Orijinalini görmek için tıklayınız : HULK hazır
şanzumanı toplandı
twin power dli baglandı
Aem mtehanol injection takıldı
bugun 1 bar ayarını özgünle yaptık
denemek isteyen varmı ?
Hayirli olsun masallah,allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin.Tum kalkanlari indirin:D
Boost Up
28-02-2010, 19:43
Kalkanları traşlamak şart:D
ben denerım kanka :))
Adamsın kanka seninle herzaman denerim
TYPERHAKAN
28-02-2010, 19:44
kardeşim hayırlı olsun,her zaman iyisine layiksin.
kardeşim hayırlı olsun,her zaman iyisine layiksin.
Allah razı olsun abi
hayırlısı olsun tek rakip tujizi :D
Kimse yanlış anlamasın bu konuda geyik yapmayalım
1000 hp
2000 hp
100000 hp
ne olursa olsun arabasını görmek isteyen deneme yapmak isteyen ama denemeye arac bulamayan kim varsa bana özel mesaj atsın
Gaz açalım
hayırlı olsun sonunda hulk sahnede.
gaz açalım :D ee basınc ta açalım KOL piston takmak için bahane olur :)
BlackStone
28-02-2010, 20:08
Kimse yanlış anlamasın bu konuda geyik yapmayalım
1000 hp
2000 hp
100000 hp
ne olursa olsun arabasını görmek isteyen deneme yapmak isteyen ama denemeye arac bulamayan kim varsa bana özel mesaj atsın
Gaz açalım
öncelikle hayırlı uğurlu olsun yeni setup. güç ne durumda ölçüm yapıldı mı son durumda?
gaz açalım :D ee basınc ta açalım KOL piston takmak için bahane olur :)
yok kardeşim kalsın kol pi,stonda şüphem yok 1.6 bara dayandı o motor da
şanzumana bir kez daha uğraşamam benim kırıldımı 1 dişli kırılmıyo komple şanzuman almak zorunda kalıyorum sonra:D
öncelikle hayırlı uğurlu olsun yeni setup. güç ne durumda ölçüm yapıldı mı son durumda?
yeni setup yokki Yeni sanzıman var ama :) bize güç lazım değilki deneme lazım :)
Özgünün de dedigi gibi
benim beygirle torkla 100 200 le dbn le işm olmaz
benim asfaltla işim
BlackStone
28-02-2010, 20:14
yeni setup yokki Yeni sanzıman var ama :) bize güç lazım değilki deneme lazım :)
özgün yazılıma el atmışsa setup'tır o :D Turan abi aracı dağıtmadıysa HGT ile güzel bi deneme olabilir bence :rolleyes:
özgün yazılıma el atmışsa setup'tır o :D Turan abi aracı dağıtmadıysa HGT ile güzel bi deneme olabilir bence :rolleyes:
deeeee saten hep ben yapıodum :D
kanka avatarımdaki mahlukat dışında kimse denemez senle direk onu arasana
kanka avatarımdaki mahlukat dışında kimse denemez senle direk onu arasana
aradım uyucam dedi olm adam gec yatmış :)
Mustafa Birsesli
28-02-2010, 20:24
hadi bakalım bekliyoruz methanollü videoları
KSK-VTEC
28-02-2010, 20:27
Alırım anahtarını mike ;)
forumun en beklenen roll uolur ab vs hulk
maşallah kazasız belasız hadi bakalım....yeni videoları bekliyoruz ailecek :)))))))
Hayırlı olsun.Benim erayla deneyelim :P
Özgünün de dedigi gibi
benim beygirle torkla 100 200 le dbn le işm olmaz
benim asfaltla işim
moruk, beygirde torkta yalan dolan olur ama DBN de asfaltta yolda oldugu icin en gercek olan odur emin ol, denedigin araba yurumez, gozune cop kacar, bujisi atlar,hortumu patlar vs vs ama dbn direk araban ne onu soyler sana, o yuzden farkli basinclarda dbn al da gorelim hulk nasil olmus. Farkli hizlari olc, 100-200kmh, 100-250 km. 60-130 vs vs.
Daha onceki bir konuda basinc aciyorum sara sara daha yuksek sure cikartiyor demistin onda haklisin cunku yuksek basincta daha cok sariyorsun ve real hizda araban daha yavas kaliyor, her ne kadar daha iyi gidiyor gibi gelsede. Iste bunu sadece dbn ile anlayabilirsin, WRC takimlarinda bile shakedown da alayinda driftbox takili emin ol;) O yuzden madem araba hazir DBN al hepimiz gorelim.
Misal subaruda launch kontrol ile basinci cok astigin zaman kucuk lastik capi kullanirsan 0-100 un daha yuksek cikiyor dusuk basinctan ama ivmen daha yuksek oldugu icin 100-200 un daha dusuk cikiyor;) Bu tip parametreleri DBN ile gorebilirsin ancak;)
moruk, beygirde torkta yalan dolan olur ama DBN de asfaltta yolda oldugu icin en gercek olan odur emin ol, denedigin araba yurumez, gozune cop kacar, bujisi atlar,hortumu patlar vs vs ama dbn direk araban ne onu soyler sana, o yuzden farkli basinclarda dbn al da gorelim hulk nasil olmus. Farkli hizlari olc, 100-200kmh, 100-250 km. 60-130 vs vs.
Daha onceki bir konuda basinc aciyorum sara sara daha yuksek sure cikartiyor demistin onda haklisin cunku yuksek basincta daha cok sariyorsun ve real hizda araban daha yavas kaliyor, her ne kadar daha iyi gidiyor gibi gelsede. Iste bunu sadece dbn ile anlayabilirsin, WRC takimlarinda bile shakedown da alayinda driftbox takili emin ol;) O yuzden madem araba hazir DBN al hepimiz gorelim.
