Orijinalini görmek için tıklayınız : HULK hazır
bir arac hayabusa ile nasıl gider aklım almıyor :)
neyse kazasız belasız ikiside limitte araclar ..
Hayabusa ile gittigini kim sölediki
yavaş gitsin :D
eski kasa ile yenisini aynı kefeye koymayalım
HAVA çok güsel hadi arkadaşlar yokmu denicek olan
senin bitin kanlanmış birkere :D kimse durduramaz
keşke gariban hazır olsaymış güzel denemler cıkarmış ortaya
HAVA çok güsel hadi arkadaşlar yokmu denicek olan
Kangoo R ile deneyelim mi :hahaha:
valla güsel fikir
Hulka rakip hiç yok
bugun dizel gecesi yapalım
Bir iddiam yok ama araç stock, saplarsınız yani muhtemelen. :hahaha:
Hareket gelsin diye dedim.
EDIT: Dipnot: Bakalım daha bir kaç kişi gelirse harbi yapalım.
devilboy
03-03-2010, 14:34
Yanii :D
Maşallah diyelim
biz ikisinide tercih ediyoruz :)
haset olanın gözü olanın nazarı değer bizde emeğe saygı sonsuz bu güzelliklere maşallahımızı unutmuşuz:D
estagfurullah. senın stock megane ıle benım kangoo yu deneyebılırız yaw farkı goruruz chıp ın.
emresener
03-03-2010, 14:35
dizel power gecesi beklenen hareket yaaa :D
Hayabusa ile gittigini kim sölediki
yavaş gitsin :D
eski kasa ile yenisini aynı kefeye koymayalım
gsxr 1000 le videoları vardı hulkun demekki yeni busa harbiden biraz hormonlu .
sirkette 2 tane busa var yeni kasa eski kasa ole aman aman fark olmadı gecen denediler ikiside 2000 km civarında motorlar.
o diide suana kadar hulk u bir tek masevette denilen arac gecti hrld istedigi aralıklarda videosu vardı forumda .
Cimmeria
03-03-2010, 14:45
hulkun içinde bir kere gazlanma anını hissetmeden ölmemek lazım sanırım :)
Seko masvette zamanında 14 psi mıydı onu hatırlamıyorum ama en güzel denemeleri oydu sanırım.
34tb9544
03-03-2010, 14:49
bu evo 6 tm ler wardı denendımı o araclarla 2.4 falan yazıyodu tm de
Sefa_vts
03-03-2010, 14:52
Dün uc plaka sti her yerde sıka sıka gidiodu.. Denemişliğiniz var mami abideyken.. Ama simdiki sahibi bi ayrı gaz galiba.. 106 ya tampon yapıo :D
Seko masvette zamanında 14 psi mıydı onu hatırlamıyorum ama en güzel denemeleri oydu sanırım.
valla bilmiyorum koca tr de ki adamlar o kadar deniyor bir o gecebildi.
34tb9544
03-03-2010, 15:02
Dün uc plaka sti her yerde sıka sıka gidiodu.. Denemişliğiniz var mami abideyken.. Ama simdiki sahibi bi ayrı gaz galiba.. 106 ya tampon yapıo :D
sefa mamı denedımı mınıksle ?
Cimmeria
03-03-2010, 15:06
amerikan hiç yok mu gazlayan eden ?
Sefa_vts
03-03-2010, 15:08
sefa mamı denedımı mınıksle ?
Aynen kanka denediler :) Eski zamanda tabi hulk suanki gibi değildi sanırım..
ewet en guzel deneme masvette ıle gercekelstı. 230 a kadar yanyana gıdebıldık ondan sorna Volkan abı barız bı kopuyor. Volkan abı ben gecmek saymıyorum dedı. bır daha denıcez dedı. ınsallah bırdaha deneyebılırız. o gunu sabırsızlıkla beklıyorum. en keyıflı denemeydı.
34tb9544
03-03-2010, 15:16
denedıler demek kanka sti la denedıler dımı bu kırmızı gkm plakalı evo ıle hıc denendımı pekı bırde stı denedıklerınde ne oldu cok mu soru sordum :soru:
evet HULK ozaman düşük sıkıştırmaydı 3mm contam vardı vede 0.9 bar basıyordum
Alper benim arbadaydı
UC de komple söküktü mami de bende cok zevk aldık denemekten
alper bende
ahmet mami deyken 3 boy geciodum
alper maminin yanında
ahmet benim yanımdayken
1.5 2 boy falan gectim
34tb9544
03-03-2010, 15:18
cewap gelmısss
UĞUR YUMAK
03-03-2010, 15:21
valla; m3 turbo, m5 turbo, golfvr6 turbo, e21 2.5 turbo... hepsi kuzu gibi yan yana yatıo alayının derdi aynı... hiç ayar yok, doktoru beklio :D
kaldıki bunlardan tahmini 1 i sadece hulkla yürür. diğerleri o setuplarda değil. biz mustafalan bitince geliriz ama kardeşim :D denerik yani, tabi yolda kırmazsak :D
Yaaa abi başka neler var sizin dükkanda :? :D
vr6 hiç görememiş biri olarak en yakın zamanda ziyarete gelmek istiyorum müsade varsa :)
UĞUR YUMAK
03-03-2010, 15:29
Hulk'a maşallah , kazasız belasız sürüşler.
