlattın kanks ya ... görüntüden yırtardın falan oynasaydın üstüne .. ne bilim .. biz ölelim sen onla bağlattıysan :)
Yauw şu aralar çok sıkı kontrol var bilmiyorum napsam yaza takarım heralde..
Valla bende var bişeler kanks :). Bu gun hondacılar mangala gittik :) neyse işte dönüşte Headerslı caili duz borulu egzozlu vtı polisin onunde inadına vtec açtı tınmadılar bile ben 1500rpm gıderken peşimden gelip sağa cekiyo..
dc sport son susturucu ile daha olgun tatlı bi ses olur
ses çok iyi sevdim.. fazla böğürmesine bence gerek yok :)
ama honda logosu şart ;) (alamadın bir türlü :D )
bir de egsoz almayacaksan kromaj al bari biraz çıksın dışarı ucu
nazar değmesin
ocean0636
21-02-2010, 21:03
Dc çok bagriyo ya :)
ses çok iyi sevdim.. fazla böğürmesine bence gerek yok :)
ama honda logosu şart ;) (alamadın bir türlü :D )
bir de egsoz almayacaksan kromaj al bari biraz çıksın dışarı ucu
nazar değmesin
Evet tatlı bı ses çıkıyo gercekte videodakinden de biraz daha tizz, minik bı m3 gibi ses veriyo alttan alttan :)
Yaa logoyu alicam forumdan bir arkadastanda hocam çok para yaa tanesi 70tl on arka almam gerek =140tl yani bı depo benzin :D Yaza doğru 1-2ay sonra alicam :)
Valla o konuda kararsızım yaza geri takarım heralde ama dedin gibi böyle kullancak olursam uç alırım..
Eyw. saolasın :)..
Bu arada bu gün ist.daki bulusmanin konusunda 2tane 106nin arasında beyaz bı fd6 gördüm o senin aracın mı çok benzettim fenaa gözüküyor..
Çok hoş bi ses:icon_tup: ama bişey merak ettimde kesici sanki biraz ağır gibi fd6'lar bu şekilde galiba:soru:
Dc çok bagriyo ya :)
Evet tatlı bı ses çıkıyo gercekte videodakinden de biraz daha tizz, minik bı m3 gibi ses veriyo alttan alttan :)
Yaa logoyu alicam forumdan bir arkadastanda hocam çok para yaa tanesi 70tl on arka almam gerek =140tl yani bı depo benzin :D Yaza doğru 1-2ay sonra alicam :)
Valla o konuda kararsızım yaza geri takarım heralde ama dedin gibi böyle kullancak olursam uç alırım..
Eyw. saolasın :)..
Bu arada bu gün ist.daki bulusmanin konusunda 2tane 106nin arasında beyaz bı fd6 gördüm o senin aracın mı çok benzettim fenaa gözüküyor..
yok benim değil ama benziyor :)
benimkinin cam üstü vizörleri var, bunda yok
benim farlar çok daha değişik yanlar turuncu ve karartılmış, bu farlar standart
stoplar angel bende, bunda orjinal
bende panjur var bu arkadaş siyaha boyatmış panjur çıtasını (çok da şık olmuş, ben de düşünebilirim :) )
benimkinde m3 çıta var, bu arkadaşınkinde mugen spoyler var.
aynalar karbon kaplama (sanırım, çok yakışmış bence) benimki orjinal
ön plakalık iptali yapılmış bu araçta (mükemmel olmuş) benimkinde beyaza da boyansa bile halen plakalık var :) yakında vette plakalık olacak bende de.. hide licence plate modu :)
benziyor ama gördüğün gibi çok fark var :)
ocean0636
21-02-2010, 23:01
masallah ama dıkkat et polıslere
Eyw. valla şu arlar çok sıkı denetim var egzozu söktüm zaten rahatım alt devirlerde falan sorun olmuyor :)
Çok hoş bi ses:icon_tup: ama bişey merak ettimde kesici sanki biraz ağır gibi fd6'lar bu şekilde galiba:soru:
Tşk.:). Evet bunların kesicisi biraz ağır diğerlerine göre :)..
ocean0636
21-02-2010, 23:07
yok benim değil ama benziyor :)
benimkinin cam üstü vizörleri var, bunda yok
benim farlar çok daha değişik yanlar turuncu ve karartılmış, bu farlar standart
stoplar angel bende, bunda orjinal
bende panjur var bu arkadaş siyaha boyatmış panjur çıtasını (çok da şık olmuş, ben de düşünebilirim :) )
benimkinde m3 çıta var, bu arkadaşınkinde mugen spoyler var.
aynalar karbon kaplama (sanırım, çok yakışmış bence) benimki orjinal
ön plakalık iptali yapılmış bu araçta (mükemmel olmuş) benimkinde beyaza da boyansa bile halen plakalık var :) yakında vette plakalık olacak bende de.. hide licence plate modu :)
benziyor ama gördüğün gibi çok fark var :)
Hmm..:) Maaşallah diyelim, senin aracında o araçta çok güzel:). Ön panjur benimde siyah,reklamcıda piano black kaplattım kırmızı logoda geldimi al sana FD2 tayyar panjuru :D. O carbon kaplama olayını aynalara bende düşündüm de çok sağlık olmuyor çabuk atıyor dediler ve Antalya'da adam akıllı carbon işleriyle uğraşan yer yok ***** carbon yapısı gereği diğer folyolardan çok farklı(uygulanılışı vs.)..
Benimde plakalık aracın rengine boyalı ama bende biraz böyle binip yaza doğru kare plaka bastırıp Aem plakalık almayı düşünüyorum :). Ama hepsinden önceeeeeeee jant değişimi ŞART! bana :D
aynalardaki kaplama işini yapan olursa atmaz. ya başından savmış adam ya da gözü kesmemiş yapmaya. istanbulda yapıyorlar hiç de sorun olmuyor. arkadaşım arabasını kaplattı komple, tabi aynalar da kaplandı, hiç sorun yok.
jant bir sürpriz yapacağım ben beklemedeyiz şimdilik :D
ocean0636
21-02-2010, 23:18
aynalardaki kaplama işini yapan olursa atmaz. ya başından savmış adam ya da gözü kesmemiş yapmaya. istanbulda yapıyorlar hiç de sorun olmuyor. arkadaşım arabasını kaplattı komple, tabi aynalar da kaplandı, hiç sorun yok.
jant bir sürpriz yapacağım ben beklemedeyiz şimdilik :D
Araba komple mi carbon kaplandı? Öyle bi A3 vardı heralde yanlış hatırlamıyorsam. Carbon için diğer folyolardan yapısı farklı işte ii olmuyo falan dediler de banada pek inandırıcı gelmedi ama..
Güzel bi şey olacağından süphem yok zaten:) Gönlünce olur inş.:)..
Ben kendimi kastetmiştim jant değişimi şart diye:). ***** benim jantlar tam bir faciya:D