Misal subaruda launch kontrol ile basinci cok astigin zaman kucuk lastik capi kullanirsan 0-100 un daha yuksek cikiyor dusuk basinctan ama ivmen daha yuksek oldugu icin 100-200 un daha dusuk cikiyor;) Bu tip parametreleri DBN ile gorebilirsin ancak;)
iyide abi beni DBN alıp kimseye birşey ispatlama ihtiyacım yokki
ben tek başıma cıkıp gazlamaktan haz almıyorum yanımda bir arac olması lazım zevk alabilmem için
VTec_king
28-02-2010, 20:47
kazasız belasız minikler
güzel denemeler izleriz hep beraber işallah
iyide abi beni DBN alıp kimseye birşey ispatlama ihtiyacım yokki
ben tek başıma cıkıp gazlamaktan haz almıyorum yanımda bir arac olması lazım zevk alabilmem için
onda haklisin biraderim, zevk vermiyorsa ona diyecek birsey yok, kimisi hic haz etmiyor, kimisi cok seviyor. Misal ben seviyorum hosuma gidiyor aracimin her tepkisini karakterini olcmek gormek. O acidan; yoksa bende kanit icin demedim ki Kanitlayacagini zaten kanitladin hulk ile ihtiyac yoksa bile ;)
dragonflydesing
28-02-2010, 20:55
uff 57 kişi okuyor :D
hayırlı olsun kazasız belasız : )
onda haklisin biraderim, zevk vermiyorsa ona diyecek birsey yok, kimisi hic haz etmiyor, kimisi cok seviyor. Misal ben seviyorum hosuma gidiyor aracimin her tepkisini karakterini olcmek gormek. O acidan; yoksa bende kanit icin demedim ki Kanitlayacagini zaten kanitladin hulk ile ihtiyac yoksa bile ;)
Abi sen bu olayda haklısın
benimde 4 x 4 üm olsa sürekli testler yaparım
dR.selim
28-02-2010, 20:59
miniklerim boyle bi konuya gerek yok cunku kımse gelmez,ön camda team paşaoglu yan koltukda oz oldugundan beri deneyecek adam bulamıyorum bend,kardeşim biz birbirmize kaldık :D yanımıza alıcaz motorları deniyecez garibanda dizel bi araba bulsun gelsin izlesin ahahahad:D
Stock araçlarımla herzaman denemeye açığım...
Dediğimiz gibi asfaltta :) mümkünse bol trafikte :)
10000hp
1000hp
vs...
:) Kazasız belasız bu arada, çok can yakacak herhalde =)
miniklerim boyle bi konuya gerek yok cunku kımse gelmez,ön camda team paşaoglu yan koltukda oz oldugundan beri deneyecek adam bulamıyorum bend,kardeşim biz birbirmize kaldık :D yanımıza alıcaz motorları deniyecez garibanda dizel bi araba bulsun gelsin izlesin ahahahad:D
Evet gariban da dizelle gelsin
katılıyorum. birilerine kanıtlamaktan öte bilgi maksatlı. bugatti veyronun 0-100 unun 2.5 saniye olduğunu bilmemiz gibi..
en iyi dbn verisiyle hava atip, yolda gecilenler nolcak :)
emre yeşil
28-02-2010, 21:23
lan olum sölemediniz deneme olduğunu benide inşaatın ordan alın gelirseniz sövücem haaaa
redlinemst
28-02-2010, 21:24
deneyin artık :D
işte bende tam bundan bahsediyordum
:D:D
ben denerım kanka :))
bende hehehehehehe
kanka twin power i nasıl bagladınız bende de dli 2 var ama baglantı şeması veya harness bulamadım?
hayırlı olsun maşallah :)
Mevzu gecip gecilmek ise haklisin onur yani amac karsi sanayinin adamini gecip mutlu olmak ise o zaman tabiki haklisin, fakar eger mevzu ne kadar yol aldigin, ne kadar asama kaydettigin ise o zaman baska;) Ayila bayila izledigimiz 500+ rusya videolarida sonucta DBN e gore yapiliyor ve sen burada onlar ile kendini kiyaslayabilirsin veya yurt disinda senin muadilin setuplar ile karsilastirirsin kendini nerede olduguna bakarsin. Neyse bu konu zaten bunun yeri degil, Ahmet&hilmi birine bilenmisler heralde ona inceden takiliyorlar:D
this thread is worthless without vids :D
qwertynord
28-02-2010, 22:37
dR.Selim özel mesaj yolladım ama gelen kutusu dolu sanırım bişey sorucaktım sana musait olduğun bi ara mesaj atarsın.
BlackEmperor
28-02-2010, 22:41
buğra bi el atsın bu olaya film tadında bi video isteriz :D
kazasız belasız güzel gazlamalar deneyceklerede iyi eğlenceler...
dR.selim
28-02-2010, 22:46
dR.Selim özel mesaj yolladım ama gelen kutusu dolu sanırım bişey sorucaktım sana musait olduğun bi ara mesaj atarsın.
tmm temizledim.
MR.TurboALİ
28-02-2010, 23:05
ooh maşallah varmı kapışıcakk :D
hayırlı olsun yeni şanzuman, zevkli denemeler bekliyoruz artık :)
bugün hazır olduğunu gördük...
keşke yol ve hava iyi olsaydı....
:) gördünmü deneseydiniz :)
:) gördünmü deneseydiniz :)
:d:d:d:d:d:d
Mevzu gecip gecilmek ise haklisin onur yani amac karsi sanayinin adamini gecip mutlu olmak ise o zaman tabiki haklisin, fakar eger mevzu ne kadar yol aldigin, ne kadar asama kaydettigin ise o zaman baska;) Ayila bayila izledigimiz 500+ rusya videolarida sonucta DBN e gore yapiliyor ve sen burada onlar ile kendini kiyaslayabilirsin veya yurt disinda senin muadilin setuplar ile karsilastirirsin kendini nerede olduguna bakarsin. Neyse bu konu zaten bunun yeri degil, Ahmet&hilmi birine bilenmisler heralde ona inceden takiliyorlar:D
turbo civiclerde böle bir test yada kıyaslama oldugunu görmedim ne usa de nede avrupada
genelde civic ciler 400 metre süresini esas alıolar
ersin_srndg
01-03-2010, 06:55
maşallah :)
Allah kaza bela vermesin, şanzımanınıza kuvvet
vtecburhan
01-03-2010, 07:55
Hayırlı ugurlu olsun kardesım
Allah razı olsun arkadaşlar
Hayırlı olsun Tuzlada görmüştüm baya bi zaman geçti , gerçekten duruşu rengi bambaşka görsel olarakta çok başarılı..
serkan demir
01-03-2010, 08:32
tekrardan hayırlı olsun :)
hayırlı olsun abi, sorunsuz kullanırsınız inşallah.
imparatoR
01-03-2010, 08:42
hayırlısı olsun bekliyoruz videolarını.