http://www.streetfire.net/video/HULK-stok-K20A-SC6262S-09_738844.htm
burda HULK 0.9 barda sıkıştırma 8.8 cr 3mm cometic conta var
uc sti da 3582 R var komple sökülü 1.8 bar basıyor
hafta sonu mami ye söledim koyabilirsin dedi
kimsenin oraya buraya laf yetiştirmesine gerek yok
kimsede olmamış şeleri olmuş gibi anlatmasın denemek isteyen le denerim
şu arabaya bi ben mi binemedim arkadaş :)
anlamayanlar için de söliim
önden giden benim
arkadan gelen STI
şu arabaya bi ben mi binemedim arkadaş :)
Hea aynı dert bendede var kardeşim. O kadar arabayı toplarken yardım et arabanın zevkini çıkartmadan satılacak alahtan sx'e bol bol bindikte rahatız.
anlamayanlar için de söliim
önden giden benim
arkadan gelen STI
3. geçen nesne nedir?
Sefa_vts
03-03-2010, 15:53
gsx-r 1000 olması lazım..
http://www.streetfire.net/video/HULK-stok-K20A-SC6262S-09_738844.htm
burda HULK 0.9 barda sıkıştırma 8.8 cr 3mm cometic conta var
uc sti da 3582 R var komple sökülü 1.8 bar basıyor
hafta sonu mami ye söledim koyabilirsin dedi
kimsenin oraya buraya laf yetiştirmesine gerek yok
kimsede olmamış şeleri olmuş gibi anlatmasın denemek isteyen le denerim
hocam benim anlayamadıgım 8.8 cr dan simdi 11.7 cr a nasıl gectin hadi gectin ne kadar fark etti aydınlat bizi :icon_tup:
vede uzerine 97 oktan ile 1 bar net basıyorsun:icon_tup:
8.8 cr 1 bar ile 11.7 cr 1 bar dyno uzerinde ne kadar fark ettirir ?
akucukdogan
03-03-2010, 16:09
hocam benim anlayamadıgım 8.8 cr dan simdi 11.7 cr a nasıl gectin hadi gectin ne kadar fark etti aydınlat bizi :icon_tup:
vede uzerine 97 oktan ile 1 bar net basıyorsun:icon_tup:
8.8 cr 1 bar ile 11.7 cr 1 bar dyno uzerinde ne kadar fark ettirir ?
Bunu bende çok merak ediyorum bilgi amaçlı olarak :) Hep merak etmişimdir sıkıştırma oranları nasıl etkiler bi aracın yürüyüşünü :soru:
ben ilk turbo yaparken totom yememişti 11.7 cr ye basmak
bende cometicte (dünyada ilk tek) 3mm contayı ürettirttim sadece s2k lara inlinepro kullandıkları için 3mm de ısrarcı oldum oysa cometicte hazırda 2mm vardı ve k20 ye yetiyordu
silindir kapak contasını 3mm koyunca sıkışltırma dogal olarak 8.8 hatta 8.5 lara kadar düştü
7000 km böle kullandım sonra conta yandı
bende bir daha beklememek ve de okadar para vermemek için gittim stock conta aldım sıkıştırma da tekrar 11.7 ye geri geldi
şu anda 1 bar 97 oktan üstüne yüzde 50 meth yüzde 50 su karışımı basıyorum
sıkıştırma düşük ve yüksek arasındaki farkı söliyeyim
bir kere yüksek sıkıştırma da ateşleme en üstlerde yetmiyor arac patırdıyor
benim aracın 0.7 barda düşük sıkıştırma dyno verisi var 432 hp paşaoğlu
ben yüksek sıkıştırma ile düşük sıkıştırma arasında bir fark anlamadım acıkcası
ve 11.7 sıkıştırmaya 24 psi bastım şanzumanı komple dogradım:)
akucukdogan
03-03-2010, 16:30
bende cometicte (dünyada ilk tek) 3mm contayı ürettirttim sadece s2k lara inlinepro kullandıkları için 3mm de ısrarcı oldum oysa cometicte hazırda 2mm vardı ve k20 ye yetiyordu
silindir kapak contasını 3mm koyunca sıkışltırma dogal olarak 8.8 hatta 8.5 lara kadar düştü
bende bir daha beklememek ve de okadar para vermemek için gittim stock conta aldım sıkıştırma da tekrar 11.7 ye geri geldi
Hocam çok teşekkürler arabanızında maaşallahı var cidden dünya gözüyle inşallah görürüz bi gün.. Sıkıntısız bol keyifli gazlamalar ;)
Hocam çok teşekkürler arabanızında maaşallahı var cidden dünya gözüyle inşallah görürüz bi gün.. Sıkıntısız bol keyifli gazlamalar ;)
Allah razı olsun
Allah kazasız belasız binmenizi nasip etsin Hilmi.
Sonunda meth/water injectiona geçtin demek :D
tsk ederiz 11,7 cr 1 bar ile dyno ne vericek bakalım :D
seko bana dyno degil deneme lazım
turbo almanlar da olur
seko bana dyno degil deneme lazım
turbo almanlar da olur
yok arabamız ne yapalım busa var o zaten sendede var :D
ya seko ben birde şeyi anlamadım
şu eski busa ile yeni busa yakın gittiler dedin ya
bir yazsana iki busadaki mod ları
cünkü yeni busa eski busaya oranla ciddi daha hızlı
ya seko ben birde şeyi anlamadım
şu eski busa ile yeni busa yakın gittiler dedin ya
bir yazsana iki busadaki mod ları
cünkü yeni busa eski busaya oranla ciddi daha hızlı
bak simdi olay soyle yeni busa nın sahibi 270 lere kadar sıkıyor yemiyor eski busanın sahibide allah ne verdiyse formula yolunda 300+ lere kadar cıkıyor iniyor bana dedikleri yakın gittik ama illaki fark olacaktır ama o farkı yeni busanın pilotu ortaya cıkaramıyor ortaya :D iki busanın sahibide 120 kg civarında arkdaslar yani denemek istersen agırlık handikap olmaz :icon_tup: birde vfr 800 var sirkette o da 3 sn once basıyor busalar onu 240 ta yakalıyor geciyormus vs. vs.
bizim sirkette eski busa , 600F , vfr800, type r , megane rs var arasıra topluca foto cekiyoruz :D
http://img11.imageshack.us/img11/2307/sl373292.jpg
moruk ozaman yeni kasanın 270 kesici modulu duruyordur oından 270e kadar sıkıyodur :)
standarttan kesici var arabalar gibi
2007 haydar iyimiş maşallah 600 f de güsel duruyor
motorları da deneyebiliriz güsel egleniriz baya
ahmet3425
03-03-2010, 18:45
miniksler kevın sizi ariyor ama telefonunuz kapalı ulasılamıyor spordamısınız :D
Hayır sporda degiliz
hava cok güsel belki biri denemek ister diye beklemedeyiz:)
Hayır sporda degiliz
hava cok güsel belki biri denemek ister diye beklemedeyiz:)
sizin katogori piyasada yok bu aralar siz izlemeye artık :D:D
ya ben zaten bu can sıkıntısını atmak için gelcem sizleri izlemeye heralde bol bol video cekerim
volkan 40 dakika sonra garajda buluşalım inşallah
hayırlı olsun hilmi&ahmet.
hpf m3 inşallah önümüzdeki hafta hazır olacak..
deneme gecesi yaptığımızda hava iyi olursa bende bir motor ayarlarım.. ( hava sıcaklığına bağlı tabi)
Bu arada hayabusa ile deneme konusuna gelince iyi bi pilot ile hayabusa çok net geçer diyorum ben : )
Allah kaza bela vermesin.. standart m3 ile denemek isteyen olursa ben burdayım : )
hulk cok iyi bi araba fakat hayabusa şu an için biraz fazla gelicektir diye düşünüyorum..
eski busayla yeni busayı kıyaslamayın iki makinanın alakası yok biri 12.5 sıkıştırma biri 13.5 sıkıştırmaya sahipti yanlış hatırlamıosam..
tecrübe edenlerden direk yazıyım eskisi hayabusaysa yeni cıkan baska bisey diyolar:icon_tup:
hulk cok iyi bi araba fakat hayabusa şu an için biraz fazla gelicektir diye düşünüyorum..
eski busayla yeni busayı kıyaslamayın iki makinanın alakası yok biri 12.5 sıkıştırma biri 13.5 sıkıştırmaya sahipti yanlış hatırlamıosam..
tecrübe edenlerden direk yazıyım eskisi hayabusaysa yeni cıkan baska bisey diyolar:icon_tup:
moruk bak hani hayal buysa diolar ya
işte o eski kasa
yenisini kullanmanı isterim
K7 gsxr 1000 geciyor hemde haydarı iki kat agır adam kullanıo :)
Bmw s1000RR sahibi var mı tanıdık 190hp tekerde veriyor hayabusa ve zx14'den fazla bir gücü var ve ayrıca supersport.60-130mph 100-200 gibi değerlerini merak ediyorum bmw'nin..
turkiyede 1tane s1000rr var suanda. fuarda sergiledikleri motor satılmış. : ) kim aldı bilmiyorum..
Bmw s1000RR sahibi var mı tanıdık 190hp tekerde veriyor hayabusa ve zx14'den fazla bir gücü var ve ayrıca supersport.60-130mph 100-200 gibi değerlerini merak ediyorum bmw'nin..