Allah hayırlara nasip eylesin inşallah bol denemeler abi
Armageddon
01-03-2010, 10:32
Hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın :) Heyecandan yerinizde duramıyorsunuzdur şimdi :D
B.Aktepe
01-03-2010, 10:34
hilmi ağız tadıyla sağlıkla kullan inşallah:) peki 750hp evo mu 500hp civic mi :D
walla ben dicektim dün o lafı :p yokmu 750 lik evo iste adam denemek istio
hacı deniceğiniz adamın geçme geçilme sıkıntısı olmasın ama :D
Hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın :) Heyecandan yerinizde duramıyorsunuzdur şimdi :D
yok be abi ne heyecanı 2 yıldır sürüyorum zaten arabayı
sadece şanzuman kırıldıktan sonra 1 ay süremedim :)
sagolasın
Armageddon
01-03-2010, 11:05
yok be abi ne heyecanı 2 yıldır sürüyorum zaten arabayı
sadece şanzuman kırıldıktan sonra 1 ay süremedim :)
sagolasın
Tabi gidişini biliyoruz, araca zaten maşallah da 1 ay bile yeter :) Ya da ben artık gerçekten dayanamamaya başladım kendi projem için :D
Tabi gidişini biliyoruz, araca zaten maşallah da 1 ay bile yeter :) Ya da ben artık gerçekten dayanamamaya başladım kendi projem için :D
haauhuahuaha evet abi esas heyecanlanması gereken sensin ki biz bil heyecan içinde beklioyoruz :)
ilkay325i
01-03-2010, 11:18
Maaşallah Güle Güle Kullanın
kazasız belasız sürmenden başka diycek başka bişeyyok
bigün yeşilyaratığı görmek için gelcem istanbula
Telefonumu kaydet usta geldiginde ara beni hava müsaitse gezdiririm
Telefonumu kaydet usta geldiginde ara beni hava müsaitse gezdiririm
çok saol ama yaşım müsait değil
kaldıramam o kadar heyecanı :D
Ahmet_28
01-03-2010, 11:32
hadi hayırlısı hilmi kazasız belasız sorunsuz kullanmak nasip olsun
Tekrar Hayırlı Olsun Abi Allah Kazasız Belasız Sorunsuz Bir Şekilde Binmek Nasip Eder İnşallah.
Onur typer
01-03-2010, 12:00
hayırlı olsun sabırsızlıkla beklıyoruz vıdeoları cumbur cemaat
Yokmu denicek hava cok güsel
hayırlı olsun abi
hayabusayla gördüm seni gopta ama hulkı göremedim daha :(
Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin..
kaanpoyrazoglu
01-03-2010, 13:25
Hayırlı olsun,bir daha en ufak sıkıntının olmaması dileğiyle..Hulk yollarda :D
Hadi hayırlısı olsun , uzun süre kullanabilmeniz dileğiyle :D
Allah razı olsun arkdaşlar
hepimize Allah mutlu mutlu kullanmak nasip etsin inşallah
Varmı denicek
SekoLive
01-03-2010, 13:39
:) bu kadar denicek yokmu lafından sonra olsada denesek diyesim geldi
hayırLı günlerde kullanın alalh kaza bela vermesin
madem kimsenin büzüğü yemiyo miniks ben ekeyi ayarlıyım deniyelim sonuça belli ama amaç gaz açmak eğlenmek madem biz geliriz kardeşim...
madem kimsenin büzüğü yemiyo miniks ben ekeyi ayarlıyım deniyelim sonuça belli ama amaç gaz açmak eğlenmek madem biz geliriz kardeşim...
Olay budur
hem siz beni ekeyle bende sizi hulkla gezdiririm
tamam kanka diğer kimseden ses çıkmıyo bu hafta sonuna istediğniz yere geliriz istediğiniz müsait olduğunuz yere zamana işte eğlenelim biraz
hauahua ben konunun başında demiştim ne zaman nerde diye :D :D
hani hulka binmek için bile gidilir sonuçta :D
Hulk işte yaa ne dersen de Hulk..Bitiyorum Bu makinaya..kazasız cezasız abi..Bir Gün İstanbula gelmeliyim Surf Hulk Ve Bi kaç aracı görmeye..(AB,Hulk,Eke,TB,vs.vs.vs.)
Hulk yine sahnede maşallahh..
Araç satılmadan konyada da seyredebilsek ne güzel olur:) Maşaallah.
Araç satılmadan konyada da seyredebilsek ne güzel olur:) Maşaallah.
drag ıcın calısmalar yapıyorum suanda. aktarma organları ıle ılgılı. bır kac eksıgım kaldı. ondan sonra testlere cıkıcam. vıdeolarını paylasıcam zaten. arac ıstedıgım gıbı olursa ınsallah konya da akhısar da olucam
Almanci Tane-R
01-03-2010, 14:09
başlık fena :) gel hazır bekliyorum gibi olmuş :D
R21TURBO 41
01-03-2010, 14:12
Assolist sahnelere geri dönmüş , allah Pistonuna , gömleğine , sekmanına , turbosuna vs.vs.vs.vs zeval vermesin AMİN...
Güle oynaya gazlamalar..
drag ıcın calısmalar yapıyorum suanda. aktarma organları ıle ılgılı. bır kac eksıgım kaldı. ondan sonra testlere cıkıcam. vıdeolarını paylasıcam zaten. arac ıstedıgım gıbı olursa ınsallah konya da akhısar da olucam
insallah:)
Armageddon
01-03-2010, 14:59
Aslında hava güzel olsa da denesek K1200Rla ne zamandır binemiyorum zaten havalardan dolayı :) Ama ben Ankara'dayım öyle bir sorun var.
Üstüme alınmıyorum ama yakışıksız olmuş :icon_tup:
Aslında hava güzel olsa da denesek K1200Rla ne zamandır binemiyorum zaten havalardan dolayı :) Ama ben Ankara'dayım öyle bir sorun var.
K1200 R la zevkli olurdu aslında
Üstüme alınmıyorum ama yakışıksız olmuş :icon_tup:
neden alınasın arabanı bile bilmem :) ne var ne yok arabanda.. ama bu kadar davete gelen yoksa ben 300 hplik makinamla gelirim denerim geçerim veya geçilirim sorun değil en azından okyanusta boğulurum ..
ben her türlü kapışırım alayına gider tdci power, ama zevkli olmaz işte :D
amac gazlamaksa mınıksın dedıgı gıbı zaten amac gecmek gecılmek deılse cuneyt sen 500+ subarunla deneyebılırsın mesela. suan benım o speclere yakın bı arabam olsa her gece cıkarım hulkla denemeye. arabayı denemek ıcın yapmıyormuyuz zaten anlamadımkı
Armageddon
01-03-2010, 15:29
Havalar düzeldiğinde belki motorla bir İstanbul yaparım :) Senin bu tarafa gelme olayın olur mu hiç?? Burada başka araçlar da çıkar denemek için tahminim.
Yazın Allah izin verirse gelicem Ankaraya
ama önce izmir var kısmetse
Havalar düzeldiğinde belki motorla bir İstanbul yaparım :) Senin bu tarafa gelme olayın olur mu hiç?? Burada başka araçlar da çıkar denemek için tahminim.
ANKARAMI miniks gelirse bende gelirim deneriz
neden alınasın arabanı bile bilmem :) ne var ne yok arabanda.. ama bu kadar davete gelen yoksa ben 300 hplik makinamla gelirim denerim geçerim veya geçilirim sorun değil en azından okyanusta boğulurum ..