şakamı bu 162 kg 200+beygir diyor:eek:
evet hayabusadan daha hızlı oldugu söleniyor ama parasına baktınızmı :D
moruk bak hani hayal buysa diolar ya
işte o eski kasa
yenisini kullanmanı isterim
K7 gsxr 1000 geciyor hemde haydarı iki kat agır adam kullanıo :)
daha nasip olmadı ama eminim cok farklı bi makina..
başkan K6 lar nasıl sence?
K7 yle bi fark varmı gidiş konusunda?bilgin varmı?
ben hulk la kalkarım cıplak ayak 0 100m:D
Özgünün de dedigi gibi
benim beygirle torkla 100 200 le dbn le işm olmaz
benim asfaltla işim
helal olsun kardes isi bilen mod.:icon_tup:
500 600 hp 1000 tork olsa ne olur gidemedikten sonra
daha nasip olmadı ama eminim cok farklı bi makina..
başkan K6 lar nasıl sence?
K7 yle bi fark varmı gidiş konusunda?bilgin varmı?
K6 lar daha hızlı hafiflikten uçuo onlar :)
fakat bir sıkıntısı var eger arka lastikten falan ufak tıklasan bile maşa çatlıo bilgin olsun
helal olsun kardes isi bilen mod.:icon_tup:
500 600 hp 1000 tork olsa ne olur gidemedikten sonra
sagolsın başkan
dün akşam rastlaştık kırmayıp sesini dinlettiğin için sağol abi maşallah çok iyi gidiyor
dün akşam rastlaştık kırmayıp sesini dinlettiğin için sağol abi maşallah çok iyi gidiyor
lafımı olur abi ne demek
bende sabit gitmekten sıkılmıştım zaten bir sıkı verdim :)
herkes araba yapıyor, kimse çıkarmıyor deniyor da kendi adıma konuşuyum herşey her zaman mükemmel olmayabiliyor. hedefler artınca halledilmesi gereken noktalar artıyor.
inşallah arabam son iyileştirmeler sonrasında layıkiyle yürür, bir gün de hulkla ankarada/istanbulda denk geliriz de deneriz
Burak Kasim
04-03-2010, 09:52
Bende bunu dicektim gecende ama yazmak istemedim yanlis anlasilir die.
Bence Mustafa ve Arda hic cekinmeden denerler adim gibi eminim :)
herkes araba yapıyor, kimse çıkarmıyor deniyor da kendi adıma konuşuyum herşey her zaman mükemmel olmayabiliyor. hedefler artınca halledilmesi gereken noktalar artıyor.
inşallah arabam son iyileştirmeler sonrasında layıkiyle yürür, bir gün de hulkla ankarada/istanbulda denk geliriz de deneriz
Bu bahsettigin konu cok dogru
peki bir taneside demezki sorunlarım var yada hazır degil yada 1 ay sonra deneriz
tık yok tık
peki bir taneside demezki sorunlarım var yada hazır degil yada 1 ay sonra deneriz
tık yok tık
moruk sayisali bekliyorum;
cikarsa 1ayda senle denerim :D
Kanka ayar işim bitmek uzere havanın guzel oldugu bir aksam cıkar denerizz ben bu kadar sıkıldıgını bilseydim daha erken bitirirdim arabanın işlerini :):)
tık yok tık
ee kanka ben diyorumyaaa
nıe uzaklastırdınız bu arkadasları uygunusuz pozısyonda mı yakaladınız???
kanka ufaktan bi atışma oldu da
Dün bindim HULK'A maşallah moruk HULK fenaaaaaaa, rabbim kazasız,sıkıntısız nice çata patalı günler nasip eder inşallah :) ( A K N )
AKN şoktan çıkmış
görkem ne durumda :D:D:D
dragstar
04-03-2010, 11:12
tık yok tık
abi senle denemekte her babayiğidin harcı değil öt ister:D
AKN şoktan çıkmış
Moruk o hala şokun etkisinde haplanmış gibi geziyordu :D ( A K N )
ellerinize sağlık müdür, abartmayı biliyorsunuz :D :D
Maşallah miniks. Sorunsuz sürüşler.
şanzumanı toplandı
twin power dli baglandı
Aem mtehanol injection takıldı
bugun 1 bar ayarını özgünle yaptık
denemek isteyen varmı ?