Genel itibari ile yakışıksız olmuş dedim üstüme alındığım yada herhangibi bir durum yok.Bence yakışıksız bir laf ondan dedim ;)
amac gazlamaksa mınıksın dedıgı gıbı zaten amac gecmek gecılmek deılse cuneyt sen 500+ subarunla deneyebılırsın mesela. suan benım o speclere yakın bı arabam olsa her gece cıkarım hulkla denemeye. arabayı denemek ıcın yapmıyormuyuz zaten anlamadımkı
nasıl YGZ ve 520 hp beyaz evo ve sarıların 200 sx ile devamlı gazlamya cıkıoduk zevk almak için basınc acmıodum gazlamaya cıkıoduk cnkü
şimdide farklı araclar olsun istiyoruz
cüneyt mesela beyaz evo ile deneyebilirsin
eczmuratın subaru var onunla deneyebilirsin
bir gece seni de bekleriz
OK size öle gelmiştir banada denememek yakışıksız geliyo buda benim görüşüm ;)
nasıl YGZ ve 520 hp beyaz evo ve sarıların 200 sx ile devamlı gazlamya cıkıoduk zevk almak için basınc acmıodum gazlamaya cıkıoduk cnkü
kanka keske benım araba o speclere yakınken arabanız olsaydı canımız her sıkıldıgında cıkardık... arabası hazır olupta cıkmayanları anlamıyorum ben
Geçme geçilme mevzusu hiçbir zaman yapmam selçuk bilirsin beni...Ben arabamı zevk için yapıyorum denemek için değil ;) + Çekmeköyden kumburgaza yada tam nereyeyse bir deneme için de gidemem o ayrı...
Ben sadece tasvip etmediğim bir söz için yazdım ...
Geçme geçilme mevzusu hiçbir zaman yapmam selçuk bilirsin beni...Ben arabamı zevk için yapıyorum denemek için değil ;) + Çekmeköyden kumburgaza yada tam nereyeyse bir deneme için de gidemem o ayrı...
biz gelelim abi yanına tanışırız hem seversin belki beni :)
sen denerız dedıkten sonra mınıks gıder senın oaraya dert etmez bence
Her zaman aklımda davetin saolasın :icon_tup:
OK size öle gelmiştir banada denememek yakışıksız geliyo buda benim görüşüm ;)
Tabiki zıt görüşler olmazsa hayattan birşey anlamayız :)
biz gelelim abi yanına tanışırız hem seversin belki beni :)
Ne demek abi her zaman beklerim neden sevmeyeyim seni sizi :)
sen denerız dedıkten sonra mınıks gıder senın oaraya dert etmez bence
İlla deneyelim yani he selçuk :) kaçta basacağız ama :) Altta basarsak ben üstte basarsak o geçecek al sana deneme sonucu :)
cüneyt başkan sen gel de biz gelelim hemde 600 motor da getireyim onunla da denemiş arabanı görmüş olursun
bizde gercekten 500 hp lik subarular 600 lük motor gecebiliyormu onu görmüş oluruz :)
İlla deneyelim yani he selçuk :) kaçta basacağız ama :) Altta basarsak ben üstte basarsak o geçecek al sana deneme sonucu :)
0 dan kalkalım abi
karşımdaki adam olduktan sonra sıkıntı yok
0 dan kalkalım abi
mıs gıbı cvp :)
cüneyt başkan sen gel de biz gelelim hemde 600 motor da getireyim onunla da denemiş arabanı görmüş olursun
bizde gercekten 500 hp lik subarular 600 lük motor gecebiliyormu onu görmüş oluruz :)
Eyvallah yarın özgünle bir buluşalım haberleşiriz...
0 dan kalkalım abi
Teşekkür ederim o sizin adamlığınız ;)
çok güzel gittikçe daha da heyacanlı oluyor :)
mınıklerım 200sx satıldı gıttı barı su gc8 ın rodajı bıtırelımde bırazda onla gazlayalım bu hafta bıtırıcem işallah
Trex hazırmı ?
başka kasamı yapıosun planlar nedir
mınıklerım 200sx satıldı gıttı barı su gc8 ın rodajı bıtırelımde bırazda onla gazlayalım bu hafta bıtırıcem işallah
kanka adamsın
bro trex parçalandı :) teg alındı ama onun çıkması yazı bulur ;)
Trex hazırmı ?
ALLAH rahmet eylesın :(
Şu floryadaki Turbo vtec leride bekliyorum
beni gectigini iddia eden
yada beni gecicegini iddia eden B20 ler
izleyeyici olarak katılırım anca ben:)
selçuk si ne durumda kanka bittiyse haberleşelim kısmet olursa cuma akşamı çıkıcaz ;)
Trex hazırmı ?
Kanka makaramı yapıosun sattık arabayı komple üzeine integra aldım onu yapıcam :)
selçuk si ne durumda kanka bittiyse haberleşelim kısmet olursa cuma akşamı çıkıcaz ;)
sı rodaj tamamladı. gecen kelebek buyuttuk bı patırdama var onu cozmeye calısıyoruz. bıtınce denerız kanka
floryada epey ekmek varda yine yazıcam uygunsuz diyceksiniz bana :D
Şu floryadaki Turbo vtec leride bekliyorum
beni gectigini iddia eden
yada beni gecicegini iddia eden B20 ler
dün akşam selimde diyodu öyle bişey :D hayırdır :D
sı rodaj tamamladı. gecen kelebek buyuttuk bı patırdama var onu cozmeye calısıyoruz. bıtınce denerız kanka
ok kanka :icon_tup:
havada fena hard core havası var aşçı bahçıvana bahçıvan uşağa sonra hepsi şöföre
34 NZM 88
01-03-2010, 16:10
allah kazasız belasız gazlamayı nasip etsin kanka maşş.. alayına gider dio hulk
aslında bi denede cupra gelse derken aklıma geldi :D arıyım selçuk kankamı uba cuprayı getirsin o akşam :D
Kanka makaramı yapıosun sattık arabayı komple üzeine integra aldım onu yapıcam :)
ben motor parcalarını satıosun vtec swaplıcan sanıyorum
senkomple parçalamışsın yeni ögreniyorum
Allah gönlüne göre versin
by_hayali
01-03-2010, 16:11
Güzel videolar beklioyoruz :) bu arada hulk'ada maşallah
Bu akşam olucaksa bana en geç saat 6 da haber vermeniz lazım spor olayını ayarlamam için