Allah utandırmasın iyi denemeler :)
miniks ; rica etsem acaba imzandaki resmin büyügünü koyarmısınız ?
başkan müracaat Tholl-ga nickli moderator dür
lafımı olur abi ne demek
bende sabit gitmekten sıkılmıştım zaten bir sıkı verdim :)
yanımda eşim vardı basamadım ben korkuyo baya ama sen bu arabalarlamı gece gidiyosun diye baya fırça yedim sen gök gürültüsü çata pata gidince abi benim arabanın ayarı bi bitsin bende geliyim abi sizin gibi kal
teli insan cok yok millet motor kırdığın zaman dalga geçiyo:ofk:
yanımda eşim vardı basamadım ben korkuyo baya ama sen bu arabalarlamı gece gidiyosun diye baya fırça yedim sen gök gürültüsü çata pata gidince abi benim arabanın ayarı bi bitsin bende geliyim abi sizin gibi kal
teli insan cok yok millet motor kırdığın zaman dalga geçiyo:ofk:
abi telefonum var sende herzaman
dragon07
04-03-2010, 14:39
miniksleri tebrik ediyorum..sizle 3-5 kişi denemek istiyordu noldu acaba o araçlar
M.Can Çimir
04-03-2010, 19:14
miniksleri tebrik ediyorum..sizle 3-5 kişi denemek istiyordu noldu acaba o araçlar
bazısı ayarsız, bazısının baskı-balatası bitik, bazısının baskı-balatası yeni değişti, bazısı rodajda, bazısı ormanda, bazısı piknikte... :)
BoraÇİFTÇİ
04-03-2010, 20:10
bugun bı deneme surusune çıktık hilmiyle birlikte gerçekten guzel gıdıyor abartılan bişey yok yanıi gereğinden fazla hızlı korkutuyor ınsanı!!!!MAŞALLAH diyorum
bybmw(ss)
04-03-2010, 20:27
izmire gelin minikler burda gecilceğini yada gecceğini bilsede deniyen abilerimiz arkadaslarımız var önemli olan o adrenalini yaşamak sizinkide zor iş yap arabayı bascak adam cıkmasın kocaaa istanbulda sizi ya ankara yada izmir keser :))
bugun bı deneme surusune çıktık hilmiyle birlikte gerçekten guzel gıdıyor abartılan bişey yok yanıi gereğinden fazla hızlı korkutuyor ınsanı!!!!MAŞALLAH diyorum
Bora teşekkrüler Râbbim en yilerini nasip etsin
bana sen fazla yaşamassın bunla dedin ama o sahildeki virajlara da 200 le giren ben degildim hani :)
Evo da gerek body si gerek duruşu gidişi herşeyiyle Maşallah
focus musty35
04-03-2010, 20:38
bu arabaya rakıp cıkmaz anca motorlarla dener gecen gunde ızmır sanayıde muhabbetını yaptık bı motorcu elemana anlattım gsx r 750 sı var dıo 10 000 tl koyarım ortaya geceez dıe netten vıdeoları ızlettım ıyımıs dıo :D
BoraÇİFTÇİ
04-03-2010, 20:38
Bora teşekkrüler Râbbim en yilerini nasip etsin
bana sen fazla yaşamassın bunla dedin ama o sahildeki virajlara da 200 le giren ben degildim hani :)
Evo da gerek body si gerek duruşu gidişi herşeyiyle Maşallah
ALLAH Razı olsun çok sağol Hilmi...
bu arabaya rakıp cıkmaz anca motorlarla dener gecen gunde ızmır sanayıde muhabbetını yaptık bı motorcu elemana anlattım gsx r 750 sı var dıo 10 000 tl koyarım ortaya geceez dıe netten vıdeoları ızlettım ıyımıs dıo :D
ya bayılıyorum bu motorculara :)
nedir abi bu fanatiklik anlamıyorum hızlının hızlısı var onunda hızlısı var yani
vallaha doğru kardeşim maşallah
focus musty35
04-03-2010, 20:46
ya bayılıyorum bu motorculara :)
nedir abi bu fanatiklik anlamıyorum hızlının hızlısı var onunda hızlısı var yani
gsx r 1000 ı olan bı arkadası varmıs motoru vıtrınde tutuyormus sarı sıyah motor tr de cok az varmıs öle dolusu dedı ıstedıı arabayla hersyıne kalkarım dedım bende ıstanbul ankarada rakıp cıkarda ızmırde bekleme dıe :D
Ya kardeşim o adama bu yazdıklarımı okutun
Sen sabah erken KALK sabah erken işe KALK sen:):):)
KSK-VTEC
04-03-2010, 20:57
gsx r 1000 ı olan bı arkadası varmıs motoru vıtrınde tutuyormus sarı sıyah motor tr de cok az varmıs öle dolusu dedı ıstedıı arabayla hersyıne kalkarım dedım bende ıstanbul ankarada rakıp cıkarda ızmırde bekleme dıe :D:hahaha::hahaha::hahaha:;););)
bybmw(ss)
04-03-2010, 21:04
gsxr1000 de hemen yabana attınız 2 dk ayaklar altına aldınızya helal olsun size :)
gsxr1000 de hemen yabana attınız 2 dk ayaklar altına aldınızya helal olsun size :)
yok canım kimse ayaklar altına almadı
zira bizde var bir adet K7
ama türkiyede sayılı sarı siyah falan böle mumlu filan heralde :D
Providence
04-03-2010, 21:14
Hayirli olsun , Allah kazasiz belasiz sorunsuz binmeyi nasip etsin :) Benim parcalarim da bu gece yola cikiyo , hayirlisiyla bende haftaya debriyajin rodajina basliycam bi sorun cikmazsa , rodaj sonrasi guzel bi video cekeriz bi sorun olmazsa .