birde özel mesaj lütfen ve cok kalabalık olmadan
ahuahau o hızını alamadı kanka :D bi baktık trex yok :D
AMİN cemilcümlemize
Bu akşam olucaksa bana en geç saat 6 da haber vermeniz lazım spor olayını ayarlamam için
birde özel mesaj lütfen ve cok kalabalık olmadan
yok en son pmden yazıştığımız gibi :icon_tup:
Armageddon
01-03-2010, 16:18
Yazın Allah izin verirse gelicem Ankaraya
ama önce izmir var kısmetse
Gelirsen burada büyük atraksiyon olur :) Ben oraya gelirsem de görüşürüz. Bu arada ben İstanbula 335le gelirsem onla da deneriz, o zamana birkaç bolt on falan yaparım ona en azından daha zevkli olur :)
34 NZM 88
01-03-2010, 16:19
Gelirsen burada büyük atraksiyon olur :) Ben oraya gelirsem de görüşürüz. Bu arada ben İstanbula 335le gelirsem onla da deneriz, o zamana birkaç bolt on falan yaparım ona en azından daha zevkli olur :)
ankarada herdaim hareket var yakında ruf 50 de sahneye çıkar ***** turboluyor ilker abi hadi bakalm hayırlısı
Abi 335 e cok denk araclar var cok zevk alırsın istanbula kesinlikle 335 le gelmeni tavsiye ederim
ankarada herdaim hareket var yakında ruf 50 de sahneye çıkar ***** turboluyor ilker abi hadi bakalm hayırlısı
İlker abi yaptımı iyisini yapar Alnının akı ile tamamlasın inşallah
arkadaşlar bende merek ettim b20 si filan ne kadar kalabalık araç denerse gurup indirimi o kadar olur
34 NZM 88
01-03-2010, 16:23
İlker abi yaptımı iyisini yapar Alnının akı ile tamamlasın inşallah
inşallah abi adam herşeyi almanyadan getirtti sıkı makina olucak inş
arkadaşlar bende merek ettim b20 si filan ne kadar kalabalık araç denerse gurup indirimi o kadar olur
hauhauhua yok abi tam tersi nerde çokluk orda :D :D si işlerini bitirsin deneyeceğik zatende geçen akşam selim yazdı şimdide minikler bu florya sefaköy tarafında kimin arabası var abi gri fitenk :D
hauhauhua yok abi tam tersi nerde çokluk orda :D :D si işlerini bitirsin deneyeceğik zatende geçen akşam selim yazdı şimdide minikler bu florya sefaköy tarafında kimin arabası var abi gri fitenk :D
kardeşim bende geçtik diyenleri görelim deniycek araba isitiyoruz işte tanımıyoorum gri vtec
kardeşim bende geçtik diyenleri görelim deniycek araba isitiyoruz işte tanımıyoorum gri vtec
itiraf ediyorum gri vtec benim denemeye kask ile çıkıyorum hep o yüzden tanımadınız beni hiç... :cool:
itiraf ediyorum gri vtec benim denemeye kask ile çıkıyorum hep o yüzden tanımadınız beni hiç... :cool:
Stigmisin ondan sonra banlansın listesinde hit alıyrsun sonra ne yaptım diyorsun :D ommazku :D :D
100 200
5 saniyelerde cıkartan 997 turbolar la da denemek istiyorum
tabi onlar benimle denemek isterlerse
Stigmisin ondan sonra banlansın listesinde hit alıyrsun sonra ne yaptım diyorsun :D ommazku :D :D
Keşkeeeeee :)
Olsada gazlasak Miniks Evc'yi kaparsa ancak denerim ben heralde adamın benzinine yazık :D
Keşkeeeeee :)
Olsada gazlasak Miniks Evc'yi kaparsa ancak denerim ben heralde adamın benzinine yazık :D
moruk 14 psi yay koydum evc kapalı acmıyorum zaten ama max 14 psi basıyorum
minimum da 14 psi basıyorum
moruk 14 psi yay koydum evc kapalı acmıyorum zaten ama max 14 psi basıyorum
minimum da 14 psi basıyorum
Kanka bende epi topu 16psi basıyorum zevk vermem sana bana 2 ay gider alıcağım zevk ben gelirim deneme olacağı zaman :D
Hayırlısı olsun Allah kaza bela sıkıntı vermesin :icon_tup:
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
ocean0636
01-03-2010, 19:06
Burdaki beyaz 650hp s2k ile deneme şansınız olsaydı keşke :)
o dediğin s2k 721hp dayno kağıdı hala bende duruyor levent abinin eski arabası bencede onla deneseler çok denk olur
Sierra Rs
01-03-2010, 19:58
hayırlı olsun miniks,kazasız belasız rollingler..
kanka keske benım araba o speclere yakınken arabanız olsaydı canımız her sıkıldıgında cıkardık... arabası hazır olupta cıkmayanları anlamıyorum ben
tb329 turboyken nerdeydınız lan!!!:D:D:D
M.Can Çimir
01-03-2010, 22:15
o dediğin s2k 721hp dayno kağıdı hala bende duruyor levent abinin eski arabası bencede onla deneseler çok denk olur
Levent?? Hangi Levent?
Eğer yarışçı ve sanayici Levent Ögel'den bahsediyorsan karıştırıyorsun. Başkasından bahsediyorsan da karıştırıyorsun çünkü o araç bayiden alındığı günden beri Selahattin Yılmaz' da ;) Ayrıca araç şu an eskisi gibi değil, Selo'nun kardeşi kullanıyor, kendisinde 350Z var, onunla uğraşıyor.
Hulk'tan tez zamanda sağlam deneme videosu bekliyoruz :) Tabi rakip bulursanız :D
08 ve 07 busamız var istersen:)
vfr800 ve 600F de var ama sana gore aracımız maalesef yok:)
slhdmr34
01-03-2010, 23:12
hayırlı olsun araç, kazasız belasız inşallah...
mecamir in de dediği gibi video istiyozzzzz
Levent?? Hangi Levent?
Eğer yarışçı ve sanayici Levent Ögel'den bahsediyorsan karıştırıyorsun. Başkasından bahsediyorsan da karıştırıyorsun çünkü o araç bayiden alındığı günden beri Selahattin Yılmaz' da ;) Ayrıca araç şu an eskisi gibi değil, Selo'nun kardeşi kullanıyor, kendisinde 350Z var, onunla uğraşıyor.
Hulk'tan tez zamanda sağlam deneme videosu bekliyoruz :) Tabi rakip bulursanız :D
evet ben levent ögel den bahsediyorum ben türkiyede turbolu beyaz s2k tek onda biliyordum demekki başkalarındada varmış
Hilmi kardeşim böyle tadı çıkmıyor olayın :) Bak gel sen atmosferiğe çevir Hulku o zaman tonla rakip çıkar :)
dragon07
01-03-2010, 23:26
[QUOTE=mecamir;1214179]Levent?? Hangi Levent?
bro evet eskisi gibi degil eskisinden daha iyi.sıfır krank subaplar yayplar sapkalar vs vs sıfırdan toplandı en kaliteli malzemelerle...map ayarı için oz bekleniyor diye biliyorum.
türkiyede hep iyi arabalar yapıldığını söylendi ama herkesin ezberindeki araba sayısı 5i geçmez
evet ben levent ögel den bahsediyorum ben türkiyede turbolu beyaz s2k tek onda biliyordum demekki başkalarındada varmış
sendeki dyno kagıdın da bir yanlışlık var moruk çünkü o aracın squential şanzumanı zaten 400 tork tan fazlasına dayanmıyor
ve o arac maksimum 450 hp zaten üzerinde 28 turbo var
721 hp dyno kagıdını nerden buldun :)
08 ve 07 busamız var istersen:)
vfr800 ve 600F de var ama sana gore aracımız maalesef yok:)
seko o dediklerinin fazlazı var bizde ama :) ben zaten deniyorum
bana ucan kaçan yerinde duramayan araba lazım
M.Can Çimir
02-03-2010, 06:34
bro evet eskisi gibi degil eskisinden daha iyi.sıfır krank subaplar yayplar sapkalar vs vs sıfırdan toplandı en kaliteli malzemelerle...map ayarı için oz bekleniyor diye biliyorum.
Arabayı hiç 80 km'nin üzerinde görmedim son 1 aydır, demek ki eleman (Selo'nun kardeşi) basmıyor hiç ama sesi soluğu da bi garipleşmiş :D
Bir de Whiteside Subaru'muz vardı ama o da efsaneler arasındaki yerini aldı :(
Aksama modded hayabusa vs HULK denemesi var inşallah hava guzel olursa. yok mu denemek isteyen hızlı araçlar Amerikan rüyası da olur
videolarını kayacakmısınız merakla bekliyoruz
PPR engineering
02-03-2010, 10:04
hayırlı uğurlu olsun inşALLAH her daim arabanız istediğiniz gibi gitsin...
B.Aktepe
02-03-2010, 10:13
Aksama modded hayabusa vs HULK denemesi var inşallah hava guzel olursa. yok mu denemek isteyen hızlı araçlar Amerikan rüyası da olur
auahuahu:) american dreams :) "There is no replacement for Displacement"
ole de denebılınır auhauauhua garıbanda gelsın kanka hılmı nın hayabusanın altları kotu bıraz yanyana gıderız hılmı ıle ama hılmının bıttıgı yere adam lazım
VTec_king
02-03-2010, 10:48
grs evo vardı o noldu
tafa ve vedatlada deneyin
o kadar araba var
maksat eğlence değilmi
yaw zaten her hafta sonu tafa vedo volkan cıkıoz kanka bız aramzıda gazlamaktan hep keyıf alıyoruz. ama ben dusuk basınc denemekten sıkıldım abı cesıt olsun mıllet arabasını saklıyor yaw. ben atmosferıkken 500 750 tum evolar gelıodu gazlamaya. sımdı hıcbırı yok ben bunu anlamıyorum. bu arabalar atmsoferık arabaların yanında mı ole hıssedıolardı kendılerını
VTec_king
02-03-2010, 10:53
hayret valla
caddede o kadar lambo,m6,m5,vette turbolar ferrolar geziyor sadece görüntü amaçlımı?
maksat hava atmak herhalde
moruk o gazlıo dedııgn aracların hıcbırı benle denemez. o tayfa benı zten ıyı bılıo onların babalarını gecıorum ben hahahaha
heh en sonunda denk bi araç çıktı benim afacanla :D :P
Hilmi lan gazeteyi denedinmi hiç.
İlan versen gazeteye veya bak aklıma geldi türkiyenin otomobil clubü var ahuahau oraya konu aç ordan kesin çıkar.
çok güzel bi duygu bu ya :):)
KA®ANLIK
02-03-2010, 11:58
tamam HULK u hepimiz takdir ediyoruz, hatta ben çok seviyorum, harbiden çok başarılı ama yani caddede gezen arabalara falan laf atmak yerinde bir davranış değil bana göre.
evet adam ferrari almış olabilir; ama SADECE GÖRÜNTÜ AMAÇLI almış olabilir bu tamamen bir ZEVK meselesidir, bunun için insanları yadırgamak mantıklı glemiyor bana.
deneyen dener, denemeyen denemez; ( önceden atar gider yapıp da R yapanlar haricindedir bu sözüm tabi :) )
Denemiyor diye insanları yadırgamayalım :)
zevkler & renkler ;)
ahmet3425
02-03-2010, 12:07
dusunuyorum dusunuyorum hulk ile deneyecek araba gelmiyor aklıma:D
yine en temizi ygz, ab, hulk 3 lusu olucak gibi gorunuyor:D
tamam HULK u hepimiz takdir ediyoruz, hatta ben çok seviyorum, harbiden çok başarılı ama yani caddede gezen arabalara falan laf atmak yerinde bir davranış değil bana göre.
evet adam ferrari almış olabilir; ama SADECE GÖRÜNTÜ AMAÇLI almış olabilir bu tamamen bir ZEVK meselesidir, bunun için insanları yadırgamak mantıklı glemiyor bana.
deneyen dener, denemeyen denemez; ( önceden atar gider yapıp da R yapanlar haricindedir bu sözüm tabi :) )
Denemiyor diye insanları yadırgamayalım :)
zevkler & renkler ;)
bı arkadasa gtr sahıbı dedı kı bı tane cıvıc var m6 lara 200de sellektor yapıyor. m6 sahıbı dedı kı kım lan o gelsın yapsın da gorelım dedı. ama ne ses var ne soluk. kımseyı yadırgamam bılırsın belkı belkı bılmezsın. ama ortaya 200 de basarız dıe yem atıp tamam deyınce gelmıyorsa bırı ozmn konsurum. ama bu konuda ole bısı yazdıgımı hatırlamıyorum :):) sen nerden vardın bu konuya yaw:)
modlu arabayı hepimiz sevioruzki buralardayız.
Ancak bir modlu araç asla bir egzotik değildir...