Providence
04-03-2010, 21:16
Bu arada Ozgun'u nasil kafaliyosunuz ben her gorustugumde ve sizin lafiniz acildiginda kol , piston vs diye bi carliyo cunku :D
AKN şoktan çıkmış
moruk dün akşam onun gazıyla sürdüm arabayıı sonuçlar ortada :D :D
Hayirli olsun , Allah kazasiz belasiz sorunsuz binmeyi nasip etsin :) Benim parcalarim da bu gece yola cikiyo , hayirlisiyla bende haftaya debriyajin rodajina basliycam bi sorun cikmazsa , rodaj sonrasi guzel bi video cekeriz bi sorun olmazsa .
inşallah barış çok zevkli güsel denemeler olucagına eminim birde beraber dyno yapıcaz
Mert abinin yanına gidicez inşallah beraber baskın basanındır artık mangal da ondan :)
Bu arada Ozgun'u nasil kafaliyosunuz ben her gorustugumde ve sizin lafiniz acildiginda kol , piston vs diye bi carliyo cunku :D
benim arabama her ayar yapmaya bindiginde olm bunda bir yag kokusu var ben bir takım segman alıp taktırcam diyorum
oda artık şuna bir kol bir piston tak şu ayara kafamız rahat çıkalım diyo
bende benim kafam çok rahat sende kendini rahat hissey bebegim diyorum onu yumuşatıyorum :)
şaka bir yana sorumluluk bana ait benim özgün den gram şüphem yok birşey gelse başına makinanın bütün suç benim olur zaten
Abi bi Allah'ın izniyle binemedim , gerçi binmesem daha iyi , niyeti bozarız sonra ;)
Rabbim kaza , bela , nazar göstermesin inşallah. Daha da iyilerin nasip eylesin .
Güzel günlerde gazlayın dostum miniks :)
Abi bi Allah'ın izniyle binemedim , gerçi binmesem daha iyi , niyeti bozarız sonra ;)
Rabbim kaza , bela , nazar göstermesin inşallah. Daha da iyilerin nasip eylesin .
Güzel günlerde gazlayın dostum miniks :)
dostum miniks ahahahhaaa adamlar dükkanı kapıcaklar yakında :)
sen binmesen de binmiş gibi oldun bir gece
ama bencede sen binme
bakarsın neukin den manifold falan sipariş edersin sakata gelme sonra :)
ama bencede sen binme
Ahahaha battaniye yolladılar abi adama özür niyetine , bize de belki nevresim falan yollarlar ..
Ahahaha battaniye yolladılar abi adama özür niyetine , bize de belki nevresim falan yollarlar ..
dur bakiim
manifold kaan
uydu lan :D
Bekleriz abi 1 sene 2 sene çilesi neyse çekeriz :)
Spora giderken yarın arayın abi , msnde yoksunuz burdan yazdım .
Providence
04-03-2010, 21:59
benim arabama her ayar yapmaya bindiginde olm bunda bir yag kokusu var ben bir takım segman alıp taktırcam diyorum
oda artık şuna bir kol bir piston tak şu ayara kafamız rahat çıkalım diyo
bende benim kafam çok rahat sende kendini rahat hissey bebegim diyorum onu yumuşatıyorum :)
şaka bir yana sorumluluk bana ait benim özgün den gram şüphem yok birşey gelse başına makinanın bütün suç benim olur zaten
Walla Ozgun'un en buyuk dertlerinden biri sizin stock kol , piston :D Allah daha buyuk dert vermesin :D
Walla Ozgun'un en buyuk dertlerinden biri sizin stock kol , piston :D Allah daha buyuk dert vermesin :D
Amin. Amin. Amin.
bybmw(ss)
04-03-2010, 22:33
valla o anlatan arkadas heralde bendeki k5 den bahsetmiştir izmirde başka sarı siyah yok belkide varıdr :D ama sorun şuki türkiyede tek değil herkeste var :D ahahahah milletin ağzı torba değilki ağzı olan konusuyo :D biz hiç öle bir iddiada bulunmadık ama izmirde herkeslede denerim arabasına güvenen :)
NitroJunkie
05-03-2010, 02:21
ama bencede sen binme
Sonuçta geldimi, geldi.. :D
Yok ya ne battaniyesi, sticker bilen gelmedi yanında.. :)
dur bakiim
manifold kaan
uydu lan :D
Copyright lıycam en sonunda Manifold® u.. :D
Bekleriz abi 1 sene 2 sene çilesi neyse çekeriz :)
1.18 e yapmıyolarmış başkan.. :) Hayırlı olsun bu arada..
@Miniks bi binmek nasip olmadı şu canavara..
Hayırlı olsun sizede, kazasız belasız, maşallah..
araca ıstegen herkesı bındırırım. yeter kı ortam musaıt olsun. sen ıle kaan ıcın ozellıkle cıkıcam bu hafta ıcı hava ıyı olursa beraber gazlarız
ah be TR de olmak varmış... gelince bende bi tur istiyorum Brolar :)
ayıpsın kanka hele bı gel sen Allah ın ıznı ıle herturlu
tekerde 290 hp 1500 cc hayabusa var bı abımızde kendısınde supermoto sanırım ole bı kategorıde yarısıyo madalyaları fln var ama madem miniks ler hayabusa gecer dıo telaffuz etmeye bıle gerek yok .
kıbrısta soruorum buranın en guclu arabası ne diye ama kımseden ses seda cıkmıo rx7 var aslında guzel deneme olur onla ama mesafe cok uzun ne burdan ıstanbula ne ıstanbuldan buraya gelınmez bı deneme ıcın ...
valla o anlatan arkadas heralde bendeki k5 den bahsetmiştir izmirde başka sarı siyah yok belkide varıdr :D ama sorun şuki türkiyede tek değil herkeste var :D ahahahah milletin ağzı torba değilki ağzı olan konusuyo :D biz hiç öle bir iddiada bulunmadık ama izmirde herkeslede denerim arabasına güvenen :)
GSXR 1000 K5 severim Allah kaza bela göstermesin
tekerde 290 hp 1500 cc hayabusa var bı abımızde kendısınde supermoto sanırım ole bı kategorıde yarısıyo madalyaları fln var ama madem miniks ler hayabusa gecer dıo telaffuz etmeye bıle gerek yok .
kıbrısta soruorum buranın en guclu arabası ne diye ama kımseden ses seda cıkmıo rx7 var aslında guzel deneme olur onla ama mesafe cok uzun ne burdan ıstanbula ne ıstanbuldan buraya gelınmez bı deneme ıcın ...
orda hızlı arabalar var :)
Hahahahha :D ben bilmem çıksayddı biyerden bişey çıkardı şimdiye :) emin oldum artık
AMA genede KOL PİSTON LÜTFEN:)
KOL piston falan almıcam
Allahın izni ile bu şekilde gittigi kadar gidicek sonra segman atıcam :D
Havalar gene güsel hareket varmı
muhabbetleri okudum minik kardesler mütavazılıgınızı hic bırakmayın :icon_tup:
(böyle bir makina yapmanıza ragmen)
ikinciside bu makineyi drag yapıp yıpratmayın yazıktır
orda hızlı arabalar var :)
buralara geldıgınde haberımız olursa ıyı olur.ayara fln gelıomusun bılmıorum ama cyprus honda club ta yazılarını okudum.
yusufcan_k
05-03-2010, 18:42
sarı siyah tr de 10 tane falan anca vardır biri bendeydi pert oldu kendisi :D :D en dolusuda sanırım benimkiydi o zamanlar bilmiyorum bi tane 1100cc + nos lu makina vardı hilmi abi ondan bahsediyo olabilirler ama izmirde bi bilmemem :D draglara katılıyordu 46 numarayla :D :soru:
sarı siyah tr de 10 tane falan anca vardır biri bendeydi pert oldu kendisi :D :D en dolusuda sanırım benimkiydi o zamanlar bilmiyorum bi tane 1100cc + nos lu makina vardı hilmi abi ondan bahsediyo olabilirler ama izmirde bi bilmemem :D draglara katılıyordu 46 numarayla :D :soru:
Halil Yasar olmasin sakin :rolleyes:
ben tanımam yav ben motorcu degilim kovalamam :)
yusufcan_k
06-03-2010, 09:33
Halil Yasar olmasin sakin :rolleyes:
yok onur abi onun degil :D onunki busa :D ufak makinalarla ugraşmaz :D önceki sayfada arkadaşın yazdıgı 1500cc makina onundu :D ama yürütemediler bir türlü :D
Selam hilmi bey müsait bi zamanda bende binebilirmiyim hulk a ahahaha :D
kardşeim tabiki binebilirsin
Ayşelerde binebilir
yok onur abi onun degil :D onunki busa :D ufak makinalarla ugraşmaz :D önceki sayfada arkadaşın yazdıgı 1500cc makina onundu :D ama yürütemediler bir türlü :D
bnm yazdıgım 1500 luk busadan bahsedıosan yanlıs bılıosun erkal abımızın busası.