KA®ANLIK
02-03-2010, 12:26
bı arkadasa gtr sahıbı dedı kı bı tane cıvıc var m6 lara 200de sellektor yapıyor. m6 sahıbı dedı kı kım lan o gelsın yapsın da gorelım dedı. ama ne ses var ne soluk. kımseyı yadırgamam bılırsın belkı belkı bılmezsın. ama ortaya 200 de basarız dıe yem atıp tamam deyınce gelmıyorsa bırı ozmn konsurum. ama bu konuda ole bısı yazdıgımı hatırlamıyorum :):) sen nerden vardın bu konuya yaw:)
:)
abi yok zaten dedim ya atar gider yapıp R yapanları hariç tutuyorum diye :)
yoksa eyvallah,
ben mesajların birinde görüğüm, Ferrarili , caddede gezen insanlara karşı yok gezmek içinmi aldınız, yok görüntü içinmi falan söylemlerini biraz garipsedim ondan.
ama HULK ile AB nin HULK ile Garibanın olurunu merak etmiyor değil forum heralde :D
teoman_rpm
02-03-2010, 12:43
bu twin turbo corvetteler fln ne oldu viper supra masvette fln vardı onlara ne oldu ?
aslında onlarla denense bence cok guzel videolar cıkar , ben istanbulda cok ciddi arabalar var sanıyodum rakip bulamıyosunuz guzel bişi aslında :)
grs evo vardı o noldu
tafa ve vedatlada deneyin
o kadar araba var
maksat eğlence değilmi
maksat eglence ama nedense araclarını yapanlara hava atmak uzaktan takılmak daha hos gelıor hılmı bızımle 0.7 barda denıyor ve yıne gecıyor olsun en azından bız cok buyuk zevk alıoruz haz duyuyoruz ne yanı bızı gecınce arabamızın degerımı dusuyor yok ole bısey heralde mıllette zıhnıyet arklı bır denemeye gıdıoruz farklı araclar gelıyor adamla deneyene kadar kumburgaza gelıoruz ama ortada deneme yok adamın yanına gelıon adam topuk belkı gecıcek ama adamda bı teretdut var ya gecerse komık boyle seyler ben aldıgım zevke bakarım nıye araba yapıoruzkı nıye masraf edıoruzkı o zaman
garibanle denense ne olur onun arabası baya iyi diye biliyorum
maksat eglence ama nedense araclarını yapanlara hava atmak uzaktan takılmak daha hos gelıor hılmı bızımle 0.7 barda denıyor ve yıne gecıyor olsun en azından bız cok buyuk zevk alıoruz haz duyuyoruz ne yanı bızı gecınce arabamızın degerımı dusuyor yok ole bısey heralde mıllette zıhnıyet arklı bır denemeye gıdıoruz farklı araclar gelıyor adamla deneyene kadar kumburgaza gelıoruz ama ortada deneme yok adamın yanına gelıon adam topuk belkı gecıcek ama adamda bı teretdut var ya gecerse komık boyle seyler ben aldıgım zevke bakarım nıye araba yapıoruzkı nıye masraf edıoruzkı o zaman
eğitim şart :D
valla arabamda sıkıntılar yaşadım hep son zamanlara kadar randımanlı olmamıştı tam keyif almaya başladım bi kaç denemeye çıktım eski yaraları yüzünden yine söktük çok problem yaşadım ama halimden çok fazlada şikayetçi değilim yakın çevrem iyi bilir o araba bana çok bile dayanıyor araba altımdayken 7/24 canını alıyorum :)
kısmet olursa rodajımız falan bitti hafta içinde havaların müsait olduğu bi akşam ayarımızı yapacağız tek sıkıntım şanzımanım ama oda dert değil kırıldığı yerde bırakırım alıştım nede olsa :D
Allah yardım eder bir sıkıntı yaşamazsam kim ne zaman isterse nerede isterse hangi arabayla isterse gider denerim çocuğuma miras bırakmayacam bunu alırım her türlü canını :D
SekoLive
02-03-2010, 13:09
valla arabamda sıkıntılar yaşadım hep son zamanlara kadar randımanlı olmamıştı tam keyif almaya başladım bi kaç denemeye çıktım eski yaraları yüzünden yine söktük çok problem yaşadım ama halimden çok fazlada şikayetçi değilim yakın çevrem iyi bilir o araba bana çok bile dayanıyor araba altımdayken 7/24 canını alıyorum :)
kısmet olursa rodajımız falan bitti hafta içinde havaların müsait olduğu bi akşam ayarımızı yapacağız tek sıkıntım şanzımanım ama oda dert değil kırıldığı yerde bırakırım alıştım nede olsa :D
Allah yardım eder bir sıkıntı yaşamazsam kim ne zaman isterse nerede isterse hangi arabayla isterse gider denerim çocuğuma miras bırakmayacam bunu alırım her türlü canını :D
abi deneriz :D
valla seko nelerle gaz sıktım bi görsen senimi kıracam :D
aracına prım yaptırmak ısteyen evolarla da dusuk basıncta denerım aracları satılır hıc olmazsa sevaba gırerım
aracına prım yaptırmak ısteyen evolarla da dusuk basıncta denerım aracları satılır hıc olmazsa sevaba gırerım
ahuahua hacı banada bi güzellik yapsan kurtarsan şu gariban kardeşini :hehe:
yok sadece evo lara has bısı sen hakkınla da gecersın Allah ın ıznı ıle.
ahuahua vallaha şımartıyon kanka beni yaa :D
kanka nedersın bu aksam bı cıkalım mı musaıtmısın:D
Germanian
02-03-2010, 13:22
garibanle denense ne olur onun arabası baya iyi diye biliyorum
bitmedi o araba daha
kanka nedersın bu aksam bı cıkalım mı musaıtmısın:D
ahuhaua RRRRRR yapayım :D
şaka bi yana yağmur yağıyo şuan leventte baya akşama iyi olursa yerler haberleşelim kanka
Muştu vtecleri geçmeye başla artık 3 vtec 10 e30 bmw parası harcadın yazık lan.
ahuhaua RRRRRR yapayım :D
şaka bi yana yağmur yağıyo şuan leventte baya akşama iyi olursa yerler haberleşelim kanka
tamam combo, r yapmıcanı biliom kanka:) maksat muhabet aracları cıkarmasak bıle ortak bıyer bulup bi çay bıle içebiliriz 9 45 ten sonra musaıtım ***** dersaneye gıdıyorum;)
Muştu vtecleri geçmeye başla artık 3 vtec 10 e30 bmw parası harcadın yazık lan.
hauahua fitek mi güldürme beni hacı ( bu söz selçuk duyarsa çatışma çıkar ) :hehe:
tamam combo, r yapmıcanı biliom kanka:) maksat muhabet aracları cıkarmasak bıle ortak bıyer bulup bi çay bıle içebiliriz 9 45 ten sonra musaıtım ***** dersaneye gıdıyorum;)
araşak işte kanka benim araba 3 gündür babamda :D arabası serviste diye o kullanıyo :D
hauahua fitek mi güldürme beni hacı ( bu söz selçuk duyarsa çatışma çıkar ) :hehe:
araşak işte kanka benim araba 3 gündür babamda :D arabası serviste diye o kullanıyo :D
allahh babanı yolda kıstırsak kanka bı gecsek vıdeo ceksek haberın yokken:D:D adam ateş etmesın arkamızdan :D:D
kanka konuyu hiç etmeyelim sohbete geçelim
bu arada dün akşam eve giderken yanımdan bir geçişi var bildiğin yan yan girdi mahalleye :D
H22Power
02-03-2010, 13:40
incredible muştu ile ceco denicekse arayın beni hd videonuz olsun sadece 70tl ahahah
VTec_king
02-03-2010, 13:43
Hulkla Ab yi istiyoruz hem kulaklarımızın pası silinsin hemde gözlerimiz Şenlensin:)
Yoksa Bu roll işini bırakıp Drag işine gerimi dönsek sanki daha çok katılım oluyordu..