Boost Up
06-03-2010, 18:41
kardşeim tabiki binebilirsin
Ayşelerde binebilir
abi mehmetlerde binsin:D
minik kardesler acaba mümkünse aem in emme deki pozisyonu gösteren bi resim varmı
bide kullandıgınız oran nedir metanol su beyin nasıl ve ne zaman karısımı püskürtüyor
bende de erl var uygulamak istiyorum:o
minik kardesler acaba mümkünse aem in emme deki pozisyonu gösteren bi resim varmı
bide kullandıgınız oran nedir metanol su beyin nasıl ve ne zaman karısımı püskürtüyor
bende de erl var uygulamak istiyorum:o
bilgisiyarımda hazırda yok
pazartesi resim cekip paylaşayım
yüzde 50 su yüzde 50 methanol karışım yaparak kullanıyorum
püskürtme zamanını özgün ayarladı inan bir bilgim yok o her aracta degişebiliormuş mapi yapan kişinin onu ayarlaması iyi olur
tesekkürler bilgi icin ama resmini bekliyorum bu sistemi uzun zamandır biliyordum
motor ic sıcaklıgını düsürüp kayıp gücü yeniden kazanmak icin yapılmıs ingiliz savaş ucaklarında kullanılmıs senin makinenin gücü aşağı yukarı onlar kadar :D
hilmi ahmet kardeşlerim istanbuldamısını yarın anadoludayım.
kanka bıraz uzaktayım yaw sende hep zamansız gelıosun
tesekkürler bilgi icin ama resmini bekliyorum bu sistemi uzun zamandır biliyordum
motor ic sıcaklıgını düsürüp kayıp gücü yeniden kazanmak icin yapılmıs ingiliz savaş ucaklarında kullanılmıs senin makinenin gücü aşağı yukarı onlar kadar :D
resimler yükleniyor
http://px6.streetfire.net/0001/87/93/1907839_600.jpg
http://px6.streetfire.net/0001/87/83/1907838_600.jpg
ben cok yalnıs yere koymusum
paylasım için teşekkürler
kelebekten sonra konsa daha iyi olmazmıydı:soru:
kelebekten sonra koyucaksan dırect port yapmalısın dogru calısması ıcın. yoks ılk sılındırlere daha cok gıder. yurtdısında dırect port olarak kullananlar mevcut cok daha ıyı oldugunu ıddıa edıyorlar.
ne oldu hulk ile deneyen çıkmadımı hala ?
kelebekten sonra koyucaksan dırect port yapmalısın dogru calısması ıcın. yoks ılk sılındırlere daha cok gıder. yurtdısında dırect port olarak kullananlar mevcut cok daha ıyı oldugunu ıddıa edıyorlar.
ok anladım sen daha ii arastırmıssın :icon_tup:
ne oldu hulk ile deneyen çıkmadımı hala ?
yok hala daha cıkmadı moruk
tolgahan ures
09-03-2010, 08:20
gozunun yasina bakmam hilmi
Hilmi kardeşim gel sen şu Hulku 1 haftalığına atmosferiğe çevir bak bana çok hak vereceksin :D 1 hafta deli gibi sıkıp gazlar sonra tekrar turboya yani huzura dönersin :D
Gerçi bu sefer de sen atmoya döndüğünde biranda aşırı beslemeliler piyasaya çıkar :D
Hilmi kardeşim gel sen şu Hulku 1 haftalığına atmosferiğe çevir bak bana çok hak vereceksin :D 1 hafta deli gibi sıkıp gazlar sonra tekrar turboya yani huzura dönersin :D
Gerçi bu sefer de sen atmoya döndüğünde biranda aşırı beslemeliler piyasaya çıkar :D
aynen öle olur o yüzden gerenk yok:)
gozunun yasina bakmam hilmi
senin artık bu forumda işin yok becerici
varmı hazır olan hızlı olan hafta sonu güzel geçsin inşallah
varmı hazır olan hızlı olan hafta sonu güzel geçsin inşallah
Ben hazırım kardesim herturlu ;):icon_tup:
seni cumartesi gecesi kaşıcam
tolgahan ures
12-03-2010, 08:05
Ben hazırım kardesim herturlu ;):icon_tup:
eldiven getiriyimmi :soru:
TURBO_S2K
12-03-2010, 08:12
ahahah olm sen git bavulunu topla bi artık
hangi eldivenleri getiricen M power mı? :D
ahahhahaahaha getirme kanka almış :)
http://farm3.static.flickr.com/2585/4087983356_f1ae3f7014.jpg
Kesinlikle Hulka yapılmalı :)
VTec_king
12-03-2010, 16:12
woww kesinlikle yapılmalı :)
yapmayın yaawww apaçiyiz ama bu kadar degil:D:D:D
VTec_king
12-03-2010, 16:14
ya abi bunda ne var dediğinde kaputu kaldırır bunu gösterirsin
adamda bi daha yaklaşmaz sana
hahahahha
k20 nin külbütör kapağı bukadar genişmi ?
VTec_king
12-03-2010, 16:17
k20 nin külbütör kapağı bukadar genişmi ?
b16 bu resimdeki
k20 ye başka bi şekil yapması lazım
onun için dedim b biraz geniş k da böyle durmaz :)