Maxiboost
02-03-2010, 13:48
incredible muştu ile ceco denicekse arayın beni hd videonuz olsun sadece 70tl ahahah
Ahaha incredible hahdhhea yardi ahhaha mustuya helal olsun valla :) cikin deneyin yahu :)
H22Power
02-03-2010, 14:04
Ahaha incredible hahdhhea yardi ahhaha mustuya helal olsun valla :) cikin deneyin yahu :)
senin bundanda haberin yoktur şimdi:D
http://img28.imageshack.us/img28/9740/dsdsp.jpg (http://img28.imageshack.us/i/dsdsp.jpg/)
Selımın aracının bır ıkı ısı var ondan sonra.
senin bundanda haberin yoktur şimdi:D
http://img28.imageshack.us/img28/9740/dsdsp.jpg (http://img28.imageshack.us/i/dsdsp.jpg/)
auhuahuahua
valla; m3 turbo, m5 turbo, golfvr6 turbo, e21 2.5 turbo... hepsi kuzu gibi yan yana yatıo alayının derdi aynı... hiç ayar yok, doktoru beklio :D
kaldıki bunlardan tahmini 1 i sadece hulkla yürür. diğerleri o setuplarda değil. biz mustafalan bitince geliriz ama kardeşim :D denerik yani, tabi yolda kırmazsak :D
sendeki dyno kagıdın da bir yanlışlık var moruk çünkü o aracın squential şanzumanı zaten 400 tork tan fazlasına dayanmıyor
ve o arac maksimum 450 hp zaten üzerinde 28 turbo var
721 hp dyno kagıdını nerden buldun :)
kendi fabrikasında kendi dynosuna bizim yanımızda çıktı ordan almıştım :) yanlışım yok kağıtta 721hp yazıyordu
34 NZM 88
02-03-2010, 16:12
kanka kalkacak kimseyi bulamadın mı halan
ab vtecle denensin:D bide evo motorlu 306 vardı oda olabilir :D
teoman_rpm
02-03-2010, 17:15
bide hpf m3 vardı aslında onunla denense ne olur cok merak ediyorum ?
HPF m3 ün debriyajı bitti geldigi zaman deniyecegiz zaten
1 2 hafta sürer
coolvtec
02-03-2010, 17:56
Ellerinize, emeğinize sağlık. Bu piyasada araba yapıp da sizin kadar hakkını veren yok. Çatır çatır deniyorsunuz maşallah. Kazasız belasız miniklers :)
seninlede güzel rakip olur gibim hocam..:)
ygtkrmdnz
02-03-2010, 18:03
denemeler yapılsada gözümüz gönlümüz açılsa :D Ab ile güzel olurdu hulk ..
böyle bir araca binmek isterdim fakat sağ koltukta öyle bir araçta korkabilirim heralde.bomboş düzlükte bile korkulur heralde alışmak lazım.maşallah
tandogan
02-03-2010, 18:20
hayırlı uğurlu olsun
Ozan Özer
02-03-2010, 18:55
Kazasız belasız kullanın Miniks Kardeşler..Elinize,emeğinize sağlık..
Söylendiği gibi gerçekten aracın hakkını veriyorsunuz..Helal olsun..
hakkını verıo ama sıkıcak adam bulamıo..en yakın zamanda guzel denemeler ..
coolvtec
02-03-2010, 21:00
seninlede güzel rakip olur gibim hocam..:)
ehuehue, basıncı 0.7 bar yaparsa olur dicem ama yay 14 vs psi imiş :)
Ben güçlerini pek bilmiyorum cahilliğime verinde birşey merak ediyorum.VTH özgündeykenki haliyle HULK şu anda yürüse nolurdu? bu konu daha öncede gecmiştide ben bulamadım.
VTH ı gordun mu gıderken ya da gazlarken bındın mı?? mevcut aracları karsılastıralım. ne olurdu demeye gerek yok. yolda oldugu zaman denenır gorulur. yolda olmayan bır araba hakkında konusmaya gerek yok. sen ne olurduyu bırak benden fazla sıkan var mı ona bak.
herkes lafta ucuyo bazıları camda (whp)
sıkacak araba hala daha aranıyor. ne yapalım bızde mı konu acalım HIGHWAY RACE LERE NE OLDU!!!!
kanka ben denicem senle hafta sonuna doğru.. benim aracın giderini görmüş oluruz :)
deneriz kanka sen hazır de YGZ de gelir evo da gelir
evoyada 35r takılıyo ohhh çiçek olur valla
o zaman gecenin falloşu biz olucaz desenize ahaha :)
gecenin folloşu olmassın kanka öle bir muhabbet yok aramızda
sen geldiginde anlıcaksın nekadr eglendigini
gazlama bitiminde zaten muhabbet makara
VTec_king
03-03-2010, 08:52
beyler benide çağırmayı unutmayın :)
beyler benide çağırmayı unutmayın :)
sebap? :)..
KSK-VTEC
03-03-2010, 10:20
VTH ı gordun mu gıderken ya da gazlarken bındın mı?? mevcut aracları karsılastıralım. ne olurdu demeye gerek yok. yolda oldugu zaman denenır gorulur. yolda olmayan bır araba hakkında konusmaya gerek yok. sen ne olurduyu bırak benden fazla sıkan var mı ona bak.
herkes lafta ucuyo bazıları camda (whp)
sıkacak araba hala daha aranıyor. ne yapalım bızde mı konu acalım HIGHWAY RACE LERE NE OLDU!!!!
Gel izmirede HIGHWAY RACE leri gör, sizin orda milyontane araba var burda 10 ama hepsi her cuma dener
coolvtec
03-03-2010, 11:48
Gel izmirede HIGHWAY RACE leri gör, sizin orda milyontane araba var burda 10 ama hepsi her cuma dener
:Bravoo: Katılıyorum...
Gelicem de moruk okadar yolu gelip düz yol gazlamak mantıklı degil
bana bir kaç tane giderli adam bulun abi
B.Aktepe
03-03-2010, 13:43
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/3/3594.jpg
hangisi? :D
cevabı akşam mı yoksa :D
devilboy
03-03-2010, 13:53
şahsen hulktansa kara yılanı tercih ederim :D
vtc mania